نظر منتشر شده
۱۱۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 434340
انتخاب پزشکان پس از مصوبه مجلس درباره ممنوعیت ٢ شغله بودن؛ فقط مطب!
بخش اجتماعی الف، ۲۴ دی ۹۵
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۳ دی ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۴۱
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ابتدای هفته جاری، در مصوبه‌ای مقرر کردند کلیه پزشکان، دندان‌پزشکان و داروسازانی که در استخدام دستگاه‌های اجرائی هستند، نمی‌توانند به فعالیت انتفاعی پزشکی در سایر مراکز خصوصی و عمومی غیردولتی بپردازند. مسئله‌ای که به گفته کارشناسان باعث می‌شود ٤٠ هزار مطب پزشکی تعطیل و ١٦ هزار عضو هیئت علمی از مراکز درمانی خارج ‌شوند.

در بیشتر کشورهای جهان پزشکان مگر در موارد خاص، شاغل در بخش خصوصی هستند، اما این‌بار نیز ما رکورددار هستیم و تا پیش از اجرای طرح تحول سلامت، ٨٢ درصد پزشکان در بخش خصوصی فعالیت می‌کردند.

نمایندگان مجلس که حالا می‌خواهند کار پزشکان بخش دولتی را منحصر به بخش دولتی کنند، در تصمیم خود مصر به نظر می‌رسند؛ به این بهانه که دغدغه فعلی بسیاری از پزشکان، نه‌تنها بیمار بیمارستان‌های دولت و دانشگاهی نیست، بلکه آنجا صرفا جایی برای پرکردن زمان قانونی کار دولتی است و آنها تمام نیرو و انرژی خود را تا پاسی از شب در بخش خصوصی صرف می‌کنند. مسئله‌ای که بین پزشکان به خامه‌گیری شهرت دارد؛ یعنی اینکه پزشک تمام عصاره و وقت و انرژی و جانش را در بخش خصوصی مصرف می‌کند و عملا دیگر فرصتی برای کار در بخش دولتی ندارد.

اما این مصوبه که منجر به ممنوعیت کار پزشکان دولتی در بخش خصوصی می‌شود، با واکنش منفی پزشکان و رئیس سازمان نظام پزشکی مواجه شد و بسیاری از پزشکان اعلام کردند در صورت قطعی‌شدن، عطای کار در بخش دولتی را به لقایش خواهند بخشید.

دکتر ایرج خسرونیا، رئیس انجمن پزشکان عمومی اظهار کرد: «تعداد زیادی از پزشکانی که در استخدام دولت هستند، درآمد عمده خود را از فعالیت در بخش خصوصی به دست می‌آورند. تعدادی از این پزشکان نیز درحال‌حاضر در شرف بازنشستگی از حرفه خود در دانشگاه‌هایی همچون تهران، شهید بهشتی و علوم پزشکی ایران هستند. در صورت تصویب چنین قانونی، همه آنها کار خود را رها می‌کنند و به مطب‌های خود کوچ می‌کنند. این پزشکان که هنوز نتوانسته‌اند طلب‌های هشت‌ماهه خود را از بیمه تسویه کنند، به چه ضمانتی باید تشویق به ماندن در دانشگاه بشوند و هویت داشتن مطب را از دست بدهند؟» وی افزود: «به نظرم برای انجام این کار، باید فرصتی را به همه داد. ما نباید این قانون را عطف ‌به ‌ما‌سبق کنیم و به‌جای آن با آن دسته از پزشکانی که در حال بستن قراردادهای جدید هستند، این اتمام حجت را بکنیم که کار در بخش‌های خصوصی ممنوع خواهد بود. طرح این مصوبه در حالی اتفاق افتاده که بیشتر نمایندگان کمیسیون بهداشت مجلس، پزشک هستند و به نظر می‌رسد با جامعه پزشکی میانه خوبی ندارند، این در حالی است که یکی از آنها که به این مصوبه رأی مثبت داده نیز شاغل در بخش خصوصی است».

همچنین دکتر تهرانی‌نژاد متخصص نازایی مؤسسه رویان و عضو هیئت علمی دانشگاه نیز بیان کرد: «همین الان که با شما صحبت می‌کنم نیز در مطب خودم در حال معاینه بیمارانم هستم و مطمئن باشید در صورت اجرا‌شدن این قانون از دانشگاه استعفا داده و در مطبم خواهم ماند».

بشیر خالقی، نماینده کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه خودش پزشک است و سابقه یک روز کار در بخش خصوصی را ندارد، گفت: «در شرایط فعلی کشور و با توجه به برنامه ششم توسعه این اقدام اجتناب‌ناپذیر است. بسیاری از پزشکان در کلان‌شهرها تنها دو ساعت در بخش دولتی که وظیفه اصلی آنهاست فعالیت می‌کنند و بعد تمامی وقت خود را در بخش خصوصی خواهند ماند و عملا پیداکردن آنها غیرممکن به نظر می‌رسد. این کاملا طبیعی است که ما بخواهیم یک پزشک تنها در یک بخش کار بکند. این در حالی است که حالا هم با توجه به طرح تحول سلامت درآمدهای خوبی برای پزشکان به دست می‌آید و مضاف بر آن نیز کارانه دریافت می‌کنند».

وی افزود: «از طرفی هدف اصلی این است که پزشک خانواده اجرائی شود و هرکس صرفا به پزشک خود مراجعه کرده و پزشک راهنمای بالینی وی باشد. ما در کل به‌ دنبال منطق هستیم. از طرفی پزشکان متعهد بسیاری نیز از این طرح استقبال کرده‌اند».

همچنین دکتر بیژن جهانگیری، فارماکولوژیست و استاد دانشکده پزشکی دانشگاه تهران، بیان کرد: «برای اجرای این طرح ابتدا باید به بررسی وضعیت پزشکی در جهان پرداخت. در کشور انگلستان طب ملی است و هیچ بیماری برای انجام هر کار پزشکی حتی یک دینار نیز پرداخت نمی‌کند و هیچ‌کدام از بیمارستان‌ها مریض‌خانه ندارند. استادانی هم که در بیمارستان‌ها کار می‌کنند، در واقع کارمند دانشگاه هستند؛ چون همه بیمارستان‌ها دانشگاهی است و تنها به صورت معدود بیمارستان خصوصی وجود دارد. این بیمارستان‌ها هم برای خارجی‌های پولدار تأسیس شده و البته خود انگلیسی‌ها نیز در صورت تمایل می‌توانند در آن بیمارستان‌ها بستری شده و هزینه‌اش را پرداخت کنند. از طرفی ٨٠ تا ٩٠ درصد وقت دانشگاهیان نیز در دانشگاه‌ها صرف می‌شود و وقتی به درجات بالای کاری می‌رسند، می‌توانند هفته‌ای چند ساعت را در بیمارستان خصوصی کار کنند».

وی افزود: «این مسئله در آمریکا متفاوت است. پزشکان مستقر در دانشگاه‌های مطرح آمریکا کار در مطب و بخش خصوصی را کسر شأن خود می‌دانند؛ اما پزشکانی که شاغل در دانشگاه‌های کوچک‌تر هستند، می‌توانند در بخش خصوصی کار کنند؛ به این شرط که مطب آنها در دانشگاه باشد و مثلا ٢٠ تخت از بیمارستان دولتی به بیماران خصوصی اختصاص داده ‌شده و هزینه‌ها نیز بین دولت و پزشک تقسیم ‌شود. کشور فرانسه نیز قانونی بین انگلستان و آمریکا دارد؛ اما در ایران کلا همه چیز فرق می‌کند. شاید از آن جایی که کلا در جامعه ما کارها به صورت صادقانه پیش نمی‌رود، این اتفاق می‌افتد. مطابق قانون استاد دانشگاه باید دست‌کم هشت ساعت در بخش دولتی کار کند؛ اما ٧٠ درصد آنها تنها سه ساعت کار خود را صرف بخش دولتی می‌کنند و بقیه را در بخش خصوصی می‌گذرانند و از آنجایی که در بخش دولتی مریض به جای استاد با دانشجو سروکار دارد، اگر شرایط مالی‌اش اجازه بدهد، ترجیح می‌دهد به بخش خصوصی برود».

مطابق صحبت‌های وزیر بهداشت در کشورهایی ازجمله بلژیک، دانمارک، استرالیا، کانادا، ایالات متحده آمریکا، ترکیه، اتریش، سوئیس، ژاپن، فنلاند، انگلستان و فرانسه، اشتغال هم‌زمان پزشکان در بخش خصوصی و دولتی کاملا مجاز و آزاد بوده و تاکنون هیچ کشوری در دنیا برای غیرمجازبودن کامل اشتغال دوگانه پزشکان قانونی وضع نکرده است.

همچنین دکتر ایرج حریرچی، قائم‌مقام وزیر بهداشت درباره این مصوبه گفت: «همان‌طور که وزیر بهداشت اعلام کرده، جامعه پزشکی متمایل به انجام کار دوگانه نیست؛ اما این تأکید نیز وجود دارد که باید زیرساخت‌ها نیز تأمین شود. عملکرد وزارت بهداشت نشان می‌دهد که معتقد به کار تمام‌وقت پزشکان است و البته زیرساخت‌های آن را نیز عملی کرده‌اند و توانسته‌اند تعداد ١٧درصدی پزشکان بخش دولتی را به ٥٠ درصد افزایش دهند. از طرفی هم باوجود این عملکرد درخشان که نشان تعهد عملی وزارت بهداشت است و پزشکان توانسته‌اند با مکانیسم داوطلبی به بخش دولتی بپیوندند، باز هم زیرساخت‌ها باید فراهم شود و مهم‌ترین زیرساخت که راه‌حل علمی و عملی محسوب می‌شود، اجرای بند ٩-٦ سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در بخش سلامت است. در این بند گفته شده که تعیین تعرفه‌ها در نظام سلامت مبتنی بر شرایط، مطابق با ارزش افزوده و نزدیک به قیمت واقعی باشد و همچنین یکسان بین بخش دولتی و خصوصی در نظر گرفته شود. بدیهی است در صورت تأمین این پیش‌شرط‌ها قطعا پزشکان علاقه‌مند به کار در بخش دولتی خواهند شد».
*شرق
 
کلمات کلیدی : پزشکان، دو شغله
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۳ ۱۰:۱۹:۲۳
اتفاقا کاملا طرح خوبیه.و در کنار این طرح، باید مبلغ ویزیت متخصص از 50 هزارتومان در مطب به 20 هزارتومان برسه و در بخش دولتی این مبلغ مثلا22 هزارتومان بشه و پزشکان حق انتخاب داشته باشند.و در کنار اون نرخ حق k و یا در واقع حق عمل پزشکان به قبل از سال 92، یعنی به قبل از طرح فاجعه بار دولت برگرده.این یعنی واقعی سازی قیمت.و هر پزشکی هم ناراحت بود.می تونه از ایران بره.واقعا اگر این سیاست ها اجرایی بشه و نماینده ها، به تجمل گرایی و زیاده خواهی پزشکا نه بگن.و در کنارش ظرفیت رشته های پزشکی زیاد بشه و اساتید دانشگاه ها دریافتیشون دو برابر مطب باشه که بهترین ها خواهان استاد بودن باشن.در عرض 5 تا 7 سال مشکلات درمان حل خواهند شد.البته اگر اراده ای وجود داشته باشد. (4112541) (alef-11)
 
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۳ ۱۲:۴۰:۲۹
شما مشخصه کاملا دوست داشتی پزشک شی و نشدی.مجبوری با این حرفا خودتو خالی کنی و تلافی کنی.مطمئن باش با این طرح شما ضرر میکنی نه پزشکا.وقتی رفتی بخش خصوصی چند برابر پول دادی (4112733) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۱:۱۷:۰۸
شما دلت واسه ما نسوزه. دوست داریم ضرر کنیم. (4114242) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۲:۱۱:۴۲
یکی از مشکلات این است که اینقدر درآمدپزشکان زیاد شده و بی منطق که خود را تافته جدا بافته می دانند و چالب است هر چه هم بهشان می دهند سیر نمی شوند.آخرش هم مردم را می چابند و از مملکن مب روند.پذ کشورهای مثل دانمارک و انگلیس می دانید چندپزشک ایرانب به عنوان راننده تاکسی و ... زندگی می کنند.یک گزارش تهیه کنید بد نیست. (4114335) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۷:۱۱:۰۸
کدم پزشکه کارانه های چند ده میلیونی بیمارستان رو رها کنه برای مطبی که فوقش تا 1 یا 2 سال مریض دارد چون بعد از ان بیمارستان را رها کرده و مریضی نیست که به هر بهانه ای ان را به مطب بکشد (4114672) (alef-11)
 
United Kingdom
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۲:۵۹:۲۶
پس معلوم شد برای پول جمع کردن دکتر و پزشک شدی . (4114398) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۴:۵۶:۰۱
لطفاً استدلال کنید. این شیوه حرف زدن درست نیست. همین امروز خوندم پزشکان کمپین اعتراضی تشکیل داده‌اند. پس معلوم است همین چندرغاز بخش دولتی که پتک می‌کردند و می‌کوییدند سر ملت و دولت، همچین چندرغاز هم نیست که همه را به اعتراض واداشته. البته به نظر من استفاده‌های دیگر هم مطرح هست. آن‌ها به جای هزینه کردن برای تبلیغات، از امکانات دولت برای شناسایی بیمار استفاده می‌کنند. این خودش کلی است. (4114541) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۲۰:۳۵:۱۳
شما پزشکا از یک طرف می فرمایید پولی در پزشکی نیست و وضعیت بده و درس خوندن داره و...از یک طرف دیگران را به حسادت متهم می کنید خب اگر دارید ضرر می کنید دیگه چرا میفرمایید به ما حسادت می کنید؟ بالاخره موضعتون رو شفاف کنید اگر به قول خودتون اب باریکه است دیگه چرا میفرمایید به ما حسادت میکنن؟ شاید اب باریکه از دید شما و مردم با هم تعریفشون فرق میکنه احتمالا اب باریکه شما برای مردم رود امازون محسوب میشه (4114864) (alef-11)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۲۱:۱۹:۲۲
نخیر من رشته ام ریاضی بوده شاگرد اول هم بودم و پزشکی علاقه نداشتم. مهندسی خوندم الان معلم هستم فوق لیسانس دارم تو روستا درس می دم با ماهی 1.5
اصلا من هیچی استاد دانشگاه با دکتری مهندسی از بهترین دانشگاه آمریکا با صد ها مقاله و 25 سال سابقه اون که دیگه اندازه شما درس خونده چرا باید 10 درصد شما درآمد داشته باشه؟؟!!

با این منطق وزیر بهداشت پرسنل وزارت نفت هم باید 30 درصد درآمد نفت را بزنن به جیب و وزارت آموزش و پرورش که درآمد نداره باید حقوق نگیرن!!! (4114907) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۱۰-۲۳ ۱۳:۳۳:۱۷
خیلی برام جالبه که امثال شما پزشکان رو نوکر خودشون میدونن.تا دیروز میگفتین پزشکان حق ندارن از بخش دولتی پول بگیرن چون بیت الماله و بهتره برن بخش خصوصی /الان هم که دارین برای بخش خصوصی تعیین تکلیف میکنین.مشکل از حسادته و هر اتفاقی بیفته شما و امثال شما آرام نخواهد شد و البته پزشکان هرگز به شماها قرار نیست باجی بدن.از الف انتظار میره آزادی بیان رو رعایت کنه تا شما جوابت رو ببینی (4112804) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۷:۲۰:۴۱
با این پولهایی که شما پزشکان میگیریدو مالیاتهای ناچیز، بهترین متخصصان و جراحان اروپا حاضرن تغییر تابعیت بدن و بیان ایران مشغول بشن. ایران بهشت پزشکان. (4114678) (alef-11)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۲۱:۴۲:۲۰
كسي برا بخش خصوصي تعيين تكليف نكرده ، برو كار كن ، دارن برا بخش دولتي تععين تكليف ميكنن .، راديولوژيست داريم تو بيمارستانمون ، ٥٠ درصد درامد بخش تصويزربرداري رو ميگيره ، هر دو روز مياد ي سري ميزنه دو تا سونو گرافي انجام ميده و زير يك ساعت فرار ميكنه ، اونوقت مريضا دنبال اين آقا ميرن مطب ، روزي نزديك ١٠٠ تا سونو از صب تا شب انجام ميده ،با لابي اجازه نميده حتي راديولوژيست ديگه اي بياد قرارداد ببنده ، حالا طرح ميگه ، آقايي كه علاقه داري به كار خصوصي و اذعان هم دارين همتون كار خصوصي بهتره ، فقط برو تو مطبت پول در بيار ولي جا رو خالي كن ، يكي ميخواد بياد فقط كار دولتي با پول كم بكنه ، والاا مگه دولتي نميگين پولش كمه ، خوب نيايد ، الانم ميتونيد نيايد ، بريد صب تا شب خصوصي (4114929) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۵ ۰۸:۰۱:۴۵
خدا را شکر که همه شما درگیر مادیاتید و در پیشی گرفتن از هم خدا را فراموش کردید و تا متوجه شوید عمر تمام شده و عایدی شما نفرین و آه مردمه.
خدا بهتان بیشتر بدهد که نیازمندید .خدایا عاقبت کار چنان کن که درس عبرتی بشود برای آیندگان. (4115256) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۰:۰۱:۰۶
من پزشک عمومی ، در مطب ، با مراجعه کننده کم ، ۲/۵ میلیون در اذرماه درامد خالص داشتم. ولی در بخش دولتی با استرس کمتر، ۴ میلیون. (4114138) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۲:۵۶:۲۳
یعنی میخوای بگی درآمدت همین 2.5 میلیونه و بیست میلیون و سی میلیون نیست؟ (4114393) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۱:۰۷:۲۵
کاملا موافقم
اگر. پزشکان زیاد مخالفند از خارچ پزشک بیاورید (4114211) (alef-13)
 
صمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۲:۴۰:۰۵
کسی حاضر نیست بیاد اینجا (4114369) (alef-11)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۹ ۲۳:۴۰:۴۵
عزیز جان در دوران جنگ از هند و کشورهای دیگر پزشکان آمده بودند خیلی از این وضع فعلی بهتر بود ماها که مرتب سروکار داشتیم راضی بودیم هیچ پزشگ هندی قبل از عمل بزور از بیمار پول دریافت نکرد و... دیگر (4124919) (alef-11)
 
Spain
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۳:۱۲:۳۴
1- بعضی دوستان که جوان هستند و اصلا بیمار نمی شوند طبعا تمایلی ندارند که پزشک یا هر قشر دیگری درآمد زیاد داشته باشه که عرض می کنم خدمت شون که اصولا درصد کمی از پزشکان این درآمد را دارند و درآمد اونها هم هیچ وقت به درآمد تجار و بازاریان، ساختمان سازها و وکلا و ... هم نمی رسد چه برسد به کارخانه داران و صادر-وارد کنندگان و ...
2- اما مشکل امثال من اینه که تعداد پزشکان اونقدر کمه که از سر سیری و بی خیالی و در اوج خستگی خدمات بسیار بی کیفیتی را ارائه می کنند انگیزه ای برای ارائه خدمت با کیفیت، ارتقای و بروز کردن اطلاعات ندارند و ...
3- علت کار همزمان و دو شیفته در بخش دولتی و خصوصی فقط اینه که پزشک متخصص فوق العاده کمه و واقعا به کار دو شیفته این ها نیازه و تقاضا براش هست ما با جمعیت 80 میلیونی در هر تخصص پزشکی به حداقل 15-20 هزار نیرو نیاز داریم تا تعادلی برقرار بشه و افراد با انگیزه کار کنند و سعی کنند مشتری ها را با خدمات خوب جذب کنند اخیرا یک پزشک داخلی رفتم جلوی پای مریض بلند میشد و نزدیک نیم ساعت معاینه کرد و اطلاعات زیادی داد چند تا سایت معرفی کرد و آخرش هم حتی نسخه ننوشت و چند توصیه غذایی و ورزشی داشت مسلما من همیشه پیش ایشون می روم اما علتی که این قدر وقت گذاشت غیر از شخصیت و تعهد خودش، این بود که صفی وجود نداشت که بخواد تندتند افراد را فقط رد کنه الان اگر هم قانون فوق اجرایی بشه افراد بازم دو شیفته کار می کنند حالا یا صرفا در بخش خصوصی یا صرفا دولتی
4- ما در کشور نیاز چندانی به پزشک عمومی نداریم استخدام اینها در بخش دولتی هم صد در صد اشتباهه و یه آوانسه به اونها، چون اگر استخدام نشوند درآمدی ندارند اطلاعات پزشکان عمومی الان به اطلاعات عمومی مردم تبدیل شده و در مناطق محروم هم پولی که به اینها می دهند را اگر صرف دادن بن های خرید مواد غذایی پروتئینی و لبنی بخصوص برای زنان و کودکان کنند برای سلامت مردم این مناطق مفید تره به جای این بگذارند اینها تخصص بخونند خودشون کسب درآمد می کنند جامعه هم نیاز داره
5- حداقل پذیرش سالانه تخصص های پزشکی باید در هر تخصص حدود 1000 نفر در سال باشه تا به هر استان 20-30 نفر برسه و کشور از این قحطی پزشک متخصص نجات پیدا کنه طبعا من پزشک یا پزشک-وزیر نمی تونم با این کار موافق باشم اما دولت باید بخواد وگرنه بدیهیه که خود منم در کسب و کارم از زیادی رقیب استقبال نمی کنم
نتیجه : راه حل مشکل این محدودیت ها نیست پرورش متخصص را زیاد کنید و برای ارتقای دانش آنها از پزشکان و استادان اروپایی و آسیایی طراز اول استفاده و دعوت کنید ولو کوتاه مدت (4114412) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۳:۴۳:۱۳
فقط فیلیپین و هندی با این درآمد کم کار میکنن . توقع پزشک آلمانی که نداری؟ (4114452) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۸ ۰۸:۵۳:۱۸
واقعا ماهی بیش از 12 میلیون برای یک پزشک عمومی تازه فارغ التحصیل شده واقعا کمه بخدا . راست میگن ایشووووون !!!!! (4121131) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۶:۱۸:۵۴
واله چقد دکتر هندی ا خوب بودند (4114625) (alef-11)
 
مصطفی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۵ ۱۱:۲۸:۱۲
چه نیازی به پزشک هندی یا فیلیپینی هست ؟داوطلب های کنکور رو که پزشکی قبول می شن شما از شون امضا بگیر هر شرطی دوست داری بزار (مثلا حقوق 200 هزار تومانی ،ابطال مدرک در صورت خطا عمدی در کار ،....)مطمئن باش نه نمیگن چون نیاز دارن. (4115658) (alef-3)
 
United States
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۱:۲۷:۵۹
مشکل اصلی اینه که دستمزد پزشکان در ایران نسبت به سایر مشاغل رو اگر حساب کنیم نسبت به کشورهای دیگه خیلی بیشتره. شاید دلیلش هم کمبود پزشک باشه یا شاید هم به دلیل نفوذ پزشکان در تصمیم گیریها به نفع خودشون باشه. (4114261) (alef-11)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۲:۳۶:۴۹
به چه حسابی برگرده قبل سال 92؟ینی مثلا عمل اپاندیس بشه 20 هزار تومن در حالی که صافکار ماشین فقط دست بهش بزنه بشه 50 هزار تومن؟ (4114366) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۵ ۰۸:۲۳:۱۴
من خودم کارمند بخش دولتی هستم و ماهی 1.8 میلیون درامد دارم اخیرا یه شرکتی فنی مهندسی جهت استفاده از مدرکم در شرکت خود ازم تقاضای عضویت در شرکت کرد اونهم 3 درصد هیات مدیره .یک سالش نگذشته بود و هیچ درامدی نداشتم که از بازرسی نامه اومد تشریف بیارید بازرسی و من رفتم چنان از قانون و مقررات صحبت میکردند که انگار دزد گرفتند و اگه ادامه پیدا کنه حکمم اعدامه .خواستم اعتراض کنم بگم شما که کاربلدید برید از بالا شروع کنید من خودم میرم انصراف میدم .با اینکارها میخواهند اعلام کنند که مبارزه ای اساسی با دو شغله ها شده و 90 درصد بهبود یافته .خدا شاهده اون 10 درصد همه کارها را دارند و مخل اقتصادی کشور اون 10 درصده و همه هم میدونند و حیف که خودشونو زدند اون راه .حالا نوبت به پزشکان که میرسه دارند تهدید میکنند که کار نمیکنیم و بخش خصوصی میریم.
خدایا خودت شاهد عدالت ...هستی .خدایا خودت شاهد باش و عدالت را برقرار کن.شما پولها را ببرید خارج نوش جونتون اگه خدا راضی باشه .
خواهشا درج کنید (4115298) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۴:۰۱:۴۱
این کمال بی انصافی هست که پزشکی که با امکانات بیت المال تحصیل کرده خدمت به مردم در بخش دولتی رو در تعارض با منافع خودش بدونه. به نظر می رسه دولت بایستی اهتمام بیشتری به این امر داشته باشه. در کشورهایی مثل دانمارک، استرالیا و .... که بنا به فرمایش وزیر محترم امکان اشتغال در هر دو بخش خصوصی و دولتی وجود دارد این امکان هم برای کسی وجود نداره که پزشک در بخش دولتی بازاریابی کنه و برای درمان تخصصی تر به مطب و احیانا بیمارستان خصوصی بیمار بدیخت رو هدایت کنه!!!!!! این رویه منفی هست که نمایندگان محترم رو ترغیب به تصویب چنین قانونی کرده.
در اینکه یک پزشک که جزء قشر فرهیخته جامعه ما هست از درآمد مکفی ودر شان خودش برخوردار باشه هیچ کس شکی نداره ولی انصاف هم باید در نظر گرفته بشه.
چند درصد فارغ التحصیلان پزشکی با هزینه خودشون پزشک و متخصص شده اند؟ تحصیل در دانشگاه های خوب کشور مگر با استفاده از منابع بیت المال نیست؟ بهتره دولت تحصیل رایگان در دانشگاههای پزشکی دولتی رو از ابتدا منوط به اخذ تعهد در خدمت در مرکز درمانی دولتی قرار بده حداقل به مدت دو تا سه برابر تحصیل بعد پزشک محترم رو مخیل بزاره که یا در بخش دولتی بمونه و یا بره در بخش خصوصی فعالیت کنه. (4114487) (alef-13)
 
رها
United States
۱۳۹۵-۱۰-۲۵ ۱۷:۴۶:۲۵
دولت در زمان پذيرفته شدن دانشجو در دانشگاه دولتي همين تعهد را ميگيرد.
ضمنأ خيلي از پزشكان ، فارغ التحصيل دانشگاههاي دولتي نيستند و از جيب خودشون ، و نه بيت المال ، هزينه هاي سنگين تحصيل پزشكي رو پرداخت كرده اند (4116466) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۵:۱۵:۴۲
تعدادى از پزشكان با درامدهاى نجومى تابعيت دوم كشورهاى ديگر را خودشان و يا افراد درجه يكشان دارند و درامدهايشان را هم بصورت ارز از كشور خارج ميكنند ، البته تعدادى پزشك متعهد و مردم دوست و غير مادى هم كم نيستند ، خلاصه دولت و مجلس بايد درامد اطباء را تعديل كند انها كه درامدهاى كم و حتى بيكار هستند را ارتقاء دهد و انها كه درامدهاى نجومى و عجيب و غريب دارند را نيز نازل كنند و به حساب ثروتهايشان رسيدگى شود ايا خارج ميكنند و مالياتهايش را ميپردازند و و و .... (4114561) (alef-11)
 
علی
Romania
۱۳۹۵-۱۰-۲۵ ۰۸:۵۱:۰۷
من هم می خواستم همین را بنویسم. بعضی از پزشکان با درآمدهای نجومی تابعیت کشورهای دیگر مانند کانادا را اخذ کرده اند. وقتی از آنها می پرسی پس چرا هنوز اینجا هستی می گوید درآمدم اینجاست. می گویی پس چرا تابعیت آنجا را گرفته ای؟ می گوید برای مواقع ضروری؟
شما نسبت مهاجرت نخبگان مهندسی و علوم پایه را به مهاجرت پزشکان حساب کنید. آن وقت است که خواهیم فهمید ایران بهشت پزشکان است. (4115347) (alef-11)
 
جلال
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۶:۵۹:۱۶
ایران دارای دو گروه پرنفوذ است که با انحصار و عدم افزایش پزشک و وکیل دادگستری در کشور زندگی مرفهی را برای خود رقم زده اند این قوانین چاره کار نیست بلکه چاره کار افزایش پزشک و وکیل در کشور است امری که مافیای وکالت و پزشکی با زرنگی مانع ان است (4114666) (alef-11)
 
متخصص بدون رانت
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۵ ۰۵:۵۹:۰۳
بسیار طرح عالی و خوبیست.تا حالا پزشکان قدیمی و صاحب رانت بیمارستان دولتی و مطب نمیگذاشتند پزشکان جوان و بدون پارتی مطب بزنند فقط میگذاشتند در بیمارستان دولتی شیفت های پزشکان قدیمی را پر کنند تا آنها راحت به مطب و بیمارستان خصوصیشان برسند.اما با این قانون جا برای پزشکان جدید و به روز در مراکز آموزشی و دولتی باز میشود.ما متخصصین بدون پارتی استقبال میکنیم. (4115137) (alef-11)
 
ایرانی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۵ ۰۸:۰۲:۵۸
که البته چنین اراده ای بعید است که باشد (4115259) (alef-3)
 
۱۳۹۵-۱۰-۲۵ ۱۰:۴۰:۰۷
یعنی اینقدر راحت بود.بابا کجا بودی؟ بازم برای برنامه ریزی و حمایت از ین طرحها یه سری بزن به سایت (4115558) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۷ ۰۹:۲۰:۱۸
همین الان وزارت بهداشت یه عده متخصص نورچشمی داره که هم بیمارستان هستند هم مطب دارند.اما یه عده متخصص تو همان بیمارستان حق مطب نداره.بسیار طرح خوبیه برای رانتی که تو وزارت بهداشت درست کردند (4119107) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۳ ۱۰:۴۰:۵۷
من پزشكم و در اينده نزديك يه متخصص جراح ارتوپدى
به شدت از اين قانون استقبال ميكنم خيلى جالبه كه ميگه تا حالا رو بيخيال شين بعد اين هر كي اومد بگين نميتونى مطب بزنى!
اقاى استادى كه شب و صبح نخوابيدم و عمل كردم بعد يه هفته اومدى همه رو مهر كردى و كارانشو گرفتى تازه ناراحتى كه هشت ماهه كارانت نرسيده برو بشين تو مطبت كه لباس استادى بهت خيلى گشادهههههههه (4112564) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۱:۲۱:۰۷
حالا باید مالیات پزشکان مثل کشورهای اروپایی و آمریکایی 50 درصد شود. یعنی پزشکی که یک میلیارد در ماه در میاورد 500 میلیون مالیات بدهد. (4114250) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۳:۵۲:۳۸
امیدوارم وقتی تخصصتون رو گرفتید.همین قدر با انصاف بمونید و مثل بقیه پول پرست نشید.بابا به خدا ما مردم نمیگیم چرا پزشکا بیشتر از ما می گیرن.اما باید منطقی باشه.الان یه مهندس در کشور 3 تومن حدودا درآمد داره.خوب پزشک مثلا 10،12 یا 15 درآمد داشته باشن.نه 150 و 200.توروخدا پزشکای محترم اینو بفهمید. (4114467) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۲۰:۰۱:۳۴
باید مبنای حق ویزیت پزشک مشخص شود ، مبنای کار یک کارگر مثلا ساعتی ۴۰۰۰ هزار تومان است، یک معلم ساعتی ۱۰۰۰۰ تومان است، یک راننده همراه با خودرو ۱۲۰۰۰ تومان است، مبنای ساعت کار یک پزشک چقدر است، در یک ساعت ۱۲ نفر را ویزیت می کند هر نفر ۵۰ هزار تومان، می شود ساعتی ۵۰۰ هزار تومان، واقعا چه خبر است ؟؟؟!!!! مگر غارت است؟؟؟!!!!!!! (4114830) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۶ ۰۱:۰۹:۴۴
اصلاح می کنم ساعتی 600 هزار تومان (4117108) (alef-11)
 
Belgium
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۲۲:۲۵:۵۳
کار درستی نکردی ونمیکنند که با خستگی ناشی از بیخوابی مردم رو عمل میکنی (4114967) (alef-11)
 
سیفی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۳ ۱۱:۲۹:۰۸
با سلام واحترام
بسته ماندگاری برنامه تحول انقدر موثر بوده که همه پزشکان درمانطق محروم وبخش دولتی ماندگار شده اند
به نظر این بسته نا کارامد شده است که همکاران پزشک قصد فرار به بخش خصوصی ومطب دارند
اعتراف به شکست خود یک پیروزی است وزارت بهداشت بهتر است نظارت خود را بیشتر وموثر تر کند واز تصدی گری در درمان پرهیز کند (4112638) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۱:۲۳:۱۸
بسته ناکارامد نشده حق ویزیتها به طرز باورنکردنی زیاد است. طرف پشت میزش زیر کولر نشسته جواب سلام آدم رو هم نمیده و تا میگی دلم دیگه بقیشو گوش نمیده شروع میکنه به نوشتن. (4114255) (alef-11)
 
شهروند...
Romania
۱۳۹۵-۱۰-۲۳ ۱۹:۲۴:۵۸
معلوم نیست مزد درمان بر چه اساس و معیار تعیین شده است.....تو‌کشوری مثل ایران هزینه ها کاملا مشخصه....خط فقر هم مشخصه...چرا ویزیت اینقدر گرانه ؟چرا ساعت کار پزشکان کمه؟چرا پزشگان در مطبشان انواع و اقسام کارهای پراکلینیکی را انجام می دن؟ آدم شاخ در میاره در مطب شیمی درمانی می کنن و و بابت یک جلسه که پزشک اصلا بیمار را نمی بینه و فقط تزریقاتی آمپول را تزریق می کند....هر جلسه ۴۰۰ هزار تومان می گیرد......کدوم قانون این رو گفته (4113517) (alef-13)
 
اسدمظفر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۲۰:۲۳:۵۸
متاسفانه این مطلب صددرصدواقعیت داره (4114851) (alef-11)
 
متخصص
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۶ ۲۰:۵۶:۵۶
مشکل تبعیض در وزارت بهداشت هست.قدیمیها هم دولتی هستند و هم خصوصی.اما به تازه واردها میگویند فقط یک جا باشید (4118643) (alef-11)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۰:۰۱:۰۷
به نظر من همه چیز باید آزاد بشود . از آموزش پزشکی عمومی و تخصص ( یعنی بخش خصوصی مثل همه رشته های دیگر اجازه داده شود پزشک تربیت کند و دیگر گرفتن سهمیه تخصص به تعداد انگشتان دست نباشد ) . آن وقت دیگر پزشکان نمی توانند مردم را تهدید کنند . (4114139) (alef-11)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۰:۰۳:۴۵
این بهترین قانونی هست که میتواند تصویب و اجرایی شود مطمن باشید کشور ما انقدر نیروی جوان پر انرژی و متخصص دارد که حاضرند با عشق و علاقه در مراکز دولتی کار کنند ...این طرح فرصت بسیاری خوبی برا استخدام نیروی جدید و کاهش ازداحم در مطب های خصوصی را ایجاد میکند . (4114142) (alef-11)
 
Spain
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۳:۲۱:۴۱
بلی، مشتی پزشک جوان بی تحربه به جون مردم بدبخت بیفتند و صد ها هزار نفر را به کشتن دهند تا تجربه کسب کنند برای بیست سال دیگر!!!!! (4114426) (alef-11)
 
مصطفی
Canada
۱۳۹۵-۱۰-۲۵ ۰۷:۱۳:۰۰
یک پزشک کارش خیلی روتین تر و سر راست تر از اون چیزیه که شما فکر میکنید. همین الان برنامه های هوشمندی هستند که بهتر، بله بهتر، از یک متخصص تشخیص میدن و دارو و درمان تجویز میکنند. در خقیقت پزشکان نون دستکاه‌های پیشرفته و داروهای جدید را میخورند که نتیجه کار محققین علوم پایه مثل ریاضی، فیزیک، شیمی و زیست شناسی ، و نیز مهندسان است. یک پزشک حتی نمیدونه دستگاه ام.آر.آی و الخ چطوری کار میکنه. (4115192) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۰:۰۴:۲۶
طرح خوبیه
80 درصد پزشکان پزشکان عمومی هستند که خیلی از آنها دانش و تعهد بالا دارند و براشون فرقی بین کار در بخش دولتی و خصوصی نیست
20 درصد پزشکان متخصص که بعضی هاشون فقط پول رو می بینن که باید بین کار در بخش دولتی و خصوصی انتخاب کنند
در ضمن این طرح به نفع رزیدنتها هم هست (4114144) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۰:۰۴:۵۶
حقیقتا پزشکان شورش را درآورده اند. نه به مریض می رسند و نه به دانشجویان. و نه به کار اداری خود
البته این بغیر از تعداد معدودی پزشکان باسلامت و اعتقاد به رسالت شان است. (4114145) (alef-11)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۰:۲۴:۲۱
تو مملکت ما غیر از پزشکان کسان دیگری هم هستند که درس میخونند. مثلا یه استاد دانشگاه در رشته های علوم پایه چقدر زحمت کشبده و به این درجه رسیده. بعد اون استاد تازه به لطف قانون هیات علمی حدود 5 تومن میگیره و یک استاد ارتوپدی توی همون دانشگاه فطعا متوسط دریافتی ماهانه اش کمتر از 100, 150 نیست. مگه کسانی که پزشک نیستند گناه کردند که به پزشکی علاقه نداشتند. (4114168) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۰:۲۷:۳۷
البته بهتر بجای اسم مقدس پزشک بعضی از این اقایون رو تاجر و کاسب صدا بزنید ...


کسی که برای پول و درامد میلیونی میخواد پزشک بشه همون بهتر که بیکار بمونه ... (4114173) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۱:۴۷:۱۲
پزشکی به هیچ وجه مقدس نیست. تنها شغل مقدس معلمی است که شغل انبیاست البته هر کس به دیگری چیزی بیاموزد معلم است. (4114303) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۰:۴۵:۲۷
همسايه ما در ياسوج داروساز بود امتياز داروخانه گرفته و داروخانه كه چه عرض كنم فروشگاه بزرگ مواد آرايشي و بهداشتي و ده نفر حداقل از فاميلش در آن مشغول هستند و خودش در يك مقام دولتي در تهران در وزارتخانه مشغول و هرماه ميليونها تومان از داروخانه به جيب ميزند.

آزمايشگاه دار هم دقيقا همينطور و همه اين افراد افتادند در ساخت و ساز و شغل دولتي هم دارند..
درود بر شرف نمايندگن مجلس ... (4114192) (alef-11)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۲:۰۹:۰۲
خاصیت نمایندگان مجلس را دیروز دیدیم که با لابی تامین اجتماعی مانع انتقال اعضا صندوق بازنشستگان فولاد به آن شدند . (4114329) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۳:۵۶:۳۰
آقا بحث صندوق فولاد رو قاطی نکنید.اونا حق بیمه هاشون کو؟منی که درتامین اجتماعی پول بیمه میدم.اون بازنشستگی باید ذخیره بشه برای من.به خدا تامین اجتماعی حق الناس و متعلق به کارگر و کارمندای عضوشه.نه شمایی که حق بیمه به تامین اجتماعی ندادی. والان توقع داری حق بیمه ای رو که من پرداخت می کنم.به عنوان بازنشستگی بدن به شما. (4114477) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۰:۵۸:۵۶
آقایان شما را بمقدساتتان دست از تصمیمات مسئله ساز بر دارید .
1- ما با کمبود پزشگ و متخصص در شهر های بزرگ مواجه نیستیم معدوند
پزشگانی که با مراجعین زیاد مواجه اند . آنهم در بخش جراحی اکثرا (4114202) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۱:۰۷:۵۷
با سلام مقصر وزارت بهداشت است. که سالی فقط ۲۵۰۰ پزشک تربیت میکند مقایسه کنید با دیگر رشته ها . حتی باید محاکمه کرد مسیولینی را که صنفی فکر میکنند تا به منافع این کشور .روی چه منطقی ما باید بازای هر هزار نفر کمتر از یک پزشک داشته باشیم قطر هفتا المان چهار تا . تا کی باید چوب سومدیریت را بخوریم . اگر پزشک زیاد شود هم شغل ایجاد کرده ایم هم سلامت و حقوق ناحق مثلا دویست ملیونی بعضی بین ده نفر پزشک توزیع میشه . همه مشکلات از کمبود پزشکه و مدیریت صنفی وزارت بهداشت. توجه کنید به ان لشکر باصطلاح یکصد هزارنفره اقای معاون . (4114212) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۵ ۱۳:۳۷:۱۸
کل ظرفیت دانشگاهیعلوم تجربی در ایران 155 هزار نفره برای 124 رشته تحصیلی. متوسط 1250 نفر میشه. پس پزشکی دوبرابر متوسط داره جذب نیرو میکنه. (4115937) (alef-11)
 
امین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۱:۱۱:۴۲
متخصص دندانپزشکی هستم عضو هیات علمی و مطب هم دارم
به نظر من طرح خوبیه بنده اگر قرار به انتخاب باشه دانشگاه را انتخاب میکنم به هر حال حضور در سیستم دانشگاهی و انجام تحقیقات اولویت بسیاری از پزشکان است. و این یک واقعیت است که کار در مطب و سیستم اموزشی همراه هم توان مضاعفی میطلبه و بسیار فرسایشی است و به همین دلیل پزشک بعد از مدت کوتاهی انرژی خود را از دست میده و دیگه در هر دو جا راندمان پایینی خواهد داشت. (4114228) (alef-13)
 
جلیلی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۱:۱۴:۱۸
محاله بخش دولتی رو ول کنن. اگه قرار باشه فقط تو مطب باشن بعد از مدتی که ببینن دیگه از بخور بخور خبری نیست التماس میکنن که برگردند به بخش دولتی. کیه که ندونه پزشکان محترم 90 درصد بیمارانشون رو از همین بیمارستان ها و مراکز دولتی غر میزنن؟؟؟میری بیمارستان یه آزمایش مینویسه بعد میگه نتیجش رو بیار مطب ببینم و دیگه ادامه درمان میفته واسه مطب. خداییش اینا پزشک نیستند و تاجرن. (4114232) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۶:۱۵:۳۹
پس با این توضیحات دیگه استرس نداشته باش (4114620) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۱:۱۹:۳۵
حالا باید حق ویزیت پزشکان کاهش باید. یعنی چه که مزد یک روز کارگری و بیل زدن و کار یدی کارگر مساوی باشد با یک ویزیت یک دقیقه ای زیر کولر. (4114246) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۱:۳۳:۵۷
بهترین مصوبه مجلس جدید از ابتدا تا کنون فقط همین مصوبه بوده. بسیار عالیست. دست مریزاد. (4114276) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۱:۴۳:۰۴
در تصویب قوانین باید حقوق عموم مردم بخصوص قشر محروم در نظر گرفته شود .چنانچه پزشکی دوست ندارد در بخش دولتی در خدمت اقشار محروم باشد .کسی جلویش را نگرفته برود بخش خصوصی به ثروتمندان سرویس بدهد..هر وقت از رفتار پزشکان پول پرست ایراد گرفته می شود و مجلس قصد اصلاح قوانین را دارد . مردم متهم به حسادت می شوند (4114290) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۱:۴۶:۱۱
همسر بنده جهت زایمان به یک پزشک متخصص استادیار دانشگاه در همین تهران مراجعه کرد.انصافا پزشک متبحری بود و خیلی دقت کرد. ولی نزدیک عمل به همسرم گفت : من با اینکه استادیار هستم و در بیمارستان دولتی هم کار میکنم ولی در آنجا اولا معلوم نیست چه زمانی حضور دارم دوما خودم عمل نمیکنم و فقط ناظر هستم و رزیدنت ها عمل می کنند ولی در خصوصی وقتش معلوم و خودم هم عمل میکنم. ما هم از ترسمان مجبور شدیم هزینه گزاف بخش خصوصی رو پرداخت کنیم.بهرحال هر طرحی مزایا و معایب خودش را دارد. مسلما برخی پزشکان از این طرح بالخصوص که در خدمت قشر ضعیف جامعه هست استقبال و برخی پزشکان که درآمدشان را با خطر مواجه می بنند استقبال نمیکنند.ولی در کل به نفع قشر اکثریت جامعه است. (4114300) (alef-11)
 
بی بی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۱:۵۲:۳۰
طبیعتاً هر محدودیتی برای هر قشری با مخالفت آن قشر مواجهه می شود و برای اینکه قانون گزاران را منصرف کنند موارد بسیار بسیار استثنایی را مطرح میکنند که حرف خودشون و ثابت کنند به نظر من این طرح خیلی خوب است به شرطی که خوب هم اجرا بشه نه اینکه از فردای تصویب شروع کنند به بهانه های گوناگون هی استثنا بشند و هی تبصره پشت تبصره تا نهایت این قانون هم مثل بسیاری از قانون های دیگه فقط یه ظاهر ازش باقی بمونه و فقط کسانی رو شامل بشه که پارتی مارتی نداشته باشند.
قطعا در کوتاه مدت یه مقدار مشکلات خواهد داشت ولی در دراز مدت حتما اگه خوب اجرا بشه منافع زیادی خواهد داشت (4114311) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۵ ۱۳:۴۲:۰۴
مطمئن باش وقتی تو خود قانون حرف از استثنا میشه جا رو برای حودشون باز گذاشتن. (4115953) (alef-11)
 
Malaysia
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۱:۵۴:۵۸
کار دانشگاهی در ایران به شوخی گرفته شده و عامل این همه تقلب و بی اخلاقی هم همین است. چه پزشکی و چه غیر پزشکی. همه دنیا اساتید باید هر روز هفته مثل همه شاغلین باید سر کار باشند اما در ایران استاد دو روز فقط برای سر کلاس رفتن در دانشگاه هست. چنین کسی مگر به صورت جدی برای دانشگاه پژوهش می کند؟ مگر کارهای دانشجویان را می خواند؟ (4114314) (alef-11)
 
علی
Romania
۱۳۹۵-۱۰-۲۵ ۰۹:۰۱:۱۰
دقیقا. طبق قراردادی که با دانشگاه امضاء می کنند موظف هستند 40 ساعت در هفته در دانشگاه باشند ولی خبری از آنها نیست. جالب اینجا است که بعضی از دانشگاه ها دانشجوی دکتری را موظف کرده اند 20 ساعت در هفته در دانشگاه باشد و هر روز بیش از 8 ساعت برای او محسوب نخواهد شد. ولی از انجام این کار برای اساتید خود طفره می روند. دلیل مشخص است مدیریت دانشگاه بر عهده همان اساتید است. پول مفت دولتی به حساب دانشگاه واریز می شود و مدیریت مسئولیت درباب بهره وری و کارایی احساس نمی کند. (4115362) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۵ ۱۳:۴۵:۰۵
وقتی نمیتونیم پزشک یا هر استاد دیگه ای رو در ساعت کاری بکشونیم تو بیمارستان و نگهش داریم، با این قانون هم چیزی ازش در نخواهد اومد. وقتی پزشک از بیمارستان دولتی دریافتی نداره و فقط طلبش داره زیاد میشه تا دیروز یک ساعت در روز میومد مریض جمع کنه ببره مطب الان که مطب نیست، بیمارستان هم همه چیز رو مینویسه بهحساب و خدا میدونه کی حساب بشه. برای چی باید 8 ساعت در روز بیاد به بیمارستان؟ (4115960) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۲:۰۵:۲۱
چرا هیچ متخصصی حاضر نیست استاد تمام وقت رشته پزشکی شود و مطب خود را تعطیل کند چرا هیچ متخصصی حاضر نیست فقط در بیمارستان دولتی کار کند و مطب خود را تعطیل کند بخاطر این است که وزیر میلیاردر بهداشت با نفوذ در ارکان تصمیم گیری کشور تعرفه ها را نجومی در بخش خصوصی افزایش میدهد و لذا برای هیچ متخصصی ارزش استاد شدن وجود ندارد چون به صرفه نیست تا این تعرفه های نجومی بخش خصوصی هست افت علم در رشته پزشکی را شاهد بوده و پزشک فقط و فقط به فکر تجارت خواهد بود چون حوزه پزشگی ایران تجاری شده است کجای این کره خاکی کشوری می شناسید که در ان متوسط حقوق کار کنان در ماه یک میلیون تومان و متخصصان حدود پنجاه میلیون تومان در ماه باشد ایا 37 سال که شعار مرگ بر امریکا و انگلیس داده ایم در انجا هم بین در امد متخصص و سایر طبقات این همه اختلاف فاحش وجود دارد چون بزرگان بیمه تکمیلی را یگان دارند و هزینه ای نمی دهند لذا از درد مردم از گرانی تعرفه ها بی خبرند و نظام پزشکی و وزیر میلیارد از این موقعیت نهایت سوئ استفاده برای افزایش تعرفه و فشار بر ملت را فراهم کرده و دولت هم عاجز از کاهش تعرفه هاست اگر پزشک مکلف به فقط کار در بیمارستان دولتی شود و اجازه مطب به او داده نشود وتعرفه های بخش خصوصی یک دوم شود انموقع همه به سوی بیمارستانهای دولتی خواهند رفت و این فساد ریشه دوانیده در حوزه سلامت که تجارت خانه شده است به تدریج خشکیده خواهدشد از طرفی اگر به فارغ التحصیل رشته پزشکی بیست سال اجازه مطب ندهند مجبور به کار در بیمارستان دولتی بوده و هوس تجارتی نخواهد داشت (4114324) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۳:۲۶:۰۶
افرین
صد درصد مواففم (4114435) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۲۰:۳۳:۰۰
پزشكان تجربه ومهارت خودرا در بيمارستانها ودر مانگاه هاي دولتي بدست مي اورند واگر پزشكي مستقيما به سراغ مطب شخصي برود چيزي جز بيكاري وعدم مراجعه بيماران را نخواد داشت (4114862) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۵ ۱۳:۴۸:۴۱
وقتی پزشک با ویزیت در مطب 40، 50 تومان و با ویزیت در درمانگاه دولتی 5، 6 هزارتومان گیرش میاد (تازه اونم میره برای مالیات و طرح پلکانی و ... تهش میره جزو معوقات) معلومه دکتره دوست داره بره مطب یهساعتکارش میشه 6 ساعت در دولتی (4115967) (alef-11)
 
مهدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۲:۳۱:۲۳
ریشه مشکل فوق کمبود پزشک در برخی تخصص هاست.
راه حل هم افزایش تعداد پزشکان تخصصهای خاص می باشد.
روش کار هم خیلی ساده است باید آموزش پزشکی گسترش یابد و یا نسبت به وارد نمودن متخصص از دیگر کشورها اقدام گردد.
دلیل اینکه راه حل های فوق اجرا نمی شود اینه که تصمیم گیرندگان حوزه بهداشت دنبال حل ریشه ای مشکل فوق نیستند و هدفشان یک چیز دیگر است. (4114357) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۲:۳۱:۳۳
... به هر حال برادر ، انشاءالله الرحمن كه تمام پزشكان و دكترها يمان هميشه و در همه حال ودر
هر مكان براي مردم " طبيب " هم باشند و در عين حال به گفته حافظ شيرين سخن و با اجازه او :
" تن مان به ناز طبيبان نيازمند مباد
وجود نازك مان آزرده گزند مباد " !!
آمين يا رب العالمين !! (4114358) (alef-11)
 
محمد ایرانی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۲:۳۲:۲۳
نظر و وضعیت جامعه بزرگ بیماران حداقل به عنوان مشتری پزشکان هم که اصلا اهمیت ندارد!!! همه ما حتما تجربه این را داریم که وقتی بیمار شده ایم و بعد از ظهر در مطب منتظر پزشکی هستیم که از صبح تا عصر چند عمل جراحی انجام داده و بعد از کار سنگین بیمارستان خسته و کوفته برای طبابت به مطب تشریف میاورند!! (4114359) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۲:۳۵:۰۵
بله حتی من هم که الان در حال گذراندن طرحم در طرح تحول سلامت هستم و یک روز هم تا الان کار خصوصی نکرده ام قطعا کار خصوصی را انتخاب می کنم. کار خصوصی و مطب هویت یک پزشک است. تمام شمایی که شعار دادن راخوب بلد هستید پزشک بی مطب را داخل آدم قبول نمی کنید. در طرح تحول دستمزد من اقلا هشت ماه عقب می افتد. آن هم با هزار نوع کسورات پرداخت می گردد. در ضمن دست من برای ارایه قسمتی از خدمات مربوط به رشته تخصصی خودم که احتیاج به وسایل خاص دارد بسته شده است.
و نکته آخر. همکاران جوان این بلایی است که مجلس تصمیم دارد برای جلب افکار عمومی فقط سر ما جوانها بیاورد. در نهایت خ (4114363) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۵ ۲۲:۱۷:۰۱
بهتر امثال شما همان مطب خصوصی داشته باشند و پزشکان دلسوز در بیمارستان های دولتی در خدمت اقشار محروم باشند . کارآیی یک پزشک دلسوز از صد پزشک بیتفاوت بیشتر است (4116917) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۲:۳۶:۴۴
امیدواریم این نظم وانضباط مالی وشغلی که برای اولین بار درجامعه پزشکی اتفاق

میافتد در سالهای بعد هم تداوم داشته باشد ، امیدوارم ، امیدوارم . . . . . !! (4114365) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۲:۵۰:۴۳
به نظر من اساتید دانشگاه رو استثنا کنند. چون اگر این طور باشه افراد کارآمد به خاطر از دست دادن داشتن مطب قید آموزش دادن رو می زنند. (4114380) (alef-11)
 
سعید
Germany
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۲:۵۴:۰۵
سلام
تصمیم درستی است.در آلمان هم یا در مطب دکترها مشغولند یا در بیمارستان. مطب هم 3 تا یرستار دارد و یک آزمایشگاه ومریض اتلاف وقت ندارد.همانجا آزمایش میشود ودر صورتیکه نیاز به متخصص است نامه داده می شود.در ضمن استاندارد کار در جهان می گوید هر کی باید 8 ساعت کار کند زیرا مغز انسان جواب نمی دهد. (4114387) (alef-11)
 
سعید
Germany
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۳:۱۹:۲۳
سلام
در ضمینه یشگیری وزارت بهداشت با آموزش یرورش باید فعال باشند. به عنوان مثال در المان همه گردن خودشون رو با دستمال گردن با کراوات با شال می یوشونند. بدلیل اینکه گلو سرما نخوره. بعدش هم روشهای مختلف برای بستن شال و...
چی در صبحانه به بچه داده بشود و فعالیت روزانه چی باشد. داندن بچه سالی 2 بار معاینه می شود. با برگ معاینه بچه در مدرسه ثبت نام می شود. وزرا خوابند بیدارشون کنید (4114423) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۳:۵۶:۰۶
درآمد پزشکان نوش جونشون ولی یالاخره بهتره یکی رو انتخاب کنند. پایگاه علمی نامی یا پولی رو - یه زمان پزشک کم بود الان تو اداره ما مسوول حراست- امور اداری- تدارکات- کتابخانه همه پزشک هستند (4114475) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۴:۰۰:۲۹
اگر لابي اين پزشكان كه در مجلس هم نيرو دارند بگذارد اين طرح كه بنفع مردم است اجرايي شود نتيجه راندمان بالاي كار خواهد بود ضمنا بخش دولتي اينقدر براي اينا جاذ به داره كه محال اونو ترك كنند از تهديد هايشان نبايد ترسيد فقط ايرانه كه براي اينا بهشت شده چون با داد بيداد مي تونند امتياز بگيرن اتفاقا بعضي از اين هيئت علمي ها كه با پارتي شدن استادو دانشگاه ازادي هم هستند برن بنفع كشوره. (4114484) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۴:۴۳:۴۰
الکی برای خودتون قانون نزارید چون آخر سر با هزار راه و تبصره و زیر میزی و روی میزی کار خودشون رو می کنند و به درآمدهای ملیاردیشون اضافه می کنند! (4114525) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۴:۵۷:۱۱
پایم شکسته، دو بیمارستان رفتم ارتوپد نداشتند سومی ویزیت دادم عکس نوشت، عکس را گرفتم ویزیت دادم تا عکس را ببیند، بعدگچ نوشت، گچ گرفتم گفتند دکتر باید تایید کند ویزیت گرفت گچ را تایید کرد! سه بار ویزیت !
هفته بعد ابتدا ویزیتگرفت نوشت گچش را باز کنید، گچ که باز شد ویزیتگرفت نوشت عکس بگیرید عکس که گرفتم ویزیت گرفت عکس را دید و گفت عمل لازم نیست دوباره باید گچ بگیری وبعد از گچ گرفتن ،ویزیت تا گچ را تایید کند (4 بار ویزیت)! بیمارستان اتیه
کسی صدای مرا می شنود؟ (4114543) (alef-11)
 
رر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۲۲:۱۲:۴۹
شما میرفتی بیمارستان امام خمینی اختر بهارلو طالقانی سینا امام حسین و ... تا مجبور نشی زیر بار این پولای بیمارستان های خصوصی بری.گچ گیری کار ساده ای هست و نیاز به تخصص خاصی نداره (4114951) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۵:۴۳:۳۴
از انگلیس یاد بگیرند که پزشکی در آنجا ملی و دولتی است.

دو کار با سپردن به بخش خصوصی درست نمی شود . یکی درمان و دیگری آموزش و پرورش. (4114588) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۵:۵۰:۵۹
من نزدیک چهل ساله پزشک متخصصم و مطب هم نداشته ام و فقط دولتی کار کرده ام.
این داستان به راحتی گفتنش اجرایی نمیشود.
وقتی وزیر و معاونان و رییس نظام پزشکی و همه دار و دسته هم دولتی هستند و هم خصوصی و بعضی ده دوازده عضویتدر انجمن و پژوهشگاه دارند چطور توقع اجرایی شدن برنامه را دارید؟
دانشگاهها ایستگاه معروف شدن برای بخش خصوصی بوده است و بسیاری از همکاران محترم در این آلودگی شریکند که به بیمار گفته شود در بیمارستان دولتی دانشجو کار می کند اگر بخواهی درست درمان بشی آقای دکتر در مطب شما را ویزیت خواهد کرد!
برای اجرای این برنامه باید یک مطالعه فراگیر و صرفنظر از دولت حاکم(فارغ از سیاست زدگی) توسط گروهی علاوه بر پزشکان دوزیست(دولتی- خصوصی) پزشکان تک زیست خصوصی و یا دولتی شامل گروهی جامعه شناس، متخصصان اقتصاد سلامت، کارشناسن آموزش پزشکی، متخصصان پزشکی اجتماعی و جامعه نگر و چند نفر از سه قوه(غیر پزشک) مطالعه کافی انجام دهند و برنامه پزشکی کشور را از درمانگر محوره بیمار محور تبدیل شود(تمام تیم درمانی متاسفانه خود را ولینعمت مردم می دانند حتی کارگران ساده. اگر شک دارید برای نمونه به یکی از اورژانس های بیمارستانهای معروف دولتی و نیز به بخش درمان سرپایی شیمی درمانی شهدای تجریش سر بزنید و ببینید با نا امیدترین بیماران چگونه برخورد میشود . شاید پزشکان از بقیه کمی بهتر باشند) بیمه ها یکدست شود. و همه مردم با پرداخت حق بیمه تحت پوشش قرار گیرند و ضمنا مطب پزشکان دارای حساب و کتاب مالیاتی روزمره باشد. آنگاه در آمدها کنترل و متعادل خواهد شد و پزشکان محترم خرج خانواده ساکن در غرب را از طریق بیمارن کسب نخواهند کرد
راه اصلی اصلاح نظام سلامت به بیمار محور بودن است (4114599) (alef-13)
 
Australia
۱۳۹۵-۱۰-۲۹ ۰۸:۴۷:۲۲
افرین بر این اظهار نظر،علمی و متقنّّ
قابل توجه مسولان (4123085) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۶:۲۸:۵۴
اتفاقا بهتر و از اون طرف سازمان مالیاتی باید مالیات واقعی از مطب بگیره (4114638) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۷:۴۶:۵۴
باید پزشک از کشورهای دیگه بیاوریم این وضعیت قابل قبول نیست. (4114695) (alef-11)
 
uhg
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۸:۴۸:۲۵
مادر من عمل شکم داشت بیمارستان دولتی شش ماه گفتن تو نوبت باشه بعدش عمل بشه ولی دکترش گفت بیا تو فلان بیمارستان خصوصی یک هفته ای عمل میشی الان با این طرح دکترها دیگه نمیتونن چنین کاری با بیمار کنن (4114745) (alef-11)
 
Malaysia
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۱۹:۲۸:۵۵
اگر مسئولین بخواهند به اصلاح ریشه ای نظام بیمار و غیر عادلانه پزشکی و درمان بپردازند، باید رابطه پولی بین پزشک و بیمار را قطع کنند. این کار چاره اساسی این درد مزمن بوده و کاملا شدنی است. (4114798) (alef-11)
 
حمید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۲۰:۲۲:۰۸
سلام، من یه پزشک عمومی کارمند سازمان...... با ۲۵ سال سابقه حدود دو میلیون و پانصد دریافتی دارم و در شیفتهای عصر و شب با کار در درمانگاه شبانه روزی در همین حدود درآمد دارم، پزشکان شاغل در بهداشت و درمان حقوق و کارانه دریافتی چندین برابر دارند اما ما به غیر از حقوق و اضافه کار ناچیز دریافتی دیگری نداریم. اکنون با این قانون تنها منبع درآمد کمکی ما هم قطع می شود. برای اینکه چند پزشک با درآمدهای آن چنانی را مقید کنند ما پزشکان عمومی را تنبیه کرده اند (4114847) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۵ ۰۱:۱۹:۵۳
اتفاقا مجلس فکر اینو هم کرده پزشکان عمومی ودندانپزشکان عمومی از این قانون مستثنی هستند (4115087) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۲۰:۳۰:۱۲
بسیار طرح خوبیست و باعث می شود جوانان بیکار به بخش دولتی وارد شده و پزشکی از انحصار در بیاد. (4114858) (alef-11)
 
پزشک عمومی از زنجان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۲۰:۴۱:۵۲
بنده یک پزشک هستم.دولت و مجلس باید قوانینی تصویب کنند که رابطه مالی بین پزشک و بیمار برداشته شود.این امر با اجرای طرح پزشک خانواده و سیستم ارجاع و تدوین گاید لاین ها (راهنمای بالینی در تشخیص و درمان بیماران بر اساس رفرنسها)امکان پذیر است.در این طرح با یکسان سازی و تجمیع بیمه ها پزشکان و مراکز درمانی فقط با بیمه ها طرف قراداد هستند و رابطه مالی بین پزشک و بیمار وجود ندارد.بیماران هنگام مراجعه به پزشک و مراکز درمانی هیچ پولی بابت ویزیت و دارو یا آزمایش پرداخت نمیکنند در این سیستم دفترچه های درمانی جمع آوری و یک کارت ملی سلامت همانند کارت ملی به هر شهروند ایرانی داده میشود تا در صورت بیماری با استفاده از این کارت به پزشک خانواده مراجعه شود.نکته دیگر این که بیماران هم هنگام بیماری فقط مجاز هستند به پزشک خانواده ی خود مراجعه کنند تا نسبت به تشخیص ودرمان بیماری خود ااقدام کنند و در صورت صلاحدید پزشک خانواده به متخصص ارجاع داده شوند.واگر بیماری نخواهد که سیستم ارجاع را رعایت کند باید تمام هزینه های ویزیت ،آزمایشات پاراکلینیک و دارو را خودش باید پرداخت کنند.همه این مواردی که خدمتتان عرض کردم به شرط این است که دولت و مجلس در تدوین و تصویب سهم نظام سلامت از درآمد ناخالصی ملی GDPجزو اولویتها اول و در حدود ۱۰الی ۱۵ درصد باشد!!!!!!!!!!!!!! به امید آنروز (4114871) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۱۰-۲۴ ۲۱:۲۱:۲۶
تقسیم عادلانه کار نه تنها در یک کشور بلکه توزیع عادلانه ان در جهان باید بعنوان یک قانون مطرح گردد .نه مانند کشور ژاپن کارمندی از کار زیاد خودکشی کند ونه مانند کشورایران داشتن شغل برای جوانان بصورت آرزو در اید .عدم ثبات در شغل که عدم ثبات شخصیتی را دامن میزند وبا تکرار ان این بی ثباتی نهادینه میگردد
مردم رابیتفاوت میکند . در واقع اگر خود ما انسانهای با انصافی برای خود و جامعه خود باشیم دو شغله یا چند شغله بودن را نمی پذیریم وان را عادلانه تقسیم میکنیم واین نیاز به یادگیری وفرهنگ سازی دارد. هنگامی که فردی به چند شغله بودن خودو کار بیش از حد خود افتخار میکند باید بداند که شغل دیگری را دزدیده است وفردی را که می توانسته در انجام ان کار سهیم باشد و خود را عضوی از جامعه بداند را به گوشه ای از انزوا پرت کرده است .در جهان امروز قوانینی که منجر به تقسیم عادلانه کار گردد با ارزشتر از خود تولید کار است. اینکه شرایط ،موقعیت ،تجربه ،سابقه کار ،همه کارها و درآمد حاصل را به سمت یک نفر یک تولیدی سوق دهد فقط قانون میتواند این شرایط نابرابر را که مرتب تکرار میشود مانع گردد واین در صورتی امکانپذیر است که رویکرد دیگری را نسبت به کسانی که شغل و درآمد را احتکار کرده اند داشته باشیم بعنوان نمونه در جامعه پزشکی نباید پذیرفت که پزشکی تا 12 شب هر 5 دقیقه مریض ببیند ونه چندان دورتر پزشک جوان دیگری با وجود شایستگی با مطبی خالی روبرو گردد. بصورتی باید پزشکانی که در حرفه ای صاحب نام شده اند باید به کمک قانون وادار کرد که پزشکان جوان را در مطب خود بعنوان همکارراه دهند وانان را به مردم معرفی کنند و تا قوانینی در جهت تعداد مراجعین در ساعت به پزشکان شکل نگیرد تقسیم ناعادلانه کار به کار خود ادامه میدهد. این نمونه ایست که شاید مکرر در بخشهای مختلف که همان احتکار شغل و درآمد است در همه سطوح دیده میشود (4114913) (alef-13)
 
حسین
Germany
۱۳۹۵-۱۰-۲۵ ۰۲:۲۶:۳۶
سلام
من یک عضو هیات علمی غیر پزشکی در یکی از دانشگاه های خوب هستم. هر تصمیم دیگری در این زمینه نیاز به مطالعه آماری و تطبیقی دقیق دارد و یک نابسامانی شدید در بهداشت و درمان و تصمیم گیری ها دولت و مجلس و. نظارت برآن مشاهده می شود.
اکثر پزشکان ما انسانهای توانمند و شریفی هستند ولی از نقطه نظر مدیریتی و برنامه ریزی وزارت مربوطه عملکرد مناسبی در فاز اجرا و نظارت طرح پزشک خانواده و سلامت نداشته است و بسیار شتاب زده عمل کرده و اعتبارات ملی را به فنا داده است و بدبختانه بازخورد مناسبی برای دولت نداشته است.
جامعه پزشکی ما بعلت تنگناهایی مالی در دوران طولانی تحصیلی دچار یک عطش پولی شدید است که باعث یک اعتیاد درآمدی روزافزون بعد از فارغ التحصیلی و بزن درویی می شود.
در کنار تمام موارد نظام مالیاتی کشور نیز کارآمدی بسیار پایینی دارد (4115103) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۵ ۰۶:۵۷:۵۱
باشه برید مطبتان/ این قلدری های پزشکان به خاطر ضعف سیستم مالیاتی و همچینی انحصار بازار کار اینها است.
سهمیه ها و دانشگاه های پزشکی توسعه دهید.
اجازه دهید پزشکان خارجی مثلا از کشورهای اسلامی بیاند.
مالیات 50% مثل کشورهای مدرن بگیرید ازشان. ان وقت با کله و التماس درخواست کار در بیمارستان خواهند کرد. (4115161) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۵ ۰۷:۵۵:۲۰
اداره مالیات بایستی وارد بشه و مثل اروپا مالیات 70 در صد ببنده اونوقت میفهمند قانون یعنی چی؟ (4115246) (alef-3)
 
حسن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۵ ۰۸:۱۶:۰۰
نرخ ویزیت در مطب باید کاهش پیدا کنه..در برخی از مطب های پزشکان .پزشک همزمان تا 5 بیمار را ویزیت میکنه و برای هر کدوم حداکثر 5 دقیقه وقت میذاره ولی کلی پول میگیره (4115286) (alef-3)
 
بابک
Germany
۱۳۹۵-۱۰-۲۵ ۲۰:۳۸:۲۱
اتفاقا نرخ ویزیت نباید کم بشه
تعداد بیماری که در هر ساعت ویزیت میشه باید کم بشه (4116768) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۵ ۱۳:۲۲:۳۴
کثر پزشکان علاوه بر طبابت بساز و بفروشی و برج سازی هم میکنند. در سالهای نه چندان دور عنوان انشای دانش آموزان این بود: علم بهتر است یا ثروت ؟ پزشکی که تا ساعت 2 نیمه شب در مطبش بیمار ویزیت می کند آیا دیگر توانی دارد که صبح روز بعد در اداره یا بیمارستان دولتی کار کند. انرژی اش را برای ساعات عصر در مطب ذخیره میکند. مثلا در لندن با آن همه بیمارستان و مطب های دولتی ( رایگان)تنها تعداد اندکی پزشک به طور خصوصی در هارلی استریت مطب خصوصی دارند و از دولت حقوقی دریافت نمیکنند. (4115883) (alef-11)
 
یک پزشک بدون مطب
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۵ ۲۰:۲۲:۵۲
مشکل این قانون این است که با اصول اولیه کار در تضاد است. طبق قانون ساعات موظفی هر کارمندی که در استخدام دولتی است، مشخص است. اگر پزشکی بخواهد به جای یک شیفت دو شیفت کار کند آنهم در زمینه تخصصی خود ،با این قانون منع می‌شود اما اگ. در شیفت دوم به هر کار دیگری بجز کار تخصصی خود بپردازد هیچ ایرادی ندارد!!! (4116748) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۶ ۰۷:۱۰:۲۶
پزشکان طرح تحول سلامت هر کاری یا طرحی را که کارانه چرب و نرمی را داره بحساب خود میارند و شاید همکاری کنند ولی طرحهای بدون کارانه را هرچند کار پزشکی هم باشه به کارشناسان بهداش محول میکنند و اونها هم چون تخصصی ندارند درسایه زور بالادستی هرچند ناقص انجام میدند واینست طرح تحول سلامت(طرح پرکردن جیب پزشکان) (4117202) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۶ ۱۰:۴۴:۳۰
دو شغله بودن در هر شغلی فساد آور است، فرقی نمی کند پزشک است، استاد دانشگاه است، نماینده مجلس است، مهندس است، رئیس اداره، معلم است. این یک حرف بی ربط است که در دیگر کشورها پزشکان در دو جا کار می کنند. در ایران نه تنها پزشکان که حتی معلمان هم دو سه شغله هستند. چند شغله بودن ریشه همان فساد سیستمی است که این روزها در موردش بحث می شود. بعد ..... (4117554) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۶ ۱۶:۱۴:۱۱
ای کاش مجلس پیگیری میکرد وزارت بهداشت پپل کارانه پرسنل را که از بیمه ها گرفته در سال۹۵کجا برده خرج کرده.که ریالی هم به پرسنل نداده.پول را برده اند جای دیگر.میخواهند تا آخر سال فقط کارانه دو ماهه اول سال ۹۵پرسنل را بدهند (4118240) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۶ ۲۲:۲۷:۰۲
من متخصص طرحی هستم. مجبور هستم دو شهر رو با فاصله 100 کیلومتر در طول هفته پوشش بدم. وقتی اینجا هستم مریض های من در اون یکی شهر تنها هستند و برعکس. کاش نمایندگان مجلس واقعا نیتشون مشخص بود که جلو این چیزها رو هم بگیرن (4118765) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.