نظر منتشر شده
۳۰
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 367741
رئیس هیئت مدیره دیده بان شفافیت و عدالت درباره تعلیق ایران از نهاد FATF:
بنده خود را یاور دولت می دانم اما شفاف سازی نکردن به دولت ضرر می رساند/ دولت نباید بگذارد سؤال درست شود
بخش سیاسی الف، 10 تیر 95
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۰ تير ۱۳۹۵ ساعت ۰۲:۲۳
موضوع تعلیق ایران از نهاد " گروه اقدام مالی یا اف ای تی اف" با حضور "احمد توکلی" رئیس هیئت مدیره دیده بان شفافیت و عدالت در گفتگوی ویژه خبری امشب چهارشنبه ۹ تیر ماه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش الف به نقل از خبرگزاری ها، در ابتدای این بحث توکلی با بیان این که تعریف ما از تروریسم با تعریف اعضای اف تی اف از تروریسم متفاوت است گفت: اختلاف ما یک اختلاف ماهوی است نه لفظی، ما و آن ها مخالف تروریسم هستیم ولی ما مجاهدین خلق را یک گروه تروریستی می دانیم در حالی که آن ها به گروه پناه و میدان می دهند تا حیاتشان دوام پیدا کند.

وی اضافه کرد: در
رئیس هئیت مدیره دیده بان شفافیت و عدالت با اشاره به این که نباید دولت بگذارد سوال ایجاد شود گفت:در صورتی که سوال ایجاد شد باید به زودی پاسخ آن را داد لذا دولت باید با اعتماد به نفس بگوید که بنا به چه دلایلی کارها را انجام می دهد.
رابطه با گروه تروریستی داعش نیز زمانی که عربستان و ترکیه از این گروه تروریستی حمایت می کنند مشکلی وجود ندارد .

رئیس هئیت مدیره دیده بان شفافیت و عدالت تصریح کرد: بر اساس شماره ۱۲ توصیه نامه اف تی اف موسسات مالی باید ملزم شوند که در روابط کاری و معامله با اشخاص حقیقی و حقوقی و موسسات کشورهایی که توسط گروه ویژه مشخص شده اند تدابیر مربوط به شناسایی کافی مشتریان را به نحو شدیدتری اعمال کنند و تدابیر مذکور باید متناسب با ریسک های موجود باشد.

وی با بیان این که بر اساس توصیه اف تی اف ما یک کشور پر ریسک اعلام کردند اظهار داشت: علی رغم این که یک توصیه نامه است ولی کشورهای دیگر را ملزم می کنند که در روابط مالی خود با کشورهایی که پر ریسک اعلام می شوند یک سری اقدامات را انجام ندهند به عنوان مثال بر اساس برجام ما می بایست به اموال خودمان دسترسی پیدا می کردیم ولی قدرت نقل و انتقال آن را نداریم چرا که طرف غربی این بازی ها را در می آورد و در نتیجه این بازی ها علی رغم این که به بانک های اروپایی اعلام می کند که مشکلی برای رابطه با ایران ندارند این بانک ها ترجیح می دهند که روابط بانکی با کشور ما برقرار نکنند.

توکلی با اشاره به این که تعریف تروریست در بسیاری از کشورها با یکدیگر فرق می کند گفت: آمریکا می گوید داعش تروریسم است اما به عربستان برای حمایت از آن ها پول می دهد.

رئیس هئیت مدیره دیده بان شفافیت و عدالت با اشاره به وجود تعاریف مختلف پیرامون تروریسم در چارچوب اف تی اف افزود:دولت رابطه خود را با سپاه از دید قطعنامه قطع نمی کند بلکه سپاه را همواره مورد حمایت قرار می دهد.

وی با اشاره به این که اگر خدایی نکرده بخواهمیم از مواضعمان کوتاه بیاییم آن ها
رئیس هئیت مدیره دیده بان شفافیت و عدالت با اشاره به این که باید به دشمن با نگاه دشمنانه نگریست تصریح کرد: ای کاش شفاف سازی صورت می گرفت تا هزینه های دولت کاهش می یافت.
به سپاه ، حزب الله گیر می دهند اظهار کرد: آمریکا از چند هزار کیلومتری برای خود نیرو می برد زیرا منافع خود را در خطر می بیند.

توکلی با اشاره به این که آمریکا وقتی دید ما برجام را قبول کردیم به گونه ای دیگر عمل کرد گفت: استراتژی آمریکا پیرامون برجام قابل مشاهده است.

رئیس هئیت مدیره دیده بان شفافیت و عدالت با اشاره به این که برجام در ۴، ۵ لایه دیده شده است افزود: در لایه اول شاهد نکات مثبت بودیم اما به مراتب در لایه های دوم تا به آخر مشاهده کردیم که لایه ها یکی از پس از دیگری خراب تر می شوند.

وی با اشاره به این که اشکالات را با وزیر امور خارجه مطرح کردم گفت: با برجام همه چیز گلستان نمی شود بلکه فضا برای راحت دویدن هموار می شد این د رحالی است که آمریکا با استراتژی خود نمی گذارد ما بدویم.

توکلی با بیان این که با اشاره به این که وقتی آزادی مطبوعات را می پذیریم باید هزینه هایش را هم نیز بپذیریم ادامه داد: وقتی مردم نظر می دهند این بدان معنا نیست که همه سلمان ابوذر هستند

رئیس هئیت مدیره دیده بان شفافیت و عدالت با اشاره به این که نباید دولت بگذارد سوال ایجاد شود گفت:در صورتی که سوال ایجاد شد باید به زودی پاسخ آن را داد لذا دولت باید با اعتماد به نفس بگوید که بنا به چه دلایلی کارها را انجام می دهد.

وی با اشاره به اجلاس اول اف تی اف گفت: در این اجلاس حاضران از پیشرفت های کشورمان طی گزارشی که داده شده شگفت زده
رئیس هیئت مدیره دیده بان شفافیت و عدالت با اشاره به تصمیم اخیر SATF افزود: آنها تصمیم گرفتند که اعمال تحریم های مالی علیه ما را معلق کنند اما ما باید بدانیم که چه دادیم و چه گرفتیم؟
شدند این در حالی است که در بیانیه بعدی ما را موقتاً تعلیق کردند و این نیز بد نیست.

شفاف سازی نکردن به دولت ضرر می رساند
توکلی با بیان این که دولت در شرایط بسیار سختی است اظهار داشت: بنده خود را حامی و یاور دولت می دام لذا شفاف سازی نکردن به دولت ضرر می رساند.

رئیس هئیت مدیره دیده بان شفافیت و عدالت با اشاره به این که باید به دشمن با نگاه دشمنانه نگریست تصریح کرد: ای کاش شفاف سازی صورت می گرفت تا هزینه های دولت کاهش می یافت.

وی گفت: ما برجام را قبول کردیم و دولت آمریکا بارها اعلام کرده است که ایران تعهداتش را انجام داده در حالی که طرف مقابل به تعهداتش عمل نمی کند.

توکلی افزود: می خواستیم که سانتریفیوژها و چرخ اقتصاد مردم بچرخد اما آنها کاری کردند که چرخ اقتصاد هم نمی چرخد.

رئیس هیئت مدیره دیده بان شفافیت و عدالت با اشاره به تصمیم اخیر SATF افزود: آنها تصمیم گرفتند که اعمال تحریم های مالی علیه ما را معلق کنند اما ما باید بدانیم که چه دادیم و چه گرفتیم؟

توکلی گفت: تا شفاف سازی نشود نمی شود نسبت به اقدام صورت گرفته نظر داد؟

وی افزود: نباید در مسائل سیاسی به خوش بینی های افراطی برسیم، امین دانستن دولت کافی نیست چون ممکن است خطا بکند یا کم بیاورد پس نمیتوانیم بگوییم جون امین است حق دارد تصمیماتش را اعلام نکند و ما به دلیل آنکه آنها را امین میدانیم غیرشفاف عمل کردن دولت را باید بپذیریم. (متن تصحیح شده)

توکلی گفت: باید بدانیم آمریکا دشمن است و باید به او نگاه دشمنانه داشته باشیم.

تماشا
 
کلمات کلیدی : سازمان دیده بان شفافیت و عدالت+کارگروه اقدام مالی
 
ابولحسن خان
United States
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۰۲:۵۷:۰۳
با سلام وخسته نباشید . متاسفانه در کشور ما بعد از هر انتخابات ریاست جمهوری 90 درصد مناصب کلیدی و حساس کشور بعنوان غنایم سیاسی بین باندهای قدرت وستادهای انتخاباتی پیروز و .... به یغما می رود . واین رویه باصل خدمتگذاری درتضاد است .
تاوقتی بیلان مالی اتخاباتی کاندیداها شفاف نشود وضع به همین منوال خواهد بود .
نگاه کنید به اتخابات امریکا وبنیاد کلینتون تمامی منابع دریافی از خارج و داخل تقریبا شفاف است . اما در کشور ما ایا اینطور است .
چرا حسابهای با چرخش مالی زیاد رصد نمیشود .
طبیعی است چون مافیایی ها نمی خواهند در سیستم بروکراسی کشور شفاف باشند و برگشت بخورند .
چگونه است که ما در سیستم راهنمایی رانندگی سیستم ثیت تخلفات داریم .
اما درسیستم مالی و اعتبارات و مالیاتی کشور این رصدها جدی نیست؟
چون بعضی از عناصر کلیدی در کشور همه چیز را می خواهند اما نمی خواهند مالیات بدهند و به سیستم رسمی کشور پاسخگو باشند .
چگونه که یک رئیس دانشگاه برای ورود پسرش به کانادا 250 میلیون هزینه می کند و همین شخص در یک شهر بیش از 40 اپارتمان بنام خود وبستگانش قبضه میکند .
اعتبارات عمرانی دانشگاه را مثل نقل ونبات هزینه می کند وبیش از چند میلیارد بدهی بالا می اورد.
چگونه است که موسسات مالی واعتباری باشبکه های رسمی بانکی دولتی وخصوصی کار می کنند و حسابهای دوامضاء و چند امضاء نزد این بانک ها بنام اشخاص باز است و مرتب میلیاردی چرخش مالی دارند .
چگونه است که در این موسسات مالی واعتباری دستگاه پایانه بانکی نصب است وبراحتی بنام خرید از حساب دولتی مشتریان به همین حسابهای شخصی مدیران شعبه های موسسات مالی و اعتباری مرتب چرخش مالی داریم .
ایران یکی از بهشت های پول شویی است .
گوش اگر گوش تو نا اگر ناله ماست انچه البته به جایی نرسد این کامنت هاست .یا حق (3792526) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۰۳:۱۰:۰۱
جناب توکلی، بحث عدم شفافیت جزء ساختارهای نظام ماست و نه لزوما دولت. شما دست در هر جایی بگذارید ابهام هست و عدم شفافیت. دلیلش هم این است که مردم از نظارت بر نهادها حذف شده اند.
گفت هوشیاری بیار این جا کسی هوشیار نیست. (3792535) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۰۳:۲۲:۳۸
همه اقدامات دولت برجام زده است, یعنی برای رسبدن به سراب گشایش برجام, حاصرند علیرغم مخاطرات امنیتی, به FATF بپیوندند, یعنی برای رسیدن به منافع کوتاه مدت, هزینه به کشور تحمیل کنند, (3792552) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۰۳:۴۴:۰۳
مجري برنامه عنوان كرد كه از مسوولان دولتي خواسته ايم ، در برنامه حاضر شوند، اما هیچکدام قبول نکردند, حقیقت این است که دولتی خود میدانند که پیوستن به این نهاد با توجه به تعریف متفاوت غرب از تروریسم خطرات امنیتی دارد, اما ساده لوحانه گمان میکنند که شاید کوتاه امدن در این زمینه, مراودات بانکی را تسهیل کند, غربي ها نيز از نياز اعتدال به برجام ،سو استفاده ميكنند، (3792561) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۰۴:۵۵:۰۷
واعظان کاین جلوه در محراب و منبر می‌کنندچون به خلوت می‌روند آن کار دیگر می‌کنندمشکلی دارم ز دانشمند مجلس بازپرس توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر می‌کنند
حافظ رو هم میخوای سانسور کنی؟ (3792600) (alef-13)
 
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۰۵:۰۴:۱۶
خیلی خوب هست که دکتر توکلی به دنبال شفاف سازی هستند. اما این رو توجه داشته باشید که اگر بنا باشد شفاف سازی شود یک بام و دو هوایی نمی شود عمل کرد. اگر بناست در مورد برجام شفاف سازی شود به سوالات مرتبط با آن نیز باید پرداخته شود و شفاف سازی شود چقدر هزینه برای انرژی هسته ای شد؟ در حال حاضر و پس از این انرژی هسته ای که این مقدار برای آن هزینه کرده ایم چه مقدار بناست به اقتصاد و توسعه کشور کمک کند؟ یعنی دخل آن چقدر است؟ سیاست های ایران در منطقه چه مقدار هزینه دارد؟ عوامل پشت پرده کسانی مثل زنجانی، خاوری و ... چه کسانی هستند و پرونده آنها در چه مرحله ای هست؟ عدم رابطه با امریکا چه فوائد و چه زیان هایی دارد؟ و ...
مشخص هست که اگر دیدبان شفافیت و عدالت بسیاری از سوالات را نادیده بگیرید و فقط و فقط در چند موضوع محدود به دنبال شفاف سازی باشد مردم اعتماد و امیدی به آن نخواهند داشت. وقتی به عقب نگاه می کنم می بینم در اوج زمانی که تحریم ها داشت علیه کشور انجام می شد اطلاعاتی به مردم داده نمی شد که چه تحریم هایی انجام شده است و این تحریم چه اثراتی دارد همه مطبوعات شده بود اینکه این تحریم ها اثری ندارد تا وقتی دولت عوض می شود و بعد که قرار است تحریم ها برداشته شود تازه ملت می فهمند تحریم ها چه بودن و با کشور چه کرد و چه می کند! احساس فریب خوردگی می کنم. خیر به این صورت نمی شود اعتماد مردم را جلب کرد اعتماد مردم بزرگترین سرمایه حکومت هاست و وقتی هم نابود شود بازسازی آن تقریبا محال است. نمی شود فقط از قوه مجریه طلب شفافیت کرد و قوای دیگر صندوقچه اسرار باشند و سازمان ها و نهادهای عریض و طویل که بودجه زیادی از مملکت را استفاده می کنند هیچ پاسخ گویی به مردم نداشته باشند. باید بتوان از همه مسئولن ار بالا تا پایین سوال کرد و طلب پاسخ گویی کرد استثنا هم بر نمی دارد. تا وقتی که فقط سوال و انتقاد و ... از یک قسمت حاکمیت باشد راهی به جایی نخواهیم برد و همه آن را خرده حساب های سیاسی می دانیم. اگر واقعا دلسوز کشور هستید بگذارید مردم ناظر باشند و شفافیت در همه قسمت ها وجود داشته باشد نه اینکه فقط و فقط قوه مجریه را مورد بازخواست و سوال قرار داد. الف جان در عمل هم نشان بدهید که چه مقدار پایبند به ازادی مطبوعات هستید اگر هم نیستید و قرار نیست هزینه آن را بدهید نه خود را خسته کنید و نه ما را که بخواهیم نظر بنویسیم. خیلی سعی کردم نظرم را به شکلی بنویسم که هزینه هایش برای شما کم باشد. (3792605) (alef-13)
 
احمد توکلی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۰۵:۲۳:۵۷
سلام خدا بر کاربران عزیز الف
خبری که الف از خبرگزاریها نقل کرده است در مبدا متاسفانه خوب تنظیم نشده است لطفا فیلم را ملاحظه فرمایید. مثلا جمله «نباید در مسائل سیاسی به خوش بینی های افراطی برسیم و بگوییم دولت، امین است.» چنین القاء میکندکه اگر بگوییم دولت امین است افراط کرده ایم. در حالیکه گفته شد امین دانستن دولت کافی نیست چون ممکن است خطا بکند یا کم بیاورد پس نمیتوانیم بگوییم جون امین است حق دارد تصمیماتش را اعلام نکند و ما به دلیل آنکه آنها را امین میدانیم غیرشفاف عمل کردن دولت را باید بپذیریم. این را تخطئه کردم. طاعاتتان قبول التماس دعا/ احمد توکلی (3792615) (alef-13)
 
یک دانشجو
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۱ ۰۴:۲۴:۵۹
جناب توکلی، با این که احترام بسیاری برای شما قایلم ولی گاهی تا حدی به صداقت شما شک میکنم... چرا امثال جنابعالی یکبار اعتراف نمی کنید که مقصر هستید... که اشتباه کردید... شما اقتصاد دان بودید، سیاستمدار بودید، سازوکار سیاست و اقتصاد جهانی رو می شناختید، از وضع اقتصاد کشورمان هم باخبر بودید ... مگر نمی دانستید این تحریم ها به این سادگی قابل رفع نیستند... چرا آن زمانی که ، دوستان و همفکران و هم حزبی هایتان برای قدرت های (زورگوی) جهانی رجز میخواندند و تحریم ها را بی اثر و بی اهمیت میدانستند، چرا جنابعالی دم بر نیاوردید... چرا هشدار ندادید ... برخی از همفکران شما تا جایی پیش رفتند که تحریم ها را نعمت دانستند و از سودمندی تحریم ها سخن گفتند... چرا اعتراض نکردید و سکوت کردید و با سکوت خود گفتار و رفتار آنها را تایید کردید... شما بخاطر این سکوت، به مردم بدهکارید...
با احترام - یک دانشجوی دکتری فیزیک (3795051) (alef-13)
 
آ.ئ
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۰۷:۵۲:۱۳
دکتر جان واقعا خدا قوتت را زیاد کنه الحق که یکی از ذخایر انقلابی ماشاالله به همه امور هم احاطه داری دکتر دست مریزاد. (3792669) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۰۸:۱۷:۱۷
وقتی به آقای روحانی رای دادم تصورم این بود که ایشان شفاف عمل می‌کند ولی الان که با حقوق‌های نجومی بعضی از مدیران مواجه شده‌ایم و بعضی‌ها حتی حاضر نیستند دریافتی خود را به مردم بگویند. چرا؟ (3792699) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۰۸:۱۷:۴۷
به رغم داشتن مدرک کارشناسی ارشد بیکار هستم. با رو شدن قضیه پرداخت حقوق‌های نجومی به بعضی از مسئولان و مدیران خیلی به هم ریخته‌ام. ما معنای تدبیر و امید در این دولت را با تمام وجود لمس کردیم! (3792700) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۸:۳۶:۰۴
عزیزم الان همه فوق لیسانس دارند.مسکل مملکت ما تن پروی بواسطه درس خوندن است (3794176) (alef-13)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۱۱ ۱۳:۳۴:۳۲
دوست عزیز
همه فوق لیسانس ندارند . موضوع اصلی نیز تن پروری نیست . ممکن است بخشی از افراد اینطور باشند ولی تعمیم دادن ان به همه بی انصافی است .
دوربر بنده نمونه های افراد بسیار توانمند و لی معذور بدلیل وجود تگناها بسیار زیاد است . بنده نیز با داشتن تحصیلات عالی و تجارب مرتبط حرفه ای در حوزه صنایع حساس و کارهایی که انجام داده ایم دستم بسته است . حتی پول کارهای خاصی را که در صنعت ایران کرده ایم نمی دهند . ما رارها کرده اند با کلی قرض و تعهد . انوقت می خواهید پیشرفت کنیم ؟ من نمی توانم فعالیت کنم چون امکان ندارد .
متخصص میتواند برود بسراغ کارهای حساس و بسیار پر ریسک ولی:
اولا : دست روی ان می گذارید بشدت توسط برخی عناصر با انجام ان مخالفت می شود .
دوم : وقتی کار را با هزار زحمت می خواهند واگذار کنند انقدر شما را دوانده اند که با شرایط قبلی امکان انجام ان نیست
و سوم : اینکه بشما پیش پرداخت را با تاخیر بسیار زیاد می دهند که اکثر اوقات کار تمام شده و هنوز بدنبال دریافت ان هستی . مابقی را هم که هیچ . خرشان از پل گذشته مگر بتو پول می دهند ؟ برو چند سال بدو . یعنی عملا باید ریسک انجام انرا با قیمت ناز ل نسبت به ارزش واقعی ان بپذیری . کل سرمایه گذاری را خودت انجام بدهی . حال بروی و بدنبال پول خودت .
خوب فرد با بضاعت محدود که پشتش به حیف و میل بودجه های عظیم دولتی گرم نیست پولش را در بانک بگذارد و یا مثلا برود دلار و طلا بخرد که بی زحمت و بی ریسک است . چرا باید خود را درگیر کند ؟
شما اگر در این حوزه تجربه داشته باشید متوجه منظور بنده خواهید شد . البته در ابتدا نیز عرض کردم حرف شما نه اینکه در برخی موارد مصداق نداشته باشد لیکن برنامه ریزی و مدیریت درست فرهنگ جامعه را عوض می کند هرجند این فرهنگ جامعه است که مسئولین را بسر کار می اورد . شما فکر می کنید مردم عربستان و یا امریکا در مقایسه با نظامشان خیلی متفاوت هستند ؟ اینطور نیست . منظورم این بود که در جمهوری اسلامی مسئول دلسوز و سالم هم داریم . انها باید دست بدست هم بدهند و با حذف الوده ها زمینه را برای حرکت مردم اماده کنند . قطعا شرایط بسیار بهبود خواهد یافت . (3795648) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۰۹:۴۹:۴۸
خوب درد اینه که این fatf هم قراره داستانش بشه مثل برجام. ما همه کار می کنیم نوبت اونا که شد همه چیز ققط رو کاغذ انجام میشه (3792857) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۱:۴۹:۱۵
اقای توکلی صرف نظر از تعارفات واقعیت این است که سایت شما در جهت جریان سازی عامه پسند و نه انتقاد مستدل گام بر می دارد همین چند خبر پایین تر در مورد پزشکان المانی چندماه پیش روی سایت بود دوباره زنده کردید ویا خودرو سازی چرا که اینها مواردی هستند که به شدت داغ مردم را تازه می کنند ولی یک نکته فراموش شده وآن سطحی نگری و نگاه به معلول است همه این موارد ذکرشده علت نابسامانی نیست نشانه نابسامانی است چرا به علتها توجه نمی کننید شاید برای این است که مخاطب حوصله و یا سواد مطالب را ندارد ومهمتر به طیف شما گرایش نمی یابد (3793132) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۳:۴۳:۴۱
جناب توکلی

1- شما منتقد دولت هستید و یاور آن حتما نیستید. شاید یاور دولت نهم و تا حدی دهم بودید. نقد های شما البته برخی مفید و برخی نیز با اهداف جناحی شما سازگاری دارند. البته و صد البته که در بین اصولگراها جزء معدود منصفین آنها هستید.

2- شفافیت بسیار عالی و قدم اول است بشرط آن که همه حکومت آماده شفاف سازی باشند و نه فقط دولت. (3793358) (alef-13)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۰۴-۱۱ ۱۱:۵۱:۲۵
احسنت به این کامنت حرف دلم بود با زبان رسای شما دوست عزیز ! (3795415) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۴:۱۲:۰۶
آقای دکتر چرخ اقتصاد به علت سیطره مالکیت و مدیریت دولتی و حکومتی پنچر و زمین گیر شده است، با تیعیض و درست کردن شهروند درجه 1و 2و نمی شود، فساد نداشت، (3793409) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۴:۲۷:۴۶
با سلام وخسته نباشید . متاسفانه در کشور ما بعد از هر انتخابات ریاست جمهوری 90 درصد مناصب کلیدی و حساس کشور بعنوان غنایم سیاسی بین باندهای قدرت وستادهای انتخاباتی پیروز و .... به یغما می رود . واین رویه باصل خدمتگذاری درتضاد است .
تاوقتی بیلان مالی اتخاباتی کاندیداها شفاف نشود وضع به همین منوال خواهد بود .
نگاه کنید به اتخابات امریکا وبنیاد کلینتون تمامی منابع دریافی از خارج و داخل تقریبا شفاف است . اما در کشور ما ایا اینطور است .
چرا حسابهای با چرخش مالی زیاد رصد نمیشود .
طبیعی است چون مافیایی ها نمی خواهند در سیستم بروکراسی کشور شفاف باشند و برگشت بخورند .
چگونه است که ما در سیستم راهنمایی رانندگی سیستم ثیت تخلفات داریم .
اما درسیستم مالی و اعتبارات و مالیاتی کشور این رصدها جدی نیست؟
چون بعضی از عناصر کلیدی در کشور همه چیز را می خواهند اما نمی خواهند مالیات بدهند و به سیستم رسمی کشور پاسخگو باشند .
چگونه که یک رئیس دانشگاه برای ورود پسرش به کانادا 250 میلیون هزینه می کند و همین شخص در یک شهر بیش از 40 اپارتمان بنام خود وبستگانش قبضه میکند .
اعتبارات عمرانی دانشگاه را مثل نقل ونبات هزینه می کند وبیش از چند میلیارد بدهی بالا می اورد.
چگونه است که موسسات مالی واعتباری باشبکه های رسمی بانکی دولتی وخصوصی کار می کنند و حسابهای دوامضاء و چند امضاء نزد این بانک ها بنام اشخاص باز است و مرتب میلیاردی چرخش مالی دارند .
چگونه است که در این موسسات مالی واعتباری دستگاه پایانه بانکی نصب است وبراحتی بنام خرید از حساب دولتی مشتریان به همین حسابهای شخصی مدیران شعبه های موسسات مالی و اعتباری مرتب چرخش مالی داریم .
ایران یکی از بهشت های پول شویی است .
گوش اگر گوش تو نا اگر ناله ماست انچه البته به جایی نرسد این کامنت هاست .یا حق (3793464) (alef-13)
 
مهدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۴:۳۶:۱۴
جناب آقای توکلی با عرض سلام، چنانچه لطف بفرمایید و به سوالات این حقیر پاسخ دهید باور خواهیم کرد که تمام تلاش های جنابعالی و دیگر دوستانتان از روی دلسوزی و صاقت است:
1 - چرا حساسیتی که بر روی فیش حقوقی عده ای در دولت به وجود آمده نسبت به دریافت های چند صد میلیونی و میلیاردی بازیکنان و مربیان تیم های ورزشی نیست؟ مگر در طی سال های گذشته این امر آشکار نبوده و مگر این پرداخت ها از قانون و عدالت و منطق به دور نیست؟ مگر غیر از این است که پول های پرداخت شده به بازیکنان یا به طور مستقیم از بودجه اختصاص داده شده دولت بوده و یا از طریق شرکت های شبه دولتی و نیمه دولتی و شرکت های سهامی عام انجام شده است و در تمام موارد حتی یکبار موافقت سهام داران حقیقی اخذ نشده و در موارد بسیاری این شرکت ها دارای زیان انباشته بوده اند اما پول های بی حساب و کتاب به تیم های خود پرداخت کرده اند، مگر میتوان پذیرفت که شرکتی به مربیان و بازیکنان تیم خود میلیاردی پول بدهد و مدیران آن حقوقی مثلا 12 میلیونی داشته باشند؟
2 - بودجه بسیاری از سازمان های دولتی و آنچه تا پایان سال از بودجه مصوب تخصیص داده می شود از پرداخت های 3 یا 4 بازیکن تیم های فوتبال کمتر است، معنی این تفاوت چیست؟
4 - چرا پولی که متعلق به همه مردم ایران است بجای آنکه صرف محرومیت زدایی از استان هایی چون سیستان و بلوچستان گردد یا صرف افراد نیازمند تحت پوشش کمیته امداد امام و بهزیستی شود یا باعث آزادی زندانیان مسائل مالی غیر عمد گردد صرف عده ای می شود که هیچ ثمری برای کشور آن هم در شرایط سخت فعلی ندارند و چرا هیچ جناح و گروه و رسانه و دیده بانی این موضوع را درخور پرداختن و مطرح کردن نمی بیند؟
5 - در پشت پرده قراردادهای میلیاردی تیم های ورزشی چه چیزی نهفته است که صدا و سیما و روزتامه کیهان و نشریات اصول گرا و اصلاح طلب و افراد روشنفکر و تحلیل گران از پرداختن به آن طفره می روند و این در حالی است که به اتفاقات بسیار کوچک تر از این واکنش نسان میدهند و گاهی هفته ها گزارش و تحلیل و افشاگری می کنند و حساسیت جامعه را بر می انگیزند، شاید لازم به یادآوری باشد که تعدادی از ورزشکاران میلیاردی به هنجارهای اجتماعی هم پایبندی ندارند اما ... به راستی موضوع چیست؟
5 - افشا شدن اتفاقات اخیر و زخمی که از گذشته به واسطه تبعیض در پرداخت دستمزد بین مدیران و کارمندان و افراد تحصیل کرده و متخصص با ورزشکاران وجود داشت باعث ایجاد یاس و ناامیدی و بی انگیزگی بسیاری از مردم شده است و اگر امروز برای همه تبعیض ها و تخلفات مالی تدبیری جدی اندیشیده نشود فردا طبقه کارمند و کرگری خواهیم داشت که منفعل و سرخورده برای کاری که به عهده دارند ذره ای ارزش قائل نخواهند بود، آیا این مسائل را هم دیده بانی می کنید؟
6 - جناب آقای توکلی شکافی که امروز در جامعه ایجاد شده و تفاوت غیر قابل باور قشر به شدت مرفه جامعه با قشر متوسط به پایین که افرادی تحصیل کرده و متخصص هم هستند گسستی را ایجاد کرده که محصول آن رشد انکار ناپذیر سرقت، قتل، تجاوز، آدم ربایی، فحشا، اعتیاد، قاچاق، فروش کودکان، طلاق، خشونت و .... است، آیا وجود این قشر مرفه جز ماحصل رانت و تبعیض و فساد است؟ و اینکه شرایط اسفناک امروز جامعه ما زیبنده عنوان جمهوری اسلامی ایران هست؟
تقاضا دارم منتشر کنید، با تشکر (3793484) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۵:۲۳:۳۲
بله سانتریفیوژها که نچرخید هیچ چرخه اقتصادی هم از کار افتاد فعلا (3793616) (alef-3)
 
احمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۷:۱۶:۲۷
دکتر توکلی متشکریم واقعا عالی بود (3793897) (alef-3)
 
شهرام
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۷:۴۷:۲۷
سپاس و سپاس و سپاس از جناب اقای دکتر توکلی که با حفظ دیدگاه مذهبی و سیاسی خود در این سی و چند سال همواره از شفافیت و عدالت سخن گفته و بدان عمل کرده و البته انتظار شفافیت و عدالت داشتن از اعضای دولت یازدهم با شناخت چند ده ساله ای که از عملکردهای انها داریم چندان ........... نمی باشد . (3794009) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۷:۵۴:۲۹
اقای توکلی شفافیت فقط مختص دولت تمام نهادها ارگانها و هرانچه خارج از دولت هست هم باید پاسخگو و شفاف باشن
من تویه میکنم در اینجا هم مثل همه جا به جای دولت از کلمه نظام استفاده کنید که برچسب جناحی و طایفه گرایی نخورید
شعار باید این باشه
نظام شفاف سازی کنه و به سمت شفافیت محض بره (3794037) (alef-13)
 
علی
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۱۸:۱۴:۴۸
اقای سلام .جمله اخرتون درسته .دها بار خوندم .یعنی نباید. .دولت را امین بدانیم ؟ برادر شما چه کاره هستین که میگویید ما دولت را خائن نمی دانیم .شما از جیب خودتان مایه بزار .ما مردم خودمان میدانیم کی خائن است کی خادم واقعی. (3794099) (alef-13)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۲۲:۴۸:۳۱
آقای توکلی برای مردم سوال ایجاد شود چه می توانند بکنند ؟؟ (3794633) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۰ ۲۲:۵۸:۱۸
چرخ سانتریفیوژها را باز کردند بستند زیر ماشین اقتصاد ولی متأسفانه پنچر شد رفتند پنچری اونا بگیرند ولی بازم متأسفانه به تعطیلی خورد وآپاراتی بسته بود (3794651) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۱۱ ۰۲:۰۰:۴۹
متأسفانه کاملا آشکار است که مدعیان مبارزه با فساد در همه جناحها صداقت ندارند کاملا هویداست که این غوغاها بخاطر حقوقهای نجومی و یا مبارزه با فساد نیست بلکه این امور ابزاری برای کسب هر چه بیشتر منافع باندی و جناحی است و تا اینگونه است کار به سامان نمی رسد (3794955) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۱ ۰۳:۱۲:۱۲
از اینکه اقای توکلی در حد بضاعت منصف است شکی نیست وبعد
تاکنون حتی بصورت شایعه در مورد ثروت اندوزی ورانت هم این
بزرگوار خوشبختانه سالم است واین در حالیست که تعداد زیادی
بطورق مختلف گرفتار دنیا وبلکه غرق شده اند بادر نظر گرفتن
این قضایا تاکنون ایشان انتقاد از سر دلسوزی وبرای تصحیح امور
کرده ونه منافع شخصی ونه منافع گروهی دران دیده نشده بسیار
با انسان سلامت نفس بالایی داشته باشد که درگیر نشده است (3795016) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۱ ۱۷:۲۳:۱۵
مسئولین محترم سایت وزین الف، ضمن عرض سلام
اینجانب چندین سال است که به سایت شما مراجعه می کنم و به این نتیجه رسیده ام که شما یا ناخواسته بازیچه دست سیاسیون هستید و یا خود نیز جز همان ها هستید
الان مشکل مملکت ما همین هزار مدیر با دریافتی های کلان هستند ؟ چطور شما مشکلات ریشه ای که اقتصاد مملکت را فلج کرده رها کرده اید و به این موضوع چسبیده اید؟ پولهای باد آورده و گردش چند هزار میلیادری وجوه در قاچاق گسترده را نمی بینید؟ آن هم قاچاق کاملا قانونی !!! وارادات بی رویه که با وضع قانون در همین مجلس و دولت قانونی می شوند؟ خدا وکیلی کدام یک معضل واقعی مملکت ما است؟ کل حقوق و پاداش دریاقتی این مدیران در سال حتی یک درصد میزان درمدهای خلاف و کثیف از محل قاچاق سازمان یافته به داخل کشور نیز نیست.
آدم وقتی سیر مطالب منتشر شده در سایت شما را کنترل می کند به این نتیجه می رسد یا شماها کارشناس نیستید و یا خدای نکرده سرتان را زیر برف کرده اید تا به شما گزندی نرسد و یا از آن بدتر خودتان از غبل این موضوع منتفع می شوید. نگاهی به موضوعات مطرح شده در سایت شما نشان می دهد که به شدت به دنبال عامه پسند بودن موضوعات هستید و نه طرح تخصصی موضوعات و حل مشکل. شاید شما هم به دنبال جذب کلیک بیشتر و افزایش درآمد هستید؟ هر چند که در دنیای واقعی اقتصاد نمی توان بر آن خرده گرفت اما بررسی تخصصی موضوعات و به دور از شعار زدگی می تواند به حل مشکلات مملکت کمک کندنه اینکه با ایجاد جو روانی و موج پوپولیستی بر این موج حاصل از عدم آگاهی عمومی سوار شویم و به نفع خودمان و یا تفکرمان و یا دوستانمان از آن استفاده نمائیم.
من الله توفیق (3796160) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.