نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 316675
سردی معاملات مسکن در آذرماه
تاریخ انتشار : شنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۱۸:۱۰
رییس اتحادیه مشاوران املاک تهران تعداد معاملات خرید و فروش و اجاره مسکن طی ۹ روز ابتدای آذرماه سال جاری را اعلام کرد.

حسام عقبایی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در ۹ روز نخست آذرماه ۱۳۹۴ تعداد معاملات خرید و فروش و نیز اجاره مسکن در تهران به ترتیب ۴۹۵۲ مورد و ۴۸۰۵ مورد بوده است.

وی افزود: در کل کشور هم طی ۹ روز اول آذرماه ۲۹ هزار و ۳۰۸ مورد معاملات خرید و فروش و ۱۶ هزار و ۷۰۸ مورد معاملات اجاره داشتیم که تمام ارقام در تهران و کل کشور نسبت به ۹ روز ابتدای آذرماه سال ۱۳۹۳ با کاهش همراه بوده است.

رییس اتحادیه مشاوران املاک تهران هم‌چنین تعداد معاملات آبان ماه مسکن نسبت به مهرماه را دارای کاهش دانست و گفت: بازار مسکن پاییز آرامی را سپری کرد و حجم معاملات با ثبات همراه بود. در آبان ماه در شهر تهران ۱۳ هزار و ۴۴۶ قرارداد خرید و فروش و ۱۴ هزار و ۸۴۵ قرارداد اجاره داشتیم که این آمار نسبت به مهرماه کمتر بوده است. هم‌چنین در آبان و مهر نسبت به شهریورماه با کاهش معاملات مواجه بودیم.

به گفته عقبایی، در سطح کشور هم در آبان ماه سال جاری ۸۱ هزار و ۲۱۰ قرارداد خرید و فروش و ۵۳ هزار و ۲۶۳ قرارداد اجاره ثبت شد. برداشت ما این است که تا پایان سال ثبات نسبی در بخش مسکن حاکم خواهد بود، لذا انتظار افزایش قیمت وجود ندارد.
 
کلمات کلیدی : معاملات مسکن
 
ایرانی
۱۳۹۴-۰۹-۲۱ ۲۱:۵۶:۳۱
جناب ... ایران که ژاپن نیست که مردمش بدلیل کمبود زمین بخواهند بر روی قایق خانه بسازند .ما می گوییم کشور پهناور ایران . برادر من چرا جلو توسعه شهری را گرفته اید و عملا" کلان شهرهایی مثل تهران عمودی شده اند و می شوند آنهم روی گسلهایی بعضا" فعال. خط گسلی که تا تجریش منتهی می شود هر مترش چند میلیارد تومان پول و سرمایه مردم در خطر لرزش و ریزش است ؟؟؟ داداش حال که شهرها به سمت عمودی شدن کرده اید ستادهای پشتیبانی حوادث غیر مترقبه را نیز از سرانه ای از بالابردن مسکن تامین و یا لااقل تجهیز کنید . دوست من فرض کنید خدای نکرده زلزله ای در تهران رخ دهد کدام نردبان 10 و یا 20 و یا 30 و یا 40 متری می تواند آن پیرمرد و یا آن پیرزنی که در ارتفاع طبقه 10 قراردارد و آسانسور هم خراب شده و آوارهم در راه پله های طبقات اول تا 10 و یا 20 و یا 30 ریخته را بیرون می آورد .شما سری هم به ستادهای بحران شهرداری های بیست و چنگانه بزن ببین اگر زلزله ای اصولا رخ داد تو تقاضای نردبان از ستاد غیر مترقبه کردی اصولا" 5 عدد نردبان در ستادهای بحران را پیدا می کنی که اصولا امثال من بتواند به کمک همسایگان 4 تا آپارتمان را ساکنانش را از ارتفاع 10 و یا 20 و یا 30 متری به پایین آنهم صحیح و سالم بیاورد . خدا رحمتش کنه ساختمانهای چند طبقه قدیمی راه پله های اضطراریش خارج ساختمان بود بصورت مارپیچ به پنجره ها می گذشت تا هنگام آتش سوزی و زلزله ووو بتوانند به نردبان اضرار خارج ساختمان برسانند و نجات پیدانند . برادر من انصافا یک دانه آپارتمان توی این شهر پیدا می کنی که یک نردبان اضطراری آنهم در خارج ساختمان داشته باشند . این درحایست که بیش از چندین میلیون مردم پایتخت در طبقات دوم به بعد زندگی می کنند . و معنی و مفهوم آن یعنی مرگ خاموش 4 الی 5 ملیون نفر طبقات دومی به بعد . ثانیا" با عمودی کردن لوله های گاز را در طول ساختمان از طبقات 1 الی 10 و یا 20 و یا 30 طبقه تزریق و تاسیس کرده اید هنگام زازله تمام این لوله های گاز منفجر می شود و اگر ساختمان منفجر نشود اما نشت گاز لوله های ترکیده توامان با جرقه های برق حتی افراد سالم را نیز می کشد چه رسد به مجروحین ... برادرم شهر را عمودی نکنید مردم دارند دفن می شوند وظیفه ما گفتن بود و وظیفه شما تصور کردن ... (3383455) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.