کد مطلب: 425070
دیابتیها از خوردن خرمالو خودداری کنند
تاریخ انتشار : شنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۱۷:۱۲
به گفته یک پژوهشگر طب سنتی، اگرچه مصرف روزانه ۱ الی ۲ عدد خرمالو، باعث کاهش بیماریهای قلبی و عروقی و فشار خون میشود، مبتلایان به بیماری دیابت باید از مصرف این میوه پرهیز کنند.
به گزارش ایرج اصغری با بیان اینکه بتاکاروتن باعث نارنجی شدن رنگ خرمالو میشود، اظهار داشت: خرمالو حالت اسیدی دارد و مصرف زیاد آن باعث افزایش ترشح اسید معده و ایجاد یبوست در افراد میشود. با این حال، رنگدانههای پلی فنولیک موجود در خرمالو از بروز سرطان در افراد جلوگیری میکند.
اصغری با اشاره به اینکه مصرف این میوه برای بیماران دیابتی مضر است، تصریح کرد: سدیم موجود در خرمالو بر فشار خون تاثیر بسزایی دارد.
این پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه مصرف خرمالو در دوران بارداری بسیار مفید است، افزود: با مصرف خرمالو سلامتی چشم به خصوص شبکیه را از هر گونه آسیب در امان نگه دارید.
به گفته وی، این میوه سرشار از ویتامین C و A، پتاسیم، آهن، منیزیم و بتاکاروتن و لیکوپن است.
اصغری با بیان اینکه یک خرمالوی ۱۶۸ گرمی دارای ۱۱۸ کیلو کالری است، تصریح کرد: به دلیل وجود قند و انرژی زیاد در این میوه، افراد با اضافه وزن بالا و چاق باید مصرف آن را کاهش دهند. خرمالو همچین باعث بهبود و تسریع گردش خون میشود، و از طریق بسط رگهای خونی، فشار خون بدن را تنظیم و ماهیچهها را آرام میکند.
منبع:باشگاه خبرنگاران
کلمات کلیدی : دیابت +خرمالو