نظر منتشر شده
۱۱۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 247988
روی میزی به جای زیر میزی؛
واقعی کردن اسم مستعار افزایش تعرفه ها
بخش تعاملی الف - مهندس مهدی نظری (دبیر انجمن منتقدین مدیریت)
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۰۷:۴۹

بالاخره دم خروس طرح واقعی کردن تعرفه های سلامت برای همگان نمایان شد و مشخص شد که بیش از ۱۵۰۰ میلیارد تومان به درآمد پزشکان پردرآمد اضافه می شود و هزینه بسیاری از خدمات افزایش نجومی یافته.

نکاتی در رابطه با این طرح به اصطلاح واقعی کردن هزینه ها قابل توجه مردم و مسئولین باید باشد؛

۱- طرح و پروژه وزیر و وزارت بهداشت از ابتدا معلوم بود. چرا که قبلا به کرات در رسانه ها از عبارت واقعی کردن استفاده شده بود و تلویحا و مبهم به افزایش قیمت اشاره شده بود. و البته از آنجا که پزشکان و بیمارستان های خصوصی هم همنوا با دولتی ها بر طبل واقعی کردن تعرفه می کوبیدند مشخص بود که چه بلایی سر ملت قرار است بیاید.

۲- طرح های کاهش پرداخت مردم به ده درصد و... هم به نظر حقیر بیشتر برای همین افزایش بود. و اصلا اعلام درصد وقتی که قیمت مشخص نیست نوعی فریبکاری است. مثلا ده درصد ۱۰۰ هزارتومان برابر با صد درصد ده هزارتومان است. حالا بیمار ۳۰ درصد ده هزار تومان را بدهد بهتر است یا ده درصد صدهزارتومان؟! البته در هر صورت منافع پزشکان محترم محفوظ است چون حتی اگر بیمار به ظاهر صفر ریال هم بدهد در عمل پزشک پولش را به صورت صد درصد و کامل از بیت المال می گیرد و به قولی فقط مردم نمیفهمند از کجا خورده اند!

۳- مگر پزشکان کم درآمد داشتند؟! یک پزشک معمولی چندین برابر یک پرفسور ریاضیات یا مهندسی دانشگاه شریف و یک استاد تمام مدیریت و اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی درآمد دارد. و اگر هم رده بخواهیم حساب کنیم آن پرفسور را باید با یک فوق تخصص زبردست مقایسه کنیم که متاسفانه اصلا درآمدهایشان قابل مقایسه نیست.

۴- وزارت بهداشت یکی از دلایل خود را حذف زیر میزی اعلام کرده! اصلا چرا باید پزشکی که ده ها میلیون تومان درآمد ماهانه دارد زیر میزی بگیرد؟! آیا این حسن تعلیل آوردن جناب وزیر توجیهی برای این امر غیر موجه نیست!

۵- مگر قبلا پزشکان چند هزار میلیارد تومان زیر میزی می گرفته اند که ۱۵۰ میلیارد تومان از بیت المال روی میزشان می گذاریم تا زیر میزی نگیرند؟

۶- از همین جا به همه مسئولین ذی ربط، نمایندگان محترم مجلس، رسانه ها و هر کسی که مسئولیتی در قبال مردم دارد هشدار می دهیم که افزایش تعرفه ها یکی از اقدامات منفی از سلسله اقداماتی است که به دنبال کسب منافع حداکثر برای پزشکان است، کاهش ظرفیت پزشکی دانشگاه ها برای حفظ منافع اعضای نظام پزشکی، کاهش سنوات خدمت در مناطق محروم و... گام های دیگری است که زمزمه های آن به گوش می رسد.
کلمات کلیدی : مهدی نظری
 
reza
۱۳۹۳-۰۸-۱۵ ۰۸:۳۰:۰۵
دوست عزیز! قبلا تو درمانگاه دولتی بابت هر ویزیت به پزشک متخصص پنج هزار تومان میدادن الان سهم پزشک متخصص شده دوازده هزار تومان. حالا یعنی این خیلی زیاده!؟
الان حق ویزیت تو آذربایجان 70 یورو و تو ترکیه 200-400 لیره است و هر لیره 1500 تومان... (2471074) (alef-3)
 
محمود ا.
۱۳۹۳-۰۸-۱۵ ۰۸:۴۶:۳۴
دوست محترم اگر شما هم پزشکی پس برو همانجا بالاخره به گنجشگ گفتند چنار تو کو.. گفت چیزی بگید که بگنجه حالا حکایت شماست وقتی حداقل حقوق کارمند و کارگر 650000 تومانه شما انتظار دارید حق ویزیتت چقدر باشه؟ چطور به کارمند و کارگر می گویند اگر بیشتر اضافه کنیم تورم زیاد میشه و شرکت ها ورشکسته لذا با همین بسوزید و بسازید دلیل نداره شما با ویزیت های پائین نسازید. مگه خون شما و زن و بچه اتون از بقیه رنگین تره؟؟ (2471090) (alef-3)
 
نمين
۱۳۹۳-۰۸-۱۵ ۱۲:۵۷:۵۸
پزشك مسؤول سلاماتي مردم است نه اقتصاد مردم (2471572) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۵ ۱۶:۴۲:۰۳
پزشک هم یکی از افراد جامعه است و قرار است درامدی متناسب با همه داشته باشد. (2471921) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۶ ۰۸:۰۱:۳۰
اولا سلامتی درسته نه سلاماتی دوما اون سوگند نامه پزشکی را تا حالا خوندی دکتر؟!!!!! (2472564) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۶ ۰۹:۴۶:۱۶
کاملا درسته. مسئول اقتصاد مردم، وزارت اقتصاد هست. نه پزشکان. پزشکی همه جا ی جهان شغل شیک و پردرامدیه.

در کشور ما تقصیره پزشکان نیست که مسئولین اقتصادی نالایقی داریم که 10 ساله مناصب مهم رو در دست دارند. و روزبروز مردم فقیرتر میشن و خط فقر بالاتر میره. آخرش هم میندازن گردن استکبار جهانی. (2472618) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۸ ۰۹:۲۴:۱۹
شغل شیک و پردرامد؟!! نه عزیزم، همه جای دنیا پزشکی چند دهمین شغل به لحاظ درامد و پرستیژ محسوب میشه، به جز اینجا و گند تا کشور توسعه نیافته ی دیگه البته! (2475844) (alef-10)
 
فرزدق شیرازی
۱۳۹۳-۰۸-۱۵ ۱۸:۰۲:۱۷
محمود جان تند نرو. حق تو رو جایی دیگه خورده اند. سد کنکور باعث شد باهوش ترین و پرتلاش ترین افراد جامعه پزشک بشن. قرار نیست مثل کشورهای کمونیستی همه یه جور درآمد داشته باشند که در این صورت فرزند شما انگیزه ای برای تحصیل نداره. به علاوه درست نیست که هرکس در مخالفت با این مقاله نظری داد بگی تو خودت هم پزشکی. (2472004) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۸ ۰۹:۲۶:۱۳
باهوش ترین؟!! اتفاقاً تو مدرسه ی ما همه ی باهوشا میرفتن ریاضی و بچه هایی که توان کمتری داشتن و حفظیات بهتری میرفتن پزشکی! من قول میدم اگه تست هوش گرفته شه، پزشکا به طور متوسط جزو دهک سوم خواهند بود. این به وضوح تو روابط اجتماعیشون هم مشخصه. (2475848) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۵ ۱۹:۳۷:۵۷
بسیار متاسفم که الف بخاطر دشمنی با پزشکان که انرا در مقالات متعدد قبلی ثابت کرده حاضر شده نظر بی ادبانه شما را منتشر کنه!! ولی دوست عزیز برای اینکه کسی متخصص شود پس از دیپلم باید حداقل 12 سال و با سربازی و طرح حدود 15 سال عمر خود را صرف کند. این همان زمانی است که کارگرانی مثل شما درحال کسب درامد بودند (2472109) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۶ ۲۱:۳۴:۵۷
درآمد یکسال شما به اندازه 15 سال اون کارگر بدبخته (2473161) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۸ ۰۹:۲۷:۵۲
چرا فکر میکنید کسی که دکتری تخصصی رشته های دیگه رو میگیره کمتر درس میخونه؟ با این تفاوت که تو کل مدت درس خوندن و کاراموزی حتی یک ریال دریافت نمیکنه، و خیلی بیشتر وقت خودشو صرف علم و پژوهش میکنه، خییییلی بیشتر! متاسفانه بیشتر پزشکای ما حتی با الفبای پژوهش هم آشنا نیستن. (2475849) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۳-۰۸-۱۵ ۲۲:۱۶:۲۹
اگر شرکتهای بیمه گر نتوانند در آینده از پس پرداخت تعرفه های جدید برآیند این طرح یک فاجعه خواهد شد (2472276) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۸ ۰۹:۲۸:۴۲
مسلماً این فاجعه رخ خواهد داد. اونوقت آقای وزیر مثلاً مومن و متعهد مسئول مرگ هزاران نفر که از دسترسی به پزشک محروم اند خواهند بود. (2475851) (alef-10)
 
دندانپزشک زیر میزی نگیر...
۱۳۹۳-۰۸-۱۵ ۲۲:۴۰:۴۳
دوسدوست عزیز یک پزشک پدرش درمیاد تا پزشکی قبول شه...هفت سال بدون حقوق درس میخونه و تو بیمارستان های دولتی کار میکنه...بعد دو سال بره منطقه محروم خدمت کنه،شد تا این جا بیست و هفت سالش که هنوز هیچی نداره،بعد باز پدرش درمیاد تا تخصص قبول شه چهارسال حداقل بخونه...باز بره طرح منطقه محروم...تو چهل سالگی زیاد میگیره؟این حرفتون هم اصلا نه منطقیه نه بر اساس عدل یعنی به نظرتون یک کارگر و یک پزشک ارزش کار و تحصیلات شون یکیه که به یک اندازه درامد داشته باشند؟کجای دنیا اینجوریه؟در طول تاریخ هم حکیمان و طبیبان بالا بوده که نمونش جمله ی معروف چشم پزشک ابوریحان که وقتی سکه های زیادی طلب کرد گفت کیمیا این است نه انچه تو دنبال آنی... (2472300) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۶ ۱۷:۱۱:۲۴
ابوریحان نبود و زکریای رازی بود (2472959) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۸ ۰۹:۳۲:۴۱
یه جوری میگید دو سال تو مناطق محروم خدمت کنه که انگاری قراره بره یه منطقه ی بی اب و علف و هیچ پولی هم نگیره! خواهر من 2 سال طرحشو تو منطقه ای بود که نیم ساعت با شهر محل زندگیمون فاصله داشت و 3500 هم در ماه میگرفت، یک سوم ماه رو هم مرخصی بود عملاً! روزی حتی 5 نفر هم ویزیت نمیکرد. همه ی پزشکای دیگه که میشناسم هم همین طور. شک نکن 90% فوق لیسانسای دانشگاهای معتبر دولتی که رتبه ی کنکورشون خیلی بهتر از پزشکا بوده حاضرن این طرحو با همون حقوق بگذرونن، خیلی هم خوشحال میشن اگه چنین چیزی عملی باشه! (2475858) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۵ ۰۸:۵۴:۰۷
میشه بفرمایید تو آذربایجان و ترکیه حداقل دستمزد چند یوروه؟ (2471102) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۵ ۱۷:۴۴:۴۰
فرانشیز ویزیت در ایران در بیمارستان 3000 تومان هست.و در کل به پزشک 5400 تومان می دهند.(بابت هر بیمار)
یعنی می فرمایید ویزیت چند بشه شما راضی می شید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (2471986) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۵ ۱۱:۳۱:۲۷
چرا پزشکان ایرانی، برخلاف سایر متخصصان ایرانی، با این درامد ناچیز به کشورهای دیگر مهاجرت نمی کنند و فقط خانواده هایشان را می فرستند؟!! (2471369) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۵ ۲۰:۰۶:۱۵
برای اینکه در هیچ کشور دیگری اجازه طبابت ندارند . (2472148) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۷ ۲۱:۴۳:۵۵
اینو خوب اومدی
یکی جواب بده لطفا؟؟؟؟ (2475259) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۸ ۰۹:۳۴:۵۴
دقیقاً! اگه خیلی بهشون ظلم میشه ما که راضی هستیم برن و جایی خدمت! کنن که کسی در حقشون اجحاف نمیکنه. اما معلومه که حاضر نمیشن برن. چون اونجا مجبورن طبق تعهداتشون رفتار کنن و بیمار رو ولی نعمت خودشون بدونن، نه یه موجود بدبخت که بهشون نیاز داره و میتونن هرجور بخان باهاش رفتار کنن. شک نداشته باشین که ایران بهشت پزشکاست. (2475861) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۳-۰۸-۱۵ ۱۲:۲۳:۰۸
این رو از کجات در آوردی؟ کل درآمد یک ماه پزشک متخصص در ترکیه حدود 4000 دلار است. این کجا و آن کجا؟! (2471504) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۵ ۲۰:۰۸:۴۷
تو کشور ما اکثر جراحان بالای 300 میلیون تومان درامد ماهانه دارند,درامدی که حتی برای جراحان امریکایی هم افسانه ای است (2472152) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۳-۰۸-۱۵ ۱۲:۲۴:۳۳
از دولتی که تفکر اقتصاددانانش لیبرال سرمایه‌داری است، بیش از این انتظاری نیست. (2471512) (alef-3)
 
ایرانی
۱۳۹۳-۰۸-۱۵ ۱۹:۰۵:۵۴
وزیر محترم بهداشت باید توجه داشته باشد که در دولتی باید تعرفه تعیین کند. که وزیر کار کنار دستش حداقل حقوق ماهیانه کارگر را 600 هزار تومان تعیین کرده.و اگر بخواهد نسبت بگیرد بین یک کارگر معمولی و یک دکتر متخصص درامد یک دکتر متخصص نباید بیش از 10 برابر بیشتر باشد. و این در حالیه که با این شرایط حقوق یک پزشک متخصص تا 100 برابر یک کارگر معمولی هم میشود.و این یعنی اختلاف طبقاتی شدید که جامعه را از این که هست خیلی بدتر میکنه .وهمچنین لازم بدونن برای 90 درصد دانش اموزان ایران کار خیلی سختی نیست که بخو ان در رشته پزشکی تحصیل کنن و دکتر بشن و این محدودیت امکانات اموزشی دولت بوده که که بقیه نتونستن یا نخواستن در رشته پزشکی تحصیل کنن.و از طرفی اگر درامد قبلی پزشکان کافی نبوده درامد خیلی از شغلهای مهم دیگه که اندازه یک پزشک متخصص درس خوندن و الان دارن زحمت میکشن هم کافی نیست و یا در مقایسه با سایر کشورها درامد خیلی کمتر دارند پس چرا برای انها فکری نمیکنن؟؟؟؟؟به نظر من وزارت بهداشت تاوان ضعف خود در کنترل کیفیت درمان و زیر میزی گرفتن پزشکان را با افزایش تعرفه از جیب بیماران پرداخت کرده است . (2472071) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۷ ۱۰:۳۹:۱۶
برای این به داد متخصصان دیگر نمی رسند که آنها پارتی کلفتی مثل وزیر بهداشت در کابینه ندارند (2473691) (alef-13)
 
گنجی
۱۳۹۳-۰۸-۱۶ ۱۲:۰۹:۲۵
در کشور ما اکثر پزشکان فکر می کنند همه دنیا به آنها بدهکارند
در بیماستان های دولتی روزهای 5 شنبه و جمعه یک پزشک متخصص هم وجود ندارد و مثلا اگر کسی پایش شکست باید تا شنبه منتظر رسیدن پزشک بماند

پزشک در بیماستان عمومی هیچ توجه ای به بیمار نمی کند و چنان بر سر بیماران عربده می کشد که کسی جرات حرف زدن با او را ندارد در حالی که در بیمارستان خصوصی حتی کفش بیماران را واکس هم می زنند

اصولا در کشورهای غربی پزشکان ایرانی را به عنوان پزشک قبول نمی کنند و اگر هم بخواهند در آنجا فعالیت پزشکی داشته باشند باید دوره های تخصصی را مجددا طی کنند

برای همین است که معمولا مهاجرت از چامعه پزشکی بسیار کم است و چنین پزشکانی فقط در ایران می توانند برای بدبخت بیچاره ها روی ترش کنند

جالب است که دولت راستگویان به بخاطر زیر میزی گرفتن جامعه محترم پزشکی همه ملت را جریمه می کنند !!!!

با این استدلال باید برای هر چی خلافکار است باید فرش قرمز پهن کرد!!!! (2472743) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۷ ۱۰:۴۰:۲۷
این خلاصه ی اتفاقی است که در مملکت ما در حال اتقاق افتادن است (2473695) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۸ ۰۹:۴۲:۲۹
من سال پیش نصف شب با دل درد شدید رفتم بیمارستان، برای این که پدر و مادرم خیلی ناراحت و نگران نباشن مدام میگفتم چیز مهمی نیست و سعی میکردم لبخند بزنم. انترن محترم، عصبانی از این که از خواب بیدارشون کردم اومدن منو 10 ثانیه ویزیت کردن و رو به پدرم گفتن دختر شما چیزیش نیس، داره خودشو لوس میکنه! ظاهراً کمبود محبت داره بهتره به جای اینجا ببریدش پیش روانپزشک!! بماند که روز بعدش متوجه شدم یه تومور تو کبدم دارم که باید بلافاصله عمل شه! هرقدر هم تلاش کردم هیچ مرجعی به شکایتم رسیدگی نکرد و الان اون انترن نه چندان محترم رزیدنت ارتوپدیه! (2475872) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۸ ۰۹:۲۲:۳۹
چرا دروغ میگید دوست عزیز؟ من دقیقاً هفته ی پیش تو درمانگاه دولتی با بیمه 15000 تومان برای یک ویزیت 3 دقیقه ای پرداختم. قطعاً بیمه هم مبلغ مورد تعهدش رو به پزشک پرداخت میکنه و پزشکای اون درمانگاه حقوق ثابت هم میگیرن. میشه بگید شما کجا زندگی میکنید که ویزیت متخصص اینقدر پایینه؟!! (2475841) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۵ ۰۸:۵۴:۳۶
متاسفانه وقتی به فکر افتادین که کار از کار گذشت. تعرفه های جدید از امروز اعمال شدن و شما تازه دارین راجع به این مساله مطلب می نوسین. دیگه محاله بشه جلوی این کارو بگیرین. (2471103) (alef-3)
 
آگاه
۱۳۹۳-۰۸-۱۵ ۰۹:۳۱:۳۳
تعرفه های جدیداز اول مهر اجرا شده واین بازی رسانه ای وزارت بهداشت ونظام پزشکی است که خواسته به افکار عمومی تلقین کند که افزایش تعرفه ها همزمان بااجرای برنامه های نظارتی صورت گرفته است.ضمنا تازمانی مردم مجبورند که شکایت ازپزشکان متخلف را نزد همصنفی های آنها (نظام پزشکی )ببرند امیدی به احقاق حقوق انهانیست. (2471167) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۵ ۱۲:۲۰:۵۰
چرا وقتی از چیزی اطلاع ندارید فقط حرف می زنید
من یک پزشک هستم و هنوز کتاب تعرفه ها ابلاغ نشده و قرار است از ۱۵ آبان ابلاغ شود (2471499) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۵ ۲۳:۳۴:۵۱
دوست عزیز کتاب جدید تعرفه ها طی مصوبه ای به امضای معاون اول درتاریخ اول مهر امسال ابلاغ شده وتاریخ اجرای آن هم ازاول مهر امسال است.بنده این مصوبه را دیده ام .دراین مصوبه محل تامین بار مالی اجرای این کتاب برای سازمان بیمه سلامت وسازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح منابع حاصل ازهدفمند کردن یارانه وبرای سازمان تامین اجتماعی وسایر بیمه گران ازجمله بیمه های تکمیلی منابع داخلی آنها تعیین شده است.به عبارت دیگر پول اضافی ناشی ازاجرای این کتاب که سالانه بالغ برچندهزارمیلیارد تومان خواهد شد ازمردم گرفته می شود.ضمنا بیمه های تکمیلی هم بارمالی این تصمیم را عملا ازبیمه شدگان خود می گیرند.
با این تصمیم دولت عملا مبالغی که تعداد محدودی ازپزشکان به صورت زیر میزی ازمردم می گرفتند به کلیه پزشکان تعلق می گیرد .همچنین باتوجه به اینکه افزایش تعرفه ها از80 تا300 درصد می باشد درعمل پول پرداختی به پزشکان حتی ازوضعیت قبلی هم بکه برخی زیر میزی می گرفتند یشتر می شود.
نکته مهمتر آنکه برخلاف تبلیغات پرهیاهوی وزارت بهداشت این وزارتخانه حتی اجازه لغو پروانه پزشکان متخلف راهم ندارد وفقط می تواند پرونده پزشکان متخلف را به دادگاه انتظامی نظام پزشکی ارسال کند وآن دادگاه هم بندرت پروانه پزشکی را به خاطر اضافه دریافتی تعلیق یالغو می کند.این موضوع ازشیونامه ای که امروز درسایت ها منتشر شده کاملا مشخص است.
به زودی برهمگان آشکار می شود که متاسفانه تنها چیزی که از این طرح باقی خواهد ماند افزایش 80 تا300درصدی هزینه های درمانی مردم خواهد بود. (2472380) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۸ ۰۹:۴۶:۰۳
عااالی و منطقی! نمیدونم آقایون چه جوابی دارن. به فرض که اینجا جواب مردمو دادن، جواب خدا رو چی میخان بدن؟! (2475883) (alef-10)
 
مصطفی
۱۳۹۳-۰۸-۱۵ ۰۹:۵۴:۱۰
دست دولت راستگویان درد نکنه به هر حال خیلی نگران حوزه سلامت ومردم بود. (2471201) (alef-3)
 
امین
۱۳۹۳-۰۸-۱۵ ۱۱:۱۰:۳۹
درامد پزشک رو نباس با پروفسور ریاضیات مقایسه کرد چون مقایسه ژیان با بنزه....جون مردم رو با چهارتا عدد رقم نوشتن رو تخته سیاه نمیشه مقایسه کرد....... (2471324) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۵ ۱۶:۳۱:۵۸
واقعا استدلال مسخره ای بود. با این استدلال باید تمام تخصص های یه مملکت رو جمع کنیم و فقط پزشکان اجازه داشته باشن تخصص بگیرن؛ چون با ارزشتره! (2471916) (alef-10)
 
معلم
۱۳۹۳-۰۸-۱۵ ۲۰:۵۵:۴۰
اگه ان چها رقم نبود تو دکتر نمی شدی عجب!!! (2472196) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۶ ۰۰:۵۰:۴۲
عزیزم اگه همون اساتید ریاضی نبودند مهندسی شکل نمی گرفت و پزشک های شما تجهیزاتی نداشتن که نه تشخیص بدن نه عمل کنند و نه درمان (2472456) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۶ ۰۱:۱۲:۵۸
برات ميگم تا خوب شيرفهم بشي ، همون پروفسور رياضيات هستش كه نظريات سطح بالاي رياضي رو ميده و نهايتا از اون مدلها و نظريات رياضي دستگاههاي مختلفي در علوم فيزيك و الكترونيك و امثالهم ساخته ميشه تا آقاي دكتر محترم با اونا بيمارانشونو درمان كنن و ميلياردها تومان در سال پول به جيب بزنن . اگه نميدوني بدون كه مبناي تمام دستگاههاي الكترونيكي و مكانيكي كه در همه مشاغل استفاده ميشود مانند دستگاههاي راديولوژي سونوگرافي ام ار اي دستگاه اكو و تمام دستگاههاي پزشكي و حتي اون موبايل و كامپيوترت نهايتا بر مبناي علم رياضيات شكل گرفتن (2472472) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۳-۰۸-۱۶ ۱۵:۴۶:۱۷
واقعییت اینه که بسیاری از رشته ها حداقل در ایران هیچ بازدهی و خدمات قابل ارائه ای برای مردم و جامعه ندارند و فقط بطور محدود بدرد استخدام دولتی میخورند و اشکال از خود دانشجویی است که صرفا برای اخذ مدرک بی عمل عمر خود را بابت آن رشته تلف کرده (2472906) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۷ ۱۰:۴۳:۳۱
پس جا دارد رشته های دیگر تعطیل شود و پزشکی تنها رشته ی تحصیلی گردد البته از آن بهتر این است که دوباره پزشک از هندوستان وارد شود (2473708) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۸ ۰۹:۴۹:۱۱
چرا فکر نمیکنی اون دانشجو دنبال استعداد و علایقش بوده، نه مدرک؟!! (2475887) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۶ ۰۱:۱۳:۵۶
امين واقعا نگرشت مايه تاسفه عميقه (2472473) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۳-۰۸-۱۷ ۱۱:۴۹:۴۳
وقتی نظام پزشکی تان انحصارزای تان منحل شد و به گدایی افتادید می فهمید کدام با ارزش تر است و روش احترام گذاشتن به مردم را یاد می گیرید. (2473846) (alef-10)
 
Amir
۱۳۹۳-۰۸-۱۵ ۱۱:۱۷:۲۸
مى دونين مشكل همتون كجاست؟؟؟
اونجايى كه وقتى كنكور دادين آرزو داشتين پزشكى قبول بشين ولى نشدين
تقصيرى هم ندارين
هر چى مى خواين بنويسين
همه شماييكه اينجا مخالفت مى كنين اگر پزشك بودين از اون زيرميزى بگيراى حسابى بودين
چون عادت دارين حرف بدون حساب بزنين (2471340) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۵ ۱۶:۰۰:۳۵
بد نگفتی... (2471854) (alef-10)
 
مجید
۱۳۹۳-۰۸-۱۵ ۱۷:۰۲:۵۲
وقتی کنکور دادی قبول شدی پزشکی! چند صد میلیونی که از بیت المال خرجت کردن پزشک بشی بعدش متخصص بشی! ول کن!کیا شدن موش ازمایشگاهیت! کدوم مردم بد بخت تا شاید بتونی درد خوب تشخیص بدی و .....بگذزیم!×! (2471939) (alef-10)
 
محمدتقی
۱۳۹۳-۰۸-۱۵ ۱۷:۴۰:۵۸
قبولی مهندسی دانشگاههای عالی خیلی سخت تر از پزشکیهای ضعیف بوده که همه مهندسیها مجبور میشند مهاجرت کنند ولی پزشکها بهشتی بهتر از اینجا سراغ ندارند. (2471983) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۸ ۰۹:۵۲:۴۳
عالی! (2475897) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۵ ۱۸:۰۱:۳۱
اشكال شما اينه كه نميفهميد ان اقايي كه رفته پزشك شده از امكانات اين مملكت و بودجه عمومي بصورت مجاني استفاده كرده تازه متها در بيمارستانهاي دولتي با جان مردم بازي كرده واحتمالا چندين تلفات نيز داده تا به اينجا رسيده ونبايد فكر كند اينها همه از هوش سرشار ايشان بوده حالا هم بايد هزينه هايي كه براي وي شده است را جبران نمايد مثل ساير دانشگاهيان
اگر ميتوانست به هزينه خود به خارج از كشور برود و شهريه هاي سالي چند صد مليوني پرداخت ميكرد انوقت ميتوانست فخر فروشي كرده وتوقعات اضافي داشته باشد ولي حالا بايد ان هزينه هايي را كه برايش شده را مرجوع نمايد (2472003) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۷ ۰۰:۰۹:۱۰
نه اینکه بقیه رشته ها پولی و فقط پزشکی رایگان.!!!!
تحصیلات برای همه افراد و همه رشته ها رایگان می باشد (2473290) (alef-13)
 
مهدی
۱۳۹۳-۰۸-۱۵ ۲۰:۳۷:۲۷
دوست عزیز که احتمالا دکتر هستین و فکر می کنید چون توی رشته پزشکی قبول شدید واقعا کار بزرگی کردید، باید بگم من هم یک وکیل دادگستری هستم و بعد از دانشگاه برای وکالت مجبور بودم 2 ازمون بسیار مشکل و 2 سال کاراموزی رو بگذرونم اما هیچ وقت فکر نکردم کار بزرگی کردم و برای اینکه وکیل شدم به دیگران توهین کنم!
واقعیت اینکه پرداخت حق الوکاله من و ویزیت و هزینه های درمان برای بیش از 90 درصد مردم کشور هزینه سنگینی هست و این دلیل نمیشود که من با مردمم با تمسخر صحبت کنم! علاوه بر اونکه همونطور که جامعه به پزشک و وکیل و قاضی، مهندس و .... نیاز داره به کارگر ساده، فروشنده، تولید کننده و ... خیلی مشاغل دیگه نیاز داره و باید از همه این مشاغل بابت اینکه در قبال مردم کشورشون وظیفه شون رو انجام میدن تشکر کرد نه توهین! (2472180) (alef-10)
 
اقبال
۱۳۹۳-۰۸-۱۶ ۰۸:۲۱:۳۴
به هرحال با همه ی این طعنه ها زیر میزی یا روی میزی یعنی دزدی جناب نابغه و فرقی با از دیوار مردم بالا رفتن نمی کند /-چو دزدی با چراغ آید گزیده تر برد کالا - چه سعادت بزرگی است به این بی شرافتی آلوده نشدیم / البته در وزارت بهداشت پزشکان و کارکنان بسیار شریفی هستند که بی هیچ چشم داشتی از جان خود هم برای آسایش جامعه مایه می گذارند ای کاش وزارت خانه و نظام پزشکی با این دزدان باکلاس برخورد واقعی و قانونی می کرد و به جرم رشوه گرفتن و کلاهبرداری به دستگاه قضا می فرستاد (2472572) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۷ ۱۰:۴۸:۳۸
البته اینکه انسان های زیادی ناراحتند از اینکه پزشک نشده اند درست است و واقعیت این است که نارحتی بیشتر از پزشک شدن امثال شما خود بزرگ بین های زیر میز بگیر است
انسانهایی که چون به منزلتی می رسند به فکر چاپیدن دیگران می افتند ای کاش این نظر که تعهد بهتر از تخصص است درمورد پزشکان پر رنگتر اجرا می شد تا هرکس و ناکسی فقط برای زیر میزی و بچاپ بچاپ پزشکی نمی خواند چیزی که در جامعه ی ما متاسفانه باب است (2473723) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۵ ۱۳:۰۷:۳۸
وزیر پزشک وزارت پزشکان فقط نگران درآمد و اشتغال پزشکان است و اگر جز این بود برای کمک به درمان مردم ظرفیت دستیاری و تخصص را افزایش میداد . (2471595) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۵ ۱۷:۳۹:۲۹
بردار من مگر ظرفیت دستیار پزشک کلاس شیمی و فیزیک . ادبیات هست که افزایش بدهند.
همین الان هم دوره دستیاری با افزایش ظرفیت های سالهای گذشته و انواع سهمیه متاسفانه باعث افت شدید کیفیت گشته که تاوان آن را هم اکنون وآینده مردم پس می دهند
برای هر افزایش ظرفیت دستیار باید تخت بیمارستانی و هیت علمی و تعداد بیمار افزایش یابدو ملاک های استاندارد دارد که همین الان هم 50% آن هم رعایت نمی گردد. (2471981) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۶ ۲۲:۳۳:۴۳
دوره دستياري و تخصص اپراتوري سونوگرافي و سونوگرافي خواندن چطور , که بالاترين نمرات و رتبه ها آن را براي بيشترين درآمد انتخاب ميکنند.ا سونوگرافي که يک ليسانس راديولوژي و يا مهندسي پزشکي با يک سال تجربه کاري مي تواند کارش را انجام دهد هيات علمي و تخت بيمارستاني مي خواهد. دوستم که مهندس الکترونيک بود و در يک شرکت تعميرات و نگهداري تجهيزات پزشکي کار مي کرد مي گفت من کار کردن با سونوگرافي بهتر از يک.متخصص راديولوژي بلدم چون اگر بلد نباشم دستگاه را نمي توانم تعمير کنم و مي گفت اکثر دستگاههاي پزشکان کاليبره نيست. و نتيجه اش آن ميشود که يکي مي گويد پروستات شما ا ز نرمال بزرگتر است و پس از چند ماه ديگري ميگويد کوچک و نرمال شده و شما خوشحال که درمان اثر کرده و برعکس.
آقاي پزشک محترم همه چيزتان را مي دانيم , عصر انفجار اطلاعات است, گذشت زمان عوام فريبي. (2473229) (alef-10)
 
مسعود
۱۳۹۳-۰۸-۱۵ ۲۳:۳۳:۰۴
هر وقت معنی شب کشیک دادن و مسولیت داشتن همزمان رو فهمیدین، از مقایسه ی کار یدی با طبابت هم پشیمون بشین! انصافاً خنده دار نیست که تعرفه ی جراحی شکستگی گردن استخون رون هنوز هم با این مثلاً اصلاح تعرفه ها از حق کمیسیون اجاره ی یه خونه کمتره؟! (2472376) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۸ ۰۹:۵۵:۵۳
مسئولیت؟! میشه بگید تو دوران درس خوندنتون کدوم مسئولیت با شماست؟!
در ضمن، مقایستون با دلالی نشون میده چرا رفتین پزشکی خوندین! (2475908) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۶ ۰۱:۳۴:۱۲
فكر كردي اموزش رزيدنت تخصصي خم رنگرزي هست پارچه رو بذارن تو بعدش برد يماني ازش در بياد نه عزيز دلم اولا يك مركز اموزشي مجهز و ريفرال لازم داره كه تو كشور حداكثر ده تاست بعد اساتيد اين زمونه اموزشي رو ارائه نميدن كه كافي باشه و بدرد اموزش دستيار بخوره چون نميخواد براش رقيب درست بشه بعد هم ابزار كنترلي زيادي دارن و اختيارات زيادي دارن اگر بخواهند خيلي راحت رزيدنت رو از دوره اخراج ميكنن (2472485) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۵ ۱۳:۱۷:۱۴
تو این کشور هر کس قویتر باشه امتیازات بیشتری میگیره . قشر زحمتکش کارگر از همه ضعیفتره . (2471614) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۶ ۰۱:۵۳:۳۲
آقای زحمت کش کارگر
شما هم می تونستی زحمت بکشی درس بخونی دکتر بشی
کسی که جلوت رو نگرفته بود
قرار نیست کمونیسم به کشور حاکم بشه و کسی که از اول بچگی زحمت کشیده با کسی که همه شو به علافی گذرانده یکسان باشه
شما اگر حداقل توی همون کارگری خودت هنر داشته باشی بعد از چند سال (کمتر از نصف دوره ی تحصیل یک پزشک عمومی) توی کارت اوستا میشی و روزی کمتر از 100 هزار تومان نخواهی گرفت
جمعه و عید و تاسوعا و عاشورا و نصف شبهات هم مال خودته (2472494) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۶ ۰۸:۱۷:۲۰
واقعا راست می گن که مدرک و تخصص سواد می آره نه شعور
اگه تو مملکت همه دکتر و مهندس بشن و کشاورز و کارگر و ... نباشه که همه از گشنگی میمیرن پروفسور!!!!!
کاش شما تحصیل کرده های بی اخلاق یکم عمیق تر فکر کنین.
اکثر مشکلات کشور ناشی از فکرهای سطحی شما به اصطلاح تحصیل کرده های بی اخلاقه. (2472570) (alef-13)
 
سیدعلیرضا
۱۳۹۳-۰۸-۱۶ ۰۹:۲۶:۱۲
فکر می کنی چون دکتر شدی خیلی درس خوندی. دوستان بنده همگی دانشجوی دکتری بهترین رشته های فنی مهندسی از بهترین دانشگاه های تهران هستند و به نون شبشون محتاجن و با حق التدریسی روزگار طی می کنن. بعد فقط شما درس خوندی ؟!
یه دکتر شدن مثلا از دانشگاه آزاد مگه چقدر طول میکشه و چند سال درس خوندن لازم داره؟!
الان همه ملت دارن فوق لیسانس می خونن که حداقل 7 سال طول میکشه بعد آخرش میشن هیچ چی؟! بعد فکر می کنی فقط شما درس خوندی؟!
بیاد اون قسمی که خوردی بیوفت که هدفت خدمت به مردم بوده نه خالی کردن جیب ملت.
تو رشته های فنی مهندسی طرف اجباری به پرداخت پول زور نداره ولی متاسفانه در رشته شما ملت بخاطر درد بیماری و اظطرابی که دارن مجبورن پول زور بدن؟! (2472606) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۷ ۱۰:۵۱:۴۷
اینها را به کسانی بگو که به قسم و اصولا خداوند معتقد باشند علوم تجربی که ریشه ی پزشکان است اعتقادی به این مسایل ندارد (2473727) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۶ ۱۲:۳۳:۱۵
مشکل جامعه پزشکی تنها اینه که عرضه پزشک از نوع دانشگاهی و موسسه ای و ... هنوز زیاد نشده. منظورم همون قانون عرضه و تقاضاس.
روزی خواهد رسید که شما پزشک ها هم از فرط بیکاری به مسافرکشی بیوفتید بعد ببینم واسه یه ویزیت آزاد یک دقیقه ای کسی مجبور میشه 50 هزار تومان تقدیم شما ها بکنه یا نه!
یادم نمیره چند وقت پیش دانشجوهای پزشکی یک دانشگاهی همگی به نشانه این که چرا اینقدر فارغ التحصیل پزشکی زیاد شده و احتمالا آنها هم نگران درامد کذایی آیندشون هستن همگی به اتفاق جلوی دانشگاه دست به اعتراض زده بودن.
من مطمئن هستم این دانشجویان و متاسفانه پزشکان آینده دغدغه مشکلات مردم را دارن !!!!!!!! (2472760) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۵ ۱۶:۲۳:۰۹
سلام،با تشکر از سایت الف که صدای موافقین و منتقدین رو به هم میرساند.متاسفانه باید بگویم که بعضی از منتقدین این طرح در تمامی سایتهای خبری صدا،ادبیات و هدف مشترکی دارند و اون مخالفت با پزشکان یا دولت میباشد.مطمینم که به فکر بیت المال نیستند که اگر بودند موارد تایید شده دیگری هم وجود دارند که اسم و نامی از انها نمی برند.در طرح نظام سلامت بایستی از مردم سوال پرسید نه از این افراد چرا که اینها هیچ صحبتی در مورد خدمات به بیماران نمیکنند فقط دلواپس اینده پزشکان هستند.حقوق یک پزشک متخصص در بخش دولتی 1700000 تومان و در بخش دانشگاه 4تا 5 میلیون تومان میباشد.خارج از این کارانه میباشد.هر کس بیشتر کار کند کارانه بیشتری میگیرد.مشابه معلم یا استاد دانشگاه که کلاسهای درس یا کنکور تدریس میکنند.هر چه کلاس فوق العاده بیشتر باشد به همان اندازه درامدش بیشتر میشود.ک (2471901) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۵ ۱۶:۴۹:۵۱
بعضی از نظرات واقعا توهین آمیز است. توهین به استاد ریاضی، توهین به هرکسی که معتقد است ، پزشکان هم باید مرفه اما در حدود بقیه جامعه باشند. هرکسی ارزش خودش دارد. اصلا این طور نیست که اگر کسی به دنبال عدالت اجتماعی و برابری رفاه باشد، به خاطر ناتوانی در موفقیت باشد.
در کشورهای دیگر درست است که ویزیت پزشکان بیشتر است اما حق ندارد از میزان خاصی ساعت کاری بیشتری داشته باشند، حدود 6 یا حداکثر 8 ساعت. بیشتر از آن بازی با جان مردم است و کیفیت کار بسیار پایین می آید. خطای پزشکان در تشخیص و درمان به شدت مورد مواخذه قرار می گیرد. در اینجا کدام یک از اینها برقرار است. قوانین تنها به نفع پزشکان تغییر کرده است. (2471925) (alef-10)
 
sara
۱۳۹۳-۰۸-۱۵ ۱۶:۵۷:۳۹
چرا اگر یک کارمند ساده وزارت بهداشت 1000تومان رشوه بگیرد پدرش را در می اورند ولی یک پزشک هزار برابر ان را از مریض رشوه میگیرد ومجازاتش افزایش حقوق وتعرفه شان است معنی این کار چیست!!!! (2471936) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۵ ۱۸:۴۸:۳۱
اشکال تمام مشکلات اقتصادی در عرضه و تقاضاست
اگر تعداد پزشکان متخصص قلب آنقدر زیاد باشد که در رقابت با یکدیگر نتوانند پول زیر میزی بگیرند و حتی از تعرفه های اعلام شده هم کمتر بگیرند و تعداد بیمارستان ها به قدری باشد که برای جلب رضایت بیمار بیمارستان ها با هم رقابت کنند مشکلات خیلی کمتر می شود.
ولی مشکل آن است که پذیرش رشته های پزشکی را خود متولی آن تعیین می کند.
فرض کنید پذیرش رشته برق را مهندسین برق تعیین می کردند آنوقت شما برای یافتن یک مهندس برق باید زیر میزی می دادید! (2472048) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۵ ۲۰:۰۶:۲۴
در مورد بند 3:اگر فرض کنید بهترین شاگرد ریاضی در شریف قبول شود و بهترین شاگرد تجربی در پزشکی تهران قبول شود همینجا باید بدانی قبولی در پزشکی تهران از بین تعداد بیشتری داوطلب میباشد تا قبولی شریف.مهندسی 4سال است فوق لیسانس و دکترا را که بخواند و دکترای مهندسی و یا ریاضی خود را بگیرد و بقول شما پروفسور بشود تازه دانشجوی پزشکی پزشک عمومی شده است.باز هم میخواهی مقایسه کنی؟پزشک عمومی تازه باید به اندازه یک دکتری مهندسی(6-7سال)دیگر بخواند تا فوق تخصص بشود .حالا باز هم با هم مقایسه میکنی؟بقیه نوشته ات را جواب نمیدهم چون خالی از مطلب است.نمیخواهم در مورد نوع مسولیت پزشکان که با جان مردم سروکار دارند صحبتی بکنم .انسان کجا جمادات کجا (2472149) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۷ ۰۲:۴۲:۵۷
چه قیاس های بچه گانه ایی می کنید اصلا شما با عمق مساله کاری نداری ودارید سطحی نگری میکنید در هر جامعه ای هر فردی باید بتواند زندگی معقولی از لحاظ معیشتی داشته باشد اصلا تمام مال دنیا را به پزشکان بدهند اشکال ندارد اما به شرطی که احترام هر فردی فارغ از اینکه از چه نژاد و طبقه ای از اجتماع هست حفظ بشه اگر بهترین بیمارستانها و پزشکان دنیا را داشته باشیم ولی مردم نتوانند بدلیل هزینه های سنگین درمان از انها بهر ه ببرند وجودشان چه سودی دارد (2473362) (alef-13)
 
آزاده
۱۳۹۳-۰۸-۱۸ ۱۰:۰۹:۳۲
شما ظاهراً کمی اطلاعاتت در مورد سایر رشته ها کمه. یه نگاه به آمار شرکت کنندگان در کنکور ریاضی و تجربی بنداز. در تقریباً همه ی رشته های فنی و علوم انسانی دوره ی کارشناسی حداقل 4 ساله (حدود 140 واحد)، و دوره ی کارشناسی ارشد حداقل 2 سال، که اگه دانشجوی دانشگاه سطح بالایی باشی و بخوای پایان نامه ی خوبی تحویل بدی، میشه 3 سال. یعنی 7 سال، که دقیقاً برابر با طول مدتیه که برای پزشک عمومی شدن درس خونده میشه. طول مدت دکتری تخصصی هم حداقل 4 ساله، که باز اگه بخوای رو موضوع بدیعی برای رساله کار کنی میشه 5 سال. در حالی که بیشتر تخصص های پزشکی 3 تا 4 ساله هستن، و خیلی کم هم 5 ساله (لطفاً بگو در کدوم تخصص باید 7 سال درس خوند، شاید به اطلاعات من اضافه شه).
در ضمن، خیلی کوته فکریه که فکر کنی پزشک در مورد جان انسانها مسئوله، اما مثلاً کسی که مهندسی مکانیک میخونه و ماشین طراحی میکنه، یا کسی که علوم سیاسی میخونه و تصمیمات حساس در حوزه ی عمومی میگیره با جان مردم سر و کار نداره. (2475935) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۸ ۱۲:۳۰:۱۶
دوست عزيز دوره پزشکي عمومي ٣سال آخرش کار عملي است ,که در ساير رشته ها به آن سابقه کار ميگويند, دوره تخصص هم نصفش عملي است. در رشته هاي غير پزشکي باليني که آموزش بصورت ليسانس, فوق ليسانس و PhD است, برعکس پزشکي, سابقه کار جز سالهاي تحصيل حساب نمي شود . مثلا يک مهندس فوق ليسانس با ١٠ سال سابق کار خوب , مدرکش بالا تر نمي رود و همان فوق ليسانس مي ماند. (2476262) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۸ ۱۴:۴۲:۱۸
شما هر چقدر دوست داشته باشی میتونی دوره خود را طولش بدی .ولی طول رسمی دوره دکتری در رشته های فنی 7 سال است. (2476583) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۵ ۲۰:۱۴:۵۵
دوستان فقط پزشکی و چند معدود رشته دیگر در داخل با کیفیت کار میکنند.بقیه فقط وقتی از ایران خارج میشن شاید با کیفیت کار کنند.ضمنا کدوم رشته رو سراغ دارین که 11 الی 14 سال بدون تابستان بهترین سالهای عمرش رو درس بخونه وطی اون حداقل چهار الی شش بار هم امتحان سراسری بده و بعدش هم دوبرابر مدت تحصیل مدرکش ضبط دولت باشه و چهار الی هشت سال هم در مناطق محروم.خداییش این آدم زندگی نداره (2472158) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۸ ۱۰:۱۲:۴۹
اتفاقاً پزشکان از معدود افرادی هستن که متاسفانه اصلاً با کیفیت کار نمیکنن. اونام اگه استانداردهای جهانی رو داشتن، و اطلاعاتشون به روز بود مسلماً ایران نمیموندن، اما میمونن چون چاره ی دیگه ندارن و در کشورهای دیگه با این سطح اطلاعات و این کیفیت کاری ازشون هیچ استقبالی نمیشه، حتی امارت و کویت و کشورهای منطقه. هرچند مسلماً پزشک باسواد و متعهد که بالاتر از استانداردهای روز دنیا هست هم داریم، اما من در مورد بیش از 80% پزشکان و دانشجوهای پزشکی حرف میزنم. (2475938) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۵ ۲۲:۱۴:۴۹
بااينکه پزشکان محترم از پول و درآمد زياد حالت تهوع بهشان دست داده ولي چرا دولت ها ازهرنوعش اصرار به اضافه کردن تعرفه هاي آنان دارند (2472272) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۶ ۰۰:۵۰:۱۸
چهارتا جمع و ضرب کردن روی تخته سیاه را که به 2 انفجار فضایی(چند صد میلیون دلار هزینه) در امریکا بدون اینکه اب از اب تکان بخوره منجر میشه با فوق تجصص پزشکی مقایسه میکنی که اگر فرزندت مویی از سرش کم بشه به هزار جا شکایت میکنی؟ (2472455) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۸ ۱۰:۱۵:۵۱
مسئله دقیقاً همینه، به هزار جا برای شکایت مراجعه میکنی، چون حتی یک مرجع که در این مورد منصفانه برخورد کنه وجود نداره. نمونشو میشه تو دهها موردی که اخیراً اخبارش تو سایت الف هم موجود بوده ببینی، مثلاً آقایی که قیچی جراحی در بدنش جا مونده بود و نهایتاً فوت کرد. چیزی که من فکر میکردم فقط مال تو فیلماس، اما متاسفانه... یا مثلاً نمونه ی لامپ و دهها مورد مشابه اون که در سطح وسیع پخش شد و بابتش هیچ کس پاسخگو نیست و مرجعی برای پیگیری وجود نداره. (2475951) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۶ ۰۰:۵۷:۳۳
جامعه پزشکی بخوص پزشکان در گذشته نه چندان دور در بین مردم از جایگاه و منزلت والائی برخوردار بودند و نگاه مردم نسبت به آنها با دیگر اقشار جامعه متفاوت بود و پزشکان را نه یک شاغل که یک عاشق و پزشکی را نه یک شغل که یک عشق می دانستند اما امروزه آنها را حداکثر مثل سایر مشاغلی می دانند که فقط فکر پر کردن جیبشان هستند
حال جامعه پزشکی خود بسنجد که چه را از دست داده و چه به دست آورده؟ و تا دیر نشده شیوه کاسبکارانه و منفعت طلبانه را رها کرده و راه ابن سیناها، دکتر کاضمی ها، دکتر قریب ها و... را پیش گیرند. (2472457) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۶ ۰۱:۰۴:۱۵
تو سایر کشورها مثلا ترکیه حق ویزیت یک پزشک عمومی تا چند سال پیش حدود ۵۰ هزارتومان بود این در حالیست که این مبلغ رو بیمه ها میدهند وسهم پرداختتی مردم از جیب که در اقتصاد سلامت به آن Out Of pocket میگویند خیلی ناچیز است ولی در کشور ما بدلیل اینکه در سالهای گذشته سهم نظام سلامت از درآمد ناخالصی ملی GDP حدود ۶_۷درصد بوده که این امر موجب نارضایتی سه گروه گردیده است:گروه اول بیماران به عنوان گیرندگان خدمت گروه دوم پزشکان به عنوان ارایه دهندگان خدمت وگروه سوم بیمه ها به عنوان خریداران خدمت.در طرح تحول نظام سلامت منافع هر سه گروه دیده شده که بتدریج این طرح اجرا میشود آثار مثبت طرح دیده خواهد شد.بهتر است کمی مردم صبر و حوصله داشته واز ارایه نظرات غیر کارشناسانه پرهیز شود چرا که در طول سه دهه اخیر اولین بار است که منابع خوبی برای وزارت بهداشت دیده شده استفرهاد (2472462) (alef-13)
 
حسین
۱۳۹۳-۰۸-۱۶ ۰۱:۳۹:۱۳
۴- وزارت بهداشت یکی از دلایل خود را حذف زیر میزی اعلام کرده! اصلا چرا باید پزشکی که ده ها میلیون تومان درآمد ماهانه دارد زیر میزی بگیرد؟! آیا این حسن تعلیل آوردن جناب وزیر توجیهی برای این امر غیر موجه نیست!
--------------------------------------------------------------
کلا مقاله مزخرفی بود فقط این یک بند را نگاه کنید . میگوید چرا پزشکی که ده ها میلیون تومان در آمد دارد زیر میزی میگیرد ؟! یعنی این نویسنده نفهمیده که آن ده ها میلیون تومان که با پرداخت تعرفه های پزشکی حاصل نمیشود و همان زیر میزی هست بعبارتی با تعرفه مصوب و بدون زیر میزی که نمیشود ده ها میلیون تومان گرفت .
حالا از همه اینها گذشته کسانی که از افزایش تعرفه ها شکایت دارند از جمله نویسنده این مقاله میتوانند یک مقایسه ساده انجام دهند .
اگر کسی طبق انسداد روده پیدا کرد و پزشک مجبور شد در بیمارستان نصف شب قسمتی از روده را بردارد تا انسداد رفع شده و جان بیمار نجات بیابد بایت آن عمل جراحی چقدر در بیمارستان دولتی طبق تعرفه میگیرد (یادتان باشد از کل تعرفه فقط قسمتی به پزشک پرداخت میشود )و بعد مقایسه کنید با لوله کشی که نصف شب بیاید و انسداد لوله فاضلاب خانه شما را رفع کند . ببینید طبق تعرفه قبلی سهم هر کدام چقدر است . (2472489) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۶ ۲۳:۳۴:۳۶
حسین آقا اگر زیر میزی گرفتنها را منظور کنی درآمد پزشکان قابل محاسبه نخواهد بود ده ها میلیون تومان درآمد فقط در صورتی است که زیر میزی نگیرند (2473269) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۳-۰۸-۱۷ ۱۱:۲۷:۳۴
سال 89 تعرفه عمل رفع انسداد روده 520 هزار تومان بوده و رفع انسداد لوله فاضلاب 40 هزار تومان. مردم مقایسه کنند. به 13 برابر اختلاف راضی نیستید؟ (2473806) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۶ ۰۷:۳۹:۴۶
من از کسانی که مخالف این طرح هستند سوالی دارم .پیشنهاد شما چیست ؟
چکار با ید کرد (2472559) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۶ ۲۱:۵۲:۱۸
پیشنهاد اینست که بیمارستانها دو دسته دولتی و خصوصی باشند.بیمارستانهای نفت کارمندان و....تبدیل شوند .دولتیها کلا مجانی باشد خصوصیهااجبارا تحت پوشش بیمه تکمیلی باشند حق بیمه بالا برده شود هیچگونه دریافت نقدی در بیمارستانها نباشد (2473177) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۷ ۱۰:۵۴:۵۲
باید با فساد در هر مقام برخورد کرد این دزدی (زیر میزی ) برای مردم ایران پسندیده نیست (2473735) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۸ ۱۰:۱۹:۱۲
باید مرجع رسیدگی به شکایات غیر تخصصی پزشکی، مثل اخذ مبالغ غیر مصوب و غیر قانونی رو از نظام پزشکی به دادگاه های عمومی تغییر داد تا از انحصار خارج شه و برخورد منصفانه ای صورت بگیره. نظام پزشکی میتونه همچنان مرجع رسیدگی به شکایات تخصصی باشه، اما مسلماً صلاحیتی در مورد اختلافات عمومی و مالی نداره، و نباید داشته باشه. (2475959) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۶ ۰۸:۵۹:۳۳
بنده پزشک واستاد تمام دانشگاه هستم صادقانه از حدود 17 سال کار در دانشگاه نکات زیر را بعرض کاربران محترم میرسانم:
1 با اجرای طرح تحول سلامت پرداخت مردم از جیب به شدت کاهش یافته است واین خواسته رهبری که فرمودند ما می خواهیم که مردم به غیر از درد بیماری دغدغه دیگری نداشته اباشند در حال تحقق است
2 موافقان ا صلی این طرح پزشکانی هستند که اهل زیر میزی نبوده اند ودر حال حاضر آندسته از پزشکانی که زیر میزی بگیر بوده اند درحال شیطنت برای به شکست انجامیدن این طرح هستند به نظرشما آیا پزشکی که برای یک عمل جراحی 5 میلیون تومان زیر میزی می گرفته است راضی به دریافت 500 هزارتومان تعرفه میشود. ولی پزشکی که تعرفه قبلی اش 250 هزار تومان است از دریافت این مبلغ راضی می باشد. بیمه ها نیز این افزایش تعرفه را پوشش می هد. (2472586) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۶ ۱۰:۴۰:۳۸
استاد عزیز
بارمالی افزایش هزینه های درمانی دربیمارستانهای دولتی ازمحل درآمدهای هدفمندی یارانه هاداده میشود.امادربیمارستانهای خصوصی افزایش تعرفه ها یامستقیما ازمردم دریافت می شودویاازبیمه تکمیلی وهزینه بیمه تکمیلی را هم شرکتهای بیمه ازمردم می گیرند . باتوجه به محدویت های بیمارستانهای دولتی وکیفیت نامطلوب خدمات آنها تعدادزیادی از مردم مجبورند به بیمارستانهای خصوصی مراجعه کنند وبارمالی این افزایش سرسام آوربدرهزینه ها بردوش مردم خواهدبود. (2472660) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۸-۱۶ ۱۱:۵۹:۴۱
اين حرف شما درسته دكتر ولي به نظر شما اينم درسته كه تمامي مزاياي اين طرح به پزشكان برسه وحقوق و مزاياي ما پيرا پزشكا كه داريم با شما تو ي محيط كار ميكنيم و زحمت ميكشيم هيچ تغييري نكنه كه نكرده ، اين طرح مزاياش بايد بين همه دستندركاران بخش سلامت و درمان به تناسب تقسيم بشه تا اينقد شاهد اختلاف فاحش درامد بين پزشكان و همكاراي ديگه نباشيم ، وزير محترم بايد خودشو لحظه اي به جاي ما بزاره (2472735) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۶ ۱۲:۱۷:۴۹
جای تاسف است با 17 سال سابقه که احتمالا دچند سال ان صرف گذراندن طرح و تجربه اموزی شده میشود استاد شد (2472748) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۶ ۱۲:۴۱:۵۳
چون گفتید استاد تمام هستید عرض میکنم استادی جایگاهی است که ای بسا کسی تا اخر عمر کاری اش به ان نرسد.در دانشگاههای ما با چند تا مقاله گذشته نگر توصیفی و یک ریویو ارتیکل که به مقالات خودت ارجاع بدی میشه ایتاد بشی.از این استادها ماهم در دانشگاهمون داریم که فقط بلده فتق عمل بکنه.شما احتمالا از اتندهایی هستید که سربازی طرح تعهد را در قالب هیت علمی گذرانده اید و خوب هزینه ای برای تجارب شغلی نپرداخته اید لذا برای تبحرتان ارزشی قایل نیستید (2472763) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۸ ۱۰:۲۱:۴۰
این هم نمونه ی برخورد یک پزشک با همکارش! فقط یه پزشک بود که داشت سعی میکرد بدون تعصب تحلیل ارائه بده، اونم اینجوری کوبیده شد! کاش یه پژوهش جامع صورت میگرفت در این مورد که چرا اخلاق در جامعه ی پزشکی تا این حد سقوط کرده. (2475962) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۶ ۰۹:۱۹:۲۴
من پزشک نیستم ولی می‌دونم که پزشکی شغل خیلی سختیه دوستامو دیدم که نه روز دارن نه شب نه تعطیلی نه عید و نه عزا
دوستانی که اینجا دارن ایراد میگیرن که تعرفه‌ها گرون شده چون خدا را شکر در سلامتی دارن نظر می‌دن اما اگر هر کدوم از این دوستان خدایی نکرده دچار دردی بشن حاضرن همه زندگی‌شون را بدن که اون درد برطرف شه
پزشکی شغل خیلی سختیه علاوه بر جسم آدم روح آدم هم درگیره (2472602) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۶ ۰۹:۴۶:۰۵
دوست عزیز دراینکه تعرفه های برخی ازاعمال جراحی بخصوص دربیمارستانهای دولتی پایین بود ونیاز به اصلاح داشت بحثی نیست بحث اصلی آن است که اولا افزایش تعرفه ها (ضرایب کا)بسیارزیاداست وبا توان مالی مردم سازگاری ندارد ثانیا این افزاایش شامل بیمارستانهای خصوصی هم میشود وثالثا چرا وزارت بهداشت بجای آنکه صادقانه ازافزایش چندصد درصدی تعرفه ها اطلاع رسانی کند با همراهی نظام پزشکی شوی تبلیغاتی مبارزه بازیر میزبگیران را راه انداخته است.مگر زیرمیزبگیران چند درصد ازپزشکان بودند ؟واصولا اآیا باافزایش تعرفه های دریافتهای اضافی برخی پزشکان زیاده خواه حذف می شود؟
یکی از دلایل زیر میزگرفتن پزشکان حس تفاخر آنهابه سایرپزشکان ومتمایز نشان دادن خود ازدیگرپزشکان است.بااین موضوع چگونه برخورد می شود وآیا اصولاوزارت بهداشت ونظام پزشکی اراده وشهامت وتوانایی برخورد با این قبیل پزشکان تعلیق یا لغو اجازه طبابت آنهارادارد؟باتوجه به اینکه این گونه پزشکان بیماران درصف نوبت زیادی دارند درصورت تخلف آنها هم توجیهات زیادی مطرح خواهد شد ووزارت بهداشت نمی تواند با این پزشکان مقابله کند. (2472617) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۶ ۱۲:۰۸:۵۷
به نظر من اصلاح تعرفه ها کار جالبی بود برا پزشکان محترم.امیدوارم دیگه واقعا بیخیال زیرمیزی بشن وامیدوارم که افرادی پیدا شن مثل اقای وزیر که بتونه حق افراد زیرمجموعشو بگیره.کاش برای مام یک ادم باجنم پیدا شه که حقمونو بگیره.(از طرف یک پرستار) (2472742) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۶ ۲۳:۲۸:۴۷
مگر چند نفر از پزشکان زیر میزی می گرفتند و مگر تصور می کنید با افزایش تعرفه ها آنهایی که زیر میزی می گرفتند دیگر این کار را نخواهند کرد این تصور باطلی است وقتی انسان انسانیت خود را از دست بدهد و به مرض طمع مبتلا شود هر روز بر حرص و آزش افزوده می شود (2473266) (alef-10)
 
آ
۱۳۹۳-۰۸-۱۶ ۱۴:۲۷:۰۸
نکته جالب دیگه اینه که تو این طرح فقط به پزشکا توجه شده و بقیه قشر علوم پزشکی نادیده گرفته شدن.مثلا اون فوق لیسانس پرستاری که 6سال درس خونده و الان تو بیمارستان تمام شبو بیداره و با این حجم سختی کار باید همچنان تو تمام مخارج زندگیش کم بیاره (2472857) (alef-3)
 
رسول
۱۳۹۳-۰۸-۱۶ ۲۲:۵۷:۰۹
متاسفانه جوي توسط پزشكان ايجاد شده كه انگار فقط اونها درس خوندن يا فقط اونها شب بيدارن و روز تعطيل بايد كار كنند و بر اساس اون به خودشون حق بدند از مردم پول طلب كنند و از ديد بالا به مردم نگاه كنند و با مردم برخورد نامناسب داشته باشند
البته مقصر اصلي اين ماجرا خود مردم هستند كه بي اندازه به يك قشر بها مي دن و اونها رو متوهم ميكنن كه بايد درآمدشون حتما ده برابر هم رده تحصيلي خودشون باشه و هميشه از همه كس طلبكار باشند (2473247) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۷ ۱۰:۵۸:۲۶
دقیقا مردم باید مانند یک کاسب سر گذر با پزشکان برخورد کنند (2473746) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۳-۰۸-۱۶ ۲۳:۰۴:۱۱
سلام
افزایش تعرفه ها غیر عادلانه است
ازدولت تدبیر و امید انتظار نبود
راه حل زیر میزی استفاده ازظرفیتهای متخصص است
اگر همه بودجه کشور را به عده معدود بدهند باز باعنوان هدیه ونظیر ان خلاف صورت میگیرد (2473251) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۷ ۰۸:۰۵:۰۶
باید اسم وزارت بهداشت را به وزارت پزشکان تغییر داد. (2473442) (alef-13)
 
سلام
۱۳۹۳-۰۸-۱۷ ۰۹:۲۰:۵۲
چند حقیقت تلخ:


1- چند سال پیش صداوسیمای یکی از استانها رفته بود سراغ مطب دکترهای عمومی یکی از شهرستانها. ظاهر مطب بسیار داغان بود ولی دکتر مطب از درآمد حداقل 4 میلیون تومانی خبر میداد (این را میگفت تا دلیل عدم رفتنش برای طرح پزشک خانواده را توجیه کند)

2- وزیر بهداشت مانند اکثر وزرای بهداشت، آدم خوب، خوشرو و رسانه ای است. اما یک مشکل مهم دارد و آن هم اینکه با افتخار میگوید وزیر پولدار بهتر از وزیر بی پول است. بله. طبعا کسی که درآمدهای نجومی دارد، برای هم صنفان خود هم درآمد نجومی میخواهد.

3- طبق یک تحقیق که اخیرا برای حدود 30 کشور اروپایی انجام شده، فکر میکنید چند نفر وزرای بهداشتشان پزشک بوده اند؟ جواب: صفر درصد!

(2473521) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۷ ۱۳:۱۵:۳۶
بخدا من يك پزشك هستم ولي صادقانه بگويم كه اين طرح به زيرميزي بگيران مشروعيت داد و در حقيقت زير ميزي را روميزي و قانونمند كرد. (2474122) (alef-10)
 
حمود
۱۳۹۳-۰۸-۱۷ ۱۳:۳۸:۵۰
سلام
افزايش تعرفه هاي پزشكي عادلانه ومنصفانه ومدبرانه نيست
دليل هم روشن است.چند كارشناس كار نابلد تصميم مي گيرند
البته با اعمال نظر افراد با نفوذ.مسئول اصلي هم بدون حتي
يك نگاه كوچك(معاون محترم درمان)ان را تحويل وزير محترم بهداشت
مي دهد.از انجا به هيات دولت برده مي شود و هيات دولت هم معمولا
تصويب و براي محكم كاري تمامي صفحات را مهر وابلاغ مي نمايد
حتي يك اشتباه هم بايد اصلاح شود.چه رسد به چندين وحتي گاهي فاحش.
اميد است بقيه امور نظير تعرفه هاي پزشكي نباشد. (2474194) (alef-10)
 
زینال بندری
۱۳۹۳-۰۸-۱۷ ۱۶:۲۱:۴۵
آقا من پزشک عمومی هستم این افزایش تعرفه ها را قبول ندارم دلیل نمیشه چون نظارت نبوده و یک جراح برای یک عمل فتق که کلا 10 دقیقه وقت میبره 5 میلیون تومان زیر میزی میگرفته حالا دولت تعرفه ها را 10 برابر کنه من خودم استخدام هیچ ارگانی نیستم و فقط مطب تعرفه قانونی هم میگیرم و در بسیاری از موارد خدایی ویزیت از اونایی که ندارن دریافت نمیکنم با این وجود ماهیانه 35میلیمن تومان درامد دارم اگه جراحها با تعرفه دولتی قبلی زیر میزی هم نگیرند دست کم ماهی 300میلیون تومان درامد دارند با تعرفه جدید میشه ماهی 1 و نیم میلیارد تومان (2474700) (alef-10)
 
حسین
۱۳۹۳-۰۸-۱۸ ۰۱:۵۷:۳۸
سلام
از اقای توکلی نماینده ملت در مجلس انتظار می رود با تمام توان وابروی خود در برابر
زیاده خواهی تعداد اندکی از جامعه بزرگ پزشکی ایستادگی نماید. با ابلاغ تعرفه های
جدید بعضی پزشکان , هم تخصص معاونت محترم درمان با یک روز کار درهفته
کارکردی بیش از ده متخصص در رشته دیگر دارد .وبیش از سیصد کارشناس پرستاری .
به فرمایش حضرت اقا با دستمال خاکی نمی شود شیشه را گرد گیری کرد .و با تزریق
پول هنگفت به جیب عده ای اندک نمی توان با پدیده نا هنجار ولی اندک قلیل تر زیر میزی بگیر
مقابله کرد .جامعه پزشکی پاک , صادق و یاور مردم می باشند . افزایش تعرفه ها در
بعضی رشته های تخصصی پوست خربزه ای است زیر پای نظام اسلامی
باید هوشیار با شید
حداقل باید دریافت پزشکان تناسبی بین هم حرفه ای انها باشد
والسلام علی من اتبع الهدی (2475617) (alef-10)
 
مدنی
۱۳۹۳-۰۸-۱۸ ۱۹:۳۵:۳۱
با سلام ..
اینجانب کارشناس ارشد سازمان بیمه درمانی هستم.. انتظار هست دوستان پزشک کمی منطقی تر قضاوت کنند. در هیچ جای دنیا مسبوق یه سابقه نیست که یک شبه تعرفه ای تا 10 درصد افزایش پیدا کند چه برسد به 300 درصد ! آن هم با بودجه هدفمندی یارانه که قرار بود تابع هدف آن در ابتدا اقشار کم درآمد باشد. باور کنید این اتفاق پاشنه آشیل کلیت درمان و سلامت کشور خواهد بود. و از هیمن الان که شروع طرح هست سازمانهای بیمه متوجه بحران در زمینه تعرفه شده و تنشها با وزارت بهداشت وارد فاز ابتدایی خود شده است چون میدانند اخذ حق بیمه سه برابر از بیمه گذار عملا ممکن نیست (برای مراکز خصوصی) . تا جایی که وزیر بهداشت گفته اگر بیمه ها همکاری نکنند تخلف کرده اند چون طرح تحول مصوبه دولت است" در اینجا باید عرض کنم که به هیچ وجه سه برابر کردن تعرفه مصوبه دولت نبوده و این کتاب تنها ابتکار وزارت بهداشت و نظام پزشکی بوده و آن را به طرح تحول سلامت وصله کرده اند.
و اما راه حل: از انجا که وزیر بهداشت ارزشگزاری خدمات درمانی که تا کنون ارزشگزاری نشده بود و ایجاد عدالت بین رشته های مختلف پزشکی را از ثمرات این کتاب بر شمرده لذا برای حفظ این ثمره و البته برگرداندن تعرفه ها یه میزان معقول، کافیست که آنچه را که K جراحی نامیده میشود و برای امسال 8800 تومان برای مراکر دولتی و 38000 تومان برای مراکز خصوصی در نظر گرفته شده است به کمتر از نصف کاهش دهند در این صورت هم ثمرات کتاب ارزشگزاری خدمات درمانی محفوظ مانده و هم تعرفه ها به مسیر معقولی باز خواهد گشت. از آنجا که وزارت بهداشت، نظام پزشکی و کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از پزشکان می باشد و صاحب منفعه، لذا واجب است بزرگان نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی چون دکتر توکلی و دکتر قادری به این مسئله ورود پیدا کنند و با تغییر ساده ضریب K این مسئله ختم به خیر شود. با تشکر (2477170) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۹ ۱۲:۱۲:۳۳
سلام واقعا تاسف باره که دلیل این کار جلو گیری از گرفتن زیر میزیه به جناب وزیربنفرمایید که همین دو روز پیش از بیمار بخش ما پنج میلیون زیر میزی برای عملش گرفته شده واقعا تاسف باره (2478365) (alef-10)