نظر منتشر شده
۹۷
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 13958
تحلیل جمعیت ایثاگران انقلاب اسلامی از عملکرد دولت در حوزه اقتصادی
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۸۶ ساعت ۰۹:۴۰
اشاره: تحلیل ذیل از مجموعه تحلیل های داخلی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی است که برای استفاده اعضا و شخصیت ها در اختیار آنها قرار می گیرد. نظر به اهمیت  مطلب، "الف"، آن را منتشر می کند.

مقدمه:

درماههای اخیر، گروه‌ها و چهره‌های مختلف سیاسی ـ اقتصادی کشور درباره عملکرد اقتصادی دولت نهم اظهار نظر کرده‌اند. اظهار نظرهایی که به دلیل گرایشهای سیاسی – جناحی حاكم بر آنها، گاه به شدت باهم متناقض و گاه شدیدا بدبینانه بوده است.

در این نوشتار سعی می‌کنیم  از نگاهی بی‌طرفانه و صرفاً مستند به آمارهای مراجع رسمی کشور و یا گزارشهای نهادهای معتبر بین المللی، عملکرد اقتصادی دولت نهم را بررسی و ارزیابی کنیم.
جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی

رشد بی‌سابقه طرح‌های عمرانی در سراسر كشور

یكی از مهمترین ویژگی‌های دولت نهم، جهش در شروع و تكمیل طرح‌های عمرانی است. در اولین سال شروع دولت آقای دكتر احمدی‌نژاد، 80 درصد بودجه كشور به طرح‌های عمرانی كوچك و بزرگ و عمدتاً در مناطق محروم و مناطق كمتر توسعه یافته اختصاص یافت كه این نسبت در طول تاریخ اقتصاد ایران بی‌سابقه است به طوری كه حجم مالی فعالیت‌های عمرانی دولت در سال پایانی دولت سابق 5750 میلیارد دلار بود كه این رقم در سال 85 با افزایش بی‌سابقه 220 درصد در طی دو سال، به 18500 میلیارد تومان رسید.

به ثمر نشستن تلاش‌ها برای مهار بحران بیكاری

با وجودی كه دهه 1380 هجری شمسی، نسل متولد دهه 1360 (كه در جمعیت شناسی ایران، دوره تاریخی اوج زاد و ولد تلقی می‌شوند) وارد بازار كار شده‌اند،‌ اما با تلاش‌های بی‌وقفه و شبانه‌روزی دولت نهم در تشویق بنگاه‌های تولیدی كوچك و متوسط از طریق اعطای تسهیلات بانكی و كمك‌های دولتی، برای اولین بار در سال 1385 نرخ بیكاری در 17 استان از 30 استان كشور كاهش داشته است.
رشد آمارهای ورودی پرونده تقاضای بیمه به سازمان تامین اجتماعی نیز نشان می‌دهد تلاش‌های دولت برای تشویق سرمایه‌گذاری‌های كوچك و متوسط در سراسر كشور به تدریج در حال ثمردادن است و نرخ بیكاری كه یكی از بزرگترین مشكلات اقتصادی – اجتماعی كشورمان محسوب می‌شود به تدریج در حال مهار شدن است. در این میان اقتصاددانان بانك جهانی نیز در گزارش‌ سال 2007 خود از منطقه خاورمیانه، با تاكید بر به اوج رسیدن ورود متقاضیان كار به بازار كار كشورمان در سال‌های اخیر ، ایران را در كنار شش كشور عربستان، الجزایر ، مصر و مراكش و قطر از نظر مهار بحران بیكاری جزو كشورهای موفق منطقه دانسته‌اند.

رشد بی‌سابقه صادرات غیرنفتی

صادرات غیرنفتی شاخصی است كه اگر رشد قابل توجهی داشته باشد، بسیاری از كسب و كارهای تولیدی و خدمات تخصصی در آن كشور رشد خواهند كرد و به تبع آن رونق و رشد اشتغال به همراه خواهد آورد. آمارهای رسمی نشان می‌دهند صادرات غیرنفتی كشورمان در سالهای 83 ، 84 و 85 به ترتیب به 6/7 ، 1/11 و 3/16 میلیارد دلار رسیده است كه گویای رشد بی‌سابقه 46 درصدی در هر سال محسوب می‌شود. البته رشد اخیر در صادرات غیرنفتی را باید مدیون سرمایه‌گذاری سالهای گذشته دولت سابق در صنعت پتروشیمی دانست اما با این حال سیاستهای تشویقی دولت نهم برای دلگرمی و كوشش بیشتر صادركنندگان كشورمان ، نوید بخش ادامه جهش در صادرات غیرنفتی و ان شاء ا... نمایان شدن آثار آن در مهار ركود و بیكاری در اقتصاد ایران خواهد بود.

توزیع سهام عدالت میان محرومان

توزیع سهام عدالت و گشودن منابع مالی حبس شده دولت به روی طبقات محروم و بی‌بضاعت، با روش سهام عدالت، ابتكار ویژه دولت نهم محسوب می‌شود. طی دو سال اول شروع بكار دولت نهم، با تلاشی شبانه‌روزی دولت، دو دهك كم درآمد جامعه در سراسر كشور شناسایی و میان آنها سبدی از سهام شركت‌های بزرگ دولتی توزیع شده است. فقیرترین اقشار جامعه كه معمولا از رانت ها ، یارانه ها و مزایای در دسترس اقشار مرفه شهرنشین بی بهره بوده اند، دریافت كنندگان سهام عدالت هستند. تا اوایل سال 86 ، همه 20 درصد فقیرترین اقشار جامعه ایران به ازای هر نفر 500 هزار تومان سهام دریافت کرده اند تا بعدها از محل سود آن ، ارزش اصل سهام دریافتی را بپردازند. در اولین سال توزیع این سهام، به دارندگان آن10 درصد سود نقدی تعلق گرفته است.
طی سالهای بعد از پایان جنگ تا شروع به كار دولت نهم ( یعنی 16 ساله سازندگی و اصلاحات) ، مجموعا 3500 میلیارد تومان سهام كارخانه‌های دولتی به بخش خصوصی واگذار شده بود كه به دلیل سوء استفاده برخی نزدیكان صاحبان ثروت و قدرت ، خصوصی‌سازی در سالهای پایانی دوره سازندگی و دوره اصلاحات عملا متوقف شده و یا سرعت بسیار كندی به خود گرفته بود.
این در حالی است كه تنها در سال اول دولت نهم، نزدیك به 3000 میلیارد تومان سهام دولتی به عموم مردم واگذار شد كه بخش بزرگی از آن به طور قسطی و با تخفیف میان محروم‌ترین و مستضعف‌ترین اقشار جامعه توزیع شده است.
تورم

مهار تورم همواره یكی از خواسته‌های به حق و اصلی عامه مردم از دولتمردان و مسوولان نظام بوده است. نگاهی به نرخ‌های تورم در سالهای گذشته نشان می‌دهد، علیرغم تلاش دولت‌های قبلی در مهار تورم ،  این مهم در سالهای پس از جنگ هیچگاه محقق نشده و اقتصاد ایران در سالهای سازندگی و اصلاحات همواره نرخهای تورم دو رقمی را تجربه كرده و در برخی مقاطع مانند سالهای 1374 و 1375 ، نرخهای تورم 35 و 49 درصدی ، فشار مضاعفی بر اقشار ضعیف و حقوق بگیران وارد كرده است. درباره عملكرد دولت نهم درباره تورم گفتنی است هر چند نرخهای رسمی تورم و حتی گزارش‌های اقتصاددانان بانك جهانی گویای كاهش نرخ تورم به سطح 5/11 درصد در سال 1385 بوده است اما این كاهش تورم هنوز در جامعه برای مردم ملموس نشده و به ویژه در سال 1386 خانواده‌های اجاره‌نشین شاهد گرانی‌ شدیدی در اجاره‌بهای واحدهای مسكونی بودند كه این مساله تلاش و همت بیشتر دولت را می‌طلبد. خوشبختانه در سال 1386 دولت تلاش خود را برای مهار تورم و كاهش فشار گرانی‌ها بر عموم مردم شدت بخشیده و تلاش كرده است ضمن جلوگیری از افزایش بی‌رویه نرخ خدمات و محصولات دولتی، عوامل ریشه‌ای تورم از جمله نقدینگی سرگردان را مهار كند.

دست‌آوردهای غرور انگیز هسته‌ای و ادامه سرمایه‌گذاری در صنایع نفت و گاز

با وجود فشارهای شدید غرب و آمریكا علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای كشورمان و تصویب دو قطعنامه برای فشار اقتصادی بر دولت و ملت ایران با هدف منصرف كردن كشورمان از دست یابی و كاربرد انرژی هسته‌ای، دولت نهم موفق شد جریان سرمایه‌گذاری در حوزه‌های نفتی گازی كشور را با سرعت بیشتری ادامه دهد. تفاهم نامه 5 میلیارد دلاری صادرات گاز به اروپا و جذب 38 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در بخش نفت و گاز كشورمان در شرایطی محقق شد كه دولت نهم در سیاست خارجی هیچ باج سیاسی به غرب نداد و با برخورد از موضع طلبكارانه ، موفق شد امتیازات اعطا شده دولت سابق به غرب در مساله هسته‌ای ( قرارداد پاریس و تعلیق خفت بار دو ساله برنامه هسته‌ای ایران) را باز پس بگیرد. پایمردی شجاعانه دولت نهم در مواضع به حق هسته‌ای با پشتیبانی ایثارگرانه ملت نجیب ایران ، امروز باعث شده است تا ایران اسلامی به یكی از صاحبان دانش هسته‌ای تبدیل شود و توانایی و ظرفیتی ماندگار برای نسل های آتی و فرزندان این آب و خاك به یادگار بماند.

بخش دام و كشاورزی

طرح خرید نقدی محصولات كشاورزی از كشاورزان، یكی از موفق‌ترین برنامه‌های دولت نهم در بخش كشاورزی محسوب می‌شود. تا پیش از اجرای این طرح ، كشاورزان همواره از تاخیر در دریافت مطالباتشان از دولت نگران و شاكی بودند اما با اجرای سراسری طرح خرید نقدی محصولات كشاورزی ، كشاورزان كشورمان با دلگرمی و امید بیشتری به كار و تولید می‌پردازند. به لطف الهی و همت كشاورزان ، در سال 85 ، خودكفایی در محصول گندم به مرز بی‌سابقه 105 درصد رسید و گامهای بلندی برای رشد تولید دانه‌های روغنی، گوشت قرمز ، گوشت مرغ، تخم‌مرغ با هدف تامین امنیت غذایی كشور برداشته شد. كاهش نرخ سود بانكی برای تولیدكنندگان بخش كشاورزی، رشد بودجه و عملكرد ترویج كشاورزی و پیشگیری موثر از شیوع بیماری آنفولانزای پرندگان در حالی كه مرغداران كشورهای همسایه از این بابت دچار زیان‌های هنگفتی شده‌اند، از دیگر دست‌آوردهای دولت خدمتگذار در بخش كشاورزی محسوب می‌شود.

مبارزه بی امان با مفاسد اقتصادی با وجود جنگ روانی رانتخواران

دولت نهم در شرایطی تصدی قوه مجریه را به دست گرفت كه سالها بی‌تفاوتی قوه مجریه در برخورد و ریشه‌كنی فساد، وضعیتی آشفته و آلوده در مناسبات بخش دولتی با مردم و نیز خریدهای خارجی دولت ایجاد كرده بود.
ریخت و پاش‌های بی‌حساب، رفتارهای تجملاتی و اشرافی گری بسیار پرخرج دولتمردان از جیب بیت‌المال ، در دوره سازندگی و اصلاحات به تدریج در مناسبات قوه مجریه مرسوم و نهادینه شده بود. در این شرایط، قطع دستها و روابط آلوده و نیز حذف امتیازات و رانت‌های بی‌حساب به اقوام و احزاب و نزدیكان سیاسی ، اقداماتی بود كه با شجاعت و قاطعیت توسط دولت نهم شروع شد و البته با اعتراضات و هیاهو و جنجال غارتگران بیت‌المال نیز روبرو شده است. رانتخواران بزرگ كه به سوء استفاده از بیت‌المال عادت كرده بودند و بر اثر تعلل عمدی یا سهوی دولتهای پیشین در برخورد با ایشان،‌ جسور و بی‌پروا نیز شده اند، در برابر قطع منافعشان ، با شدت هر چه تمام‌تر به جوسازی و تخریب علیه دولت نهم می پردازند و هر روز با بی‌انصافی ، تلاش‌های دولت را غیركارشناسی، نادرست ، محكوم به شكست و... می‌نامند. تبلیغات مسموم رانتخواران و مفسدان مالی برای ناامیدكردن ملت از نتایج اقدامات دولت خدمتگذار ، در حالی هر روز شدت بیشتری می‌یابد كه رسانه‌های ضد انقلاب و وابسته به غرب نیز كه از سیاست خارجی طلبكارانه دولت نهم احساس شكست می‌كنند، همنوا با برخی رسانه‌های ، به طور شبانه‌روزی همه تلاشها و خدمات دولت را تخطئه و نادرست عنوان می‌كنند.

مهار مصرف بی‌رویه بنزین

طی سالهای قبل از شروع بكار مجلس هفتم، دولت‌ها در فروردین هر سال با افزایش حدود 10 درصدی قیمت فراورده‌های نفتی،‌ موجی از تورم فراگیر را به جامعه تزریق می‌كردند. این در حالی است كه اجرای این سیاست هرگز نتوانست مصرف بنزین در كشور را مهار كند. در واقع بحران بنزین از آنجا آغاز شد كه از سال 1376 به این سو از یكطرف هیچ پالایشگاه جدیدی در كشور احداث نشد و از سوی دیگر، صنایع خودروسازی ایران با رشدی خیره كننده هر سال صدها هزار خودرو روانه خیابانها و جاده‌ها كردند. نتیجه این وضع از اوایل دهه 80 نمودار شد: ترافیك غیرقابل تحمل ،‌آلودگی هوا و بیماری‌های روحی – جسمی ناشی از آن و بالاخره خروج سالانه میلیاردها دلار ارز از كشور برای واردات بنزین.
دولت اصلاحات برای حل مساله بنزین مقرركرده بود تا از ابتدای سال 1384 هر لیتر بنزین به بهای جهانی ( در آن زمان هر لیتر حدودا 350 تومان ) در داخل عرضه شود تا بلكه با این سیاست، مردم بنزین كمتری مصرف كنند و واردات بنزین و مشكلات دیگر نظیر ترافیك و آلودگی هوا نیز مهار شود اما مجلس هفتم در اولین سال فعالیت خود با حذف این تصمیم، تبصره 13 را طراحی و دولت را مكلف كرد بجای افزایش ناگهانی و بسیار شدید قیمت بنزین ، بنزین موجود در كشور را بین خودروها سهمیه‌بندی كرده و همزمان برای رفع نیازهای كشور پالایشگاه‌های جدید احداث و سیستم حمل و نقل عمومی را با سرمایه‌گذاری وسیع كارآمد نماید به طوری كه عموم مردم برای رفع حوایج روزانه به سفر و جابجایی ، از شبكه حمل و نقل عمومی كارامد بهره‌مند شوند. اجرای تبصره 13 و طرح سهمیه‌بندی بنزین، یك جراحی بزرگ و بی‌سابقه در اقتصاد ایران بود كه با تدبیر مجلس، همت دولت و صبوری و همراهی ملت به انجام رسید. توزیع سراسری كارت هوشمند سوخت در واقع اولین تلاش موفق برای ایجاد بانك اطلاعات سراسری و هوشمند از یك موضوع در تاریخ ایران بود. ان شاء ا... با بهره‌گیری از این تجربه موفق، دولت فعلی و دولت‌های آینده می توانند "كارت هوشمند سلامت ایرانیان" را نیز طراحی و عملیاتی كنند تا به موجب آن همپوشانی بیمه‌های درمانی و محروم ماندن برخی از كارگران و خانواده‌ها از خدمات بیمه اجتماعی و درمانی برطرف شود. همچنین با استفاده از تجربه تشكیل بانك اطلاعات سراسری و هوشمند مصرف بنزین خودروها، دولت می تواند با توزیع كارت درآمد – هزینه – بانكی ایرانیان ، جلوی درآمدهای غیر قانونی و فرار مالیاتی  را گرفته و عدالت مالیاتی را برقرار سازد.

اصلاح ساختار برنامه‌ریزی و نظام بانكی

یكی از مهمترین مشكلات اقتصاد ایران، ساختار بوروكراسی پیچیده ، فسادآمیز و ضد تولید موجود در كشور است. سیستمی كه همواره به ضرر تولیدكننده، به نفع دلال‌ها و واردكنندگان بوده و بر اثر ناكارآمدی آن، هزاران طرح نیمه تمام به اقتصاد ایران تحمیل شده است. دولت نهم با شجاعت و دقت این ساختار ناكارآمد و آلوده را از اساس دگرگون ساخت تا ان‌شاء ا... با همت متخصصان سالم و میهن دوست ، نظام جدیدی برای برنامه‌ریزی راهبردی و نظارت كارآمد بر طراحی و اجرای طرح‌های عمرانی در كشور ایجاد و عملیاتی شود.
از سوی دیگر نظام بانكی نیز به دلیل ضعف سیستم اجرایی، همواره مورد انتقاد مشتریان بانكها و مردم عادی بوده و از تسهیلات آن بیشتر صاحبان نفوذ و قدرت بهره‌مند می‌شده‌اند تا تولیدكنندگان واقعی یا نیازمندان تسهیلات قرض‌الحسنه. دولت نهم برای اصلاح نظام بانكی تلاشهای زیادی به عمل آورده كه احیای نظارت های جدی و موثر بر اعطای تسهیلات‌، قطع دست‌های آلوده زیاده خواهان و رانتخواران از منابع بانكی و توزیع عادلانه‌تر تسهیلات میان تولیدكنندگان و سرمایه‌گذاران واقعی ،از آن جمله‌اند. همت دولت نهم برای كاهش نرخ سود تسهیلات بانكی از یك سو نرخ تمام شده تسهیلات برای متقاضیان را از بالای 20 درصد در سال 1383 به كمتر از 14 درصد در سال 1386 كاهش داده و از سوی دیگر،‌نظام بانكی را به كاستن از هزینه‌های زاید و بیهوده و دقت و كارامدی در اعطای تسهیلات، سوق داده است.

*   *   *
امید است با تداوم تلاش سختكوشانه دولت خدمتگزار و همراهی ملت بزرگوار و نجیب ایران، آثار و نتایج این تلاش‌ها و ایثارها بصورت مهار اساسی تورم، رونق اقتصادی و گسترش اشتغال و نیز رفاه و آسایش بلندمدت برای مردم بزرگ ایران به ثمر بنشیند.   
 
تارخ
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۰:۱۱:۱۸
سلام
دولت کارهای خوب کرده است اما نه به این گونه که ایثارگران تحلیل کرده است. (36205)
 
۱۳۸۶-۰۶-۰۱ ۰۸:۰۸:۴۶
اين دولت در اين دو سال چند برابر دولت خاتمي فعاليت عمراني داشته است . منتها غارتگران بيت المات و سياست مداران غرب گرا بشدت در حال تخريب وجهه دولت مي باشند . (36318)
 
همتی
۱۳۸۶-۰۶-۰۲ ۱۱:۵۹:۳۴
چرا خاتمی اینگونه لرزه بر اندام شما می اندازد . همانگونه که نام خمینی لرزه بر اندام شاه می انداخت . (36391)
 
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۰:۱۲:۴۵
مهمترین دستاورد دولت مسئله هسته ای بوده است. اگر به آمار رسمی اطمینان داشته باشیم، همانگونه فرض را بر صحت آن می گذاریم همانگونه که در زمان هاشمی و خاتمی هم گذاشتیم، در بیکاری خوب عمل کرده است. در تورم چندان خوب نبوده است. در جلب سرمایه گذاری خارجی هم اصلا خوب نبوده و پسرفت کرده است. (36206)
 
بنده خدا
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۰:۱۳:۲۷
خيالاتي است خوش كه بايد جوجه هايش را در پاييز شمرد! (36207)
 
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۰:۵۸:۵۵
بنده خداي عزيز!
بجاي پراكندن تخم بدبيني و انتشار موج منفي، بهتر نيست كمي هم به مردم و بينندگان روحيه بدهيد؟ (36212)
 
۱۳۸۶-۰۶-۰۱ ۱۷:۰۲:۵۱
مردم روحيه نمي خواهند نفت هم نمي خواهند نان ميخواهند برادر! (36359)
 
همتی
۱۳۸۶-۰۶-۰۲ ۱۲:۰۱:۲۳
این سخنان را تنها باید برای حاکمیت اصولگرایان گفت ؟ فعلا که همه بنگاه های سخن پراکنی و سخنوران پیوسته از دولت نهم تبلیغ میکنند . (36392)
 
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۰:۴۶:۰۵
همه میدانیم که
1-رشد صادرات غیر نفتی بدلیل افزایش قیمتهای جهانی و به بیان خود جمعیت به بهره رسیدن طرحهای پتروشیمی بوده - به این بیفزایید افزایش بیسابقه در آمد نفتی - پس بسیاری از موارد ذکر شده بابت تلاش دولت نبوده و بدلیل منابع خدادادی بوده است

2-تورم مهار نشده بلکه بشدت افزایش یافته - اینکه ما با پول خدادادی نفت واردات کنیم تا میانگین نرخ تورم پایین بیاید هنر نیست - همه میدانند که آنچه در ایران بوده و وارداتی نیست بالای 50 و 100 درصد رشد کرده

3- سهام عدالت گرچه در نگاه اول زیباست و با آن موافقیم در نگاه بعدی میبینیم که تمام بلوک های سهام به نهادی به نام کارگزاری سهام عدالت منتقل شده و عملا کسانی که سهام عدالت دارند هیچ قدرتی در انتخاب هیئت مدیره ندارند و این قدرت گرچه از دست دولت خارج شده ولی به نهادی دیگر برگشت داده شده

دولت بهتر است آمار قیاسی ارائه کند یعنی بگوید دیگران در ایران یا خارج از ایران با این مقدار پول این کارها را کردند ولی ما 10 برابر آن را کردیم
آمار توصیفی بدون در نظر گرفتن نسبت خروجی به ورودی صحیح نیست (36209)
 
علی
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۰:۵۶:۳۲
یک سوال !
ایا خروح افغانی های شاغل در ایران و بازگشتشان به افعانستان در امار اشتغال و بیکاری محاسبه شده یا خیر؟ مشاغلی که انها انجام میدادند نباید جزو شغل های ایجاد شده به حساب اورد. (36210)
 
۱۳۸۶-۰۶-۰۱ ۰۷:۴۸:۰۱
تا آنجايي كه من اطلاع دارم افغاني از مرز ايران به افغانستان ديپورت مي شوند ولي دوباره از نقطه ي ديگري از مرز وارد مي شوند . در شهر ما ( بوشهر ) برخي افغاني ها را مي شناسم كه بيش از يك بار دستگير شده و به افغانستان تحويل داده شده ولي دوباره بصورت قاچاقي به ايران آمده اند . دولت و مسئولان بايد براي اين موضوع فكري اساسي كنند . (36312)
 
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۰:۵۶:۴۹
اين همه كار اساسي در 2 سال . واقعا بايد به اين دولت خدوم خدا قوت گفت . ايكاش ساير دوستان هم 2 ساله اول دكتر احمدي نژاد را با ساير 2 ساله ها مقايسه مي كردند . آيا اين همه كار در 2 سال سابقه داشته است . آنهم 2 سال اول كه معمولا دولتها در حال استقرار هستند و كار زيادي انجام نمي دهند .
در ضمن بايد به اين موارد ساخت سالانه 200 هزار واحد مسكوني براي روستائيان در عرض يك سال ( كه برابر مجموع 10 سال قبل آن است ) و خروج بالاي 200 هزار ماشين فرسوده در طول يك سال ( يعني 10 برابر سال 83 ) و فراهم كردن مقدمات واگذاري بنگاههاي مربوط به اصل 44 و فراهم كردن مقدمات ساخت بيش از 5/1 ميليون واحد مسكوني ( از امسال ) نيز به ليست كارهاي اساسي دولت اضافه شود . يادم نمي رود كه كارشناسان در سالهاي قبل مدام مي گفتند كه در هر سال ما حدود 700 هزار ازدواج داريم و ساخت 500 هزار واحد مسكوني براي ما در آينده مشكل ساز خواهد شد و ديديم كه با افزايش نقدينگي اين تقاضاي پنهان خود را نشان داد . اما با ساخت اين تعداد واحد مسكوني در سال انشاءالله در 2 سال آينده بخش مسكن مشكلش رو به حل شدن مي رود .
دوباره به اين دولت خدوم خدا قوت مي گوييم و بايد گفت كه تازه موتور اين دولت روشن شده و روي غلطك افتاده است . (36211)
 
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۱:۳۱:۰۰
We are on door steps of GREAT CIVILIZATION ! With this speed of progress in 2 years we will pass Turkey, Qatar, Bangelash, North Korea, Syria, Fiji Islands, Germany, ... you name it! I wish we had this goverment earlier, then we were already a Superpower! (36216)
 
امير احمد
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۱:۵۸:۵۰
بسمه تعالي

بنده از دوست داران نظام و از مريدان پير جماران بوده و تا ابد خواهم بود. به نظر مي رسد اين تحليل جمعيت ايثارگران به هيچ وجه واقع بينانه نيست. شما كافي است افزايش قيمت مايحتاج مردم، افزايش قيمت مسكن، و تصميمات آني دولت در زمينه هاي مختلف مانند تغيير ساعت كار بانك ها ، تغيير نكردن ساعت در نيمه اول سال و هزاران مصوبه ديگر و مواضع دولت را در كنار هم بگذلريد تا متوجه شويد دولت دچار سردرگمي شده به طور مثال تا چندماه گذشته افزايش قيمت مسكن انكار مي شد سپس آن را كار مافياي قدرت مي دانستند ولي احمدي نژاد در آخرين مواضع خود اعلام كرد كه تلاش مي كنيم تا سال آينده افزايش قيمت مسكن را متوقف كنيم و يا اين كه گفته ما تلاش خود را كرديم ولي نتوانستيم تورم را مهاركنيم. بهتر بود جمعيت ايثارگران مطالعه اي بر روي هزاران مورد كار هاي غير علمي دولت انجام مي داد و سپس مواضع رييس دولت را مرور مي گرد سپس اين مواضع را كه صرفا به خاطر اين كه رييس جمهور عضو اين جمعيت است گرفته شده را تعديل مي كرد. به عنوان يك شهروند ايراني كه اتفاقا هم مدت زيادي جبهه بودم و جانباز 70 درصد نيز مي باشم معتقدم دولت نهم به هيچ وجه دولت موفقي نبوده است. اين موضوع از عصبيت دوست داران دولت نيز مشخص است. (36220)
 
عادل
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۱:۵۸:۵۷
بیچاره علم آمار
که به چه سادگی به بازی گرفته میشود
ما که در تمام جهات 360 درجه خودمان را نگاه میکنیم عملاٌ اثری از این آمار نمی بینم
فقر -فساد اجتماعی و اخلاقی -بیکاری- ناکارمدی و بیخیالی ادارات و نهادهای دولتی و انتظامی در قبال ارباب و رجوع و به بازی گرفتن شخصیت انسان های شریف با بازی امروز برو فردا بیا و یا همین است که میبینی -نگاه به سفره خودمان که تدارک آن چه سخت شده است . بلاتکلیفی صنوف مختلف بخاطر اجرای ناقص طرح بنزین - فرار مغزها و سرمایه به کشورهای همسایه دشمن و......و باز بیچاره آمار (36219)
 
علي
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۲:۰۸:۱۴
سرمايه گذارى خارجى در ايران از سال 1372تا کنون :
براساس آمارهاى رسمى موجود ، حجم سرمايه گذارى خارجى در سال 72 حدود 20 ميليون و 320 هزار دلار بود ،‌ در سال 73 رقم سرمايه گذارى خارجى به حدود 187 ميليون و 653 هزار دلار افزايش يافت.
حجم سرمايه گذارى خارجى در سال 74 حدود 122 ميليون دلار، در سال 75 حدود 67 ميليون دلار، در سال 76حدود 175 ميليون دلار، در سال 77 حدود 6 ميليون دلار، در سال 78 حدود يک ميليارد و 49 ميليون دلار، در سال 79 حدود 439 ميليون دلار ، در سال 80 حدود 68 ميليون دلار ، در سال 81 حدود 612 ميليون دلار، در سال 82 حدود يک ميليارد و 358 ميليون دلار، در سال 83 حدود 2 ميليارد و 703 ميليون دلار و در سال 84 حدود 4 ميليارد و 276 ميليون دلار بود.
به عبارت ديگر، از سال 1372 تا اول فروردين 1385 حجم سرمايه گذارى خارجى حدود 11 ميليارد و 85 ميليون دلار بود که اين رقم فقط در سال 85 به حدود 10 ميليارد و 214 ميليون و 500 هزار دلار رسيد و در اين سال مجوز سرمايه گذارى خارجى 70 طرح صادر شد.
بررسى روند سرمايه گذارى خارجى در سال جارى نيز رشد شتابانى نشان مى دهد به گونه اى که تنها در سه ماه نخست امسال بيش از 10 ميليارد دلار سرمايه گذارى خارجى در کشور جذب شده و از اين نظر ايران به جايگاه پنجم آسيا ارتقا يافته است و بسترهاى ايجاد شده اين نويد را مى دهد که در آينده نزديک، ايران به جايگاهى ممتاز در منطقه نايل شود (36225)
 
علي
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۲:۰۸:۳۹
دستاوردهاي وزارت بهداشت در سال 85
* افزايش پايگاه اورژانس و آمبولانس



در بخش اورژانس تعداد پايگاههاي اورژانس كشور را از 600 پايگاه به 1250 پايگاه تا پايان سال برساند و اين افزايش 100درصدي همواره يكي از افتخارات اين دستگاه بود كه در اكثر مصاحبه‌هاي وزير بهداشت به آن اشاره مي‌شد.

در زمينه امبو لانس 850 امبولانس داخلي و .

500 دستگاه آمبولانس خارجي خريداري شده با استفاده از وام بانك جهاني در زمان مقرر تا پايان خرداد امسال به وزارت بهداشت تحويل شد



20 ميليارد تومان * ديه هموفيلي‌ها پرداخت شد

طرح پزشك خانواده در سال 85

حدود 5 هزار پزشك عمومي به عنوان پزشك خانواده و حدود 3900 ماما به اضافه تعدادي كادر خدماتي براي اجراي اين طرح در روستاها مستقر شده‌اند

در ابتداي سال 85 سازمان بيمه خدمات درماني اعلام كرد كه حدود 12 ميليون روستايي دفترچه بيمه روستايي دريافت كرده‌اند كه اين ميزان در پايان سال 85 با احتساب اينكه شهرهاي زير 20 هزار نفر نيز تحت پوشش قرار گرفته‌اند به حدود 20 ميليون نفر افزايش يافت.

* ارائه خدمات رايگان به تصادفي‌ها

بر اساس قانون بودجه امسال و از سال گذشته همه بيمارستانهاي كشور موظف به ارائه خدمات رايگان به مصدومان تصادفات رانندگي شدند، اعتبار اين خدمات البته از محل 10درصد حق بيمه شخص ثالث خودروها تامين مي‌شود

از جمله افتخارات نظام سلامت كشور افزايش سن اميد به زندگي در ايران به حدود 72 سال است كه در اوايل انقلاب حدود 57 سال بود و اين دستاورد سلامت مرهون واكسيناسيون و مبارزه با بيماريهاي واگير طي سالهاي اخير است اما اكنون معضل اصلي سلامت مردم ايران بيماريهاي غير واگير از جمله بيماريهاي قلبي، ديابت و فشارهاي روحي- رواني است.



گر چه اولين مورد ايدز در سال 65 در ايران شناسايي شد، اما دو سه سال اخير هر سال با افزايش حدود 3 هزار مورد جديد مبتلايان ويروس ايدز در كشور مواجه بوديم اما اين آمار در سال 84 و احتمالا 85 به افزايش حدود هزار تا 1500 نفر در سال كاهش يافت.



اتفاق مهم ديگري كه در حوزه بيماريها در سال 85 قابل ذكر است كاهش بي سابقه موارد ابتلا به بيماري وبا در ايران است، امسال فقط 11 نفر در ايران به اين بيماري روده‌اي مبتلا شدند كه 10 نفر آنها نيز پاكستاني يا افغاني بودند در حالي كه سال گذشته فقط 1100 نفر بر اثر اين بيماري جان خود را از دست دادند،

* شوراي عالي سلامت و امنيت غذايي فعال شد



فعال شدن شوراي عالي سلامت در سال 85 نيز از جمله رويدادهاي مهم در حوزه بهداشت و درمان كشور بود، شورايي كه به رياست رئيس جمهوري و دبيري وزير بهداشت و با حضور 10 وزير كابينه امسال تشكيل شد و مصوبات متنوعي را براي هماهنگ كردن وزارتخانه‌هاي مختلف براي تامين سلامت مردم تصويب كرد.

اين مصوبات حيطه وسيعي داشت و از كنترل بيماريهاي وبا و آنفلوانزاي پرندگان تا كاهش مصرف نوشابه در ادارات، اصلاح فرهنگ مصرف روغن در كشور و كاهش اسيد چرب و ترانس روغنهاي خوراكي، غني سازي آرد و اصلاح تبليغات مواد غذايي در رسانه‌ها و نيز تلاش صدا و سيما براي فرهنگ سازي و آموزش مردم در اين زمينه ها را شامل مي‌شد.

مصوبات شوراي عالي سلامت با توجه به جايگاه بالاي آن و حضور شخص اول اجرايي كشور در آن تاثير بسزايي در حل مشكلات حوزه سلامت داشت از جمله اينكه مصوبه اين شورا در منع مصرف نوشابه‌هاي گازدار قندي در ادارات دولتي منجر به كاهش 50 درصدي اين نوشابه‌ها در ادارات و كاهش 40درصدي توليد آن در كشور شد، يادآوري اين نكته نيز خالي از لطف نيست كه با پيشنهاد دولت در بودجه سال آينده 10درصد به قيمت اين نوشابه‌ها به عنوان ماليات سلامت اضافه مي‌شود.

بر اساس يكي ديگر از مصوبات اين شورا، از سال آينده توزيع قند و شكر در ادارات ممنوع مي‌شود و به جاي آن بايد خرما، توت يا مواد قندي طبيعي جايگزين شود.

، توليد پلاسما به روش جديد فريزس بود.

رويداد مهم ديگري كه در حوزه دارويي كشور امسال خودنمايي كرد، توليد داروي ايراني بيماران ام اس به نام آوانكس بود كه در ايران به نام سينوكس توليد شد،

ساخت يك داروي جديد براي بيماران ايدز است.

، معرفي داروي ايراني ايدز، پروژه ترميم ضايعات نخاعي و توليد واكسن هپاتيت B و 3 داروي نوتركيب و بيوتكنولوژي جديد در انستيتوپاستور ايران كه خبر هر سه آنها در مراسم جداگانه‌اي با حضور رئيس جمهوري اعلام شد.

به روايت خبرگزاري فارس 26/12/85 (36226)
 
علي
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۲:۱۱:۲۶
اكونيوز: صندوق بین المللی پول درآمد سرانه هر ایرانی را 31 میلیون و 680 هزار ریال در سال 2006 اعلام کرد .



به گزارش خبرگزاري اقتصادي ايران ، این رقم در مقایسه با سال 2005 که 24 میلیون و 970 هزار ریال بود افزایش نشان می دهد.

این صندوق پیش بینی کرده است درآمد سرانه هر ایرانی در سال 2007 میلادی به 37 میلیون و 240 میلیون ریال برسد .



صندوق بین المللی پول نرخ رشد اقتصادی ایران را در سال گذشته میلادی 5 و 8 دهم درصد اعلام کرد .



اقتصاد ایران با تولید ناخالص داخلی 196 میلیارد و 300 میلیون دلار سی امین اقتصاد بزرگ جهان در سال 2005 معرفی شده است .


ذخاير ارز و طلاي ايران به 58 ميليارد و 460 ميليون دلار رسيد

خبرگزاري فارس: بر اساس تازه ترين گزارش سازمان اطلاعات مركزي آمريكا (سيا) از اقتصاد ايران، ذخاير ارز و طلاي كشور ما به 58 ميليارد و 460 ميليون دلار در پايان سال 2006 رسيده است. به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، سازمان اطلاعات مركزي آمريكا (سيا) در تازه ترين گزارش خود از اقتصاد ايران، نرخ رشد اقتصادي كشور ما را تا پايان سال 2006 ميلادي 5 درصد برآورد كرد و افزود: توليد ناخالص داخلي ايران در سال 2006 ميلادي به 194 ميليارد دلار رسيد و سرانه توليد ناخالص داخلي ايران بر اساس شاخص قدرت خريد 8900 دلار برآورد مي شود.
بر اساس اين گزارش، بدهي خارجي ايران در سال 2006 ميلادي به 8/14 ميليارد دلار رسيد و بدهي دولت نيز 3/25 درصد ارزش توليد ناخالص داخلي برآورد شده است.
اين گزارش افزود: ايران در سال گذشته ميلادي بيش از 63 ميليارد دلار صادرات و 45 ميليارد دلار واردات داشته است و تراز حساب جاري ايران نيز در اين سال به 13/13 ميليارد دلار رسيد.
سازمان سيا در اين گزارش، عليرغم گزارشهاي قبلي رقم درست ذخاير نفتي ايران را اعلام كرد و آن را در سطح 5/132 ميليارد بشكه ارزيابي نمود.
بر اساس اين گزارش، سرمايه گذاري در ايران 30درصد توليد ناخالص داخلي را شامل مي شود و ونرخ رشد (36227)
 
صادق رهگذر
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۲:۱۱:۴۲
به جمعيت ايثارگران براي اين تحليل بسيار پخته تبريك مي گويم. واقعا اين همه دقت و بررسي همه جانبه را بايد تبريك گفت. فكر كنم خود احمدي نژاد و تيم همراهش هم خودشون فكر نمي كردن اين همه موفقيت را كسب كرده اند.
بابا انصافتون كجا رفته؟ (36228)
 
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۲:۱۵:۵۲
این یعنی ژاپن اسلامی جناب آقایان اصولگرایان مبارک است! (36230)
 
۱۳۸۶-۰۶-۰۱ ۱۴:۱۷:۲۴
ان شاء الله ايران بهتر از ژاپن خواهد شد به كوري چشم دشمنان انقلاب . قل اعوذ برب الفلق ... من شر حاسد اذا حسد . (36349)
 
علي
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۲:۱۶:۱۰
http://www.dolath9.blogfa.com/8511.aspx
عملكرد دولت:
رييس جمهوهنگام ارايه بودجه 86 وضعيت اقتصاد كشور را بصورت زير تشريح نمود گزيده اي از سخنان ايشان به شرح زير است:



اشان فرمودند: امروز وضعيت ايران نسبت به پارسال به مراتب بهتر است. آنها به ما ميگويند شما را تحريم ميكنيم، ولي در مدتي كه اين حرف را زده اند ما توانسته ايم 16ميليارد دلار سرمايه گذاري خارجي را جذب كنيم



سهم اختيارات عمراني استانها كه عمدتا در مناطق محروم بوده،

در سال ٨٣، ٢٠درصد بوده

كه درسال ٨٤ به ٣٥درصد رسيده و

در سال ٨٥ به بيش از ٤٠درصد رسيده است



كشور در طول يك سال بيش از ٢٠٠هزار مسكن روستايي نوسازي شده است. اين در صورتي است

كه در گذشته در طول ١٠سال ٢٠٠هزار واحد مسكوني روستايي نوسازي شده است

و انشاءا... اين رقم در سال ٨٦ به ٣٠٠هزار واحد مسكوني روستايي ميرسد





: تا پايان سال ٨٥، بين ١٤ميليون نفر سهام عدالت توزيع خواهد شد و انشاءا... اين رقم تا نيمه اول سال ٨٦ به ٢٠ميليون نفر خواهد رسيد



ريس جمهور به افزايش بودجه عمراني اشاره كرد و گفت:

بودجه عمراني در سال ٨٣، ٥/١٩درصد بوده

و در سال ٨٥ به ٣/٢٧درصد رسيده است.



وي گفت: نسبت درآمد عمومي مالياتها به بودجه جاري

در سال ٨٣، ٤٤درصد بوده،

در سال ٨٤ به ٦/٦٠درصد رسيده و

در سال ٨٥ تاكنون به ٦/٦٢درصد خواهد رسيد



. رييسجمهور گفت: افزايش درآمد عمومي نسبت به منابع عمومي

در سال ٨٣، ٣٠درصد بوده،

در سال ٨٤، ٩/٤١درصد و

در سال ٨٥ به ٨/٤٣درصد رسيده است.



احمدينژاد همچنين گفت: يكي ديگر از جهت گيريهاي بودجه، هزينههاي مالي به بودجه عمومي

در سال ٨٣، ٦/٩درصد بوده

كه در سال ٨٤ به ٢/٤ رسيده

و در سال ٨٥ به ٧/٢درصد خواهد رسيد



. وي همچنين به افزايش سهم ماليات به منابع عمومي بودجه اشاره كرد و گفت:

اين رقم در سال ٨٣، ٨/٢٨درصد بوده

كه در سال ٨٤ به ١/٢٨درصد و

در سال ٨٥ به ٣/٢٩درصد رسيده است.



احمدينژاد ادامه داد: افزايش ماليات به هزينههاي جاري

در سال ٨٣، ٤/٣٦درصد،

در سال ٨٤، ١/٤٤درصد

و در سال ٨٥ به ٥/٤٤ رسيده است.



رييسجمهور خاطرنشان كرد: عنايت كنيد نسبت درآمدهاي غيرنفتي به كل بودجه

از ٢/٣٧درصد در سال ٨٥ به

٧/٤٤درصد در سال ٨٦ رسيده است



. درآمدهاي غيرنفتي نسبت به هزينه ها از

٦/٥٩درصد در سال ٨٥ به

٧/٧٤درصد در سال ٨٦ رسيده،



وي گفت: نسبت كل صادرات ما به وارداتمان

در سال ٨٣، ٤/٢١درصد،

در سال ٨٤، ٨/٢٧درصد و

در سال ٨٥، ٣٨درصد بوده است



رشد ما در زمينه محصولات كشاورزي و دامي ١/٨درصد است كه اين از برنامه ٢درصد نيز جلوتر است.





سال گذشته اوج مصرف برق در تابستان ٧/١٠درصد بوده كه اين رقم در سال ٨٥ به ٩/٦درصد رسيده و شما با توجه به اين ارقام شاهد كاهش مصرف برق بودهايد و اين نشان ميدهد كه تصميم دولت در راستاي عدم تغيير ساعت در تابستان سالجاري يا شش ماه اول سالجاري درست بوده است



ورود گردشگر در ٩ماه اول سال نسبت به سال قبل ٧١درصد رشد داشته و يكميليون و ٤٠٠هزار نفر گردشگر به كشور آمدهاند.

گفت: دولت در اين ارتباط به توفيقات ورزش صدها مدال كسب كنيم و مثلا در بازيهاي آسيايي از مقام دهم به مقام ششم رسيديم (36231)
 
مهدوي
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۲:۳۰:۴۶
به نام خدا
دوستان دقت كنند! من فرزند يك بازنشسته ي سال 72 ناجا هستم چه كسي حقوق پدر من را از 150 هزار به بالاي 300 هزار برد و با اين كار بسياري از مشكلاتش را حل كرد؟ احمدي نژاد! چه كسي حقش را خورد و حتي يك درجه اش را نداد و گفت بازنشسته برگ خشك است... چه كسي دم عيد علاوه بر عيدي 500 هزار تومان به عنوان وام داد كه البته هنوز معلوم نيست كي قرار است مبلغ وام از حقوق كم شود زيرا هنوز باز پرداختي در كار نيست.احمدي نژاد.‌چه كسي با سهام عدالتش هر سه ماه به يك خانواده ي 5 نفره معادل ماهي 80 هزار تومان اضافه حقوق مي دهد.احمدي نژاد. چه كسي با واردات بي رويه بويژه از چين توليدات داخلي را متلاشي كرد.خاتمي و چه كسي باعث شد اكنون در اطراف شهر ها بويژه در مناطق محروم شاهد تبديل شدن زمين هاي باير به مزرعه و كارخانه باشيم.احمدي نژاد چه كساني از ترس راي نياوردن سهميه بندي را اجرا نكردند و حتي توليد داخلي بنزين را مقرون به صرفه نمي دانستند. چه كساني فرودگاه اراك را به تعطيلي كشاندند حالي كه احمدي نژاد كاري كرد كه اكنون از طريق همين فرودگاه حتي به كانادا صادرات داريم در دوره ي چه كسي اين همه افتخارات ورزشي كسب شد پدر من يك روستا زاده است و ما هنوز به بهانه ي اقامت يك ماهه ي مادر بزگ در ده سفري به روستا داريم بي شك نامردي و بي انصافي است كه عدم نياز مهاجرت به شهر توسط روستاييان و گسترش مقاوم سازي منازلشان و بسياري امكاناتي كه در همين دو سال برايشان پديد آمده و عزم برخي شهر نشينان براي بازگشت به روستا را ناديده بگيريم
آيا تورم مخصوص اين دولت است آيا ميزان تورم كمتر از دوره هاي پيشين نيست آيا فراموش كرديم در دولت پيشين شب عيد چقدر ميوه گران مي شد اما از زمان احمدي نژاد جايگاه هاي عرضه ي كالا و ميوه چقدر به اقتصاد خانواده ها در عيد و ماه رمضان كمك كرده آيا افزايش صادرات غير نفتي به نفت مر بوط مي شود جان من كسي از افزايش درآمد صادرات غير نفتي سخن نگفته بلكه از افزايش همين درآمد ناشي از افزايش ميزان صادرات سخن گفته اند كه درست هم هست اگر سخن شما درست باشد واردات نيز بايد به همان اندازه رشد مي كرد من دانشجوي دولتي بودن تا پيش از احمدي نژاد هر بار به بهانه اي پول از ما مي گرفتند و تا او آمد نه تنها پولي نداديم بلكه پس از 4 سال چيزي هم به عنوان سهميه ي دانشجويي دريافت كرديم كه فهميديم در اين 4 سال ديگران مي خوردنش آيا نمي بينيد افزايش سرمايه گزاري هاي خارجي و نيز رونق بورسي كه در اواخر دولت خاتمي رو به ورشكستگي مي رفت و....
هموطنان قدري انصاف
يا علي (36232)
 
مانی
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۲:۳۱:۳۰
خود گویی و خود خندی عجب ایثارگران هنرمندی (36233)
 
۱۳۸۶-۰۶-۰۱ ۱۴:۱۵:۰۷
مي بينم كه مخالفان احمدي نژاد بدليل موفقيتهاي وي يك جايشان دارد مي سوزد .
آخر اينها در زمان 8 سال حضور خود در قدرت به اندازه نصف احمدي نژاد هم كار اقتصادي انجام ندادند . (36348)
 
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۲:۳۶:۴۳
ظاهرا اوضاع اینقدر خراب است که وقتی دوستان دولت می خواهند گزارش بدهند ناچار می شوند آرزوها و برنامه های آینده را هم به عنوان کارهای انجام شده لیست کنند.
خواندن خطهای خالی این گزارش بزرگترین دلیل بر تهی بودن کارنامه دولت از نقاط روشن است.
در مورد سهمیه بندی بنزین نیز باید گفت که اصل این ایده مربوط به مجلس بوده است که با شجاعت آن را در قانون بودجه درج کرده است. اما سوء مدیریت و عدم برنامه ریزی و تعلل عظیم در اجرای تبصره سیزده از طرف دولت عملا این طرح ملی و شجاعانه را در وضعیتی قرار داده است که امروزه به یکی از بزرگترین روزنه های فساد اقتصادی و به یکی از مهمترین ترمزهای رشد اقتصادی کشور تبدیل شده است.
بی تدبیری عظیمی که از ماههای قبل از اجرای سهمیه بندی آغاز شده است، در هنگام اعلام سهمیه بندی به وضوح نمایش داده شد و در دوران سهمیه بندی تداوم و افزایش یافت شاید در تاریخ اقدامات اجرایی چند دهه اخیر بی نظیر باشد. و همه مسئولیت آن بی گمان بر عهده ستاد فرماندهی دولت است. (36234)
 
واقع نگر
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۲:۳۹:۵۰
خدا رو شكر مملكت گل وبلبل است و هيچ مشكلي وجود ندارد.فقط اندك مشكلاتي باقي است كه انهم به زودي رفع ميشود!
فقط يك نكته به برادران جمعيت ايثارگران عرض مي كنم لطفا واقع بين باشيد،تا كي ميخواهيم با امار هاي جعلي و خود ساخته به تحليل بپرازيم لطفا براي تحليل واقعيتهاي اقتصادي و اجتماعي كشور به متن جامعه و بين افراد برويد كافي است تا تفاوت اشكار تحيليتان را با واقعيت درك نماييد. هر روز دريغ از ديروز هر سال دريغ از پارسال............ (36235)
 
حامد
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۲:۴۱:۱۵
این دولت اقدامامت خطیری را به انجام رسانده است اما در اطلاع رسانی ضعف عملکرده است. (36236)
 
آشنا
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۲:۴۱:۱۹
با سلام

« دو صد گفته چون نيم كردار نيست »

ضمن اين كه با آمار و اطلاعات مندرج در مقاله موافقم اما معتقدم بيشتر به نقاط قوت پرداخته است. كار اجرايي بسيار سخت است. نمونه ساده آن كه همه ما حتما با آن سروكار داشته‌ايم برگزاري مجلس جشن يا خداي نكرده عزا بوده است.شما به هر نحو و با تمام مقدورات خود هم اين مراسم را برگزار كني باز هم منتقد خواهي داشت و عده‌اي حتما نق ميزنند. گسترش اين موضوع به سطحي بسياربالاتر از سطح مورد مثال و آن هم در سطح يك كشور بزرگ و پهناور به هر خواننده منصفي سختي كار را گوشزد مي كند.تفاوت مورد مثال با اداره كشور در اين است كه هر گونه خطا و يا كاستي و يا بي توجهي به قشري از اقشار جامعه ضمن اينكه تبعات اجتماعي ، سياسي و ... دارد از ديدگاه ديني نيز مور پرسش و مواخذه حق تعالي قرار خواهد گرفت و اگر بي تجربگي و قصور در يك جشن از ديد مدعوين ممكن است بخشيده شود اما با قصور و كوتاهي در مملكت داري نميتوان با ديده اغماض نگريست. ما معتقديم كه مومن بايد ـيينه مومن باشد و نشان دادن عيوب نبايد موجب دلخوري و برداشتهايي چون قصد تخريب و ... گردد.بنابراين به همه دوستداران و مدافعان دولت توصيه ميكنم به انتقاد هاي سازنده نيز اهتمام داشته باشند و از منتقدان دولت نيز ميخواهم كه با در نظر داشتن شرايط و سختي كار اجرا و بهايي كه لازم است براي پيگيري بعضي اصول پرداخت زبان به نقد بگشايند. والسلام علي من اتبع الهدي (36237)
 
حسين
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۲:۴۴:۰۱
حسين از كاندا
كساني كه ميگويند دولت موفق نبود امار نداده اند( خواهش ميكنم امار خودشون بگن دوست دارم من اطلاعاتم زياد بشه )

ظاهرا طرفداران امار بيشتري براي موفقيت دولت دارند()
توجه كنيد فقط امار
دنياي امروز دنياي عدد است
بيطرف . حسين (36239)
 
علي
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۲:۴۶:۴۴
سالانه 45 ميليارد دلار سوبسيد انرژي در ايران وجود دارد
سرانه مصرف انرژي فاجعه اميز است
مصرف بنزين در ايران برابر است با چين؟/
مصرف گاز درايران درزمستان برابر با كا اروپا است

بقول new times در ايران بنزين از اب ارزانتر است 10 سنت
كس كه بتونه انرژي درايران را بهينه كنه افرين بر او

ژ (36240)
 
۱۳۸۶-۰۶-۰۱ ۰۹:۳۱:۳۶
فعلا بروید وزارت نیرو .در حوزه معاونت برق و انرزی .ببینید همان کارهایی هم که در زمان اقای چیت چیان در زمینه انرزی شکل گرفته بود نابود کردند .البته در امارهای کاذب دادن و سفسطه کردن بسیار توانا هستند (36321)
 
ناشناس
۱۳۸۶-۰۶-۰۵ ۱۳:۲۰:۵۳
بسي جاي تاسف منافع ملي كشور را فداي اميال باندهاي مافيايي خود ميكنند .؟ (36896)
 
ااا
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۲:۴۶:۵۶
از جمعیت محترم ایثارگران انتظار نمی رود به عنوان روابط عمومی دولت عمل کند. دولت خود زبان دارد اگر چیزی بود می گفت. با شعار دادن هم چیزی درست نمی شود. راستی های عزیز دیگه دارید.. (36241)
 
حامد
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۲:۵۱:۵۸
اقای مهدوی سخن منصفانه ای را بیان داشته اند با ایشان موافقم به هر حال این دولت عزم کار دارد باهمه ی نواقص به جنگ مشکلات رفته و حل معضلات کشور را در دستور کار قرار داده اگر اقایان 20 سال پیش شهامت تعیین تکلیف بنزین را داشتند می توانند خودشان را مدیر خوبی بدانند اما کجاست ادم دلسوز نباید همیشه نواقص را گفت به هر ال حل بعضی مشکلات هزینه هایی هم دارد باید دولت را یاری کرد. (36242)
 
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۲:۵۶:۰۱
هنوز بسیاری مشکلات در کشور لاینل مانده و دولت در حال وقت تلف کردنه چه بهتر که بیش از پیش از خود تحرک نشان دهند . (36244)
 
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۲:۵۸:۲۶
گاهی اوقات باید بین بد و بدتر یکی را انتخاب کرد در ماجرای سهمیه بندی بنزین همین مسئله بود و دولت راه بد را انتخاب کرد با اینکه بد بود اما بدتر یا بدترین نبود به هر حال اگر زودتر به فکر می افتادند شاید راههای خوبی هم وجود داشت.
احمدی نژاد را زیاد دوست ندارم اما از شجاعتش در حل مشکلات خوشم میاد براش ارزوی موفقیت دارم هر چند که من هم مشکلات عدیده ای دارم اما به هر حال فکر می کنم داره زحمت می کشه تا قبل از ماجرای بنزین فکر می کردم ادم عوام محوریه اما وقتی بنزین سهمیه بندی شد فهمیدم دنبال رای نیست دنبال خدمته. (36245)
 
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۳:۰۳:۱۷
اگر احمدی نژاد بتونه بانکها رو سر و سامون بده انقلاب کرده اما بعید میدونم چونکه کلفت تر از اونم نمی تونه هر چند که احمدی نژاد هم ادم خفنیه! (36243)
 
۱۳۸۶-۰۶-۰۱ ۰۰:۴۲:۴۴
اگه می تونست دانشگاه آزاد رو سروسامان می داد و جاسبی را تکان می داد. حالا یا سمبه پر زور بود یا اون پشت مشت ها ساخت و پاخت کردند خدا می داند اما مهم این است که نشد! (36298)
 
مجيد
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۳:۲۸:۱۲
بي طرفي و صحبت با آمار و ارقام رسمي را هم ديديم. از كدام منبع. آيا تغيير تعريف بيكاري و شاغل محسوب كردن افراد با يك ساعت كار موفقيت است؟ آيا خرج كردناز منابع ارزي براي طرح هاي عمراني كه با پايان يافتنشان هيچ تحولي ايجاد نمي شود بلكه هزينه هاي جاري نيز ايجاد مي كند موفقيت است؟ آيا بر هم ريختن سازمان برنامه كشور و نداشتان متولي امر برنامه در سطح استانها انقلاب اداري است؟ جمع كننده بودجه در استانها و حتي كل كشور كيست؟ آيا مي دانيد تعداد قابل توجهي از زبده ترين نيروهاي كارشناسي كشور (كارشناسان سازمان مديريت) ماهها است كه بيكارند و فقط اينترنت مي بينند؟ و ... كه فقط آنهايي كه در گودند مي دانند چه خبر است. بله باز هم مي توان دستاوردها را كهكشاني دانست و با اين تصورات در فكر تسخير معادن مريخ هم بود! (36246)
 
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۳:۳۵:۵۶
برخي بعضي گراني ها را عامل ضعف دولت مي دانند اما بايد گفت كه اين دولت حداقل نرخ بهره بانك را كاهش داد و بودجه عمراني را افزايش داد كه منجر به تورم شد . ديگران كه حتي اين كارها را هم نكردند چرا گراني به بار آوردند ؟
ضمنا سفرهاي استاني دولت فراموش نشود كه باعث افزايش ميزان همبستگي و تقويت امنيت ملي شد و اميد را در دل مستضعفان زنده كرد و واقعا اين سفرهاي استاني به همراه مصوبات آنها يك سند توسعه براي هر استان است كه به اعتقاد بنده اگر حتي به 50 درصد آن عمل شود ( كه البته با همتي كه از اين دولت مي بينيم تمامي آنها حداكثر تا پايان سال 89 و در آستانه دهه 90 به اتمام خواهند رسيد ) به لحاظ سياسي نظام جمهوري اسلامي را تا 2 دهه ايمن خواهد كرد و در آن موقع هم نظام از چنان قدرتي برخوردار است كه قابل تصور نيست و شك نكنيد يكي از پايه هاي قدرت جهان خواهد بود .
زنده باد دولت خدمت گذار (36248)
 
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۳:۵۹:۵۰
به ويژگيهاي خوب اين دولت جوانگرايي را هم اضافه كنيد . (36249)
 
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۴:۱۱:۵۰
ظاهرا اين بيانيه دليلي بر عصمت الهي دولت نهم است چون هر چه نقطه مثبت بوده از زير سنگ هم كه شده،‌ در بيانيه آمده است. همين است كه دولت هم توهم تاييد از سوي نخبگان را دارد. بگذريم از همه جالب تر عبارت: مبارزه بي امان ! با فساد اقتصادي بود. (36251)
 
خانه به دوش
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۴:۱۷:۵۳
ما از دولت هيچ خواستي نداريم فقط لطف كنه قيمت مسكن اعم از خريد و اجاره رو به قيمت 2 سال برگردونه تا بتونيم خونه اجاره كنيم بقيه پيشكش. (36252)
 
محمد
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۵:۰۶:۳۸
جناب علی اقا شما جذب سرمایه گذاری خارجی را11میلیارد اعلام می کنیدرئیس جمهور16میلیارد.ولی موسسه جهانی پول 300میلیون دلار.
خیلی جالبه نه (36255)
 
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۶:۱۷:۱۵
منظور از سرمايه گذاري خارجي يعني مجموع سرمايه گذاري مستقيم و غير مستقيم كه جالب آن است همين موسساتي كه شما نام مي بريد افزايش سرمايه گذاري خارجي مستقيم در دولت دكتر احمدي نژاد را تائيد كرده است . (36258)
 
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۶:۲۱:۱۸
فردي گفته كه دولت قيمت مسكن را به دو سال قبل برگرداند . دو سال قبل يعني در بدترين شرايط نصف قيمت . اما من مي گويم ايكاش دولت قيمت مسكن را به سال 76 برگرداند كه يك چهارم قيمت سال 84 بود !اين به نظرم بهتر است . (36259)
 
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۶:۳۳:۱۷
ضعف عمده عملکرد دولت احمدی نژاد در بحث مسکن بوده است وگرنه در سایر موارد همچون افزایش صادرات غیر نفتی سرعت اتمام پروژه ها و کاهش نرخ سود و تعیین تکلیف وضعیت بنزین و سهام عدالت و ...
عملکردی قابل تحسین داشته است.
اگر دولت در بخش مسکن نیز بیشتر فکری برای اجاره بها و نه قیمت خود ملک کند به مراتب بهتر است چرا که الان گرفتن اجاره بها بهترین شیوه کسب درامد شده دولت باید برای اجاره بها حدودی را در شهر ها مشخص کند تا کسی نتواند سر خود اقدام به افزایش اجاره بها کند. (36260)
 
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۶:۳۳:۴۶
دولت احمدی نژاد عملکرد قابل قبولی داشته اما برخی نواقص کار را باید دولتمردان بپذیرند. (36261)
 
سروش
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۶:۳۴:۳۰
کاهش تورم بخش مسکن باعث کاهش قیمت سایر کالاها خواهد شد و در اخر منجر به کاهش نرخ تورم مسئولان هم و غم خود را در این بخش متمرکز کنند. (36262)
 
سروش
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۶:۳۵:۵۰
یکی از نکات مثبت دولت افزایش سهم بودجه عمرانی به کل بودجه در سال گذشته و امسال بود. (36263)
 
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۶:۳۸:۴۸
دولت بسیار موفق است ومشکل مسکن را حل کرده ومی خواهد 10000مسکن هم در نیکاراگوئه بسازد در سیاست خارجی بسیار موفق بوده و به کلیه کشورها رهنمود می دهد سفرهای استانی بسیار باعث وحدت ملی شده مثلا در اقلدید (36264)
 
۱۳۸۶-۰۶-۰۱ ۰۸:۰۵:۰۷
بسمه تعالي
بسم الله الرحمن الرحيم
من يادم مي آيد در دوره سياه اصلاحات در گيري و ضد و خورد شديد در برخي شهرستانها اتفاق افتاد كه عامل اصلي اين درگيري ها بي كفايتي و سو ء مديريت برخي مديران وقت وزارت كشور بود . مثلا\" درگيري شديد در لامرد فارس و گناوه در بوشهر . در اين درگيري ها ميليونها تومان به اموال دولتي خسارت وارد شد . شما در جريان درگيري لامرد فارس نيستيد . در آن سالها قرار بود در لامرد فارس پالايشگاه پارسيان تاسيس شود ولي با اعمال نفوذ موسوي لاري _ وزير وقت كشور _ يكمرتبه دستور رسيد كه پالايشگاه در (( مهر فارس)) تاسيس شود . { مهر زادگاه موسوي لاري است } اين موضوع باعث نارضايتي شديد مردم و سو ء استفاده برخي افراد فرصت طلب شد و درگيري شديدي در لامرد فارس بوجود آمد كه ميليونها تومان خسارت به بيت المال وارد شد . از اين نمونه درگيريهاي قومي در گچساران و گناوه نيز بوجود آمد كه هر كدام چنديد برابر اقليد فارس خسارت داشت . (36317)
 
طاها
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۶:۴۰:۲۶
چه عجب یه بار یکی از اقدامات مثبت این دولت هم گفت! (36265)
 
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۶:۴۴:۳۷
ما از دولت هيچ خواستي نداريم فقط لطف كندمیزان افزایش قيمت مسكن -مواد غذایی-بلیط اتوبوس- واردات کالا و... را اعلام کند تا بدانیم چقدر موفق بوده است.امارهای محله نارمک مورد قبول است (36267)
 
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۶:۵۹:۵۶
تا سال گذشته مخالفان دكتر احمدي نژاد وعده هاي سفرهاي استاني را نشدني و عوام فريبي مي دانستند اما حالا كه ديدند مصوبات در حال اجرايي شدن هستند و به اصطلاح كم كم دارند روي ريل خود مي افتند همين افراد مخالف به تلاطم افتاده اند و مي گويند دولت مي خواهد با انجام اين مصوبات و عملي كردن آنها عوام فريبي كند ! (36269)
 
هدايتي
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۷:۲۴:۱۵
1. افزايش بودجه طرحهاي عمراني ملاك كاملي براي توفيق عملكرد دولت دراين بخش نميتواند باشد . بلكه بايد ازلحاظ كيفي مشخص گردد. كه اساسا اين طرحها چه ميزان ارزش افزوده براي مملكت ايجاد نموده است ويا اينكه درافزايش توليد ملي به چه ميزان اثر داشته است.
2.مهار بحران بيكاري نيز اساسا شعار ي بيش نيست.مهم ايجاد اشتغال مولد است نه افزايش جيره خوار ازمحل درآمدهاي فعلا سرشار نفتي3.دستآوردهاي هسته اي نيز ظاهرا بايستي دركنار تصويب 4 قعطنامه شوراي امنيت ديده شود كه ايران را بعنوان يك كشور سركش وناسازگار درجهان معرفي ميكند.4.توزيع سهام عدالت دردرازمدت نه فايده اي براي توليد ملي كشور داردونه دردي ازگيرندگان آن دوا ميكند.5.تورم نيز درمتن جامعه كاملا مشخص است كه چه روند فزاينده اي نسبت به دو سال قبل داشته است.البته اين تورم لجام گسيخته دقيقا بنفع سرمايه داراني شد كه قراربود پته آنان توسط آقاي احمدي نژاد روي آب ريخته شود.زيرا اموال واملاك وبرجها وويلاهايشان درعرض دو سا ل ره صدساله رارفت.6.درمورد قصه بنزين هرچند اصل مهار مصرف كار بسيار بجايي است ولي اجراي آن باين شيوه كه زمينه ترويج فساد وسوء استفاده برخي را فراهم نموده است . مضارش خيلي بيشتر ازفوايدآنست وبهتر بود همزمان با اجراي اين طرح نسبت به فروش بنزين با نرخ آزاد نيز اقدام ميشد تا اينهمه آلودگي وسوء استفاده درميان مردم ترويج نميافت. لطفا چنانچه كسي پاسخي دارد بطور منطقي پاسخ دهد نه بصورت شعاري. (36270)
 
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۷:۲۵:۵۵
واقعیت این است که هرکسی بیشتر کار کند مسلما واکنش بیشتری در جامعه ایجاد خواهد کرد .. وقتی شما هیچ کاری انجام ندهی هیچ مخالفی هم نخواهی داشت .. دوستان دائما دم از قیمت بالای نفت می زنند .. دوره دوم حکومت خاتمی هم قیمت نفت بالا بود .. اما او چه کرد ؟ هیچ .. پول نفت را در صندوق ذخیره ارزی گذاشت و دائما مثل مورچه حریص پولها را برای روزی که هرگز قرار نبود بیاید جمع کردیم .. خوب یادمه که اواخر دوره خاتمی علاوه بر اینکه بازار خوابیده بود کارهای عمرانی هم تعطیل بود و متخصصان واقعی یعنی کسانی که کار فنی انجام می دادند و دستی در کار داشتند همه بیکار شده بودند .. ( نه استادان دانشگاه ).. البته میزان تورم در سال آخر حکومت خاتمی به برکت مصوبه مجلس هفتم درباره تثبیت قیمتها افزایش چشم گیری نداشت .. اما در دوره احمدی نژاد پول نفت برای کارهای عمرانی خرج شد .. خود دولت هم قطعا می دانست که این تورم زاست اما آیا می شود به بهانه تورم همه کارهای کشور را تعطیل کرد و هیچ پیشرفتی نداشت.. آیا اگر 20 سال بدون تورم زندگی کنیم و فاصله 50 ساله ما با کشورهای پیشرفته به 70 سال برسد ارزش دارد ؟ ! بنده خدایی گفته سهمیه بندی بنزین که اقدام شجاعانه ای بود تکلیف مجلس به دولت بود و احمدی نژاد هیچ مدیریتی در این موضوع نداشت .. ایا همین تکلیف رو مجلس به خاتمی نکرد اما دولت هشتم از ترس رای نیاوردن با منافع ملی کشور بازی کرد و خسارت واردات بنزین باز هم به کشور تحمیل شد .. اما درمورد مسکن .. دوستان عزیز کاملا واضحه که وقتی دولتی به فکر آینده مردم نباشه وضعیت همین میشه .. من متولد سال 60 هستم و می دونم که بسیاری از متولدان سالهای 60 تا 65 این روزها به جمع متاهلان فاقد مسکن پیوستند . خوب وقتی هیچ فکری برای اینها و هیچ پیشبینی برای خانه دارد شدن اینها در چند سال گذشته نشده شما چشور همه تقصیرات رو از این دولت می دونین .. وقتی وام 18 میلیونی مسکن و وام 50 میلیونی بانکهای خصوصی تقاضا رو تو بازار به شدت بالا می بره و عرضه افزایشی نداره واضحه که قیمت تکون خواهد خورد .. اما آیا این محصول 1 سال و نیم حضور احمدی نژاد بود ؟! یا محصول بی لیاقتی گذشتگان و احتمال بیشتر بی فکری اونها .. انصافا این دولت برای مسکن هم برنامه داره اما ایا توی دولتهی قبل جز وام مسکن دولتها هیچوقت برنامه ای برای مسکن اعلام کردند؟
این بی انصافی مخالفین دولت بازهم قطعا مایه خیر خواهد شد چرا که همین بی انصافیها و تمسخرها و تکبر ها بود که احمدی نژاد رو در چشم مردم بالا برد و رئیس جمهور کرد ... کدام دولتی در 28 ال گذشته اینقدر با جسارت در کابینه تغییر ایجاد کرده ؟ مگر احمدی نژاد نمی تونست بی خیال کابینه بشه و مثل قبلیها از ترس سست اعلام شدن پایگاه دولت هیچ تغییری نده .. نشونه کار اینه ... وقتی می بینه کسی نتونسته به هدف نزدیک بشه بدون ترس از بنی بشری اشتباه رو اصلاح میکنه .. کدوم دولتی جرات کرد سراغ اصلاح سود بانکها بره .. مگر این مصوبه مجلس نیود .. اما جالبه که حتی خود مجلسی ها هم فکر نمی کردن رئیس جمهور جدید به دنبال اجرای این قانون بره .. خیلی هاون علیه اجرای قانون خودشون صحبت کردن و مسلما اگر احمدی نژاد نبود ما باید آرزوی سود یک رقمی رو به گور می بردیم .. اینها سیاسستهایی نیست که یک روزه جواب بده و اصلاح پایه های اقتصادی کشوره .. صاف کردن یک ستون نه جابجایی یک آجر..وقتی کسانی که خودشون یه مصوبه ای رو قانون کردن هزار اما و اگر میارن برای اجرای این قانون دیگه معلومه که بعدی هایی که اعتقاد به درست شدن نرخ بهره ندارن نخواهند گذاشت هیچوقت چنین قانونی تصویب بشه چه برسه به اجرا .. این یک حقیقت که احمدی نژاد برای پیشرفت ایران یک نعمته .. (36271)
 
احمد
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۷:۵۰:۴۲
بی گمان عملکرد دولت هم نقاط مثبت داشته هم منفی .
برای ارزیابی عملکرد دولت باید آن را با دولت های پیشین در دوره زمانی مشابه مقایسه کرد . تمامی آمارها نشان دهنده این است که این دولت موفق ترین دولت پس از انقلاب بوده است .
البته دولت وارث برخی نابسامانی های تاریخی و فرهنگی و مهم تر از آن در حال تاوان دادن کم کاری های دوره اصلاحات در سازندگی کشور است . نباید انتظار معجزه داشت .
به دید واقع بینی باید به این دولت خدمتگذار آفرین گفت .
امروز حتی عدم حمایت از این دولت خیانت به کشور است . باید همه پشتیبان دولت و شخص رییس جمهور باشیم تا ان شاءالله به سوی حل مشکلات تاریخی و جبران عقب ماندگی های بزرگمان باشیم .
به کسانی که با دولت کینه دارند و همه عملکردهای آن را منفی و سیاه می نمایانند می گویم :
به خاطر خدا بس کنید این کینه ورزی و دشمنی با مصالح ملت را . کمی تقوا داشته باشید . اگر با دولت نهم مشکل دارید و به دین و اسلام اعتقادی ندارید لااقل به خاطر ایران از این کجروی و ضربه زدن شبانه روزی به دولت توبه کنید .
البته هر کسی هم که دلسوزانه انتقاد می کند و منصفانه قضاوت می کند هم در حقیقت به دنبال آبادی و پیشرفت ایران است و مرحبا دارد. (36273)
 
محمد
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۹:۰۰:۴۴
من به موافقان و حاميان دولت فقط يك نكته ميگويم اگر به نظر شما دولت در همه زمينه موفق بوده حالا به قول برخي بغير از مسكن ،لطفا بگيد چرا اثرات اين سياست ها در جامعه نمايان نيست.
من خدمت دوستان عزيزي كه اقتصاد نخوندن عرض ميكنم اگر ايجاد توسعه در يك كشور فقط با تغيير ساختار چند نهاد وسازمان و عوض كردن اسم انها و يا تغيير چند مدير و وزير ويا سفر به ايالات و استانها ممكن بود قطعا امروز بسياري از كشورها با انجام اين تغييرات به جرگه كشورهاي توسعه يافته پيوسته بودند و گوي سبقت را از ساير كشورها ربوده بودند و حتما دولتمردان زيادي هستند جرات انجام اين كار را داشته باشند ولي واقعيت اين است كه به توسعه رسيدن اينگونه ساده انديشانه نيز نيست قطعا مشكل عدم توسعه يافتگي ما ريشه در مسائلي دارد كه براي اهل فن روشن است اما تن دادن به آنها تبعاتي دارد كه جاي بحثش اينجا نيست. (36276)
 
محسن
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۹:۲۸:۵۱
دولت احمدی نژاد از همه لحاظ بیست بوده فقط به قول دوستان در بخش مسکن که البته اون هم ریشه در قبل داره اما باز هم دولت کاهلی کرده است. (36280)
 
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۹:۳۲:۵۳
کم کم داشت دلمان برای احمدی نژاد کباب می شد اما گویا داره عکس ما جرا اتفاق میافته! (36281)
 
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۹:۵۱:۲۵
هر چه که باشد به جنگ مشکلات رفتن شهامت می خواهد شهامتی که شاید هیچ کس جز احمدی نژاد در حال حاضر ندارد کسی که رای اوردن خودش رو فدای مصالح مملکت می کنه واقعا اگر اون نرخ سود تسهیلات رو تک رقمی کنه برا دولتش همین یک کار کفایت می کنه بقیه اش پیش کش حل معضلات بزرگی مثل سود تسهیلات و بنزین و... کار هر کسی نیست امید است که دولت در ماجرای مسکن هم به همین طریق عمل کند دوستی تعیین حدود اجاره بها را مطرح کردند به نظر ایده خوبیست ... (36283)
 
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۹:۵۴:۵۶
هر کاری هزینه ای دارد کارهای بزرگ هزینه های بزرگتری دارند دولت احمدی نژاد کارهای بزرگی را انجام داده یا در حال انجام است پس هزینه های خیلی بزرگتری را هم متحمل شده اما نتیجه این رفتارها در سالهای اینده مشخص میشه یه روزی میاد که همه میگن ایران هرچی داره از از کارهای بنیادین احمدی نژاد داره! (36285)
 
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۹:۵۵:۵۶
ماجرای بنزین می تواند تهدیدها را به فرصتها بدل کند اگر دولتیان این موضوع را بفهمند. (36286)
 
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۱۹:۵۶:۴۷
احتمالا ستاری فر همین روزا امار و ارقام جدیدی میده! (36287)
 
سرگردان
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۲۰:۳۱:۰۹
گل بود به سبزه نیست آراسته شدخودستایی مشاوران رییس جمهور و تشبیه کابینه به فانتوم وجت وموشکهای زمین به هوا و شهاب 3 و....کم بود حالا جمعیت ایثارگران هم لطف کردن وتحلیل کاملا منصفانه و بی طرفانه(!) خودشون رو اعلام کردند....سایت الف اگه وجودشو داری بذارش رو سایت (36289)
 
محمد
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۲۱:۱۶:۳۷
علی اقا حتما تفاهمنامه 7میلیاردی قطار سریع السیر مشهد جزء جزب سرمایه غیر مستقیم است؟ (36293)
 
۱۳۸۶-۰۵-۳۱ ۲۱:۱۹:۱۴
در جواب آقاي محمد - ن كه گفتند پس چرا اثرات كار دولت را نمي بيند بايد گفت
اولا كسي را كه خود را به خواب زده باشد نمي توان بيدار كرد .
ثانيا با كاهش مثلا 2 درصدي نرخ سود نبايد انتظار داشت كه به يكباره و در عرض 6 ماه به يك كشور صنعتي و توسعه يافته تبديل شد بلكه بايد سالها در اين جهت حركت كرد تا نتيجه دهد . مثلا بايستي يك دهه توليد كنندگان ما از تسهيلات با بهره تك رقمي استفاده كنند تا نتيجه آن را ببينيد . اصلا شما يك كشور توسعه يافته بانرخ بهره 2 رقمي و يك كشور جهان سومي كه يك دهه نرخ بهره يك رقمي داشته باشند به من معرفي كنيد . اگر پيدا كرديد من دست از حمايت دكتر احمدي نژاد برمي دارم .
ثالثا اي كاش اطلاع رساني خبرگزاري هاي مهر و فارس را از پيگيري مصوبات در سيستان و بلوچستان مطالعه مي كرديد . اين تازه اولين سفري است كه رسانه ها در مورد آن اطلاع رساني كردند و انشاءالله در آينده و از ساير استانها هم خواهيد شنيد . مصوبات استاني روي ريل خود افتاده اند و پيگيري آنها شرايط را به نفع نظام و دولت تغيير خواهد داد . (36294)
 
حامد
۱۳۸۶-۰۶-۰۱ ۰۲:۳۱:۴۴
واقعا جالبه و هم جاي تعجب داره كه يك نفر نيست بگه كه نود در صد كارهاي انجام شده مورد ادعا حاصل زحمات دولت هاي قبلي از اول انقلاب خصوصا از زمان دولت مير حسين موسوي به بعد است ،بابا جان مگه ما بايد از گفتن واقعيت ها بهراسيم ،، كدام كارهاي زيربنائي جديد كه مسبوق به سابقه دولت هاي پيشين نباشد در زمان احمدي ن‍‍ژاد شروع شده مردم واقعا همه چيز را ميدانند ، سهميه بندي بنزين هم با همت مجلس انجام شد وگر نه دولت چند ماه تاخير داشت تا مجلس جدي گرفت و دولت مجبور شد.وگر نه دولت هنوز هم مخالف است و فقط براي جلب نظر موافق مردم نه صرفه جوئي ، من به احمدي نژاد راي دادم و حالا ميگم كه ايشان در هيچ موردي موفق نبوده حتي انرژي هسته اي ، چون آخرش هم ما به نتيجه نميرسيم مثل نامردي روسيه در مورد بوشهر،،حساب ذخيره ارزي شده حساب خزانه دولت آنهم براي هزينه هاي جاري البته تحت عنوان اعتبارات عمراني ؟ما در حال حاظر با وقوع عظيمترين حادثه تاريخ ايران انقلاب مبارك اسلامي 57 را انجام داديم و رهبري پيامبرگونه چون امام راحل داشتيم و حالا هم سكان دست مقام رهبري است و ايشان هم مثل امام هم به اسلام و هم مليت توجه خاص دارند ( اتحاد ملي و انسجام اسلامي ) پس چرا بايد همه خوبي هاي ديگران را به نام دولت نهم مصادره كرد و هر چه خوب نبوده مال آنها باشه ،، آخه نه مير حسن موسوي نه هاشمي نه خاتمي و ساير مسئولين خدوم از خارج براي تخريب كه نيامده بودند همه دلسوز و پر كار و با نظر خدمت به اين آب و خاك و نظام كار كرده اند و دولت نهم هم كاش به جاي انشا نوشتن ايثارگران با كاربرد جملات تكراري شعاري يك گزارش دقيق آماري يا يك گردهمايي كارشناسي دوطرفه نه سخنراني ، تشكيل ميدادند . باور كنيد در صد بالايي از مرد در رنج و مضيقه هستند (36304)
 
احد اسدی
۱۳۸۶-۰۶-۰۱ ۰۳:۵۳:۱۴
در هر گفتاری اگر انصاف را و امکانات و شرایط را معیار دهیم هم تحلیل نسبتا درست و هم جامعه را می توان ارائه کرد.
نظرهای افراد را مطالعه می کردم انان که به کل نظام و دولت مخالفند همیشه در این سایت و سایت های دیگر در مودر همه عملکرد نظام یا دولت نظر منفی را گنده می کنند و تخم نا امیدی را می خواهند در هر جه که بتوانند بکارند.
با در نظر گرفتن اینکه بعضی طرح دولت انگونه که باید اجرا می شد انهم به دلایل خاص خود با مشکل اجرا شده یا در حل اجرا شدن است در کل دولت نهم نمره بالایی در دو سال اول می گیرد.
کسانی که همیشه نظر منفی خود را بیان می کنند از خود سوال بکنند خوردن شام در بین ده نفر و تقسیم غذا در بیم یک خانواده شش نفره که بتواند همه را راضی کند چقدر دشوار است طرح کارتی کردن بنزین در ایران یک کار بسیار بزرگ بوده است ک هبا موفقیت دارد انجام می ود که این کار و عظمت ان بسیار بالاست باید از مجریان این طرح کمال تشکر را کرد. (36307)
 
۱۳۸۶-۰۶-۰۱ ۰۷:۱۹:۳۰
درود بر دولت کار و تلاش و مجاهدت ...
با همه ی مشکلات حامی دولت شجاع می مانیم! (36310)
 
کمالی
۱۳۸۶-۰۶-۰۱ ۰۸:۰۰:۵۴
دولت احمدی نژاد در ساخت و ساز کشور بی همتا بوده است مقاوم سازی سالانه 200 هزار مسکن روستایی و افزایش 100 درصدی ساخت مدارس و اسفالت سالانه 10 هزار کیلومتر راه روستایی و... گواه همین موضوعه فقط اگر دولت فکری برای نقدینگی هم بکنه کاهش تورم هم به این افتخارات اضافه میشه شاید فروش سهام شرکتهای دولتی راه مناسبی برا جذب نقدینگی سرگردان باشه تجربه واگذاری فولاد و مس بیانگر همین مطلب بود. (36314)
 
۱۳۸۶-۰۶-۰۱ ۰۸:۰۱:۱۷
دولت اگر مشکل سیمان را برطرف کند می تواند مشکل مسکن را هم مرتفع کند بسیاری هم اکنون اگر مشکل سیمان نداشته باشند ساخت و ساز می کنند که این می تواند در رسیدن دولت به هدفش یعنی ساخت سالانه یک و نیم میلیون واحد مسکونی بسیار موثر باشد (36315)
 
در شرف سربازی
۱۳۸۶-۰۶-۰۱ ۰۸:۰۱:۳۸
حالا که احمدی نژاد به یکباره زده تو کار معضلات بزرگ یه فکری هم برا سربازی بکنه بد نیست اخه جوونا الان خیلی خدمت براشون دغدغه مهمیه و گویا این کارها فقط از عهده احمدی نژآد بر میاد اخه ادم پر دل و جراتیه... (36316)
 
۱۳۸۶-۰۶-۰۱ ۱۴:۰۳:۵۱
يكي از پيشرفتهاي دولت احمدي نژاد افزايش امنيت در كشور است . طرح امنيت اجتماعي نيروي انتظامي كه از طرف دولت حمايت ميشد و مبارزه قاطع با اراذل و اوباش و شناسايي تعدادي جاسوس و خرابكار توسط وزارت اطلاعات از افتخارات دولت احمدي نژاد است . در دوره خاتمي ما هيچگونه مبارزه با بد حجابي و اراذل و اوباش نديديم و اگر هم بود خيلي كم رنگ بود . يادم مي آيد تعدادي از اراذل و اوباش در خرداد 82 در تهران دستگير شدند كه محمد رضا خاتمي ( نماينده مجلس ششم ) به صراحت از اينها حمايت كرده و خواستار آزادي اينها شد . (36345)
 
مهدي بي طرف
۱۳۸۶-۰۶-۰۱ ۰۹:۱۹:۱۷
در بي كفايتي اين دولت همين بس است كه وزيرش به نام سليماني وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات وزيري قوي در دولت شناخته شده است و از افاضات جديد ايشان در شيراز اين گفته است كه ايران در اي سي تي در دنيا رتبه 10 را دارد حرفي كه به جز ايشان هيچ ادم جرات بيان ان را ندارد از ايشان بپرسيد رئيس شوراي عالي اي تي كه ايشان به مملكت غالب كرده سالي چند جلسه تشكيل داده است و سايت شوراي مذكور از سايت يه اغذيه فروشي بي محتوا تر است به ايشان بگوييد كه ... و به اقاي وزير بگوييد بس است دروغ بس است عوام فريبي همه مي دانند كه ما از نظر اي تي كشوري عقب مانده هستيم (36301)
 
رضا
۱۳۸۶-۰۶-۰۱ ۰۹:۵۵:۴۱
مخالفان دولت فقط ميكويند اين امارها غلط است و رشدي وجود نداشته و اين موارد را هم در لفافه \"ديد كارشناسي\" به خورد مردم ميدهند لطفا مستدل تر ضربه بزنيد و مردم را نسبت به دولت شجاع بي اعتماد كنيد (36322)
 
۱۳۸۶-۰۶-۰۱ ۱۰:۲۳:۰۷
كار هاي گذشتگان نيك وبد داشته است تنها به قاضي نرويم تاريخ بهتر قضاوت را خواهد كرد (36323)
 
رسول-خ
۱۳۸۶-۰۶-۰۱ ۱۰:۳۷:۱۳
سلام. از بعضی از مسئولین شنیده و حتی در این مقاله گفته شده که سهمیه بندی بنزین به مثابه یک عمل جراحی هستش. ولی یه سؤال داشتم. آیا جراحی نیاز به اطاق عمل و ابزار آلات خاص خودش نداره؟ می شه با کارد آشپزخانه بیمار رو جراحی کرد؟ اینطوری که عفونت به بدن بیمار می زنه و اونو می کشه. الان کرایه های ماشین های بین شهری و شهری، با این ادعاهای مسئولین که گوش فلک و رو کر میکنه، به چند برابر رسیده. کی باسد جواب اینها رو بده؟ راننده تاکسی رو می شناسم که علناً می گه روزانه سهیمه اش رو می فروشه. از این جور افراد باید به کجا باید شکایت برد؟اصلاً کسی هست که رسیدگی کنه؟افرادی هستند توی همین شهر نوشهر و به تبع، تو کل ایران که سیمان سهیمه رو می گیرند و به قیمت دوبرابر می فروشن. یعنی این دلال حتی از خود کارخونه هم بیشتر سود می کنه. ای اینها به کی باید شکایت برد؟ قتی بهش گفتیم که وزارت بازرگانی نظارت نمی کنه؟در جواب گفت که اونا رو با چند پاکت سیمان حل می کنم! به خدا قسم اینها نه اوهمه و نه دروغ. من خودم به آقای احمدی نژاد رأی دادم و به صداقت ایشون هم ایمان دارم، ولی هیچ می دونید ماهایی که رأی به ایشون دادیم، الان وقتی انتقادی به ما می شه، چطور باید از این کارمون دفاع کنیم؟ به امید موفقیت مسئولین صادق و سربلندی ایران عزیز. از شما ممنونم. (36324)
 
مجتبي
۱۳۸۶-۰۶-۰۱ ۱۱:۱۳:۵۵
خشم تل آويو از سرمايه گذارى هاى خارجى در ايران

* شنيديم كه رئيس رژيم صهيونيستى ادعا كرده: سرمايه گذارى اروپا در حوزه هاى نفتى ايران باعث شده مقام هاى ايرانى به اين نتيجه برسند كه از برنامه هسته اى اين كشور حمايت مى شود.شيمون پرز افزوده: اگر اروپا تصميم گرفته است ۱۰ ميليارد دلار در حوزه هاى نفتى ايران سرمايه گذارى كند مقام هاى ايران آن را به عنوان حمايتى روشن از سياست تهران تفسير مى كنند.وى از اروپا خواسته معرف جبهه اى متحد عليه ايران باشد و ادامه داده: فشار بين المللى اوكراين، ليبى، آفريقاى جنوبى و كره شمالى را وادار به رها كردن برنامه هاى هسته اى شان كرد.وى مدعى شده: آينده اسرائيل و كشورهاى خاورميانه در صورتى كه ايران به مسيرى كه تعيين كرده ادامه دهد، در خطر خواهد بود. (36325)
 
۱۳۸۶-۰۶-۰۱ ۱۱:۳۶:۲۴
انشاي خوبي نوشتند من هم مي توانم بدون استناد به شاخص هاي علمي در جهان در تمام زمينه ها اوليم ولي واقعيت ملموس چيزي ديگر است متاسفم با اين گزارشات غير مستند اعتماد مردم از دست مي رود و در آينده در گشايشي هم ايجاد شود آن را باور نمي كنند (36327)
 
جواد عبدي از كرج خ برغان پ 23
۱۳۸۶-۰۶-۰۱ ۱۱:۴۱:۳۷
نمي دونم شايد از صحبتهاي من اينطور برداشت بشه كه من از اون طرفداري دو آتيشه احمدي نژادم ولي به خدا نه من حتي تو انتخابات در هر دو مرحله به آقاي رفسنجاني راي دادم ولي با مسائلي كه ديدم حتما به احمدي نژاد راي خواهم داد.حالا شايد بپرسيد چرا؟
براي اينكه برخلاف دولت هاي پيشين كه به خاطر محافظه كاري و بهانه برهم نخوردن امنيت اقتصادي چشمشونو روي خيلي از مفاسد اقتصادي بستند احمدي نژاد يه تنه و بدون هيچ حزب گرايي مقابلشون ايستاد و هممون هم خوب داريم مي بينيم كه آرامش اين مافياي كثيف قدرت چگونه برهم خورده و تا پاي جان دارن با وي مخالفت مي كنن تا حداقل براي دوره بعد راي نياره!؟
بابا اين امنيت اقتصادي فقط بهانست؟مگه ژاپني ها با امنيت اقتصادي هست كه الان دومين اقتصاد دنيا هستند؟نه با بومي كردن تكنولوژي هاي نوين بوسيله جووناشون هست كه به اينجا رسيدن.ما هم بايد روي جوونهاي نخبه خودمون سرمايه گذاري كنيم و از فرارشون به خارج جلوگيري كنيم اونوقت 10 ساله ديگه نتيجش مي بينيم.
اعضاي بي صلاحيت ايران خودرو يا همون مافياي قدرت صنعت خودرو در ازاي كاركردن در اين بازار مسخره غير رقابتي كه اگه قابلامه هم توليد كنن مردم محكوم به خريدنش هستند كما اينكه مي بينيم پژو 405 تركيده طرف توش مرده نه كسي بهشون گفت بالاي چشمتون ابروست ونه حتي يه دونه از فروش پژو كم شد؟!دارن شب عيد خداد ميليون پاداش مي گيرن چرا اين ميليون ها تومن رو رو نخبه هاي مكانيك و مواد و برق شريف سرمايه گذاري نمي كنند؟!
از سايت الف مي خوام به آزادي بيان احترام بگذارد ونظرات منو سانسور نكنه
اين درد همه مردم؟چرا هيچكس جلوي اين مافياي قدرت نمي ايستد؟الان انواع خودروهاي كم مصرف و يا با مصرف برق تو جهان توليد ميشه كه اگه با تعرفه معقولي وارد كشور كنيم در مصرف بنزين صرفه جويي خواهد شد.البته قبول دارم نمي خواد اونقدر وارد كنيم كه اينا برشكست بشن حداقل 20 درصد وارد كنيم تا اينا مجبور به رقابت بشن.ولي با اين وضعيت غير رقابتي هزار سال ديگم صنعت خودروي ما پيشرفت نخواهد كردو اين ظلم به آيندگان هست. (36328)
 
۱۳۸۶-۰۶-۰۱ ۱۴:۲۵:۲۷
نمي دونم شايد نمي دونم شايد از صحبتهاي من اينطور برداشت بشه كه من از اون طرفداري دو آتيشه احمدي نژادم ولي به خدا نه من حتي تو انتخابات در هر دو مرحله به آقاي رفسنجاني راي دادم ولي با مسائلي كه ديدم حتما به احمدي نژاد راي خواهم داد.حالا شايد بپرسيد چرا؟
براي اينكه برخلاف دولت هاي پيشين كه به خاطر محافظه كاري و بهانه برهم نخوردن امنيت اقتصادي چشمشونو روي خيلي از مفاسد اقتصادي بستند احمدي نژاد يه تنه و بدون هيچ حزب گرايي مقابلشون ايستاد و هممون هم خوب داريم مي بينيم كه آرامش اين مافياي كثيف قدرت چگونه برهم خورده و تا پاي جان دارن با وي مخالفت مي كنن تا حداقل براي دوره بعد راي نياره!؟
بابا اين امنيت اقتصادي فقط بهانست؟مگه ژاپني ها با امنيت اقتصادي هست كه الان دومين اقتصاد دنيا هستند؟نه با بومي كردن تكنولوژي هاي نوين بوسيله جووناشون هست كه به اينجا رسيدن.ما هم بايد روي جوونهاي نخبه خودمون سرمايه گذاري كنيم و از فرارشون به خارج جلوگيري كنيم اونوقت 10 ساله ديگه نتيجش مي بينيم.
اعضاي بي صلاحيت ايران خودرو يا همون مافياي قدرت صنعت خودرو در ازاي كاركردن در اين بازار مسخره غير رقابتي كه اگه قابلامه هم توليد كنن مردم محكوم به خريدنش هستند كما اينكه مي بينيم پژو 405 تركيده طرف توش مرده نه كسي بهشون گفت بالاي چشمتون ابروست ونه حتي يه دونه از فروش پژو كم شد؟!دارن شب عيد خداد ميليون پاداش مي گيرن چرا اين ميليون ها تومن رو رو نخبه هاي مكانيك و مواد و برق شريف سرمايه گذاري نمي كنند؟!
از سايت الف مي خوام به آزادي بيان احترام بگذارد ونظرات منو سانسور نكنه
اين درد همه مردم؟چرا هيچكس جلوي اين مافياي قدرت نمي ايستد؟الان انواع خودروهاي كم مصرف و يا با مصرف برق تو جهان توليد ميشه كه اگه با تعرفه معقولي وارد كشور كنيم در مصرف بنزين صرفه جويي خواهد شد.البته قبول دارم نمي خواد اونقدر وارد كنيم كه اينا برشكست بشن حداقل 20 درصد وارد كنيم تا اينا مجبور به رقابت بشن.ولي با اين وضعيت غير رقابتي هزار سال ديگم صنعت خودروي ما پيشرفت نخواهد كردو اين ظلم به آيندگان هست.
دوست گرامی می خواهید الان در کشور مافیای سنگ ، دستمال کاغذی و نفت و ... را معرفی کنم تا ببینی اونهایی که رفیق احمدی نژاد هستند هنوز در آزادی کامل دارن فعالیت می کنند؟
واقع بین باشیم. (36343)
 
جواد
۱۳۸۶-۰۶-۰۳ ۱۱:۵۳:۲۳
دوست عزيز اگه خوب صحبتهاي منو مي خوندي متوجه مي شدي كه من گفتم خوابشون آشفته شده نه اينكه تمام قدرتشون از بين رفته.كمااينكه من تو صحبتام در مرود مافياي صنعت خودرو صحبت كردم كه به راحتي دارن كار خودشونو مي كنن بله مافياي قدرت تو همه جا رخنه كرده و براي مبارزه باهاشون راه بزرگي پيش رو داريم ولي بالاخره بايد از يه جا شروع كنيم و من معتقدم بر خلاف دولت هاي پيشين احمدي نژاد بدون هيچ محافظه كاري اين كار را شروع كرده و اگه حمايت نشه جلوي اين مافياي قدرتمنمد كم مياره. (36599)
 
صادق حسيني
۱۳۸۶-۰۶-۰۱ ۱۳:۱۰:۰۲
والا اينجوري كه ايثارگران تحليل كرده مملكت شده بهشت و ما خبر نداريم. شايد به همين دليل كه همه اقلام اساسي و غير اساسي به سرعت افزايش قيمت داده اند. حتما چون دولت آنها را كنترل كرده اينطوري گران شده اند. همچنين ظاهراً منابع داخلي كود بوده اند كه ميزان تورم را بانك جهاني اعلام كرده است.
در مورد اين افزايش بي سابقه طرح هاي عمراني كه نه آماري و نه مستندي ارايه شده، حرف مبهمي است كه بيشتر به دفاع كودكانه مي نمايد. در حالي كه بضاعت مهندسي كشور و موارد اوليه آن روشن است چطور مي شود در عرض 2 سال اين به قول آقايان دولت 30-40 برابر كل دولت هاي قبل كار عمراني كرد؟!
ولابد به دليل همين حسن تدبير بوده است كه سرمايه گذاري در عسلويه بالكل تعطيل شده است...
به ايثارگران بگوييد بازهم از اين تحليل هاي الله بختكي منتشر كنند. (36340)
 
جستجوگر
۱۳۸۶-۰۶-۰۱ ۱۴:۵۷:۵۷
به برادر عزيزي كه در جواب يكي از دوستان گفته بود اثر سياست هاي آقاي احمدي نزاد بعدا ظاهر مي شود و اينكه مثلا در هيچ كشور توسعه يافته اي نرخ تسهيلات دو رقم نيست عرض مي كنم اين مطالب به طور كلي درست است اما اينها به قول مولا علي(ع) كلمه حق يراد به الباطل.
دوست عزيز محال شما جو بكاري و گندم درو كني.محال است با ديدگاههاي غير علمي و غير كارشناسانه مسير اقتصاد خود را تعيين كني و مثلا به توسعه برسي.محال است محال.درست است توسعه بطي است و زمان بر اما با راهكارهاي علمي و تجربه شده در دنيا و نه راهكارهاي من دراوردي.
نكته ديگر اين كه برادر عزيز فقط براي فهم اينكه چرا در كشورهاي توسعه مثلا نرخ بهره دو رقمي است فقط لطف كن ارتبط سه متغيير نرخ بهره اسمي؛ نرخ بهره حقيقي و تورم را در اقتصاد كلان مطالعه نما و همچنين به سريز زياد سرمايه به اين كشورها كه درجه ريسكشان پايين است دقت نما.فهم مطلب بسيار ساده است.
برادر عزيز و طرفداران مخلص رييس جمهور بر فرض كه ماها خوابيم و مسايل را نمي بينم كه اگر اين فرض درست باشد يعني 80 درصد مردم خوابند آيا طرفداران سينه چاك ريس جمهور در ايام انتخابات و مجلس نيز خوابند.
دوستان عزيز كسي با كمك دولت براي رفع محروميت زدايي از مناطق محروم مخالف نيست اما بايد به ظرفيت جذب مناطق و پتانسيلهاي انها براي جذب اعتبارات نيز دقت نمود ...... (36352)
 
علی
۱۳۸۶-۰۶-۰۱ ۱۵:۱۸:۰۷
من توی یک شرکت سیمان کار می کنم.الان هزینه تمام شده سیمان با قیمت فروش اون که دولت تعیین میکنه تقریبا یکیه.یعنی اگه کارخانه با ظرفیت 100% تولید داشته باشی از سود خبری نیست .فقط موقعی سود میبره که تولید بالای 100%باشه.حالا شما حساب کنید با سرمایه حدود 130 میلیارد تومانی برای احداث یه واحد 3000 تنی سیمان،چه کارها که نمیشه کرد .توی هر کارغیر تولیدی دیگه که بندازی چه سود کلانی خواهد داشت. نتیجه اش این میشه که هیچ ادم حسابگری نمیاد تو این کار سرمایه گذاری کنه.الان امار مصرف و تولید سیمان یکی از مهمترین شاخصهای توسعه کشورها محسوب میشه که متاسفانه امار ما فاصله زیادی با بقیه کشورهاداره و همش هم به خاطر سیاستهای غلط دولت هست.... (36353)
 
محمد
۱۳۸۶-۰۶-۰۱ ۱۵:۳۰:۲۵
اقایان من یک پیمانکار رتبه بالا در کشورهستم که بایدکارهای عمرانی رادرکشور انجام دهد به چشم خود دیدم که کارفرمای دولتی برای جذب بودجه400میلیون تومان بدون تجهیز کارگاه وحتی یک ریال مصالح پای کارپرداخت کرد اری این است جذب بودجه عمرانی (36355)
 
احمد
۱۳۸۶-۰۶-۰۱ ۱۸:۱۲:۴۶
خيلي باحاله ها
وقتي ستاري فر گقت 120 ميليارد همه مخالفا با جون و دل قبول كردن و اصلا كار نداشتن كه آمار چي ميگه
الان هم كه امار دارن ميدن همه مخالف ها ناراحت شدن كه چرا اينا آمار دادن
خلاصه هر اماري به مذاق هر كي جور در بياد اونو قبول ميكنه
اگه خودتو جلوش قربوني هم كني قبول نميكنه و اون چيزي كه خودش بخواد رو قبول ميكنه (36363)
 
بهزاد
۱۳۸۶-۰۶-۰۱ ۱۸:۴۵:۵۹
[عجب تفسير بي طرفانه اي !
آيا واقعا به شكست مفتضحانه در كارت هوشمند بنزين ،‌افزايش بي سابقه قيمت خدمات و مسكن ،‌عوامگرايي و عوامزدگي مطلق در قولهاي غير قابل اجرا ،‌به هم ريختن روابط خارجي و دشمن پروري بين المللي ،‌ ايجاد شرايط تحريم بين المللي و كتمان اثرات جانبي آن ،‌ از بين بردن تمامي مجاري اظهار نظر و نبود حداقل آزادي نمي توان اشاره كرد ؟ (36366)
 
۱۳۸۶-۰۶-۰۱ ۲۰:۳۰:۵۷
دوست گرامی می خواهید الان در کشور مافیای سنگ ، دستمال کاغذی و نفت و ... را معرفی کنم تا ببینی اونهایی که رفیق احمدی نژاد هستند هنوز در آزادی کامل دارن فعالیت می کنند؟
واقع بین باشیم.

**** عزیزم حتما این کار رو بکن .. ما منتظر افشاگری شما درباره مافیای احمدی نژاد هستیم ! (36368)
 
عـبـــد عـا صـی
۱۳۸۶-۰۶-۰۲ ۰۳:۰۵:۴۰
سلام علیکم.

این جمعیت ایثارگران هم مثل خیلی از سایتها و برخی نشریات ، شده-اند عملهء
تبلیغاتی وَ \" ماست-مالی \" کردنهای ضعف-های دولت ؛ هر جند که دو دولت قبلی هم کما بیش از این جور بلند-گو-های تلیغاتی داشته-اند.
لا-پوشانی و توجیه متعصبانه ضعف-های مسئولین ، توهین به شـعـــور مردم است.
فقط ،در کمتر از دو ماه اخیر ، دولت با افزایش هزینه آب و برق مسکونی ( وَ احتمالا غیر مسکونی ) ، شوک ناگهانی و بی-برنامهء جیره-بندی بنزین ، شدیدا قدرت خرید مردم را کاهش داده است.
فقط در مورد برق ، بین 65 تا 300 درصد افزایش هزینه داشته-اند ؛ آن هم تحت بهانه-های دروغین بدهی قبلی و جریمه
مصرف افراطی! ... و جالب اینجاست که وزیر مثلا مکتبی نیرو ، در مصاحبه-های تلویزیونی و رسانه-ای با کمال وقاحت ، کاملا این افزایش قیمتها را وارونه ذکر کرده-اند! ...
آیت الله امینی هم که کمتر در مسائل دولت نظر و توصیه-ای ابراز میدارند ، چند هفته قبل ، راجع به تورم شدید و همین گرانی برق تا سه برابر ، در نماز جمعه قم ، انتقاد
شدیدی کردند.
ولی متعجب-ام از امثال این جمعیت-ها که هنوز نفهمیده-اند که آنچه باعث بی-اعتمادی فزایندهء مردم نسبت به حکومت قبل ، وَ نهایتا سقوط آن شد ، همین توهین-ها بود ؛ البته بعلاوهء مفاسد گوناگون دیگر ، که متاسفانه بعد از امام راحل ، روز به روز روند فزاینه-ای داشته است.

خداوند همه را هدایت و خدمتگزاران اسلام
و مردم را نصرت وَ عافیت عنایت فرماید.
والسلام ،
عـبـــد عـا صی. (36380)
 
110Reza
۱۳۸۶-۰۶-۰۲ ۱۰:۳۰:۳۶
سعادت يعني سر به دار دادن ولي سر به خفت ندادن. سعادت يعني عشق به وطن. يعني ساده زيستي. يعني خود را نديدن. يعني خدمت به بندگان مخلص خدا. يعني نترس بودن. سعادت يعني انديشه به فرداي ملت نه فرداي انتخابات

درود بر انسان محتاج تنها خدا -> (مح اح نژ) (36385)
 
۱۳۸۶-۰۶-۰۲ ۱۶:۵۳:۱۷
کار ایثارگران هم این است که یا از اینور پشت بام بیافتد و یا از آنطرف!
نمی دانم نظر دکتر توکلی ، نادران و سبحانی هم همین است ؟
اگر اینطور هست که وای به حال ما که چنین نمایندگانی داریم؟
رنگ به رنگ شدن هم اندازه ای دارد..... (36458)
 
رضا
۱۳۸۶-۰۶-۰۴ ۱۰:۲۰:۳۳
متاسفانه در کشور بازی باامار به نفع خود رایج است.در همه موارد بالامیشود موارد تاییدیارد انرا یافت.واقعیت اینست که باپهنه وسیع 70 میلیون چمعیت ضعف فرهنگ کار و تولیدضعف سرمایه وابیستگی شدید به نفت و.. باید طرحی نو درانداخت.اصلاح سیاست خارجی ورود سرمایه فراوان ایجاد اشتغال برای همه افراد بالای 21سال به اصلاح امنیت.قاچاق.اقتصاد.بیکاری .فرهنگ کمک وموجب اقزایش ایمان ورستگاری واقعی جامعه میشود. (36747)
 
مجيد گلاب شكر
۱۳۸۶-۰۷-۱۳ ۲۱:۲۳:۴۹
[بنده طرحي كامل دارم براي بيكاري و 10
مزيت لازم كشور كه در صورت حمايت ميتوانم
در اختيار قرار دهم كه حاصل مدتها تحقيق و
بررسي ميباشد (40448)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.