نظر منتشر شده
۱۴۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 23948
برای دکتر حسن سبحانی
تاریخ انتشار : شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۸۷ ساعت ۰۸:۳۷
در میان اخبار نتایج انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی که در اسفند ماه گذشته برگزار شد خبری تلخ هم وجود داشت که شاید در هیاهوی شکست اصلاح طلبان و پیروزی اصولگرایان گم شد و یا شاید هم برای خیلی ها اهمیتی نداشت تا بدان بپردازند یا آن را تحلیل کنند.

این خبر، رای نیاوردن نماینده فعلی مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی یعنی دکتر «حسن سبحانی » بود که پس از سه دوره چهار ساله حضور در پارلمان، مظلومانه و بی هیچ هیاهو و جنجالی، کرسی خود را به حجت الاسلام و المسلمین « حسن ملک محمدی » نماینده وقت  ستاد مبارزه با مواد مخدر در زمان مرحوم آیت الله خلخالی سپرد و به این ترتیب در خرداد ماه سال جاری و تشکیل مجلس جدید، با سیستم قانونگذاری جمهوری اسلامی خداحافظی می کند.

من نماینده جدید مردم دامغان را نمی شناسم و بدون آنکه درباره شخص نماینده منتخب جدید مردم دامغان اظهار نظر کنم، یاد آور می شوم که  یکی از انحرافات بزرگ در تبلیغات انتخاباتی، دادن وعده هایی است که اصولا جزو وظایف نماینده مجلس نیست. وظیفه نماینده مجلس فعالیت در قوه قانونگذاری کشور و تلاش در جهت بررسی هر چه دقیقتر طرحها و لوایح در دستور و یا در آستانه دستور و کارشناسی کردن بندها و تبصره های آن به گونه ای است که منافع کلی مردم کشور - آن هم  نه یک منطقه خاص - لحاظ شود. ساختن و راه اندازی کارخانه ها و سدها و کارگاههای تولیدی و کاهش بیکاری و افزایش گردشگری و...  و وعده هایی چون :« در اتاق همه وزرا به روی من باز است » یا  ان شاء الله در این منطقه  کارخانه های جدید راه اندازی خواهم  کرد و... نه جزو وظایف و تعهدات یک نماینده مجلس قانونگذاری بلکه جزو وظایف سازمانها و دستگاههای اجرایی و ادارات کل و سازمانهای وابسته به وزارتخانه هاست.  بسیاری از وعده های تبلیغاتی ذاتا جزو وظایف استانداران و فرمانداران و بخشداران و شهرداران کشور است نه نماینده مجلس. خلط کردن وظایف قوه مقننه با قوه اجراییه از غش در معامله هایی است که یک نامزد انتخاباتی می تواند انجام دهد و بر موج احساسات مردمی که تشنه آبادانی و کار و بهبود معیشت و وضعیت تحصیلی و علمی و... هستند سوار شود و رای آنها را به خود اختصاص دهد.

در بعضی از موارد وضع از این هم بدتر است. بر اساس خبرهای فراوانی که در ایام انتخابات به دست ما رسید در بعضی از شهرها، نامزد انتخاباتی کارها و فعالیتهای دولت و نتایج اقدامات انجام گرفته بر اساس تصمیمات سفرهای استانی رئیس جمهور و هیئت دولت را به نام خود در شهرهای کوچک و روستاها جا زده و بدین وسیله توانسته در دل مردم مناطقی جا کند! و اگر کسی یا کسانی به این شیوه او انتقاد کرده اند یا او را در این مورد رسوا کرده اند از آنها شکایت کرده است که بر خلاف قانون انتخابات، مرا تخریب کرده اند و بدین وسیله علاوه بر دروغهای بزرگ ذکر شده، طلبکار دولت خدمتگزار هم شده اند.

اما به عنوان یک روزنامه نگار، خیلی از اینکه در فلان منطقه فلان کس به جای بهمان کس به مجلس راه یافته است نگران نشده ام چرا که گاه، هر دو نفر به تبلیغات اینچنینی به شیوه ذکر شده مبادرت کرده اند، هر دو درهای چلوکبابی ها را به روی مردم باز کرده اند، هر دو کیسه های برنج توزیع کرده اند و... بنابر این هر دو کمترین توجه را به وظیفه ذاتی یک نماینده داشته اند. اما وضع درباره دکتر سبحانی کاملا فرق می کند. به استناد صورتجلسه های مجلس شورای اسلامی و مصاحبه ها و مقاله های این مرد در مطبوعات، بیشترین تلاش نماینده مردم دامغان در مجلس، معطوف یافتن کارشناسی ترین راهها برای تدوین طرحها و اصلاح لوایح مورد بررسی در صحن علنی یا کمیسیونهای تخصصی پارلمان بوده است. دفاعیه ها و حتی مخالفتهای دکتر سبحانی با بندها و تبصره هایی که به دولت بر می گشته است آنچنان دقیق و حسابشده بوده که بسیاری از مدافعان سینه چاک دولت را هم به کرنش واداشته است.

از بسیاری از کسانی که در این دوره به آقای سبحانی رای نداده بودند دلیل خواستم و آنها به یک تبلیغ عمومی در سطح شهر و روستاها اشاره می کردند و آن اینکه: آقای سبحانی در این سه دوره برای دامغان هیچ کاری نکرده است! و من افسوس می خورم که چگونه با شایع کردن یک سخن عوام پسندانه، مجلسی را از یک مرد واقعی قوه قانونگذاری محروم کردند، مجلسی که اگر چند تن مثل سبحانی کارشناس داشت، اشکالاتی که گاهی در موقع اجرای قوانین بروز می کرد، به وجود نمی آمد و تاثیر آن علاوه بر دامغان، همه شهرهای کشور را در بر می گرفت ! نماینده ای که قطعا اگر از تهران نامزد شده بود، با رای بالایی به پارلمان راه می یافت، اما او نخواست به مردمی که سه دوره او را انتخاب کرده بودند پشت کند و باز هم از آنجا نامزد شد تا این بار به جای نفر اول، نفر سوم انتخابات شود.

یادم می آید که رهبر معظم انقلاب هم چندین بار بر این دو نکته مهم یعنی فراگیر فکر و عمل کردن نماینده به جای بخشی نگری و توجه خود را به دقت در قانونگذاری معطوف کردن به جای دخالت در امور اجرایی و قوای دیگر اشاره کرده بودند و هشدار داده بودند.

در هر صورت، این توهم غلط علی الحساب دکتر سبحانی را از ما گرفته است. البته ما حجت الاسلام ملک محمدی را نمی شناسیم و امیدواریم او بتواند بخشی از توجه کارشناسی دکتر سبحانی را نسبت به مصوبات در مجلس داشته باشد. و در نهایت اینکه رای، رای مردم است و ما چه خوشمان بیاید و یا نه، آقای ملک محمدی نماینده مردم شریف دامغان در مجلس هشتم  شورای اسلامی است. و می دانیم که این اقتضای مردم سالاری در نظام جمهوری اسلامی است و انتخاب، انتخاب مردم است و بس.

آرزو می کنم از وجود مردان فرهیخته و دانشمند و متواضعی چون دکتر سبحانی در سنگرهای جدید به بهترین وجه استفاده شود.
   
 
انصافی
۱۳۸۷-۰۱-۱۷ ۰۸:۵۶:۴۷
من که از قبل ایشان را در لیست تهران خودم در نظر گرفته بودم ولی افسوس که باز هم از شهرستان نامزد شدند.

آقایان نماینده مجلس لطفا در همین سال اول فکری به حال قانون انتخابات کنند. شاید تاثیر انگیزه های نادرست محلی در انتخابات و سیستم قانون گذاری کم شود. (55842)
 
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۰۷:۲۹:۱۹
از راي نياوردن ايشان و ضايعه عدم حضور ايشان در مجلس قانون گذاري، تاسف برانگيزتر عملكرد حوزه علميه قم در تائيد شيخ حسن ملك محمدي آنهم يكشبه و در ادامه تايئد صلاحيت انتخابات توسط شوراي نگهبان عليرغم دلايل مستند و دقيق به سفارش يكي از فقهاي آن است.

الهم اجعل عواقب امورنا خيرا (56161)
 
خبرنگار همشهري
۱۳۸۷-۰۱-۱۷ ۰۹:۱۳:۵۹
بسمه تعالي
شما بدون استدلال و شاهدي راي آوردن نماينده جديد را ناشي از ارائه شعارهاي فريبنده خوانده‌ايد در حالي كه خودتان چند بار تاكيد داشتيد كه وي را نمي‌شناسيد. به هر حال طبق گفته امام خميني (ره)، ميزان راي ملت است و از اين كه شخصي همچون دكتر سبحاني راي نمي‌آورد نبايد ناراحت شد بايد پرس و جو كرد كه چرا مردم ديگر به او راي بالايي نداده‌اند شايد حرف آن عده درست باشد كه وي براي مردم دامغان كاري نكرده است. به هر حال در شهرستان‌ها مشكلات ريز و كوچك بسيار است و شما نبايد از مردم روستا و شهرها انتظار داشته باشيد كه وظيفه يك نماينده را صرفا ارائه نظر كارشناسي درباره طرح‌ها و لوايح بداند. به نظر من توقعات مردم از نمايندگان شهرستان‌ها به هيچ وجه غيرشرعي و نادرست نيست و 99 درصد توقعات، برآورده كردن حداقل نيازهاست. احتمالا من و شما نفسمان از جاي گرم بلند مي شود كه انتظار داريم همه مردم انتظارشان از نمايندگان اين باشد كه متخصص‌ترين افراد را انتخاب كنند كه درباره طرح‌ها و لوايح نظارت كارشناسي ارائه دهند. نام اين مجلس، مجلس شوراي اسلامي است نه مجلس متخصص برگزيده! (55844)
 
محمد
۱۳۸۷-۰۱-۱۷ ۰۹:۴۹:۴۰
سخنان توهین امیز آقای دامغانی در رابطه بامعلولین که از ناشی از تنگ نظری و کوته بینی و دید محدود او می باشد علت اصلی عدم اقبال مردم به او بود (55850)
 
مهدی
۱۳۸۷-۰۱-۱۷ ۱۴:۲۷:۵۳
خبرگزاری مهر که به غلط آن مطالب را از دکتر سبحانی نقل قول کرده بود خبر مزبور را عملا حذف کرد. جهت استحضار این فرد باید گفت در همین بودجه سال 87 هم پیشنهاد دکتر سبحانی در حمایت از معلولان و زنان سرپرست خانوار در مجلس تصویب شد. برخی افراد چشمانشان را بر روی واقعیت ها بسته اند! (55916)
 
۱۳۸۷-۰۱-۱۷ ۱۰:۰۷:۰۸
بهتر است بگوئیم \" مرثیه ای \" برای مجلس آزاد . (55852)
 
۱۳۸۷-۰۱-۱۷ ۱۰:۰۷:۵۵
آقاي سبحاني استاد تمام وقت دانشگاه در زمينه اقتصاد است و بهتر است همان دانشگاه را نگه دارد و به كار تخصصي خود بپردازد كه هم با ارزشتر است و هم مهمتر. در ضمن ايشان سه دوره نماينده از دامغان بوده و راي نياوردنش هم هيچ تاسفي ندارد چون نمايندگي را نبايد تبديل به سرقفلي كرد. (55853)
 
علیرضا
۱۳۸۷-۰۱-۱۸ ۰۸:۲۴:۵۹
دوست گرامی و کاربر ناشناس در دنیای مجازی!

دکتر سبحانی در طی این سال ها هرگز نه در مقام استاد نسبت به دانشجویان کم کاری کرد نه برای وش آمد حضرات در جایگاه های مختلف از شأن علمی خود فرو کاست.

برادر یا خواهر گرامی اما کم اطلاعم؛
آیا برای این آب و خاک به تر است که نمایندگان مجلس کارشناسان خبره و نخبگان آشنا به مسائل کشور باشند یا نمایندگانی که سطح فکر و دیدشان از محله و منطقه فراتر نمی رود؟!
آیا برای دانشگاه های ما -که عمدتا علم را وارداتی به دسن آورده اند و خروجی شان متناسب با واقعیت های این مرز و بوم نیست- استادی به تر است که با پوست و گوشت خود با واقعیت های جامعه روبرو و به اصلاح آن می اندیشید به تر است یا اساتیدی که نوعا نیمی از سال را در سفرهای خارجی اند؟!

از دست اندرکاران سایت الف می خواهم که این نظر را چاپ کنند. (56008)
 
م.صرفی
۱۳۸۷-۰۱-۱۷ ۱۰:۳۶:۱۵
یاددادشت آقای دژاکام از چند جهت قابل تامل و بررسی است.
به راستی چرا دکتر سبحانی رای نیاورد؟
این سوال به ظاهر ساده احتیاج به تحلیلی عمیق از منظر جامعه شناسی سیاسی دارد.آیا باید مردم دامغان را به دلیل این موضوع شماتت کرد؟
پاسخ دادن به این دو سوال بسیار سخت است و بنده نیز قصد ورود به این بحث را ندارم در ادامه به دلایل رای نیاوردن دکتر سبحانی می پردازم.
به نظر می رسد سبحانی در این دوره کم و بیش راهی همچون لاریجانی را در پیش گرفت. دو مهره بزرگ و قوی که به پایتخت پشت کرده و به شهرستان رفتند تا از آنجا مسافر بهارستان شوند. ارزیابی سیاسی هر دو نیز از جهتی یکسان بود. آنها نمی خواستند به کسی یا گروهی باج سیاسی بدهند و با این حرکت در صدد بودند ثابت کنند که بدون حمایت پدر خوانده ها هم می توانند وارد گود شوند، کاری که سه دوره پیاپی سبحانی انجام داده و از منافع آن هم بهره مند شده بود.(استقلال رای در مجلس و دیگر عرصه های دیپلماتیک)
اما حرکت سبحانی و لاریجانی یک تفاوت هم داشت. تفاوتی که سبحانی از آن غفلت کرد و نتیجه را در پی آن واگذار نمود. او برای چهارمین بار وارد یک گود می شد و برای تماشاچیانی که داور هم هستند(مردم دامغان به عنوان رای دهنده) قهرمانی کهنه بود که باید با پهلوانان جوان مبارزه می کرد.بر خلاف لاریجانی که برای قم هوایی تازه داشت.
دوستان سبحانی باید می دانستند برای پیروزی در چهارمین دوره احتیاج به کیاستی صد چندان است و نباید رقبا را دست کم گرفت حتی اگر یک سوی میدان دکتر سبحانی نامزد پست ریاست مجلس باشد.
جالب آنکه نماینده دامغان پیش از سبحانی ابوالفضل حسن بیگی(نامزد این دوره مجلس از تهران در لیست اصولگرایان فراگیر) بود. فردی فوق العاده پراگماتیک و عمل گرا که از این منظر درست 180 درجه مخالف سبحانی محسوب می شود اما او هم تنها دو دوره در مجلس ماند و کرسی را به دکتر تازه نفس واگذار کرد. این مسئله خود نشانگر سختی کار سبحانی در این دوره از انتخابات است.
ترجیع بند تمام کسانی که به سبحانی رای ندادند این بوده و هست که؛ \"ما می دانیم دکتر مرد سالم و کارشناس و بزرگواری است اما این شهر کوچک فاقد هر گونه امکاناتی است و در وضعیت ناهنجاری به سر می برد، پس به ما حق بدهید به او رای ندهیم، اویی که از ابتدا صادقانه گفت من راه نمی سازم و پل و بیمارستان و ...ما هم برای همین صداقت سه دوره او را انتخاب کردیم اما ما هم احتیاج به هوای تازه داریم. هوایی که کمی هم هوای ما را داشته باشد در این کشور که روابط غیر رسمی و دوستانه حرف اول را می زند و قانون در آخر صف است و دکتر در صف قانون از همه جلوتر است.\"
مردم دامغان با انتخابشان در 12 سال گذشته نجابت خود را ثابت کردند و ان شاءالله نماینده آینده هم آنها را رو سفید می کند اما سوال اصلی اینجاست که سیاست این کشور را چه شده است که مردمان بصیر و فهیم یک شهر نمی توانند به کسی که به او اعتماد دارند رای بدهند؟ چه کسی به این سوال پاسخ می دهد؟ (55862)
 
علیرضا
۱۳۸۷-۰۱-۱۸ ۰۸:۳۷:۱۱
جناب م.صرفی عزیز

از تحلیل نسبتا مبسوط شما که در آن به خوبی می شد رگه هایی از واقعیت گرایی در کنار دغدغه ی فردای به تر را یافت ممنونم.
اما دو سئوال:
1- چرا باید نمایندگان صادق و نخبه از تهران -یا حداکثر 5 شهر اصلی- کاندیدا شوند؟ آیا همین کار به معنی تهی کردن بدنه ی مجلس از کارشناسان نیست؟!
2- چه طور این تحلیل در مورد امثال آقایان قربانی، ا.رضایی و... صادق نیست؟!

==========
یک سئوال بسیار مهم:
آیا دکتر سبحانی در مورد مردم دامغان کم کاری کرد؟! (56009)
 
۱۳۸۷-۰۱-۱۷ ۱۰:۵۸:۱۳
با نبودن نخبه شریفی چون دکتر سبحانی فردا روز معلوم آید که بر این دیار چه بگذرد (55866)
 
شجاعي
۱۳۸۷-۰۱-۱۷ ۱۱:۰۹:۱۲
به نظر من اقاي دكتر سبحاني مصداق مدرس در مجلس هفتم بود و باشجاعت وتخصص خود نمايندگي كل ملت را بر عهده داشت.هزاران افسوس كه مردم نشناختن البته ايشان هزينه مخالت با دولت را پرداخت. (55868)
 
يك خبرنگار
۱۳۸۷-۰۱-۱۷ ۱۲:۰۲:۰۸
با تشكر از نويسنده محترم
تاكيد درست اما ديرهنگامي بود.
اي كاش «الف»ي‌ها پيش از انتخابات به جاي آنكه مشغول چانه زني براي سهم بيشتر براي يكي از اضلاع سه‌گانه اصولگرايان در جبهه متحد بودند قدري هم به اين موضوعات پرداخته بودند. جاي خالي دكتر سبحاني در مجلس هشتم آنقدر دردناك است كه با راي آوردن ليست جبهه متحد در تهران هم نمي‌توان آن را جبران كرد.
گاهي اوقات برخي كوتاهي‌ها موجب وارد آمدن خساراتي مي‌شود كه براي جبران آن نيازمند سال‌ها فرصت هستيم.
من هم اميدوارم از دانش و تجربيات گرانقدر دكتر سبحاني به عنوان كارشناس عالي و مشاور امين در جاي ديگري مثلا دولت استفاده شود تا جامعه از بركات وجود اين دانشمند امين محروم نشود. (55881)
 
احسان
۱۳۸۷-۰۱-۱۷ ۱۲:۳۸:۰۶
بنده هم موافقم به نظر من ایشان یکی از بهترین ، شریفترین، باسوادترین، آرامترین و دلسوزترین نمایندگان ملت بودند.
ای کاش در شهر ما اصفهان نیز یکی مثل ایشان کاندید می شد. همیشه صحبتهای منطقی و آرام ایشان برای بنده شنیدنی و آموزنده بود. با این نظر هم که شما مشکلات مناطق کوچکتر را درک نمی کنید ، مخالفم. در عصر اطلاعات این حرفها بی معنی است در هر صورت مجلس بدون سبحانی خیلی چیز !کم دارد. به خبه کشی عادت داریم. (55890)
 
اشكان
۱۳۸۷-۰۱-۱۷ ۱۲:۴۵:۳۶
بله راي ندادن مردم به دكتر سبحاني و نبود ايشان در مجلس هم جاي تاسف دارد همچنانكه نبودن دكتر اعلمي و دكتر افروغ كه هردو مغضوب اصولگريان قرار گرفتند و دكتر سبحاني مغضوب مردم. به هر حال جاي تاسف دارد (55892)
 
پورعلی
۱۳۸۷-۰۱-۱۷ ۱۲:۵۱:۴۵
دانش وتجربیات گرانقدر جناب آقای دکتر سبحانی برای مجلس ونظام مقدس جمهوری اسلامی با ارزش بوده وخواهد بود.حال که مردم شریف دامغان با استفاده از حق قانونی خود وظیفه خطیرنمایندگی مجلس را به خدمتگزاری دیگر محول نمودند انشاءا...ازآقای دکتر سبحانی بخاطر تجربیات ارزشمندش و درایت در امور کارشناسی خصوصا مسایل اقتصادی در دولت استفاده شود. (55893)
 
علیرضا
۱۳۸۷-۰۱-۱۸ ۰۸:۴۷:۳۷
امیدوارم چاپ کنید:

اتفاقا به نظر حقیر الآن به ترین کاری که دکتر سبحانی می توانند برای این دیار انجام دهند و به ترین خدمت به این ملت این است که به هیچ وجه به دولت و دولتی ها نزدیک نشوند!
مگر دانش جعفری یک استاد تمام نبود؟!

در دولتی که تصمیمات فردی بیش از تصمیمات جمعی اهمیت دارد،
در دولتی که حلقه ی معاونین و مشاوران قدرتی بیش از وزرا دارند،
در دولتی که تصمیمات احساسی و یک شبه به کرات به جای تصمیمات کارشناسی می نشیند،
در دولتی که از اساس به جنگ با کارشناسان می رود و سازمان مدیریت و برنامع ریزی را تعطیل می کند،
و از همه مهم تر دولتی که اکثریت قاطع کارشناساان را «غیر خودی» و نسبتا خطرناک برای کشور و ملت می داند
و...
تنها نتیجه ی هر نوع همکاری از بین رفتن شأن علمی استاد است و بس! (56012)
 
محمد ابراهيم توكلي
۱۳۸۷-۰۱-۱۷ ۱۳:۲۵:۴۱
من به لحاظ ديدگاه هاي سياسي با آقاي سبحاني موافق نيستم و جهان بيني عمومي ام نيز با وي متفاوت است. در خصوص ايده هاي اقتصادي هم به آراي وي مراجعه نمي كنم و طبيعتا ايده هاي اقتصاد دان هايي را ملاك قرار مي دهم كه با جهان بيني عمومي من هماهنگ تر هستند. با اين وجود خالي شدن جاي وي را در مجلس آينده به سوك مي نشينم چرا كه او را فردي شايسته و تاثيرگذار در روند قانون گذاري و نظارت بر اجراي قوانين مي دانم. از فرصت استفاده مي كنم و از تلاش هاي راست كردارانه وي به خصوص در ايام مجلس هفتم سپاس گزاري مي كنم. شايد آنچه بر او رفت فرصتي برايش فراهم كند تا به راستي آزمايي ديگر بار نحله فكري اش و آنچه از آن به بار مي نشيند بپردازد.

به هم ميهن هاي دامغاني نيز بگويم كه برگزيده شما در دوره رو به پايان چنان كه سوگند خورده بود تلاش كرد تا بايسته هاي همه مردم ايران را (چنان كه مي پنداشت هست) نمايندگي نمايد و من به نوبه خود حضور دانش و راستي و التزام به اخلاق و انضباط و نگراني براي به روزي ايرانيان را در آنچه به عنوان نطق پيش از دستور يا تذكر يا نظر مخالف و موافق بيان داشت، گواهي مي دهم. (55900)
 
ناشناس
۱۳۸۷-۰۱-۱۷ ۱۳:۲۷:۴۷
نگار من که به کتب نرفت و خط ننوشت
چگونه جزو نمایندگان مجلس شد

این تلخ ترین تراژدی سیاسی شهرم است که در یک انتخابات دموکراتیک فردی به عنوان نمایندگی برگزیده می شودکه هنوز بر سر مدرک تحصیلی او شک شبهه است .
و بیچاره دکتر سبحانی که در زمان و مکانی زندگی می کند که یک سیکل اجازه رقابت با او را به خودش می دهد و ناباورانه او را شکست می دهد .
و بیچاره مردم دامغان که چگونه بخاطر پفک نمکی مصلحت خود شهر و کشور خود را می فروشند و باعث سرافکندگی مردم شهرشان در قبال تاریخ و کشور شدند (55901)
 
محمدعلي
۱۳۸۷-۰۱-۲۲ ۰۹:۱۰:۴۰
در شعر ابتدايي توهين کرده ايد لطفا پس بگيرد (56862)
 
۱۳۸۷-۰۱-۱۷ ۱۳:۵۴:۲۱
آقای سبحانی استادی صاحب نظر با تفکرات ملی هستند که هیچگاه وعده های دروغ انتخاباتی نداد و به دلیل منافع خویش علم و شرفش را به هیچ گروهی نفروخت . هر کجا هست خداوند یار ویاورش باد. (55909)
 
شیخ
۱۳۸۷-۰۱-۱۷ ۱۴:۰۳:۱۳
بسمه تعالی

عدم حضور دکتر سبحانی در مجلس شورای اسلامی ضایعه ای بزرگ وجبران ناپذیر در قوه مقننه بوده ومجلس به تعداد انگشتان دست از حضور چنین نمایندگانی صادق. کارشناس خبره .استاد مسلم اقتصاد . متدین ومتعهد ومصداق واقعی مدرس در مجالش پنجم تا هفتم بویژ ه در تخصص وشجاعت وشایستگی واستقلال رای بر اساس تئوری علمی ونظر کارشناسی وخیر وصلاح امت وجامعه اسلامی وسالم وساده زیستی تاکنون برخوردار بوده است .در مجلس هشتم عدم حضوروفقدان این شخصیت بزرگوار وکارشناس عالی وخبره وقانونگذار مطلع ومشاور امین ملت بخوبی احساس خواهد شد .شان ایشان از نمایندگی یک شهرستان بمراتب بالاتر وایشان در واقع نماینده واقعی ملت ایران در مجالس قبلی بودندکه اگر در هر استان یک نماینده مشابه ایشان در مجلس داشتیم مسایل ومشکلات فعلی تا حدود زیادی گریبانگیر دولت وملت وجامعه اسلامیمان نبود .ارزوی سلامت وموفقیت روز افزون برای ایشان در دیگر سنگرها وبویژه در حوزه علم ودانش داریم . علیهذا مجلس مجلس موثقان ومعتمدان مردم است نه نخبگان وخبرگان امت . والسلام . (55910)
 
محمد
۱۳۸۷-۰۱-۱۷ ۱۴:۲۱:۲۳
امروز که دکتر سبحانی بواسطه تبلیغات دروغین عده ای در مجلس نیست ، شاید فرصت ارزشمندی برای دولت پیدا شود تا با حضور ایشان در دولت نهم شاهد نوآوری و شکوفایی در اقتصاد کشور باشیم. خالصانه به دکتر احمدی نژاد پیشنهاد می دهیم تا پایه گذار اندیشه گفتمان عدالت یعنی دکتر سبحانی را فراموش نکند و این مرحله حساس از زمان که به فرموده مقام معظم رهبری «دهه توسعه و عدالت» است را بدون همراهی اندیشمندان صالح و حقیقتا دین باوری همچون دکتر سبحانی طی ننماید. به عنوان یک ایرانی از شنیدن خبر تاسف بار رای نیاوردن ایشان هنوز هم غمگینم. (55914)
 
۱۳۸۷-۰۱-۱۸ ۰۷:۲۱:۰۸
چاه مكن بهر كسي اول خودت دوم كسي
ايشان آن روز كه با طرح عوام پسند تثبيت قيمت چند قلم كالاي دولتي به صراحت خلاف اصول مسلم علم اقتصاد و حتي رياضيات حرف مي زدند ( و شايد پشت پرده مي گفتند اينها براي يكي دو سال است تا دولت را در دست اصولگرايان ببينيم )بايد فكر مي كردند كه ممكن است روزي با همين سلاح عوامفريبي از دور خارج شوند. (55998)
 
صبا
۱۳۸۷-۰۱-۱۸ ۱۳:۴۶:۱۱
شجاعت، مردمي بودن، تفكر ملي و ترجيح مسائل علمي و كاشناسي بر تفكرات حزبي و گروهي و بيان فعالانه و مؤثر ديدگاه از جمله ويژگي‌هاي نماينده كارآمد مجلس به شمار مي‌رود.

سبحاني براي نمايندگان ادوار مجلس شوراي اسلامي، چهره‌اي شناخته ‌شده است؛ البته نه از آنجايي كه مسئوليتي داشته باشد، بلكه به دليل مواضع مستقل و علمي‌اش. سبحاني شايد بيشترين تذكرات را در صحن علني مجلس به رؤساي مجالس داده باشد، اما بررسي‌ها نشان مي‌دهد كه وي معمولا تذكر جناحي، گروهي و حتي تذكري كه دربردارنده خواسته‌هاي منطقه‌اي و استاني باشد يا از اين‌گونه خواسته‌هاي مقدم بر ضرورت‌هاي ملي، نداده است.

همچنين در حالي كه بسياري از نمايندگان ادوار مجلس شوراي اسلامي، پيگير مسايل منطقه‌اي و استاني و حوزه‌اي خود بوده‌اند كه حتي گاه شايبه انتخاباتي بودن به خود گرفته است، حسن سبحاني به رغم سه دوره نمايندگي، چنين رفتاري در كارنامه خود ندارد.

كارنامه سبحاني، نشان از آن دارد كه در گفتن حقايق و دغدغه‌ها، معمولا مصلحت‌سنجي نكرده، به گونه‌اي كه در حالي به عنوان مخالف وزير پيشنهادي آموزش‌وپرورش، علي احمدي، در صحن علني مجلس سخن گفت كه فراكسيون متبوعش يعني اصولگرايان مستقل اعلام كرده بودند از علي احمدي براي تصدي وزارت آموزش‌وپرورش حمايت كرده، به او رأي مي‌دهند، اما از آنجا كه سبحاني، احمدي را مناسب تصدي وزارت آموزش‌وپرورش نمي‌ديد، به ايراد نطق عليه او پرداخت و اعلام كرد كه وزير پيشنهادي، آموزش‌و‌پرورش را نفهميده و در پي طبقاتي كردن آن است و طبعا مخالفت وي نيز سبب شد تا آراي احمدي به كمترين رأي تنزل يابد، هرچند لابي‌ها و مصلحت‌‌سنجي‌هاي نمايندگان، باعث شد تا کليد يكي از كليدي‌ترين وزارتخانه‌ها به شخصي خارج از آموزش‌وپرورش كه پيشتر نيز از سوي مجلس برگشت خورده بود، سپرده شود.

استقلال، شجاعت، اعتدال و سنجيده سخن گفتن سبحاني، باعث شده است تا چهره‌هاي جناح‌هاي گوناگون با او با احترام برخورد كنند.
در مورد مسائلي نيز كه در رابطه با طرح موسوم به تثبيت قيمتها فرموديد شما را به مطالعه كامنت ديگر دوستان ارجاع مي‌دهم.
اما بد نيست به ياد آوريد كه سبحاني تنها به سبب نطقها و تذكرات كارشناسانه اقتصادي-سياسي اجتماعي حقوقي، مطرح و شايسته ستايش نيست. بلكه انچه او را از ديگران متمايز مي‌كند قانونمداري و ملي‌گرايي در عين شجاعت و انضباط است.
كاش آن روز كه احمد آقاي توكلي در صدد تشكيل كارگروه براي تعيين هيات رئيسه مجلس هفتم و آموزش نمايندگان جديد‌الورود بود تنها به زمينه چيني براي رياست حدادعادل نمي پرداخت و به استادي كه در پيچ و خم مجالس استخوان خرد كرده بود مراجعه مي‌كرد تا مجلس اينگونه به قهقرا نرود و امروز مرثيه نسرايد. (56058)
 
ناشناس
۱۳۸۷-۰۱-۱۸ ۱۵:۱۷:۴۱
سال اول برنامه چهارم ،قيمتهاي پايان شهريور 1383خواهد بود .براي سالهاي بعدي برنامه چهارم ،تغييردرقيمت كالاها وخدمات مزبورطي لوايحي كه حداكثر تا اول شهريورهرسال تقديم ميشود ،پيشنهاد و به تصويب مجلس شوراي اسلامي مي رسد. پيشنهاد هرقيمتي ميبايد همراه با توجيه اقتصادي ،اجتماعي باشد.
تبصره5،4،3،2،1و6 ماده فوق را خودتان بخوانيد.
اميدوارم قانون را متوجه شويد ،اين نميتواند نامش تثبيت قيمتها باشد بلكه به دولت گفته اند توجيه بياور مجوز بگير . (56067)
 
انصاري
۱۳۸۷-۰۱-۱۷ ۱۴:۲۵:۴۹
دغدغه ي جناب دژاكام دغدغه تعهد است ، باشناختي كه ازايشان دارم تكليف است براو كه چنين يادآوري را بنمايد . آراي عامه پسند دراكثر مناطق كشور باعث خروج اصلح از صحنه شده است . ضرورت فرهنگ سازي دراين رابطه امري ضروري واجتناب ناپذير است . گرچه بر وجود ارجحيت رابطه در ميان سياسون نيز معتقدم كه بايد براي آن درجهت حاكميت عدالت چاره انئيشيد ! (55915)
 
علی
۱۳۸۷-۰۱-۱۷ ۱۴:۳۲:۲۳
الحق و انصاف آقای دکتر حسن سبحانی یکی از شجاعترین ، دانشمند ترین و در این حال یکی از مظلوم ترین نماینده های مجلس بودند که حتی حاضر نشدند بخاطر نمایندگی ذره ای از آرمانهای والای خود عقب نشینی کند . (55918)
 
زهرا
۱۳۸۷-۰۱-۱۷ ۱۵:۱۴:۲۴
من پس از شنيدن نتايج آرا شوكه شدم .سبحاني از معدود

نمايندگان عالم و دلسوز مجلس بود و هست .مردم دامغان هم بي خود گفته اند كه برايشان كاري نكرده است زيرا يكشنبه ها كه دكتر ملاقات مردمي داشتند اتاق ايشان مملو بود از مراجعان دامغاني .

همان بهتر كه دامغاني ها از داشتن سبحاني و مجلس هم از داشتن كارشناسي كه متون را ويراستاري مي كرد محروم باشند.بسياري از نمايندگان حوصله اش را نداشتندزيرا ميدانستند كه او بر مواردي اشراف دارد كه حتي انها از دركش عاجز بودند.

به شخصه تا زماني كه در مجلسبودم از دكتر مي آموختم اما عدهاي از نمايندگان حتي معروف مجلس نيزمي گفتند كه نظرات وي وقت مجلس را مي گيرد و سبحاني مجلس را با دانشگاه اشتباه گرفته است.

مجلس نيز قدر او را نمي دانست. برايش عمر طولاني و با عزت آرزو ميكنم. (55922)
 
امين
۱۳۸۷-۰۱-۱۷ ۱۵:۲۱:۱۸
راي نياوردن استاد اقتصادي كه تفاوت درآمد و سود را نمي داند بهترين عيدي مردم دامغان به مدرك داران بيسواد بود دستشان درد نكند اگر كسي ابهام داشت بگويد تا سند ارائه كنم (55924)
 
عابدي
۱۳۸۷-۰۱-۱۸ ۰۷:۱۳:۲۹
آماده بحثم . تخصص من مالي است .بفرماييد . (55996)
 
امين
۱۳۸۷-۰۱-۱۸ ۰۹:۱۷:۰۸
آقاي سبحاني در مناظره با صفدر حسيني ( وزير وقت اقتصاد ) در خصوص طرح موسوم به تثبيت قيمت ها در برنامه بعد از خبر شبكه دو سيما به صراحت و چندين بار متذكر شدند كه با ثابت ماندن قيمتها در سال آينده مردم از خدمات دولتي بيشتر استفاده خواهند كرد ( و مثلا از تلفن و موبايل استفاده زيادتري مي كنند ) و اين باعث درآمد بيشتر دولت خواهد شد پس ما به نفع دولت كار كرده ايم و از اين طريق دولت مي تواند حتي مشكل بيكاري را حل كند حال اگر آقاي عابدي موافق اين استدلال هستند اعلام كنند تا ادامه دهم و جواب را كامل كنم و اگر آن را قبول ندارند هم عقيده ايم و ادامه بحث در مورد آن لزومي ندارد مگر بزرگوار ديگري ابهام داشته باشد كه در خدمت هستم. (56020)
 
عابدي
۱۳۸۷-۰۱-۱۸ ۱۲:۴۰:۰۳
مستند آقاي امين مرتبط با تشريح و توضيح بازار انحصار كامل توسط آقاي سبحاني( با عنايت به برداشت اشتباه آقاي دكتر صفدر حسيني) از عملكرد تئوري اين بازار بود. به نظر اينجانب مستند ارائه شده ارتباطي به ندانستن تفاوت و افتراق درآمد و سود ندارد. شايد منظور آقاي امين فرق تفاوت اين دو گزينه تقريب به اذهان ، در سيستم بانكي باشد كه در اينصورت براي تنوير موضوع چنانچه مقتضي باشد آماده ام . (56051)
 
۱۳۸۷-۰۱-۱۸ ۱۴:۵۸:۵۱
1- خير هرگز آقاي سبحاني در تلاش براي توضيح بازار انحصاري و تبيين اشتباه اقاي صفدر حسيني نبود و كاملا از بحث تئوريك مطرح شده توسط وي فرار مي كرد توضيحاتي كه ريطي هم به نوع بازار نداشت و ندارد .
2- اگر مستند ارائه شده ارتباطي به ندانستن تفاوت درآمد و سود ندارد براي بنده روشن بفرماييد چگونه ايشان يك بنگاه اقتصادي مثل شركت مخابرات را – ولو انحصاري باشد – به صرف ازدياد درآمد ناشي از ثابت ماندن قيمت ( آن هم با اين استدلال كه چون قيمت ثابت مانده پس مردم در سال آينده بيشتر مصرف مي كنند! ) تا حد رفع مشكل بيكاري مي برد. برادر من آنچه مي تواند يك بنگاه را مستعد گسترش حوزه فعاليت و رفع بيكاري چند بيكار كند سود است كه تفاضل درآمد و هزينه است نه صرف درآمد. ايشان هيچ اشاره اي به هزينه بنگاه و تفاضل درآمد و هزينه كه سود بنگاه است نمي كرد كه بنده بگويم ايشان به دليل زياد شدن سود اين حكم را صادر مي نمايد. اثبات زياد شدن سود هم همان چيزي بود كه اقاي صفدر حسيني به آن اشاره مي كرد و اشتباه هم نبود.,واقعا آقاي سبحاني اتكاي بحثش به ازدياد درآمد بود نه چيز ديگر.
3- اقاي صفدر حسيني بايد به جاي آنگونه كه بحث كرد به ايشان مي گفت : اگر با ثابت ماندن قيمت ها و در نتيجه بيشتر مصرف كردن مردم درآمد دولت بالا مي رود و نه تنها به نفع دولت است بلكه مشكل بيكاري را هم كاهش خواهد داد پس چرا اصلا كاهش قيمت ندهيم شايد با كاهش قيمت مردم خيلي بيشتر از خدمات دولتي استفاده كردند و درآمد بيشتر هم شد و به طور غير مستقيم ايشان را به بحث درآمد نهايي يا هزينه نهايي مي برد بلكه مطلب جا مي افتاد (56066)
 
۱۳۸۷-۰۱-۱۸ ۱۷:۳۵:۳۶
صفدرحسینی از بیسوادترین وزیران این مملکت بود و بخصوص شب مناظره با سبحانی ، آبروی دوم خردادی ها را برد (56099)
 
امين
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۰۷:۲۸:۴۹
1- آقاي ناشناس متاخر اگر در بحث كم اورده اي چرا خودت را دوم خردادي جا مي زني و در قالب يك دوم خردادي به صفدر حسيني بيسوادي را نسبت مي دهي؟ گيرم اقاي صفدر حسيني بيسوادترين وزير مملكت بود اين كجا به باسوادي آقاي سبحاني منجر خواهد شد بحث ما در موردادعاهاي اقتصادي آقاي سبحاني است كه ممكن است فردي بسيار متقي و شجاع هم باشد ولي در اينجا آن خصوصيات وي محل بحث نيست چه برسد به خصوصيات مثبت و منفي ديگراني مثل صفدر حسيني.
2- اميدوارم فضاي منطقي بحث كه حتي بيش از من توسط آقاي عابدي رعايت مي شد حفظ مي گرديد (56160)
 
عابدي
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۱۱:۲۶:۲۷
با تشكر از آقاي امين در تلطيف فضاي مبادله نظرات دوستان و تذكر در پرهيز ازشائبه هاي سياسي در جمع بندي موضوع .
اشكالي كه من به نوشته مبتداي آقاي امين داشتم ، از منظر استحباب استادم ، جناب آقاي سبحاني نبوده و من به تناظر و تشابه ساير متلمذين ، تلمذ در محضر ايشان و اساتيد ديگر را مايه مباهات و افتخار مي دانم.
لحاظ ملاك و مناط تخصيص ميزان سواد علمي به ايشان و افراد مشابه ، از روي خوشايندي ذائقه افراد ، ناشي از تطابق نحله تفكرات علمي ، امري پسنديده نبوده و اگر تسلط به مباحث علمي را جايگزين نماييم نتيجه مطلوب مستفاد مي گردد.
به طور كلي تفاوت اساسي جناب آقاي دكتر سبحاني با بعضي از مطلعين علم اقتصاد ، نوع نگرش به مسائل و مشكلات اقتصادي است كه راه برون رفت از مشكلات را ، دربكارگيري علم اقتصاد و توجه به مولفه هاي فرهنگي (ايراني) و ارزشي جستجو مي نمايند.
بهر حال اين جايگاه ، ظرفيت اين مقال را ندارد كه فرصت شناخت كامل و به تبع آن قضاوت منصفانه اي را فراهم نمايد. (56209)
 
امين
۱۳۸۷-۰۱-۲۰ ۰۸:۲۵:۳۰
با عرض پوزش از خوانندگان اين صفحه كه در شروع بحث و ادامه آن و حتي از جانب خود بنده مراعات اخلاق نشد. همانطور كه آقاي عابدي گفته اند ظرفيت بيشتري لازم است بنده آدرس پست الكترونيك خود را مي نويسم تا علاقه مندان بتوانند با ارسال نامه به آن و يافتن يكديگر در فضاي خصوصي تر ( يعني پست الكترونيك ) به بحث بپردازند.آدرس amin_rp@yahoo.com (56368)
 
مجيد
۱۳۸۷-۰۱-۱۷ ۱۵:۲۶:۳۲
از قضا ديدگاه هاي اقتصادي ايشان هيچ درست نبود و ايشان از پيشگامان طرح تثبيت قيمتها بودند كه به قول خود به مردم هديه كردند و امروزه همه طراحان آن از پاسخگويي فرار مي كنند.

همين طور طرح منطقي كردن سود بانكها كه تنها باعث افزايش نقدينگي شد و موارد ديگر.. (55926)
 
کارشناس کوچک
۱۳۸۷-۰۱-۱۷ ۲۱:۳۴:۲۷
مرکز پژوهشهای مجلس برای مناظره با مخالفان حذف ماده 3 برنامه چهارم (مشهور به طرح تثبیت قیمتها) بارها اعلام آمادگی کرده است ولی مخالفان آن طرح بیشتر بدنبال جنجال رسانه ای هستند تا اقامه دلیل. (55977)
 
علیرضا
۱۳۸۷-۰۱-۱۸ ۰۸:۵۷:۰۸
نمی دانم اصلا یک بار فارغ از هیاهو این طرح را مطالعه و نقد کرده ای یا نه!

مجید جان!
این طرح فقط برای یک سال الزام آور بود بعد از آن دولت پوپولیست و رانتیر بود که از این طرح حداکثر سوءاستفاده را کرد!
در همان یک سال نیز می بینیم که نرخ تورم چگونه کاهش یافت...
برای سال های بعد نیز طراحان همین طرح جزء منتقدین فعال دولت در مجلس بودند.

امیدوارم الف بدون سانسور چاپ کند (56014)
 
صبا
۱۳۸۷-۰۱-۱۸ ۱۳:۳۷:۱۶
و شما دوستاني كه به ايده طرح موسوم به تثبيت قيمتها خرده گرفته‌ايد، شما را به تعمق و دقت در برنامه‌چهارم و جهش ناگهاني قيمت بنزين از 80 به 300 و آثار تورمي آن و مباحثه آقاي دكتر با آقاي صفدرحسيني و پذيرش ايراد وارده از جانب وزير وقت اقتصاد، و در عين حال متن مصوب طرح موسوم به تثبيت قيمتها كه در آن دولت موظف شده بود تا پايان نيمه اول سال دلايل خود و راهبرد مناسب براي افزايش قيمت بنزين و ساير فرآورده‌هاي نفتي را ارائه كند، فرا مي‌خوانم.
لازم به يادآوري است كه سال مذكور كه مصادف با رياست دكتر سبحاني بر كميسيون برنامه‌و بودجه بوده است به اقرار رئيس وقت سازمان مديريت(دكتر رهبر) همراه با 2500ميليارد تومان مازاد بودجه قبل از ايجاد تعهدات جديد مالي توسط دولت نهم بوده است و كيست كه از فوايد عدم كسري بودجه و نقش آن در عدم افزايش تورم غافل باشد.

والسلام علي من اتبع الهدي (56056)
 
مهدي
۱۳۸۷-۰۱-۱۷ ۱۶:۱۰:۵۳
از راي ندادن عامه مردم به اين بزرگوار مهمتر عدم قرارگيري نام ايشان در فهرست ائتلاف برادران اصولگراست! (55934)
 
مهدي
۱۳۸۷-۰۱-۱۷ ۱۶:۱۳:۳۰
من كارشناس ارشد اقتصاد هستم و از اينكه آقاي سبحاني راي نياورد واقعا خوشحالم! چون نظرات ايشان به هيچ وجه مطابق با تئوري هاي اقتصادي نبود ولي به خاطر داشتن عنوان دكتراي اقتصاد نظراتي ميداد و موجب تصويب طرح هايي در مجلس شد كه واقعا ضد اقتصادي بود. به نظرم تا انتخابات بعدي فرصت خوبي دارند تا دانش و معلومات خود را به روز كنند. (55935)
 
صبا
۱۳۸۷-۰۱-۱۸ ۱۳:۳۵:۱۳
شما دوستان عزيزي كه به مدد فضاي مجازي اينترنت مي‌توانيد ادعاي ارشديت در كارشنلسي اقتصاد را بنمائيد، بهتر است بدانيد كه در علم مباحثه رايج است و ترازويي براي تعيين سواد علمي افراد از جنس بيان شما راه ندارد.
و حال اي دوست عزيزي كه از موضعي برتر به اظهارنظر درمورد جايگاه علمي دكتر حسن سبحاني پرداخته‌اي، كمي منصف باش و قبل از آنكه اين چنين، مردي را كه تنها براي برپايي عدالت پاي به عرصه سياست گذاشته رابه ضعف علمي متهم كني در سوابق او و سخنانش دقت كن. شما به كدام معيار و خطكش، سواد ديگران را اندازه گرفته‌اي. بد نيست بداني كه دكتر سبحاني ، دكتري خود را در رشته اقتصاد قبل از ورود به سياست دريافت كرده است و مدارج علمي را در معتبرترين دانشگاههاي ايران(ملي، مدرس، تهران) در رشته اقتصاد نظري طي كرده و عليرغم داشتن امكان ادامه تحصيل در دانشگاههاي خارج از كشور ترجيح داد در ايران بماند تا اولين فارغ‌التحصيل دكتري اقتصاد پس از انقلاب باشد. حال اگر بيانات و فرمايشات و حضور ايشان يا تنفسش به مذاق مدافعان افكار نئوليبراليستي و طرفداران اجماع واشنگتني خوش نمي‌آيد، دليل بر بي‌سوادي ايشان نيست.( اين جمله من هم در مورد اساتيدي همچون دكتر درخشان كه مي‌دانم با همين طيف افراد مدعي ليبراليسم سر ناسازگاري دارد، نيست. )
بد نيست به ياد آوري كه اگر در دبيرستانهاي اين كشور درس خوانده‌اي از طريق كتاب اقتصادي كه تاليف همين استاد است با آن اشنا شده‌اي. بد نيست بداني كه فرسنگها بين افرادي كه در حين حضور در سياست يا پس از فراغت از آن و در وقت استراحت تغيير رشته داده و اقتصاد را بنابر مقتضيات خود خوانده‌اند و اصولا امكان ادامه تحصيل برايشان از طريق حضور در سياست فراهم شده ، با فردي كه از پيش خود را مهياي حضور در اين ميدان نموده تفاوت وجود دارد. اولي عمدتا سواد خود را در خدمت سياست قرار داده و حتي‌قرباني‌ آن مي‌كند، اما افرادي همچون دكتر سبحاني هيچگاه بخاطر مصلحت انديشي هاي بيجا و بيمورد سياسي و سياست بازي، جايگاه علمي خود را قرباني مطامع سياسي خود نمي‌كنند.
و بد نيست بداني‌ كه وي‌ دانشيار اقتصاد است. و در تمام مدت حضور در سياست، هيچگاه حضور در دانشگاه و تلاش براي يادگيري و آموختن را همچون يك معلم راستين ترك نكرده است.
گواه آنهم تاليف 22 جلد کتاب توسط آقای دکتر سبحانی و انبوهي از طرحهاي پژوهشي است. برخي از اين كتابها چندين چاپ به انتشار رسيده و كتاب سالواتوره كه ترجمه ايشان است به چاپ 31 رسيده است.
امروز اگر در اردوگاه شيخ حسن ملك‌محمدي كه با وساطت يكي از علماي ذي‌نفوذ بدون داشتن حداقلها توانست به مجلس راه يابد، جشن و سروري برپاست در اردوگاه ليبراليسم و مقلدان سينه‌چاك آن ،كه به چيزي جز استحاله نظام مقدس جمهوري اسلامي نمي‌انديشند، جشني صد افزون برپاست. (56055)
 
مهدی-ع
۱۳۸۷-۰۱-۱۷ ۱۷:۳۳:۲۷
امیدوارم سیاستگذاران فرهنگی نقش خویش را بگونهای ایفا نمایند تا در جای جای میهن اسلامیمان مردم از حق خویش در جهت انتخاب نماینده اصلح در عرصه قانونگذاری و نظارت استفاده نمایند که با وضع قوانین دقیق مشکلات کشور مرتفع گردد ونه مسایل یک شهر که خود مجریانی دارد. (55949)
 
ناشناس
۱۳۸۷-۰۱-۱۷ ۱۷:۴۷:۳۹
نبودن دکتر حسن سبحانی در مجلس آینده ضایعه بزرگی است که آن را باید به سوگ نشست . آنچنان که ما شاهد بودیم و مذاکرات مجلس و مصاحبه های وی گواهی آن را می دهد که او ذره ای از کارهای اساسی خود تخطی نکرد و او هیچ گاه منفعت شخصی خود را به منفعت ملی و شهرستانی اش ترجیح نداد و همیشه به وظیفه اصلی خود عمل کرد و او به راستی الگویی برای نمایندگان مجلس بود.
ای کاش مردم دامغان قدر شناس زحمات او می بودند (55952)
 
سعيد
۱۳۸۷-۰۱-۱۷ ۱۸:۰۱:۰۹
به درستي مي توان او را فخر مجلس هفتم دانست نماينده اي كه به دور از هر گونه حب وبغض سياسي وبا ديدگاه هاي كاملاعلمي اصولگرايي كاملا عاملانه و عملگرايانه را به همه دولتيان ومجلسيان آموخت. (55956)
 
محمودنژاد
۱۳۸۷-۰۱-۱۷ ۱۹:۱۵:۵۷
کاش کسانی که اینقدر سینه چاکانه از این استاد مسلم اقتصاد دفاع میکنند میدانستندکه او چه بلایی بر سر معلولین ایران اوردند.وایا این استاد مسلم از منظراقتصادی حق دارند بدون ارایه هر گونه راهکاری معلولین رامولد تورم درجامعه بدانند (55966)
 
ناشناس
۱۳۸۷-۰۱-۱۷ ۲۳:۱۱:۵۹
آقا جان یک بار این حرفها را زدی بعد جواب شما را دادند که دکتر سبحانی این حرف را نزده است حتی خبر گزاری فارس هم تکذبیه این خبر را چاپ کرد باز هم تو داری همان حرف را می زنی.
آقای محمود نژاد بس است عوام فریبی از خدا نمی ترسید. (55984)
 
یک معلول
۱۳۸۷-۰۱-۱۷ ۲۳:۲۴:۳۹
مدیر انجمن دفاع معلولین ایران علیه دکتر سبحانی بدلیل مخالفت وی با استفاده بی رویه از حساب ذخیره ارزی نشر اکاذیب می کند.
زیرا من خودم مذاکرات را گوش می کردم و ایشان هرگز نگفتند معلولین مولد تورم در جامعه هستند ایشان اگر مدرک مستند دارند ارائه دهند. (55986)
 
جعفر دولتیاری
۱۳۸۷-۰۱-۱۷ ۱۹:۲۳:۲۳
انشالله نماینده جدید برای مردم دامغان یک فرودگاه بین المللی در سطح فرودگاه امام خمینی و یک پتروشیمی بزرگ در حد و اندازه عسلویه و یک معدن الماس و یک کارخانه خودرو سازی نه اصلا چند کارخانه خودور سازی یک شرکت هواپیمایی مثل ماهان و یک برج میلاد و......بسازد و مردم دامغان به آرزوی خودشان برسند. (55969)
 
علي-م
۱۳۸۷-۰۱-۱۷ ۲۱:۰۵:۰۵
ايشان براي موسسه استاندارد كه ريئسش بايد هيئت علمي دانشگاه باشند و با توجه تجربه ودانش ايشان مفيد خواهند بود (55973)
 
مجید
۱۳۸۷-۰۱-۱۷ ۲۱:۰۸:۲۶
لازم است در این خصوص به این نکته ها اشاره شود.
1-وقتی مردم می بیینند در عمل لابی یک نماینده با بدنه اجرائی برای گرفتن امکانات برای حوزه انتخابیه اش موثر می افتد چرا مردم را مقصر می دانید . بهتر است نمایندگان محترم راههای چنین لابی گری را که در واقع همانند مکانیزم رشوه عمل میکند با تصویب قوانین ونظارتهای خاص بخشکانند
2-تصویب قانون انتخابات در زمینه عدم چاپ پوستر در عمل باعث گردید بجای چاپ عکس وچسباندن آن بروشورهای تبلیغاتی همراه با وعده های رنگین و اکثرا\" غیر واقع ودر حجم وسیع توسط کاندیداهای پول دار توزیع شود وتنها حسن آن تمیز ماندن شهر ها بودومابقی زیان بود.
3-بهتر است در قانون جدید انتخابات طول مدت تبلیغات زیاد و راه استفاده از صدا وسیما نیز باز شود در این صورت قطعا\" مردم در انتخاب افراد دقیق تر ودرست تر و عاقانه وغیر احساسی عمل می کنند.
4-به هر حال وقتی نمایندگان مجلس در صحن علنی مجلس در کوچکترین کارهای اجرائی دخالت می کنند نباید از مردم انتظار داشت به کسانی رای دهند که وعده های اجرائی نمی دهند . (55974)
 
دکتر محمدی
۱۳۸۷-۰۱-۱۷ ۲۱:۲۸:۲۷
همیشه غلو تاثیر عکس دارد.قضاوت زود هنگام نکنید.آدم های بزرگ موثر و کارشناس زیادی در کشور هستند که در مجلس حور ندارند.سبحانی 3 دوره در مجلس بود و تمام تلاشش را کرد .بروید دنبال افراد دیگر و تشویق آنها به برگشت در عرصه های مختلف مملکت .در سیاست مثل خاتمی میر حسین و ناطق در اموزش مثل مظفر و در بهداشت مثل فاضل، اکبری. (55975)
 
۱۳۸۷-۰۱-۱۷ ۲۲:۰۳:۳۰
من درباره ی دکتر سبحانی و رای آوردن و یا رای نیاوردنش حرفی نمی زنم اما نکات زیر را به استحضار بینندگان سایت ابراز می دارم:

1ـ میزان رای ملت است و این که وقتی ملت نماینده ای را انتخاب کرد، حالا شخص یا گروهی بیاید و این انتخاب را زیر سوال ببرد، این خود بداخلاقی آشکار است!

2ـ در این 30 ساله ی دوره ی جمهوری اسلامی، به ما یاد داده اند که یک عده ـ آدم های خوب و مبارز قبل از انقلاب ـ سر قفلی کشور را دارند و تا زمانی که زنده اند و نفس می کشد، باید نماینده ی مجلس باشند، یا وزیر و یا قیم مردم و اگر به دلایلی مردم آن ها را نخواستند، گویی ملت خطاکار شده است و فریب خورده و آنان فقط شایسته اند و بس!

3ـ کسی منکر استفاده از تجربیات و نظرات امثال آقای سبحانی نیست و شایسته است که قبل از این که این بزرگان از میان ما بروند ( انشاءالله عمر آقای سبحانی طولانی باد) از آن ها به عنواه مشاور و کارشناس غیر رسمی و مدرس مدرسه و دانشگاه استفاده شود.

4ـ سایر بزرگان هم ردیف آقای سبحانی و حتی بالاتر هم، قبل از این که مردم آن ها را ـ از سمت های رسمی ـ کنار بگذارند، بیایند و خودشان را به پشت جبهه ی سیاست منتقل نمایند و راه را برای تازه نفس ها باز کنند. ( از جمله مسئول محترم سایت الف، آقای توکلی عزیز! ) (55978)
 
صابر
۱۳۸۷-۰۱-۱۷ ۲۲:۰۳:۵۰
اینجانب با دکتر سبحانی از طریق برنامه های صدا و سیما و مطبوعات آشنا هستم و ایشان را شخصی مقید ، میهنی ، مذهبی ، وفادار به اصول انقلاب دیدم و همان موقع اعلام نتایج آهی از نتیجه انتخابات دامغان کشیدم و لی چه سود ...
خداوند به این بزرگمرد با عزت توفیق روز افزون برای خدمت به اسلام عزیز عنایت فرماید. (55979)
 
۱۳۸۷-۰۱-۱۷ ۲۲:۰۹:۲۷
آقای دکتر حسن سبحانی الگوی یک نماینده آگاه مستقل و با شرافت بود.
همیشه فکر می کردم که اگر مردم 10 نفر مثل سبحانی را به مجلس روانه می کردند که واقعا مستقل بودند مشکلات مملکت حل می شد. حیف که همین یکی را هم از دست دادیم.
و متاسفم برای روزنامه همشهری با این خبرنگارش! (55980)
 
۱۳۸۷-۰۱-۱۷ ۲۲:۴۷:۵۲
من شخصا حالم از کسانی که بطور مرتب پستهای خاصی (اعم از دولتی و یا مجلسی) را قبضه می کنند و حاضر نیستند به هر قیمتی رهایش کنند حالم بهم می خورد. بابا معنی دمکراسی یعنی اینکه همه به تناسب دست در قدرت داشته باشند. حالا آقای سبحانی نماینده نشد که نشد. مگر زمین و زمان بهم می خورد. ایشان بهتر است قدری استراحت کنند و به درس و بحثشان در محیطهای دانشگاهی ادامه دهند (55983)
 
۱۳۸۷-۰۱-۱۷ ۲۳:۵۴:۱۱
يكي از معايب دمكراسي همين است. با اينهمه به اينگونه معايبش مي ارزد
اما من تاسف مي خورم به حال مردمي كه جايگاه اين استاد صاحبنظر و متخصص را نمي شناسند و اين مي شود كه نبايد بشود. با تأسف مي بينيد كه ملاكهاي ذهني مردم براي انتخاب چندان معقول و موجه نيست چرايش طول و تفصيل دارد. (55988)
 
جانباز
۱۳۸۷-۰۱-۱۸ ۰۷:۵۱:۵۸
سرمستی از پیروزی بر اصلاح طلبان جواب مشکلاتی که ما اصول گرایان برای مردم درست کردیم نمی شود (55982)
 
امير110
۱۳۸۷-۰۱-۱۸ ۰۷:۵۲:۰۷
آقاي سبحاني شخصيت علمي هستند كه در جاي خود احترام آن برقرار است.اما نويسنده محترم بنده همانند مردم دامغان كه معتقدند ايشان براي دامغان كاري نكردند بايستي بگويم ايشان حتي براي كشور هم كاري نكردند .طرح باصطلاح تثبيت قيمتها ايشان بر چه اصول و منطق اقتصادي برقرار شد؟ تغييرات در محتوي برنامه چهارم كه ايشان هماهنگ با ساير باصطلاح اقتصاد دان مجلس انجام دادند چه ثمره ايي داشت؟ منفعل بودن در قبال تصميمات غير عقلايي و غير اقتصادي مجلس در ابتداي دوره رئيس جمهور فعلي چه بود؟براحتي بعنوان يك اقتصاد خوانده بايستي بگويم ايشان عليرغم داشتن شخصيت علمي ، شخصيت قانونگذاري مستقل اقتصادي نداشتند.ايشان اصول اقتصادي را بر پاي منافع گروهي سربريدند.اميدوارم ايشان با بازگشت به دانشگاه مجددا بعنوان يك اقتصاددان بدون در نظر گرفتن منافع عده ايي به كشور خدمت نمايند. (55999)
 
ناشناس
۱۳۸۷-۰۱-۱۸ ۱۵:۲۸:۴۰
بهتر است قانون را بخواني تا به اشتباه آنرا تثبيت قيمتها نخواني (56068)
 
۱۳۸۷-۰۱-۱۸ ۰۷:۵۵:۱۱
همه می دونن ملک چطوری به مجلس رفت.
از کارت اینترنت و ایرانسل و...قوی ترین مردان ایران و...
مدرکشون هم که...آنتن نمی ده...اینجا چه خبره؟!...منو نجات بدین...نه... (56000)
 
ناشناس
۱۳۸۷-۰۱-۱۸ ۰۷:۵۵:۴۳
به راي مردم دامغان احترام بگذاريد . در حال حاضر نماينده جديد واقعا نماينده مردم است چه شما بخواهيد چه نخواهيد ريشه رشوه و تبليغات دروغين انتخاباتي را از قبل از اينها بايد مي خشكانديد قدر افراد متدين و متعهد و متخصص را بايد در همه حال دانست . اتفاقا در مورد دكتر سبحاني الان وقتش است (56001)
 
۱۳۸۷-۰۱-۱۸ ۰۷:۵۸:۰۶
به نظرم این یه آزمون واسه دولت هم هست که چطور از ایشون استفاده می کنه.
یا اصلا استفاده می کنه یا نه؟ (56002)
 
۱۳۸۷-۰۱-۱۸ ۰۷:۵۹:۲۷
دکتر سبحانی بهتر بود از تهران کاندید می شد. (56003)
 
۱۳۸۷-۰۱-۱۸ ۰۸:۰۰:۱۹
می بینم که کیهانی ها ریختن توی الف! (56004)
 
۱۳۸۷-۰۱-۱۸ ۱۰:۳۶:۲۱
در مقایسه با اکثرنمایندگان مجلس هفتم و اکثر نمایندگانی که به مجلس هشتم راه یافته اند ایشان به لحاظ کارشناسی و نیز مدیریتی هم به لحاظ تئوری و هم به لحاظ تجربی جایگاه بالاتر شایسته تری داشته و دارند. همچنین داشتن چارچوب و بینش در انجام کارها و امور و عدم خلط مباحث و یا نداشتن دیدگاههای مغرضانه و شخصی در انجام وظایف و نجابت قابل توجه ار دیگر شاخصه های این انسان بزرگوار می باشد. امیدوارم همواره و در هر جایگاهی این منش را حفظ نمایند. (56036)
 
مسیح
۱۳۸۷-۰۱-۱۸ ۱۰:۴۳:۰۲
نتایج آرای شهرستانمان که مشخص شد شدیدا متاثر شدم
همه نظرات دوستان را خواندم. نظرات خوب و قابل تامقی بود
در دوران دانشجویی (مجلس پنجم و ششم) {در جمع هم کلاسی ها- دانشگاه تهران} هرگاه که بحث نمایندگان مجلس مطرح می شد؛ با افتخار اسم دکتر سبحانی را به زبان می آوردم.
در مجلس هفتم احساس می کنم نبودن دکتر سبحانی می تواست خلل بزرگی بوجود آورد.
دیدگاه های سیاسی شخصی همچون دکتر سبحانی را نباید ملاک عمل قرار داد.
چون به نظر من دکتر سبحانی را در حیطه تخصص علمی ایشان باید سنجید.
گرچه خود هیچگاه در انتخابات شرکت نکرده ام اما از اینکه همشهریانم چشمشان برای رای دادن به تاسیس جاده و کارخانه و ... بود متاسفم.
هیچگاه تبلیغات مجلس هفتم را یادم نمی رود
شخصی که معرف دکتر سبحانی بود (قبل از سخنرانی ایشان برای تبلیغات ) به یک واقعه جالب؛ برای مجلسیان دردناک و برای دامغانی ها افتخار بود اشاره کرد:
رای گیری طرحی در مجلس مطرح شد. موافقان و مخالفان اعلام آمادگی نمودند.
دقایقی بعد دکتر سبحانی وارد مجلس شد.
نماینده مخالف طرح فوق سراسیمه به نزد دکتر سبحانی آمد و گفت دکتر سبحانی ! برای طرح... من اعلام مخالفت نمود اما نمی دانم باید چه استدلالی بیاورم ؟!
دکتر سبحانی توضیحات لازم را به ایشان دادند.
پس از لحظاتی که نماینده قبلی رفته بود؛ نماینده موافق نزد دکتر سبحانی آمده و اشاره کردند دکتر سبحانی من نسبت به طرح... اعلام موافقت کردم اما منی دانم باید چه توضیحی بدهم.
.
.
.
فارغ از همه مسایل سیاسی و بازی های آن ؛ برای مجلس متاسفم که دکتر سبحانی با آ« همه اطالعات خود در مجلس حضور ندارند.
و برای مردم دامغان (همشهریانم) هم بیشتر ناراحتم که هر کس دیگری (فارغ از شخص و شخصیت مناینده ای که رای آورده) به اندیشمندی همچون دکتر سبحانی ترجیح داده اند.
(یک دامغانی) (56037)
 
مصطفی
۱۳۸۷-۰۱-۱۸ ۱۰:۴۶:۵۲
برخی از آنهایی که با دکتر سبحانی مخالفت می کردند همان کسانی بوده و هستند که دستشان در کیسه نوکیسه هاست و بواسطه قدرتمندان کم توجه به مذهب در طی سالهای گذشته به قدرت نزدیک شده اند و اکنون در قالب اجرای طرح های استحاله انقلاب اسلامی بدنبال خالی کردن نقاط حساس کشور همچون مجلس از وجود انسان های آگاه ، مستقل ، مومن ، تیزبین هستند. از مقامات عالی نظام که دغدغه واقعی دین دارند عاجزانه می خواهم که فکری به حال این وضع اسف بار کنند. مگر ما در کشور چند نفر مثل دکتر سبحانی داریم که با آنها اینگونه رفتار شود. داستان انتخابات دامغان هم از همین مسایل نشات می گیرد. افرادی که در این میدان به اصطلاح رقابت پا گذاشته بودند با خیال راحت به تخطئه انقلاب و اسلام و کشور پرداختند و مسئولان نظارت و اجرا فقط تماشاگر توهین های مداوم آنان بودند. می گویند حتی کسانی از نزدیکان حزب اصولگرای موتلفه در دامغان دکتر سبحانی را آمریکایی خوانده بودند. بدا به حال کشوری که خادمان آن را خائن بنامند. سوال من از آقایان اصولگرا و اصلاح طلب آن است که شما اگر بتوانید امروز با سکوت و سانسور امثال دکتر سبحانی را خانه نشین کنید آیا می توانید تاریخ را هم وارونه جلوه دهید. کسانی هستند که با استقلال رای تاریخ می نویسند و تمام قضایا را بر مبنای واقعیت تحلیل نموده و آیندگان را آگاه می سازند. فریاد مظلومیت مردان پاک ایران زمین همچون امیر کبیر بلند و است و من و تو ای ایرانی غیور مسئولیم تا با شجاعت از این راه قانون و عدالت دفاع کنیم. انشاءالله (56039)
 
ز-ص
۱۳۸۷-۰۱-۱۸ ۱۱:۱۳:۰۴
جناب دكتر سبحاني خوب مي شناسم از روزهايي كه براي نمره هم كه شده از شهيد بهشتي به دانشگاه تهران رفته تا سر درس استاد بنشينيم انساني صديق و متعهد
به عنوان يك دكتري اقتصاد امروز بسياري از نظرات او را نمي پسندم طرح تثبيت قيمتها يكي از اين طرح ها بود در علم اقتصاد اين قيمتهاي نسبي است كه نقش اساسي ايفا مي كند با ثابت ماندن قيمت خدمات دولتي در واقع قيمت آنها نسبت به ساير كالاها كاهش داشته است. چند نكته مطرح است سود شركتهاي دولتي چگونه تغيير مي يابد. مصرف چگونه تغيير مي كند. اصلا با توجه به بالا بودن مصرف انرژي در ايرن ( اسراف در انرژي) آيا ثابت بودن آنها مفهوم دارد. در مورد درآمد شركتهاي دولتي حتما مي دانيد كشش تقاضا براي اين كالاها كمتر از يك مي باشد به بيان ديگر با كاهش قيمت درآمد نيز كاهش مي يابد . سود شركتها نيز كه كاهش مي يابد و اين يعني وابستگي به منابع دولتي و يا كاهش سرمايه گذاري. در مورد مصرف بالاي خدمات دولتي كه هر چه نگوييم بهتر است.
اقتصاد علمي است كه نياز دارد در آن يك فرد برآيند اثرات يك تصميم را درك كند.
بنده حاضرم هر گونه شبهه احتمالي را پاسخ دهم (56042)
 
ناشناس
۱۳۸۷-۰۱-۱۸ ۱۵:۳۵:۵۹
شما هم بهتر است ماده 3 قانون برنامه چهارم را كه به غلط طرح تثبيت قيمتها نام گرفت بخوانيد ، مجلس به دولت گفت اگر ميخواهيد گران كنيد دليل بياوريد ، قانون را خودتان بخوانيد هم ماده 3 وهم 6 تبصره آنرا (56072)
 
حامد
۱۳۸۷-۰۱-۱۸ ۱۱:۴۲:۲۱
بنظر من رای نیاوردن دکتر سبحانی یکی از عوارض عدم بلوغ سیاسی جامعه ماست که در قریب به اتفاق شهرها اتفاق افتاد .
عدم آگاهی توده مردم درمورد مسایل سیاسی و اقتصادی جامعه و اولویت های آن و راه حل مشکلات ، که داشتن قوانین جامع و علمی و کارشناسی اساسی ترین رکن آنست باعث شده است که شان مجلس و نمایندگان به عنوان ابزاری برای پیگیری مشکلات یک منطقه جغرافیایی تعریف شود و در نتیجه کاندیداها نیز در تبلیغات با توجه به همین نکته وعده هایی بی پایه و خارج از توان قانونی خود را در زمینه های مختلف اقتصادی و عمرانی سرمیدهند .
دومین نکته نبود سازوکارهای تعریف شده و قانونی برای اعلام و ابراز نظرات و نارضایتی های مردم و نیز پیگیری خواسته های مدنی می باشد که همین عامل باعث شده به تصور مردم بسیاری از شهرها از نماینده خود چنین انتظاری دارند . در بسیاری از شهرها مردم کارهای مربوط به شهرداری را نیز اط نماینده مجلس پیگیراند و نمایندگان خود را به کارهایی بسیار اولیه و پیش پا افتاده مشغول میکنند .
نکته سوم اینکه افرادی مثل دکتر سبحانی در این مملکت بسیاراند اما از این دانشمندان تعداد بسیار اندکی در عرصه انتخابات حاضر می شوند چرا که روش فعلی انتخابات و تبلیغات که صدالبته تابعی است از نگرش مردم به انتخابات و توقع از کاندیداها . لذا تک تک ماها جای بسیاری از افراد متخصص و دلسوز را در مجلس خالی می بینیم و آرزوی حضور آنها را در مجلس داریم.
نکته آخر اینکه بالابردن سطح آگاهی و دانش مردم وظیفه اصلی دولتمردان و سیاستگذاران می باشد هرچند که تک تک افراد نیز در این زمینه مسئول اند . جالب است بدانیم که متوسط سطح تحصیلات عموم مردم کمتر از پنجم ابتدایی است . (56043)
 
م. محمودی
۱۳۸۷-۰۱-۱۸ ۱۱:۴۴:۰۷
سلام
یکی از دلایل اصلی آنچه که در دامغان رخ داد عدم تمکین دکتر سبحانی در برابر سهم خواهی زیاده خواهان بود. گروهی عدم مخالفت او را در رای اعتماد به فلان وزیر می خواستند و وعده های آنچنانی می داند و پاسخ شنیده بودند که اگر من به این نتیجه برسم که مخالف صحبت کنم حتما این کار را خواهم کرد و حتی بر خلاف نظر فراکسیون خویش این کار را کردند ،یکی حمایت ایشان را برای ریاست دانشگاه می خواست دیگری تقاضای امتیازات ویژه داشت برای تجارت شخصی اش و ... . و این بار این جماعت فزون طلب گرد هم جمع شدند و آنچنان جو مسموم سنگینی را ایجاد کردند که نه سبحانی که شاید هیج کس را یارای مقابله با آن نبود.درست است که مردم دامغان به دکتر سبحانی رای ندادند اما مسئولیت این اتفاق ناگوار متوجه خواصی است که در پشت حرف های زیبا وعوام فریب با ظاهرسازی و دورویی منافع شخصی خویش را جستجو کردند. (56044)
 
خبرنگار
۱۳۸۷-۰۱-۱۸ ۱۲:۱۰:۰۰
یک سوال از مردم دامغان :
آیا اقدام برای انجام شدن 292 پروژه در طی 12 سال که حدودا سالی 24 پروژه و ماهی 2 پروژه می شود کار کمی است ؟
آیا باز هم می گویید دکتر سبحانی هیچ کاری برای دامغان نکرده است؟ (56048)
 
مهدی حسنی
۱۳۸۷-۰۱-۱۸ ۱۲:۵۲:۳۲
آنچه که در یک انتخابات مهم است رعایت اصول و قانون می باشد و اگراین اصول رعایت شود نتیجه انتخابات را باید پذیرفت
ولی آنچه که در انتخابات دامغان به وقوع پیوست آنقدر سئو ال برانگیز است که نباید از کنار آن بی تفاوت گذشت و سکوت نمود.
1-فردی که در انتخابات رای اول را آورد دوبار به علت عدم تایید مدرک تحصیلی رد صلاحیت گردید که بار دوم در تاریخ 15/12/86 نامه رد صلاحیت ایشان به فرمانداری دامغان ارسال گردید و حتی در لیست انتشار یافته در روز اول تبلیغات نام ایشان نبود.
چگونه آقای ملک محمدی یک روزه به قم می رود و این مشکل را با یک نامه سئوال برانگیز حل می کند؟
چرا حوزه علمیه قم که از ارکان مهم نظام ما می باشد در این مورد قدر و منزلت خود را کاهش می دهد و اینگونه مدارک شبهه دار برای کسی که امتحان سطح 2 را به پایان نگذرانده گواهی یک شبه صادر می کند؟
2-آقای ملک محمدی در زمان انتخابات اقدام به انتشار کارت اینترنت بدون فیلتر ،کارت ایرانسل ،توزیع پتو در روستاها ، دادن شام و نهار در بین مردم و فرستادن زنان در محل سخنرانی کاندیداهای دیگر جهت تخریب آنان می نمایدآیا این اصو ل انتخابات است آیا این نوع بدعت گذاری پیروی از فرمایشات رهبری می باشد؟
آیا این اهانت به جامعه روحانیت ما نیست که فردی از این ابزار غیر متعارف جهت برنده شدن استفاده می کند؟
به یاد بیاوریم سخنان گرانبهای مقام رهبری را در جمع مردم یزدو تعریفی که ایشان از نماینده مردم در مجلس ارائه نمودند.و شما را به قضاوت دعوت می کنیم شایسته ترین فرد که در این تعریف می گنجد چه کسی است.. (56053)
 
یک هم وطن
۱۳۸۷-۰۱-۱۸ ۱۴:۴۳:۴۵
سلام
از جمله ی ناکامان بزرگ دیگر می توان به دکتر بزرگیان نماینده سبزوار و مهندس حسینی نماینده ی میانه اشاره کرد که ایشان نیز رای نیاوردند . (56063)
 
علی
۱۳۸۷-۰۱-۱۸ ۱۵:۳۶:۲۳
میزان رای ملت است مردم رابااین تحلیلها کوچک نکنید (56073)
 
صالح
۱۳۸۷-۰۱-۱۸ ۱۶:۵۸:۲۵
مردم دامغان همانقدر كه بواسطه آراي 3 دوره قبل خود شايسته ستايشند، در مورد آراي اين دوره خود شايسته نكوهش و سرزنشند.
اين نكته كمي نيست و زمان آن را بهتر و بيشتر به اثبات خواهد رساند.
بد نيست سري به سايت اطلاع رساني نماينده مردم دامغان با آدرس Damghan.net بزنيد تا مطلع شويد ادعاي كم‌كاري براي شهرستان دامغان به جرم نماينده ملي بودن، چه دروغ بزرگي!
دكتر سبحاني عليرغم بهترين بودن در انجام وظايف نمايندگي و پايبندي به قسمي كه خورده بود نسبت به پيگيري پروژه‌هاي بزرگي اقدام كرد كه با تلاش دولتمردان در اين 12 سال به انجام رسيد. (56097)
 
انجمن دفاع از حقوق معلولین ایران
۱۳۸۷-۰۱-۱۸ ۱۸:۲۵:۵۸
کسانی که ابراز میدارند سبحانی به معلولین ایران توهین ننموده و بعضا خود را معلول و یا ناشناس معرفی کرده اند لطفا به دفتر انجمن مراجعه نمایند تا مدارک متقن به آنان ارائه شود که آقای سبحانی و مصباح مقدم در جلسه علنی مجلس ضمن توهین به معلولان آنان را عامل تورم در جامعه دانستند ولی آقای مصباح در جلسه بعدی مجلس با عذرخواهی رسمی از معلولین از آنان دلجویی نمودند اما آقای سبحانی هنوز شهامت عذرخواهی از معلولان را از خود نشان ندادند. فرد ناشناس و شخصی که خود را معرفی نموده و مدیر انجمن را عوامفریب نامیدند خوب است بدانند در کشور ما سه میلیون معلول وجود دارد که فقط پانصد هزار نفر از آنان از خدمات دولتی استفاده می کنند و از این پانصد هزار نفر فقط دویست و بیست هزار نفر از مستمری ماهیانه بیست و پنج هزار تومان معادل قیمت سه کیلو گوشت برخوردارند در مجموع انجمن معلولین ایران هیچگاه آقای سبحانی را بخاطر پیشنهاد کاهش بودجه معلولان از سیصدو پنجاه میلیارد تومان به سی میلیارد تومان نخواهد بخشید و عدم انتخاب مجدد ایشان را ناشی از این میداند که وی آدمی کلاسیک محور میداند نه مردم محور برای ایشان آرزوی موفقیت در محیطهای علمی و آکادمیک داریم . (56105)
 
یک معلول
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۰۹:۱۰:۳۲
انجمن دفاع از حقوق معلولین ایران - روابط عمومی
جناب أقاي محمود نژاد بسیار زشت است اسم خود را در پشت عنوان روابط عمومی مخفی کنید .
حال اگر شما به منافع خود نرسیدید برای برداشت از صندوق ذخیره ارزی چرا باید کذب گویی کنید.
شما شاید فهم درک صحبتهای دکتر سبحانی را در جلسه آنروز نداشته باشید تقصیر دیگران چیست الان هم می توانید بار دیگر آن صحبت ها را گوش کنید تا شاید چیزهای بیشتری از آن درک کنید.
لطفا منتشر شود. (56181)
 
۱۳۸۷-۰۱-۱۸ ۱۸:۵۸:۴۴
ایشان در زمینه بنزین فرمودند : که بنزین 80 تومان هم گران است بلکه باید حدود 40 تومان باشد ابته این سخن سال 84 سال زیاست جمهوری اقای خاتمی بود .ولی دو سال بعد با بنزین 400 موافق شدند بهتر است در اوقات فراغت اقتصاد بخوانند (56109)
 
هدی
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۱۴:۰۶:۵۰
نمی دانمک شما که از اوضاع خبر ندارید چرا اظهار نظر می کنید. آقای سبحانی از هما اول از مخالفان اصلی فروش بنزین آزاد بود و الان هم مخالف هستند پس کار دولت را به پای ایشان ننویسید
خیلی زمان باید بگذرد تا ببینیم چه کسی را از دست داده ایم (56242)
 
ایرانی
۱۳۸۷-۰۱-۱۸ ۱۹:۵۶:۰۷
امان از بعضی افراد ناآگاه .
آنها کی متوجه می شوند که چه کسی را از دست داده اند
او یکی از بهترین مسئولین جمهوری اسلامی است
شاید او اولین فردی باشد که در چند سال اخیر تا این حد برای جمهوری اسلامی ایران کار کرده باشد خداوند او را حفظ کند
آمین (56114)
 
عباسزاده
۱۳۸۷-۰۱-۱۸ ۲۲:۵۰:۲۸
[/sizدراین مدراین مورد هر چه نوشته شود جادارد تا اداره کشور حزبی نشود انچه مورد انتظار است تحقق پیدا نخواهد کرد . اما اقای دکتر سبحانی با اینکه نان به نرخ روز نمیخورد و نه خواهد خورد ولی بسیار محافظه کار از نوع ایرانی است ایشان با کدام علم یا مصلحت میگفتند بنزین قیمتش کمتر از 38 توماناست کتمان علم قبیح تراز کتمان شهادت است . (56131)
 
صدر
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۰۷:۰۷:۲۸
جناب عباسزاده
ايشان در آن مصاحبه به قيمت تمام شده حسابداري بنزين اشاره كردند. بد نيست با دقت بيشتري مباحث را مطالعه كنيد .

روابط عمومي محترم انجمن دفاع از حقوق معلولين ايران هم بهتر است بيش از اين خود را رسوا نكند و بر اين ادعاي خلاف واقع اصرار نكند تا ما را نيز مجبور به بيان خبرهاي پشت پرده بعد از صحبتهاي رئيس محترم آن انجمن ننمايد.

تاريخ و صفحات قطور آن بهترين گواه و قاضي عملكرد مردي است كه براي بيان انديشه‌هاي والايش در اعتلاي نظام جمهوري اسلامي با بهره‌گيري از اصول دين اسلام، و اداي تكليف هيچ‌گاه قدمي عقب ننشست و آرام نخواهد نشست. انشاءالله. (56157)
 
عالمي
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۰۹:۴۳:۵۶
با تشكر از همه آنها كه با مشاركت در اين بحث ابعاد گوناگون از موضوع را مطرح كرده اند من هم خواستم به اين ترتيب ضمن تشكر از تلاشهاي آقاي دكتر سبحاني براي آقاي ملك محمدي آرزوي توفيق بكنم . واقعيت اين است كه مردم فهيم انقلابي و عالم و متعهد دامغان در طول دوران پس از انقلاب نشان داده اند كه همواره با چشم باز وبصورت كاملا آگاهانه عمل كردهاند وبه واقع انتخاب آنها همواره صحيح ودر راستاي تامين منافع ملي بوده است عملكرد آقاي سبحاني همانند عملكرد نمايندگان قبلي مردم دامغان در مجلس موجب مباهات بوده است و يقين دارم كه آقاي ملك محمدي نيز با عملكرد آتي خود در مجلس ما را به چنين نتيجه اي خواهد رساند . اعتقاد دارم كه به همه آنهايي كه مي توانند و پاي به ميدان ارائه توانائيهاي خود مي گذارند بايد فرصت داد ضمن اينكه از آنان نيز كه قبلا از ارائه توانائيهاي خود براي ارائه خدمت دريغ ننموده اند بايد تشكر كرد واز آنها در سنگر هاي ديگر متناسب با توانمنديهايشان بايد بهره جست ونبايد با تحليل هاي شبه دار نسبت به تخريب چهرهاي كه هنوز وارد عمل نشده اقدام نمود ضمن اينكه تغيير جايگاه يك خدمتگزار نبايد موجب تاسف شود . بايد به عقل جمعي مردم دامغان احترام گذاشت ومطمئن بود كه آنها قبل تامين منافع فرديشان به تامين منافع ملي مي انديشند. (56189)
 
تعصب دامغانیها آب رفته
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۱۰:۱۹:۲۳
ملک محمدی و دوستانش در تخریب سبحانی اشتباه بزرگی کردند.والله رستگار نمیشوند مگر توبه کنند (56192)
 
جواد
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۱۰:۳۰:۰۱
باید پذیرفت مردم اینگونه می خواهند. حق دادن یک رای برای هر فرد را باید خیلی از مردم قدر بدانند. آن رای خیلی کارایی دارد. این هم نمونه بارز اینکه بعضی های آن را قدر نمی دانند. کشور ما نیاز به متخصص دارد. تعهد خوب است ولی ... . (56195)
 
ابوالفضل
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۱۱:۲۱:۱۰
از جمله نکات جالب توجه این انتخابات جلسات محفلی بود که طیف رایحه خوش خدمت دامغان داشت تا به هر قیمت دکتر سبحانی رای نیاورد. بواسطه اینکه می دانم دکتر احمدی نژاد و بسیاری از مقامات محترم دولت با این کار مخالف بودند ، حال چگونه می توان این رفتار غلط طیف مزبور در دامغان را توجیه کرد؟! آیا این اشتباه بزرگ قابل جبران است؟ (56207)
 
علیرضا م
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۱۱:۳۴:۲۷
ترقی از پایین به بالاست
ولی ماازبالابه پایین میترقیم
من به عنوان یک دامغانی دیگر درجای دیگری از کشور نمی توانم سرم را با افتخار بلند کنم و بگویم دکتر حسن سبحانی نماینده ما است. درایام تبلیغات انتخابات هم شاهد بودیم که دیگر کاندیداها در سیاه نمایی و توهین سنگ تمام گذاشتند و برای کسب چند رای بیشتر آخرت خود را فروختند و بی رحمانه به مردی تاختند که آبروی قانون گذاری و وکالت در کشورمان بود، ونیز با تبلیغات پوپولیستی و عوام فریبانه که گمان می کنم تقریبا در همه جای ایران معمول باشد همانندوعده های عمرانی وگرفتن حق شهرستان به هر قیمتی و... بر موج تبلیغات سوار شدندو مردم عادی نیز چون با این حجم تبلیغات سوء مواجه شدند امر بر آنان مشتبه شد و فردی را غیر از دکتر سبحانی برگزیدند. چرا که گفته اند اگر میخواهید دروغی را کسی نتواند تکذیب کند آن دروغ را خیلی بزرگ بگویید و قاعده دیگر هم این است که یک چیز غلط را اگر خیلی زیاد تکرار کنید همه باور میکنند و انکار آن سخت است همانگونه که دولت آمریکا آنقدر گفت عراق سلاح کشتار جمعی دارد تا آخر با مجوز وچراغ سبز شورای امنیت به این کشور حمله کرد.
در این میان اصولگرایان و جبهه متحد هم با بی لیاقتی(ویا شاید هم عمدی و با نیات بعدی!؟) وی را معرفی نکردند و نتیجه این شد که دیدیم...
در پایان با احترام به آرای مردم باید نشست و دید که چه زمانی پشیمان شویم که دیگر پشیمانی سودی ندارد.
اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا (56211)
 
vqi
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۱۳:۳۲:۱۵
از اينكه تيم اقتصادي مجلس ضعيف ترشد به شدت متاسفم جاي انسان فرهيخته اي چون دكتر سبحاني درمجلس خالي است .باتوجه به عدم استقبال دولت ازاينگونه جهره ها اميدوارم قوه مقننه ازوجود ايشان حداكثر استفاده را بنمايد (56238)
 
انتظار...
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۱۴:۲۴:۴۰
به نظر من علت اصلي رأي نياوردن آقاي سبحاني افراد باصطلاح اصول گرا بودند.(افرادي كه به هيچ عنوان اصول گراي واقعي نيستند ولي به خاطر منافع شخصي خود مجبور ميشوند عوام فريبي كنند و خود را اصول گرا بنامند) اين افراد نه فقط به آقاي سبحاني بلكه به دلسوزاني مثل دكتر عماد افروغ و دكتر خوش چهره نيز خيانت كردند.
افرادي كه دوست نداشتند آقاي سبحاني رأي بياورد و به او رأي ندادند در حسرت خواهند ماند و عبارت زير تقديم به آنها :
وقتي بود نديدم ...وقتي خواند نشنيدم...اما...
وقتي ديدم كه نبود...وقتي شنيدم كه نخواند... (56248)
 
خادمي
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۱۴:۵۹:۱۸
انشاالله آقاي احمدي نژاد از وجود ايشان در دولت استفاده نمايد . (56256)
 
الهی
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۱۶:۴۶:۰۰
موافق و مخالفین دکتر هم معترف هستند بر سلامت نفس دکتر سبحانی و اگر در یک فضای سالم انتخاباتی که به همه فرصت بیان عملکردها داده می شد .و افراد به جای تخریب دیگران به اثبات شایستگی خود می پرداختند .بدون تردید هنوز هم مجلس از برکات حضور دکتر سبحانی برخوردار بود .
انان که در دامغان بودند شاهد این جو تاسف بار بودند . که چگونه بعضی از خدا بی خبران فقط بسیج شده بودند دکتر را تخریب نمایند .
با بشکر فراوان از نویسنده دلسوز مقاله یک سئوال از شورای نگهبانباید پرسید اگر این مدرک تحصیلی غیر واقعی را که اقای ملک محمدی اوردند یک کاندیدای اصلاح طلب اورده بود . باز هم اینگونه ان را تائید می کردید.
مطمئن باشید کاندیدایی که با اینگونه مدرک سازی ها وپا در میانی بهضی ها به مجلس می روند نمی توانند از حقوق مردم وکشور دفاع نمایند. (56286)
 
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۲۱:۰۷:۴۰
از نویسنده مقاله که نسبت به این شخصیت متین و با تقوا بی تفاوت نبوده اند سپاسگزارم. نوشتار بجایی بود
به راستی عوام زدگی اب چاشنی بی تقوائی سرمایه عظیمی را از مجلس گرفت .
با توجه به علاقه ائی که به اندیشه های دکتر دارم با حساسیت بیشتری پیگیر انتخابات دامغان بودم متا سفانه ظلم بزرگی را بر ایشان اقای ملک محمدی با نشر اکاذیب وهیجاد جو مسموم در دامغان به راه انداخته بودند.
جای تاسف دارد این همه بی حرمتی خیلی ها سکوت کردند
اما سئوالی که مطرح است این می باشد که اقای ملک به عنوان یک روحانی هزینه این همه بریز و بپاش را از کجا تامین نموده اند ؟
توزیع فراوان کارت اینترنت وایرانسل پتو و ناهار شام بین مردم !
انان که به ملک رای داده اید . کمی تامل نمائید چه کسانی کاسه داغ تر از اش نماینده شما شده اند ؟
ایا کرامت ومنزلت خود را ارزان نفروختید؟
ومسئولین نظام نگذارید عوام زدگی سرمایه های فکری کشور را این گونه از بین ببرد
در مقابل تخلفات انتخاباتی در دامغان مسئولین امر (شورای نگهبان - مجلس -حوزه علمیه ) بی تفاوت نباشند (56335)
 
جواد
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۲۳:۲۳:۳۵
به اصطلاح خواصی که می گفتند میدانیم دکتر سبحانی با معیارهای قانون اساسی ومقام معظم رهبری همخوانی بیشتری دارد ولی ایشان پاشنه کشیده نیست وبا این گونه شبهات بی اساس وحرفهای متناقض ایشان را تخریب می کردند خواهند دانست که چوب بی تقوایی خود را خواهند خورد وروزی مردم خواهند دانست که اینان تحت عنوان اصولگرا ویا استاد دانسته یا جاهلانه تیشه به اصولگرایی وتقوی زده اند .خداوند دکتر سبحانی را در امورش موفق بدارد. (56344)
 
۱۳۸۷-۰۱-۲۰ ۰۰:۰۱:۴۳
اختلاف نظر با دولت، آنهم دولتي كه با حذف سازمان مديريت ريشه و بن كارشناسي را مقطوع كرد ! چنين عواقبي را به بدنبال دارد !
غم مخور (56347)
 
یک خوزستانی
۱۳۸۷-۰۱-۲۰ ۱۰:۱۸:۰۱
جناب آقای دکتر سبحانی مجلس لیاقت حضور شما را نداشت .
و شما ذره ای نباید ناراحت شوید بلکه این مردم هستند که با این اتفاق در سوگ نشسته اند. (56396)
 
ارک
۱۳۸۷-۰۱-۲۰ ۱۱:۱۳:۱۷
دوست دامغانی ام می گفت رقیب انتخاباتی آقای سبحانی برای هر رای یک سیم کارت ایران سل هدیه می داده ! حالا این پولها از کجا آمده و چرا نمایندگی مجلس باید این قدر اهمیت داشته باشد که با این گونه ترفند ها و امکانات نادرست انسان وارسته ای را از راه یافتن به مجلس و مردم را از موهبت داشتن نماینده واقعی محروم سازندفقط خدا می داند. (56423)
 
افق
۱۳۸۷-۰۱-۲۰ ۱۲:۴۹:۳۹
بهتر است مقامات مسئول تحقيقي در مورد اينكه در روز انتخابات smsهايي كه بر روي موبايلهاي دامغاني‌هامي افتاد مبني بر كناره‌گيري آقاي دكتر سبحاني به نفع فلان كانديدا انجام دهند. (56478)
 
كوير
۱۳۸۷-۰۱-۲۰ ۱۲:۵۹:۲۲
بعضي ها براي نشان دادن خودشان در انتخابات دامغان بر روي دوش هاي قوي ترين مردان ايران مي نشستند و در خيابان بر روي اين دوشها خود را نشان ميدادند و افرادي مثل دكتر سبحاني با ايمان و افكارو عقايدخويش خود را به مردم ميشناساندند و اين مردم بودند كه انتخاب مي‌كردند. (56481)
 
مثبت
۱۳۸۷-۰۱-۲۰ ۱۳:۰۶:۲۱
با سلام
در مورد شخصيت و منش متين اقاي دكتر سبحاني جاي بحث نيست. اما لازم به ذكر است كه دفاع ايشان از بحث تعرفه واردات خودرو كاملا به ضرر مصرف كننده خودرو مي باشد . ايشان درمخالفت با تعرفه 75 درصدي واردات خودرو و دفاع از تعرفه 90 درصدي واردات خودرو در واقع مي توان گفت كه از محصولات بي كيفيت داخلي دفاع نموده اند و به نحوي حقوق مشتري را در برخوردار شدن از يك محصول با كيفيت و قيمت مناسب در يك بازار رقابتي ضايع نموده اند. بايد پرسيد كه رعايت حقوق مشتري در مقوله خودرو در كجاي اين دفاع ايشان قرار گرفته است؟ (56484)
 
انتظار
۱۳۸۷-۰۱-۲۰ ۱۳:۱۶:۴۹
انتخابات دامغان واقعا عجيب ترين انتخاباتي بود كه تا به حال از نزديك ديده بودم .هر كس براي رسيدن به قدرت چه كارهايي كه نمي‌كرد اما آنكس كه واقعا نمايندگي حقش بود در نهايت آرامش و متانت بود .حتي زماني كه به مظلومانه‌ترين حالت با تهمتهاي تشنگان قدرت كنار زده شد با ز هم مي‌گفت كه بايد به آراي مردم احترام گذاشت .اين همه صبر و تحمل از كجا آورده اي اي كوه استوار؟ (56489)
 
محسن
۱۳۸۷-۰۱-۲۰ ۱۳:۱۷:۴۰
هیچ کس از شماها دامغان زندگی نمکنید که بدانید در این 12سالی که سبحانی نماینده این شهر بود چه بر مردم گذشت!ایشان دکترا دارند قبول ایشان تئوریسین قوی در بخش اقتصاد هستند قبول اما برای شهرشان چه کردند؟جز این که یه شهر 100هزار نفری را کردند80هزارنفر!اینکه گفته میشود رقیبشان در ایام انتخابات یک سیم کارت ایرانسل می داده کذب محض است.
با ارزوی موفقیت برای نماینده شهرمان (56490)
 
۱۳۸۷-۰۱-۲۰ ۱۷:۲۸:۲۶
یک سوال به نظر شما همه کارها به نماینده بر می گردد خجالت بکشید چه می کنید (56566)
 
جواد
۱۳۸۷-۰۱-۲۱ ۱۱:۵۱:۵۴
با کدام سند می گویید شهر 100000نفری 80000نفری شده است >این آمار جالب در کدام بقالی انتشار یافته است.شما را بخدا تقوی داشته باشید. (56685)
 
یک گوینده تلویزیون
۱۳۸۷-۰۱-۲۰ ۱۳:۳۳:۱۱
آقای دکتر سبحانی را از نزدیک می شناسم .
افتخار دارم در طول سه دوره نمایندگی ایشان , ده ها مصاحبه ی تلویزیونی با ایشان داشته ام .
دیدگاه های بلند و کارشناسانه ی ایشان راه گشایی مطمئن , در مسیر خروج از بن بست های اقتصادی کشور است .
ایشان دانشمندی متواضع و ملبس به لباس برازنده ی اخلاق است .
او جهانی می اندیشد و ملی عمل می کند . اما از حوزه ی انتخابیه ی خود نیز غافل نیست .
ای کاش در حوزه ی تهران کاندیدا میشد تا مجلس از چنین چهره ی دانشمندی محروم نشود .
از آقای دژاکام به خاطر احساس مسئولیتشان در قبال دکتر سبحانی متشکرم . (56500)
 
محمود مزینانی
۱۳۸۷-۰۱-۲۰ ۱۵:۰۴:۰۰
به نظرم دوستان از بعضی شرایط غفلت می کنند

دکتر سبحانی زمانی در جائی می گفت من نماینده ای نیستم که جلوی در فلان معاون وزارت خانه منتظر بشینم تا در رو باز کنه و طرحی رو تائید
اون موقع دکتر برای من و خیلی ها الگو بود
اما سالها گذشت
و شهرستان در سایه زیاده خواهی مرکز استان آنقدر عقب ماند
که آه از نهاد مردم در آمد
موج مهاجرت و ترک شهرستان
آنهم نخبه ها و تحصیل کرده ها بی وقفه ادامه دارد
دامغان یک روستای بزرگ شده
دوستان گرامی
عامیانه و از منظز مردم فکر کنید
فکر کردن که مشکلی نیست
سبحانی که من سه دوره به او رای دادم خود این مسیر را رفت
مثل خیلی از منتخبین
مثل دوم خردادی ها
و و و
چند تا نماینده فکر می کنید به قانون گذاری می پردازند
اصلا چرا فکر می کنید ملک محمدی از شعارهایش رای آورده
ملک محمدی دقیقا از ضعف سبحانی رای آورد
همانطور که خاتمی در دوره زوال اصول گرا ها
مردم فهیم هستند
ولی بعضی ها حد اقل ها رو هم ندارن
نظریات همه عزیزان زیبا
اما سبحانی نه
به خدا وضع دامغان بده
داره در سایه بی کفایتی مسئولان استان از بین میره
سری به استان بزنید
گذری و نظری
من میتونم علمی حرف بزنم
ولی نیازی نیست
اینقدر اوضاع دامغان بده که نگو
چرا سه دوره رای آورد

طی این سه دوره مردم دوست داشتنی دامغان به سبحانی اعتماد کردند گو اینکه در هر دوره عملکرد شایسته ای ندیدند

طی این سه دوره مردم دوست داشتنی دامغان به سبحانی اعتماد کردند گو اینکه در هر دوره عملکرد شایسته ای ندیدند

طی این سه دوره مردم دوست داشتنی دامغان به سبحانی اعتماد کردند گو اینکه در هر دوره عملکرد شایسته ای ندیدند

...... (56529)
 
ناطق
۱۳۸۷-۰۱-۲۰ ۱۵:۳۵:۴۱
خدمت آقای مزینانی عرض کنم که مثل اینکه شما از فعالیت های دکتر برای شهرستان خبر ندارید . ایشان هر 3 ماه یکبار گزارش فصلی خود را به صورت فصلی به مردم ارایه می دادند . می خواهم بدانم از این 48 سخنرانی ایشان در چند تا از آنها حضور داشتید که اینطور ایشان را متهم می کنید.
292 پروژه در دامغان که مهم ترین انها ساخت بیمارستان است . ایشان در شرایطی برای دامغان مجوز بیمارستان گرفتند که شروع هر پروژه ساخت بیمارستان در کشور ممنوع بوده است . با توجه به جمعیت دامغان سهم شهرستان از بودجه استان 15 در صد بود که با تلاش ایشان به 19 در صد رسید. و بسیاری از موارد دیگری که مجال بحث نیست .
لطفا از روی تبلیغات سنگین رقیبان دکتر نتیجه نگیرید که آخرتی هم در پیش است.
فکر می کنم دکتر برای مردم دامغان خیلی خیلی زیاد بود. (56540)
 
محمود مزینانی
۱۳۸۷-۰۱-۲۰ ۱۶:۴۳:۴۳
در جواب ناطق عزیز برای سایر دوستان
من در بسیاری از جلسات ایشان شرکت کرده ام
گو اینکه این مزیتی نیست
شرکت نکردنش هم مشکلی نیست
گزارش دادن هم برای کی و چه؟
شهرم جلوی چشمم است
آن پروژه ها هم برایم بشمرید
لطفا در همین جا آنها را ذکر کنید!
20 مورد را
فقط
منتظرم
می خواهم بدانم مفهوم پروژه چیست.
می خواهم بدانم چه چرخه ی اقتصادی به شهر اضافه شده
کدام سازمانی ایجاد شده
با مستندات
حد اقل منابع لطفا


چرا باید انتقاد نکنم
و چرا برای شما سبحانی مسیح مصلوب شده؟
من به او سه دوره رای دادم
این حق من است
یعنی چه که از آخرت بترسم

اما

وقتی شهر در مدنیت خود مشکل دارد و فرایند توسعه منظم و مشخصی در چشم انداز خود ندارد پروژه یعنی چه؟
کدوم پروژه
عرض من ناظر به شهری است که هر روزش بدتر از دیروزش است
سبحانی
ملک محمدی
حسن بیکی
چه فرقی دارند؟

ساخت بیمارستان ؟
بی انصافی نکنید
همشهریان و هموطنان شما در بدترین وضع ممکن به لحاظ خدمات تنها بیمارستان شهر قرار دارند
مجوز برای حقی که داده نشده؟
ای بابا
گذار شما به بیمارستان دامغان نیفتاده
خدا پدر احمدی نژاد را بیامورزد
ما از آخرت هم بیمی نداریم
بی خیال این جملات (56557)
 
محمود مزینانی
۱۳۸۷-۰۱-۲۰ ۱۶:۴۹:۵۰
اینم بگم
نوع نگاه دکتر رو تحسین می کنم
عملکردش رو نه
من به نوع نگاهش رای دادم
اما مجلس راهی دیگه ای میره
شاهرود هم همین وضع رو داره
خب
پس سمنان بزرگتره
این درصدها چیزی رو نمی گن
جز یه مطلب
پس ما بودجه رو نمی گیریم
یا اینکه برنامه و اجرا دو چیزند و دو راه
یکی به یمین و یکی به یسار


من دکتر رو دوست دارم
اما شهرم رو بیشتر
مردمش رو
نه اینکه جزیره ای فکر کنم
اما چرا بقیه دارن اینطور فکر می کنن
سمنان با دامغان چه فرقی داره
وقتی سمنان نبود
دامغان بود (56558)
 
لعل
۱۳۸۷-۰۱-۲۰ ۱۷:۲۲:۵۸
کاش باور میکردیم که در قبال تک تک انتخابهایمان مسئول می باشیم.کاش منصف بودیم .کاش می فهمیدیم که از دست دادن مردی که با رفتار و کردارش صداقت را معنا کرده بود تلخ است. کاش با انتخابی اشتباه قلب مردی را که همه نیکی بود نمی ازردیم.کاش بلد بودیم با قدردانی و تواضع از مردی که برای شهر و دیار ما اعتبار خریده بود سپاسگذاری کنیم. افرین به دکتر سبحانی که پیروز این انتخابات بود و صد افسوس بر مردمانی که راه به بیراهه بردند. دکتر سبحانی به تکلیف خویش عمل کرد اما ما چه کردیم.....صداقت را به چه چیز فروختیم! (56564)
 
حسین
۱۳۸۷-۰۱-۲۰ ۲۰:۰۳:۱۷
مردم عزیز دامغان پیشرفت شهر شما در سایه همت وتلاش همه مردم از هر صنف و گروهی بدست می اید .اگر فکر می کنید یک نماینده باید جور همه را بکشد .ومردم به خانه های خود بروند .وهیچ مشارکتی در توسعه شهر ودیار خود نداشته
باشند.ابادانی سرعت نخواهد گرفت . وهر کسی دیگری را مقصر می داند وخود را تبرعه....
از خود هیچ وقت پرسیده اید این همه افرادی که با القاب وعناوین مختلف در زمان انتخابات سر وکله انان پیدا می شود ووعده های انچنانی می دهند که بعضی وقتها تصور می شود مردم را احمق تصور می کنند .چرا بعد از پایان انتخابات می روند و حتی پشت سر خود را هم نگاه نمی کنند تا چهار سال بعد.
ایا افرادی که با شام وناهار رای جمع میکنند به شعور و فهم مردم اهانت نمی کنند .
مطمئن باشید انان که برای رسیدن به قدرت از هر ار باطلی کوتاهی نمی کنند بعد از رسیدن به قدرت مردم را فراموش میکنند همه دیگر فهمیدیم اقای ملک مدرک تحصیلی ندارد
وبا توسل به کارهای دور از اخلاق عوام فریبی نمود .
به حامیان او نگاه کنید .منابع مالی این همه هزینه از کجا امد
از همه تقاضا دارم به دور از حب وبقض کمی به انچه که در ایام انتخابات گذشت بنگریم .
ابادانی که توسط صالحان صورت بگیرد .ابادانی است وگرنه سرابی برای عوام فریبی نخواهد بود .
چرا هر زمان اقای دکتر سبحانی خواست صحبت کنند .عدهای با شلوغ کردن مانع از سخنرانی ایشان می شدند .
همه ما روزی باید در پیشگاه حق حاضر شویم .
صادقانه قضاوت کنیم . (56596)
 
صادق
۱۳۸۷-۰۱-۲۰ ۲۰:۱۵:۰۹
شما بهتر است زحمت كشيده و بدهيد تا بروشور تبليغاتي دكتر سبحاني را يكنفر برايتان بخواند و توضيح دهد تا بهتر درك كنيد كه دامغان بواسطه زيرساختهاي ايجاد شده در اين 12 سال ان‌شاءالله در آستانه چه تحول مهمي قرار دارد.
آقاي محترم ، شهرستاني كه در اين مدت داراي 2 شهر اميريه و ديباج شده را چگونه روستا مي‌پنداريد.

اصلا مي‌دانيد براي چه نماينده مجلس انتخاب مي‌كنيم؟
سوگند نمايندگي را يكبار خوانده‌ايد ؟ مي‌دانيد سوگند به قرآن يعني چه؟
چرا دروغ ؟ چرا تهمت؟
نكند خيال كرد‌ه‌ايد سد دامغان با وعده‌هاي سرخرمن حسن‌بيگي سبز شده؟
در فهم جناب شيخ همين بس كه در سخنراني خود در مسجد جامع از معافيت ده ساله مالياتي كه به پيشنهاد دكتر در سفر هيئت وزيران به تصويب رسيده است به عنوان مدرك توسعه‌نيافتگي شهر ياد مي‌كند و نه مشوق سرمايه‌گذاري!
كافيست يا ادامه دهم؟
مي‌خواهيد با نام برايتان رديف كنم كه در اين انتخابات هركس چه كرده است؟
مي‌خواهيد برايتان از مدرك قلابي و از دخالت عضو شوراي نگهبان بنويسم؟
مي‌خواهيد دستهاي پشت پرده را رسوا كنم؟

پس خجالت بكشيد و دست از دروغ برداريد كه با اين انتخاب ابروي شهرمان را برده‌ايم!
مدرك مي‌خواهيد؟
منطق مي‌فهميد؟
پس بخوانيد:

آب

1- سد مخزنی دامغان احداث بخش مرکزی
2- تغذیه مصنوعی گیو تنگه اتمام قهاب صر صر
3- فاضلاب پایان مطالعه آغاز اجرا از سال 87 شهر دامغان
4- فاضلاب در حال اجرا کلاته
5- بازسازی شبکه آب شرب اتمام امیریه
6- بازسازی شبکه آب شرب اتمام دیباج
7- تامین کسری آب شرب دامغان از نصرت آباد اتمام شهر دامغان
8- تامین آب کشاورزی اتمام امیریه
9- انتقال آب کشاورزی اتمام زردوان
10- انتقال آب کشاورزی از چشمه سرخان به مهماندوست در دست اجرا مهماندوست
11- انتقال آب کشاورزی در دست اجرا دهستان تویه و دروار
12- امکان سنجی انتقال آب از سر شاخه های نکا به سد مخزنی جهت تامین آب شرب و صنعت دامغان در بلند مدت در دست مطالعه سطح شهرستان

1- دانشگاه تخصصی علوم پایه دامغان ارتقا از دانشکده شهر دامغان
2- فضا های آموزشی ، ورزشی و خوابگاهی دانشگاه علوم پایه احداث شهر دامغان
3- دانشکده بهداشت ارتقا از آموزشکده کلاته،دروار
4- فضاهای آموزشی دانشکده بهداشت در دست احداث شهر دامغان
5- ساختمان های آموزشکده کشاورزی در شرف احداث امیریه
6- مرکز فنی – حرفه ای خواهران تاسیس شهر دامغان
7- مکتب فاطمه (س) احداث ساختمان و ار تقا سطح به فوق لیسانس شهر دامغان
8- مرکز علمی ، کاربردی رسول اکرم (ص) احداث فضاهای آموزشی – ورزشی شهر دامغان
9- دانشگاه پیام نور ارتقا رشته های آموزشی شهر دامغان
10- دانشگاه آزاد اسلامی ارتقا سطح و توسعه فضاهای آموزشی و ورزشی شهر دامغان

راه
1- دو خطه شدن راه آهن تهران-دامغان-مشهد اتمام
2- باند دوم سمنان به دامغان اتمام
3- باند دوم دامغان به شاهرود اتمام
4- کمربندی های جدید در شمال دامغان در حال اتمام شمال دامغان
5- ارتقا راه جندق – دامغان – دیباج گلوگاه به اصلی در دست اجرا
6- باند دوم دامغان – فولاد محله – ساری در دست اجرا
7- کمربندی های جدید در جنوب دامغان مطالعه و احداث جنوب دامغان
8- راه قوشه – تویه – سه راهی فولاد محله - ساری در حال اتمام
9- راه روستایی اتمام بادله کوه – کوه زر - مهماندویه
10- روکش آسفالت راه های روستایی اتمام تقریبا در تمامی روستاهای دامغان
ورزش
1- سالن ورزشی تربیت بدنی احداث دیباج
2- سالن ورزشی دانش آموزی احداث دیباج
3- سالن ورزشی احداث کلاته رودبار
4- سالن ورزشی احداث حسن آباد
5- سالن ورزشی احداث دروار
6- سالن ورزشی در حال اتمام مهماندوست
7- سالن ورزشی در دست احداث امیریه
8- سالن ورزشی جانبازان در حال اتمام شهر دامغان
9- استخر های شنا احداث شهر دامغان
10- خوابگاه های ورزشی احداث شهر دامغان
11- سالن ورزشی چند منظوره احداث شهر دامغان
12- سالن ورزشی دختران دانش آموز احداث شهر دامغان
13- سالن ورزشی بسیج احداث شهر دامغان
14- سالن ورزشی البرز شرقی در دست احداث شهر دامغان
15- مجتمع ورزشی فرهنگی کارگران احداث شهر دامغان
16- مجتمع ورزشی دانشگاه علوم پایه احداث شهر دامغان
17- مجتمع ورزشی مرکز علمی کاربردی
رسول اکرم (ص) احداث شهر دامغان
18- مجتمع ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی در حال اتمام شهر دامغان
19- استادیوم پنج هزار نفری سفر هیات وزیران شهر دامغان
20- سالن ورزشی سفر هیات وزیران شهر دامغان
21- سالن ورزشی سفر هیات وزیران شهر دامغان

گازرساني

1- خط انتقال گاز 8 اینچ اجرا سمنان به دامغان
2- خط انتقال سراسری گاز 48 اینچ اجرا سراسری
3- گاز رسانی به شهرک های بهارستان ، گلستان و بوستان اجرا شهر دامغان
4- گازرسانی به شهر دیباج اجرا دیباج
5- گاز رسانی به شهر امیریه اجرا امیریه
6- گازرسانی به 9 روستا اجرا کلاته – صید آباد – برم – مهدی آباد – مایان – وامرزان – جزن – حاجی آباد بستجان - ابوالبق
7- گازرسانی به 14 روستا در دست اجرا طاق – بق – حسین آباد حاج علینقی – مهماندوست – امام آباد – زرین آباد – حسین آباد دولاب – نعیم آباد – قادر آباد – مومن آباد – کلاته ملا – حداده – مراد آباد - آهوانو
8- گاز رسانی به 6 روستا در دست طراحی و اجرا آستانه – الله آباد – حجاجی – دولت آباد – شیر اشتیان – بخش آباد
9- گاز رسانی به 6 روستای دهستان تویه دروار در دست طراحی قوشه – صح – دروار – تویه – دهخدا - دشتبو

پروژه‌هاي مذاكره شده براي سرمايه‌گذاري
تولید ماشین آلات کشاورزی
تولید لوله های پلی اتیلن دو جداره و انواع لوله های کامپوزیت
بسته بندی و فرآوری پسته
تولید پانل های ساختمانی پیش ساخته
تولید کاغذ تحریر و چاپ
بسته بندی مواد غذایی
تولید خوراک دام وطیور (آهوان)
تولید خوراک دام قومس
تولید سیستم فرمان خودرو
تولید پودر گوجه فرنگی
تولید فیلم پلاستیکی چند لایه
تولید انواع پرده
تولید لبنیات (صدر البرز)
تولید رادیاتور خانگی
تولید آلومینیم فلوراید
تولید ترکیبات فلوراید و کلسیم فلوراید
تولید مجموعه شیشه بالابر خودرو
تولید انواع فنر
تولید درام های مقوایی
سیلو ی 20 هزار تنی
تولید بیسکوئیت رژیمی
تولید دارو (دماوند دارو)
تولید دارو (شکور دارو)
تولید انواع یخچال
تولید مقاطع فولادی
تولید بتن آماده و قطعات بتنی
تولید بتن آماده
تولید سیمان خاکستری تویه دروار
تولید سیمان خاکستری آهوان
تولید سیمان خاکستری
تولید کربنات کلسیم
تولید دیوار گچی پیش ساخته
تولید پوشاک ورزشی
تولید لبنیات صبح
تولید لبنیات آبتین
سردخانه دامغان
تولید کاشی سرامیکی و دیواری
تولید انواع پارافین
بسته بندی گوشت مرغ
بسته بندی حبوبات و خشکبار
بسته بندی و فرآوری پسته
پتروشیمی دامغان ( تولید اوره و آمونیاک)
تولید کودهای ارگانیت
پرورش مرغ اجداد
نیروگاه 500 مگاواتی
تولید انواع ماشین آلات اداری
تولید ماالشعیر گازدار
تولید بطری های پت
تولید انواع نخ
تولید کاغذ یکبار مصرف
اسید سولفوریک
ادامه بدهم يا كفايت مي‌كند.
بخشهاي ديگري هم دارد. دوست من هر شهري ظرفيتهايي دارد كه در آن شرايط امكاناتي را جذب و تسهيلاتي را براي مردمانش فراهم مي‌كند.
شما زيرساخت مي‌فهميد؟
درك مي‌كنيد سد براي يك شهر كويري چه مزيتي دارد؟
تاكيد مي كنم اينها تنها و تنها برخي از اقداماتي است كه با زحمات مسئولين دولتي و با پيگيري هاي مداوم ايشان به ثمر رسيده است. (56598)
 
رستم
۱۳۸۷-۰۱-۲۰ ۲۲:۲۱:۰۴
آقا صادق دستت درد نکنه که جواب گزافه گویان را دادی؟ ما هم در سوگ نرفتن دکتر به مجلسیم .اصلا کسانی که می گویند در دامغان کار نشده دارند نظام را زیر سوال می برند! ان شاالله آقای ملک دامغان را به قطب صنعتی خاور میانه تبدیل کنند! الهی آمین تا برادر مزینانی به هدفشان برسند. (56604)
 
علیرضا.ا
۱۳۸۷-۰۱-۲۱ ۰۹:۳۷:۳۶
تازه این چیزهایی که آقا صادق نام بردند تنها بخشی از اقدامات دکتر سبحانی در شهرستان دامغان است
شما می توانید برای دیدن همه 292 پروژه به بروشور تبلیغاتی دکتر سبحانی یا به سایت اطلاع رسانی ایشان به آدرس www.damghan.net مراجعه فرمایید (56652)
 
محمود مزینانی
۱۳۸۷-۰۱-۲۱ ۱۵:۲۷:۵۰
در جواب تمام این وری و اونوری ها


من عینیت شهرم را می بینم
راستی اینجا کسی سر لحاف ملا که چونه نمیزنه؟
پرسیدم مطمئن بشم.
من که سیاست مدار نیستم
ولی چاپ این خدمات و این جوابیه خیلی ناشیانه بود
من دقیقا فک می کردم شما این مسیر را بروید

خب
حالا اینها باشه در معرض قضاوت مردم
عرض ما هم
حداقل بدانند و بدانیم
اینم بگم
من نه خوشم میاد و نه دوست دارم از این نماینده و اون نماینده دفاع کنم
برای من مصداق خدمت
شهر و بس
من زیر بیرق حق سینه میزنم
حالا هر کی بگه
بی ریا بااسم خودم
نه با اسم مستعار که نمی دانم مال کیه
اینقدر هم از خودم و شرایط دکتر می دونم که همین حرفها رو مستقیم برم و بهش بزنم و مطمئنا به نماینده بعدی هم میگم


راستی منطق یعنی چه؟
می دونی ؟
من باید چطوری از ادعای شما منطقی بشم.
آمار و ارقامتان را از کدام مرجع آورده اید
ارائه کنید
مگه من زیر سئوالم
اگه شمابگید بدم نمی شه
خب توفیر میکنه
چرا سکوت را لابد گرفته اید؟
چرا هیجان زده اید؟
من هر شخصی نماینده بشه از روز اول زیر نظرش دارم
حقم
وظیفم



اما یه چیز برای خوانندگانی که خب
اونا هم به فکر شهرشون هستن
این برای بعضی از طرفداران ایکس و ایگرگ نیست

بعضی چیزا توی کشور استثنا نیست
به هر حال کشور توسعه یافته نیست
کاستی ها و دلخوری در همه جا هست
دوم اینکه
دکتر در نظر من همون استادیه که از زمان دبیرستان بهش علاقه داشتم و دارم
سومیشم
دامغان حقش بیشتر ازاینه
چهارم
زیاد متعصب نشید و مودب باشید
لطفا
به هر حال دامغانی هستیم. (56716)
 
یک دوست
۱۳۸۷-۰۱-۲۱ ۱۷:۱۸:۲۳
برادر عزیز آقای مزینانی از ابراز نظر شما ممنونم چرا که گفتن حق شماست لیکن به آگاهی تان می رسانم جدا از اینکه شاید برخی مشکلات باشد که من هم قبول دارم و اصولا به وظایف نماینده مجلس مرتبط نیست ولی باید مراقب بود تا در بیان موضوعات مورد نظر حرمت ها حفظ شود چرا که اگر دکتر سبحانی نماینده دامغان در حال حاضر نباشد ولی ایشان شخصیت مرد احترام همه ماست و بنده که در انتخابات به ایشان رای هم نداده ام لیکن حفظ حرمت ایشان را بر همه موافقان و مخالفانشان واجب می دانم. امثال دکتر سبحانی ها مایه افتخار دامغانند و امروز چقدر خوب است که اگر ما به ایشان رای ندادیم ولی جایگاه ایشان را محترم بشماریم. مردم ایران از طریق سایت الف دکتر سبحانی را نشناخته اند و با حرف های شما یا دیگری هم چیزی بر آگاهی آنان اضافه نمی شود ولی در رابطه با اخلاق دامغانی ها به قضاوات می نشیننند. نگذارید کسانی بر طبل کم بینی دامغان و دامغانی بکوبند و سوار بر موج عوام فریبی ها به تخریب شخصیت های ممتاز شهرمان همچون دکتر سبحانی بپردازند. با تجدید احترام به نظرات شما و سایر دوستان. والسلام (56737)
 
محمد
۱۳۸۷-۰۱-۲۱ ۱۹:۳۸:۵۹
موتلفه که همواره خود را مقید به ولایت می داندو کلام و سخن رهبری را فصل الخطاب همه امور می داند . در این برهه تاریخی دامغان واقعا حماسه ای آفریده است !1.
سران موتلفه در شهرستان دامغان نشان دادند جز به منافع شخصی خود نمی اندیشند و از سنگر موتلفه فقط برای رسیدن به منافع نا تمام شخصی خود استفاده می کنند .
آنان در شعار های انتخاباتی خود و کاندیدای مورد حمایتشان (ملک) کاملا بر خلاف فرمایشات مقام رهبری در یزد که اصول را تعریف نمودند. عمل کردند.
آنان در دوره انتخابات حرفها و کلامی را در مورد دکتر سبحانی به زبان آوردند که واقعا باعث تاسف بود.
باید دید تک تک افراد راس مجموعه موتلفه در دامغان دنبال چه پستهایی بوده اند( مثلا ریاست دانشگاه آزاد،ریاست آموزشو پرورش و ......................)
وا اسفا (56782)
 
رضا
۱۳۸۷-۰۱-۲۱ ۱۹:۴۴:۱۸
هر دم از این باغ بری می رسد
خدا مجلس هشتم را بخیر کند منتخب دامغان در مجلس هشتم روز گذشته در یکی از روستاهای دامغان آبگرمکن توزیع کرده است.
نفهمیدیم وظیفه نمایندگی به ستاد بسیج اقتصادی کی محول شده است. (56783)
 
میلاد
۱۳۸۷-۰۱-۲۱ ۲۰:۵۰:۰۴
خلایق هر چه لایق
امثال دکتر سبحانی برای 50سال دیگر این مملکت بدرد میخورند همان بهتر که ایشان به مجلس هشتم راه نیافت یقینا\" با شرایط مجلس جدید وی سکته میکرد. راستی چرا اینقدر موضوع را کش میدهید جان کلام را بگوئید و همه را خلاص کنید.
\" مخالفان دکتر در مرکز چه در مجلس و چه در دولت تحت هر شرایطی نمی خواستند وی به مجلس راه یابد و اینکه چه کسی بجای وی برود هم مهم نبود . مگر غیر از این بود که در ایام انتخابات برخی عوام مدعی القاء شده میگفتند فقط دکتر رای نیاورد\"
ضمنا\" در این مملکت یک مرد نیست تا بالاخره تکلیف مدرک منتخب جدید را تعیین کند! (56795)
 
علیرضا
۱۳۸۷-۰۱-۲۱ ۲۰:۵۲:۱۷
خدا پدرت را بیامرزد آقا میلاد بنده هم کاملا\" موافقم (56796)
 
احمدی
۱۳۸۷-۰۱-۲۱ ۲۳:۱۴:۳۸
من دامغان را زیاد نمی شناختم ولی هر زمان سخنان دکتر سبحانی را از طریق تریبون مجلس ویا سیما می شنیدم بدون تعارف به مردم غبطه می خوردم از اینکه چنین نماینده با سواد وبا تقوای را دارید .با شجاعت تمام وبدون وابسطه گی کور کورانه حق را میگفت با چه فروتنی و صلابتی این مرد بین همه دلسوزان نظام عزیز بود .
اما مردم دامغان باور کنید قدر نماینده خود را ندا نستید .او اسیر میز وقدرت نبود .با انتخاب خود نماینده صالحی ومدبری را از مجلس گرفتید .
وهن طور که شنیدیم با مکر شیطنت عدهای از خدا بی خبر
خدایا جهل و نادانی وعوام زدگی ونفاق را از این کشور دور بگردان (56809)
 
فاطمی
۱۳۸۷-۰۱-۲۱ ۲۳:۳۴:۱۹
مردم ایران ونویسنده محترم مقاله از شما سپاسگزاریم .حساسیت شما نسبت به شخصیت دکتر سبحانی قابل تحسین است .
ایا می دانید فردی که به جای این الگوی نمایندگی به مجلس هشتم میرود برای کسب رای جمعی از قوی ترین مردان ایران را برای نمایش در ایام تبلیغات به دامغان اورده بود .
وجالبتر اینکه مراسم بلند کردن خودرو را در گوشه از شهر اجرا می کرد که در ان زمان اقای دکتر در مسجد جامع در حال سخنرانی بود .ای مسئولین بزرگوار نظام نگذارید این اداب جاهلیت رواج پیدا کند .
اقایان اصولگرا شما باید از دکتر وظلمی که بر او رفت دفاع می کردید .سکوت خیانت بزرگی است .
اقای نویسنده متشکریم (56810)
 
محمدعلي
۱۳۸۷-۰۱-۲۲ ۰۹:۱۳:۲۷
دکتر سبحاني در يکي از نطقهايش در مجلس درباره تغيير قانون اساسي صحبت کرد. اگر کسي متن ان نطق را روي اين صفحه بگذارد خيلي چيزها معلوم مي شود (56864)
 
محمدعلي
۱۳۸۷-۰۱-۲۲ ۰۹:۱۷:۴۷
متن سخنراني را در خود الف پيدا کردم
آدرسش اين است

http://www.alef.ir/index.php?option=com_content&task=view&id=1559 (56867)
 
۱۳۸۷-۰۱-۲۲ ۱۳:۰۵:۳۸
وجود افرادی مثل ایشان برای مجلس براستی غنیمت است ایکاش راهی وجود داشت که این دمکراسی ناقص کامل میشد تا مردم ما نمایندگان خود را دقیقا بر اساس نوع وظایفی که بعهده دارند انتخاب کنند یعنی کار برای شهر و منطقه را با انتخاب شورا و شهردار و بخشدار و کار برای قانون گذاری در سطح کلان کشور را با انتخاب نماینده مجلس به اهل خود واگذار میکردند تا شاهد چنین اتفاقهایی نباشیم که شبیه آن و به نوعی دیگر در اصفهان چند دوره است که اتفاق می افتد به این ترتیب که به همسر آقای کامران به تبع شوهرشان رای میدهند( انهم فقط اهالی یکی دومنطقه مثل جرقویه )در حالیکه هیچ منفعتی نه برای منطقه و نه برای کشور ندارند( البته در ماه رمضان کلاس قرآن میگذارند) (56910)
 
محمدي از دامغان
۱۳۸۷-۰۱-۲۲ ۱۶:۰۸:۲۲
من خودم به شما راي ندادم ولي اين را هم ميدانم شما بهترين و كارشناس ترين نماينده براي مجلس بوديد كاش از تهران كانديدا ميشديد شما يك نماينده ملي هستيد شما افتخار دادمغان بوديد و هستيد موفق باشيد. (56933)
 
فاطمه
۱۳۸۷-۰۱-۲۲ ۱۷:۰۸:۵۱
در بعضی از اظهار نظرها دیدم که گفته می شد باید اقای دکتر سبحانی از تهران کاندید می شد وحتما از انجا رای می اورد .
اما من فکر می کنم دکتر باعث افتخار دامغان است .و اتفاقا دامغان باید به دکتر ببالد .انچه که باعث این اتفاق شد .دامن زدن به عوام زدگی است که .بر روی امواج جهل ونادانی بزرگانی چون دکتر را از حذف می کنند .واین خطر بزرگی است که نظام ما را تهدید
میکند .
وجای تاسف دارد اگر در مقابل این انحراف سکوت کنیم وباید مسئولین نظام در این مورد هشیار باشند وبه عوام زدگی دامن نزنند .اگر جامعه دچار عافت عوام زدگی شود از ارمانها فاصله خواهد گرفت
در دامغان متاسفانه عوام زدگی در کنار سکوت خواص باعث
انحراف مردم در تشخیص اصلح شد.
البته سکوت معنی دار شورای نگهبان در تائید صلاحیت اقای ملک که از لحاظ مدرک تحصیلی مشکل داشته واسناد ان موجود است جای تعجب دارد .
از نخبگانه جامعه در خواست داریم نگذارند مردم به سمت این نوع عوام زدگی های خطر ناک بروند .یک انقلاب به تدریج به سمت انحراف می رود .به هوش باشیم. (56945)
 
دانشجوی دامغانی
۱۳۸۷-۰۱-۲۲ ۱۸:۰۸:۴۲
به راستی ما را چه می شود که در مقابل چشمانمان حقیقت را فدای مصلحت کردند و چهره ای عزیز را در رقابتی نا برابر و غیر منصفانه از دامغان و بلکه ایران گرفتند. دکتر سبحانی گواهی است بر وجود خدمتگزارانی که خالصانه به فکر اعتلای کشورند و در این راه تمام تلاش خویش را مصروف می دارند. آنگاه که ایشان از تصمیم دیگر مردم در رای دادن به فردی غیر از خود ، آگاه شدند بواقع صحنه زیبایی از بزرگواری و عظمت روحی ایشان متجلی شد. با همان صبر و متانتی که معرف حضور همه کسانیست که او را می شناسند ، اظهار داشت که من رای 3 دوره مردم دامغان را به خود همچون گوهری می دانم که تا آخر عمر از آن پاسداری می کنم و هیچ کس در کلام او چیزی جز ذکر بزرگی مردم دامغان نشنید و این است مثال مردان خدا آنانکه خود را مامور به وظیفه می دانند و نه مامور به نتیجه و با آنکه آگاهند اگر در هر جای از کشور کاندیدای نمایندگی شوند مردم با افتخار به ایشان رای خواهند داد ولی به احترام مردم دامغان از جای دیگری حتی تهران نامزد نشدند. سیاستمداران کشور ما باید اخلاق انسانی و احترام به مردم را از ایشان بیاموزند. باشد که زمامداران کشور ما قدر این گوهر دردانه را بیش از گذشته بدانند. (56952)
 
خرسندی
۱۳۸۷-۰۱-۲۲ ۲۲:۲۴:۲۰
دکتر سبحانی نماینده کامل والگوئی بود که با عمل واندیشه
خود این واقعیت را نشان داده بودند که از جایگاه نمایندگی دامغان مطالب کارشناسی- سنجیده غیر جناحی ودر راستای نظام صادر می شود که این سرمایه معنوی و اجتماعی عظیم را جهل ونادانی وعوام فریبی از ما گرفت. (56980)
 
۱۳۸۷-۰۱-۲۲ ۲۲:۵۲:۰۴
خیلی تاسف بار است فردی با این همه خصوصیات ممتاز بارز
مظلومانه مورد بی حرمتی جمعی بی خرد قرار گرفت واین مرد
بزرگوار فقط سکوت کردند .
بجا بود دستگاه امنیتی واطلاعاتی شهرستان دست های پشت پرده را افشاه می کردند .تا واقعیت ها اشکار می شد و پرده نفاق کنار میرفت .
اگر این حقایق گفته نشود این انحراف ها بیشتر گسترش مییابد
زیرا جریانی سازمان یافته بود .
بزر گان در تهران حتما در مورد این اتفاق در دامغان سکوت نکنند
اقای ملک با تخلف به مجلس می رود (56986)
 
رسولی
۱۳۸۷-۰۱-۲۳ ۰۹:۵۴:۳۵
متشکریم
مطلب بجائی بود نشان داد نشان داد هنوز هم نویسندگان متعهد ما در مقابل سرمایه های معنوی وعلمی کشور بی تفاوت نیستند
ای کاش شورای محترم نگهبان نیز کمی بیشتر این حساسیت را داشت ونسبت به تخلفات اشکار انتخابات دامغان چشم ها را نمی بست (57010)
 
ناشناس
۱۳۸۷-۰۱-۲۳ ۱۷:۳۲:۵۵
آنچه که باعث تاسف برای من و بسیاری از دوستانم است این است که در ایام انتخابات مجلس ،روحانیت و بسیاری از مسئولین شهرستان که سالها در سایه عنایات و همیاری دکتر سبحانی فعالیت نموده بودند و بدون پرده بگویم از بار علمی و معنوی دکتر بهره ها برده و چیزهایی آموخته بودند در این ایام با غرض و بی غرض خاموش بودند و در مقابل حملات بی امان و تهمت های ناروایی که به دکتر سبحانی زده شد ساکت ماندند و
اینچنین بر خود و مردم ظلم روا داشتند.
اینان افرادی بودند که با روحیات دکتر با گذشت این سالها آشنا
بودند و می دانستند دکتر تحت هیچ شرایطی از اصولی اخلاقی که به آن معتقد است کوتاه نمی آید .
امروز افرادی که بیغرض بی تفاوت بودند از کرده خود پشیمان شده اند
اما آن دسته که با غرض ورزی سکوت کرده و راه را برای رای آوردن فرد دیگری هموار نمودند باید در آینده پاسخگو باشند.
افرادی که با دکتر از نزدیک آشنا بودند و دراین دوران 12 ساله حتی یک بار بی احترامی ، کوتاهی ،بی صداقتی از او ندیده بودند در این شرایط لازم بود به عرصه امده و مردم را راهبری می کردند تا عده ای فرصت طلب که جز برای منافع خود کار نمی کنند ایچنین به مردم و دکتر سبحانی تعدی نکنند. (57047)
 
تقوی
۱۳۸۷-۰۱-۲۳ ۱۹:۲۵:۲۸
نکته جالب در این انتخابات و رقبای دکتر سبحانی این بود که یکی از کاندیدیاهایی که در روزهای انتخابات بسیار پشت سر دکتر می گفت اطرافیانش خلافکارای دامغان بودند که همه مردم آنها را می شناسند.افرادی که مردم از دستشان در امان نیستند.
حالا ببین یکی مثل دکتر سبحانی باید با چه کسانی در انتخابات رقابت می کرد. (57060)
 
علی قریب بلوک
۱۳۸۷-۰۱-۲۳ ۱۹:۵۶:۳۶
تقدیم به امیرکبیر زمان دکتر حسن سبحانی مردی از تبار دامغان شهر اندیشمندان روشن ضمیر
نرسد دست تمنا چو به دامان شما
می توان چشم دلی دوخت به ایوان شما
از دلم تا لب ایوان شما راهی نیست
نیمه جانی است در این فاصله قربان شما
فقط افسوس و صد حیف .
ولی گذر زمان ثابت خواهد کرد که ...
...خوش دولتی است خرم و خوش خسروی کریم
یا رب ز چشم زخم زمانش نگاه دار
ز آنجا که پرده پوشی عفو کریم توست
بر قلب ما ببخش که نقدی است کم عیار
ترسم که روز حشر عنان بر عنان رود
تسبیح شیخ و خرقه رند شرابخوار
حافظ چو رفت روزه و گل نیز می رود
ناچار باده نوش که از دست رفت کار (57063)
 
حسن
۱۳۸۷-۰۱-۲۴ ۲۲:۲۰:۰۷
اقای حداد در جلسه با نمایندگان جدید گفته بودند کار نماینده قانونگذاری است .ونماینده ها خود را در گیر کارهای اجرائی حوزه های خود نکنند .
اقای حداد پس تکلیف اقایانی که با این شعارهای عوام پسندانه به مجلس امدند چه می شود همانهائی که کار نمایندگی را تا حد یک شهردار وشورای شهر پائین اورده اند
واکنون به ناحق کرسی مجلس را غصب نموده اند .ای کاش اقایان اصولگرا به فکر کیفیت نماینده گان هم سوی خود می شدند تا افرادی مانند دکتر با این حرکات عوام فریبانه وابن نیرنگ حذف نمی شدند. (57278)
 
سعید
۱۳۸۷-۰۱-۲۵ ۲۲:۳۵:۲۱
یکی از نقاط ضعف اصولگرایان همین عدم دقت در انتخاب تیم خود در مجلس است .مجلس واصولگرایان به نمایندگان متخصص
ودرد اشنا نیاز دارد .خذف دکتر خسارت جبران ناپذیری را وارد کرد .ان هم به این روش غیر اخلاقی وبا تخلف . (57522)
 
عبداله راستگو
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۰۸:۳۵:۰۸
از اينكه ايشان با جو سازي راي نياوردند متاسفم - سير سمپاشي عليه ايشان چند سالي است كه در دامغان مطرح بود از آنجا كة حقير هر دو آنان را ميشناسم واقعا از اينكه مردم هوشمند دامغان تحت تاثير سو اين سمپاشي ها دكتر سبحاني را از حضور در مجلس محروم كردند متاسفم.
ولي اگر افراد هوشمندي در كميسيونهاي تخصصي مجلس و دولت وجود داشته باشند يقينا از وجود ايشان بعنوان يك كارشناس مسلط و مطلع استفاده خواهند كرد.
و واي بحال دولت ومجلسي كه از وجود دكتر سبحاني و دكتر خوش چهره ها استفاده نكند.
افراد خدومي كه اهل بده بستان نيستند و مصالح شخصي را فداي مصالح جامعه ميكنند . (59477)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.