نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 469793
نگاهی به زمینه های گزینش نامزدهای مقابل آقای روحانی
بخش تعاملی الف - بهروز ساریخانی
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۵۴


ظاهرا درخواستی توسط ستاد آقای رئیسی به صدا و سیما ارجاع شده که در آن پیشنهاد می شود مناظره ای بین آقایان روحانی و احمدی نژاد برگزار شود. این درخواست مورد اقبال برخی مدعیان اصولگرائی واقع شده و صدا و سیما نیز آنرا چندین نوبت (حتی بلافاصله بعد اتمام مناظره دوم) پخش نمود.

یک ) این درخواست موید نگرانی هائی است که بارها توسط بسیاری از دلسوختگان منافع ملی کشور بیان شده است که اولا علیرغم پز منتقدانه برخی مدعیان اصولگرایی، واقعیت آنست که روح احمدی نژادیسم، نه تنها توسط آنان درک نشده و مورد انتقاد نیست بلکه اکثریت قابل توجه ایشان هنوز هم معتقد به همان سیاست های اجتماعی - اقتصادی هستند که دولت آقای احمدی نژاد مبدع و پیگیر آن بود.

ثانیا درخواست بی حیثیت کردن دولت آقای روحانی توسط گروه آقای احمدی نژاد، نشان دهنده آنست که ظاهرا آقایان به این نتیجه رسیده اند که تخریب های گسترده تاکنون، هنوز کافی نیست و باید کسی را به میدان بیاورند که قبلا در جبهه تخریب ارکان نظام نمرات درخشانی را کسب نموده است.

این درخواست نشان میدهد که چرا در 4 سال گذشته با وجود روشن شدن بسیاری از ابعاد [...] از سیاست های 8 ساله دولت نهم و دهم، نه تنها کوچکترین تلاشی برای محاکمه آنانی صورت نگرفت که [...]، بلکه به انحاء مختلف نیز تحت حمایت بوده اند.

جریان امور بیش از پیش نشان میدهد که انتخایات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری, در واقع انتخابی بین ادامه راهی نیمه تمام یا بازگشت به گذشته است !

دو ) در تحلیل نامزدهای جناح های قدرت, کاملا روشن است که چرا جبهه مشترک اعتدال و اصلاح طلبان درون حکومت از میان تمام گزینه ها، بر آقای روحانی تمرکز دارند. آنان میدانند که اگر انتخابشان فردی با نفوذ معین آقای روحانی نباشد، آن گزینه بهیچ وجه قدرت پایداری در برابر کارشکنی های گسترده (حتی پس از انتخاب شدن) را نخواهد داشت. تجربه 4 سال گذشته ثابت نمود که بدون دولت ژنرال ها, دولت هر رئیس جمهور مستقل از جناحهای قدرت آنچنان به فلج کشیده خواهد شد که اگر هم نخواهد استعفاء دهد، عملا به انفعال کامل کشیده خواهد شد.

اما سوال اساسی آنست که چرا جناح های مدعی اصولگرایی بجای گزینه های ضعیف یا مردود، آلترناتیوی مسلط، آگاهتر, با تجربه و بی حاشیه, به میدان رقابت با آقای روحانی نفرستاده اند؟

آیا واقعا در جبهه مقابل آقای روحانی، قحط الرجال است که کسی باید زمام امور کشور را بعهده گیرد که بویژه در شرایط حاضر نیازمند فردی نواندیش، مبتکر، حاذق، مسلط و بسیار باتجربه تر است؟

متاسفانه انتخاب های این جبهه, نه تنها نشان دهنده خونی تازه در رگ های نگاه اصولگرایی نیست، بلکه نشان می دهد آنان بیشتر پیگیر شخصیتی حرف شنو هستند.

[...]. اما اینکه ایشان امروز هم در پنجاه و چند سالگی پا به میدان خطیری میگذارد که نیازمند دانش، تجربه و تدبیر بسیار بیشتری از داشته های ایشان است, جدا مایه نگرانی است.

ظاهرا همان دیدگاه " آخرالزمانی " که باعث برآمد سیاست های داخلی و خارجی متوهم و فوق العاده خطرناک آقای احمدی نژاد برای اداره کشور در 8 سال 84 تا 92 بود، این بار نیز بهرجهت موفق شده بسیاری از بزرگان اصولگرا را خام نماید تا شاید بستری فراهم شود که [...].

مسلما رای هر فرد محترم است و هر ایرانی میتواند هر آنگونه که تشخیص می دهد انتخاب نماید یا اصلا در انتخابات شرکت نکند. امید آنکه علاوه بر بزرگان ریشه دار جناح محافظه کار که تا فرصت هست و بویژه مردم ، با هوشیاری و درس آموزی از تجربه بینهایت تلخ 84, مانع بازگشت مسیر کشور به بیراهه ای گردند که مسلما روی به پرتگاه سقوط دارد.
 
کلمات کلیدی : بهروز ساریخانی
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۱۸ ۰۹:۰۴:۰۴
موافقم، اکثریت مردم وعده های تو خالی کانداها رو جدی نمیگیرند (4324705) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.