نظر منتشر شده
۱۰
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 151029
کارمندان زن از کار نیمه وقت استقبال کنند
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۹ فروردين ۱۳۹۱ ساعت ۱۹:۴۶
معاون معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور خواستار شد : کارمندان زن از کار نیمه وقت استقبال کنند.

به گزارش فارس به نقل از معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور، هاجر تحریری نیک صفت در مورد استخدام نیمه وقت کارمندان زن با اشاره به قانون کار نیمه وقت و پاره وقت بانوان در کشور گفت: از زنان کارمندی که شغل تمام وقت سبب آسیب رسیدن به زندگی شخصی شان می‌شود، خواسته شده تا بدون نگرانی، برای انجام کار به صورت نیمه وقت یا پاره وقت درخواست دهند.

معاون راهبردی معاونت توسعه مدیریت یادآور شد: برخی مشاغل تمام وقت دولتی قابلیت انجام کار به صورت نیمه وقت را دارند، برای همین زنان کارمندی که انجام کار تمام وقت سبب لطمه به زندگی شان می‌شود، می توانند با ارایه درخواست و موافقت دستگاه محل کار به صورت نیمه وقت اشتغال داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه نصف شدن حقوق ماهانه کارمندان نتیجه کار نیمه وقت است، گفت: این موضوع ممکن است دلیل بی رغبتی بخشی از کارمندان برای استقبال از این امر باشد، ولی طبیعی است وقتی کارمندی نصف سایر کارمندان کار می کند، باید نصف آنان نیز حقوق دریافت کند.

معاون راهبردی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور خاطرنشان کرد: از آنجایی که برخی از کارمندان زن به خاطر انجام کار تمام وقت در اداره با مشکلات عدیده‌ روبرو هستند، این قانون به عنوان یک امتیاز و در زمره تسهیلات اعطایی به بانوان بنا به پیشنهاد دولت به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده است و بانوان عزیز نباید هیچ گونه نگرانی از این بابت داشته باشند.

تحریری نیک صفت اضافه کرد: البته ممکن است یکی دیگر از دلایل بی میلی زنان کارمند به این قانون، موضوع بازنشستگی آنها باشد که قانونگذار برای رفع این دغدغه پیش بینی کرده که با پرداخت کسورات بازنشستگی به طور کامل از طرف بانوان گرامی، خدمت نیمه وقت آنان از حیث بازنشستگی تمام وقت محسوب خواهد شد.

ما در معاونت راهبردی منابع انسانی رییس جمهور نیز به دنبال این هستیم، تا کارمندان نیمه وقت که حقوق نیمه می‌گیرند، بتوانند با تسهیلات بیشتری به افتخار بازنشستگی نائل شوند.

پیگیری های لازم در دست انجام است که به محض حصول نتییجه به اطلاع همه خواهد رسید.
 
۱۳۹۱-۰۱-۲۹ ۲۲:۴۰:۱۲
کار خوبیه به نظر من. کلا همه میدونن که وقتی زنها کار میکن، در واقع دو شیفت میشن. یک شیفت سر کار و یک شیفت تو خونه. از طرفی هم به نظر من در بسیاری از ادارات میتوانند هم مردان و هم زنان را پاره وقت کنند و آب از آب تکان نخواهد خورد. هزینه ها هم میاد پایین و گرایش به شغل دولتی هم کم میشه. من بارها با مراجعه به اداراتی که دوستان خودم در آن کار میکنند میبینم که بیشتر وقتشان را حرف زدن و تلفن کردن و خرید و چایی خوردن غیره میگذرانند. متاسفانه این موضوع در قشر تحصیل کرده بیشتر دیده میشه. (745431) (moderator18)
 
۱۳۹۱-۰۱-۳۰ ۰۹:۱۸:۳۴
خيلی ها دلشون می خواد اما کجاست مسئولی که موافقت کنه؟ بيشتر مسئولين آیین نامه هایی که به ضرر خودشون می شه و به نفع کارمند هست رو به راحتی رو نمی کنن چه برسه به پيشنهاد موافقت با نيمه وقت شدن که خيلی پشتوانه محکم قانونی و دوام (حداقل فعلاً) نداره! کاش می گفتن خانم ها با 10 سال سابقه 10 روز حقوق بازنشست. ببينين چند نفر می رن کنار و چقدر راه برای جوون های بیکار (بیشتر آقایون که مسئول اصلی تأمین معاش خانواده هستن و شرایط اونها بالطبع خانوم ها و ازدواج- زندگی- امنیت اجتماعی و ... رو هم تحت الشعاع قرار می ده) باز می شه. خانوم ها حقوق آنچنانی نمی خوان عمدتاً. بيشترشون دنبال یک آب باریکه هستن و یه بیمه درمانی. (745885) (moderator18)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۳۰ ۱۲:۰۱:۵۸
ببخشید کی گفته خانوما بیشتر دنبال یه آب باریکه هستند؟؟؟ کار جوهر انسان است. هرکسی هم دوست نداشت یا شرایطش جور نبود میتونه اصلا کار نکنه. کار که دیگه زن و مرد نداره. اگه فضای بازار کار واقعا رقابتی باشه، اونوقت آقایون هم میتونن کار کنن و ریشه بیکاریشونو در کار کردن زنها جستجو نکنن. این مسولان متخصص و خبره!!! کی می خواهند متوجه بشوند که مشکل بیکاری در ایران، کار کردن زنان نیست؟؟؟ (746240) (moderator18)
 
حیدری
United States
۱۳۹۱-۰۲-۰۲ ۱۲:۲۱:۵۹
سلام من خیلی دنبال این نصف شدن روزای کاریم هستم واز طرفی هم دوست
داشتم بتونم با15 سال سابقه و15روز حقوق بازنشست بشم چون سالها ی
شیرین عمرم روکارکردم دلم میخواد آب باریکه ای نتیجه زحماتم بشه وازطرفی دوتاپسر9و2 ساله دارم که دوست دارم پیش اونا باشم ودیگر اینکه همسرداری
کنم واز زندگی چیزی بفهمم نه اینکه صبح تاشب بدوم و5ساعت باقی مانده نصف شبم رو با اضطراب قضایای فردا کابوس ببینم. (749978) (moderator18)
 
کارمند شرکتی
۱۳۹۱-۰۲-۰۳ ۰۸:۰۵:۳۸
سلام من هم ازاین طرح خوشم میاد و دوست دارم مثل معلم ها نصف هفته رو کارکنم و مابقی با خانواده و بچم باشم اما یک سری مشکلات مالی اجازه این کار رو بهمون نمی ده من خودم شرکتی هستم مگر چقدرحقوق میگیرم که نصف بشه من هم دوستم دارم بچم در رفاه باشه مثل دوستاش کارکردن تمام وقت برام سخت اما به خاطر مشکلات مالیم تحمل میکنم (750823) (moderator21)
 
اعظم
۱۳۹۳-۰۸-۱۰ ۱۴:۰۸:۲۸
سلام سوای از مسائل مالی آن مشکلی که هست ممکنه سمت و محل کارت رو عوض کنن ،طف یه روز مرخصی گرفته فرداش میاد می بینه دیکه نباید سرجای قبلیش بشینه!!!1 حالا اگه سه روز هفته نباشه همکارای عزیزش معلوم نیست تو این فرصت چه آشی براش پخته باشن (2464111) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۴ ۱۶:۱۷:۰۵
من استفاده کردم اما همکاران زن اداره دمار از روزگارم درآوردند! (2701342) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۰ ۱۳:۱۲:۰۱
سلام فکر نمی کنم قانونی که حسابی از تمام مزایا زده جایی به همکاران بدهد چون چیزی برای کسر کردن ته حقوق نمی مونه (2713478) (alef-10)
 
موسوی
Romania
۱۳۹۵-۰۱-۱۴ ۱۳:۳۵:۴۹
توی هلند سابقه کار خانمها 17 ساله چون به کانون خانواده اهمیت زیادی میدن برعکس مملکت ما که ... وجزو کشورای ثروتمند وتحصیلکرده با امار بالاست .دلیلشم ابنه که اونا فهمیدن خوانواده سالم وشاد جامعه سالم و بافرهنگ میسازه و میفهمن که محور خانه وخاانواده زن هست برای همین مثل ما فقط شعار دلخوشکنی نمیدن ....از سرمایه وجود زن برای گرم نگه داشتن خانواده استفاده میکنن با سابقه کم زنها رو بازنشست میکنن تا جامعشون رو اباد کنن نه مثل ما که فقط شعار میدیم وخانواده هامون روز به روز متلاشی تر میشه وبه دنبالش جامعمون ...اف به بیکفایتی وبی تدبیری (3624558) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۱۷ ۱۰:۳۳:۲۳
طرح نیمه وقت ، شاید در ظاهر خوب باشد ولی به دلایل معایب زیاد این طرح استقبال زیادی نشده و نمی شود و انهم نه به دلیل کاهش حقوق بلکه به دلیل کسر تمامی مزایای جانبی است از جمله اضافه کار ، پاداش های میان سال ، پاداش های آخر سال ، پاداش ماه رمضان و .... من نمی دانم وقتی کسی نیمه وقت کار می کند چه ربطی به کسر همه مزایای جانبی دارد مگر این شخص کار نمی کند و تازه مگر حقوق ثابت بخور نمی کارمندان چقدر هست که این مزایا را هم قطع می کنند کلا این طرح ، طرح به درد نخوری است (4004883) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.