توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 411911
سوءتغذیه در بیماران مشکلی همه گیر در جهان
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۰۶:۴۵
مصرف کافی غذا و سوءتغذیه در افراد بیمار موضوع دغدغه مسئولان بهداشت و سلامت است که به اقتصاد اجتماعی جوامع فقیر و ثروتمند تاثیر می‌گذارد.

به گزارش مهر، محققان دانشگاه پزشکی وین اتریش عنوان می کنند حصول اطمینان از تغذیه مناسب بیماران باید بخشی از طرح درمان در بیمارستان ها باشد. نرخ ناخوشی و مرگ و میر در بیماران دچار سوءتغذیه ۸ برابر بیشتر است.

به گفته محققان، ۵۰ تا ۶۰ درصد بیماران تمام وعده غذایی شان را نمی خورند و این میزان کاهش در مصرف غذا به سختی از طریق مراقبت های تغذیه ای جبران می شود.

تیم تحقیق در این مطالعه، فاکتورهای تاثیرگذار بر مصرف غذا بیماران را در یک روز مشخص موسوم به روزتغذیه بررسی کردند و همچنین ساختارهای مراقبتی مرتبط با تغذیه در ۹۱,۲۴۵ بیمار بستری شده در بیمارستان را در سطح جهان مورد بررسی قرار دادند.

یافته اصلی آنها این بود: فاکتورهای کاهش تحرک، کاهش وزن ناخواسته و بیماری که در طول هفته گذشته به قدر کافی غذا نخورده بود، در افزایش ریسک کاهش غذاخوردن بارز هستند.

به گفته محققان، زنان بیش از مردان متاثر از این مشکل هستند و افراد خیلی جوان و خیلی پیر بیش از افراد ۴۰ تا ۷۹ ساله متحمل چنین شرایطی می شوند.

این چهار فاکتور در همه جای دنیا اهمیت یکسانی دارند. در همه جای دنیا بیماری با کاهش اشتها همراه است. به گفته محققان، وجود یکی از چهار فاکتور فوق نشانه هشدار است.
 
کلمات کلیدی : سوءتغذیه+کاهش تحرک+کاهش وزن+کاهش اشتها
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.