توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 463518
شیوع بالای آرتروز زانو در ایران
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۹ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۳۸
دبیر برنامه ارتوپدی در کنگره جامعه جراحان ایران با اشاره به اینکه ساییدگی زانو از بین آرتروز های کل بدن شایع تر است، گفت: می توان از آرتروز زانو با روش‌های سبک زندگی سالم پیشگیری کرد.

به گزارش مهر، دکتر محمود کریمی مبارکه با اشاره به اینکه ساییدگی مفاصل زانو بین آرتروز های کل بدن شایع تر است، افزود: آرتروز زانو در کشور ما به دلیل فرهنگ، آداب غدایی، مذهبی و... همچون نشستن چهار زانو، دوزانو و استفاده از دستشویی ایرانی بیشترین فشار را به کشکک زانو وارد می کند و از شایع ترین بیماری های زانو است.

وی در ارتباط با راه های درمان و جلوگیری از آرتروز زانو تصریح کرد: کاهش وزن برای کسانی که افزایش وزن دارند، تقویت عضلات اطراف زانو، تغییر سبک زندگی همچون صحیح نشستن، استفاده از صندلی، رعایت مسائل ورزشی و استفاده از اسانسور به جای پله، از روش‌های پیشگیری از آرتروز زانو است.

این قوق تخصص زانوافزود: اگر بیمار با رعایت سبک زندگی سالم و استفاده از داروهای ضد التهاب، درد او بهبود نیافت و همچنین نتایج رادیوگرافی حاکی از آرتروز شدید بود، جراحی و تعویض مفصل برای بیمار ضرورت می یابد.

کریمی مبارکه با اشاره به برگزاری کنگره ارتوپدی انجمن جراحان ایران از  ۱۸تا ۲۲ اردیبهشت ۹۶ در سالن همایش رازی، ادامه داد: این کنگره به شکل ارائه سخنرانی بوده که بعد از اینکه ۳ نفر سخنرانی کردند،همه شرکت کنندگان  به صورت پرسش وپاسخ انجام داده و با تبادل نظر و معرفی کیس های ارتوپدی به گونه ایی در جمع مشارکت دارند و فقط شنوه نیستند.

دبیر برنامه ارتوپدی در کنگره جامعه جراحان ایران افزود: پزشکان می توانند به صورت اینترنتی و یا حضوری در روز کنگره برای ثبت نام اقدام کنند، همچنین شرکت در این کنگره حداکثر امتیاز بازآموزی را  برای آنها به همراه دارد.

کریمی مبارکه با اشاره به اینکه در این کنگره ارتوپدی کارگاه های آموزشی هم برای شرکت کنندگان برگزار می شود، گفت: این کارگاه ها شامل تعویض مفصل زانو، تروما، شکستگی ها است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: از ۴ روز کنگره یک روز آن به همکاران پرستار در حوزه ارتوپدی اختصاص دارد، زیرا لازم است پرستارانی که در بخش ارتوپدی مشغول کار هستند آموزش های لازم در این زمینه را فراگیرند.
 
کلمات کلیدی : آرتروز، زانو
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.