نظر منتشر شده
۹
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 218510
گوگل را چرا؟
بخش تعاملی الف - حسین قلی زاده
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۰۷:۴۹
چند روزی است که دسترسی به سایت گوگل توسط اکثر ایرانی ها به طور عادی امکان پذیر نیست. یا به کندی می توان به این سایت دست یافت و یا باید از ابزارهای غیر متعارف اینترنتی برای دور زدن ابتکار جدید سازمان فیلترینگ بهره جست.

حال سوال اینجاست دیگر گوگل را چرا؟

در روزهایی که مدیران دولتی برای آزادسازی شبکه های اجتماعی ژست می گیرند این اقدام جدید سازمان فیلترینگ نشان می دهد که اقدامات این دولت با حرف ها و موضع گیریشان تا چه حد متفاوت است.

موتور جستجوی گوگل یکی از قدرتمندترین ابزارهای حال حاضر دنیای وب است و به عنوان یکی از کاربردی ترین و پراستفاده ترین سایت برای ایرانیان مطرح است بی شک از این ابزار اینترنتی نیز به سان سایر ابزارها می توان استفاده های متفاوتی کرد ولی منافعی که این ابزار برای استفاده کنندگان آن قرار می دهد آنقدر زیاد است که می توان تمام معایب آن را نادیده گرفت. و اگر قرار باشد سایتی مثل گوگل بسته شود پس از نظر حضرات چه سایتی باید در اینترنت فعال باشد؟!

گوگل جز چند سایت مهم اینترنتی است که برای اکثر کاربران وب اینترنت بدون آن بی معنی است. این کاربران از هر راهی برای دسترسی به این سایت مهم بهره خواهند جست از این رو این اقدام جز لوس کردن بحث فیلترینگ و افزایش استفاده کنندگان از نرم افزارهای ممنوعه نتیجه دیگری نخواهد داشت.
 
کلمات کلیدی : حسین قلی زاده
 
امير
۱۳۹۲-۱۲-۱۵ ۱۷:۲۸:۵۸
دوست من موتور جستوگر هوشمند و ابر جستوگر ايراني سلام هست قراره از اون استفاده كنيم يه بار ازش استفاده كني نمي توني ازش دل بكني باور نداري يه بار امتحان كن (2009684) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۲-۱۵ ۲۲:۳۸:۰۷
میشه کذب نبافی!! این جستجوگر دلچسب شما بیش از 90% امکاناتش هنوز غیرفعاله (2010169) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۱۶ ۱۲:۵۸:۰۷
دوست عزیز من یه دانشگاهیم و باید جستجوی پیشرفته انجام بدم تا جدید ترین اطلاعات دانشگاه های دنیا رو بگیرم
اگر با این ابزار کار کرده باشی میفهمی این جستجوگرهای ایرانی به هیچ دردی نمیخورند (2010562) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۱۵ ۱۷:۴۰:۵۶
در ماده 22 قانون جرایم رایانه ای، قوه قضائیه مکلف است تا کارگروهی را با عضویت نمایندگانی از هر سه قوه قضائیه ، مجریه و مقننه و به ریاست دادستان کل کشور تشکیل دهد.
اسمش هم کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه است. (بخوانید کمیته فیلترینگ!!!)
پس فیلترینگ در اصل دست قوه قضاییه است. (2009711) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۲-۱۵ ۱۸:۱۰:۱۲
"در روزهایی که مدیران دولتی برای آزادسازی شبکه های اجتماعی ژست می گیرند این اقدام جدید سازمان فیلترینگ نشان می دهد که اقدامات این دولت با حرف ها و موضع گیریشان تا چه حد متفاوت است." !!!!
گویا نویسنده این خبر اطلاع کمی از کشور دارد و نمیداند که سازمان فیلترینگ زیرمخموعه دولت نیست، و اعضای این سازمان از نهاد های مختلف دیگر هم می باشد (2009753) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۲-۱۵ ۱۸:۴۱:۲۸
گویا شما هیچ اطلاعی نداری که نصف کمیته فیلترینک مستقیم از طرف دولت انتخاب میشه (2009802) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۲-۱۵ ۱۹:۰۵:۰۶
نویسنده عزیز لطفا یک تحقیق در مورد سازمان فیلترینگ بفرمایید (2009845) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۲-۱۵ ۱۹:۴۰:۴۴
مشکل کمیته پروتکلssl،واسه همین گوگول به زحمت و بعضی از قسمتهاش اصلا باز نمیشه(تنظیمات امینیتی حساب گوگول) (2009898) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۲-۱۶ ۱۱:۵۴:۰۸
به نظرم اینقدر گوگل مهم هست که تصور اینترنت بدون اون ممکن نیست اگر واقعا این کار رو کرده باشن یعنی کم کم مردم باید قید فضای مجازی و وب رو بزنن (2010517) (alef-13)