توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 461934
آمریکا در حوزه اینترنت اشیاء از ایران و هند نیرو می‌گیرد
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۱۶
دبیر علمی نخستین کنفرانس بین المللی اینترنت اشیا گفت: فرصت‌های شغلی که این مبحث ایجاد می کند آمریکا را با کمبود نیرو مواجه کرده و آنها مجبور شده‌اند، نیروی متخصص از کشورهایی مثل ایران و هند وارد کنند.

به گزارش ایسنا، بهروز شاهقلی از برگزاری کنفرانس بین المللی اینترنت اشیاء در تاریخ‌ ۳۰ و ۳۱ فروردین ماه  در دانشگاه اصفهان خبر داد و اظهار کرد: در این کنفرانس برروی کاربردها و زیرساختها متمرکز شده‌ایم چرا که معتقدیم فضا در این زمینه خیلی بزرگ است.

وی با اشاره به بهترین کاربرد تکنولوژی در زندگی انسان افزود: در بحث سلامت، داروهایی تولید شده که با استفاده از اینترنت اشیاء تمام اطلاعات داخل بدن انسان را در اختیار افراد قرار می‌دهد، شهر هوشمند، حمل و نقل ارتباطات خودرویی و پیاده‌سازی سرویس‌های پایه در بخش حمل و نقل، روشهای نوین آبیاری در کشاورزی و همچنین انرژی و فناوری در اختیار اینترنت اشیاء است.  

وی ادامه داد: وقتی قرار است تمام تجهیزات و تکنولوژی‌ها در اینترنت اشیاء با یکدیگر ارتباط برقرار کنند، چالش امنیتی معضل جدی محسوب می‌شود به همین ترتیب پروتکل‌ها و مکانیزهای امنیتی به وجود آمده است، البته در برخی از کشورها محدودیت‌ها و حساسیت‌هایی وجود دارد که باید مد نظر قرار گیرد. در بخش اقتصادی نیز کسب و کارها باید به طور کنترل شده وارد این زمینه شود.  

دبیر علمی اولین کنفرانس بین المللی اینترنت اشیاء اضافه کرد: خوشبختانه مقالات زیادی به این کنفرانس ارسال شد که با دقت زیاد ۲۰ مقاله برای سخنرانی شفاهی، ۴۰ مقاله برای ارایه پوستری در نظر گرفته شده است همچنین چهار کارگاه آموزشی برگزار می‌شود.  

شاهقلی ادامه داد: امروز در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان شرکتهایی در خصوص اینترنت اشیاء در حال کار هستند. در حوزه سلامت کمی عقب هستیم که باید با فعالیت بیشتر بتوانیم به سمت اینترنت اشیاء برویم، در خصوص خانه‌های هوشمند (Smart home) نیز چهار شرکت هم اکنون در اصفهان فعال است و امیدواریم که این سطح از تکنولوژی برای مردم ملموس تر شود.  

وی خاطر نشان کرد: در آینده‌ای نزدیک این موضوع مشاغل زیادی ایجاد خواهد کرد و آمریکایی‌ها اعلام کرده‌اند با کمبود نیرو مواجه خواهند شد و از کشورهایی مثل ایران و هند نیرو وارد می‌کنند. 
 
 
کلمات کلیدی : اینترنت اشیاء+آمریکا+ایران
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.