توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 428463
چین جنگنده رادارگریز آزمایش کرد
تاریخ انتشار : دوشنبه ۶ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۹:۲۴
در پی بالا گرفتن تنش ها میان چین با آمریکا و ژاپن، پکن پیشرفته ترین جنگنده رادارگریز خود را مورد آزمایش قرار داد تا در کنار نشان دادن قدرت نظامی خود به این کشورها، به انحصار آمریکا در ساخت جنگنده های پیشرفته پایان دهد.

به گزارش ایرنا تازه ترین اخبار دریافتی حاکی است که جنگنده رادارگریز چین که پیشرفته ترین مدل «جی ـ ۳۱» می باشد، ظاهرا روز جمعه گذشته پرواز آزمایشی داشته و امروز (دوشنبه) این خبر مورد تایید مقام های نظامی این کشور قرار گرفته است.

این خبر در شرایطی منتشر می شود که چین در تحولی دیگر در راستای به رخ کشیدن قدرت نظامی خود، ناو هواپیمابر «لیائونینگ» را برای اولین بار با هدف انجام برخی رزمایش ها و تمرینات به همراه چند فروند کشتی دیگر به آبهای اقیانوس آرام غربی اعزام کرده است.
روزنامه «چاینا دیلی» نیز در گزارشی اعلام کرد که جنگنده مدل جدید از نوع «جی - ۳۱» که «گیرفالکون اف سی ـ ۳۱» نام دارد، برای نخستین بار پرواز آزمایشی موفقی را انجام داده است.

در واقع این پاسخی به ساخت و پرواز جنگنده فوق پیشرفته آمریکایی «یو اس اف ـ ۳۵» است که از آن با عنوان پیشرفته ترین جنگنده دنیا یاد می شود.

جنگنده چینی دو موتوره و رادارگریز است و رسانه های گروهی چین به طور گسترده پرواز آن را بازتاب داده و آورده اند که این پایانی بر عصر انحصاری ساخت جنگنده های پیشرفته توسط آمریکاست.

چین یک بار در سال ۲۰۱۲ میلادی این جنگنده را البته با مدل قبلی آن آزمایش کرد و ظاهرا هواپیمای جدید قدرت حمل تسلیحاتی بیشتری دارد و به فناوری های الکترونیکی پیشرفته تر مجهز می باشد.

این هواپیما بر اساس گزارش های موجود، تغییراتی را در بال ها، دم های عمودی، نورپردازی ها و قدرت مانور هوایی داشته است.
این جنگنده را شرکت هواپیمایی «شن یانگ» شهری در شمال شرق چین ساخته است که خود از زیرمجموعه های گروه صنعتی هواپیمایی چین است.جنگنده رادارگریر نسل پنجمی چین نزدیک به ۷۰ میلیون دلار قیمت دارد و گفته می شود که از جنگنده های نسل چهارم گرانقیمت اروپایی ها ارزانتر است و در صورت تکمیل آن دومین جنگنده رادارگریز پس از «جی ـ ۲۰» خواهد بود که چین آن را ماه نوامبر در نمایشگاه هوایی «جوهای» در جنوب این کشور به پرواز درآورد
 
کلمات کلیدی : جنگنده رادار گریز+چین
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.