توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 279261
دولت به دنبال کاهش مالیات ارزش افزوده
تاریخ انتشار : دوشنبه ۸ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۱۹
معاون وزیر تعاون با اشاره به اینکه ۵۰ راهبرد برای توسعه و تحول بخش تعاون تدوین شده است گفت: دولت به دنبال کاهش بخشی از مالیات بر ارزش افزوده تعاونی‌ها است.

به گزارش تسنیم، سید حمید کلانتری معاون وزیر تعاون، با بیان اینکه تعاونی ها با داشتن نقش موثر در ایجاد اشتغال پایدار و توسعه اقتصادی می توانند در تمامی عرصه ها به شکوفایی اقتصاد ملی کمک کنند گفت: ۴۰۰ تعاونی دانش بنیان در کشور فعال است که اعضای آن افراد دانشگاهی و نخبگان هستند.

کلانتری بر لزوم تقویت مدیریت تعاونی ها و منسجم شدن اعضای تعاونی ها برای رسیدن به اهداف تولید تعاونی ها درسایه توجه به آموزش تأکید کرد وافزود: همکاری،همدلی و داشتن اعتماد به توانایی های خود می تواند به شکوفایی تعاونی های در عرصه تولید و اشتغال پایدار کمک کند.

وی با اشاره به صادرات بیش از یک میلیارد دلاری کالا از سوی تعاونی های تولیدی اشاره کرد و گفت: سال گذشته تعاونی های تولیدی یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار کالا صادر کردند. بخش تعاون در دنیا به عنوان رکن اصلی اقتصاد فعالیت می‌کند، چرا که در دنیا یک میلیارد نفر عضو تعاونی ها هستند.

کلانتری با اشاره به اینکه ۵۰ برنامه راهبردی برای توسعه و تحول بخش تعاون تدوین شده است افزود:سهم بخش تعاون از اقتصاد ملی باید به ۲۵ درصد افزایش یابد، اما سهم بخش تعاون در برنامه پنجم ناچیز و اندک بود و زیرساخت های پیش بینی شده برای رشد و پویایی بخش تعاون اجرایی نشده است.

معاون تعاون وزیر کار با بیان اینکه دولت به دنبال کاهش بخشی از مالیات بر ارزش افزوده تعاونی‌ها است گفت:در لایحه اصلاحی دولت به دنبال کاهش بخشی از مالیات بر ارزش افزوده برای تعاونی هاست تا امکان رقابت و فعالیت بهتر تعاونی ها فراهم شود.

کلانتری گفت: تعاونی ها با پرداخت مالیات بر ارزش افزوده که مساله ای متعارف در دنیاست مخالف نیستند، بلکه خواستار اخذ عادلانه آن از تمام بخش های اقتصادی جامعه هستند. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های تعاونی‌ها، ارزش افزود‌ه‌ای است که ایجاد می‌کنند و با توجه به اینکه ظرفیت لازم برای تحرک‌بخشی به بازار کار را دارند اگر سرمایه‌های خرد مردمی را جمع‌آوری کنند موجب رشد و توسعه اقتصاد و افزایش سهم بخش تعاون می‌شوند.
 
کلمات کلیدی : مالیات بر ارزش افزوده
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.