نظر منتشر شده
۹
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 197460
یک درس
بخش تعاملی الف - ایمان کریمی
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۹۲ ساعت ۰۶:۴۸
در این روز ها که بحث حمله به سوریه از طرف جناح غربی-عربی داغ شده شاید خالی از لطف نباشد از زاویه دیگری به آن نگاه کنیم.

در حوادث سوریه اگر دولت بشار اسد و شخص وی را حتی در نگاهی یک طرفه مقصر اصلی بدانیم و قائل باشیم که خشونت ارتش سبب بروز این وضع شد اگر این خشنونت را ناشی از خشم طبیعی مردم بدانیم و بگوییم در جنگ حلوا خیر نمی کنند از چند چیز نمی توان صرف نظر کرد و نادیده گرفت.

اول کمک پیدا و پنهان همه کشور های جناح غربی عربی به مخالفان ، سوریه نیز بجز چند دوست مانند ایران و حزب الله وعراق و شاید روسیه به عنوان متحد استراتژیک در همسایگی خود بجز دشمن چیزی ندارد تمامی مرزهای آن در محاصره دشمنانی است که سابقا با ایشان رابطه نسبتا دوستانه ای داشته و شاید فکر چنین روز هایی از جانب ایشان را نمی کرد.

دوم جنگ در سوریه بین المللی است این روز ها هیچ انسان منصفی نیست که حضور گروه های تروریستی وهابی و سلفی و انواع جنگجو های چند ملیتی را در سوریه تکذیب کند و آن هم چند ملیتی هایی با انگیز هایی به شدت قوی ، بسیار خشن و خونریز.

سه جناح غربی به دنبال منافع خویش است و مردم و حقوق بشر دستاویزی بیش نیست ( شاید دوستانی مخالف باشد ، اگر اینگونه است این دوستان گرامی لطف کرده بگویند دولت های غربی تا امروز کجا بودند به قول سیاست مداری که گفته بود در این دو سال مردم سوریه بسیار کشته شده اند تا کنون غرب کجا بود) و...

هدف ایننوشته هیچ یک از نوشته های بالا نبوده و نیست از میان همه موراد مهم این سه نکته را لیست کردم تا تنها به نکته ای اشاره کنم و آن این است اگر چند سال دیگر ایران در این وضعیت قرار بگیرد کدام یک از موارد بالا در مورد ما نمی تواند تکرار شود؟

آری شاید دوستی بترسد بگویید بیایید با غرب دوست شویم تا از چنین روزی جلوگیری کنیم ، می پرسم به نظر شما حتی اگر غرب هم بخواهد با ایران به همین نحو کنونی به صلح و ثبات برسد آیا کشوری مثل عربستان و قطر و آذربایجان و امارات و... ساکت می نشینند آیا این کشور ها صلح و ثبات ما را بر می تابند آیا همانطور که میلیارد ها دلار خرج جنگ لبنان و سوریه و... می کنند از خرج کردن آن در مورد ایران هراسی دارند آیا اسرائیل که در تمامی این سالها از قبل ایران هراسی در دنیا برای خود اعتبار و کمک و حقوق ویژه کسب کرده ایرانی در صلح با دنیا را برخواهد تافت ( دوستانی که فریاد تقصیر خودمان است سر می دهند توجه کنند الان بحث من چیز دیگری است و ما در این وضع قرار داریم )

نکته بعد آیا گروهای تروریستی که با گروه های علوی در سوریه چنین می کنند اگر به ایران اسلامی دست یابند چه می کنند اگر کمیدقت کنیم مرزهای ایران امروز در محاصره این گروه ها قرار گرفته و پول های کثیف سعودی خرج می شود تا دور تا دور ایران را محاصره کند آیا روز مبادا این شرایط برای ما بسیار شدید تر مصداق نمی یابد و آنان که با سوریه چنین می کنند با ما بسیار بدتر نخواهند کرد ؟؟؟ و در آخر آیا فکر می کنید اگر ما کار خطایی نکنیم تا خدای نکرده بهانه ای شود تا دنیا با ما وارد جنگ شود غرب کاری به کار ما نخواهد داشت؟؟؟ اصلا امروز ما تحریم شده ایم چون کاری کرده ایم؟ یا اگر روزی شفاف سازی کنیم دیگر بهانه های دنیا تمام می شود؟

خدا چنین روزی را برای هیچ ملتی نیاورد و ملت سوریه و همه ملت ها را نیز از این شرایط رهایی بخشد ولی به نظر شما قبل از رسیدن آن روز ما چه کاری باید بکنیم کدام ضعف است که سوریه را به این روز انداخت و هر کشوری را به چنین روزی دچار می کند.

من فکر می کنم در هر کشوری تا زمانی که مردمانش با یکدیگر اختلاف و دشمنی پیدا نکنند و وحدت بینشان از بین نرود هیچ کس جرات ندارد با ایشان چنین کند.
 
کلمات کلیدی : ایمان کریمی
 
۱۳۹۲-۰۶-۱۱ ۰۹:۳۲:۱۱
این نوشته ها حقیقتی غیر قابل انکار هستند (1608270) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۲-۰۶-۱۱ ۱۳:۳۰:۴۰
از ماست که بر ماست (1608684) (alef-10)
 
هموطن
۱۳۹۲-۰۶-۱۱ ۱۴:۵۹:۳۷
به نظر بنده با نگاهی اجمالی به بدهی های آمریکا که روز به روز بشیتر می شود آنچه که برای آمریکا بسیار ضروری است نجات از این وضعیت اسف بار است و این محقق نمی شود مگر سلطه بر بازار هایی که امروزه چین و سایر کشورها از امریکا پیشی جسته اند . او فقط بازارهای مصرف و پول می خواهد و برای به سلطه در آوردن خاور میانه برای خرید تولیداتش هر کاری می کند. او غریقی است که باید خود را با به چالش کشاندن سایر ممالک نجات دهد و در این راه از هیچ دروغ و دغلی غفلت نمی کند. ما باید هشیار باشیم (1608903) (alef-10)
 
1982
۱۳۹۲-۰۶-۱۱ ۱۶:۴۰:۱۷
در روزهای اول اعتراضات مردم مخالف بشار دست به اسلحه نبودن ولی چه شد دست به اسلحه بردن ها؟ فرصتی نیست تو ایران نقد بشار ولی امیدوارم فرصتی پیش بیاد (1609130) (alef-15)
 
۱۳۹۲-۰۶-۱۱ ۱۸:۵۹:۳۶
مثل این که یادتو ن رفته زمانی که هنوز ارتش سوریه دست به اسلحه نبرده بود یه گروهان صد نفر از ارتش سوریه در شهری حلب در عرض چند دقیقه کاملاً نابود شدند که این کار البته از عهده مردم منتقد برنمی آمد و البته و صد البته دست نیروهای امنیتی ترکیه و اردن و عربستان در این قضایا و کشاندن دو طرف به درگیری مسلحانه قابل انکار نیست پس بی خود به بشار اسد اتهام نزنید که دست به اسلحه برده است و جنگ را شروع کرده؟ اگر اکثریت مردم سوریه از اسد حمایت نمی کردند سوریه تا امروز بارها متلاشی شده بود. (1609428) (alef-10)
 
بیگی
۱۳۹۲-۰۶-۱۱ ۱۹:۴۰:۳۳
مسئولین باید مواظب باشند و تدبیری بیندیشند تا آتش سوریه به ایران سرایت نکند.بانیان آتش در منطقه ظاهرا روش آسیاب به نوبت را در منطقه پیش گرفته اند.سیاست داخلی و رفع فساد مسئولان و سیاست صحیح خارجی ""ممکن است این فتنه را از ایران دور کند"" (1609546) (alef-10)
 
مهدی
۱۳۹۲-۰۶-۱۱ ۲۰:۱۱:۰۲
دوست عزیز همیشه انقلاب در هر کشوری بدترین راه برای تغییر شرایط است،اما شما که خود جوان فهمیده ای هستی ،بهتر باید بدانی برای اینکه یک کشور به وضعیت انفجار نرسد و شرایط به این اسف باری را تجربه نکند میبایست ایرادات خود را که همیشه وجود دارند وکسی نمیتواند منکر انها شود اصلاح کند.پسر خوب باید قبول کنیم که که بحرالعلوم نداشته و میبایست احتمال خطا را در همگی ادمیان محتمل بدانیم.پس اولین قدم باز کردن فضای نقد و انتقاد است.داشتن مطبوعات ازاد ورسانه هایی که عیوب مسوولین را مانند ایینه تمام نما نشان دهند.ان موقع است که با اصلاح به هنگام راه بر اشوب های بعدی بسته میشود. ولله ما هم از اتفاقات سوریه ناراحتیم ولی ... حرف بسیار است جوان تحلیلگر و حوصله کم. (1609655) (alef-10)
 
نادر اصلی
۱۳۹۲-۰۶-۱۲ ۰۶:۵۵:۵۶
دوست عزیز شما نکند به دنبال مدینه فاضله اید !سوریه هیچ مشکلی نداشت و این همه جفا نیز حقش نبود بدی بشار هم چیزی نیست جز این که با ما خوب است و گرنه من خودم چندین سال پیش که سفری به سوریه داشتم سوریه را کشوری آرام و امن و قانون مند و آزاد - نظر پوشش خانمها بی حجابترین و با حجاب ترین پوشش را شما می توانستی در آنجا ببینی بدون اینکه کسی به کسی تعرضی نماید- دیدم و پلیس و مامورانی خوش برخورد ولی خوشبختانه چون در آن سفر از ترکیه هم گذ شتم شاهد موارد منفی فراوانی بودم از جمله برخورد نا مناسب و باجگیری و رشوه توسط پلیس آن کشور نه یکی و دوتا بلکه بدون استثنا همشون که این مساله حکایت از نا سالم بودن یا ضعف مدیریتی مدیران و مسولین آن کشور را می رساند . (1610529) (alef-15)
 
۱۳۹۲-۰۶-۱۱ ۲۰:۲۴:۲۳
برای شروع سرپرست روزنامه کیهان را عوض کنید.بعد همه کیهانیان را اصلاح وتشویق به برقرای اتحاد واتفاق کنید. مردم باهم مشکلی ندارند حتی اگر مشکلات اقتصادی و...باشد.فقط آقایان مسئولین باهم دعوا نکنند. (1609708) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.