نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 437661
جزئیات تعرفه کالاهای اساسی و ضروری/ماموریت حجتی و نعمت‌زاده
دولت در اقدامی دیرهنگام برای کنترل قیمت در بازار داخلی، تعرفه واردات برنج، کره، گوشت قرمز، برخی انواع حبوبات و موز را کاهش داد؛ تعرفه واردات برنج به ۵درصد کاهش یافت و مابه‌التفاوت حذف شد.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۳ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۴۴
به گزارش مهر،  هیات دولت با تصویب پیشنهاد محمد شریعتمداری، معاون اجرایی رئیس جمهور، تعرفه کالاهای اساسی، حساس و ضروری را تعیین کرده که بر اساس آن، محمود حجتی، وزیر جهاد کشاورزی و محمدرضا نعمت‌زاده، وزیر صنعت، معدن و تجارت مکلف شده اند که تمهیداتی را فراهم نمایند تا افزایش غیرمتعارفی در واردات صورت نگیرد.
 
متن کامل ابلاغیه اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور به شرح زیر است:

وزارت صنعت، معدن و تجارت- وزارت امور اقتصادی و دارایی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت کشور- سازمان برنامه و بودجه کشور- معاونت اجرایی رئیس جمهور- بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

هیات وزیران در جلسه ۱۳۹۵/۱۰/۲۶ به پیشنهاد شماره ۱۲۳۶۱۷ مورخ ۱۳۹۵/۱۰/۷ معاونت اجرایی رئیس جمهور و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تصویب کرد:

۱ ـ نرخ تعرفه واردات کالاهاغی اساسی، حساس و ضروری به شرح جدول زیر تعیین می گردد:
ردیف نام کالا شماره تعرفه حقوق ورودی قبلی حقوق ورودی مصوب تغییرات در شرایط ورود
۱ انواع برنج قهوه ای ۱۰۰۶۲۰۰۰ ۳۲ ۵ حذف مابه التفاوت (۵۰۰۰ ریالی واردات)
سفید ۱۰۰۶۳۰۰۰
۲ کره ۰۴۰۵۱۰۲۰ ۲۰ ۵  
۳ گوشت قرمز گوسفندی ۰۲۰۴ ۲۶ ۵  
۴ لپه ۰۷۱۳۲۰۱۰ ۱۵ ۱۰  
۵ لوبیای قرمز ۰۷۱۳۳۲۰۰ ۱۰ ۵  
۶ لوبیای چیتی ۰۷۱۳۳۳۱۰ ۲۲ ۵  
۷ لوبیای چشم بلبلی ۰۷۱۳۳۵۰۰ ۵۵ ۵  
۸ موز ۰۸۰۳۱۰۰۰ ۲۶ ۵  
۲ـ وزارت جهاد کشاورزی با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت با رصد میزان ثبت سفارش واردات برنج تا پایان سال، کنترل های لازم را به عمل می آورند تا افزایش غیر متعارفی در واردات صورت نگیرد.
۳ ـ این تصویب نامه از تاریخ ابلاغ لازم الاجرا است.

اسحاق جهانگیری
معاون اول رییس جمهور
 
 
کلمات کلیدی : واردات+تعرفه واردات کالاهای
 
احمدی
Germany
۱۳۹۵-۱۱-۰۵ ۱۳:۰۳:۵۳
سوال. توی ایران ، برنج های وارداتی هندی و پاکستانی بیشترین جذابیت را در میان مردم استان های مختلف دارد. معمولا چون به برنج پاکستانی ارز مرجع اختصاص نمی یابد ، این برنج در بازار با قیمتهای بالاتری نسبت به برنج هندی عرضه میشود.
برایم جای تعجب دارد که چرا نگارنده های این گزارشات ، در کنار نام برنج های هندی ، از برنج های وارداتی پاکستانی نام نمی برند.
آیا برنج پاکستانی از این قاعده مستثنی است یا به باور خودشان برنج پاکستانی رو در رده برنج اروگوئه یا تایلندی قلمداد می کنند

جائیکه بر اساس نرخ نامه امروز گروه با نرخ تسعیر ارز بانک مرکزی قیمت برنج سلا 1121 هند 978 دلار و برنج پاکستانی 1100 دلار و برنج اروگوئه 510 دلار ، برنج تایلندی 369 دلار و برنج ویتنام 340 دلار قیمت گزاری شده اند.. (4133438) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.