نظر منتشر شده
۷۷
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 417960
قائم مقام وزیر بهداشت تشریح کرد؛
هیچ پزشکی در ایران به اندازه پزشکان آمریکایی درآمد ندارد/ ماجرای اظهارنظر درباره پزشکان ایرانی و آمریکایی
بخش اجتماعی الف، ۶ آذر ۹۵
تاریخ انتشار : شنبه ۶ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۱۴
قائم مقام وزیر بهداشت درباره برخی انتقادات و اظهار نظرها درباره پزشک خانواده، مقایسه درآمد پزشکان ایرانی و آمریکایی و... توضحاتی ارائه کرد.

دکتر ایرج حریرچی در گفت‌وگو با ایسنا،درباه بعضی انتقادات و حملات تند علیه طرح تحول سلامت که در رسانه‌ها مطرح می شود، گفت: البته برخی از انتقاداتی که مطرح می‌شود از سر دلسوزی است و در موارد قابل توجهی این انتقادات دارای نکات کارشناسی نیز هستند که ما از آنها جهت ارتقای برنامه‌هایمان بسیار استقبال می‌کنیم.

اگر کمک نمی‌کنید، حداقل مانع‌تراشی نکنید
وی افزود: این درحالیست که برخی دیگر از انتقادات و حملات نه از سر خیرخواهی و نه دارای جنبه کارشناسی است. به عنوان مثال بعضی افراد که در دوره تصدی مسئولیت خود فاقد حتی یک عملکرد با برنامه شاخص و درخشان بوده‌اند، بعضی شنیده‌ها و مشاهدات خود را به دفعات در یک قالب تکراری مطرح می‌کنند و برخی رسانه‌ها هم که بعضا دارای سابقه و اقدامات مثبت و هم‌افزایی در حوزه سلامت هستند، متاسفانه تحت تاثیر مسائل سیاسی و جناحی و حتی شخصی به مخالفت می‌پردازند.

حریرچی خطاب به این منتقدان گفت: البته باید بدانند که راه اصلاح و ارتقای حوزه سلامت ولو با فراز و نشیب پیش خواهد رفت، بنابراین اگر کمک نمی‌کنید، حداقل مانع ایجاد نکنید.

ریشه مشکلات "سلامت" پزشک بودن وزیر بهداشت است؟
وی درباره برخی اظهارنظرها مبنی بر اینکه ریشه مشکلات حوزه سلامت پزشک بودن وزیر بهداشت است، ادامه داد: باید توجه کرد که آقای دکتر هاشمی اولین وزیر بهداشتی هستند که در طول دوران تصدی‌شان در وزارت بهداشت  به طور صریح از انتخاب وزیر بهداشت غیر پزشک استقبال کرده‌اند. در عین حال در این دوره شاهد بودیم که برای اولین بار در سابقه وزارت بهداشت سه نفر از معاونین اصلی با تحصیلات مدیریتی و با سوابق اجرایی از غیر گروه بهداشتی درمانی انتخاب شده‌اند و این موارد غیر از موارد انتخاب معاون از پزشکان عمومی و پرستاران است. هر چند در زمانیکه افراد کمی با این مقوله آشنا بودند، در نشریه‌ایی که با تیراژ وسیع منتشر می‌کردیم، سلسله مقاله‌های مکرری در این زمینه و در دوره‌های مختف در ۱۰ ساله گذشته منتشر کرده‌ام. بر این اساس به افرادی که در دوره تصدی خود اقدام عملی و حتی یک اشاره ضمنی هم به این موضوع نکرده‌اند و اکنون مدعی شده‌اند، توصیه می‌کنم که انصاف را رعایت کنند. البته باید توجه کرد که هر تغییر مهمی اگر مطلوب هم باشد، باید برای آن برنامه‌ریزی کرده تا زمان مناسب اجرا شود.

اندر حکایت پزشک خانواده
قائم مقام وزیر بهداشت در ادامه صحبت‌هایش با اشاره به این گفته مبنی بر اینکه وزارت بهداشت تمایلی برای اجرای پزشک خانواده ندارد، اظهار کرد: متاسفانه همانطور که حتی قریب به اتفاق منتقدین و مخالفان فعلی وزارت بهداشت اذعان دارند، هیچ‌گاه نظام پزشک خانواده مطلوب و مقبول  و حتی متوسط در شهرهای کشور، در دوره‌های گذشته اجرا نشده بود.

حریرچی تصریح کرد: باید توجه کرد که در هیچ دوره‌ای به اندازه این دوره حمایت از پزشک خانواده و اقدامات اجرایی در این زمینه انجام نشده است. توسعه و تکمیل واضح پزشک خانواده روستایی، ارتقای پزشک خانواده در دو استان فارس و مازندران به مفهوم اصلی پزشک خانواده و با افزودن اقدامات بهداشتی و پیشگیرانه به بسته خدمات، گسترش پزشک خانواده در مناطق دیگر و ایجاد بستر واقعی و عملیاتی برای اجرای پزشک خانواده در کشور از طریق تامین یک مراقب سلامت برای هر ایرانی، ایجاد و گسترش پرونده الکترونیک سلامت برای همه، ایجاد آمادگی لازم و تامین زیرساخت‌ها در سطح دو و سه برای پذیرش ارجاع از سطح یک و تهیه راهنماهای بالینی از اقدامات مهمی است که اکنون انجام شده و در آینده نزدیک نیز تکمیل می‌شود.

قائم مقام وزیر بهداشت در ادامه درباره بحث‌هایی که در زمینه درآمد پزشکان ایرانی و مقایسه آن با درآمد پزشکان آمریکایی مطرح می‌شود، گفت: بارها اعلام کرده‌ایم که درآمد پزشکان ایرانی به مراتب کمتر از متخصصین آمریکایی است. البته بررسی این موضوع از چند منظر امکان پذیر است. اول اینکه نقل این موضوع و انعکاس وسیع رسانه‌ای آن، بدون توجه به مقدمات و موخرات مربوطه انجام می‌شود. حتی همکاری هم که اخیرا این مسئله را مطرح کرده‌اند، به این مقدمات و موخرات صریحا اشاره داشته‌اند.

اظهارنظری که خبرساز شد، اما
وی افزود: من امروز با آقای دکتر پزشکیان مذاکره داشتم که صراحتا گفتند منظورشان این نبوده که متوسط درآمد متخصصین ایرانی هفت برابر متوسط درآمد متخصصین آمریکایی است، بلکه منظورشان بعضی موارد و آن هم بر اساس مقایسه با درآمد سرانه ملی کشورها بوده است و نه رقم خام. همچنین آقای پزشکیان اعلام کردند که سوء‌برداشتی هم در مورد اظهارات‌شان در مورد دریافتی مدیران دولتی شده است که باز صحیح نبوده است.

 حریرچی ادامه داد: بنابراین باید توجه کرد که نقل خام و بدون استناد همین جمله چه احساسی در مردم عادی، خصوصا محرومان و مستضعفین وحتی تحصیل کرده‌ها و متخصصین رشته‌های غیر پزشکی ایجاد می‌کند. باید پرسید آیا نقل چنین موضوعی به این شکل، به غیر تقابل و ایجاد احساس فاصله طبقاتی و از بین بردن اعتماد مردم به پزشکان کشور نتیجه دیگری دارد؟. باید به این نکته اشاره کنم که در چند دهه گذشته در قریب به اتفاق نظر سنجی‌های انجام شده در کشور، پزشکان جزو دو یا سه گروه اول مرجع جامعه بوده‌اند و با مرور ذهنی اسامی سایر گروه‌های مورد مطالعه در چنین نظر سنجی‌هایی به خوبی میزان اعتماد مردم به جامعه پزشکی روشن می‌شود.

درآمد پزشکان آمریکایی چقدر است؟
حریرچی با بیان اینکه با یک جستجوی ایترنتی میزان درآمد متخصصین آمریکایی مشخص می شود، گفت: دو سایت Medscape و Payscale و منابع دیگر، میانگین درآمد سالیانه پزشکان شاغل در آمریکا  را به تفکیک تخصص، سابقه، جنسیت و دیگر موارد و همچنین میانگین درآمد ساعتی آنها منتشر می‌کنند. بر اساس همین منابع متوسط درآمد یک پزشک متخصص امریکایی ۲۹۷ هزار دلار در سال است که با احتساب قیمت فعلی دلار سالانه معادل بیش از یک میلیارد و ۵۰ میلیون تومان می‌شود که هفت برابر آن معادل سالانه بیش از هفت میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان سالانه و ماهانه ۶۲۰ میلیون تومان است.

قائم مقام وزیر بهداشت افزود: من از طرف وزارت بهداشت اعلام می‌کنم که حتی یک مورد دریافتی این چنینی هم در بخش دولتی وجود ندارد و بعید است که با توجه به حاکمیت تعرفه‌های قانونی و جلوگیری از دریافت‌های غیر قانونی در بخش خصوصی هم چنین در آمد مستمری در قبال ارائه خدمات پزشکی وجود داشته باشد. بنابراین توصیه و درخواست من از رسانه‌ها این است که به این صورت به بازپخش این مطلب نپردازند. البته بعید می‌دانم سایر دوستان مطلع و کارشناس هم چنین منظور و تصوری از متوسط درآمد پزشکان متخصص در بخش دولتی داشته باشند.

وی ادامه داد: همان گونه که وزارت بهداشت در گذشته هم اعلام کرده است، متوسط کل درآمد بیش از ۲۳ هزار متخصص و فوق تخصص شاغل در بخش دولتی ماهیانه ۱۷ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان است و حتی دریافتی‌های بالا در مناطق محروم و مورد نیاز که در حد دهم درصد کل متخصصین و فوق تخصصین شاغل در بخش دولتی هستند، به هیچ وجه قابل مقایسه با ارقام و اعداد هفت برابری درآمد متخصصان امریکایی نیست.

حریرچی همچنین اظهار کرد: برای مقایسه درآمد ناخالص ملی و سرانه این درآمد هم در بین کشورها معمولا از دلار بین‌المللی یا اصطلاحا دلار PPP که محاسبه آن بر اساس برابری قدرت خرید در اقتصاد داخلی امریکا است، استفاده می‌شود. بر این اساس طبق آخرین گزارش‌های رسمی بانک جهانی، صندوق بین‌المللی پول و سایر منابع معتبر بین‌المللی سرانه درآمد ناخالص سالانه هر امریکایی حدود  ۵۶۰۰۰ دلار بین‌المللی و همین سرانه برای هر ایرانی ۱۷۳۰۰ دلار بین‌المللی است. حال رقم مترادف این ارقام بر اساس دلار رایج امریکا برای هر امریکایی همان ۵۶۰۰۰ دلار و برای هر ایرانی ۴۹۰۰ دلار است که موضوع صحبت ما و مبنای مقایسه نیست.

 وی با بیان اینکه دو تفاوت عمده دیگر در این بحث، مقایسه اقتصاد درمان ایران و امریکا و مقایسه درصدی از درآمد ناخالص ملی است که در این دو کشور به سلامت اختصاص می‌یابد، گفت: در آخرین سالی که بررسی‌هایی درباره میزان اختصاص درآمد ناخالص ملی به حوزه سلامت انجام شد، مشخص شد که به طور متوسط در جهان ۱۰ درصد از درآمد ناخالص ملی به سلامت اختصاص می‌یابد. حال این میزان برای آمریکا ۱۷.۳ درصد و برای ایران فقط ۷.۵ درصد بوده است. به عبارت دیگر سرانه بهداشتی درمانی هر امریکایی حدود ۹۶۰۰ دلار بین‌المللی و برای هر ایرانی حدود ۱۳۰۰ دلار بین‌المللی است.   تفاوت دیگر نیز این است که در امریکا به ازای هر ۱۰۰۰ نفر ۴.۹ پزشک و در ایران به ازای هر ۱۰۰۰ نفر ۱.۵ پزشک وجود دارد.

 حریرچی همچنین گفت: در مجموع در حالی که نسبت تعداد پزشک به جمعیت در امریکا به ایران ۳.۲۵ برابر است، در مورد سرانه بهداشتی درمانی این اختلاف حدود ۷.۴ برابر و اختلاف سرانه در آمدی کل بر اساس دلار بین المللی حدود۳.۲۵  برابر است.

درآمد متخصصان ایرانی کمتر از آمریکایی‌هاست
وی با بیان اینکه به نظر من مقایسه درآمد متخصصین ایرانی  و امریکایی مقایسه چندان مناسبی نیست، اظهار کرد: البته اگر به سه نسبتی که در بالا گفتم توجه کنیم و متوسط درآمد ۲۹۷ هزار دلار هر متخصص امریکایی را در ذهن داشته باشیم، درآمد متوسط ۱۷ میلیون و سیصد هزار تومانی برای متخصصین دولتی چه به دلار رایج  و چه به دلار بین‌المللی به مراتب کمتر از درآمد متخصصین آمریکایی خواهد بود.
۱۳۹۵/۱۲/۱۱ ۱۴:۲۵
 
۱۳۹۵/۱۲/۱۰ ۱۱:۵۳
 
۱۳۹۵/۰۹/۲۸ ۱۶:۳۰
 
۱۳۹۵/۰۸/۰۵ ۱۳:۳۸
 
۱۳۹۵/۰۸/۰۲ ۱۳:۲۳
 
۱۳۹۵/۰۷/۲۶ ۰۹:۴۲
 
۱۳۹۵/۰۷/۲۵ ۱۳:۱۸
 
۱۳۹۵/۰۷/۲۴ ۱۸:۳۹
 
۱۳۹۵/۰۷/۲۲ ۲۳:۲۰
 
۱۳۹۵/۰۶/۰۸ ۱۷:۱۵
 
 
کلمات کلیدی : درآمد پزشکان+حقوق پزشکان+کارانه+مالیات پزشکان+حریرچی
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۴:۲۰:۳۲
و هیچ پزشکی در آمریکا بی مسئولیت تر از پزشک ایرانی نیست (4033181) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۹:۰۷:۴۵
آقا این وزرات بهداشت چه خبره حتی کارمند عادی و نگهبان دم در بیمارستان هم کارانه ميگيرن، ما که کارمند سایر اداراتیم چرا کارانه نداریم (4033733) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۷ ۱۳:۵۷:۵۹
یک دکتر برای یک بیمار باید حداقل 15 دقیقه وقت بزارد در صورتی که در ایران این وقت 2 دقیقه است دکترهای ایرانی فقط فکر پولند (4035331) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۴:۲۰:۳۸
عزیز من چرا اینجوری مقایسه میکنید در امریکا تفاوت بین یک پزشک و کارگر یا یک پزشک و عضو هیئت علمی دانشگاه بسیار کم است در حالیکه این تفاوت در ایران برای کارگران تا 1000 برابر و اعضای هیئت علمی دانشگاه که حتی درسهای مشکل تری را خوانده اند به 100 تا 500 برابر می رسد مشکل در تفاوت طبقاتی جامعه است درآمد کلیه مردم باید مقایسه شود (4033182) (alef-3)
 
معلم دانشگاه
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۶:۵۹:۲۶
آقای قائم مقام وزیر ! لطفا همه پاسخها را بررسی کنید. حتی یک نفر از مردم باهوش هم حرف شما را باور ندارد. از نظر بنده به عنوان یک هیات علمی دانشگاه با حقوق سه ملیونی در ماه، بهتر است به جای انکار موضوع و حمایت بی منطق وظیفه ذاتی خودتان که اصلاح اوضاع موجود است را در نظر داشته باشید و اینقدر مردم فهیم و دردکشیده مان را ابله فرض نکنید. (4033496) (alef-3)
 
سینا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۲۰:۰۸:۲۵
کی همه مثل تو بیکار ان بشينن نظرات رو بخونن (4033845) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۴:۲۰:۴۵
مگه بقیه مردم دارن،چرا پزسکان رو اینقدر بزرگ می کنید این هم یه شغله مثل بقیه شغل ها (4033183) (alef-11)
 
United Kingdom
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۶:۰۳:۵۱
این قشر تافته جدا بافته اند و همشون خودشون رو نخبه میدانند. ما که phd داریم خودمون رو تحصیلکرده میدونیم ولی نخبه نمیدونیم! یک پزشک عمومی خود را نخبه میپندارد و بقیه مردم را ... (4033378) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۸ ۱۳:۰۹:۱۴
طرح تحول مزخرفه. ولی نه بدلیل کارانه چزشکان. تعرفه دولتی باید پایین بیاد و تعرفه آزاد رقابتی توسط نظام پزشکی اعلام بشه. ملت دوست داشتند برن بیمارستان دولتی و قطعا با توجه به تفاوت نرخ ازدحام خواهد بود ولی با قیمت پایین. و چزشکان هم حقوق بالا نمیگیرند و هر یه ربع ساعت هم یه مریض میبینند . ولی باید قول بدید فرهنگ اروپایی داشته باشید. حاضر باشید مسه بقبه انسانهای متمدن بی سر و صدا ساعتها و شاید روزها نوبت بشینید و برای شکایات سهده دکتر نروید. از دکتر انتظار نوشتن لیست خرید دارو بجای نسخه نداشته باشید و با کمترین دانش تقاضای انجام هر چکاپی که تازگی اسمش را شنیدید نداشته باشید.

این یه واقعیته.
طرح تحول از اولش هم یه طرح محکوم به شکست برای مردم فریبی بود که توسط وزیر مطرح شد .ولی نمیدونست اینقدر زود مردم حسود ما از کارانه ها شاکی میشن و نمیتونه لراش رای ریاست جمهوری جور کنه.
قاضی زاده فکر کرده زرنگه ولی خیلی بچه هست ِِاگر میخواست رای بیاره باید یک سال قبل انتخابات که مردم تو ماه عسل دفترچه مفت بودند و اخبار کارانه نجومی نمی رسید اقدام میکرد.

دکتر م. ب اصفهان (4037120) (alef-13)
 
United Kingdom
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۶:۰۸:۱۸
کلا باید این وزارت بهداشت رو یک دور تکوند.
روحانی جان اگر رای میخواهی باید این ها رو جابجا کنی راهی هم نداره. (4033393) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۴:۲۰:۵۱
شوخی جالبی بود (4033184) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۴:۲۳:۴۷
یارانه بیکارهای مجردی که پدر پیرشان یه آپارتمان 50 متری داره بریدند به اضافه مالیات ارزش افزوده که بلای جان کاسبی شده رو دو دستی تقدیم این آقا و هم صنفاشون کردند .ایشان غیر از این بگن جای تعجبه (4033190) (alef-11)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۴:۲۴:۱۸
دروغ در جامعه ما یک اصل (4033191) (alef-3)
 
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۴:۲۶:۰۹
والله ما هم کارمندیم هیچ کارمند ایران هم به اندازه کارمند های امریکا حقوق دریافت نمی کنه
حداقل حقوق سالانه برای یه مهندس 60 هزار دلاره که ماهی حدود 5 هزار دلاره میشه
با دلار 3600 تومانی حساب کنی ماهی میشه حدود 18 میلیون
در صورتی که ماهی 2 میلیون میگیریم (4033195) (alef-3)
 
آریو سوئد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۴:۲۶:۲۲
گوجه فرنگی در امریکا کیلویی ۱۶۰۰۰ تومان در ایران ۱۰۰۰ تومان، خیار ۱۲۰۰۰ تومان در امریکا و در ایران ۱۱۰۰ تومان. حداقل حقوق در امریکا ۹ برابر حداقل حقوق در ایران است. (4033196) (alef-11)
 
United Kingdom
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۵:۲۸:۴۹
دوست عزیز. این چیزی که نوشتید مربوط میشه به سرانه برابری قدرت خرید که برای آمریکا حدودا سه برابر ایرانه (طبق آمارهای رسمی) یا به عبارتی اگه یه ایرانی به طور متوسط بتونه یک هویج بخره، یه آمریکایی به طور متوسط میتونه سه تا هویج بخره. (4033311) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۶:۱۶:۴۴
در امریکا میوه دانه ای فروخته میشود
صرفا جهت اطلاع (4033414) (alef-3)
 
مهدی
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۴:۲۷:۳۸
بنام خدا- اخوی جان دستمزد کارگر در انگلیس ساعتی 7 پوند است!!
بنده به اجبار در خارجه نزد طبیب هم رفته ام در مرکز دولتی.... حدود 30 دقیقه برای من وقت گذاشت همانجا هم آنالیز ادار ( با کیت ) گرفت و بررسی کرد و نظر داد.
دو تا از بچه هایم را که نزد متخصص غدد در داخل کشور می برم، سر جمع 5 دقیقه نشده نسخه را که منشی نوشته بدستم می دهند یعنی بفرمائید... (4033198) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۷ ۰۷:۵۷:۵۸
خدا پدرتو بیامرزه . حرف دل ما روزدی (4034609) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۸ ۱۵:۳۷:۵۹
تو ایران با ۱ دلار میرن پیش فوق تخصص چرا الکی حرف میزنید،،معلوم که یک پزشک درامدش از همه باید بیشتر باشه،،طرف ۱۶ سال‌درس می خونه که مثلا فوق جراحی اعصاب بشه درحالی که ی مهندس فقط ۸ سال می خونه تا دکتری بگیره یکم بیشتر فکر کنیم بعد نظر بدیم دیگه (4037638) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۱۰ ۰۹:۵۴:۵۵
حتما پزشکان آمریکایی درس نمی خونن وبا همون دیپلم میرن مطب میزنن (4041283) (alef-3)
 
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۴:۳۱:۴۳
حس مسئولیت پذیری پزشکان آمریکایی چطور با پزشکان ایرانی قابل مقایسه است؟ (4033205) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۴:۳۳:۰۲
ولی میوسط 17 میلیون تومانی هم با توجه به اینکه عده بیشماری پزشک عمومی با در آمد کمتر از 7 میلیون تومان است را می توان نتیجه گرفت که غالب متخصصین درامد بالایی 30 میلیون تومانی دارند که با توجه به هزینه هایی درآمدنی و همچنین متوسط درآمد جامعه عدد قابل توجه و بدون توجیهی است (4033211) (alef-3)
 
احترا م
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۴:۳۵:۲۶
درامد ماهانه پزشک امریکائی 35برابرحقوق پایه درامریکا است من نزد پزشکی میروم که روزانه ازویزیت چند دقیقه ای بیمار حداقل ماهانه 120ملیون درامد دارد که میشود 120برابر حقوق پایه ایران ملاحظه میفرمائید درامد پزشک درایران 4برابرامریکا است لطفا اگر درامد پزشکان را درهمه کشورها بادر امد مردم همان کشور مقایسه بفرمائید ضمنا اینرام بگویم اگر اقایان پزشکان بدانند هرجای دیگر کمی بیشتر ازایران پول درمی اورند بدون فوت وقت به همانجا میروند. (4033215) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۵:۱۹:۳۶
احترام جان به این راحتی ها که ویزا و اقامت نمی دهند!!! (4033294) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۵:۵۸:۵۵
خوب برن...همون بهتر که هرکی اینجوری فکر می کنه بره...حداقل اون هایی که میمونن با وجدانن و با جون مردم بازی نمی کنن و به خاطر تعهد به کشور و مردمشون میمونن. خیرشون هم بیشتره (4033363) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۷:۳۵:۰۶
البته اگر بگذارند . کانادا مهندس ایرانی قبول می کند ولی پزشک خیر . (4033583) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۸ ۱۵:۳۹:۳۷
کار پزشک با مهندس فرق داره یکم درباره پزشکی مطالعه کن بعد نظر بده (4037645) (alef-13)
 
احمدي
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۴:۳۷:۱۴
هيچ كارمندي در ايران نيز به اندازه كارمندان آمريكا درآمدي ندارد. وقتي موقع مقايسه مي شود بايد كبوتر با كبوتر و باز با باز مقايسه شود. حقوق پزشكان در ايران، براي مثال بايد با حقوق پزشكان در عراق، پاكستان و يا آذربايجان مقايسه شود.
حقوق كدام كارمند در ايران با آمريكا مقايسه مي شود كه حقوق پزشكان نيز اين چنين باشد. (4033221) (alef-11)
 
صمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۶:۵۶:۳۵
کدام کارمند در امریکا هفته ای 45دقیقه کار مفید می کند؟ (4033490) (alef-3)
 
احمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۴:۴۴:۰۶
من کارمند یکی از دانشگاههای علوم پزشکی هستم . کارانه فقط و فقط کارانه ( جدا از حقوق و درامد عمل جراحی در بیمارستان های خصوصی که حداقل دو برابره کارانه بیمارستان دولتی پزشکان متخصص است ) اغلب پزشکان ما بالای 100 میلیون تومان در ماه و بعضی از این پزشکان ماهانه 150 میلیون تومان است این یعنی سالانه یک میلیارد و هشتصد میلیون تومان یعنی با دلار 3500 تومانی سالانه پانصد و پانزده هزار دلار . (4033233) (alef-11)
 
سعید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۹:۱۰:۴۵
خود تو آقای کارمند به چه حقی کارانه میگیری مگه کارمند بقیه ادارات کارانه ميگيرن (4033739) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۴:۴۵:۲۲
حتی پزشکان آلمانی رو هم من شخصا میدونم خیلی درآمدشون از پزشکان ایرانی کمتره (4033236) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۴:۵۶:۵۵
مردم هم درامدشو ن از مردم المان کمتره (4033254) (alef-3)
 
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۶:۲۸:۲۳
منظور ايشون اين بود كه پزشكان ايراني بستر ميگيرن (4033429) (alef-3)
 
يوسف
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۶:۳۰:۰۲
پزشكان آمريكايي جرات ندارن يه اخم به بيمار كنن. براي ورود كارآموز از من با احترام اجازه گرفتن.
اگر خون از دماغ كسي بياد روزگارشون سياه ميشه. كلي از درآمدشون رو بابت بيمه مسووليت ميدن
لطفا منتشر كنيد (4033433) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۸:۳۴:۱۴
بله اونجا دستمزد پزشک ارزونه و البته که حقوق مردمشم بیشتره ،پس دو هیچ به نفع آلمان (4033681) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۶:۱۰:۲۷
خوب کمک کنید گناه دارند بنده خداها (4033401) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۴:۵۵:۳۳
مگه بقیه مردم مثل ملت امریکا درامد دارن که پزشکها جا موندن (4033247) (alef-3)
 
United States
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۵:۰۹:۰۵
مقام محترم در مورد رقم کارانه ها صحبت کنن. (4033275) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۵:۱۱:۴۶
مطمئنا همینطوره که معاون وزیر گفته ، بلکه چندین برابر پزشکان امریکایی درآمد دارن اونم با اختلاف فاحش در ارائه خدمات پزشکی به نفع بیماران امریکایی (4033281) (alef-3)
 
مهدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۵:۱۴:۱۰
متاسفانه در امد شغل پزشکی تو ایران اصلا عادلانه نیست (4033285) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۷:۳۹:۰۰
نوش جونشون.زحمت میکشن. (4033593) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۹:۵۹:۵۵
اون سربازی که لب مرز برای دفاع کشور جونش را میده اون کارگر و مهندسی که در آفتاب داغ عسلویه کار میکنه اون راننده ای که شب تا صبح بیداره اون استاد دانشگاهی که تو رشته غیر پزشکی یک عمر درس خونده زحمت نمیکشند؟ (4033821) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۷ ۰۹:۵۰:۰۶
خیلی زحمت می کشند!!! (4034894) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۵:۱۵:۳۲
درآمد سالانه رونالدو و مسی رو داری با درآمد بازیکن لوله سازی جعفر آباد سفلی مقایسه میکنی (4033287) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۵:۲۵:۳۴
رستوران های شهر مملو از پزشکان و دانشجویان پزشکی ایست که با خیال راحت در حال تست انواع غذا ها هستن و اکثر مسافران تورهای خارجی رو پزشکان تشکیل میدن ولی بقیه مشاغل کرایه تاکسی رو هم به سختی تامین می کنند. (4033306) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۸ ۱۵:۴۱:۱۰
لیاقتشونو دارن (4037650) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۵:۳۶:۰۶
تا پذیرش پزشکی توسط صنف پزشکان فریز باشد اوضاع پزشکان همین است.
راه حل بازگشت آموزش پزشکی به وزارت علوم است مثل تمام کشور های جهان. دوم تعیین وزیر بهداشت غیر پزشک. (4033322) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۵:۳۹:۲۰
طرح تحول جیب پزشکان. (4033333) (alef-3)
 
ابوطالب
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۵:۴۶:۴۰
درآمد پزشک زیاد نیست ،درآمد بقیه کمه ،،،،،باید همه ماهی 10 میلیون بگیرن....یه پزشک چون کارش سنگین تره مسولیت ش بیشتره بگیره 17میلیون چه اشکالی داره،،،ایراد اینه کارگر کم میگیره،کارمند کم میگیره،،،،،،،،،ای کاش دست مزد بقیه بره بالا اقتصاد قوی شه (4033353) (alef-3)
 
علیرضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۶:۰۴:۲۷
ایران بهشت دکتراست. (4033382) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۶:۲۱:۲۹
تجهیزات پزشکی را مهندسین میسازند و دارو ها را دارو سازها اونوقت پولش را پزشکان پارو میکنند و به ریش مهندسین و دارو سازها هم میخندند و متاسفانه چون پول مفت در میارند نحوه خرجکرد آنها باعث ایجاد شکاف طبقاتی در جامعه شده (4033418) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۸ ۱۵:۴۲:۵۵
انگار از پشت کوه اومدی از جریان خبر نداری ی پزشک نون زحمتش و می خوره پول مفت رو ی آقازاده که از جیب ملت خوردن اونا می خورن (4037653) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۶:۳۹:۳۱
چه مقایسه ی نابجایی!!!!!!! حالا ایران کجاش شبیه آمریکاست درآد پزشکاش باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعاً قائم مقام وزارت بهداشت قبل از صحبت کردن فکر میکنه؟؟؟ بعید میدونم!!!!!!!!!!!!! (4033458) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۶:۴۵:۳۳
عرضه و تقاضا تعيين كننده ي نرخ خدماته.
به دليل نيروي كم پزشك و تقاضاي زياد درامدشون بالاست
براي اصلاحش هيچ راهي نداريد جز اينكه ظرفيت 2000 نفري اين رشته ها رو حداقل دو برابر كنيد.
ظرفيت تخصص هم كه 3200 نفره دو برابر كنيد بشه 6400 نفر اينهمه طرف عمرشو نذاره امتحان دستياري بده چند سال! (4033469) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۶:۴۹:۰۹
در آمد مهندس کامپیوتر در آمریکا حدود 200 میلیون هست در ایران 1 میلیون و یا بیکارند و بقیه رشته های مهندسی هم همینطور. (4033478) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۷:۰۹:۰۰
درآمدپزشکان درایران فوق العاده بالاست (4033515) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۷:۱۲:۳۲
آقای معاون باآلمان هم مقایسه کن.درآمدمردم ایران رابادرآمدمردم ان کشورها مقایسه کن (4033524) (alef-3)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۷:۲۸:۰۲
نمی دونم چرا بیاد ضرب المثل شاهد ، روباه و دم افتادم ؟؟؟ (4033570) (alef-3)
 
سعید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۷:۵۵:۵۱
همه چی آرومه من چقدر خوشبختم (4033620) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۸:۵۱:۲۳
خسته نباشید دکتر متخصص حداقل روزانه 100 نفر را در مطب ویزیت میکند وفکر میکنم ویزیت 35000 تومان است حال کار به بیمارستان دانشکاه و ..... نداریم (4033710) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۸:۵۴:۴۱
بنده فارغ التحصیل فوق لیسانس مهندسی مکانیک تبدیل انرژی ار دانشگاه تبریز با ماهی 2.5 میلیون (4033717) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۹:۴۶:۱۱
پزشکان بدون دستگاههای پزشکی که کار ساخت مهندسهای الکترونیک میباشند کاری نمیتوانند انجام بدهند حالا شما مقایسه کنید موقعیت اجتماعی پزشک و مهندس الکترونیک و همینطور درامد آن. الان راحت میشود یک پزشک آمریکایی رو با یک پزشک ایرانی مقایسه کنید متوجه میشوید پزشکهای ایرانی لذت دنیا و آخرت رو میبرند (4033794) (alef-3)
 
رر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۲۰:۴۷:۰۸
عزیز من اون مهندسینی که این هارو طراحی میکنند پول خوبی میگیرن شمام طراحی کن پول بگیر (4033942) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۲۲:۲۵:۲۱
همه دکترها هم مقدس و اعمال جراحی استثنایی انجام نمی دهند که حقوقهای چند صد میلیونی بگیرند (4034175) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۱۹:۵۵:۴۶
من الان تو یه سایت امریکایی ترجمش رو دیدم که متوسط درامد شغلهای غیر پزشکی در سطح کارشناسی حدود 248 هزار دلار تو ساله و متوسط پزشکان متخصص 555 هزار دلاره واقعا تا کی باید تبعیض باشه ایا تفاوت 500 برابری درامد پزشکان با بقیه مشاغل مصداق حق خوری و نادیده گرفتن حق الناس مردم نیست!
مردم بخیل و حسود نیستن فقط میخوان عدالت برا همه باشه چون کشور واسه همه ست (4033814) (alef-3)
 
رر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۲۰:۴۵:۴۱
کنتور نمیندازه که اصلا!!درامد استادیار توی امریکا ۶۰هزار دلاره! (4033941) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۶ ۲۰:۰۶:۱۰
بابا درآمدشان را رها کنید اصلا هر چه درآمد درارند نوش جانشان، فکری برای قدرت تشخیص و شیوه درمان آنان بکنید که هر روز ضعیف و ضعیفتر می شود (4033834) (alef-3)
 
علی
۱۳۹۵-۰۹-۰۷ ۰۷:۴۱:۳۴
این هم شد استدلال؟
هیچ شغلی در ایران مثل هیچ شغل مشابهی در آمریکا درآمد ندارد! (4034588) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۷ ۰۸:۳۲:۱۸
چرا میزان مالیاتی که پزشکان آمریکا میدهند را مقایسه نکرده؟ (4034694) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۷ ۰۹:۱۹:۴۱
آقا شما برید مطب خودتون پول در بیارید چه کار دارید به نظام سلامت؟ (4034810) (alef-3)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۹-۰۷ ۲۲:۰۷:۳۲
چرا یک میلیارد را ضرب در 7 کرد؟ (4036148) (alef-11)
 
حسن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۸ ۱۱:۵۷:۳۲
آیشان فکر میکند مردم بدلیل نیاز بایستی فدای پزشکان شوند. (4036920) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۸ ۱۵:۰۶:۴۵
حقوق پزشکان هم مانند بقیه اقشار مردم با تایید و ثبت سازمان بودجه و برنامه باشد نه بر اساس خواست وزارت بهداشت و سرکیسه کردن بیمه و یارانه (4037520) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۱۲ ۰۰:۰۲:۲۴
,و البته همه پزشکهای ایرانی روی هم به اندازه یک پزشک امریکایی مالیات نمی دهند و باز البته هیچکسی در امریکا به قصد برجسازی پزشک نمی شود. (4044041) (alef-13)
 
مرتضایی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۱۷ ۱۸:۲۱:۰۵
بنام خدا
چرا بیراهه میرویم درامد یک پزشک جراح عمومی در ایران
ویزیت حداقل 35 نفر با قیمت 35 هزاار تومان فقط مطلب منهای کشیدن بخیه و کارهای معمول پس از عمل بعد از از ساعت 4 عصر به بعد درامد 1/225/000 تومان به ادعای شخص پزشک که اکثر عمل هایش در بیمارستان خصوصی در روزهای یکشنبه و چهارشنبه حداقل 20 عمل ار هموریید ساده تا بر داشتن کیسه صفرا و اپاندیس . غیره . هرعمل بطور متوسط بین 1/5 میلیون تا 2 میلیون بصورت شدیدا خوش بینانه در هفته میشود حدود 35 میلیون +شش روز کاری انهم از 4 بعد از ظهر به بعد . 7/5+ 35 میلیون = 42/5 میلیون درهفته 4 هفته = 170 میلیون فقط در بخش خصوصی و مطلب در ماه حال در بخش دولتی که دست به سیاه و سفید نمیزند و در اطاق عمل در حرت زدن میباشد و این رزیدنتها هستند که بعضا باند و قیچی در شکم بیمار جای میگذارند بقول شما همان 20 میلیون = 170 میلیون . حدودا 190 میلیون تقسیم بر قیمت دلار دولتی 330 تومان حاصل 57500 تا حدود ماهی شصت هزار دلار . کدام پزشک را در جهان سراغ دارید که ماهیانه 60 هزار دلار در امد داشته باشد ؟ حال این بررسی ساده در امد یک متخصص عادی بود جراحیهای تخصصی مغز و قلب و استخوان که داستان خود را دارد . حال نوش جان این فرد که درد مردم موجب درامد میلیونی این فرد میشود . ایا ایشان 8درصد مالیات و 7 در صد بیمه خود را پرداخت می نمایند . که بعبارتی میشود . 190/000/000 15درصد = 28/500/000 تومان اقایان مسئولین ایا حداقل بیمه مالیات از این انسانهای بی پناه !کسر میشود ؟و یا فقط کارمند متخصصی که نوع تخصصش در بازار دهها برابر ان پزشک است از حقوق حدودا 4 میلیونی او بین 450/000 تومان لغایت 500 هزار تومان فقط بابت بیمه مالیات کسر میشود که با دیگر کسورات بین 2/800 با 29 سال سابقه و مدرکی بعضا یک مقطع کمتر از ایشان بدستش میرسد . او با دو فرزند دانشجو ارشد و دکتری الحمدالله دولتی
که برای خود اینده ای متصور نیستند . خدا را شاکر و این شکر را فریاد میزند اما او با ان درامد نجومی هنوز ناراضی . اگر در این نوشته بی انصافی دیدید بفرمائید تا عذر خواهی کنم (4056064) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.