نظر منتشر شده
۱۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 484560
رد پایی که تیلرسون از خود برجا گذاشت
محمد کاظم انبارلویی/29 خرداد 96
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۷:۲۰
رکس تیلرسون، وزیر خارجه آمریکا در شورای روابط خارجی این کشور مطالبی گفته که بیشتر به شوخی شبیه است اما از آنجا که باید شوخی‌های آمریکایی‌ها را جدی بگیریم، نباید از آن به راحتی عبور کنیم. تیلرسون می گوید؛ «یک عده‌ای در ایران با آمریکا برای تغییر نظام و براندازی همکاری می کنند، واشنگتن هم در حمایت از آنها تردید ندارد.»

این جماعت در داخل که با آمریکایی‌ها در تغییر رژیم جمهوری اسلامی همگرایی دارند چه کسانی هستند؟ این سوال را باید وزارت اطلاعات و دستگاه‌های امنیتی پاسخ دهند. در اینکه آمریکایی‌ها تغییر رژیم را یک بار در فتنه 18 تیر 78 و 10 سال بعد در فتنه 88 تست کردند شکی نیست، لذا حرف تیلرسون شوخی نیست. اما اینکه چرا باید آن را یک شوخی بی‌مزه تلقی کرد، برای اینکه از آمریکا و عناصر خودفروخته داخلی آنها کاری ساخته نیست. آنها 40سال است از این حرف ها می زنند!

آمریکایی ها باید بدانند با یک انقلاب نمی توان جنگید به ویژه آنکه آن انقلاب پسوند اسلامی دارد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار خانواده‌های شهدای امنیت کشور فرمودند: «سردمداران آمریکا از ابتدای پیروزی انقلاب در تلاش برای سرنگونی نظام بودند اما این آرزو را به گور خواهند برد.» تجربه حیات پر ثمره و شکوهمند نزدیک به 4 دهه انقلاب اسلامی نشان داده است خواب «تغییر» نظام، «تعبیر» نمی شود. به ویژه امروز که جمهوری اسلامی پاسخ وزش بادهایی از این قبیل را با توفان می دهد.

جمعی از کسانی که در فتنه 88 به جرم همگرایی با پروژه سوروس دستگیر شده بودند و برخی از آنها در مصاحبه‌های تلویزیونی از پروسه براندازی نظام اظهار ندامت کرده بودند، در پاسخ به تیلرسون بیانیه‌ای صادر کردند و اظهارات او و مواضع خصمانه آمریکا را محکوم کردند. این موضع را باید به فال نیک گرفت، چرا  که آنها به آمریکایی‌ها گفتند دیگر روی ما حساب باز نکنید، ما نمی توانیم مثل فتنه‌ 78 و 88 با شما همگرایی کنیم.

البته نمی شود نیت‌ خوانی کرد و گفت؛ امضاء کنندگان بیانیه در مرزبندی با دشمنان قسم‌خورده نظام به ویژه آمریکا صادق نیستند، اما می شود شیوه آمریکا برای مقابله با نظام و تغییر در جمهوری اسلامی و حیطه پروسه و پروژه براندازی را رصد کرد و فهمید چه کسانی در این مسیر گام بر می‌دارند و صدور بیانیه در این مورد البته لازم اما کافی نیست.
 
آمریکایی ها در اتاق فکر براندازی نظام چند مسئله را عملیاتی کردند و برای آن در کشور پول خرج می کنند:

1- اهانت به مقدسات نظام و اسلام و تحریف حقایق اسلام و خط امام (ره).
2- ترویج حاکمیت دوگانه و دوقطبی سازی در جامعه به منظور هدف قرار دادن وحدت ملی و انسجام اسلامی.
3- فعال کردن شکاف‌‌های قومی و مذهبی و زیست منافقانه در این شکاف‌ها برای اخلال در امنیت ملی.
4- هدف قرار دادن اصل ولایت فقیه و مصداق کارآمد آن و مخدوش کردن مفهوم مبانی ولایت و امامت در جامعه.
5- زیر سوال بردن کارآمدی نظام به ویژه ایام حیات پر افتخار امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی و به حاشیه بردن نام و یاد امام (ره).
6- تبلیغ و ترویج لیبرالیسم و سکولاریسم در جامعه و نفوذ دادن زیست این تفکرات الحادی در کارکردهای دستگاه‌های دولتی به ویژه دستگاه های فرهنگی.
7- زیر سوال بردن اقتدار منطقه ای و جهانی انقلاب اسلامی و اثبات بی فایده بودن مبارزه با استکبار جهانی.
8- حمله به سپاه پاسداران به عنوان ستون اصلی خیمه نگهبانان جمهوری اسلامی، به بهانه‌های واهی به عنوان مکمل تصویب تحریم‌های جدید سنا علیه سپاه پاسداران.
 
برخی از امضاء کنندگان بیانیه در کارنامه عملی و نظری خود سابقه همگرایی با اتاق فکر براندازی آمریکا در مورد اقدامات هشت گانه فوق دارند. اگر توبه کرده اند باید جبران کنند و برای تحکیم وحدت ملی و دفاع جدی از مبانی نظام تلاش نمایند.
 امضاء کنندگان بیانیه، دوستانی در خارج دارند که در رادیو آمریکا، بی بی سی و دیگر بوق‌های دشمن عملگی همین بندهای هشتگانه را می‌کنند.
 
 این افراد زمانی در همین روزنامه‌های امضاء کننده بیانیه قلم می‌زدند. باید امضاء کنندگان بیانیه به دوستان خود بگویند از همگرایی برای براندازی نظام دست بردارند. آنها باید بگویند؛ تجربه منافقین در اوایل انقلاب در مقابله با  نظام را جدی بگیرند. منافقین هم در اوایل انقلاب وقتی رادیو عراق رسما از آنها حمایت کرد بیانیه درآوردند و گفتند: «صدام به هیچ قیمتی نمی تواند مجاهدین خلق را خریداری و بازیچه معاملات سیاسی قرار دهد.» اما چندی نگذشت آنها برای خیانت به ملت خود به ارتش بعث پیوستند و رودرروی جوانان ملت شجاع ایران، دشمن را یاری کردند.
 
امروز بوق‌های دشمن از یک جریان در داخل حمایت می کنند و این جریان هم در نفی این حمایت حرفی نمی زند و گاهی هم لذت آن را می برد. این جماعت باید بدانند اگر دیر بجنبند به سرنوشت منافقین دچار می شوند، اگر دستگاه‌های امنیتی هم در برخورد با آنها دچار اختلال باشند، مردم با حکم آتش به اختیار در زمان خود، این اختلال را برطرف می کنند.
 
امروز راهبرد و فرمول آمریکایی‌ها برای تعبیر خواب براندازی، معجونی از تحریم، ترور ، تهدید و تطمیع برخی در داخل است. برای اینکه حرف جدید تیلرسون وزیر خارجه آمریکا را شوخی نگیریم باید در پاسخ‌های عملی به آمریکایی‌ها زمان را از دست ندهیم.
 
حمله برق‌آسای سپاه به دیرالزور، لانه زنبور تروریست‌های تربیت شده ‌آمریکا در منطقه، نشان داد جواب ترقه ‌بازی در تهران، موشک‌ های میان برد است و اگر ‌آمریکایی‌ها بخواهند شوخی براندازی را تکرار  کنند پاسخ آنها موشک‌های دوربرد خواهد بود.
 
اقدام سپاه فراتر از یک پاسخ است. امید داریم آمریکایی‌ها و دوستانشان در منطقه این پاسخ را صحیح دریافت کنند. این پاسخ تنها یک هشدار نرم بود، هشدار سخت در راه است. اکنون وقت آن رسیده است که آمریکایی‌ها پاسخ ایران را شوخی نگیرند چون ملت ایران اراده کرده است با اقتدار به دشمنان قسم خورده نظام سیلی بزند.
 
۱۳۹۶/۰۶/۰۳ ۱۱:۰۴
 
۱۳۹۶/۰۶/۰۱ ۲۲:۲۳
 
۱۳۹۶/۰۶/۰۱ ۱۹:۵۲
 
۱۳۹۶/۰۶/۰۱ ۱۶:۴۹
 
۱۳۹۶/۰۶/۰۱ ۰۹:۰۷
 
۱۳۹۶/۰۵/۲۲ ۱۰:۲۱
 
۱۳۹۶/۰۳/۲۵ ۰۱:۰۰
 
۱۳۹۶/۰۳/۲۳ ۲۱:۲۵
 
۱۳۹۵/۱۰/۲۲ ۱۹:۵۴
 
۱۳۹۵/۰۴/۲۹ ۱۵:۱۰
 
 
کلمات کلیدی : تیلرسون+فتنه88+رکس تیلرسون+ایران+تحریم سپاه+تحریم ایران+وزیر خارجه آمریکا
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۲۹ ۱۷:۳۵:۴۱
مسخره است بنظر من از خارج نمیتونن برای ما نسخه بپیچن (4433980) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۲۹ ۱۹:۰۳:۲۱
بزرگترین دشمن مردم افراطی ها هستند .. (4434097) (alef-11)
 
علیرضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۲۹ ۱۹:۱۰:۳۴
اگر بخواهیم به بهانه سخن هر امریکایی ، فردا مخالفان سیاسی خود را محگوم کنیم و اتش به اختیار ! عملا کنیم سنگ رو سنگ بند نمی شود . و این همان هدف دشمن است که ما را در داخل به خود گرفتار کند.
شکی درش نیست که بسیاری از برخی سیاست کلی به دلیل هزینه تراشی بین المللی راضی نیستند، و این همان تفاوت های سیاسی است.
ایا اینها بدین حهت که دیدگاهشان فرق می کند بگیری زیر سیبل اهانت و ...
در قضیه شلیک موشکها اغراق نکنم تمام مردم با هر دیدگاه سیاسی خوشحالند و به ان افتخار می کنند چرا که اینها وطن دوست هستند.
.. (4434105) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۲۹ ۲۰:۰۷:۰۸
آن کسانی که با دشمنان همکاری وهمراهی میکنند وچراغ سبز نشان میدهند کسانی هستند زودتر از همه نابود خواهند شد. در وهله اول آنها قربانی خواهند گردید این یک موضوع طبیعی است (4434145) (alef-11)
 
عبدالله
Romania
۱۳۹۶-۰۳-۲۹ ۲۱:۵۴:۴۵
هدف تیلرسون از بیان مطالب فوق ایجاد شبهه در بین نیروهای انقلاب بوده و همه باید هوشیار باشند تا این ملعون به هدفش نرسد. (4434237) (alef-11)
 
محمد
Germany
۱۳۹۶-۰۳-۲۹ ۲۱:۵۶:۳۵
خوب به جز بخش نظامي در بقيه بخش ها مگه كارنامه قابل دفاعي داريد؟
خودتون كم كاري كرديد كه دارن امريكايي ها ازش سو استفاده ميكن.
سال 88 رو با بقيه سالها مقايسه نكنيد خواهشا، چون حرف واسه گفتن اگر اجازه بديد زياد هست. (4434238) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۳۰ ۰۰:۰۳:۵۲
مطلب مهمی است و مخاطبان آن باید تکلیفشان را روشن کنند (4434322) (alef-11)
 
Germany
۱۳۹۶-۰۳-۳۰ ۰۰:۳۸:۰۵
مرگ بر آمریکا (4434350) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۳۰ ۰۲:۴۴:۴۱
حتماكساني هستند كه در كشور دارند وحشت اقتصادي و نا اميدي و صحبت از ورشكستگي بانكها و از اين حرفها ميزنند و دست اوردهاي دولت و نظام را هيچ ميشمارند و مشكلات كشور را بزرگنمايي ميكنند اما در راس كشور رهبري هوشمند و موقع شناس به فضل الهي
داريم كه در جايي كه لازم است صحبت و عمل از نرمش قهرمانانه و انجا كه لازم است سيلي جانانه ميكنند ، مشكل كشور ما عده اي رانت خوار و تحريم خوار و ويژه خوار بوده كه يواش يواش
دارد دستشان كوتاه ميشود به فضل و رحمت و قوه الهي و همت مسئولان و دولت و مجلسيان واقتدار نيروهاي مسلح اين كشور متصل به حكومت قائم و حجت الهي خواهد شد .
ملت ايران همانطور كه در انتخابات شركت نمود و حيرت جهانيان را بوجود اورد مدافع نظام كشورش بوده و هست و خواهد بود . (4434441) (alef-11)
 
Netherlands
۱۳۹۶-۰۳-۳۰ ۰۲:۴۹:۱۹
این ۴ سال رو باید با احتیاط طی کنیم تا حکومت احمقها در امریکا تموم بشه .

این رو میگم چون افردی هستند در حکومت خودمون که دید سیاست بین المللی شون صفر است ولی ..می شود با عزت زندگی کرد و ضمنا زیرکانه بهانه به دشمن نداد ( و ضمن از منافع خود هم دفاع کرد) (4434447) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۳۰ ۰۳:۵۰:۵۶
خدا لعنتشون کنه (4434468) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.