توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 426393
جزییات آزادی دو تبعه ایرانی بازداشت شده در کنیا
تاریخ انتشار : سه شنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۲۲:۳۵
اساتید و دانشجویان دانشگاه تهران، تعدادی از اعضای کانون وکلا، وکلای ایرانی آزاده شده در کنیا و خانواده‌های آن‌ها طی مراسمی با دعوت از حسن قشقاوی، معاون وزیر خارجه از تلاش‌های دیپلماتیک وزارت امور خارجه برای آزادی دو استاد دانشگاه و وکیل ایرانی بازداشت شده در کنیا تجلیل کردند.

به گزارش ایلنا، در این مراسم معاون امور کنسولی، مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه طی سخنانی اظهار کرد: به محض اطلاع از بازداشت این دو استاد دانشگاه در کنیا، جناب آقای دکتر ظریف که در سفر شرق آسیا بودند، اینجانب را مأمور کردند که در رأس هیأتی عازم نایروبی شده و اقدامات لازم در جهت حمایت از دو وکیل کشورمان را که به اتهامات واهی بازداشت و پرونده سنگین کیفری علیه آن‌ها گشوده شده بود، به عمل بیاورم. ایشان تأکید نمودند که تا آزادی و بازگشت این وکلا و اساتید دانشگاه در کنیا حضور داشته باشم.

این دیپلمات ارشد کشورمان افزود: به لطف خداوند و دعای خیر مردم عزیز ایران و تلاش‌های دیپلماتیک شبانه‌روزی که در سطوح عالی از سوی هیأت اعزامی و سفارت کشورمان در نایروبی انجام شد، خوشبختانه این هدف محقق گردید و امروز خوشحالیم که این عزیزان را در جمع خودمان داریم.

وی تصریح کرد: دولت کنیا به ویژه وزیر خارجه این کشور و سفارت کنیا در تهران نیز کمک شایان تقدیری در فیصله یافتن این قضیه داشتند.

در ادامه این برنامه، دکتر سید نصرالله ابراهیمی، استاد دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و یکی از وکلای آزاد شده، گفت: متاسفانه با ورود عوامل ثالث، پرونده کاملا از مسیر حقوقی و قضایی خارج شده بود و دادستان با طرح چهار اتهام بی‌اساس درخواست صدور حکم ۳۰ سال زندان برای ما را از دادگاه کرد و اگر تلاش‌های هیات اعزامی وزارت امور خارجه به ریاست جناب آقای قشقاوی، سفارت جمهوری اسلامی ایران در نایروبی و تلاش‌های دلسوزانه و دلاورانه آن‌ها و پیگیری‌های سیاسی و دیپلماتیک صورت گرفته نبود، درگیر فرایند پیچیده‌ای می‌شدیم که انتهای آن نامعلوم بود.

این وکیل کشورمان افزود: لازم می‌دانم از دستور و حمایت‌های جناب آقای دکتر ظریف و تلاش‌های جناب آقای قشقاوی و هیات همراه صمیمانه تشکر کنم.
 
کلمات کلیدی : قشقاوی+آزادی دو وکیل ایرانی+کنیا
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.