نظر منتشر شده
۲۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 269190
رئیس خبرگان: قوه مجریه باید اسلام را اجرا کند/ رهبری شورایی نیست
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۰۵
رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: قوه مجریه‌ای که مورد تنفیذ رهبری است موظف به اجرای قوانین اسلام است و نمی‌تواند بگوید اسلام نه.

به گزارش فارس، آیـت‌الله یزدی رئیس مجلس خبرگان رهبری در مراسم تجلیل از مقام معلم که امروز پنجشنبه در دانشگاه عالی دفاع ملی برگزار شد، با اشاره به جایگاه رهبری و اسلام در انقلاب، گفت: تمام قوایی که زیر مجموعه رهبری کار می‌کنند در مقررات اسلامی و زیر سایه اسلام هستند. وی ادامه داد: قوه مجریه‌ای که مورد تنفیذ رهبری قرار می‌گیرد باید اسلام را اجرا کند و نمی‌تواند بگوید که اسلام نه؛ اگر بگوید اسلام نه اسلام به او می‌گوید شما نه.

رئیس مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: همه فداکاری‌های مردم در طول انقلاب برای این بود که حاکمیت اسلام برقرار شود نه آب و نان؛ آب و نان باید باشد ولی اول اسلام باید حکومت کند و مسئولان باید توجه کنند که اسلام مقدم بر همه چیز است.

آیت‌الله یزدی به جایگاه رهبری و ولی فقیه در انقلاب اشاره کرد و افزود: ولی امر مسلمین منصوب امام زمان و منتخب مجتهدین انتخاب شده از سوی مردم است و در این راه مشورت می‌گیرد ولی شورایی نیست. کسانی همین طور برای خودشان مسئله شورایی را مطرح می‌کنند و می‌گویند شاید یک روز بشود آن را انجام داد. در حالی که شورایی بودن یک مسئله است و مشورت گرفتن مسئله‌ای دیگر.

رئیس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به نقش معلم در تربیت انسان‌ها گفت: البته هر معلمی نمی‌تواند معلم واقعی باشد زیرا برخی افراد معلمان گمراهی هستند.

وی تربیت معلم را مقدم بر جایگاه معلم خواند و افزود: هنوز در برخی دانشگاه‌ها استادان غرب‌زده حضور دارند و در گوشه و کنار دیده می‌شوند افرادی که حرف‌های آنها بوی اومانیسم و کمونیسم دارد و گاهی به آن رنگ و بوی اسلامی نیز می‌دهند.

وی با تأکید بر اسلامیت نظام جمهوری اسلامی تصریح کرد: اینجا جمهوری اسلامی است و مردم اسلام می‌خواهند؛ بقیه جمهوری‌ها می‌گویند مردم هرچه خواستند باید فراهم شود؛ به عنوان مثال اگر خواستند حجاب نباشد باید حجاب برداشته شده و یا اگر بگویند باید مشروب‌فروشی‌ها باز شود این کار باید انجام شود اما در جمهوری اسلامی اینطور نیست و جمهوری وجود دارد اما در چارچوب اسلام.

وی ادامه داد: دلیل تأکید بر اسلامی بودن این است که مردم ما مسلمان هستند و این نظام را انتخاب کرده‌اند.

وی با تأکید بر اینکه دین بی رهبری دین نیست، افزود:‌ دینی که یک فرمانده بالاسر آن وجود ندارد که به متدینین بگوید چه بخشی از موضوعات در دین است و چه بخشی نیست در واقع دین نخواهد بود.

رئیس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به جایگاه امامت و رهبری جامعه تصریح کرد: تمامی فقها و علمایی که در حوزه‌های علمیه نجف و تهران هستند در واقع نواب امام محسوب می‌شوند نه رهبر و خود امام.

وی ادامه داد: فقیهی که واجد همه شرایط شد بر او واجب است که خود را عرضه کند اگر این کار را کرد و مردم به وی روی نیاوردند این مردم هستند که مقصرند؛ امام نیز وارد شده و خود را عرضه کرد و به عنوان منصوب امام زمان(عج) با کمک مردم انقلاب کرد.

وی با تأکید بر اینکه ولی فقیه شاه و پادشاه و یک فرد مستبد نیست، گفت: او ولی است که در چارچوب مقررات اسلامی فعالیت می‌کند.

رئیس مجلس خبرگان با اشاره به جایگاه این مجلس در زمینه نظارت بر رهبری تصریح کرد: مجلس خبرگان در طول ولایت است نه عرض آن و وظیفه‌اش این است که پس از بررسی فقها لایق‌ترین آنها را برای این جایگاه انتخاب کند.

وی با اشاره به جایگاه کمیسیون تحقیق مجلس خبرگان اظهار داشت: این کمیسیون وظیفه نظارت بر کار ولی امر را بر عهده دارد و نظارت آن به این معنا است که بررسی کند و ببیند اجتهاد، توانایی جسمی و مدیریت وی آسیب ندیده باشد.
 
علی
۱۳۹۴-۰۲-۱۰ ۱۲:۵۳:۰۲
به طور مثال در مورد حجاب اول روسری ها کمی رفت عقب کسی برخوردی نکرد بعد رفت وسط والان میشه بگی فقط دکوری تاکه تگه نیروی انتظامی بخواهد برخورد کنه ایتفاده بشه بعد کم کم استین خانم ها رفت بال تا مثل مردان نصفه استین شوند بعد خانم ها گفتند جوراب چیز اضافه است والان بی جوراب می ایند در سطح شهر از لباس های تنگ وچسبان که واقعا محرک هر فردی حتی افراد متاهل می گردد که نگو حالا نیروی انتظامی وبسیج تا کی باید کنار بنسیند تا قانون اجازه برخورد بدهد خدا می داند مراجع اعزام هم که فقط در حد تذکر عبور می کنند انشاالله که در کشور اسلامی قوانین بر حسب شریعت وضع واجرا بشود (2859300) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۰ ۱۸:۴۷:۴۱
استاد درسته حجاب مهمه اما چرا بانکداری اسلامی رو ول کردی؟ به نظرت نباید یه قانون اسلامی در این زمینه نوشته بشه؟ ربا خطرناک تره یا حجاب ؟ شما هی بشین و بگو ربا و اخذ دیرکرد حرامه این که فایده نداره، اما وقتی این حرام به شکل قانون درآوردی میتونی به صورت قانونی با اون برخورد کنی و همچنین اجرای سلیقه ای هم از بین میره. (2859956) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۴-۰۲-۱۰ ۲۳:۲۵:۲۰
مردان بی غیرت شده اند که زنانشان ودخترانشان را ور معرض دید بیگانگان وبوالهوسان قرار می دهند ... (2860289) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۰ ۲۳:۲۲:۵۳
مراجع عظام، نه مراجع اعزام... (2860288) (alef-11)
 
سیدرضا
۱۳۹۴-۰۲-۱۰ ۱۳:۱۴:۰۳
باعرض سلام واحترام
محبوبیت دین مبین اسلام دراین آیات نهفته است " لا اکراه فی الدین" سوره بقره -و این آیه
"و لو شاءَ ربُّكَ لأَمنَ مَن فِى الارضِ كلُّهُم جميعا اَفاَنتَ تُكْرِه الناسَ حتى يكونوا مؤمنينَ " ـ و اگر پروردگار تو می خواست، قطعا هر كه در زمين است همه آنها يكسر ايمان می آوردند. پس آيا تو مردم را ناگزير میکنی كه بگروند؟!
باتشکر (2859327) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۰ ۲۳:۲۶:۳۹
لطفا تفسیر به رأی نکنید، این دو آیه که گفتید مربوط به ایمان قلبی هست (طبق تفسیر بزرگان دین از صدر اسلام) که باید از روی اختیار باشه(آیه اول معمولا به غلط در بین جوانان بی اطلاع تفسیر میشه)، اما مظاهر اجتماعی دین مثل حجاب و منع ربا در معاملات اقتصادی و ... رو همه باید رعایت کنند(حتی مسیحی و...، چه برسه به مسلمان). پس اونی که اجباری نیست ایمان و اعتقاد قلبی به دین هست، اما مظاهر اجتماعی دین رو همه باید رعایت کنند(اجباری است) (2860291) (alef-11)
 
الف ر
۱۳۹۴-۰۲-۱۰ ۱۳:۲۷:۱۰
قوه مجریه بایستی قانون را اجرا یکنه قانون باید مطابق شرع باشه یه کارمند مگه مجتهد است تشخیص بده کدام قانون شرعی است کدام نیستت تازه هرکسی تابع حکم مرجع خوذش است (2859347) (alef-11)
 
ایرانی مسلمان
۱۳۹۴-۰۲-۱۰ ۱۳:۴۳:۵۳
امروز هر کسی در قوه مجریه حضور دارد بخشی از وظایف اسلامی خود را انجام میدهد زیرا قوه مجریه متعلق به کشور اسلامی و کشور امام زمان است.
در هر دستگاه و ارگانی عمل به قانون در حقیقت عمل به دستورات اسلام است.در کشور اسلامی ما ؛ قانونمند بودن خود به نوعی عمل به تکلیف است.
هر کسی هم به هر بهانه و توجیه ؛ قانون شکنی کند عملا بر خلاف اسلام عمل کرده و از چشم ما می افتد. (2859368) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۰ ۱۴:۴۸:۳۵
ایشون کلا منظور روحانی را اشتباه درک کرده اند.
اگر واقعا قرار است پلیس اسلام را اجرا کند دیگر هیچ نیازی به بخشنامه و آیین نامه و قانون و سلسله مراتب و از همه مهمتر بودجه در پلیس نیست. (2859479) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۰ ۱۴:۵۷:۲۷
حرف شما یعنی حکومت اسلامی، در حالی که ما برای جمهوری اسلامی انقلاب کردیم (2859498) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۰ ۲۳:۲۹:۵۳
میشه بفرمایید تفاوت این دو در چیه؟ به جز اینکه مردم در انتخاب کارگزارانشون (برای اجرای اسلام) سهیمند و بعضی سیاستها رو ...انتخاب میکنند، تفاوت دیگه ای ندارند، قانون اساسی رو مطالعه کن برادر. (2860295) (alef-11)
 
احمد
۱۳۹۴-۰۲-۱۰ ۱۵:۴۳:۳۶
مظاهر ضد اسلامی:
1-بد حجابی
2-گران فروشی
3-نزول خواری
4-فخر فروشی
5- بی عدالتی
6-و غیره (2859594) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۰ ۱۶:۲۱:۲۵
مگر قانون اساسی‌ ما بر اساس دینی غیر از اسلام است ؟ ! مگر علما و فقهای دینی قانون اساسی‌ را تدوین نکردند ؟ چرا یک استوار نیروی انتظامی باید سر خود اسلام رو تبیین کنه ؟؟؟؟ کی‌ صلاحیت فقهی‌ پرسنل نیرو انتظامی رو تأیید میکنه ؟ اصلا چرا کابینه باید اسلام رو اجرا کنه ؟ اسلام در شاکله قوانین ایران وجود داره ، پس چرا نباید همون قوانین رو اجرا کرد ؟؟؟؟

در مورد رهبری شورایی یا غیر آن‌ هم از مردم نظرخواهی کنید جناب یزدی (2859686) (alef-13)
 
آریابان
۱۳۹۴-۰۲-۱۰ ۱۶:۲۵:۰۰
در جای جای آموزه های قرآن کریم ، بدفعات بر رعایت "نظم" تأکیدات مؤکد شده و اصولا کارمندان یک دولت که دارای اونیفورم های شیک و پر از درجه ، مدال و.... هستند ، "مأموران "نیروهای " انتظامی " و " نظامی " نامیده میشوند ، یعنی اینکه بر اساس " نظم " و همون دیسیپلین و انظباط و بر اساس قانون و مقررات، باید " امر" مافوق را و هر چه را که مافوق بگوید ، نفرات پائین تر به گونه ای " منظم " ، بدون ذره ای تردید و بدون چون و چرا و دقیق ، اطاعت کنند ، وگرنه دیگر کلمۀ "مأمور" برازندۀ نام و شغل اونها نیست و نخواهد بود چرا که "امر" را اطاعت نکرده اند؛
....... و آنچنان این " نظم " در سلسله مراتب فرماندهی اهمیت دارد که همیشه و بدون هر گونه استثنا باید "وحدت فرماندهی" وجود داشته و فقط و فقط یک نفر!!!! فرماندهی و بقیه "اجراء" !!!! کنند ، نه اینکه هر مأمور انتظامی یا نظامی هر موقع که دلش خواست !!!! گوش به فرمان مافوق و قانون نده و بعدش هم هر موقع که دلش خواست و هر جوری که دوست داشت و بدون اعتناء به قانون اجراء کنه!!!!!! ؛
اگر " نظم " در بین نباشه و هر مأموری بسته به شرایط خاص ، چیزی غیر از "قانون " و دستور مافوق را اجراء کنه ، پس لابد عقل سلیم هم میگه که هر موقع خطری در بین بود بی خیال مأموریت و جانفشانی و خطرپذیری !!!! و هر موقع هم که شرایط خیلی مناسب بود ، تو مأمور باش و گوش به مافوق و قانون بده ؛ (2859693) (alef-13)
 
احمد
۱۳۹۴-۰۲-۱۰ ۱۶:۲۹:۵۷
عجیبه که اقایان منظور روشن اقای روحانی را درک نکردند، نظر رییس جمهور اینست که هرکس در هرنهادی اگر بخواهد باسم پیاده کردن اسلام طبق برداشت شخصی عمل کند کشور به اشوب کشیده میشود، اجرای قانون بخودی خود یعنی اجرای شرع
نتیجه بولتن خوانی همین است (2859702) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۰ ۱۷:۵۵:۰۵
فقط میخوان از روحانی انتقاد کنند باشه قبول شما راست میگی (2859868) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۰ ۱۸:۵۶:۱۵
روحانی فرمودن هر کسی در جایگاه خودش باید باشد. مجتهد شرع را تفسیر کند .مجلس ابدیل به قانون کند. و نیروی انتظامی فقط مجری قانون اسلامی است. او معنای این سخنان این نیست که اسلام نباشد. بلکه به این معنیه که هر کسی خودش را معیار اسلام نداند. (2859963) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۰ ۱۹:۰۶:۴۵
کنایه ای خطرناک
---
متاسفانه این گفتار نسبت به قوه ی مجریه یک نوع اتهام غیر مستقیم علیه رئیس جمهور محترم که جزو فقهای دین نیز به شمار می آیند می باشد و کنایه ای است که از آن معنای عدول رئیس جمهور از سوگند خویش مبنی بر پایبندی و اجرای کامل قانون اساسی اسلامی ج.ا.ا برداشت می شود.
البته بسیار بعید به نظر می رسد از شخصیت فرزانه و مجتهد عادلی همچون رئیس موقت مجلس خبرگان چنین کنایه ی ظالمانه ای صادر شده باشد. (2859978) (alef-13)
 
استادیار الهیات دانشگاه
۱۳۹۴-۰۲-۱۰ ۲۲:۴۱:۲۰
آیا روحانیت معزز نگران نیست که موضع گیریهای...ممکنست مردم را به کل نظرات ... بی اعتماد کند؟

...منظور روحانی که سخت نبود. هر فردی با هوش معمولی .... که منظور او جلوگیری از اعمال سلیقه در اجرای قانون بود، نه مخالفت با اسلام.

ضرر .... متوجه اسلام عزیز می شود. (2860229) (alef-11)
 
فارض
۱۳۹۴-۰۲-۱۰ ۱۹:۱۲:۴۶
من متاسفم براى آيه الله يزدى كه اينچنين دم دستى و عوام پسندانه به اظهارات آيه الله هاشمى و جناب روحانى پاسخ داده اند. صحبت رئيس جمهور در مورد وظيفه نيروى انتظامى كاملاً صحيح بود ايشان در سخنانشان راجع به همين موضوع كاملاً پاسخ دادند اما در مورد رهبرى شورائى كه آقاى هاشمى با استدلال آن را مطرح كردند از آيه الله يزدى بعيد بود و هست كه خيال كنند با چنين جملات نيم بندى ميتوان رهبرى شورائى را رد كرد، ايشان باصطلاح فقيه هستند و رئيس مجلس خبرگان آيا در ساير موارد مملكتى نيز اينطور نظر ميدهند ؟ (2859991) (alef-13)
 
پویان
۱۳۹۴-۰۲-۱۰ ۲۲:۲۲:۱۶
فارض جان برای خودت متاسف باش
رهبری شورایی یعنی چه؟!
با این حرفها نمیشود ولایت فقیه را زیر سوال برد. (2860192) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۰ ۱۹:۵۸:۲۲
ساحت مقدس نظام اسلامی را مصون نگهداریم
---
خداوند مهربان به رهبر فرزانه و بی همتای ج.ا.ا اسلامی حضرت آیت الله خامنئی تا ظهور حضرت حجت عمر طولانی و سلامتی کامل عنایت فرماید.
دور اندیشی برای حفظ نظام و انقلاب اسلامی و پاسداری از این عزیزترین ارزشها برترین اولویت و بزرگترین وظیفه دستگاه های قانون گذاری و فقها وقانون دانان مبرز وفادار به نظام اسلامی است که اقتضا می کند برای جلوگیری از احتمال ناخواسته ی بروز خلأ رهبری
و جلوگیری از سوء استفاده های دشمنان و بدخواهان ، بطرز حکیمانه و مدبرانه و منطقی مطابق با احکام شرع با بر رسی همه ی نیازها و همه ی جوانب بنحوی که وحدت و اتحاد مردم و حاکمیت نظام را از هر گزندی مصون نگه می دارد چاره اندیشی شود و قوانین حکیمانه لازم برای پر کردن خلأ ، به دور از سلایق غیر منطقی شخصی و گروهی ، تعیین و تبیین گردد.علیکم بنظم امرکم بما یرضی الله و رسوله (2860036) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۰ ۲۰:۰۹:۲۹
مگر قانونی خلاف شرع تصویب و تایید می شود که نگرانند؟ (2860045) (alef-13)