کد مطلب: 411452
افراد دیابتی مراقب کالری سسها و شکلاتهای نوتلا باشند
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۰۶:۳۲
رییس انجمن صنایع غذایی میزان کالری موجود در سسهای مایونز و نوتلاها را برای افراد دیابتی بسیار مضر خواند.
محمد حسین عزیزی رییس انجمن صنایع غذایی و عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار داشت: سسهای مایونز و شکلاتهای نوتلا، بستنی و شیرینی های خامه ای که طرفداران زیادی دارند، حاوی کالری بالایی بوده که برای بسیاری از افراد از جمله افراد دیابتی، بیماریهای قلبی و نیز افرادی که دارای چربی و فشار خون بالایی هستند، بسیار مضر است.
وی افزود: هر یک گرم از سسهای مایونز حاوی 8 تا 9 واحد کالری بوده که با افزایش مصرف این قبیل مواد پرکالری، میزان چربی وارد شده در بدن بستگی به میزان مصرف آن دارد.
عزیزی عنوان کرد: چربی و کالری بالای موجود در برخی مواد غذایی پر طرفدار نظیر سس ها سبب بروز چاقی در افراد شده و به دنبال آن احتمال بروز دیابت و بیماری های قلبی و عروقی و کبدی افزایش پیدا میکند.
رئیس انجمن صنایع غذایی تصریح کرد: در میزان چربی موجود در برندهای مختلف سسهای پرکالری تفاوت چندانی وجود ندارد اما پیشنهاد میشود که درصورت نیاز به مصرف این سسها از نوع رژیمی آن که میزان کالری آنها کمتر است، استفاده شود.
کلمات کلیدی : سس مایونز+نوتلا+دیابت+بیماریهای قلبی+فشار خون