نظر منتشر شده
۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 382257
قاسم رضایی مدال برنز را بر سینه آویخت/ برنز رضایی مرهمی بر زخم های کشتی فرنگی در المپیک ریو
بخش ورزشی الف، ۲۷ مرداد ۹۵
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۰۱:۵۰
نماینده وزن ۹۸ کیلوگرم کشتی فرنگی ایران مدال برنز المپیک ۲۰۱۶ را از آن خود کرد.

در ادامه رقابت‌های روز پایانی کشتی فرنگی المپیک قاسم رضایی آخرین نماینده ایران در این رقابت‌ها در دیدار رده‌بندی به مصاف استفان شوین دارنده مدال برنز اروپا در سال ۲۰۱۴ و برنز جوانان جهان در سال ۲۰۰۷ از سوئد رفت و در پایان موفق شد با نتیجه ۴ بر ۴ به برتری برسد و مدال برنز المپیک ۲۰۱۶ را از آن خود کند.

رضایی که مدال طلای المپیک ۲۰۱۲ لندن را در کارنامه خود دارد پیش از این در دور نخست استراحت کرد سپس حریف خود از ونزوئلا را ۸ بر صفر از پیش رو برداشت اما در ادامه و در مرحله یک چهارم نهایی مقابل دنیل لوگو کابررا از کوبا ۴ بر صفر شکست خورد و از رسیدن به مرحله نیمه نهایی بازماند.

دیگر نماینده ایران در روز پایانی رقابت‌ها امید نوروزی بود که با یک پیروزی و یک شکست از دور رقابت‌ها کنار رفت. در روز نخست این مسابقه‌ها سعید عبدولی در وزن ۷۵ کیلوگرم به مدال برنز رسید و حمید سوریان در وزن ۵۹ کیلوگرم، امید نوروزی در وزن ۶۶ کیلوگرم، حبیب‌الله اخلاقی در وزن ۸۵ کیلوگرم و بشیر باباجان‌زاده در وزن ۱۳۰ کیلوگرم با شکست مقابل رقبای خود از دور رقابت‌ها کنار رفتند.

با این حساب تیم ملی کشتی فرنگی ایران که در المپیک لندن به سه مدال طلا رسیده بود، با دو مدال برنز به کار خود در بازیهای المپیک ۲۰۱۶ ریو پایان داد.
 
کلمات کلیدی : المپیک ریو+ قاسم رضایی
 
abbas
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۷ ۱۰:۳۴:۲۹
دقیقا مشخص بود که این اتفاق خواهد افتاد
عبدولی باید یک وزن پایین تر کشتی می گرفت
مهدی زیدوند باید بجای نوروزی می رفت
و .....
یک تیم پیر را وارد میدان کردیم باید این نتیجه را می گرفتیم (3888749) (alef-13)
 
برزو
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۷ ۱۱:۱۸:۰۱
10 دلیل ناکامی کشتی فرنگی ایران

1- محمد بنا برای ریو، کادر خبره المپیک لندن را در اختیار نداشت. تمرین دهنده‌اش جمشید خیرآبادی به جمهوری آذربایجان رفت. ناصر نوربخش هم کنار ماند. آنها با آن قوانین، در کنار مدیریت بنا نتیجه‌ای تاریخی به جا گذاشتنند.

2- بنا (که بسیار هم دوستش داریم و قدردانش هستیم)، بدون یارانش، با حذف اختیارات شورای فنی، رئیس فدراسیون تیم ملی بزرگسالان شد. از بدنسازی تا مسائل فنی، تعیین استراتژی را از صفر تا ۱۰۰ به عهده گرفت. از جمله پشت کردن به تورنمنتها یا حذف ناگهانی جام زومباتلی.

3- افکار بنا بر مبنای قوانین لندن بود. نحوه انتخاب تیم ملی هیچ چارچوبی نداشت و بنا در چند نوبت، با حرف‌های خودش هم خالفت کرد. او با اتکا به شاهکار لندن، حتی حاضر به شرح برنامه‌هایش نشد و گفت در ذهن خودم می‌دانم چه می‌کنم. حربه تهدید به قهر باعث شد رسول هم پا پس بکشد. قطعاً رییس فدراسیون هم در این ناکامى سهیم است.

4- در وزن اول، سوریان طی چهل و چند روز، سه گزینشی پیاپی رفت و پس از آن فقط ۱۰۰ روز فرصت داشت برای احیا. در حالی که اگر دو یا یکی از گزینشی‌ها را سایرین می‌رفتند، باز حمید می‌توانست در مرحله آخر به سهمیه برسد و با تحمل فشار کمتری به المپیک بیاید. دوست دارم خود حمید به این سوال جواب بدهد. هرچه پاسخش باشد می پذیرم که چطور قهرمان المپیک ریو از کوبا را در تاشکند با کادر قبلى، مانند مرور فن ساده مغلوب کرد اما اینجا نای حفظ ۷ امتیاز برتری را هم نداشت؟ بعید است پاسخى غیر از فشار غیر اصولى در تمرینات اردویى برایتان بگوید.

5- در وزن دوم، امید نوروزی مقابل دیدگان بنا در ارتشهای جهان باخت. در فینال گزینشی هم باخت. امید باز مى توانست مدال آور باشد اما پس از مسابقه گزینشی فقط اردونشین بود و متحمل فشار بى رویه تمرینات. در این بین، صدای زیدوند برنده نوروزی هم شنیده نشد. زیدوند در جام لهستان، قهرمان جهان را برد و طلا گرفت. اما باز هم لایق تک کشتی انتخابی، تشخیص داده نشد.

6- در وزن سوم، سعید عبدولی بیش از هرکس دیگری نیازمند محک خوردن در رویدادهای خارجی بود اما به هیچ کجا اعزام نشد. سعید در ریو، سرحال‌تر از بقیه بود زیرا در بسیاری از تمرینات اردویی غیبت کرد! همان راز موفقیت برزگر در المپیک مونترال!

7- در وزن چهارم، حبیب اخلاقی در انتخابی به حسین نوری باخت. تنها وزنی که مسابقه انتخابی برگزار شد! اما نتایج همین یک وزن هم نادیده گرفته شد. استایل حبیب معروف است به قلدرى اما تمرینات مخرب، او را هم از پا درآورد.

8- در وزن پنجم قرار بود قاسم رضایی با مهدی علیاری انتخابی بگیرد. قاسم مصدوم شد و ۱۰ روز استراحت پزشکی گرفت. اما تاریخ جدیدی برای مسابقه اعلام نشد. گناه علیاری چه بود؟! بنا گفت باید در لهستان کشتی بگیری و موفق شوی، علیاری نیز همین حریف کوبایی قاسم را برد و طلا گرفت. اما مثل زیدوند حتی به اردو هم دعوت نشد. حتی مجید برادر مهدی هم دیگر دعوت نشد! بنا امشب گریست. اما علیارى و زیدوند چند ماه است که مى گریند.

9- در فوق سنگین، امیر قاسمی منجزی سهمیه گرفت اما نظر بنا به بشیر نزدیک‌تر بود و کشتى گذاشت.

10- در ریو، سوریان به ۲۴ ساله باخت. امید به ۲۲ ساله. اخلاقی به ۲۳ ساله. بشیر به ۲۵ ساله و قاسم به ۲۶ ساله. اما بنای بنا از ابتدا بر این بود که همان تیم لندن را با -۰- درصد تغییر به ریو بیاورد.

مهدی رستم‌پور (3888818) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.