نظر منتشر شده
۶۷
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 228654
رئیس جمهور: برخی متوهمان مدام غصه دین و آخرت مردم را می خورند
تاریخ انتشار : شنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۵۲
رئیس جمهور با بیان اینکه دولت دینی خوب است اما دین دولتی را نمی دانم، گفت: برخی دچار توهم هستند و مدام غصه دین و آخرت مردم را می خورند.

به گزارش مهر، حسن روحانی در دیدار با کارکنان محیط زیست و سازمان های مردم نهاد در آستانه روز جهانی محیط زیست، گفت: دولت دینی خوب است اما دین دولتی را نمی دانم! و باید بحث کنیم.وی افزود: دین را نباید دست دولت بدهیم دین دست علما، مراجع، فرهیختگان و دلسوزان است و آنان باید دین را تبلیغ کنند.

روحانی ادامه داد: مثلا ًدولت اگر تصمیم گرفت فیلمی ساخته شود این فیلم تنها با پول ساخته نمی شود و هنرمندان باید به میدان بیایند چرا که هنر جوششی از ذوق خود هنرمند است البته کمک مالی هم موثر است.

وی با بیان اینکه دولت تنها می تواند رونق اقتصادی درست کند گفت: در مساله اقتصاد هم همین گونه است. ما باید تنها موانع را از پیش روی مردم برداریم و یک چارچوبی را برای آینده اقتصاد کشور ترسیم کنیم.رئیس جمهور ادامه داد: در صنعت هم هرچه صنعت به مردم واگذار شود و دولت تنها حمایت کند با سرعت بیشتری می توانیم به هدف اصلی مان برسیم.

وی با بیان این که در گذشته محیط زیست تنها جنبه تشریفاتی داشت گفت: برخی ها در گذشته هنوز به این باور نرسیده بودند که محیط زیست مدخلیت دارد و فکر می کردند که جزو تشریفات است اما وقتی رفتند جلو و گرفتار شدند به اهمیت محیط زیست پی بردند.

وی با اشاره به مثالی در این زمینه ادامه داد: محیط زیست هم مانند بهداشت است. آن زمان که می خواستند حمام های خزانه را بردارند و دوش بگذارند چه بساطی به پا شده بود و برخی ها می گفتند نصف دین از بین می رود.

روحانی گفت: دو حادثه در قم دیدم که خیلی مهم بود؛ یکی سالی بود که می خواست حمام دوشی شود و دیگر سالی که می خواستند ساعت را عوض کنند. می گفتند این کارها برای این است که دین از بین برود. البته وقتی که مردم بیکار هستند دچار توهمات می شوند و مدام غصه دین و آخرت مردم را می خورند .

وی با اشاره به آلودگی هوا در چند شهر بزرگ ایران گفت: مشکل آب دریاچه ارومیه نه تنها مشکلی برای آذربایجان شرقی و غربی است بلکه مشکلی برای کل کشور است و در این زمینه قدم هایی برداشته شده و اگر به دریاچه ارومیه نرسیم خطر بزرگ برای ۱۴ میلیون نفر ایجاد می شود که زندگی شان به این دریاچه بستگی دارد.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به معضل ریزگردها گفت: واقعاً در اثر ریزگردها نمی شود نفس کشید البته هوای تهران این چند روز خوب شده است و آن هم برای شرایط جوی است و اگر دولت هم توفیقی پیدا می کند لطف خدا است چرا که باد و باران را خدا ایجاد کرده است.

روحانی با بیان این که دولت روی مساله محیط زیست به عنوان مساله اصلی برای زندگی سالم مردم تاکید دارد و آن را جزو اولویت های خود می داند تصریح کرد: در این راستا وزارت نفت در خصوص بنزین خیلی تلاش کرده و البته خانم ابتکار نیز خیلی احساس مسئولیت کردند. به هر حال این کار شروع شد و وقتی که بنزین عوض شد آثارش را هم دیده ایم. البته باید از باد هم تشکر کرد.

وی اولین مساله برای حل مشکلات محیط زیست را قدم فرهنگی دانست و گفت: باید در جهت تربیت نسل جوان در ین زمینه بکوشیم که وزارت آموزش و پرورش نیز مسئولیت سنگینی بر عهده دارد. همه دانش آموزان و نوجوانان باید زندگی با محیط سالم را بیاموزند بر فرض جوانی که سیگار می کشد بداند که کجا باید بکشد در چه محیطی باید بکشد و این که چه کسانی کنارش باشند.

رئیس جمهور افزود: بعضی ها سیگار را نصفه می کشند و آن را روی زمین پرت می کنند و فکر می کنند عالم بشریت را زیر پای خود قرار داده اند و بعضی ها نیز دستمال کاغذی و پوست موز را به خیابان پرت می کنند بنابراین باید ابتدا فرهنگ درست شود و فرهنگ هم باید از دبستان شروع و آغاز شود.

وی تصریح کرد: چند سال پیش ما حس کردیم آبی که مردم می آشامند دچار مشکل است و گزارش دادند که روی دریاچه سد کرج عده ای خانه شناور درست کرده اند و محیط زیست هم گزارش داد ما حریف آنان نمی شویم.

وی افزود: ما به عنوان شورای عالی امنیت ملی وارد موضوع شدیم دیدیم ۲۴۰ خانه شناور روی دریاچه سد کرج ایجاد کرده بودند البته من نمی گویم که این خانه ها برای چه کسانی بود! به هر حال وارد عمل شدیم و تمام خانه ها را جمع کردیم وهر روز که خانه ای جمع می شد تلفن دفتر من به صدا در می آمد. ما یک سال خون دل خوردیم تا این خانه ها را جمع کنیم.

روحانی با اشاره به وظیفه صدا و سیما، مجلات و سایت ها در فرهنگ سازی گفت: برای درست کردن فرهنگ همه باید به صحنه بیایند تا معضلاتی که مربوط به سلامت زندگی مردم است رفع شود.

وی همچنین با حضور در صحنه مردم و سازمان های مردم نهاد را از دیگر عوامل رفع مشکلات زیست محیطی نام برد گفت: همه کارها باید به دست مردم انجام بگیرد و مردم را نباید دست کم بگیریم و مقامات دولتی در هر مقامی که باشند باید نوکر مردم باشند و غیر از این نیست. نظام از آن مردم است و دین نیز همه زندگی مردم است، عشق به خاندان رسالت در دل مردم است، مردم باید به صحنه بیایند البته دولت هم وظیفه دارد تسهیلات لازم را فراهم کند.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به خاطره دیگری گفت: یک خاطره ای بگویم از غرب - حالا برخی هم می گویند باز از غرب تعریف کرد- در بعضی از کشورهای اروپایی یک آشغال در خیابان بریزید ببینید چکار می کنند. آن کسی که آشغال بریزد را از کارش پشیمان می کنند و مجبور می کنند که آشغالش را از روی زمین بردارد و امر به معروف و نهی از منکر که در اسلام آمده همین است. یعنی عمل های غیرشایسته می شود منکر و عمل های شایسته می شود معروف.

وی با اشاره به وظیفه گروه های مردم نهاد در زمینه امر به معروف و نهی از منکر در بحث محیط زیست گفت: ما برای این که از آلوده شدن آب و خاکمان جلوگیری کنیم باید به سه نکته فرهنگ، حضور و مشارکت مردم توجه کنیم و دولت هم باید با تمام توان خود به میدان بیاید.

روحانی با بیان این که شورای عالی محیط زیست احیا شده است گفت: لوایح مورد نیاز در این شورا به تصویب خواهد رسید همچنان که در هفته گذشته در جلسه هیات دولت لایحه محیطی داشتیم.

وی در ادامه با بیان اینکه توسعه باید پایدار باشد گفت: توسعه نباید این گونه باشد که یک جایی را آباد کنیم و جای دیگر را خراب. دو جور می توان سرمه کشید. گاهی برخی از توسعه ها یک معضلی را حل می کند و یک معضل دیگری را ایجاد.

رئیس جمهور در این زمینه مثالی زد و ادامه داد: مثلاً مینی بوس هایی که در مسیر شمال- تهران کار می کنند با جابجایی مسافر در حال خدمت هستند اما دود نه تنها از اگزوز بلکه از همه جای این مینی بوس ها بیرون می زند و این مثل همان سرمه کشیدن است که یک چشم را قشنگ و چشم دیگر را معیوب می کند.

وی تاکید کرد: اگر دنبال توسعه پایدار باشیم دیگر محیط زیست تشریفات نمی شود و بحث عدم آلودگی از همان روز اول باید در تمام طراحی ها بیاید نه این که طرحی را درست کنیم ببینیم که مشکل آفرین است و بعد به دنبال اصلاحش برویم.

روحانی همچنین به لزوم استفاده از انرژی های نو و تجدیدپذیر ادامه داد : ما در کشورمان آمادگی بسیاری زیادی برای استفاده از انرژی خورشیدی و بادی داریم مخصوصاً در جنوب کشور می توانیم نیروگاه خورشیدی درست کنیم تا علاوه بر ایجاد برق از مزایای آب شیرین کن آن نیز استفاده کنیم.

وی همچنین در ادامه با اشاره به مشکلات زیست محیطی کشور از جمله ریزگردها، دریاچه ارومیه، هامون و ... گفت: امروز مساله محیط زیست از مرز سیاسی فراتر رفته است.

وی افزود: در ملاقاتی که با نخست وزیر عراق داشتیم بیشترین بحث ما در مورد ریزگردها بود تا مسایل سیاسی و منطقه. او در مورد تروریسم صحبت می کرد و من می گفتم این تروریسم (ریزگردها) را چکار کنیم.

رئیس جمهور همچنین در مورد دیدار دو جانبه اش با حامد کرزای گفت: تمام بحث ما در این دیدار در مورد هریرود، هیرمند و هامون بود که چکار کنیم هامون زنده شود چرا که اگر هامون زنده شود منطقه زنده می شود.
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۱۰:۵۸:۱۵
در قران آمده لااكراه في الدين وامر به معروف و نهي از منكر از فروع دين است. پس اگر شخصي را به معروف امر كرده ولي او سرپيچي كرد مسئوليتش متوجه خودش است وبه زور تميتوان او را وادار به معروف كرد.چون لا اكراه في الدين. (2174132) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۱۲:۳۲:۲۲
خیلی اینقدر خوب برای رئیس جمهور نوشابه باز میکنین و یه سوال تا اخرش کنارش هستین؟؟؟چون گذشته چیزای دیگه میگه و تاریخ ثابت کرده در اینده اشتباهات دولت ها اشکار میشه (2174421) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۱۳:۰۴:۲۲
روحانی اگر اشتباه کند عمدا فساد گسترده نخواهد کرد مطمئنم تا آخرش هستم (2174532) (alef-13)
 
حمید
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۱۲:۴۳:۱۰
لا اکراه فی دین را اکثر مردم اشتباه متوجه شده اند!!! لا اکراه فی دین یعنی دین مطابق با فطرت و منطق است و هر کسی که فطرت سالمی دارد با شنیدن منطق دین به آن روی می اورد ولی این به معنای مجاز بودن لا ابالی گری نسبت به احکام و فروعات دین نیست چرا که در همین دین و همین قران واجبات و محرمات و حدود الهی بیان شده و مثلا امر شده که زکات را از مردم ولو با اجبار و تهدید دریاف کنند !!!! امام علی علیه اسلام همیشه با تازیانه ای که همراه داشتند خطاکاران را تادیب میکردند ! اصلا مگر میشود تمام شئون جامعه نظیر بهداشت و صنعت و ... مشمول نظارت و تایین استاندارد باشد و متخلفین به اشکال مختلف مجازات شوند اما وقتی نوبت به احکام و حدود الهی میرسد هر کسی آزاد باشد هر کاری خواست بکند وکنترلی از جانب حکومت بر او نشود؟؟؟؟/ ای کاش ما برای توجیه بی دینی و هواپرستی خودمان به قران متمسک نمیشدیم!!!! (2174455) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۱۶:۳۴:۱۳
عزیزم این تفسیری هست که شما برای خودت کردی و قرار نیست همه از تفسیر شما تبعیت کنند!! (2175187) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۰۱:۰۶:۱۳
البته اگه حرفی برای گفتن ندارید بهتره سکوت کنید (2176281) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۰۰:۱۲:۵۳
داداش اگر منظورش اینی بود که شما میگید خب همینو مینوشت! مگه رونالدینیوست؟ معنی ایه کاملا مشخصه! (2176220) (alef-10)
 
امید
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۱۳:۰۱:۲۵
آی کیو!!!
لا اکراه فیلم آیدین چه ربطی به مسلمون ها داره؟!!!!!!!
تو که چیزی از دین نمیدونی چرا حرف میزنی؟!!!!!!!
مخاطب این آیه از قرآن کریم کفار و مسیحیان و یهودیان و غیره هستند، که نمیتوان آنها را بزور مسلمان کرد، نه چیزی که منظور توست.
مسلمان با به وظایف شرعی خودش عمل کنه. (2174521) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۱۶:۰۴:۵۶
آقای امید
بهتر است بجای تفسیر قرآن، ادب و احترام را رعایت کنید. کلمه آی کیو که نوشته اید از نظر معنایی به مفهوم احمق و نادان است که توهین محسوب می شود.

این روزها بسیاری مثل نقل و نبات به هم متلک می گویند!!! (2175088) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۲۰:۰۰:۴۷
فقط این آیه نیست که پس این آیه را چه میگویی :
فذکر انما انت مذکر لیست علیهم به مصیطر
تذکر ده که همانا تو تذکر دهنده ای و چیرگی بر آنان نداری (2175767) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۱۴:۲۹:۰۸
تو مفسر قرانی؟ لطفا قران نمیدونی دهن مبارک رو باز نکن.
منظور از لااکراه فی دین پذیرش اصل دین و ایمان اوردن هست نه رعایت قوانین اون توسط جامعه مسلمانان (2174788) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۰۱:۱۶:۵۲
حال چرا در پذیرشش مردم را مجبور میکنند؟
و کسانی که نمیخواهند از حقوقشان محروم میشوند؟ (2176295) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۱۶:۰۴:۴۶
هر کس شکم سیر دارد غم دنیا ندارد و به فکر آخرت است و برعکس! (2175087) (alef-10)
 
ر
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۱۹:۰۰:۲۱
لا اکراه فی الدین مربوط به پذیرش اسلام است . ولی در دستورات دین پس از پذیرش واجب وحرام مطرح میشود که دستورات دینی میباشند وباید به ان ها عمل شود (2175661) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۲۲:۰۲:۳۹
ای کاش به همون اندازه غصه معیشت مردم را میخوردند.!!! (2175959) (alef-13)
 
حسین
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۰۱:۴۳:۴۳
عزیزم این مال کسیه که هنوز مسلمان نشده نه مسلمانی که قرآن و پیامبر واهل بیت رو قبول داشته باشه تازه فکر نمیکنم منظور رئیس جمهور این باشه که شما برداشت کردید (2176313) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۰۸:۰۶:۵۳
تیتر شما یکی از زیباترین جملات روحانی در این دوره یکساله است (که متاسفانه در صدا و سیما پخش نشد ! چون به رفقا بر می خورد ) خداوند به خودش و مشاورین عاقلش طول عمر و درایت بیشتر عطا فرماید. (2176481) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۱۱:۰۵:۳۳
درور بر رییس جمهور روحانی................... (2174143) (alef-13)
 
شهروند انقلابی
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۱۱:۲۴:۵۳
رییس جهمهور محترم حرف دل ما رو زد ازش متشکریم (2174198) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۱۱:۲۵:۰۰
مثال مشابه دوش و ساعت زیاد است. گوجه فرنگی، مدارس به سبک جدید، ویدیو، رادیو،تلویزیون، تلفن تصویری،...
بدون شک هر وسیله ای می تواند مورد سوء استفاده قرار گیرد از چاقوی آشپزخانه گرفته تا تلفن و تا... در یک تصمیم درست باید به برایند مزایا و معایب نگاه کرد و نه فقط معایب. چه برخی بخواهند و چه نخواهند مردم آنچه را که محاسنش بر معایبش تفوق داشته باشد مورد استفاده قرار خواهند داد پس خوب است که این عزیزان چهره دین را با برداشتهای شخصی خود تخریب نکنند و آن را مایه استهزاء مردم قرار ندهند.
و البته توجه به کاهش احتمال سوء استفاده از هر ابزاری را کسی نفی نمی کند. (2174199) (alef-13)
 
محمود
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۱۱:۲۷:۴۶
احسنت بر اين رئيس جمهور فهيم .خدا شما را در برابر دشمنانتان محفوظ بدارد. (2174206) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۱۱:۳۵:۰۷
افتخار میکنم رییس جمهورم باشرافت و صادق و عمیقه (2174220) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۱۲:۲۱:۴۸
درود بر رییس جمهور عاقل و دانشمند.هنگام سخنرانی ازش درس میگیریم (2174386) (alef-13)
 
ارشادی
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۱۲:۴۳:۱۸
متاسفانه در جامعه ی ما خیلی از ارزشها غافل مانده است .روحانیون ،سخنوران ،صدا وسیما ،آموزش وپرورش وهمه ی آنهایی که در ایجاد وتقویت فرهنگ جامعه نقشی دارند در تبیین وبیان این ارزشها خوب عمل نکرده اند.راستی ،صداقت ،امانت داری ،انجام درست کار ،رعایت حق همسایه وخویشاوندان ،احترام به قوانین ،رعایت نوبت وقانع بودن به حق خویش و...نه تنها یک ارزش مهم تبلیغ نمی شود بلکه در خیلی از مواردعمل کردن برخلاف آنها زرنگی هم محسوب می شود. (2174456) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۱۲:۵۴:۱۵
"وقتی که مردم بیکار هستند دچار توهمات می شوند و مدام غصه دین و آخرت مردم را می خورند ."
درود بر شرفت (2174497) (alef-13)
 
فريد
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۱۲:۵۸:۵۹
از ريس جمهور بابت توجه ويژه به موضوع ريزگرد ها كمال امتنان را دارم (2174514) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۱۳:۰۱:۱۸
عاجزانه خواهشمندم از مسئولین سایت که این آیه قران رو تفسیر شم بذارن تا هی نیان بگن لا اکراه فی الدین
در دین هیچ اجباری نیست مربوط به اصل دین بقیه آیه رو هیچوقت نمیگن یعنی در پذیرش دین هیچ اجباری نیست ولی کسی که مسلمونه باید تمامیه اونو قبول کنه نه فقط احکامی رو که دوست داره (2174520) (alef-13)
 
امین
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۱۳:۰۷:۵۰
معیار اسلام و بهشت و جهنم افراد با سنگ محک اهل بیت سنجیده میشه نه زور شلاق حضرات (2174547) (alef-13)
 
محمود
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۱۳:۲۵:۳۲
با تشكر از رئيس جمهور محترم.آيا واقعا توي اين مملكت يه رسانه بي طرف پيدا ميشه بياد اينجور موارد رو نظر سنجي كنه كه مردم چقدر با اين نوع سخنان رئيس جمهور موافقن وچقدر با نظر مخالفين ايشان. (2174600) (alef-13)
 
عبدالجلال
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۱۳:۳۰:۰۴
در اینکه رئیس جمهور فردیست مذهبی هیچ جای بحث ندارد
در اینکه رئیس جمهور فردیست حقوقدان هم هیچ جای بحث نیست
و در اینکه حرفهای رئیس جمهور خردمندانه و معقولانه است هم جای تردید
نیست و اگر کسانی با این استدلالات منطقی و خردمندانه بخواهند بنام نقد برخورد
غیر اخلاقی بکنند یا مغرضند و یا ناآگاه و یا نظر خود را ارجح بر نظر نماینده و وکیل قسمت بزرگی از مردم ایران یعنی ریاست محترم جمهور میدانند (2174615) (alef-13)
 
امیر
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۱۳:۵۵:۱۶
جلب کردن نظر برخی مردم با گفتن جمله های شیک و عوام پسند مانند "برخی مدام غصه دین و آخرت مردم را می خورند" خیلی آسان و برای سیاسیون! مفید است. خدا کمک کند محبوبیت را اگر می جوییم بیشتر در میان اهل دین و اندیشه بجوییم. (2174690) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۲۰:۱۱:۰۲
گفتی عوام پسند.... یعنی معتقدی عامه مردم دوست ندارن یه عده غصه آخرتشون رو بخورن و به زور شلاق راهی بهشتشون کنن... (2175785) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۰۰:۰۷:۳۱
ما عوام شما دانشمند و اهل دین
شما بهشتی ما جهنمی
اصلا تمام بهشت برای شما که اصلا نمی خواهیم در کنار شما باشیم
ما عوام هم دور هم در جهنم در جوار حق (2176214) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۱۴:۰۳:۱۶
کاش رئیس جمهور محترم در صحبتهای خود کمی هم از زحمات پرسنل محیط زیست قدر دانی میکرد و راه حلی برای مشکلات مالی و معیشتی این قشر زحمتکش ارائه میداد. واقعا حقوق پرسنل محیط زیست بسیار ناچیز است.بخصوص محیط بانان و کارشناسان ادارات (2174718) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۱۴:۰۶:۳۱
اقای رئیس هرچی دوست داری حرفهای این شکلی حاشیه دار بزن
ولی بدان سه سال دیگه بیشتر مهمون دولت نیستی
واقعا خدایا خودت عاقبت این سه سال باقی مونده رو به خیر کن
بعد سه سال مردم خودشون اب رفته رو به جوی برخواهند گرداند (2174722) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۲۱:۲۴:۳۱
دمت گرم (2175895) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۰۰:۰۸:۱۱
از کجا معلوم هفت سال نباشه (2176215) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۰۸:۰۴:۲۲
واقعا شما درس از دولت قبلی نگرفتید ؟حجم مشکلات را در زندگیتان احساس نکردید ؟
اگر یک ریس جمهور حرف می زندوحرفش هم به دلیل اینکه موضع تندروی ندارند مقبول اکثریت هست به مذاق شما خوش نمی اید در انتهای 4 سال باید برود ؟
مطمن باش مردمی که رای دادند هنوز در صحنه هستند ! (2176479) (alef-10)
 
پوریا
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۱۴:۲۱:۲۰
اقای روحانی بعضی حرفاشایسته شمانیست که بگیدداریدنزدیک میشدبه گفتارنسنجیده ریس جمهورقبلی (2174774) (alef-13)
 
مینا
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۲۳:۱۲:۵۳
اصلاهم اینطورررنیست،،،، بایداز اقای روحانی درررررررس گرفت، درودبرشرفش (2176117) (alef-13)
 
قانون اساسی را خوانده اید
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۱۴:۲۵:۰۱
آقای رئیس جمهور قانون اساسی را خوانده¬ اید؟!
مدتی است سخنانی از رئیس جمهور بر روی رسانه های خبری قرار می گیرد که باعث تعجب همگان شده است. سخنانی که شاید اگر از زبان یک شخص غیر مسئول و غیر روحانی بیان می شد تعجبی نداشت، اما بیان شدن این مطالب از زبان یک شخص روحانی و به عنوان رئیس جمهور کشور جای بسی تامل دارد. جدای از اینکه آیا این کار رئیس جمهور نوعی حاشیه سازی برای غفلت اذهان از مسائل اقتصادی است یا نه، در زیر می خواهیم این سخنان را بشنویم و درستی یا نادرستی شان را به بحث بنشینیم:
سخنان روحانی در 3 خرداد 93: " بگذاریم مردم خودشان راه بهشت را انتخاب کنند، نمی‌توان با زور و شلاق مردم را به بهشت برد. پیامبر (ص) شلاق در دست نداشت، پیامبر (ص) بشیر و نذیر بود و ما نیز باید بشیر و نذیر باشیم.همه باید کاری کنیم که آرامش در جامعه حاکم باشد"
چند روز بعد... روحانی در 10 خرداد 93: "دین را نباید به دست دولت داد، چون دین در دست کارشناسان،‌علما ، صاحب نظران و دلسوزان است و آنها باید دین را تبلیغ کند و دولت باید حمایت کند... عده‌ای مدام غصه دین و آخرت مردم را می‌خوردند در حالی که نه می‌داند،‌ دین چیست و نه آخرت. اما همیشه غصه آخرت را می خورند..."
البته سخنانی با این مضمون بارها توسط رئیس جمهور محترم و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی! ایشان نقل شده است که تنها به دو مورد قبل که صراحت بیشتری داشتند اشاره کردیم.
اولاً می خواهیم مطالبی چند از قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران را که رئیس جمهور محترم با اذعان به پذیرش آن تایید صلاحیت شده اند، بیان کنیم؛ بخوانید:
- اصل یکصدوسیزدهم: پس از مقام معظم رهبری، رئیس جمهور عالی ترین مقام رسمی کشور است و مسئولیت اجرای قانون اساسی و ریاست قوه مجریه را جز در اموری که مستقیما به رهبری مربوط می شود، بر عهده دارد.
- اصل دوم: جمهوری اسلامی ایران نظامی است بر پایه ایمان به: خدای یکتا(لا اله الا الله) و اختصاص حاکمیت و تشریع به او و لزوم تسلیم در برابر امر او، وحی الهی و نقش بنیادین آن در سیر تکاملی انسان به سوی خدا، عدل خدا در خلقت و تشریع، امامت و رهبری مستمر و نقش اساسی آن در تداوم انقلاب و اسلام، ...(ادامه دارد)
- اصل سوم: دولت جمهوری اسلامی ایران موظف است برای نیل به اهداف مذکور در اصل دوم همه امکانات خود را برای امور زیر به کار گیرد: ایجاد محیط مساعد برای رشد فضائل اخلاقی بر اساس ایمان و تقوا و مبارزه با کلیه مظاهر فساد و تباهی،...(ادامه دارد)
- اصل هشتم: در جمهوری اسلامی ایران دعوت به خیر و نهی از منکر وظیفه ای است همگانی و متقابل بر عهده مردم نسبت به یکدیگر، دولت نسبت به مردم و مردم نسبت به دولت، شرایط و حدود آن را قانون تعیین می کند (و المومنون و المومنات بعضهم اولیاء علی بعض یامرون بالمعروف و ینهون عن المنکر)
- سوگندنامه رئیس جمهور، اصل یکصدوبیست و یکم:

بسم الله الرحمن الرحيم

من به عنوان رئيس جمهور در پيشگاه قرآن كريم و در برابر ملت ايران به خداوند قادر متعال سوگند ياد مي كنم كه پاسدار مذهب رسمي و نظام جمهوري و قانون اساسي كشور باشم و همه استعداد و صلاحيت خويش را در راه ايفاي مسئوليت هائي كه برعهده گرفته ام به كارگيرم و خود راوقف خدمت به مردم واعتلاي كشور, ترويج دين واخلاق, پشتيباني ازحق و گسترش عدالت سازم و از هرگونه خودكامگي بپرهيزم و از آزادي و حرمت اشخاص و حقوقي كه قانون اساسي براي ملت شناخته است حمايت كنم. در حراست از مرزها و استقلال سياسي و اقتصادي و فرهنگي كشور از هيچ اقدامي دريغ نورزم و با استعانت از خداوند و پيروي از پيامبر اسلام و ائمه اطهار عليهم السلام قدرتي را كه ملت به عنوان امانتي مقدس به من سپرده است همچون اميني پارسا و فداكار نگاهدار باشم و آن را به منتخب ملت پس از خود بسپارم‏‏

مروری کوتاه به برخی از اصول قانون اساسی( که در بالا آمد) روشن می سازد که دولت به عنوان قوه مجریه، اصلی ترین بانی اجرای دین در جامعه است و همانا دین چیزی جز برنامه درست زندگی دنیا و آخرت نیست. حال آنکه آقای رئیس جمهور نقش دولت را تنها به نقش حمایت کنندگی دین تقلیل می دهند و چشم بر سوگندنامه و اصول قانون اساسی می بندند. البته باید خاطر نشان کرد آنچه از عملکرد دولت در این یکسال دیده شده است حتی نقش حمایت کنندگی هم نیست! که شرح آن مجال دیگر می طلبد و العاقل یکفیه الاشاره.
ثانیا باید مطلب دیگری با موضوع دین سیاسی یا سیاست دینی و به قول رئیس جمهور دین دولتی و دولت دینی مورد واکاوی قرار گیرد. البته این موضوع در زمان مرحوم مدرس! یکبار بحث شده و به نتیجه هم رسیده است: "دیانت ما عین سیاست ما و سیاست ما عین دیانت ماست" . حال اینکه آقای رئیس جمهور چرا با عوض کردن واژه ها دوباره این موضوع را مطرح کرده اند سوالی است که باید از خودشان پرسید؛ بگذریم.
اساسا اینکه دین چیست و چه محدوده ای را در زندگی انسان پوشش می دهد، نخستین سوالی است که در این موارد به ذهن خطور می کند. به اجمال باید عرض کنیم که دین یعنی مجموعه قوانین جامع و باید و نبایدهایی که برای خوشبختی و سعادت انسان هم در دنیا و هم در آخرت از طریق وحی نازل شده است. این قوانین جامع شامل مسائل اقتصادی، فرهنگی، حقوقی، اجتماعی، سیاسی، نظامی، اخلاقی و ... است و در یک کلام همه ابعاد زندگی بشر را شامل می شود. دین اسلام نیز به عنوان یک دین جامع و جاودانه به عنوان آخرین دین نازل شده بر پیامبر گرامی بوده است. حال با این تلقی از دین معلوم می گردد که طرح مسائلی چون دین دولتی یا دولت دینی منطقا بی مفهوم است زیرا دولت به عنوان مجری برنامه های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ... که همان برنامه های دین هستند، شناخته می شود و فلسفه به وجود آمدن دولت نیز همین است.
حال باید از آقای رئیس جمهور پرسید که شما به عنوان یک روحانی و البته رئیس قوه مجریه چقدر از دین شناخت دارید و دین و آخرت را چقدر می شناسید که مباحثی چون دین دولتی یا دولت دینی را مطرح کرده و دیگران را به عدم شناخت دین و آخرت متهم می کنید؟!
ثالثا سخن بسیار است و مجال کم. همین جا مطلب را با بیانی از وصیت نامه سیاسی-الهی امام خمینی (ره) به پایان می بریم:
از توطئه‌های مهمی که در قرن اخیر، خصوصاً در دهه‌های معاصر، و بویژه پس از پیروزی انقلاب آشکارا به چشم می‌خورد، تبلیغات دامنه‌دار با ابعاد مختلف برای مأیوس نمودن ملتها و خصوص ملت فداکار ایران از اسلام است. گاهی ناشیانه و با صراحت به اینکه احکام اسلام که 1400 سال قبل وضع شده است نمی‌تواند در عصر حاضر کشورها را اداره کند، یا آنکه اسلام یک دین ارتجاعی است و با هر نوآوری و مظاهر تمدن مخالف است، و درعصر حاضر نمی‌شود کشورها از تمدن جهانی و مظاهر آن کناره گیرند، و امثال این تبلیغات ابلهانه و گاهی موذیانه و شیطنت‌آمیز به گونه طرفداری از قداست اسلام که اسلام و دیگر ادیان الهی سر و کار دارند با معنویات و تهذیب نفوس و تحذیر از مقامات دنیایی و دعوت به ترک دنیا و اشتغال به عبادات و اذکار و ادعیه که انسان را به خدای تعالی نزدیک و از دنیا دور می‌کند، و حکومت و سیاست و سررشته‌داری بر خلاف آن مقصد و مقصود بزرگ و معنوی است، چه اینها تمام برای تعمیر دنیا است و آن مخالف مسلک انبیای عظام است! و مع‌الأسف تبلیغ به وجه دوم در بعض از روحانیان ومتدینان بیخبر از اسلام تأثیر گذاشته که حتی دخالت در حکومت و سیاست را به مثابه یک گناه و فسق می‌دانستند و شاید بعضی بدانند! و این فاجعه بزرگی است که اسلام مبتلای به آن بود.
گروه اول که باید گفت از حکومت و قانون و سیاست یا اطلاع ندارند یا غرضمندانه خود را به بی‌اطلاعی می‌زنند. زیرا اجرای قوانین بر معیار قسط و عدل و جلوگیری از ستمگری و حکومت جائرانه و بسط عدالت فردی و اجتماعی و منع از فساد و فحشا و انواع کجرویها، و آزادی بر معیار عقل و عدل و استقلال و خودکفایی و جلوگیری از استعمار و استثمار و استعباد، و حدود و قصاص و تعزیرات برمیزان عدل برای جلوگیری از فساد و تباهی یک جامعه، و سیاست و راه بردن جامعه به موازین عقل و عدل و انصاف و صدها از این قبیل، چیزهایی نیست که با مرور زمان در طول تاریخ بشر و زندگی اجتماعی کهنه شود. این دعوی به مثابه آن است که گفته شود قواعد عقلی و ریاضی در قرن حاضر باید عوض شود و به جای آن قواعد دیگر نشانده شود. اگر در صدر خلقت، عدالت اجتماعی‌ باید جاری شود و از ستمگری و چپاول و قتل باید جلوگیری شود، امروز چون قرن اتم است آن روش کهنه شده! و ادعای آنکه اسلام با نوآورد‌ها مخالف است ـ همان سان که محمدرضا پهلوی مخلوع می‌گفت که اینان می‌خواهند با چهارپایان در این عصر سفر کنند ـ یک اتهام ابلهانه بیش نیست. زیرا اگر مراد از مظاهر تمدن و نوآورد‌ها، اختراعات و ابتکارات و صنعتهای پیشرفته که در پیشرفت و تمدن بشر دخالت دارد، هیچ‌ گاه اسلام و هیچ مذهب توحیدی با آن مخالفت نکرده و نخواهد کرد بلکه علم وصنعت مورد تأکید اسلام و قرآن مجید است. و اگر مراد از تجدد و تمدن به آن معنی است که بعضی روشنفکران حرفه‌ای می‌گویند که آزادی در تمام منکرات و فحشا حتی همجنس‌بازی و از این قبیل، تمام ادیان آسمانی و دانشمندان و عقلا با آن مخالفند گرچه غرب و شرقزدگان به تقلید کورکورانه آن را ترویج می‌کنند.
و اما طایفه دوم که نقشه موذیانه دارند و اسلام را از حکومت و سیاست جدا می‌دانند. باید به این نادانان گفت که قرآن کریم و سنت رسول الله ـ صلی الله علیه وآله ـ آنقدر که در حکومت و سیاست احکام دارند در سایر چیزها ندارند؛ بلکه بسیار از احکام عبادی اسلام، عبادی ـ سیاسی است که غفلت از آنها این مصیبتها را به بارآورده. پیغمبر اسلام (ص) تشکیل حکومت داد مثل سایر حکومتهای جهان لکن با انگیزه بسط عدالت اجتماعی. و خلفای اول اسلامی حکومتهای وسیع داشته‌اند و حکومت علی‌بن ابیطالب ـ علیه‌السلام ـ نیز با همان انگیزه، به طور وسیعتر و گسترده‌تر از واضحات تاریخ است. و پس از آن بتدریج حکومت به اسم اسلام بوده؛ و اکنون نیز مدعیان حکومت اسلامی به پیروی از اسلام و رسول اکرم ـ صلی الله علیه وآله ـ بسیارند.
اینجانب دراین وصیتنامه با اشاره می‌گذرم، ولی امید آن دارم که نویسندگان و جامعه‌شناسان و تاریخ نویسان، ‌مسلمانان را از این اشتباه بیرون آورند. و آنچه گفته شده و می‌شود که انبیا ـ علیهم السلام ـ به معنویات کار دارند و حکومت و سررشته‌داری دنیایی مطرود است و انبیا و اولیا و بزرگان از آن احتراز می‌کردند و ما نیز باید چنین کنیم، اشتباه تأسف‌آوری است که نتایج آن به تباهی کشیدن ملتهای اسلامی و بازکردن راه برای استعمارگران خونخوار است، زیرا آنچه مردود است حکومتهای شیطانی و دیکتاتوری و ستمگری است که برای سلطه‌جویی و انگیزه‌های منحرف و دنیایی که از آن تحذیر نموده‌اند؛ جمع آوری ثروت و مال و قدرت‌طلبی و طاغوت گرایی است و بالاخره دنیایی است که انسان را از حق تعالی غافل کند. و اما حکومت حق برای نفع مستضعفان و جلوگیری از ظلم و جور و اقامه عدالت اجتماعی، همان است که مثل سلیمان بن داوود و پیامبر عظیم الشأن اسلام ـ صلی الله علیه وآله ـ و اوصیای بزرگوارش برای آن کوشش می‌کردند؛ از بزرگترین واجبات و اقامه آن از والاترین عبادات است، چنانچه سیاست سالم که در این حکومتها بوده از امور لازمه است. باید ملت بیدار و هوشیار ایران با دید اسلامی این توطئه‌ها را خنثی نمایند. و گویندگان و نویسندگان متعهد به کمک ملت برخیزند و دست شیاطین توطئه‌گر را قطع نمایند. (2174783) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۱۸:۲۶:۲۸
واقعا خسته نباشید (2175576) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۲۳:۴۲:۰۴
شما فصل حقوق ملت در قانون اساسی را بیشتر مطالعه کنید، بهتر است. (2176183) (alef-10)
 
قرتاسي
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۱۴:۳۸:۱۸
روحاني در هر حالي متشكريم (2174816) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۱۴:۴۰:۴۶
درود وتشکر برای مردم نان وآب واقتصاد وفرهنگ نمی شود ما از اقای روحانی می خواهیم مشکل بیکاری .گرانی . بی حجابی ......را حل کند (2174827) (alef-10)
 
سید
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۱۴:۴۳:۰۰
از کرامات شیخ ما این است... دفعه قبلی هم گفت هنرمند غیر ارزشی نداریم چیزی نگذشت که دیدیم... (2174835) (alef-10)
 
آرش
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۱۵:۴۵:۲۷
بنده به عنوان یک دانشجوی برنامه نویس به آقای روحانی افتخار میکنم که دیدی عمیق و واقع گرایانه و البته تا حد امکان کارشناسی دارند اگر هم میگم تا حد امکان چون احتمال اشتباه وجود داره انسان ها جایز الخطا هستند

تمجیدم از آقای روحانی بخاطر صحبت های لزوماً دینی ایشان نیست بلکه بخاطر صحبت های منطقی و معقولانه در تمام سخنرانی هایش است

با تشکر از حجت الاسلام روحانی (2175011) (alef-10)
 
کارگر
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۱۶:۰۳:۴۹
حفظ محیط زیست وظیفه اصلی هر انسان می باشد چرا که رعایت نکردن ان موجب از بین رفتن حقوق و ارامش زندگی دیگران میشود چرا که خداوند از حق خود می گذرد ولی از حق الله نمی گذرد پس رعایت نکردن حفظ محیط زیست همردیف گناهان کبیره می باشد (2175082) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۱۶:۳۵:۳۶
این ازادی است که ریس جمهور حرفش را می زند و اگر شما هم انتقاد دارید بگوید ولی خداوکیلی مغرضانه و تخریب نکنید و ارامش مردم را به هم نزنید چرا وقتی ریس جمهور سخنرانی می کند یه عده دنبال نقطه ضعف میگردنند و خوبی ها را نمی گویند و به چشم یک ضد انقلاب به او نگاه میکنند به خدا حسن روحانی یه انقلابی و یاور امام و رهبری است خدا نگهدارش باد (2175191) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۲۰:۱۱:۰۹
اونایی که مدام به این و آن انگ ضد انقلاب میزنند خود کوچکترین نقشی در انقلاب نداشته اند ودرست به کسانی انگ ضد انقلاب میزنند که نقشهای اصلی انقلاب بوده و هستند . (2175788) (alef-13)
 
سجاد
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۱۶:۵۲:۱۶
درود بر روحانی (2175237) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۱۹:۵۶:۲۹
240 خانه شناور روی دریاچه سد کرج...!!!!؟؟؟؟عجب کشوری داریم ما!‍!!! (2175760) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۲۰:۰۰:۰۰
به جای دعوا بر سر دین چرا مشکل بیکاری را حل نمیکند ؟ اینطرف چیزی میگوید و انطرف در نماز جمعه پاسخ میدهد . بابا جان یکسال گذشت . شکم گشنه که دین نمیشناسد پدر جان . (2175766) (alef-13)
 
علي يانگ
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۲۰:۵۴:۱۹
روحاني هم به جاي اينكه اقتصاد رو درست كنه گير داده به لباس مردم بابا چطور بگم ما گرسنه ايم اين حرفا به درد مون نمي خوره (2175850) (alef-13)
 
رسول
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۲۱:۱۶:۰۹
این مساله دوش و ساعت واقعا مساله مهمی است. هر موقع یک چیز جدید وارد ایران می شود بزرگان و صاحبان منبر در برابر آن موضع گیری می کنند. ۲ دهه که می گذرد آن موضوع جدید بالاخره در ایران همه گیر می شود. ولی مخالفت ۲ دهه ایران را عقب انداخته است. مساله بیمه در زمان خودش با مخالفت صاحبان منبر روبرو شد. مساله مالیات- مساله کارت اعتباری در حال حاضر و ...
در واقع این نگاه که در برابر هر چیز نو مقاومت می کند شده است ترمز کشور.
کشوری دیگر را در نظر بگیرید که صاحبان فکری و فرهنگی آن به چیزهای نو خوشامد می گویند و از روشهای نو استقبال می کنند. در این کشور خلاقیت همه گیر می شود و توسعه و پیشرفت اتفاق می افتد. من امیدوارم مجتهدینی آگاه به زمانه و نوگرا که سبب می شوند جامعه مومنین خلاق شوند ظهور کنند. اینکه هر چیز تازه ای مثل دوش حمام که به بهداشت کمک می کند را مخالف دین بدانیم این یعنی ضربه زدن به دین و ناکارآمد کردن آن در جهان مدرن و عقب نگه داشتن کشور.
شبکه های اجتماعی عرصه ظهور ملتها در آینده نزدیک است. دیگر افکار عمومی از طریق شبکه های تلویزیونی شکل نمی گیرد. اگر ما حضور ایرانیان را در شبکه های اجتماعی جهان محدود کنیم این محدودیت سبب می شود که در آینده ملت ایران نقشی در شکل دهی به افکار عمومی دنیا نداشته باشد. همین حضور ملت ایران در شبکه های اجتماعی است که می تواند از موارد چون خلیج فارس دفاع کند. بگذارید در این دهکده جهانی نقش موثر بازی کنیم تا دهه دیگر دودش به چشممان نرود. (2175873) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۲۳:۳۶:۰۸
"واقعاً در اثر ریزگردها نمی شود نفس کشید البته هوای تهران این چند روز خوب شده است"
رئیس جمهور مملکت مارو باش که از نظرش ریزگردها همینایین که نوک دماغش تو تهران مشاهده میشه ... (2176170) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۰۶:۴۱:۰۶
بی ادبی به منتخب مردم بی ادبی به همه مردم است (2176389) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۲۳:۴۹:۴۹
وزیر صنعت و معدن:

گزارش نعمت‌زاده به روحانی از طرح‌های نیمه‌تمام/ 14 هزار و 600 طرح معطل 60 هزار میلیارد تومان اعتبار

علی ربیعی وزیر تعاون و کار:
زمانیکه خروجی 800 میلیارد دلار درآمد نفتی اشتغال منفی و رشد اقتصادی منفی است، فقط می‌توان نتیجه گرفت که این عملکرد هیچ نسبتی با گفتمان امام (ره) نداشته و درآمد حاصله صرف فساد شده و عامل استضعاف بوده است
حالا سوال اینجااست که چرا با کسانی که قبلا مرتکب خطا شده اند و این موج بیکاری و ... را به راه انداخته اند برخورد قانونی نمیشود؟
چرا در شهرستان مرزی مثل دهلران موتور سیکلتهای جوانانی که به دلیل بیکاری قادر به گرفتن گواهی نامه و بیمه نامه موتورسیکلت نیستن توقیف میشود اما دوستانی که باعث فقر بیکاری و مجرد ماندن جوانان و...شدن ؟؟؟؟؟؟؟؟ (2176196) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۰ ۲۳:۵۴:۲۶
اقای روحانی تو رو به تمام مقدسات عالم مشکل بیکاری رو حل کن
ذهنت فقط پیش این جونای مجرد بیکار بشه به تمام مقدسات عالم حل کردن مشکل ما ثواب داره و هم این دنیا بهشت میشه هم اون دنیا
خداوندا یاریش کن (2176201) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۰۰:۴۳:۰۵
داره کم کم ازاقای روحانی خوشم میادخیلی حرفای قشنگی میزنه امیدوارم درعمل هم موفق باشند (2176254) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۰۰:۵۸:۲۹
كلأ انسان در هر جايگاه و مقامي معمولأ به چيزي متمسك ميشود و دغدغه آن را آنهم براي ديگران دارد كه خود از آن تهي است، حق با روحاني است و مخلص جملات ايشان اين است كه في الواقع آن حضرات كه دغدغه و دلواپس دين و ايمان مردم هستند و خود را متولي تشخيص بهشت و جهنم ديگران مي دانند خود از آنچه دم ميزنند تهي و پوچ هستند!  (2176268) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۰۱:۱۹:۴۶
خدمت به مردم مهم است (2176299) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۰۲:۲۳:۳۹
سلام به همگی
از رییس جمهور محترم و بقیه کسانی که تریبون در دست دارند تقاضا می کنم بحث های فنی و مبنایی و دقیق رو در مجامع عمومی و در غیر محل خودش مطرح نکنیم. شمایی که احساس می کنی مطلبتون درسته در نشست با اهل فن و متخصصین مطرح کنید. همون طور که بنا نیست مردم به حرف من دینشونو بفهمند و من ملاک نیستم جنابعالی هم ملاک نیستید .تریبون برای بیان مطالب مسلم و مورد نیاز جامعه است نه هرچه خوشمان بیاید و شب در فیس بوک خواندیم و یا در وآتس آپ دیدیم بیایم بگیم. محیط زیست و ... ارتباطش با برخی از بحث ها واقعا محل تامله؛
نباید بگونه ای باشیم که هر بحثی رو در هرجایی مطرح کنیم تا تلقی بشه مدتهای مدیدی که تریبون در اختیار ما نبود و... حالا مثل عقده ای ها راه بیفتیم هی نطریه پشت نظریه بخورد مردم بدیم.
البته واضح و روشنه که حکومت اسلامی تنها قوه مجریه نیست ولی نمی دونم چرا بیشنرین انتقاد همه دولتها به قوای دیگر است عزیزم شما کار خودتو درست انجام بده . اگر هم فکر می کنی با این قوانین نمی تونی به نتیجه مورد نظر برسی چرا میای کاندید میشی و از حالا برای فرار از پرسش های مردم و مشکلات پیش رو و کوتاهی ها و کاهلی ها زمینه فراهم می کنی. چرا سعی می کنی اذهان رواز اصل مسئله منحرف کنی؟ مردم اشتغال می خوان مردم زیر بار سنگین هزینه های زندگی ارن له میشن مشکل تسهلات بانکی و سودهای آنچنانی ازدواج و جمعیت و تامین حداقل ها و... رو از جنابعالی انتظار داریم. هموطن عزیزم برادر گرامی شما که در مقام اجرا هستی چطور فرصت میکنی هی چپ و راست نظریه می دی نکنه کار اجرا رو رها کردی و در مقام افتی نشستی و ما بی خبریم ، جنابعالی مجری قانونی و در این جایگاه برای اجرای قانون آمدی نه قانون گذار و مفسر و حقوق دان تاکید میکنم مجری قانون جمهوری اسلامی ایران و سوگند یاد کردی که در کار خودت کوتاهی نکنی.
ارادتمند همه به ویژه رییس جمهور ولایی و زحمت کشیده و بزرگوار ایران عزیزم (2176337) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۰۳:۴۱:۰۲
سلام
جناب رئیس جمهور محترم شما را قسم به خون شهدا مملکت عزیزمان را سعی کنید در ارامش نگه دارید با این همه مشکلات و گرانی مردم به ارامش نیاز دارند رئیس جمهور محترم چنان حرف میزند اینگار تازه به مسئولیت در مملکت رسیده است شما که در مسئولیت عالی و اثر گذار بودید لطفا مشکل بیکاری و عدالت اقتصادی را عمل کنید از شما ممنون میشویم (2176359) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۰۸:۰۴:۰۱
درود بر شرفت روحانی رایی که دادم حلالت باشه (2176474) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۰۸:۰۴:۱۹
روحانی مچکریم (2176478) (alef-10)
 
زهرا
۱۳۹۳-۰۳-۱۵ ۲۳:۳۶:۲۶
واقعا برای این سخنان روحانی متاسفم (2185167) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.