نظر منتشر شده
۷۹
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 181575
آشنایی با کاندیداهای ریاست جمهوری + عکس
تاریخ انتشار : شنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۰۹:۲۳
در فاصله سه ماه تا آغاز یازدهمین انتخابات ریاست‌ جمهوری ، تب حضور شخصیت‌های سیاسی برای تصدی بالاترین پست اجرایی کشور بالا گرفته است.جستاری در حرف‌ها و مواضع طرح شده از سوی نامزدهای قطعی و بالقوه نشان می‌دهد که بسیاری از آنها گفتمان خود برای حضور در انتخابات را معین کرده‌اند.

به گزارش مشرق،انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری که در 24 خرداد ماه سال 91 برگزار خواهد شد را باید یکی از مهمترین فرازهای انقلاب اسلامی ایران به حساب آورد. در حال حاضر بخش عمده ای از فضای سیاسی و رسانه ای کشور تحت الشعاع این رخداد مهم قرار گرفته است و روزانه شاهد انتشار اخبار، گزارش ها و تحلیل های مختلفی درباره آخرین صف بندی های سیاسی ، ائتلاف ها و رایزنی ها هستیم.جستاری در حرف‌ها و مواضع طرح شده از سوی تعدادی از نامزدهای قطعی و بالقوه انتخابات آتی نشان می‌دهد که بسیاری از آنها گفتمان خود برای حضور در انتخابات را معین کرده‌اند.
 
در میان شخصیت های مطرح شده برای نامزدی، تنها برخی در آرزوی کرسی نرم ریاست‎جمهوری هستند؛ اما برخی دیگر آمده‎اند تا به بهانه کاندیداتوری نام خود را دوباره مطرح کنند و به زندگی سیاسی خود رونق ببخشند و برخی دیگر نیز همین تریبون‎‎های رسانه‎ای و گفت‎وگو با رسانه‎‎های مختلف برایشان کافی است تا بتوانند نظرات خود را به گوش مردم برسانند

در ادامه نام کاندیداهای مطرح شده در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را همراه سوابق و آخرین اظهارنظرهای انتخاباتی خود مشاهده می کنید.

علي اکبر ولايتي:
نماينده دوره اول مجلس
وزير امور خارجه 60 تا 76
مشاور بين‌الملل رهبر معظم انقلاب
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام

 
علی اکبر ولایتی از اعضای ائتلاف سه گانه اصولگرایان است که در کنار حداد عادل و محمد باقر قالبیاف به انتخابات یازدهم ورود پیدا خواهد کرد. اعضای ائتلاف سه گانه چندی پیش در نشست خبری خود با تاکید بر پایبندی به ائتلاف از ادامه همکاری های خود تا زمان انتخابات خبر دادند. علی اکبر ولایتی در این خصوص گفته است: همکاری‌های بنده و جناب آقای قالیباف و آقای حداد ادامه خواهد یافت تا شخصی که بیشترین صلاحیت را برای احراز ریاست جمهوری دارد، که حتی ممکن است خارج از این سه نفر باشد انتخاب شود.


محمد باقر قاليباف:
فرمانده قرارگاه خاتم
فرمانده نيروي هوايي سپاه
فرمانده سابق نيروي انتظامي
رئيس و نماينده رييس جمهور در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز سال 83
شهردار تهران از 84 تا کنون

محمدباقر قالیباف در قالب ائتلاف سه گانه فعاليت انتخاباتي خود را آغاز کرده است. قالیباف با بیان اینکه هر سه عضو این ائتلاف همچنان قویا به این ائتلاف پایبندیم، عنوان کرده است که: ائتلاف سه گانه در قالب یک رویکرد جدید و بی نظیر، ائتلاف ایمانی و عقیدتی تلقی می شود که بر مبنای وحدت و همدلی پیرامون آرمان ها و ارزش‌های انقلاب و نظام اسلامی و احساس مسئولیت حول مهمترین دغدغه ها و منافع و مصالح ملی کشور شکل گرفته است و ان شاالله به همین گونه نیز تداوم خواهد یافت.وی همچنین تاکید کرده است: این ائتلاف با قدرت به کار خود ادامه خواهد داد و هیچگاه تحت تاثیر جو سازی ها و واکنش های سیاسی قرار نخواهد گرفت.
 

غلامعلي حدادعادل:
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام
رييس پيشين مجلس شوراي اسلامي
نماينده مجلس از دوره ششم مجلس تا کنون
رييس فرهنگستان زبان و ادب فارسي
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي

حداد عادل نیز از دیگر اعضای ائتلاف سه گانه نیز در خصوص ائتلاف 3 نفره گفته است: آقايان ولايتي و قاليباف و من با هم رقابت نخواهيم كرد و هر سه وارد عرصه نخواهيم شد، بلكه ساز و كاري را طراحي مي‌كنيم كه بر اساس مشروعيت و مقبوليت و كارآمدي، هركس مناسب است بيايد و تعدد كانديدا اتفاق نيفتد.



اکبر هاشمي رفسنجاني:
اولين رييس مجلس شوراي اسلامي
رييس جمهور کشورمان از سال 68 تا 76
رييس مجلس خبرگان 86 تا 89
رييس مجلس تشخيص مصلحت نظام از 76 تا کنون

گمانه زنی های کاندیداتوری هاشمی از زمانی شدت گرفت که این سیاستمدار کهنه کار 78 ساله در دیدار خود با جمعی از اصحاب رسانه چنین عنوان کرد که "اگر مطمئن شوم  کسی غیر از من نمی‌تواند شرایط کشور را تغییر دهد، لحظه‌ای تردید نمی‌کنم." پیرامون همین موضوع، روزنامه "آرمان روابط عمومی" نیز به عنوان رسانه نزدیک به خانواده هاشمی در چند ماه اخیر اصرار ویژه ای بر ورود آیت الله 78 ساله به عرصه انتخابات 92 داشته و تحلیل های مختلفی را پیرامون طرح انتخاباتی هاشمی رفسنجانی در عرصه رقابت های 92 مطرح کرده است. هاشمی همچنین در آخرین دیدار خود با برخی از نمایندگان ادوار مجلس، در پي درخواست‌هاي حاضران مبني بر حضور در عرصه انتخابات رياست‌جمهوري، اين امر را مستلزم وجود توان و نيرو دانست و گفت: شخصيت‌هاي خوشفكر، باتجربه و داراي پايگاه اجتماعي خوب براي حضور در صحنه وجود دارند و من هم تا حد توان به تحقق اين امر كمك خواهم كرد.


علی رضا زاکانی:
نماینده مردم تهران در مجلس هفتم و هشتم
یک دوره مسئول بسیج دانشجویی
دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی

علیرضا زاکانی دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی که زمزمه هایی مبنی بر ورودش به عرصه انتخابات به عنوان کاندیدا مطرح شده است اخیراً در سفرهای خود به استان های مختلف به تببین عملکرد دولت آینده و همچنین نقد وضع موجود جامعه پرداخته است. وی چندی پیش طی یادداشتی تحت عنوان «گفتمان پیشرفت اسلامی نگاهی نو به آینده انقلاب اسلامی» در هفته‌نامه پنجره منتشر و بر ضرورت ارائه مدلی نوین و در تراز انقلاب اسلامی در جهت پیشرفت تإکید کرده بود.جمعیت ایثارگران نیز هفته قبل طی بیانیه ای از کاندیداتوری زاکانی حمایت کرد و نوشت: غلامعلی حداد عادل، علیرضا زاکانی و سعید جلیلی، در اولویت و ترجیحات جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی قرار دارند.گفته می شود علی رضا زاکانی گزینه انتخاباتی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی است.


باقری لنکرانی:
وزیر بهداشت کابینه اول محمود احمدی نژاد
سخنگوی جبهه پایداری

جبهه پایداری مدتی است از طریق رسانه های خود از جلیلی و لنکرانی به عنوان گزینه های خود دعوت به کاندیداتوری می کند، اما گفته مي‌شود سعید جليلي به این درخواست پاسخ مثبتی نداده است و حاضر نیست به عرصه رقابت های ریاست جمهوری بپیوندد در این صورت نامزد احتمالي جبهه پايداري لنکرانی خواهد بود.جلالی رئیس دفتر آیت الله مصباح نیز چندی قبل، از لنکرانی به عنوان گزینه نهایی جبهه پایداری نام برده بود و او را به عنوان کاندیدای (اصلح) معرفی کرده بود.
 

سعيد جليلي:
دبير شوراي عالي امنيت ملي از مهر 86
18 سال سابقه در وزارت خارجه

سعید جلیلی یکی از کاندیدا‎های جوان با سیمای انقلابی است که این‎روز‎ها نامش برای کاندیداتوری ریاست‎جمهوری بر سر زبان‎ها افتاده است. گفته مي‌شود سعید جليلي به درخواست های جبهه پایداری پاسخ مثبتی نداده است و حاضر نیست به عرصه رقابت های ریاست جمهوری بپیوندد در صورت عدم نامزدیسعید جلیلی، لنکرانی گزینه نهایی این جبهه سیاسی خواهد بود.

مهرعلیزاده:
معاون رییس جمهور در دولت خاتمی
رییس سازمان تربیت بدنی در دولت محمد خاتمی

محسن مهرعلیزاده که یکی از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری نهم (1384) بود، در خصوص کاندیداتوری خود از طرف جبهه اصلاح طلبان گفته است: چون بنده تجربه حضور در انتخابات سال 84 را دارم، در چند استان رای اول را کسب کردم، برنامه ای تحت عنوان "دولت رفاه" به مردم ارائه خواهم داد.وی همچنین در ادامه اظهارات خود مطرح کرده بود: اگر روی بنده به عنوان کاندیدای مورد اجماع اصلاح طلبان توافق شود، با جدیت به این حوزه ورود خواهم داشت و البته برنامه مشخصی را هم به مردم معرفی خواهم کرد.


منوچهر متکي:
وزير امور خارجه ايران سال‌هاي 84 تا 89
نماينده دوره اول و هفتم مجلس
سفير ايران در ترکيه و ژاپن

منوچهر متکی وزیر امور خارجه سابق کشورمان که پس از انتخابات سال 84 از ستاد انتخاباتی علی لاریجانی وارد تیم احمدی‎نژاد شد و تا اواسط دولت دهم نیز بدون کمترین انتقاد و گلایه‎ای در کنار احمدی‎نژاد به مدیریت وزارت خارجه مشغول بود مدتی پیش با انتشار نامه‎ای سرگشاده خطاب به مردم اعلام کاندیداتوری کرد تا به قول خودش مردم ایران به دولتی که لیاقتش را دارند برسند! وی که یکی از گزینه های انتخاباتی جبهه پیروان است، در همایش اخیر این جبهه اعلام کرد: در جلساتی که در جبهه پیروان برگزار کرده‌ایم، توافق شد که تا اردیبهشت‌ماه هر کس در جایگاه مناسبی قرار داشت وارد عرصه شود. 

محمدرضا باهنر:
نماينده مجلس در دوره‌هاي دوم، سوم، چهارم، پنجم، هفتم و هشتم و نهم
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام

محمدرضا باهنر دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین که در هفته گذشته در میان جمعی از اصولگرایان استان خراسان رضوی رسما اعلام کاندیداتوری کرد، در همایش سراسری جبهه پیروان که در همین هفته برگزار شد اظهار داشت:بنده به طور رسمي اعلام کانديداتوري کرده‌ام و در حال انجام برنامه ريزي‌هاي حضور در انتخابات رياست جمهوري هستم.
باهنر در مورد اعلام کاندیداتوری خود گفت: تاکنون 7 بار از ملت شریف ایران رای اعتماد کسب کرده ام که برای هشتمین بار جهت حضور برای انتخابات ریاست جمهوری کاندیدا شدم کاندیداتوری خود را در کنار صحن ملکوتی امام هشتم اعلام می کنم.

يحيي آل اسحاق:
وزير بازرگاني در دولت دوم سازندگي
رئيس اتاق بازرگاني و صنايع و معادن تهران

یحیی آل اسحاق وزیر بازرگانی دولت های پیشین به عنوان گزینه حزب موتلفه به جبهه پیروان معرفی شده است و در کنار محمدرضا باهنر، متکی، پورمحمدی به عنوان گزینه های انتخاباتی جبهه پیروان در فضای انتخاباتی کشور مطرح است.آل اسحاق در همایش اخیر جبهه پیروان اعلام کرد: اولین قدم برای هر نامزد را داشتن برنامه مشخص است و عمده‌ترین تهدید ما در خارج در حوزه اقتصادی و دشمنان ما جمهوری اسلامی را تهدید اول خود به حساب می‌آورند.
 


مصطفي پورمحمدي:
معاون برون‌مرزي وزير اطلاعات
دادستان انقلاب اسلامي
وزير کشور در دولت نهم 84 تا 87
رئيس سازمان بازرسي کل کشور

حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی دبیر سیاسی جامعه روحانیت مبارز که مدت هاست فعالیت های انتخاباتی خود را آغاز کرده است، چندی پیش گفته بود: اگر بخواهم وارد انتخابات شوم به عنوان کاندیدای جدی وارد صحنه خواهم شد تا ریاست اجرایی کشور را با اهدافی که باید تعقیب کنم، به عهده بگیرم. اگر به این جمع‌بندی یا تصمیم نهایی برسم که به وقتش کاندیداتوری خود را اعلام خواهم کرد و با تصمیم روشن و قاطع در صحنه حضور می‌یابم. وی همچنین در گفت و گو با نشریه مثلث اینطور گفت که به «توسعه مدنی» می اندیشد و در این باره صحبت هایی را مطرح کرد.پورمحمدی در آخرین اظهارنظر انتخاباتی خود در پاسخ به این سوال که شعار انتخاباتی شما چه خواهد بود؟، عنوان کرده است: شعار انتخاباتی‌ام گرایش‌های تحولی خواهد داشت.

محسن رضايي:
فرمانده سپاه پاسداران 60 تا 76
 دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام

محسن رضایی که در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری هم عزم جزم کرده تا به رقابت با سایر کاندیداها بپردازد چندی پیش در جمع مردم دیواندره در مسجد جامع این شهر اظهار داشت: چندین‌بار از بنده خواسته‌اند تا اینکه کاندیداتوری خود را در تهران و با حضور رسانه‌ها اعلام کنم اما من با توجه به رویکردی که دارم اکنون در این شهر اعلام می‌کنم که در انتخابات ریاست جمهوری حضور خواهم داشت.رضایی همچنین در چند ماه اخیر به طور مکرر گفته است که به‎نفع هیچ کس هم کنار نخواهد رفت و تا آخر در صحنه باقی می ماند.رضایی همچنین با بیان اینکه یارانه ها تا 110 هزار تومان قابل افزایش است، گفته است: این طرح به شکل بهتری می توانست صورت پذیرد ولی الان که در مسیر نقدینگی افتاده، توقف آن به صلاح نیست اما می شود نحوه ی استفاده را مدیریت کرد و این مبلغ تا 110 هزا تومان قابل افزایش است.

محمدحسن ابوترابي‌فرد:
نماينده مجلس در دوره ششم، هفتم و هشتم و نهم مجلس

محمدحسن ابوترابی‌فرد در خصوص مطرح شدن کاندیداتوری‌اش در انتخابات ریاست جمهوری گفته است: تقاضاهایی از دیرباز مبنی بر کاندیداتوری ام بوده است، اما نگاه بنده این است که این امر در صورتی می‌تواند درست باشد که انسان به یک تکلیف قطعی برسد و اگر چنین شرایطی اتفاق بیفتد، شاید در این عرصه در کنار دیگر برادران بزرگوار که از ظرفیت‌های خوبی برخوردارند برای حضور در این عرصه انجام وظیفه‌ای داشته باشم.


علي فلاحيان:
وزير اطلاعات جمهوري اسلامي ايران و در دولت سازندگي
نماينده مجلس خبرگان رهبري

فلاحیان پس از محمدی ری‎شهری دومین وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی بوده است. از چندی پیش نام وی همواره به‎عنوان یکی از نامزد‎های احتمالی ریاست‎جمهوری شنیده می‎شد، فلاحیان عنوان کرده بود که درخواست‎ها برای کاندیداتوری وی به حد نصاب رسیده است و به همین دلیل وی کاندیدای ریاست‎جمهوری خواهد شد! اما دقیقا مشخص نیست که این درخواست‎ها از سوی چه کسانی و تا چه میزان بوده است.
محمد علي نجفي:
60 تا 64 وزير فرهنگ و آموزش عالي
وزير آموزش و پرورش دولت سازندگي
رييس سازمان برنامه بودجه دولت اول خاتمي
عضو شوراي شهر تهران

محمد علی نجفی عضو فعلی شورای شهر و رییس سازمان برنامه و بودجه دولت نخست خاتمی یکی از گزینه های جدی اصلاح طلبان برای کاندیداتوری در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری است که در محافل رسانه ای زیاد از او سخن به میان می آید.نجفی با توجه به اینکه از کاندیداتوری خود در انتخابات زیاد سخن به میان نیاورده است ولی تعداد زیادی از اصلاح طلبان و همچنین اعضای طیف کارگزاران از نامزدی او در انتخابات سخن گفته اند.


محمد شريعتمداري:
وزير بازرگاني دولت خاتمي

محمد شریعتمداری را همه به عنوان یک چهره اقتصادی می شناسد؛ چهره‌ای که در انتخابات ریاست جمهوری سال 76 در جمعیت دفاع از ارزش ها به دنبال ریاست جمهوری ری شهری بود. شریعتمداری از دیگر چهره های مطرح شده در جبهه اصلاح طلبان برای کاندیاتوری است، او در خصوص کنار کشیدن خود از کاندیاتوری در انتخابات گفته است: اگر هاشمی رفسنجانی، خاتمی، ناطق و  حسن خمینی کاندیدا شوند او کنار خواهد کشید.


حسن روحاني:
نماينده پيشين مجلس
نماينده مجلس خبرگان
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام
دبير پيشين شوراي عالي امنيت ملي

حسن روحاني رئيس مركز استراتژيك مجمع تشخيص مصلحت نظام نيز از جمله چهره‌هايي است كه احتمال نامزدي‌اش در انتخابات رياست‌جمهوري همواره مطرح است. هر‌چند پر رنگ شدن فعاليت‌ها و حضورش در عرصه سياست نشان مي‌دهد كه نسبت به كانديداتوري در انتخابات آتي خيلي بي‌ميل نيست اما به نظر مي‌رسد هنوز تصميم قطعي‌اش را نگرفته است. این در حالی است که اصلاح‌طلبان هم استقبال چندانی از اعلام خبر کاندیداتوری روحانی نکرده‌اند.


حسين کمالي:
وزير کار از سال 68 تا  80

عليرضا محجوب دبیرکل خانه کارگر، حسين كمالي را به عنوان كانديداي مورد نظر اين تشكل در انتخابات رياست جمهوري يازدهم مطرح و تاكيد كرد كه بايد زمينه براي حضور جريانهاي غيراصول‌گرا در انتخابات پيش‌رو فراهم شود.


اسحاق جهانگيري:
نماينده دوره دوم و سوم مجلس
استاندار اصفهان
وزير صنايع و معادن دولت خاتمي

اسحاق جهانگیری وزیر صنایع دولت و معادن دولت اصلاحات نیز از دیگر گزینه های اصلاح طلبان برای انتخابات ریاست جمهوری است که چندی پیش کرباسچی دبیرکل حزب کارگزاران نیز در حمایت از کاندیداتوری او سخن به میان آورده بود. او جزء طیف میانه رو اصلاح طلبان محسوب می شود.


مصطفي کواکبيان:
دبیرکل حزب مردم‌سالاری
نمایندهٔ پیشتر مردم سمنان

مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب مردم سالاری که چندی پیش با برگزاری همایشی در هتل المپیک تهران از طرح مناسک برای ورود اصلاح طلبان به عرصه رقابت های انتخاباتی 92 نام برده بود، با عدم استقبال اصلاح طلبان رو به رو شد. کواکبیان که در نظر داشت تا اصلاح‌طلبان در قالب طرح مناسک به اجماع برسند در همایش اخیر حزب مردم سالاری خود را به عنوان کاندیدای حزب مردمسالاری معرفی کرد.


محمدرضا عارف:
رييس دانشگاه تهران 73 تا 76
 وزير پست و تلگراف 76 تا 79
 رييس سازمان مديريت برنامه ريزي 79 تا 80
 معاون اول دولت خاتمي

محمد رضا عارف از جمله کاندیدای های مطرح شده در جبهه اصلاح طلبا است که چندی قبل عنوان کرد: اگر حضور من تنها ده درصد در حضور پرشکوه مردم تأثیرگذار باشد، در انتخابات شرکت خواهم کرد. اما با جدی شدن نامزدی محمدرضا عارف معاون اول دولت اصلاحات طیفی از روزنامه های زنجیره ای داخلی و سایت های اینترنتی فتنه سبز در خارج ضمن حمله به عارف، او را «اصلاح طلب بدلی» و «کسی که از سوی نهادهای امنیتی برای نامزدی تحریک شده» معرفی کردند. در ادامه همین موضع گیری ها بود که سیدحسن رسولی عضو بنیاد باران اعلام کرد عارف در صورت نامزدی خاتمی یا هاشمی در صف کاندیداها نخواهد بود.



غلامحسين الهام:
معاون رييس جمهوري
حقوقدان شوراي نگهبان
سخنگوي دولت
وزير سابق دادگستري

غلامحسین الهام کسی است که در مرداد 1389 توسط محمود احمدی نژاد به عنوان مشاور حقوقی رئیس جمهور منصوب شد و در 10 آبانماه سال 91 مجددا به عنوان سخنگوی دولت انتخاب گردید. برخی رسانه ها از غلامحسین الهام به عنوان یکی از گزینه های احتمالی محمود احمدی نژاد برای کاندیداتوری در انتخابات آینده ریاست جمهوری نام می برند و همچنین برخی وبلاگ های حامی دولت در فضای مجازی در حمایت از کاندیداتوری وی در انتخابات 92 سخن می گویند.
غلامحسین الهام همچنین در آخرین اظهارنظر انتخاباتی خود در پاسخ به این سؤال که برخی می گویند شما در انتخابات ریاست‌جمهوری، کاندیدا خواهید شد، به یک جمله بسنده کرد و گفت: نه، این خبر را تایید نمی‌کنم.
محمد سعيدي‌کيا:
وزير راه و ترابري 64 تا 72
وزير جهاد سازندگي 76 تا 79
 وزير مسکن از 84 تا 88

سعیدی کیا وزیر مسکن احمدی‌نژاد در دولت نهم از اولین کسانی بود که برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم اعلام حضور کرد، وی در ماه گذشته در شیراز با بیان اینکه گروه‌گرایی در انتخاب افراد کابینه احتمالی بنده جایی ندارد، تاکید کرد: کابینه انقلاب اسلامی باید یک انسجام ملی در کشور به وجود بیاورد تا مانند روزهای نخستین انقلاب کارها را به پیش ببریم.


حسن سبحاني:
دکتراي اقتصاد و استاد دانشگاه
نماينده دوره 5، 6 و هفتم مجلس

وي اواخر دي 91 تصميمش براي کانديداتوري انتخابات رياست جمهوري يازدهم را رسما اعلام داشت. وي بعدها عنوان دولت خود را قانون و گفتمان خود را اصول و مباني قانون اساسي معرفي کرد. حسن سبحانی اعلام داشته که خرج تبليغات انتخاباتي را صرفا خودش خواهد داد و توان وي در اين راه بيش از 35 ميليون نيست و همين مبلغ هم کافيست.

 
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۰۹:۴۸:۰۳
من اگر بدونم حسن سبحانی رای میاره براش تبلیغ می کنم
چون نشون داده ادم اهل باند بازی نیست
اون قدر که من میدونم
الله و اعلم (1194257) (alef-10)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۰۹:۵۷:۴۸
خاتمی عزیز رو ننوشتی (1194281) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۲:۳۷:۲۵
و آقای بهاری ، خیلی جالبه (1194731) (alef-10)
 
فوزول محله
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۲:۵۰:۱۷
منم تو همين فكرم كه يا كانديداهاي اصلاح‌طلبان رو نمي‌نوشتي يا مثل آدم اذعان می داشتي كه خاتمي مرد اول بسياري از مردم ايرانه

از تو جناح .... انتظار ندارم نظرم رو منتشر كني، نوشتم تا خودت بخوني (1194766) (alef-15)
 
Palestinian Territory
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۰:۴۴:۳۹
فضول جان بهت مثبت دادم به خاطر مضمون پستت ولي لطفا كمي مودب‌تر. (1196147) (alef-15)
 
جواد
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۵:۳۱:۵۴
مشکل اینجاست که دیگه عزیز نیست (1195190) (alef-15)
 
عزت
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۰:۰۴:۱۹
احمدی نژادی دیگر در راه است (1194295) (alef-6)
 
hanti
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۲۲:۲۲:۳۵
دقیقا وقتی تعداد کاندیداها زیاد می شه . رای ها پخش می شه یه نفر با شعارهای پوپولیستی میاد بالا. عین 84 . ایشالا مردم همون یه بار درس گرفته باشن. (1195885) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۰:۱۱:۱۶
این همه کاندید...انتخابات سختی خواهد بود .انتخاب از بین این همه ادم خیلی کار سخیه (1194311) (alef-6)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۹:۳۷:۵۴
عزیزم فقط 4 نفر خواهند بود (1195640) (alef-10)
 
داداشي
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۲۲:۴۰:۴۳
آقاي الف سلام مطمئنا وصددرصد بيش از 4نفر صلاحيت ميدهندتاطيف وسيع مردم شركت كنند اما واما؟ (1195919) (alef-10)
 
امیر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۰:۲۱:۳۴
ای کاش می شد به همه اینها رأی داد. واقعا" همه لایق، کاردان، شجاع، باسواد، مدیر، مدبر، و ... می باشند. همه امتحان خود را پس داده اند. خلاصه انتخاب بسیار مشکل است. من از مردم می خواهم که اگر از میان اینهمه کاندید اصلح قادر به انتخاب نبودند، بین آنها قرعه کشی کنند و به یکی رأی بدهند. (1194346) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۲:۵۷:۳۸
قرعه کشی که نه، ولی با ، ده ، بیست سی چهل ، بیشتر موافقم. (1194782) (alef-6)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۴:۴۲:۳۱
اقا اینا 20 ، 25 نفرند ، باس هرکس یه عدد بیاره ساختکرد بشمرند ، به هرکی افتاد همونو بردارند... (1195080) (alef-10)
 
شروین
Germany
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۵:۱۵:۳۷
من می گم دادن عدد به هرکدوم از کاندیدا ها و تخم مرغ بازیم بد نیست (1195159) (alef-15)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۵:۲۹:۴۱
قدر برای خودم متأسفم که با امثال امیر شدم 75میلیون نفر (1195185) (alef-15)
 
حامد
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۲۲:۴۹:۴۱
با سنگ و قيچي بهتر ميشه انتخاب كرد . (1195942) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۱:۴۰:۲۸
فقط سعید جلیلی
امیدوارم بتوانند او را راضی کنند . (1194587) (alef-10)
 
محمود
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۱:۴۱:۲۷
متاسفانه احمدی نژاد اینقدر شان ریاست جمهوری رو پایین آورد و اینقدر بی کفایتی نشان داد که حالا نه تنها این عزیزان که عمه بزرگوار بنده هم احساس میکند میتواند رییس جمهور باشد (1194589) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۲۲:۳۴:۳۴
گل گفتی (1195903) (alef-10)
 
علیرضا
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۰:۰۶:۰۵
...... هر چی عزت داریم از احمدی نژاده نه ........ مثل توکلی مرد باش حذفش نکنید (1196071) (alef-15)
 
امیر
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۰:۳۴:۳۴
دیگه از ننه قهر کرده ی دیگه ای نبود که تقاضاهآآآآآآآآآآآآآای مردمی به حد نصاب برسه بیان کاندید بشن؟؟ انگار ریاست جمهوری کشکه!
مملکت داری یک فنه. مدیر میخواد مدییییییییییییییر (1196120) (alef-15)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۱:۴۳:۵۷
بسیاری از اینها نخودی انتخابات هستند. با وجو انکه چندین بار شانس خود را ازموده اند از رو نرفتهاند.
کاندیدای جدی قالیباف است انهم به دلیل عملکرد قابل تمجید در نیروی انتظامی و شهرداری تهران است. (1194591) (alef-10)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۱:۴۹:۴۲
من به آقای زاکانی رای میدم به دلیل سابقه اجرایی بسیار قوی ایشان (1194605) (alef-6)
 
shoieb
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۲:۲۸:۰۱
فقط آقای قالیباف،..... (1194705) (alef-10)
 
United States
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۲:۳۲:۵۰
سوای این که اینها چه جور افرادی هستند و چه رویه ای پیش بگیرند، فکر کنم همشون بلد هستند اخلاق شایسته یک رییس جمهور رو رعایت کنند. به هر حال اینم خودش یک پیشرفت هست. (1194720) (alef-10)
 
جواد
Netherlands
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۲:۴۷:۲۱
تنها هاشمی رفسنجانی هست که می تواند از مرحله و دوره بحرانی، کشور را عبور دهد (1194760) (alef-6)
 
مهدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۲:۵۴:۱۹
بایستی کسی بیاد که ادامه دهنده سیاست های دولت نهم و دهم باشد (1194775) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۳:۵۷:۴۶
هرکسی که میخواد بشه فقط ولایتی و حداد عادل نشن . ادم کسل میشه این دو بزرگوار رو میبینه . (1194951) (alef-6)
 
يكنفر از مردم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۹:۰۶:۰۹
اشتباهي منفي زدم از صميم قلب از همه عذر خواهم (1195589) (alef-10)
 
معلم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۴:۰۴:۰۸
یعنی می گی از اینی که هستیم بدبخت تر بشیم ادامه ی سیاستهای نهم ودهم یعنی احمدی نزاد ، یعنی بدبختی (1194971) (alef-10)
 
امیر
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۰:۳۷:۰۵
منظورت همون سیاست باری به هر جهتو بی قانونیو هرج و مرج و بدو بدو یه سفره ای باز شده تو هم بخورو، گور پدر قانونو مردمو ..... دیگه؟؟؟؟؟؟
این که دیگه کسی نمیخواد! شما هم بیای میتونی! پس خودتو دست کم نگییییر کاندید شو برادر !! (1196128) (alef-15)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۲:۵۹:۲۱
بازم میشه سال 84!!!کلی کاندیدا هست و بعد یه ادم غیر متخصص رییس جمهور میشه. (1194792) (alef-6)
 
میرداماد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۲۱:۰۹:۰۶
نه تعداد کاندیدا ها ربطی به انتخاب آدم غیر متخصص نداره این موضوع به عقل مردم ربط داره که دوباره یکی مثل احمدی نژاد رییس جمهور نشه (1195780) (alef-10)
 
حسن
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۳:۲۰:۴۴
وقتی قانون حاکم نیست و همه فراقانونی کار می کنند و کسی نیست که جلوی بی قانونی ها بایسته و همه چیز شده باند بازی
وقتی یه نفر رو بخاطر 13 هزار تومان اعدام میشه و اونهایی که میلیارها از سرمایه این مملکت رو خوردند و بردند ول ول می گردند حالا چه فرقی میکنه کدوم اینها باشند
اول باید به قانونی که با اون قانون مسئولیتی به ما واگذار شده و حدود اختیاراتمون مشخص شده احترام بگذاریم و
مهمتر اینکه مسئولین مردم رو امین بدونند نه غریبه!!!!؟؟؟
بعد شفاف عمل کنند و بدونند هر چه مخفی کاری کنند این مردم می فهمند خیلی شریفند که تحمل می کنند (1194851) (alef-15)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۳:۲۸:۱۷
چقدر قشنگ بود کابینه ای داشتیم با حضور همه این افراد و کسانی دیگر که الف جون اسمشون نیاورده . (1194870) (alef-10)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۳:۵۲:۰۳
وقتی ما در کشور و کشورداران ما برنامه ای نداریم همیشه بدنبال یک نفر ناجی و قهرمان می گردیم. (1194938) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۴:۱۳:۱۶
خدابده بركت همه احساس تكليف كردن! (1194996) (alef-6)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۴:۱۹:۱۹
تو اينا هاشمى از همه قدرتمندتره، قاليباف لايقتر، جليلى هم اگه مذاكرات ٥+١ رو تموم كنه بعد اين همه سال مى شه در موردش فكر كرد. بقيه شون هم خدا خودش رحم كنه! (1195008) (alef-6)
 
سجاد
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۴:۴۴:۲۱
مهندس سعیدی کیا که از همه بیشتر سابقه اجرایی دارند و همیشه در کار اجرایی موفق بودند و از افراد صادق و بی ریا در طول دوران خدمت بودند و ویژگی دیگر ایشان مستقل بودن ایشان است (1195082) (alef-10)
 
سیدعلی
United Kingdom
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۴:۴۴:۴۱
کاشکی یک یا دو نفر پیدا میشد که بیشتر گروه های سیاسی روی آن توافق داشته باشند تا اگر یکی از آنها رئیس جمهور شد, بتواند به راحتی کار کند و دیگر از سوی جناحهای مختلف تحت فشار قرار نگیرد. (1195083) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۴:۵۵:۴۸
قالیباف
هاشمی
خاتمی
فقط یکی از این سه مورد (1195114) (alef-15)
 
نیما
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۴:۵۶:۱۰
واقعا تو ایران قحط الرجاله (1195116) (alef-15)
 
الیاس
United States
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۵:۰۲:۰۸
رقابت در انتخابات بین خاتمی و مشایی خواهد بود که هیچکدومش رو ننوشتی (1195134) (alef-15)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۵:۱۰:۴۶
یکی شون کاریزما نداره ! (1195149) (alef-15)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۵:۲۹:۰۴
فقط جهانگیری! (1195184) (alef-15)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۵:۴۲:۴۶
امروز صدا صدای حزب است. احزاب هستند که حرف می زنند ، فریاد می کشند. این همه تشطط در جامعه به خاطر این همه کاندیده. من نمی انم باید به کدامیک رای ندهم. باشد به امید اینکه ایرانی با احزابی قدرتمند داشته باشیم (1195224) (alef-15)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۵:۴۸:۰۲
امیدوارم جوانان از فرصتی که انتخابات برای چرخش نخبگان ایجاد می کنه حداکثر بهره برداری ممکن رو بکنند (1195234) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۵:۴۹:۵۴
کاشکی کسانی که قبلا امتحانشون رو به خوبی پس ندادند، خودشون محترمانه با فعالیت های سیاسی خداحافظی کنند و به افراد و تفکرات جدید فرصت ظهور و بروز بدند (1195240) (alef-15)
 
آرین
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۶:۰۸:۵۹
اینا خیلی زیادن،همشونم تو عمل عین هم میشن،من میگم هر کی تک بیاره کنن این همه پولم حروم نکنن مردمم به زحمت نندازن،بازم خاتمی بود یه حرفی...ه (1195277) (alef-15)
 
سيد حسن جوهري
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۶:۱۵:۵۰
در شهر ما شخص با كمالي به نام يداله بود هنگامي كه از او مي خواستند كه در انتخابات شوراي شهر شركت كند به دو بازوي خود اشاره مي كرد و مي گفت: من يدان هستم و فقط بعد از خدا به دو دستم اكتفا مي كنم و نون بازوي خودم را مي خورم .
اين نانها اشكال دارد. اين مرد فرهيخته به همه توصيه كرده بود كه در هنگام تشيع جنازه ي من - جسدم بايد از جلو بازاريان عبور داده شود. و هركس جنازه ام را ببيند و در پست جسدم راه نيافتد نفرينش مي كنم
هنگامي كه اهل بازار او را رويت كردند همگي دكانهاي خود را بستند و همراه جماعت به راه افتادند. آخرين نفري كه از بازار خارج شد. ناگهان سقف بلند و طولاني بازار فروريخت
اينجا بود كه اين مرد فرهيخته عملا به مردم درس نگاه به آينده را داد و باعث نجات جان تمامي بازاريان و مردم عادي شد
روحش شاد
اما اين كانداها لطفا به فكر مردم باشيد (1195295) (alef-15)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۶:۴۳:۴۵
ننوشتید که دکتر عارف الان تو مجمع تشخیص و شورای عالی انقلاب فرهنگیه
برای برخی دیگر از کاندیداها اینو نوشتید
یه نگاهی بیاندازید می بینید که سوابق اجرای دکتر عارف از همه بیشتره (1195338) (alef-15)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۶:۴۷:۲۷
هیچکدام فقطدکتر !!!!!!!!!!!!!! (1195345) (alef-10)
 
امیر شاطری تهران
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۶:۵۴:۰۰
فقط قالیباف (1195365) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۶:۵۷:۱۲
از بهار خبری نبود فقط با بهار ، بهار میشود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1195372) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۷:۰۲:۴۲
اگه جا دارین منم بیام ؟ (1195383) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۷:۱۰:۵۷
پس از مشخص شدن کاندیدای مورد نظر احمدی نژاد کلی از این افراد از گردونه خارج میشن، چون خیلی خوب میدونن بودن این همه آدم که هر یک به تنهایی رآی چندانی ندارن باعث میشه رأی اونا شکسته بشه پس سعی می کنن با اتحاد شمار آرای جبهه خود را بالا ببرن. (1195397) (alef-15)
 
......
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۷:۱۱:۴۲
اگرخاتمی بیاید غم از دل بیرون رود
اون موقع بقیه میشن نخودی بغیر از اقای هاشمی (1195400) (alef-15)
 
زاهد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۷:۳۵:۵۰
به امید خدا فکر کنم 2 درصد مردم تو انتخاب ریاست جمهوری شرکت کنن. آخه به چی رای بدن گوشت کیلویی 30 هزار تومن به گوجه کیلویی 3 هزار تومن به برنج کیلویی 6000 تومن من نمی دونم این نظام با چه رویی از مردم رای میخان خجالت بکشن (1195436) (alef-15)
 
ترنج
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۷:۴۶:۱۰
ضمن احترام به عقاید دوستان باید ذکر کرد که این نامزدها در 90 درصد عقاید و عملکرد مشترکند و در لوای شعار همگی یک نقطه مشترک را هدف گرفته اند . (1195455) (alef-10)
 
كارمندان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۸:۱۶:۴۹
شمارا بخدا هركه رئيس جمهور شد اولين كارتون نظري به حقوق بگيران دولت خود داشته باشيد تورم 100 درصد ولي از افزايش حقوق كارمندان بيچاره خبري نيست . اهاي ريس جمهور آينده توجه كن (1195500) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۸:۳۸:۲۴
آدم با دیدن این همه آدم پاکباخته و دل سوز احساس غرور می کنه . ولی شاید اتفاقی افتاده که این بار این همه صف کاندید ها طولانی شده ! شاید ........ نمی دمنم . ولی امیدوارم چهار سال بعد باز نگیم : دریغ از پارسال (1195543) (alef-10)
 
رضا جون
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۸:۴۳:۰۵
انصافاً تهرانی ها اگر به قالیباف رأی ندن زیر دینشن با این همه خدمتی که کرده - (1195551) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۰:۰۴:۲۸
توی دولت نهم ودهم اونقدر سر مردم منت گذاشتند !که اگر کسی پیدا شد و وظیفشو انجام داد مردم باید احساس دین بکنند؟!!!!!!
نه برادر من یاد بگیر از کسی که لیاقت نداره ومسولیتی رو به عهده میگیره باز خواست کنی والا اونی که انجام می ده وظیفشه ونباید منتی باشه به هر حال مسولیت فقط وفقط پرستیژ شغلی وحقوق ومزایا نیست (1196069) (alef-15)
 
ایرانی
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۱۹:۳۷:۰۸
به نظر همه خوبند وهرکسی برای مملکت برنامه ای دارد پس چه خوب است که یک نفر که رئیس شد از همه در وزرا ومشاوره استفاده گردد (1195639) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۲۰:۲۹:۱۷
لوث كردن انتخابات رياست جمهوري يعني همين.
آقايان خيال كردند قراره تور سيزده بدر برگزار بشه كه همه به صف شدند؟
حداقل شأن رياست جمهوري رو حفظ كنيد
بعداً ميگن چرا يك جوان 19 ساله ثبت نام كرده يا يكي بود كه مي‌گفت من چون قيافه‌م شبيه صدام هست ثبت نام كردم و راست هم مي‌گفت خيلي شبيه بود. اون يكي مي‌گفت من بيكارم و شغلي پيدا نكردم ثبت نام كردم بلكه رئيس جمهور بشم و از بيكاري دربيام.
واقعا پست رياست جمهوري از همه طرف در حال لوث شدن هست
اون از ثبت نام‌ها. اين از لشكر احساس تكليف‌ كرده‌ها. عملكرد احمدي‌نژاد هم كه چه گويم كه ناگفتنم بهتر است. (1195713) (alef-10)
 
فرهاد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۲۰:۴۶:۴۰
راستش بدجور احساس تکلیف می کنم بنابراین از همینجا اعلام نامزدی می کنم و به ملت شریف ایران قول می دهم در صورت انتخاب بنده
وضعشان از این بدتر نشود (1195740) (alef-10)
 
مکلف
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۲۳:۴۸:۳۸
احساس تکلیف رو خوب اومدی... (1196039) (alef-15)
 
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۰:۳۹:۵۵
پرایدتم بفروش بده خرج تبلیغات کن! (1196140) (alef-15)
 
امير
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۲۰:۵۶:۲۷
ما مي تونيم به همه راي بديم ولي بايد بهترين كس را انتخواب كنيم (1195760) (alef-10)
 
حامد
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۲۱:۰۲:۰۸
کشور به یه نیروی متعهد و جوون نیاز داره که به طور جهادی به کشورش خدمت کنه.امیدوارم سعید جلیلی وارد عرصه بشه. (1195769) (alef-10)
 
دانا
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۲۱:۲۹:۱۹
بدبختی اینجاست که کشور دست دو جناحه اگر اینوریا رای بیارن اونوریا سنگ پرانی میکنن و بالعکس تا حریفشون رو خراب کنن این وسط بار دعوای آقایون رو مردم بیچاره باید به دوش بکشن (1195810) (alef-10)
 
جهانگیر
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۲۱:۴۸:۳۳
موفق باشید با رای بالای مردم... (1195837) (alef-10)
 
درد دل یک معلم
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۲۱:۵۸:۱۲
انصافا قضاوت کنید در این 25سال خدمتم در اموزش وپرورش هر رییس جمهوری ویا نماینده مجلس با استفاده از پلکان ترقی اموزش وپرورش استفاده کرد وبا حرف وعده وعید به درجه ریاست رسیدند بعد از ان هیچ که نرسید بلکه سعی در ضعیف کردن اموزش وپرورش کرد و احترام به معلمان را ازبین بردند و بدتر از همه مارا شرمنده خانواده کردند وروز به روز ضعیف تر کردند هیئت علمی را برای فوق لیسانس ها حذف کردند و دانشگاه فرهنگیان را برای افراد خاص سازمانها ووزارتخانه ها راه انداختند و.....
از من معلم فوق لیسانس با پرداختی حقوق بین 500 تا 900 تومان چه انتظاری برای انتخاب این افراد هیچ شوقی نداریم
به عنوان مثال اقای احمدی نژاد در طی این 8 سال برای ما چه کرد با تورم 400 درصدی با افزایش 20 درصدی
متاسفانه هرکدام برای منافع شخصی امدند
یکی برای بیکاری و به دنبال مقام وقدرت و دیگری انقدر مقام دارده که خودش را بالاتر از همه میدانه
ودیگری شهررا نمی تونه از رشوه کنترل کنه و..... (1195851) (alef-15)
 
masuod
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۲۲:۴۵:۵۲
فقط احمدی نژاد ..... (1195936) (alef-10)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۲۳:۲۲:۰۲
باید به عملکرد گذشته انها نگاه کرد اونوقت راحتر میشه تصمیم گرفت
به نظر من به غیر از دو سه مورد بقیه چندان عملکردی نداشته اند (1195989) (alef-10)
 
حسن
۱۳۹۱-۱۲-۲۶ ۲۳:۳۰:۴۳
لياقت و كفايت فقط با لنكراني (1196000) (alef-10)
 
سيد
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۰:۱۵:۵۱
فقط لنكراني مطمئنن راي با اونه (1196082) (alef-15)
 
مصامت
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۰۰:۲۲:۴۳
خواهشا ب 1کی رای بدید ک گدا گشنه نباشه.ک اومده باشه خودشو سیر کنه. (1196095) (alef-15)