نظر منتشر شده
۱۰
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 442070
رکورد مصرف گاز بخش خانگی شکست/ مصرف گاز ایران معادل کل اروپا
با سرد شدن هوا در روزهای اخیر مصرف گاز در بخش خانگی به بیش از نیم میلیارد متر مکعب رسید.
تاریخ انتشار : شنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۰۶
به گزارش فارس با سرد شدن هوا در روزهای اخیر همانطور که انتظار می رفت مصرف گاز در بخش‌های مختلف نیز افزایش یافت.

براساس جدیدترین آمارهای ارائه شده از سوی شرکت ملی گاز ایران مصرف گاز در بخش خانگی،تجاری و اداری به 525 میلیون مترمکعب در روز رسید.

همچنین مصرف گاز در دیگر بخش ها مانندصنایع بزرگ  80 میلیون مترمکعب، نیروگاه ها 70 میلیون مترمکعب و پتروشیمی ها 50 میلیون مترمکعب است.

این گزارش حاکی است اگرچه برخی از رسانه‌ها از کاهش صادرات گاز ایران به ترکیه به حدود 20 میلیون متر مکعب خبر داده‌اند اما شرکت ملی گاز همچنان معتقد است که صادرات گاز به ترکیه درحد 27 تا 30 میلیون مترمکعب باقی مانده و تغییری در آن رخ نداده است.

به گزارش فارس در حال حاضر گاز جایگاه‌های سی ان جی و اداره ها در برخی از مناطق کشور قطع است تا گاز بخش خانگی در سراسر کشور بدون افت فشار تامین شود.

رکورد مصرف گاز در بخش خانگی در حالی شکسته شد که به گفته مسوولان شرکت ملی گاز ایران مصرف گاز در بخش خانگی به اندازه مصرف گاز کل اروپا رسیده است.

براساس آمارهای رسمی در حال حاضر 730 میلیون متر مکعب گاز شیرین در کشور تولید می شود.

یکی از مواردی که کارشناسان انرژی همواره مد نظر قرار می دهند عدم استفاده مستقیم گاز در بخش خانگی، تجاری و اداری در کشورهای صنعتی است.
 
کلمات کلیدی : قیمت گاز+قبوض گاز+مصرف گاز
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۱۶ ۱۰:۱۸:۱۴
عمده مصرف انرژی دراروپا ازابگرم شهری که ازسوختن زباله تولید میشودوازاجاقهای برقی که ازراکتورهای هسته ای تولید میشود وچند موارد دیگر ضمنا وقتی که شرکت گاز به مصرق کننده بالا جایزه میدهد ازاین بهتر نمیشودبرنامه مصرف قبلی خیلی خوب بود علت مصرف بالای امسال همان جایزه به پر مصرفهاست حال خود دانید . (4150210) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۱۶ ۱۰:۲۱:۲۴
یعنی انتظار دارید با وجود این سرمای وحشتناک ، مردم گاز مصرف نکنند!!!!
دومین ذخایر گاز دنیا پس به چه درد میخورد؟ مفت صادر کنید و پول آنهم بلوکه شود؟ (4150214) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۱۶ ۱۰:۲۵:۵۴
دراروپا بیشتر ازگرمایش برقی استفاده میشه (4150221) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۱۶ ۱۰:۳۳:۲۱
اکثر خانواده های اروپایی برای گرمایش از برق استفاده میکنند و لوله کشی گاز مثل ما ندارند برای همین هم مصرف گاز خیلی پایین هست در عوض مصرف برقشان بالاست (4150230) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۱۶ ۱۰:۴۵:۲۹
علت مصرف زياد نبود عايق در ديوارها واستفاده نكردن شيشه دو جداره استاندارد وكنترل نكردن مصارف غيرخانگى (4150255) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۱۶ ۱۰:۴۵:۳۴
اروپا از انرژی های دیگر مثل نیروی خورشیدی و بادی و ذغال سنگ استفاده می کند

مثل این می ماند که اروپاییها را بخاطر استفاده بسیار از ذغال سنگ در مقایسه با ایران مورد انتقاد قرار دهیم! (4150256) (alef-11)
 
Germany
۱۳۹۵-۱۱-۱۶ ۱۱:۱۰:۰۰
استاندارد زندگی. درآمد. تکنولوژی ساخت مصالح ساختمانی. کیفیت لباس. تغذیه. منابع گرمایشی متفاوت. فکر کنم این مسائل رو باید در نظر گرفت و سپس بررسی و مقایسه نموث (4150301) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۱۱-۱۶ ۱۱:۲۲:۰۵
مشکل از ساختمان سازی است.
خانه هایمان هم بی کیفیت هستند و هم قیمتشان ده برابر خانه ها در اتحادیه اروپاست.
اگر خانه ها عایق باشند مصرف به شدت پایین میاد (4150321) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۱۶ ۱۲:۳۲:۰۷
اين نوع مقايسه كاملا اشتباه و بدور از منطق است.و مانند اين است كه مثلا در آلمان اعلام كنند مصرف زغال سنگ در آلمان چند ميليون برابر كشور ايران با جمعيت تقريبا برابر است !!!! اگر به مصارف انرژي در ايران در مقايسه با دنيا نگاهي داشته باشيم ميبينيم كه ايران با داشتن جمعيتي حدودا يك درصد جهان تقريبا يك درصد از برق كل دنيا را مصرف ميكند.جالب است كه بدانيم كشور آمريكا با داشتن فقط حدود چهار درصد جمعيت دنيا بيش از پنجاه درصد بنزين دنيا را مصرف ميكند.
آمار از سايت aig (4150476) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۵-۱۱-۱۶ ۱۴:۰۱:۵۶
در اروپا وسایل گازی نیست یعنی اجاق گاز یا بخاری گازی یا شویمنه گازی ندارند بلکه با برق پخت و پز و خانه را گرم می کنند. وسایل برقی هم کم مصرف تولید و فروخته می شوند. وسعت اروپا در کلیتش با ایران قابل مقایسه است. درست مثل اب که نود درصد مصرف در کشاورزی عقب مانده مان است بعد به مردم می گویید صرفه جویی کنند یا اب را .. (4150642) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.