نظر منتشر شده
۴۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 319374
دهقان، از طراحان تشکیل سازمان مبارزه با فساد:
به جرات میگویم هیچ دستگاهی مسئولیت مبارزه با فساد را بر عهده نداشته است!
بخش داخلی الف؛ 2 دی 94
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲ دی ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۴۹
در نشست علنی ۲۴ آذرماه مجلس شورای اسلامی، نمایندگان موافق رسیدگی به تقاضای طرح تشکیل سازمان مبارزه با مفاسد اقتصادی براساس اصل ۸۵ قانون اساسی، تأکید کردند که این طرح باید در کمیسیون رسیدگی شود تا هرچه سریع تر به نتیجه برسد. طرحي که از مجلس هشتم تاکنون، در دستور کار مجلس بود و بالاخره در اين مجلس کلياتش به تصویب رسید
محمد دهقان نماینده و عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی و احمد توکلی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی از موافقین تشکیل سازمان مبارزه با مفاسد اقتصادی هستند.


محمد دهقان



باید مجرمین بدانند با سازمانی خاص و جدی طرف هستند
احمد توکلی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در خصوص تشکیل سازمان مبارزه با مفاسد اقتصادی اظهار داشت: فساد مراحل متفاوتی را در کشور طی می کند و متاسفانه در خصوص عملکرد دستگاه های دخیل در این خصوص تردید وجود دارد و نمی توان خاطر جمع بود که یک صاحب قدرت یا صاحب سرمایه مجرم شناخته شوند. از نظر من باید چنین سازمانی تشکیل شود و زیر نظر مقام معظم رهبری باشد؛ اما متاسفانه این گونه نبود و مقرر شد زیر نظر رئیس قوه قضاییه باشد.

وی افزود: اگر سازمان مبارزه با مفاسد مستقل باشد، پیوندهای موجود گسسته خواهد شد و تغییرات پیشگیری به وجود خواهد آمد و بحث تشدید مجازات نیست؛ اما باید نهادی باشد که رسیدگی کند تا مجرمین بدانند با سازمانی خاص و جدی طرف هستند.

شتاب مفاسد اقتصادی از مبارزه با فساد بیشتر است
محمد دهقان عضو هئیت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار الف، درمورد اینکه چرا تاکنون مبارزه با فساد موفق نبوده است، اظهار داشت: تاکنون دستگاه های مختلفی به صورت متفرقه و ناهماهنگ با فساد مبارزه کردند اما کارایی لازم را نداشته و همین موضوع موجب شده است تا شتاب مفاسد اقتصادی از مبارزه با فساد بیشتر باشد. در حال حاضر در عرصه اقتصادی کشور سوء استفاده هایی اتفاق می افتد، که از خط قرمز گذشته است و برخی آقایان که تریبون به دستشان افتاده است، گذشته را تخطئه کرده اند.

وی تصریح کرد: شیوع فساد در سیستم حکومتی نگران کننده است و اگر به این شکل ادامه پیدا کند، امکان خشکیدن ریشه‌های فساد وجود نخواهد داشت. همه دستگاههای اجرایی و نظارتی همانند قوه قضائیه، اطلاعات سپاه، نیروی انتظامی و دیوان محاسبات و هر دستگاهی که به نوعی نقش نظارتی داشته، امری در مبارزه با فساد داشته اما کارآمدی لازم را نداشته و واقعیت این است که این سازمان ها به طور کامل موفق عمل نکرده اند.

دهقان افزود: ما این طرح را در سال ۹۰ به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال کردیم و آنجا روی خوشی به این طرح نشان ندادند و اخیراً آن را تصویب کردند. گفته می شود که این کار موازی کاری است، اما به جرات می گویم، هیچ دستگاهی در کشور وجود ندارد که کارویژه مبارزه با فساد باشد و این دستگاه ها خودشان هم قبول ندارند که مسئول مبارزه با فساد هستند.
وی تاکید کرد: آنها هیچ گاه مسئولیت مبارزه با فساد را بر عهده نداشته و هیچ گاه به صورت هماهنگ با یکدیگر کار نکردند چراکه در سیستم قضایی و اطلاعاتی به هماهنگی و انسجام نیاز دارد و امروز با اعلام تشکیل سازمان مبارزه با مفاسد داریم اعلام می کنیم، اینها هیچ کدام موفق نبودند.

این عضو هئیت رئیسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما اعتقاد داریم که شفافیت مالی زمینه پیشگیری از مفاسد اقتصادی است و اعتماد مردم را به مسئولین افزایش می دهد. به همین جهت در این طرح آنهایی که گردش مالی در کارهایشان وجود دارد، به اموالشان رسیدگی شده و مشخص شود هنگامی که وارد کار می شوند چه میزان سرمایه دارند و هنگامی که خارج می شوند، چه میزان دارایی هایشان تغییر کرده است.

وی به ایرادات قانونی این طرح اشاره کرد و گفت: یکی از ایرادات اصل ۷۵ است زیرا بار مالی در این قانون با توجه به ساختاری که برای آن تعبیه شده است، برای آن وجود دارد چون تشکیل پلیس و ایجاد ساختمان ها و ادارات همگی بار مالی دارد و این با برنامه پنجم توسعه که بر کوچک سازی دولت تاکید دارد، تقابل دارد.

دهقان خاطرنشان کرد: تشکیل این سازمان نباید تنها تشریفاتی باشد و باید مستقل عمل کند تا بتواند به اهداف خود دست پیدا کند. در حال حاضر بنابر آنچه مقام معظم رهبری فرمودند که مخاطب مبارزه با مفاسد اقتصادی روسای قوا هستند. الان به روسا هر چه بگویید، آنها می گویند ما تشکیلات داریم. اگر به وزارت اطلاعات بگوییم، آنها پاسخ می دهند که وظیفه من امنیت است و گویا محبت می کنند که به چنین پرونده هایی رسیدگی می کنند.
 
علی
۱۳۹۴-۱۰-۰۲ ۱۰:۵۱:۱۹
خداروشکر اعتراف کردند که تا به الان هیچ مبارزه ای در مورد فساد انجام نگرفته است! (3408994) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۱۰-۰۲ ۱۱:۳۱:۵۰
شما تازه متوجه شدی ؟؟؟؟؟؟ چند ساله دارند اعتراف میکنند (3409100) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۱۰-۰۲ ۱۱:۴۵:۴۴
گر حکم شود که مست گیرند
در شهر هر آنکه هست گیرند (3409144) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۱۰-۰۲ ۱۲:۲۹:۳۰
ما اصلا فساد نداریم و عده ای مغرض دارند اب به اسیاب دشمن میریزند (3409263) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۱۰-۰۲ ۱۶:۵۶:۲۷
الان فساد در ایران خیلی زیاده از جمله : شهرداریها ، راهنمایی و رانندگی ، ثبت اسناد (3409958) (alef-3)
 
1364
۱۳۹۴-۱۰-۰۲ ۱۴:۳۰:۵۱
متاسفانه کشور ما ایران، فاقد یک نهاد نظارتی قدرتمند و صادق است.
اگر یک نهاد بازرسی و نظارتی قدرتمندی را دارا باشیم فسادهای اقتصادی به مراتب کاهش می یابد.

شایسته نیست در مملکتی که حکومت آن بر پایه احکام و قوانین الهی استوار است،شاهد حجم عظیمی از انواع فساد(اختلاس،رانت،رشوه و ...) باشیم. (3409648) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۱۰-۰۲ ۱۶:۵۲:۳۷
فقط یک جمله :
ما تا خودمان را اصلاح نکنیم نمی توانیم مملکت را اصلاح کنیم
من وقتی سیگار میکشم ، نمی توانم به فرزندم بگم سیگار نکش (3409956) (alef-3)
 
حسین
۱۳۹۴-۱۰-۰۲ ۱۰:۵۱:۵۵
چرا تا الان واقعا مبارزه ای صورت نگرفته است؟ (3408997) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۱۰-۰۲ ۱۱:۴۹:۲۱
سوال بسیار خوبی می باشد. دومین سوال چه کسانی مسئول مبارزه بوده اند و چرا پاسخگو نیستند؟ سومین سوال چه تضمینی وجود دارد که این سازمان جدید با فساد مبارزه کند؟ چهارمین سوال: مسئولین این سازمان دوباره از همین مسئولین کنونی که تا حال مبارزه نکرده اند انتخاب خواهند شد؟ (3409156) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۱۰-۰۲ ۱۰:۵۳:۱۷
باز زمان انتخابات شد (3409001) (alef-3)
 
شاهرخ
۱۳۹۴-۱۰-۰۲ ۱۰:۵۶:۲۷
از دشمنان برم شکایت به دوستان.......... چون دوست دشمن است شکایت کجا بریم؟ (3409009) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۱۰-۰۲ ۱۱:۰۵:۱۴
یکی از دلایل فساد در ایران حجم گسترده دستگاه دولتی و تعداد زیاد سازمانها و نهادها و کارمندان دولت است و حالا ایشان و دوستانشان دوباره دارند یک نهاد دیگر را ایجاد میکنند. راه مبارزه با فساد فقط در دو چیز است اول کم کردن تعداد سازمانها دولتی و سپردن اقتاد به بخش خصوصی دوم اصلاح قوانین و مفررات (3409035) (alef-3)
 
احمد
۱۳۹۴-۱۰-۰۲ ۲۱:۲۹:۲۵
چه ربطی داره، حالا اگر فرض کنیم این نهاد واقعا بخواد با فساد مبارزه کنه چون سازمان زیاد است نباید ایجاد بشه؟!!
این همه نهاد داریم اینم روش، حداقل مبارزه با فساد یک مسئول مشخص پیدا می کنه که باید گزارش بده و زیر سوال باشه! الان که همه به گردن هم می اندازند. (3410382) (alef-11)
 
کیان دانشور
۱۳۹۴-۱۰-۰۲ ۱۱:۱۹:۳۴
درود بر دکتر توکلی
ای کاش همه نمایندگان مانند شما دغدغه مبارزه با فساد داشتند... (3409071) (alef-3)
 
محبوب
۱۳۹۴-۱۰-۰۲ ۲۳:۰۸:۱۴
دوستان محترم زود جو گیر نشوند درست است که اقای توکلی نسبت به سایر نمایندگان شجاع هستند و دارن در مورد فساد صحبت می کنند ولی نتیجه کار مهم است . (3410551) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۰-۰۲ ۱۱:۲۰:۱۷
ما که فساد نداریم در مملکت اسلامی. (3409073) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۱۰-۰۲ ۱۱:۵۲:۰۳
فکر کنم نفوذی باشه (3409163) (alef-3)
 
هادی
۱۳۹۴-۱۰-۰۲ ۱۱:۲۳:۵۱
اگر واقعا اقدامی انجام میدادن وضعیت به اینجا نمیرسید، ممنو از الف که پیگیری کرد این موضوع رو (3409083) (alef-3)
 
شاهرخ
۱۳۹۴-۱۰-۰۲ ۱۲:۱۳:۴۷
آره واقعا مسئولین پیگیرن .....
و نزدیک انتخابات پیگیری ها بیشتر میشه ولی کی نتیجه میده!؟ مطمئنا عمر ما قد نمیده........
اون چیزی که من فهمیدم رشد پیگیری با رشد فساد رابطه مستقیم داره خخخخخخخخخخخخ (3409209) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۱۰-۰۲ ۱۱:۲۵:۳۵
مگه داریم (3409087) (alef-3)
 
احمدی
۱۳۹۴-۱۰-۰۲ ۱۱:۳۵:۳۶
جناب الف!
لطفا یک نسخه از یادداشت نویسنده همین سایت دکتر آقاسی زاده برای جناب دهقان بفرستید تا ایشان بداند که لازم نیست یارانه قطع شده برخی از مردم را صرف تشکیل سازمان مبارزه با فساد بکند.
لطفا این کامنت را هم سانسور نکنید.
من نمیدانم این نمایندگان مجلس چرا فکر می کنند همه جا باید قانون تولید کنند... (3409109) (alef-3)
 
هموطن
۱۳۹۴-۱۰-۰۲ ۱۱:۴۱:۴۳
ايجاد سازمان براي مبارزه با فساد مثل ايجاد سازمان براي نماز هر دو مردود است .
زيرا رعايت اخلاقيات سازمان نمي خواهد بلكه اشاعه و ترويج فرهنگي مي خواهد . براي مثال قوه قضايه مگر كارش مبارزه با فساد نيست ؟ چقدر موفق بوده است ؟ (3409127) (alef-3)
 
زهرا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۱۰-۰۲ ۱۱:۴۲:۳۹
تورو خدا یه کاری بکنید، واقعا فساد اقتصادی پدر مردم رو در اورده، خسته شدیم به خدا (3409134) (alef-3)
 
رحمان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۱۰-۰۲ ۱۱:۴۳:۴۴
اقتصاد خیلی بد شده الان کل اعضای خانواده هم کار کنن بازم نمی چرخه زندگی ها، بعدش یکسری از مسئولین مشغول فساد هستند و به فکر مردم نیستند اصلا (3409139) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۱۰-۰۲ ۱۱:۴۹:۴۶
دوباره ایام انتخابات شد و روزهای حرفای زیبا رسید. چقدر این ایام رو من دوست دارم ادم فکر میکنه در بهشت داره زندگی میکنه همه خوب میشن و همه در مورد واقعیات حرف میزنن چقدر ایام زیبایی است.
جملات هم همه بصورت جملات مجهول بیان میشن! معلوم نیست فاعل جمله چه کسی است و..یا بصورت باید: باید فلان کار بشود باید بهمان و...
یا ابراز نگرانی:
ما ابراز نگرانی می کنیم !! چقدر لذت بخشه ادم حقوق خوب بگیره ولی بشینه و هی ابراز نگرانی کنه
-کار شما چیه؟
-بنده مدیر اجرایی فلان هستم
-خب چیکار کردید؟
-من اتفاقا دیروز ابراز نگرانی کردم! (3409158) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۱۰-۰۲ ۱۱:۵۱:۳۰
چگونه فساد درمان می شود؟
---
وقتی فساد اعضاء یک جسم را گرفتار خود می کند آن جسم بدون داشتن استعداد دریافت کمک برای درمان علمی از بیرون بتنهایی هرگز قادر نخواهد بود خود درمانی کند. (3409161) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۱۰-۰۲ ۱۱:۵۸:۳۹
منم‏ ‏به‏ ‏جرات‏ ‏میگم‏ ‏هیچ‏ ‏سازمانی‏ ‏یا‏ ‏نهادی‏ ‏هیچ‏ ‏کار‏ ‏مفیدی‏ ‏برای‏ ‏رفع‏ ‏الودگی‏ ‏تهران‏ ‏و‏ ‏خوزستان‏ ‏نکرده‏ ‏و‏ ‏نمیکنند (3409173) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۱۰-۰۲ ۱۲:۲۵:۵۵
اگر قرار بر مبارزه با فساد باشه، باید کل ادرات دولتی و غیر دولتی را تعطیل کنید. همه میدونند که متاسفانه خیلی از کارمندان و مدیرانشان فاسد اقتصادی هستند. (3409251) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۱۰-۰۲ ۱۲:۲۸:۱۸
اگر مثل همه کشورهایی متمدن و دموکراتیک جهان چیزی به اسم "آزادی مطبوعات" داشتیم حجم فساد خیلی خیلی کمتر از وضع موجود بود (3409259) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۱۰-۰۲ ۲۱:۵۰:۵۵
متاسفانه مطبوعات و رسانه های ما هم از فساد رنج می برند (3410415) (alef-11)
 
نوید
۱۳۹۴-۱۰-۰۲ ۱۳:۲۳:۳۱
این ازمون و خطاها در این طرح ها ما را به ساحلی امن نمیرساند
باید از تجربه کشور هایی که فساد در انجا به کمترین حد رسیده استفاده کنیم.
جز این راهی نیست (3409424) (alef-3)
 
milad
۱۳۹۴-۱۰-۰۲ ۱۳:۵۰:۱۶
دومین روز است و بازنشستگان آموزش و پرورش هنوز حقوق نگرفته اند و دولت وعده ی طرح عمرانی می دهد (3409530) (alef-3)
 
خزانه دولت
۱۳۹۴-۱۰-۰۲ ۱۵:۱۳:۱۸
... چند روز دیگر صبر کنید ، داریم پول آب و برق و گاز را جمع می کنیم . حق بیمه ، ای وای یادم نبود که حق بیمه را تا سی آذر گرفتیم خوردیم رفت . (3409746) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۱۰-۰۲ ۱۳:۵۷:۰۸
ایراد نطق های آتشین پیش از انتخابات شروع شد !! (3409552) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۱۰-۰۲ ۱۴:۱۹:۳۰
دم انتخابات که میشه شعار دادن ها اوج می گیره. (3409614) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۱۰-۰۲ ۱۴:۳۹:۵۹
از کی به کی شکایت کنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (3409672) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۱۰-۰۲ ۱۵:۰۲:۴۳
در حال حاضر در عرصه اقتصادی کشور سوء استفاده هایی اتفاق می افتد، که از خط قرمز گذشته است (3409727) (alef-3)
 
فریدون مصدق
۱۳۹۴-۱۰-۰۲ ۱۵:۲۱:۱۶
چنانچه نظارت وجود داشت که این فسادها رخ نمیداد ،رهبرمعظم ازسال های قبل این نگرانی را داشتند و بارها وبار.ها دراین خصوص تدکردادنند (3409760) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۱۰-۰۳ ۰۸:۴۰:۲۶
این حرفها دیگه تکراریه ولش کن خودتو اذیت نکن دیگه چه خبر خوبی خوشی سلامتی خب خدارو شکر (3410937) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۱۰-۰۳ ۰۹:۱۶:۳۱
صحیح است چون مفسدین دانه درشت خودشان یا حامیانشان حاشیه امن دارند. (3410997) (alef-3)
 
امیر
۱۳۹۴-۱۰-۰۳ ۱۰:۴۹:۵۵
یک پیشنهاد جالب خدمت آقای توکلی ودیگر دوستان که با جدیت به دنبال طرح ایجاد
سازمانی برای مبارزه با مفاسد اقتصادی هستند

نظر سنجی از مردم در رابطه با این موضوع در برنامه ای مثل پایش از طریق پیام کوتاه

چرا وقتی برای مواردی بی اهمیت رسانه ملی اقدام به نضر سنجی از مردم میکند
برای این امر مهم اینکار صورت نگیرد

بزرگترین فایده این کار این است آنها که ادعا میکنند هر چه نظر مردم باشد به ان احترام میگذارند متوجه خواهند شد واقعا مردم دیگر از این همه سازمان مدعی مبارزه با فساد خسته وهیچ امیدی به آنها ندارند

با تشکر (3411176) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۰-۰۴ ۱۰:۳۶:۱۲
ایشان نمی گه چرا قبلی ها نتونستن کار کنن (3413513) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.