نظر منتشر شده
۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 347076
با رئیس جمهور آینده آمریکا آشنا شوید/ وقتی شگفتی تکمیل نشد
سعید جعفری، 1 اردیبهشت 95
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۱۸:۲۸
همه منتظر بودن پاسخ این سوال را در نیویورک بگیرند. آیا شگفتی تکمیل می شود یا خیر؟

با اعلام نتایج دموکرات ها مشخص شد که قصه پر هیجان برنی سندرز به پایان خود نزدیک می شود، اگر نگوییم همین حالا تمام شده است. پیرمرد ۷۴ ساله که هفت ایالت پیش از نیویورک را پشت سر هم برده بود، تلاش بسیاری کرد تا هیلاری را در خانه خودش شکست دهد اما نتایج همانی شد که عموم نظرسنجی ها پیشتر گفته بودند. با شمارش آرای نیویورک مشخص شد هیلاری کلینتون با حدود ۵۶ درصد توانسته سندرز را با حدود ۴۴ درصد آرا شکست دهد. سندرز که با پیروزی های خیره کننده خود به شگفتی انتخابات مقدماتی تبدیل شده بود نتوانست این شگفتی را تکمیل کند و بالاخره در ایالت خانگی هیلاری کلینتون کم آورد.

این به این معناست که وزیر خارجه سابق ۱۳۵ و سناتور سندرز ۱۰۴ دلیگیت به خود اختصاص داده اند.

به این ترتیب جمع دلیگیت های متعهد (Pledged delegates) بانوی اول پیشین به ۱۴۲۸ می رسد و سناتور ایالت ورمونت هم به عدد ۱۱۵۱.

این در حالیست که در سوپردلیگیت ها هیلاری ۵۰۲ به ۳۸ جلو است. در نتیجه و در مجموع هیلاری کلینتون تا این لحظه توانسته ۱۹۳۰دلیگیت به خود اختصاص دهد و برنی سندرز هم تنها ۱۱۸۹ دلیگیت کسب کرده و فاصله دو نامزد دموکرات بیش از قبل شده است.

گفتنی است نامزدی در نهایت، به عنوان کاندیدای حزب دموکرات انتخاب خواهد شد که بتواند ۲۳۸۳ دلیگیت به خود اختصاص دهد.

در ادامه رقابت ها پنسیلوانیا با ۱۸۹، نیوجرسی با ۱۲۶ و کالیفرنیا با ۴۷۵ دلیگیت ایالت هایی است که می توانند در انتخاب نامزد نهایی دموکرات ها تعیین کننده باشند. با توجه به اینکه نظرسنجی ها از برتری هیلاری بر سندرز در این ایالت ها هم حکایت دارد دیگر باید کار در جبهه دموکرات ها را تمام شده دانست.

ضمن اینکه هیلاری از مجموع کرسی های باقیمانده تنها به کسب ۲۹ درصد آنها نیاز دارد اما سندرز باید ۷۰ درصد دلیگیت ها را به خود اختصاص دهد.

جمهوری خواهان
از آن سو در جبهه جمهوری خواهان، هرچند پیش بینی میشد ترامپ هم در ایالت خانگی خود پیروز شود اما فاصله او با کاسیچ و کروز فراتر از انتظار بود. تد کروز ۸۹ و کاسیچ ۳ دلیگیت کسب کردند. این در حالی است که تد کروز حتی نتوانست یک دلیگیت هم به دست آورد. با نتایج دیشب ترامپ به ۸۴۵، کروز همان ۵۵۹ و کاسیچ هم ۱۴۷ دلیگیت رسیدند.

نامزدی به عنوان نماینده حزب جمهوری خواه معرفی خواهد شد که بتواند ۱۲۳۷ دلیگیت برسد. بر این اساس ترامپ از دلیگیت های باقیمانده باید ۵۴ درصد را به دست آورد این در حالیست که کروز کار بسیار دشواری در پیش دارد و باید ۹۰ درصد آنها را به خود اختصاص دهد.

از قبل پیش بینی ها حاکی از آن بود که نه ترامپ و نه کروز پیش از تشکیل کنوانسیون نهایی حزب نمی توانند به ۱۲۳۷ دلیگیت دست یابند تا نامزدی خود را نهایی کنند و کار به تصمیم در کنوانسیون و مرحله دوم خواهد کشید. اما با نتایج دیشب، قدری می توان در این خصوص تردید کرد و حالا ترامپ می تواند خود را نزدیک تر به پیروزی ببیند.

رئيس جمهور آتی آمریکا کیست؟
با نتایج دیشب، دیگر کار را باید در جبهه دموکرات ها تمام شده دانست و بانوی اول پیشین، سناتور ورمونت را به پایان خط هدایت کرده است. اما در جبهه جمهوری خواهان دو سناریو محتمل است.

سناریو اول اینکه ترامپ بتواند در ایالت های باقی مانده به ۱۲۳۷ دلیگیت برسد و نامزدی خود را نهایی و قطعی کند.

سناریو دوم این است که این اتفاق نیفتد و تعیین تکلیف نامزد نهایی جمهوری خواهان به کنوانسیون نهایی حزب منتهی شود و آنجا سران و رهبران حزب با نفوذ خود، نامزدی که رای کمتر داشته (تد کروز) را نماینده حزب خود معرفی کنند. در آن صورت بعید است ترامپ آرام بنشیند و احتمالا همانطور که خود پیشتر تهدید کرده به صورت مستقل در انتخابات شرکت خواهد کرد. اگر این اتفاق بیفتد که ضربه ای سهمگین به وجهه حزب جمهوری خواه و نماینده این حزب وارد خواهد شد. چرا که عملا آرای آنها پخش و در نتیجه شرایط به سود هیلاری کلینتون تغییر خواهد کرد. حال اگر هم ترامپ به مفاد تعهدی که امضا کرده وفادار بماند و مطابق نظر حزب عمل کند، در آن صورت هم بسیاری از کسانی که به ترامپ رای داده اند، از این اقدام حزب دلسرد و احتمالا در انتخابات شرکت نخواهند کرد.

از سوی دیگر تد کروزی که در میان جمهوری خواهان نتوانسته جایگاه چندان موفقی کسب کند، چطور می تواند حریف هیلاری کلینتون در رقابت نهایی شود؟

حال اگر فرض بگیریم که دونالد ترامپ چه بدون نیاز به نظر کنوانسیون نهایی و چه با نظر آنها به عنوان نامزد نهایی جمهوری خواهان معرفی شود، با آرای منفی وحشتناکی که در میان زنان، لاتین تبارها و همچنین سیاهان دارد، کار بسیار دشواری در مقابل هیلاری کلینتونی خواهد داشت که دقیقا نقطه قوتش در میان زنان، لاتین تبارها و همچنین سیاهان است.

به نظر می رسد دیگر باید کار را تمام شده بدانیم و بعد از نخستین رئيس جمهور سیاه، منتظر نخستین رئيس جمهور زن هم در ایالات متحده آمریکا باشیم.
 
کلمات کلیدی : هیلاری کلینتون، برنی سندرز ، انتخابات آمریکا
 
Canada
۱۳۹۵-۰۲-۰۱ ۲۱:۱۹:۴۵
هیلاری تقریبا" مواضع اوباما را ادامه خواهد داد. (3658491) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۲-۰۲ ۱۵:۳۵:۰۴
کلینتون مواضع نزدیک تری به اسراییل و همچنین سخت تری نسبت به ایران در مقایسه با اوباما دارد، او بر حلاف اوباما رابطه نزدیکی با شرکت های بزرگ نفتی شریک با عربستان دارد که احتمالا اتحاد آمریکا و عربستان را تقویت می کند (3659442) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۲-۰۲ ۱۵:۳۶:۳۴
193به همه اجازه رای در نیویورک ندادند، تنها کسانی که نزدیک به دویست روز قبل به عضویت حزب درآمده بودند می توانستند رای دهند (3659444) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۲-۰۱ ۲۱:۴۲:۴۴
از گفته های جورج کلونی می شه فهمید پل های هیلاری که صهیونیست ها برایش جمع کردند کارش را کرده بودو حرف های کلونی نوشداروی بعد مرگ سهراب بود امریکا هم مثل همه دنیا تبلیغات تعیین کننده ریاست جمهور آینده هست پس مثل همیشه تاریخ پول تعیین کننده ریاست جمهور آمریکا خواهد بود و ریاست جمهور آمریکا هر آشغالی را که لابی صهیونیست انتخاب کنه برای ما فرق نمی کنه چون قدرت خدا را بزرگتر از قدرت آمریکا می دانیم ولی دنیا پرستان که در استانبول همه چیز را باختند تنها چیزی که در زندگی ندارند خداست فقر چنان در سه سال گذشته زیاد شده که تنها یا آور دولتی سکولار که منافع محرومان برایش بی اهمیت ترین چیزه است و مهم. نیست شیشه عمر سکولار ها کوتاه است (3658520) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۲-۰۱ ۲۲:۰۵:۰۹
با پول هر جور دلشون خواست افکار عمومی آمریکا را بازی می دهند یه روز از پول کثیف حرف می زنند که ذهن مردم را آماده کنند اگر کسی اعتراض کرد جنبش غیر قابل پیش بینی شکل نگیرد ذهن ها را مدیریت می کنند اینها که کاندید هستند و مردم آمریکا را چنان بازی می دهند که همه فکر کنند انتخابات واقعی است و مردم دچار هیجان دروغین انتخاب اصلح باشند در حالی همه چیز را مدیریت کردند نامرد ها (3658551) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۰۲ ۰۹:۳۶:۳۶
همه جا پول (3658937) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.