نظر منتشر شده
۱۴۸
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 244476
با دفاع وزارت علوم صورت گرفت؛
پذیرش غیرمتعارف دانشجوی دکتری در دانشگاه آزاد
بخش اجتماعی الف، 15 مهر 93
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۴۳
اگر تا یک دهه قبل، قبولی در مقطع کارشناسی برای خیلی از موسسات کنکور و دانشگاه‌های غیردولتی آب و نان داشت، اما حالا با وجود ۲۵۰ هزار صندلی خالی در کنکور کاردانی و کارشناسی ۹۳، ترافیک تحصیلی به دوره‌های ارشد و دکتری رسیده است؛ ترافیک چندمیلیونی‌ای که موجب شده خیلی از دانشگاه‌های پولی از این فرصت برای جذب دانشجوی بیشتر در دوره‌های تحصیلات تکمیلی استفاده کنند.

در این بین، امسال دانشگاه آزاد با سه برابر کردن ظرفیت پذیرش دانشجوی دکتری نسبت به سال قبل، اتفاقی کم سابقه را در دوره تحصیلات تکمیلی خلق کرد که البته این اقدام در سال تحصیلی جدید همچنان مورد انتقاد برخی مجامع دانشگاهی و نمایندگان مجلس قرار گرفته است.

دانشگاه آزاد در حالی تعداد دانشجویان دکترای خود را از حدود ۴۰۰۰ نفر در سال ۹۲ به حدود ۱۲ هزار نفر در سال ۹۳ رسانده است که منتقدان بر این باورند توسعه کمی تحصیلات تکمیلی بدون توجه به ارتقای کیفیت، فقط تعداد فارغ التحصیلان غیرماهر و مدرک به دست را افزایش می دهد.

اما از سوی دیگر، مسئولان دانشگاه آزاد اعلام کرده اند که این کار را برای توسعه تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد و کاهش بار ترافیکی در مقطع دکتری انجام داده اند و حتی رئیس دانشگاه آزاد در مراسم افتتاحیه اردوی تشکل های دانشگاه آزاد، مخالفان طرح توسعه تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد را به «ناآگاهی» متهم کرد.

مسئول مرکز روابط عمومی دانشگاه آزاد به جام جم توضیح داد که دانشگاه آزاد برای افزایش ظرفیت پذیرش دانشجوی دکتری در سال جدید، واحدهای علوم و تحقیقات این دانشگاه در سراسر کشور را تجمیع کرده است.

به گفته مسئولان این مرکز، سال گذشته رویه به این صورت بود که همه واحدهای علوم و تحقیقات این دانشگاه در شهرهای ایران، زیرمجموعه واحد علوم و تحقیقات تهران به حساب می آمدند، اما در سال تحصیلی جدید، واحدهای علوم و تحقیقات در هر شهری در نزدیک ترین واحد دانشگاه آزاد مرکز هر استان، ادغام شده است.

یعنی مثلا اگر در سال قبل، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات فارس زیرمجموعه واحد علوم و تحقیقات تهران به حساب می آمد، از امسال این واحد به عنوان زیرمجموعه دانشگاه آزاد فارس به حساب می آید.

در واقع، دانشگاه آزاد با انجام همین کار اداری ساده و تجمیع واحدها توانسته است مجوز لازم برای افزایش ظرفیت پذیرش دانشجوی دکتری را کسب کند، زیرا با این کار امکانات و استادان واحدهای علوم و تحقیقات به دانشگاه های آزاد مراکز استان ها اضافه می شود و در نتیجه، دانشگاه آزاد توانسته است با توسل به همین بالا نشان دادن توانمندی مراکز استانی، مجوز افزایش ظرفیت پذیرش دکتری را از وزارت علوم کسب کند.

مفاد نقشه جامع علمی کشور پس از چهار سال بحث و بررسی متوالی، در نهایت در سال ۸۹ به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید. در این سند کلان، نحوه تحقق اهداف سند چشم انداز توسعه کشور در حوزه علم و فناوری ترسیم شد و قرار بر این بود که همه مراکز علمی، دانشگاهی و پژوهشی کشور بر اساس این برنامه راهبردی حرکت کنند تا کشور ما بتواند در سال ۱۴۰۴ در جایگاه نخست علم و فناوری در منطقه قرار بگیرد.

مهدی ناظمی اردکانی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفت وگو با جام جم می گوید: دانشگاه آزاد اسلامی موظف است که بر اساس مفاد این سند ملی حرکت کند و حق ندارد که بدون داشتن قابلیت​های علمی و امکانات لازم، به جذب بی رویه دانشجو اقدام کند.

این مقام مسئول تصریح می کند: اقدام اخیر دانشگاه آزاد، تبعات منفی زیادی خواهد داشت و در تضاد کامل با اهداف کلان نقشه جامع علمی کشور است، اتفاقا این روزها یکی از موضوع های اصلی مورد بحث در این شورای عالی، همین موضوع افزایش چند برابری ظرفیت دکتری در دانشگاه آزاد است و حتما این موضوع را پیگیری می کنیم، اما مطمئن باشید اگر مسئولان وزارت علوم و مسئولان دانشگاه آزاد نتوانند شورای عالی انقلاب فرهنگی را به درست بودن این تصمیم مجاب کنند، شورای عالی انقلاب فرهنگی براساس اختیارات قانونی که دارد، می تواند این تصمیم حاشیه ساز دانشگاه آزاد را لغو کند.

عباس هنر بخش، رئیس دانشگاه سمنان نیز این تصمیم دانشگاه آزاد را در درجه اول به ضرر خود دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد می داند و به جام جم می گوید: الان شاهدیم که دانشگاه آزاد بدون داشتن شرایط علمی لازم، به جذب پرشمار دانشجویان دکتری اقدام کرده است که همین موضوع ضربه بزرگی به فارغ التحصیلان این دانشگاه خواهد زد، زیرا وقتی دانشگاه آزاد، معیارهای اولیه علمی برای جذب دانشجوی دکتری را رعایت نمی کند، بنابراین معلوم است که فارغ التحصیلان دکتری این دانشگاه، بعدها برای پیدا کردن شغل هم دچار مشکل جدی می شوند.

به باور هنربخش، این کار دانشگاه آزاد باعث می شود که در آینده، هم دانشگاهیان و هم فعالان بازار کار بین مدرک دکترای دانشگاه آزاد و مدرک دکترای دانشگاه های دولتی، فرق عمده ای قائل شوند و درواقع، اعتبار علمی چندانی برای مدارک دکترای این دانشگاه قائل نشوند.

این مسئول دانشگاهی تاکید دارد که نباید شبیه داستان افزایش پردیس دانشگاه های دولتی در دانشگاه آزاد هم تکرار شود، زیرا در برخی پردیس های دولتی به بهانه جلوگیری از خروج دانشجو از کشور، شهریه های بالایی از دانشجویان دریافت می شود، در حالی که برخی از این پردیس ها فقط به فکر درآمدزایی بیشتر هستند.

محمدعلی برخورداری، رئیس دانشگاه علم و صنعت نیز در گفت وگو با جام جم عنوان می کند: وقتی ظرفیت دکتری در دانشگاهی، سه یا چهار برابر می شود، الزامی است که حتما امکانات آن دانشگاه نیز در آن مقطع آموزشی، حداقل چهار برابر شود، اما به نظر نمی رسد که در دانشگاه آزاد چنین اتفاقی افتاده باشد.

برخورداری اظهار می کند که اگر امکانات دانشگاهی نسبت به سال قبل ثابت مانده باشد، فقط در یک شرایط می توان ظرفیت های پذیرش دکتری را نسبت به سال قبل افزایش داد و آن شرایط هم وقتی اتفاق می افتد که ظرفیت های دکتری در سال قبل، خالی مانده باشد، اما این مساله در دانشگاه آزاد هم اتفاق نیفتاده است.

بی توجهی به سند آمایش آموزش عالی که در این سند به افزایش رشته، متناسب با نیازهای هر منطقه در کشور تاکید دارد، از دیگر مواردی است که به گفته برخورداری، یکی دیگر از عوامل به وجود آمدن چنین مشکلاتی است.

مجلس: پیگیری ها را رها نمی کنیم
اگر از منظر متقاضیان ورود به دوره های تحصیلات تکمیلی به اقدام جدید دانشگاه آزاد نگاه کنیم، باید انتظار داشت که اغلب این متقاضیان از افزایش ظرفیت دوره های دکتری در دانشگاه آزاد استقبال کنند، اما اگر از بعد کلان به موضوع نگاه کنیم و اهداف سند چشم انداز توسعه کشور را مدنظر قرار دهیم، افزایش تعداد دانشجوی دکتری بدون ارتقای کیفیت آموزشی و بدون توجه به آینده شغلی آنها، نمی تواند به خودی خود، تاثیر مثبتی در مسیر توسعه کشور بر جا بگذارد.

قاسم احمدی لاشکی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفت وگو با جام جم تاکید می کند: مجلسی ها درباره اقدام جدید دانشگاه آزاد، با دیده شک و تردید نگاه می کنند و بسیاری از اعضای کمیسیون آموزش مجلس، با این اقدام دانشگاه آزاد موافق نیستند و البته بررسی و تحقیقات در این زمینه را هم رها نخواهیم کرد.

احمدی بصراحت عنوان می کند این تعداد افزایش دانشجوی دکتری، عاقلانه نیست و تا وقتی مسئولان دانشگاه آزاد، اعضای کمیسیون آموزش را قانع نکنند، اجازه نخواهیم داد که کیفیت آموزش عالی در مقطع دکتری با جذب بی رویه دانشجویان،کاهش پیدا کند. داستان وفور کارشناس های غیرماهر در نظام آموزش عالی، دغدغه ای است که به اعتقاد این نماینده مجلس، نباید اجازه داد همین داستان در مقطع دکتری نیز تکرار شود.

احمدی خبر می دهد که اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، در چند روز آینده با مسئولان و معاونان دانشگاه آزاد درباره همین موضوع، جلسه خواهند داشت و بزودی نتیجه اقدام های نظارتی مجلس به اطلاع دانشگاهیان خواهد رسید.

صرفه جویی ارزی یا سودآوری دانشگاه
شاید برایتان جالب باشد که بدانید تعداد ظرفیت های دکتری که دانشگاه آزاد در سال ۹۳ اعلام کرده است، تقریبا به اندازه مجموع ظرفیت دکتری در همه دانشگاه های دولتی سراسر کشور است. با وجود این، مسئولان مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد در دفاع از اقدام جدید این دانشگاه به جام جم می گویند که نباید رسانه ها به این گونه مسائل و حاشیه ها دامن بزنند و باید در نظر داشته باشند که این کار دانشگاه آزاد، موجب صرفه جویی ارزی و جلوگیری از تحصیل متقاضیان دکتری در خارج از کشور هم خواهد شد.

به اعتقاد مسئولان دانشگاه آزاد، اگر شرایط برای تحصیل دانشجویان دکتری در داخل کشور فراهم باشد، دیگر متقاضیان برای تحصیل در مقطع دکتری به دانشگاه های بی کیفیت در کشورهای همسایه مهاجرت نمی کنند.

اما احمدی، بر این باور است که نباید هیچ دلیل موجه و غیرموجهی باعث افت کیفی نظام آموزش عالی ـ آن هم در مقطع حساس دکتری ـ شود. به باور این نماینده مجلس، افزایش کمی ظرفیت دکترای دانشگاه آزاد در صورتی مثبت و مفید است که اعضای هیات علمی و تجهیزات آموزشی با کمیت و کیفیت مناسب در مقطع دکترای دانشگاه آزاد وجود داشته باشد، ولی با شرایط موجود که این امکانات در دانشگاه آزاد وجود ندارد، چند برابر شدن ظرفیت دکتری در دانشگاه آزاد فقط موجب می شود که برخی آیین نامه های آموزشی زیر پا گذاشته شود.

در این شرایط، دانشگاه مجبور می شود که با تجهیزات آموزشی ضعیف و تعداد ناکافی اعضای هیات علمی، هرطور که شده دانشجو را از دانشگاه فارغ التحصیل کند که به گفته احمدی، ضررهای همین شیوه غلط آموزشی، دست کمی از مضرات خروج متقاضیان دکتری از کشور نخواهد داشت.

همچنین باید توجه داشت که فارغ التحصیلان دکتری که امروز جذب می شوند، در آینده به عنوان استاد دانشگاه یا در سمت های مهم نهادهای رسمی و غیررسمی قرار خواهند گرفت، اما در حالتی که آموزش های آنان در شأن مقطع دکتری نباشد، چوب این اقدام آموزشی، در آینده همه حوزه های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کشور را تحت تاثیر خود قرار خواهد داد.

دفاع وزارت علوم از اقدام دانشگاه آزاد
سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درباره افزایش پذیرش دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: این مساله با نظر وزارت علوم صورت گرفته و از نظر ما کاملا قانونی است. به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی و به نقل از ایسنا، محمدعلی نجفی افزود: آنچه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، درباره پذیرش دانشجو در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در سال ۹۳ گفته، مورد تائید وزارت علوم بوده است.

نجفی تصریح کرد: این که گفته می شود، ظرفیت پذیرش دانشجویان دکتری در دانشگاه آزاد اسلامی هشت برابر افزایش یافته، نظر منتقدان دانشگاه آزاد اسلامی است؛ اما بر اساس محاسباتی که رئیس دانشگاه آزاد انجام داده بود، این رقم صحیح نیست و میزان پذیرش در این مقطع نسبت به سال قبل، فقط ۱.۷ درصد افزایش داشته است.
منبع: جام جم
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۱:۵۲:۲۹
همین دیروز از استخدام نگهبان و سرایدار لیسانسه در دانشگاه محقق اردبیلی خبر رسانی شد. با این روند تولید مدرک، تا چند سال دیگر از استخدام دکتر به عنوان گارسون، رفتگر و..... خبر رسانی خواهد شد.
دانشگاه آزاد، پیام نور، پردیس های پولی و دانشگاههای غیر انتفاعی تیشه به ریشه تحصیلات عالی این کشور زده اند. این دانشگاهها امروز نقش مهد کودک را بازی می کنند که بچه های مردم را برای چند سال سرگرم کرده و از آنها نگداری می کنند! (2412234) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۸:۳۷:۱۲
اگر همین کار زمان دولت قبل همشون سر وصدا می کردند که کشور فلان شد اخه این چه وضعشه ....الان کار نیست بیرون (2413074) (alef-10)
 
احسان
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۲۰:۳۰:۰۲
باز اینکه دانشگاه آزاد هست. لااقل مثل دولت قبلی بورسیه ها ی خارج از کشور، یا صندلی دانشگاه دولتی رو ندادن به نور چشمی هاشون. البته در هر صورت هر دو جناح راست سنتی حاکم و راست افراطی حاکم بر دولت قبلی نظام آموزشی کشور رو نابود کردن( چاپ بفرما لدددفاً) (2413229) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۳-۰۷-۱۶ ۰۸:۰۸:۳۲
نجفی کفته 2100نفر با مربی 2580 نفر بدون اشکالند و کاملا قانونی. شما چرا حرف هایی که به مذاقتان خوش نمی اید را نمی شنوید.
بنا به رسالت خبری انتشار بده الف. (2413790) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۲۱:۰۳:۲۲
الان استادها 7-8 تا دانشجوی دکتری دارند. اصلا وقت نمی کنند برای دانشجوها بگذارند. آن هم دانشگاه آزاد که وضعیتش روشنه.
یک دانشجو لیسانس آمده بود می گفت استاد تو رو خدا یک کاری کن من معدلم بشود 12 زیرا استخدامم وزارت نفت درست شده فقط لنگ معدلم. یعنی اینهایی که پارتی دارند استخدام می شوند بعد دانشجوهای زرنگ باید دنبال شغل بدوند. (2413284) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۲۳:۳۷:۱۳
هموطنم همین وضعو دولت قبل تحویل این دولت داده . (2413522) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۶ ۰۸:۳۱:۲۶
این حرفها دیگه نخ نما شده. دنبال حرفهای تازه تر باشید که قابل قبول باشه. (2413825) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۸:۴۹:۱۸
ارشد انالوگ دانگاه نجف اباد 40 نفر رو پذیرش کرده!!!!!!!! (2413085) (alef-10)
 
معلم دانشگاه آزاد
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۲۰:۳۲:۰۶
بگذارید نکاتی را به عنوان یک استاد مدعو در دانشگاه آزاد مطرح کنم (گرچه متاسفانه رئیس دانشگاه آزاد گفتند منتقدین ما سربازان گمنام آمریکا هستند) ولی سکوت در برابر خیانت های بزرگ به این مملکت دردناک است
اولا رئیس دانشگاه ازاد اعتراف کردند نیمی از واحدهای دانشگاه ازاد در حال ورشکستگی هستند پس ناچارا باید ظرفیت تحصیلات تکمیلی بالا برود. دوما گفتند شهریه برای دانشگاه ازد مانند نون شب است پس این نشان میدهد که مسئله و دغدغده پول است. سوما به ازای جذب دانشجو اشل و هرم هیات علمی هم باید تغییر کند در حالی که فارغ التحصیلان دکترای همین دانشگاه ازاد هنوز بیکارند به خصوص ورودی های 88 و 87. خب چطور میشود در دانشگاه 200 نفر در یک رشته ارشد جذب شوند در حالی که در هر گروه فقط یک نفر هیات علمی دارند؟ چطور میشود در دانشگاههای یاسوج و همدان و شاهرود و غیره دکترای فلسفه هنر تاسیس کنند درحالی که هیچ هیات علمی ندارند این برخلاف قوانین نیست؟ دانشگاه ازاد از خرید لیوان یک بار مصرف برای نوشیدن آب و یک دستمال کاغذی برای روی میز اتاق اساتید دانشگاه خودداری میکند، با کمترین و قدیمی ترین امکانات روزگارش را سپری میکند آن وقت این همه دانشجوی دکترا را چگونه تعلیم میدهد؟ چرا دروغ؟ چرا توجیه؟
اگر اینقدر بین وزارت علوم و دانشگاه ازاد پیوند دوستی و برادری حاکم است چرا در هنگام جذب نیرو با همدیگر لج میکنند؟ دولتی ها ازادی ها را قبول نمیکنند و ازادی ها هم دولتی ها را! اگر مشکل پول است و کمبود منابع مالی، چرا هنوز هم در حال ساخت و ساز و خرید زمین هستید؟؟؟؟؟؟؟؟ و هزارن سوال بی پاسخ! همه این حرفها توجیه است عمراً که دانشگاه آزاد از نظر علمی بتواند به پای دانشگاههای منطقه برسد. شما دانشگاههای انگلیسی زبان و بین المللی هند را با دانشگاه ازاد برابر میدانید؟؟؟؟
بی خیال... مردم شعور و فهم دارند... (2413234) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۲۲:۱۰:۰۷
بده حالا همه تو خيابون همديگه رو آقاي دكتور و خانم دكتور صدا كنند؟ من كه از همين الان شروع كردم به همه بگم سلام آقاي دكتور، سلام خانم دكتور. كلي هم كلاس داره. (2413398) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۲۳:۴۷:۳۰
باز دانشگاه آزاد خیلی بهتر از دانشگاه های قبرس و مالزیه که فقط با گرفتن پول به هرکسی مدرک میدن، یه نگاه به رنک دانشگاه ها و سطح علمی دانشجو ها بندازین (2413544) (alef-13)
 
محسن
۱۳۹۳-۰۷-۱۶ ۰۸:۵۹:۲۲
چه بهانه ی چرتی میارن.اونیکه میخواد بره خارج بکشیش دانشگاه ازاد یا بین الملل نمیره. جیبتون رو میخوایید پر پول کنید با زندگی جوانای مردم بازی نکنید. (2413859) (alef-13)
 
آرش
۱۳۹۳-۰۷-۱۶ ۰۸:۵۹:۲۳
حالا دانشگا های ما شدند دانشگاه علمی و جهانی ولی دانشگاهای کشور های همسایه دانشگاه نیستند؟؟!! دقیقا بر عکس من معتقدم دانشگاهای پاکستان هم از دانشگاهای ما علمی تر و مطرح ترند. اگر چند دانشجوی نخبه داریم نه برای امکانات کمی وکیفی دانشگاهاست بلکه به خاطر هوش و پشتکار همین دانشجو هاست ،اگه دانشگاهای ما دانشگاه بود نخبگان ما به غرب مهاجرت نمی کردند. دانشگاهای امارات و قطر وعربستان وآذربایجان و پاکستان و تاجیکستان یک سرو گردن از ما بالا ترند . ما فقط ادعا داریم.؟؟!!بسیاری از دانشگاهای مطرح دنیا در امارات شعبه دارند.این آقا یک بازدیدی در دانشگاهای کشورهای همسایه داشته باشند بعد ادعا کنند. (2413860) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۷-۲۸ ۱۵:۵۷:۳۴
من از دانشگاه ازهرا کارشناسی ارشد گرفتم. نظافتچی دانشکده ما دانشجوی کارشناسی ارشد بود. نگهبان و سرایدار که جایگاهشون بهتره! ما هم سرگرم بودیم دو سال رفتیم اومدیم . درس تموم شد خونه نشین شدیم....والسلام (2439412) (alef-10)
 
علي شيرازي
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۲:۰۰:۰۷
يعني واقعا فكر ميكنند سطح علمي دانشگاه هاي كشورهاي همسايه حتي از دانشگاه آزاد هم پايين تره ؟؟
زهي خيال باطل بهتره رنكينگ دانشگاه هاي كشورهاي همسايه رو يه مطالعه اجمالي بفرمايند !!! (2412248) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۲:۰۴:۴۹
دانشگاه آزاد واحد تهران مرکزی که بزرگترین واحد دانشگاه آزاد نیز محسوب می شود، امسال اقدام به ایجاد رشته های متعدد در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری نموده است. بنده که از نزدیک شاهد ماجرا هستم، کاملا در شگفتم که به رغم آغاز سال تحصیلی هنوز مدیران گروه ها از چارت درسی رشته های ایجاد شده بی اطلاع بوده و در خصوص دروس ارائه شده در نیمسال اول هیچ تصمیمی نگرفته اند. خدا به داد دانشجویان این رشته ها برسد که هنوز مشخص نیست چه دروسی و توسط کدام اساتید قرار است آموزش داده شود! (2412257) (alef-10)
 
ساسان
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۲:۱۰:۱۲
با سلام
خب بالاخره بايد دانشگاه آزاد يك روشي را در پيش بگيره كه بتونه سرپا بايسته.
وقتي از دوره هاي كارداني و كارشناسي اين دانشگاه استقبال چنداني نميشه تا جايي كه واحدهاي دانشگاهي براي جذب دانشجو در اين مقاطع دست به رقابت با همديگر زدند و هر روز از طريق آگهي هاي گوناگون و مزايا دانشجو رو ترغيب به ثبت نام ميكنند و از طرفي ظرفيت دوره ارشد رو به طرز بي سابقه اي بالا بردن كه از تكميل ظرفيت هاي پي در پي كه اعلام ميكنند ميشه اين رو فهميد و در خيلي رشته ها مثل مهندسي برق افراد زيادي هستند كه با درصد منفي و يا صفر در ازمون ارشد پذيرش ميشوند!!
بنابراين دانشگاه آزاد براي اينكه بتونه درآمد داشته باشه به سمت تحصيلات تكميلي رفته و جامعه علمي كشور در سالهاي بعد اثرات مخرب چاپ اينهمه مدرك بدون پشتوانه لازم علمي را خواهد ديد.
در پايان از سايت الف جهت انتشار نظر بنده تشكر ميكنم. (2412267) (alef-10)
 
مهدی
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۲:۱۲:۲۳
با سلام

خطاب من به طور مستقیم به خود آقای روحانی است زیرا که من خودم به خاطر شعارهای ایشان به ایشان رای دادم و دیگران را هم تشویق کردم که به ایشان رای بدهند ولی با کمال تاسف و پس از گذشت بیش از یکسال از دولت ایشان در مجموع از کرده ام پشیمانم. ایشان آن کسی نبود که در شعارهایش میگفت. مشکل ایشان و هم حزبیهایشان این بود که از سر سفره بلندشان کرده بودند. نمونه بارز آن همین رفتار دانشگاه آزاد در پس ریاست جمهوری ایشان است که وضعیت آموزش عالی کشور و به خصوص تحصیلات تکمیلی و بالاخص دورۀ دکتری به سوی فاجعه و قهقراء سوق میدهند. تنها دلیل این کار این است که دولت طرفدار آنها سر کار آمده و دانشگاه آزاد دوباره می خواهد که همان یکه تازی های دوران آقای هاشمی را تکرار کند. آقای روحانی سیاست های شما با شعار مبارزه با رانت مغایرت دارد. مگر امکانات دانشگاه آزاد در بخش تحصیلات تکمیلی چقدر رشد کرده که پذیرش دکتری به این اندازه رشد کند. امروز در خبرها آمده بود دانشگاه محقق اردبیلی برای نیروی خدماتی لیسانس استخدام میکند. این نتیجه بی تدبیری است که کسی چندین سال عمرش را در دانشگاه تلف کند و نهایتا بشود آبدارچی! خوب اینگونه که دانشگاه آزاد پیش مکیرود دور از ذهن نیست که در افق 1404 استخدام نیروی خدماتی با مدرک دکتری هم امری عادی گردد. فاین تذهبون؟ کجای این سیاستها تدبیر و اعتدال است؟ تدبیر این است که فردی 12 سال عمرش را برای دکتری صرف کند و بعد هم بیکار؟ در نهایت هم دوغ و دوشاب یکی میشود و نخبگان و فرهیختگان از این کشور به جایی میروند که علم و دانش ارزشی داشته باشد. برای چه افراد با ضرایب منفی در ارشد دانشگاه قبول میشوند. تبدیل همه لیسانسه ها به فوق لیسانسه چه منفعتی غیر از منفعت مالی کوتاه مدت دانشگاه آزاد و دانشگاههای پولی دارد؟ عزیزان این ره که میروید به ترکستان است. من واقعا دیگه حجتی برای دفاع از آقای روحانی و دولت ایشان ندارم. البته کارهای خوبی هم مثلا در حوزۀ درمان انجام شده ولی این موجب آن نمی شود که سیاستهای نا عادلانه و نا مدبرانه در حوزه های دیگر مثل وزارت علوم و وزارت امور خارجه نادیده گرفته شوند. خدایا به داد ما برس از این به تدبیری ها و بی عدالتی ها و رانتها و .... که تو تنها فریادرسی یا الله. (2412272) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۲۰:۰۱:۳۴
با سلام
خدمت این دوست عزیزمان باید عرض کنم این مشکل مربوط به این یک سال و اندی گذشته نیست این مشکل ریشه ای است. دوره ریاست قبلی دانشگاه آزاد هم هین روند را در پبش گرفته بود منتها بیشتر در مقطع ارشد که اگر دوره آنها نیز ادامه داشت، شاهد چنین اتفاقی شاید بدتر هم بودیم. افسوس از این است گه دانشگاه آزاد در سالیان متمادی از فعالیت خود که در آمدهای بسیار بالایی هم در این دوران کسب کرده بود نتوانست به یک وضعیت پایدار در درآمد ها و برنامه ریزی های خود برسد که حالا با کاهش ورودی در مقطع کارشناسی مجبور باشد برای ادامه حیات خود دوره های ارشد و دکتری خود را خراب و لوس کند. دانشگاه آزاد، امروز می بایست به یکی از وزنه های علمی کشور تبدیل می شد،نه وضعیت نامناسب امروز. (2413181) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۲:۱۴:۲۲
دانشگاه آزاد اسلای حاوی سه دروغ است
1 دانشگاه نیست
2 اسلامی هم نیست
3 ازاد هم نیست
دکون مدرک فروشی است

عرفانی (2412276) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۳:۰۲:۱۶
مشکل این است که تر و خشک با هم می سوزند. تصور کنید که فردی از دانشگاه آزاد مدرک دکترا می گیرد و فرد دیگری هم از دانشگاه شریف و یا دانشگاه پرینستون آمریکا و یا اکسفورد انگلیس دکترا می گیرد. همه آنها در این کشور دکتر نامیده می شوند. جالب تر آن است که در موقع استخدام هر کدام که پارتی قوی تری داشته باشد، استخدام می شود. (2412413) (alef-10)
 
فارغ التحصیل دکتری دانشگاه ازاد
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۳:۱۰:۵۰
من فارغ ا لتحصیل این دانشگاه هستم آنهم دکتری. کارندارم معلوماتی هم ندارم که دربخش خصوصی مشغول کار شوم دربخش دولتی هم پارتی ندارم میلیونها تومان خرج کردم شما را به خدا به دانشگاه آزاد بگویید روی کیفیت کار کندو نه مدرک .فردا جوابگوی این خیل مدرک دارها ی بدون مهارت را چه کسی میدهد. (2412433) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۶ ۰۲:۱۷:۵۹
اكثر استادان اين دانشگاه از دانشگاههاي سراسري ميان پس در تدريس بين دانشگاهها تفاوتي نيست و مابقي كار بعهده دانشجوهاست كه غالبا تنبل هستند و مشكل وتفاوت اصلي در دانشجوهاست نه استادان و كيفيت تدريس.خود من فارغ التحصيل اين دانشگاه هستم و استادان بسيار خوبي داشتم. (2413645) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۸ ۱۰:۲۰:۲۷
احسنت... (2417702) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۵ ۲۳:۳۳:۲۲
واقغا احسنت بسیاری دانشجوهای آزاد داریم که خیلی پرتلاشند وبسیاری دانشجوهای ملی که بیحال و کم تلاش خودم دومقطع دانشجوی ملی بودم ویک مقطع.ازاد واقعا استادان دانشگاههای تهران بودن هر ساعت کلاسشان 10ساعت پربار بود. مهم دانشجو است. استادان اکثرا ازملی هستند (3021028) (alef-11)
 
حسن
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۳:۱۸:۲۱
بیش از 50 درصد شاغلین و فارغ التحصیلان فعلی از این دانشگاه هستند و باید منصفانه قبول کنیم اگر این دانشگاه نبود ان خیل عظیم متقاضیان ورود به دانشگاه که اغلب متولیدین دهه 60 و اواخر 50 بودند چه تکلیفی داشتند یا دانشگاههای دولتی جوابگو بودند ؟!!!!ا (2412455) (alef-10)
 
بیکار
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۷:۲۳:۴۳
آره خیلی از مسوولین ما! (2412985) (alef-10)
 
Zohre
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۴:۰۷:۰۷
40 پردیس خودگردان تازه تاسیس نیز حاوی حداقل 6 مورد هستند:

1- دانشگاه نیستند چرا که اکثرا" فاقد زیرساختهای لازم هستد و بیشتر شبیه مدرسه هستند تا دانشگاه

2- دولتی نیستند چون حتی بیشتر از دانشگاه های آزاد از مردم بینوا پول می گیرند

3- کارشون فقط برند فروشی دانشگاههای مادر مثل دانشگاه تهران و ... می باشد

4- هم از توبره می خورن هم از آخور (بر خلاف دانشگاه آزاد این پردیسها هم از بودجه وزارت علوم بهره می برند و هم از شهریه دانشگاهها)

5- در هر سال 5 بار برای داوطلبان این پردیسها فرصت داده می شود تا به طرق متفاوت وارد این پردیسها بشن

6- دیر یا زود اعتبار دانشگاههای دولتی رو زیر سوال خواهند برد

علایی (2412573) (alef-10)
 
حسن
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۵:۵۶:۰۸
اگر دانشگاه ازاد بدهی سنگین دارد جبران بدهی با فروش مدرک تحصیلی خیانت است . (2412844) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۲:۲۱:۱۶
در دانشگاه آزاد نجف آباد با داشتن حداکثر 5 استادیار و بدون داشتن حتی یک دانشیار بیش از 45 نفر دانشجوی دکترا فقط در گروه عمران گرفته اند! در مملکت چه خبر است؟ چرا قانون زیر پا گذاشته می شود؟ چرا کسی رسیدگی نمی کند؟
همینطور دانشگاه آزاد خوراسگان، بدون داشتن هیات علمی امسال 18 رشته دکتری تاسیس کرده اند! آموزش عالی به چه سمتی می رود؟ چطور روسای برخی دانشگاهها با نفوذ می توانند قانون را زیر پا بگذارند؟
اگر قرار است تخلف شود به بقیه واحدهای دانشگاه آزاد هم اجازه تخلف داده شود! (2412292) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۳:۱۸:۴۶
من هم ار جاهای مختلف خبر دارم که بدون داشتن هیئت علمی دانشجویان زیادی در مقطع دکترا پذیرش شده اند و عمدتا از اساتید دانشگاه های دولتی بعنوان استاد استفاده می شود! (2412457) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۵:۲۵:۰۲
دانشگاه آزاد خوراسگان امسال برای اولین سال 120 نفر ارشد کامپیوتر و 45 نفر دکترا کامپیوتر گرفته ، و این در حالی است که تا پارسال ارشد کامپیوتر هم نداشت

دانشگاه آزاد دهاقان بیش 300 نفر دکترا در سال جدید پذیرش کرده،

هدف اصلی دانشگاه آزاد مسخره کردن جامع علمی کشور و بی ارزش کردن تحصیل در ایران است. (2412781) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۶:۳۰:۱۶
مطمئنی 300 نفر دکترا گرفته؟ (2412905) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۶ ۰۷:۴۳:۳۱
صد در صد. اینکه میگویند ظرفیت دکترای آزاد 3 برابر شده دروغ محض است. حداقل 10 برابر شده. بسیاری از روسای واحدهای کوچک یا بزرگ دانشگاه آزاد با لابی کردن با ریاست محترم! دانشگاه ازاد بر اساس ارج و قربشان! (آشنایی نزدیکی با ریاست محترم! یا هیات امنا یا نمایندگان تام الاختیار! استانی و ...) بین حداقل 10 الی 40 رشته در مقطع دکترا برای اولین بار بدون هیات علمی و بدون داشتن تجربه دوره های کارشناسی و ارشد همان رشته ها امسال دانشجو پذیرش کرده اند. کاری که دانشگاه آزاد با علم کرده چنگیز خان مغول اینکار را نکرده است. چنگیز خان مغول با آتش زدن کتابها ارج و قرب علم را بین مردم آن زمانه بالا برد منتها دانشگاه آزاد با کار خود علم و دانش را تا صدها سال در این مملکت به لجن کشید بطوری که هیچ کس ارزشی برای آن قائل نیست. (2413752) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۵:۲۶:۵۰
هدف اصلی دانشگاه آزاد مسخره کردن جامع علمی کشور و بی ارزش کردن تحصیل در ایران است. دانشگاه آزاد خوراسگان امسال برای اولین سال 120 نفر ارشد کامپیوتر و 45 نفر دکترا کامپیوتر گرفته ، و این در حالی است که تا پارسال ارشد کامپیوتر هم نداشت در ضمن دانشگاه آزاد دهاقان بیش 300 نفر دکترا در سال جدید پذیرش کرده، کسی نیست رسیدگی کند!!!!!!!!!!!!! (2412784) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۲:۲۴:۲۷
وقتی سرپرست وزارت علوم را در حکم سرپرستی با عنوان " دکتر" خطاب کنند، باید هم این سرپرست از بسط و گسترش "کارخانه های مدرک سازی" آن هم از نوع دکتری اش دفاع و پشتیبانی کند. (2412301) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۲:۳۱:۲۵
1- اینان باید ابتدای فضای اشتغال همین تعداد فارغ التحصیل را فراهم کنند و سپس به گسترش آموزش عالی اقدام کنند (مثال منار و چاه)

2- عدم ارزیابی علمی کارکنان دولت باعث شده تا خیل عظیمی از این فارغ التحصیلان کم سواد (حتی کار با کامپیوتر نمی دانند) در مراکز مهم اقتصادی مشغول بکار باشند که دودش به چشم منافع کشور میرود.

3- یکپارچه کردن امتحانات ترمی کلیه دانشگاهها (آزاد / سراسری/ پیام نور و ...) باعث ارتقای سطح دانشی می شود.

ولی گویا این دوستان، در حال ادامه منش احمدی نژادی هستند. حباب سازی آمار فارغ التحصیلان متوقع و جویای کار. (2412314) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۲:۳۱:۲۸
نويسنده مجترم،
با داشتن هزاران دانشگاه بي كيفيت در داخل كشور (دانشگاه آزاد، پيام نور، قوامين،انصار،.....)، چگونه دانشگاه هاي كشورهاي ديگر را بي كيفيت خطاب قرار ميدهيد؟؟؟ (2412316) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۵:۴۶:۲۳
یعنی باورش اینه که دانشگاه های کشورهای همسایه سطحشون از دانشگاه آزاد پایینه؟
من دکتری ترکیه میخونم
نمی گم سطحش بالاست اما اینو مطمئنم که سطحشون از 100درصد دانشگاه های آزاد بالاست
درسته از بعضی دانشگه های دولتی ایران سطح پایین هستند اما دیگه از آزاد پایین نیستن
و اینکه من ترکیه میخونم
اونجا خونه کرایه کردم
دو هفته 1 بار رفت آمد می کنم باز هم هزینه اونجا ماهی حداکثر 1میلیون میشود اما اینجا حداقل باید ماهی 1.5 میلیون برا دانشگاه بزارم با هزینه رفت امد و خوراک و غیره میشه ماهی 2 میلیون
اونجا 1 زبان دیگه (ترکی) یاد میگیرم و همزمان با اون با افرادی آشنا میشم که انگلیسی زبان هستن و این خود به خود به یادگیری بهتر زبان انگلیسی کمک می کنه
حتی من هم خونه روسی دارم که کمی هم روسی یاد گرفتم
چطور دانشگاه آزاد ادعا می کنه که باعث میشه افراد بیان
اگه روزی شهریه دانشگاه آزاد مقطع دکتری زیر 3 میلیون باشه من به تحصیل در آزاد فکر می کنم اونم باز شاید چون امکانات دانشگاه های ترکیه رو دانشگاه آزاد نداره (2412830) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۲:۳۴:۰۳
کار دانشگاه آزاد کاملا درست هست در صورتی که کنکور برای تمام مقاطع برداشه شود تب مدرک گرایی و داشتن مدارک رنگارنگ فرو کش میکنه (2412330) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۲:۳۴:۵۲
شهریه هر ترم 8 میلیون! هدف از پذیرش بالا جبران کسر بودجه دانشگاه ازاد است ولا غیر! (2412331) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۳:۵۱:۲۲
این فرمایش شما را یکی از.اسلتید دانشگاه اصفهان اقرار کردند که برای پوشش هزینه های جاری دانشگاه، دکترای 50 میلیون تومانی گذاشته اند. (2412523) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۴:۰۰:۳۴
ایران معنی و مفهوم واقعی دکتر و مهندس در دنیا را نابود کرد. عده ای با زحمت و لیاقت این مدارک را میگیرند، و برای اینکه دهها هزار.ناکام ناامید نشوند، آزاد راه دانشگاه آزاد، در خدمت میباشد.
اابته تجربه 20 ساله نشان داده که در این کشور جواب میده.
در برنامه پایش، کارآفرینی را آورده بودند که محصول همین آرادراه بود و خیلی هم با اعتماد بنفس، همش دانش دانش یا مدرک مدرک میکرد.
این آزادراهها، به افراد با هوش کمتر و سخت کوشی کمتر، فرصتی میده که مزه لذیذ القاب را بچشند و متاسفانه در جامعه خریدار دارند.
ولی در محفلی که این دکتر ها دهانی برای ارز اندام باز.میکنند، خنده من یکی میگیره. اکثرا هم لغات غلط غلوط انگلیسی را سعی میکنند چاشنی کنند که واقعا جالب میشه قضیه. (2412549) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۶ ۰۲:۱۴:۳۰
دوست عزیز شما اول یاد بگیر که بنویسی عرض اندام، بعد از مدرک بقیه ایراد بگیر (2413644) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۵:۳۹:۱۶
کسری بودجه کجا بود!
بگو تامین هزینه فعالیت های سیاسی و انتخاباتی!!! (2412815) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۲:۳۸:۳۰
معماری پارسال 3 دانشگاه میگرفتن, امسال حدود 20 تا, این میشه 1.7 درصد؟ (2412349) (alef-13)
 
فارغ التحصیل قدیمی
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۲:۵۳:۵۲
برای داشتن کارشناسان با کیفیت هیچ اشکالی ندارد ارز از کشور خارج شود.
متاسفانه در کشور ما خرج کردن در جهت ارتقا کیفی نیروی انسانی را هزینه می پندارند، در حالیکه تربیت نیروی انسانی با کیفیت سرمایه گذاری است.
کشور نباید هزیته رشد دانشگاه آزاد را با استخدام این فارغ التحصیلان بی کیفیت بپردازد. (2412391) (alef-10)
 
حمید
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۲:۵۵:۳۲
بنده خودم متقاضی ورود به مقطع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی بودم ولی به دلیل آن که هرکسی اقدام به ثبت نام با هر سطح سوادی در این دانشگاه می کند ، بسیار دلسرد شده ام
بنظرم با این روند توسعه علمی البته از نظر کمیت آخرش ره به ترکستان می بریم.
و فاتحه علم و دانش را باید خوند (2412396) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۲۳:۳۱:۵۱
فاتحه علم و دانش رو خیلی وقته که خوانده اند . (2413508) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۲:۵۶:۲۵
اون وزارت خانه هایی که صاحب دارند وضعشون خرابه
وزارت علوم که غیر از دو ماه بقیه رو فقط سرپرست داشته

اگه وزارت علوم صاحب داشت که باید بورسیه ها غیر قانونی رو پیگیری می کرد (2412399) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۳:۱۶:۵۰
خدا رو شکر که نرفتیم درس بخوانیم و بلافاصله رفتیم سر کار و خدارو شکر نه ادعایی داریم نه اطرافیان از ما توقع زیادی دارند وانجام هر کاری را هم ننگ نمی دانیم داریم زندگیمان را به خوشی و خرمی می گذرانیم.من نمی دانم با این وضع استخدامی برای فارغ التحصیلان دانشگاهی چه اصراری بر ادامه تحصیل دارند مگر خداوند به انسان عقل نداده است؟ (2412447) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۳:۱۸:۰۶
من با کار دانشگاه آزاد کاملا موافقم
بهتر بدونيد خيلي از هيات علميهاي دانشگاههاي دولتي همونهايي هستندکه رفتند هند پولو دادند مدرک خريدند و الان منتقدند که چرا ميخواين راه ما رو بريد (2412454) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۶:۳۶:۴۴
شکی نیست برخی تحصیل کرده های هند ضعیفند. اما کیفیت آموزش عالی در هند در بسیاری از زمینه های علمی از ایران بالاتر است. (2412912) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۳:۲۶:۰۶
والا من خودم دانشگاه دولتی ام. افتضاحی که خود دانشگاه های دولتی ها به بار اوردند نیز کم از دانشگاه ازاد نیست. منصف باشیم (2412476) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۸:۳۴:۳۳
دقیقا من نمی دانم اونهمه امکانات ازمایشگاهی چرا درش تخته کردن فقط به به می کنند و می گویند ببینید از دور ما چه امکاناتی داریم این یعنی دانشگاه دولتی
آزامیشگاه و کارگاهی که درش باز نباشه تا ادم توش کار کنه به چه دردد می خورد (2413070) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۳:۴۲:۱۰
کارشناسی ارشد کامپیوتر دانشگاه آزاد شهرستان کوچک امسال بیشتر 150 نفر پذیرش داشته اون هم فقط با دو دانشجوی دکتری و دو استاد پروازی!
برای جلوگیری از خروج ارز از صنعت و کشاورزی حمایت کنید نه اعطای مدارک کتغذی به مردم (2412496) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۳:۴۴:۱۶
شیوه ای جدید برای بی اعتبار کردن مدرک دکترا است (2412503) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۳:۴۷:۵۱
واقعا نفر اول خیلی قشنگ گفته، متاسفانه دانشگاه آزاد یک دروغ بزرگ است، آشنای ما که خانم خیلی محترم و مستعدی است با هزار بدبختی و کار پاره وقت و غیره 30 میلیون تومان داد تا دکترای فرانسه بگیرید. در حالی که در بهترین و راحت ترین حالت می توانست با همین هزینه و یا کمتر در خود فرانسه دکترا بگیرد!!! متاسفانه کارهایش دیر درست شد و " به دام " دانشگاه آزاد افتاد !!
حالا هم 2 سال است که هی دارد چک و اقساط پرداخت شده را پاس می کند! این است تحصیلات عالی در ایران .....
( البته این را هم بگویم که تحصیلات عالی در فرانسه و آلمان رایگان است برعکس انگلستان و یا آمریکا) (2412515) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۴:۰۰:۵۱
حسابداری ۳۳ رشته محل شده. فرض ۱۰ نفر در هر رشته محل میشه ۳۳۰ نفر!!!! آیا استاد لازم برای تدریس و پژوهش برای این افراد رو دانشگاه آزاد تامین کرده؟؟؟ آیا امکانات دانشگاه آزادشهرستان برای این رشته کافی است. دانشگاه آزاد و پیام نور بزرگترین نخبه کشی را در ایران راه انداختند، چرا یک نفر باید به صرف داشتن پول به دانشگاه برود و کسی دیگر هم تراز او یا حتی بالاتر بایدپشت سد کنکور دولتی بماند!!! بی عدالتی در تمام ابعاد کشور رو فرا گرفته (2412550) (alef-10)
 
فروش صندلی دکتری
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۴:۰۲:۵۶
بنام خدا
احتراما 2 مورد را لازم می دانم بیان کنم،
مورد اول: طبق آمار موجود بعنوان مثال در رشته علوم محیط زیست (آلودگی+امایش+تنوع زیستی) تا سال گذشته حداکثر 16 نفر جذب می گردید آنهم فقط در علوم و تحقیقات تهران که متاسفانه به لطف سود جویی دکتر میرزاده ها بجای 16 نفر، امسال حدود 160 نفر و بجای 1 شهر در 7 شهر جذب گردید که این آمار حدود 10 برابر است نه 1.7 برابر.
مورد دوم: با کاری کاملا غیراخلاقی و سوء استفاده تمام و کمال شهریه ثابت ورودی های دکتری سال های قبل افزایش پیدا کرده که این کار به گفته خود مسئولین دانشگاه آزاد در رسانه ملی غیر قانونی است.
متاسفانه این 2 بی قانونی بصورت یک افتخار و یک لطف از جانب دکتر میرزاده ها و دکتر گلابی ها (دکتر علوی فاضل جدید) و دکتر عباسپور ها بیان می شود و هیچ مرجعی حاضر به بازخواست این افراد و بازپس گیری حق پایمال شده بسیاری از دانشجویان به زحمت قبول شده سال های قبل نمی باشد. امیدوارم و مطمئن هستم مکر این افراد سود جو به خودشان بازخواهد گشت.
امیدوارم مسئولین این زنگ خطر را جدی گرفته و جلوی این بی عدالتی و بی قانونی را هرچه سریعتر بگیرند (2412554) (alef-10)
 
مهناز
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۲۱:۴۴:۳۰
ُسلام خسته نباشید.ببخشیید میخواستم بدونم دکترایه ارزیابی ازاد رو شما میدونید که کدوم دانشگاه های ایران دارند؟ظرفیتشون چقد هست؟ورودیش سخته؟من دانشجویه ترم اخر ارشد یکی از دانشگاه های سراسری هستم. (2692450) (alef-3)
 
هیات علمی دانشگاه ازاد
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۴:۰۵:۳۱
در رشته مهندسی کامپیوتر-نرم افزار سالهای گذشته فقط واحد علوم و تحقیقات تهران حداکثر 20 نفر در سال پذیرش داشت ولی این ترم واحد بروجرد!!!! 20 تا اراک 20 تا و 15 واحد دیگر هم هر یک 20 تا دانشجو پذیرش کرده اند. گرایشهای دیگر کامپیوتر هم به همین شکل بوده است. این 1.7 برابر است یا 15 برابر فقط در یک گرایش!؟ در ضمن واحد بروجرد در رشته کامپیوتر حتی یک هیات علمی با مدرک دکتری ندارد!!!!!!!! (2412565) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۴:۲۱:۲۳
دانشگاه بی خود بی خود. مدرک را بی اعتبار کرد سایر دانشگاه ها هم به خاطر اینکه این دانشگاه مدارک رو بی اعتبار نکند افتادند دنبال دکترای پولی. بهتر است جلوی دانشگاه آزاد گرفته شود ولی بعید می دونم چون با دولت یازدهم دوره چل چلشونه و همه چیز فراهم برای .... (2412614) (alef-10)
 
مظلوم
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۴:۲۲:۲۳
اکثر دانشجوبان دوره دکتری و حتی دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد، اساتید راهنمای خود را از اساتید دانشگاههای دولتی انتخاب می کنند. در حال حاضر بسیاری از این اساتید علاوه بر راهنمائی دانشجویان دانشگاه خود، راهنمائی چندین دانشجوی کارشناسی ارشد و دکترای دانشگاه آزاد ( از چندین واحد مختلف) را به عهده دارند، این تعداد گاهی به بیش از 10 دانشجوی کارشناسی ارشد و 5 دانشجوی دکتری می رسد. این موضوع موجب شده تا این اساتید نه تنها وقت کافی برای راهنمائی دانشجویان دانشگاه آزاد را نداشته بلکه قادر به راهنمائی مناسب دانشجوبان خود نیز نباشند. بسیار اتفاق می افتد که آنها زمان کافی برای خواندن پایان نامه را هم نداشته و بدون مطالعه در جلسه دفاعیه حاضر می شوند.
دانشگاه آزاد فقط نقش یک واسته را به عهده داشته و در قبال امتیازی که از مردم اخذ کرده پول زیادی به جیب می زند.
اگر مشکل اصلی اخذ مدرک از دانشگاههای بی اعتبار خارج از کشور است چرا به جای عدم پذیرش مدارک آنها صورت مسئله را پاک کرده و از آن سوء استفاده می کنند.
قابل ذکر است که اینجانب فارغ التحصیل دوره دکترای دانشگاه آزاد هستم. تحصیل در دوره دکترای دانشگاه آزاد بسیار زجر آور است و دانشجو احساس خیلی بدی دارد. (2412616) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۲۲:۱۰:۴۱
امثال تو بيسواد آبروي بقيه را هم مي برند. واسطه را واسته نوشته اي آقاي دكتر (2413401) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۴:۲۷:۰۷
مدرک دانشگاه آزاد دو قرون نمی ارزد (2412628) (alef-10)
 
کبری
۱۳۹۴-۰۶-۱۷ ۱۸:۱۸:۵۵
مدرک دانشگاه علوم تحقیقات تهران هم نمی ارزه (3173150) (alef-11)
 
احمدی
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۴:۲۸:۵۰
بنام خدا
جهت اطلاع همگان:
دانشگاه آزاد در رشته علوم محیط زیست (آلودگی-ارزیابی-تنوع زیستی) تا سال گذشته فقط 16 نفر در مقطع دکتری جذب می کرده که امسال متاسفانه حدود 160 نفر یعنی 10 برابر جذب را افزایش داده
و از طرفی طی اقدامی غیر قانونی شهریه ثابت ورودی های سال های قبل را به بهانه نفع دانشجو (البته نفع معنویش برای دانشجو و نفع مادیش برای آقایان دکتر میرزاده ها، دکتر گلابی ها، دکتر عباسپورها و...) بالا برده است
امیدوارم نتیجه این اقدام خاموشی مسئولین محترم نباشد (2412632) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۴:۳۰:۱۷
یعنی یک ادم دلسوز در بین مسئولین کشور نیست که جلوی اینها رو بگیره همه دلال و دزد هستند؟ (2412635) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۴:۳۷:۲۵
پذیرش دکترای بدون آزمون پژوهش محور در رشته برق دانشگاه آزاد واحد علی آباد کتول !!!!!!!!!!!! (2412657) (alef-10)
 
اكبر دوست
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۴:۴۳:۲۶
بايد دانشجويان دكتري ورودي هاي سالهاي قبل به غير از ورودي هاي امسال در مجلس و وزارت علوم تحصن كرده و جلوي به باد رفتن زحماتشان را از اين مسوولين جديد دانشگاه آزاد بگيرند. (2412681) (alef-10)
 
دانشجو
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۵:۰۳:۱۷
حسابداری تا پارسال ۳رشته محل می گرفتن ولی الان ۳۲ رشته محل ، تا ۲سال قبل با رتبه تک رقمی دانشجوی دکتری حسابداری می شدی ولی الان رتبه های بالای ۲۰۰ دارن دکتری می خونن. فقط به خاطر پول و بس (2412724) (alef-10)
 
حسسسسین
۱۳۹۳-۰۷-۱۶ ۱۰:۲۰:۴۲
هر قرن و هر قریه ده مشکل گشادی پول گر اشتباهیم اولماسا والله خدادی پول!

معنی شعر آذری فوق این است که:در هر زمان و شهری پول مشکل گشاست واگر اشتباه نکنم به خدا قسم پول خداست (2414000) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۵:۰۴:۲۵
فقط کسب درامد وگرنه کسب علم در دانشگاه ازد خنده دار می باشد.دانشجوی دکتری بیسواد کشور را دارد به نابودی می کشاند دولت اعتدال دریاب (2412727) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۵:۰۹:۴۷
دانشگاه آزاد بنظر من مدرک دکتری را حراج کند حدود صد ملیون، نه اتلاف وقت و نه به هدر رفتن انرژی
آقای دکتر نجفی این روند مدیریت و پشتیبانی شما یاد اور عملکرد وزیر قبل است! (2412739) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۵:۱۱:۳۳
خیانت جدید به جوانان تحصیل کرده و دکتری های دانشگاه دولتی (2412747) (alef-10)
 
فریاد
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۵:۱۷:۵۶
نویسنده مجترم یا واقعا نمی داند در مملکت چه خبر است یا خودش را به خواب زده است؟؟؟
بنده فراغ التحصیل کارشناسی ارشد از دانشگاه معتبر دولتی هستم و دوران کارشناسی هم از دانشگاه بورسیه وزارت نیرو،بعنوان شاگرد اول فارغ التحصیل شدم، ولی در حال حاضر حتی اجازه ورود به شرکت های وزارت نیرو را بعنوان فردی که حتی برایش هزینه کرده اند نمی دهند(البته در حال حاضر هئیت علمی دانشگاه آژاد هستم )و اینجانب را بعنوان نیروی مازاد اعلام کرده اند.در هرحال حاضر فرزندان اکثر اقوام و دوستان (امنیتی)با تحصیلات بسیار کم و نمرات افتضاح بصورت رسمی در دولت قبل و کنونی در این وزارتخانه مشغول هستند.
در چنین شرایطی نه کیفیت علم و آموزش و پژوهش معنی داردو نه گرفتن مدرک دکتری از چه دانشگاهی.مشتری این مدراک هم مدیران و فرزندان آنها خواهند بود.و سخن راندن از توسعه و پیشرفت خوابی است که با تکیه بر دلار های نفتی تعبیر می شود.
مملکت بر کفر می ماند و بر ظلم نه. (2412769) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۵:۲۱:۴۰
اقای نجفی برای شما متاسفیم (2412777) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۵:۳۰:۳۵
اون موقع که دکتر کامران دانشجو در سال 90 به یکباره کاری کرد که ورودی های 90 چهار برابر سال 89 شد. چرا مجلس ساکت بود (2412790) (alef-10)
 
امیر
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۵:۵۵:۱۳
انبوه مدرک به دستان بی سواد را که از این دانشگاه فارغ التحصیل میشوند را شاهد هستم. نه اینکه همه اینگونه باشند، ولی بی سوادان بی شمارند.
کشور ما هم که کشور مدرک گرایی است. خدا به داد این کشور برسد با اینهمه مدرک به دست بی سواد در مشاغل دولتی. (2412843) (alef-10)
 
کاردان
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۶:۰۲:۴۹
یک نهادی هم که به جوانان این مرز و بوم علم می آموزد و با هزار زحمت تلاش علمی می کند را زیر سوال ببرید.دانشگاه آاد در بسیاری از مواقع از اساتید دانشگاه های دولتی بهره می برد.انتقادهایتان را مستند و اگاهانه ارائه دهید. با تشکر (2412858) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۶:۰۴:۰۲
جناب عرفانی این چه جور قضاوت کردن است. (2412859) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۶:۱۰:۱۳
از برخوردهای جناهی و سیاسی با این مسئله که گذر کنیم، این کار فقط اگر با یک استاندارد قابل قبول جهانی اجرا بشه نتیجه عنوان شده را حاصل خواهد کرد.
خارج از این استانداردها دانشگاهای امروزی علاوه بر پژوهش‌های نظری، ارتباط و همکاری جدی با صنایع و تکنولوژی و .... یک کشور یا منطقه دارند که در ایران مشاهده نمیشه و برای همین پژوهش‌های دانشگاهی هیچ جایی خارج از دانشگاها ندارند. متاسفانه در تمام سیاست‌های ما کیفیت جای خودش را به کمیت داده.

یک فرد (نخبه یا متوسط) وقتی ایران را ترک میکنه که نتنها با امکانات عصر یخ باید سر کنه بلکه به وضوح میبینه که حتی اگر با این امکانات مشغول بشه، هیچ نتیجه‌ای از تحقیات خودش به جز مدرک, که حتی خارج از ایران زیاد اعتباری نداره, بدست نمی‌یاره. (2412870) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۶:۱۰:۲۲
معاون آموزشی دانشگاه آزاد در چندین مصاحبه عنوان کرد که تعداد کل اعضای هییت علمی واحدهای علوم تحقیقات استانها به تعداد انگشتان دست نمی رسیده، حال چه اتفاقی در تجمیع این واحدها افتاده که ظرف دو سه ماه 340 رشته شهر پارسال ناگهان به 1275 و طی تکمیل ظرفیت امروز400 رشته شهر دیگر هم به آن افزوده می شود(دقت کنید این سومین تکمیل ظرفیتی است که فقط برای ترم مهر انجام میشود) ،آقایان ملت را خام فرض کرده اند، اگر ظرف یک سال ظرفیت را 4 برابر کرده اید و در واحدهای ورشکسته هم دکترا دایر کرده اید، می شود بفرمایید برای کیفیت بنگاه خود حداقل چه تعداد استاد جذب کرده اید ؟
آیا اساتید آینده تان هم از بین همین هایی هستند که بسیاری از آنها بدون حداقل تلاش فقط به صرف نشستن سر جلسه آزمون دکترا پذیرفته شده اند...
در کارشناسی ارشد هم که دیگر از شدت وقاحت چیزی نمی شود گفت... (2412871) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۶:۲۰:۳۲
حالا همه با هم: روحانی مچکریم (2412887) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۶:۲۰:۴۶
دانشگاه آزاد اسلامی واحد فردوس دانشجوی دکترای کامپیوتر پذیش نموده است.
با بررسی دانشگاههای دولتی استان خراسان جنوبی درباره اساتید در این رشته. واقعا چگونه می توان پذیرش 9 دانشجوی دکترا را توجیه نمود؟؟؟ به سایت این دانشگاه نگاهی بندازید:
www.ferdowsiau.ac.ir/ (2412889) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۶:۳۵:۳۸
اون از دولت مهرورز اینهم از دولت اعتدال
تلاش های این دولتها در جهت بی اعتبار کردن علم را تبریک می گوییم (2412908) (alef-10)
 
دانشجو
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۶:۳۶:۱۶
آقای دکتر برخورداری بفرمایید که دانشگاه علم و صنعت امکانات آن چقدر تغییر داشته است که با ایجاد پردیس 1 و... اقدام به پذیرش دانشجو دکترا و ارشد نموده است؟
جناب نماینده مجلس شما کجا تشریف داشتید زمانیکه در دولت قبل دانشگاههای پیام نور بدون داشتن حتی یک هیات علمی کرور کرور دانشجو گرفتند؟ حتی روستاهای بزرگ هم مجوز جذب دانشجو داده شد و عنوان شد که پیام نور خودخوان است و الزامی به تامین استاد ندارد. به همراه این، افزایش ظرفیت پذیرش دانشجوی دانشگاههای دولتی و مجوز تاسیس رشته های جدید در دانشگاههای دولتی بدون در نظر گرفتن امکانات، دانشگاههای ازاد را برای فرار از ورشکستگی به سمت پذیرش دانشجوی تحصیلات تکمیلی برد و امروز مجددا دانشگاههای دولتی با تاسیس پردیس ها رقابتی تازه را اغاز نموده اند. متاسفانه بعضا دلیل خروج ارز از کشو رمطرح می شود ، سوال اینجاست بابت سفرهای تفریحی به دبی، آنتالیا و .. چقدر ارز از کشور خارج می شود پس برای جلوگیری از این خروج ارز هم بیایم جزیره قشم و کیش را به آنتالیا و دبی تبدیل کنیم!!!!! آیا این درست است؟

کاش کلید undo وجود داشت که وضعیت جذب و پذیرش دانشجو در تمامی دانشگاهها به سال 84 بر می گشت تا وزارت علوم و دانشگاه ازاد از مسابقه جذب دانشجو به هر قیمتی دست بر می داشتند. (2412910) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۶:۵۲:۵۷
با کدام امکانات؟ کدام استاد؟
امسال 22 واحد دانشگاه آزاد در مقطع دکترا دانشجو گرفته اند هر واحد 10 نفر!
برای مثال در واحد فردوس تنها یک عضو هیئت علمی تمام وقت مشغول بکار است. در ضمن ارشد مهندسی نرم افزار و هوش مصنوعی هم در این واحد وجود دارد
یعنی عملا برای ارشد هم صلاحیت نداشته چه برسه به دکترا!
وضعیت سایر واحد ها هم بهتر از این نیست. فهم این موضوع هم کار سختی نیست.
متاسفانه با اینکار انگیزه جوانان مستعد را میکشند
دانشگاه آزاد برای فرار از ورشکستگی این کارو انجام داد. هیچ دلسوزی هم نسبت به فرار مغزها نداشته و ندارد (2412932) (alef-10)
 
فرزین
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۶:۵۹:۳۹
اون هایی که میگن دانشگاه های دولتی....... این ها هم به همین قدر (شاید یه ذره کمتر) علم و دانشگاه رو به سخره گرفتن. من خودم تمامی مقاطع رو در بهترین دانشگاه های دولتی خوندم ولی اگر دقت کنید نه تنها دانشگاه آزاد که از افتضاح هم گذشته است بلکه دانشگا های دولتی هم به همین وضع گرفتار شده اند. در اکثر دانشگاه های کشور (حتی در بهترین دانشگاه ها) استاد تمامی وجود ندارد برای آوردن مقطع دکتری در حالی که قبلا وجود 2 تا استاد تمام در گروه الزامی بود. الان مقاطع تحصیلی ارشد و دکتری رو دارن کسایی درس میدن که خودشون تازه دکتری گرفتن و این یعنی فاجعه ی تمام. سیاست کلی برای جلوگیری از خروج دانشجو و همچنین تلف کردن عمر و انرژی جوانان است تا به موارد دیگر فکر نکنن. این گونه شده که دیگر علم هیچ ارزشی در این مملکت نداره و نخبه کشی آغاز شده. من یکی که کم کم دارم خجالت میکشم که بگم درس خوندم. وای بر ما (2412941) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۷:۰۸:۲۳
ریشه ی این بلا از زمانی شروع شد که ابتدا استقلال گروه ها، بعد دانشکده ها و بعد دانشگاه از بین رفت و سپس همه چیز دستوری شد.
اختیارات گروه ها حذف شد و آزمون متمرکز شد.
حالا همه چیز مهیا است. هر که را که می خواهیم قبول می کنیم. (2412954) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۷:۱۰:۳۷
فاجعه است فاجعه.
از آقای توکلی به عنوان نماینده آزاد اندیش و منطقی خواستار پیگیری این موضوع هستیم. واقعا فقط ملاک پرداخت شهریه است و 2 قطعه عکس. هیچ استانداردی نه دانشگاه دارد نه دانشجو دارد نه استاد. (2412959) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۷:۱۱:۳۱
تحریم تحریم تحریم تحریم
من خودم عضو هیات علمی هستم از من برای تدریس در دکتری دعوت شد، قبول نکردم. جامعه علمی باید این حرکت ضد علمی را تحریم کند.
تحریم تحریم تحریم تحریم تحریم (2412962) (alef-10)
 
مرتضی
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۸:۱۷:۲۳
سلام کلاسهای ارشد مدیریت مالی دانشگاه آزاد یزد 80 نفره است استادها هاج و واج می مونند که اینجا کجاست دبستان هم نهایتا کلاسها 40 نفره می شد. (2413044) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۹:۱۶:۱۳
والله دکتری دانشگاه تهران دارم با بهترین رزومه علمی و سابقه کار ولی کار پیدا نمی کنم. به داد مردم برسید از خدا بی خبرا (2413126) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۹:۲۰:۳۳
دانشگاه ازاد و هیات امنا خسته نباشند ابروی علم را برای پر کردن جیب خود نابود کردند .کسی نیست رسیدگی کند افسوسسسسسسس (2413131) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۹:۲۴:۱۰
اقای روحانی بجای بورسیه و ما ادراک ما بورسیه، بیا فاجعه بی اعتبار کردن مدرک دکتری را برس و حمایت های دکتر نجفی (2413137) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۱۹:۲۹:۳۹
درود بر دانشگاه آزاد که بسیاری از جوانان مملکت را بجای خارج رفتن جذب کرد کاش اقایان دلواپس زمانی که هزاران نفر بدون کنکور در دولت قبل وارد دانشگاه شدند و آبروی دانشگاه را بردند از خواب غفلت بیدار می شدند (2413141) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۲۰:۱۶:۵۵
1- دانشگاه آزاد چکاره هست که دلش به حال اقتصاد و خروج ارز کشور سوخته؟؟؟؟؟؟دولت هست ؟؟مجلس هست ؟؟
2- اگر واقعا هدف دانشگاه ازاد خدمت هست چرا در رشته دکتری ترمی بیش از 7 میلیون تومن شهریه می گیرد؟؟؟
3- اینکه دانشگاه ازاد مثل خودرو سازها بهره وری ندارد آیا دلیل و توجیه می شود که چندبرابر از ما دانشجو ها شهریه دریافت کند؟؟؟؟؟
دانشگاه در هر شهر و محله ای دانشگاه تاسیس کرده و بهرقیمیتی میخواد همه رو هم حفظ کنه که به علت مدیریت نادرست زیان ده شدن
کاش ظرفیت ها سه برابر زیاد میشد
به ضرس قاطع میگم ظرفییت ها بیش از 10 برابر اضافه شدن
مثلا
اگه برخی رشته ها کمتر ظرفیت داشتن فقط چون متقاضی کمتر بوده وگرنه در رشته های پرمتقاضی بیش از 10 برابر رشته محل اضافه شده
و اسم این کار را گذاشته اند موفقیت علمی
اخه چه موفقیتی ؟؟؟؟؟چه کشکی ؟چه دوغی؟؟؟چه اتفاقی از پارسال تا امسال افتاده
تو خدا به داد جامعه علمی و دانشگاهی برسین
اینجوری همه چیز زیر علام سوال میره (2413203) (alef-13)
 
ایرانی
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۲۰:۴۷:۴۰
کاملا درست است اگر در کشور ما بچه ها قبول شوند ارز به کشور بیکانه کمتر میرود کا دانشگاه ازاد درست است (2413259) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۲۰:۵۲:۳۹
وقتي دانشگاه عاليجنابان اينگونه اداره مي شود واي بحال كشور كه دولت را چگونه كيلويي اداره مي كنند (2413266) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۲۰:۵۹:۳۷
همین دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات از خیلی از دانشگاههای دولتی بهتره به لحاظ علمی (2413276) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۶ ۰۷:۰۳:۲۱
حساب علوم تحقیقات تهران از تمام دانشگاههای آزاد جدااست
منم موافقم که این دانشگاه در حد دانشگاههای تراز اول کشوره.الان مشکل دانشگاههای کوچک و بدون استادشهرستانهاست که دانشجوی دکتری گرفته (2413707) (alef-13)
 
محمدحسین
۱۳۹۳-۰۷-۱۷ ۰۹:۵۹:۲۶
بله حق با شماست. الان صحبت در مورد تصویب کیلویی رشته های تاپ مقطع دکترا در شهرهای کوچک و بزرگی است که بزحمت یک عضو هیئت علمی تمام وقت در آن رشته ها وجود دارد. آنهم اعضای هیئت علمی که بعضا خود دانشجوی دکترا هستند!
بنظر شما چنین واحدهایی صلاحیت تربیت و پرورش دانشجو در مقطع دکترا را خواهند داشت؟؟! (2416149) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۲۱:۲۳:۰۷
کاری که دانشگاه آزاد در تاریخ علمی کشور انجام داده است، در تاریخ کل دانشگاههای جهان بی سابقه است و الان نتایجش مشخص نمیشود، چند سال دیگه این دانشگاه در کتاب گینس ثبت میشود و به عنوان بی ارزش ترین و مدرک سازترین دانشگاه جهان لقب می گیرد- هر چند که سران این دانشگاه مفتخر به اینند که در تولید علم نقش ذارند- اگر راست میگویند به جای گرفتن دانشجو هزینه های خود را از طریق محصولات علمی و پژوهشی به دست آورید - که عمرا چننین کاری از شما براید (2413313) (alef-13)
 
مصطفی
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۲۱:۴۹:۲۹
جنبشی باید بین خود مردم راه بیفته و اون اینکه با وجود این همه دانشگاهی که تو دانشگاه هست و از دانشگاه آزاد هم به مراتب معتبرتر هستن (مثلا پیام نور) دیگه کسی در دانشگاه آزاد ثبت نام نکنه
اگه موافقین بزنید مثبتو (2413362) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۶ ۰۶:۵۸:۵۳
پیام نور از آزاد معتبرتر نیست
اون خودش فاجعه است (2413705) (alef-13)
 
دانش
۱۳۹۳-۰۷-۱۶ ۰۸:۰۰:۳۴
پيام نور هم مثل ازاده . فرقي ندارد. (2413777) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۹ ۲۳:۵۴:۲۷
پیام نور سالن امتحانات بزرگ است نه دانشگاه (2735537) (alef-10)
 
متحیر!
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۲۱:۵۵:۳۹
آقا یکی اینج جوابگو باشه، چطور دانشگاه ازاد خرم اباد فقط با یک هیت علمی دکتر پاره وقت چهارتا دانشجوی دکتری برق قدرت گرفته؟ (2413374) (alef-13)
 
ایرانی
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۲۲:۰۲:۳۹
خدا پدر مسئولین دانشگاه آزاد را بیامرزد خیلی ازاین آمار که نویسندگان نوشته اند واقعیت ندارد خا راشکر کنیم ومیکنیم که دانشگاه آزاد باز شد والا این همه با سواد درکشور امروز نبود دانشگاه دولتی درب رابسته بود وآنها یی که پول داشتند ومیتوانستند خارج بروند حق ادامه تحصیل داشتندحالا همه میتوانند درس بخوانند این نعمت نیست خواهش میکنم بی انصافی نکنیددردولت احمدی نژاددانشگاه علمی کاربردی وپیام نور چکار کرد حتی یک نماینده هرف نزد واعتراض نکرد این یعنی چه؟ بروید ببینید بچه های ما درکدام علمی کاربردی وکدام دخمه درس میخوانند یک باانصاف حرف نمیزند ولی دانشگاه آزاد اساس دارد استاد دارد امکانات دارد بروید بررسی کنید این رشته ها که درمراکز استان باز شده همه چیز دارند حتی از دانشگاههای دولتی هم قویترند متاسفانه ما مردم زود قضاوت میکنیم


میدونم چاپ نمیکنی ؟ (2413388) (alef-13)
 
محسن مرادی
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۲۲:۳۷:۴۵
افزایش دانشجو فقط برای جبران بریز بپاشهای مالی زمان فرهاد دانشجوست نه دلسوزی برای خروج ارز از کشور.در رشته های مدیریت وحسابداری بطور متوسط هفت برابر رشد داریم.در شهرهایی مثل بناب وسیرجان وخیلی از نقاطی که تصورش مشکل است. فیگور ادغام واحدهای علوم تحقیقات هم دکور است زیرا خود این واحدها هیات علمی نداشتند.یکی از مدرسین جدید دکتری در این ترم هشتادو سه واحد کلاس دارد.تازه اینها همه به کنار .دکتری پزوهش محور که تازه شروع شده عمق فاجعه را بمراتب بیشتر خواهد کرد زیرا سقفی برای پذیرش ندارد آنرا دریابید. (2413443) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۲۳:۱۸:۱۱
چرا برای پذیرش بدون کنکوری ها مقاله ندادید؟ چرا برای نگران نشدن.....حالا که از طریق یک روال قانونی پذیرش دارن می گین.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (2413484) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۲۳:۲۱:۵۹
تازه تاسیس آن را هم به بزرگان نسبت می دهند فکر می کنند واقعاً به این مملکت خدمت کرده اند. دانشگاه آزاد اسلامی نه آزاده نه اسلامی به قول ذوستان. بلای نابوذی ایران بود همین. (2413487) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۲۳:۳۱:۲۷
یکی تعریف می کرد که دیدم دانشجویانی را که حتی کلمات ساده دوره ابتدایی را هم اشتباه می نویسند (2413506) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۵ ۲۳:۳۷:۵۷
برادران ایرانی بهترین راه اینه که همگی برویم در وزارت علوم بانگی که برای از دست دادن کسی می زنند را همانجا بر آریم و فاتحه ای بهم بخوانیم و برگردیم (2413526) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۶ ۰۰:۰۸:۴۴
پذیرش دانشجوی دکتری دانشگاه آزاد ظلم در حق تمام دانشجویانی هست که با تلاش و سخت کوشی توانستند در مقطع دکتری دانشگاههای دولتی قبول شده اند چون کسانی امسال در مقطع دکتری دانشگاه آزاد قبول شده اند که سطح علمیشان حتی در حد کاردانی هم نیست (2413569) (alef-13)
 
كربلايي
۱۳۹۳-۰۷-۱۶ ۰۱:۳۰:۵۷
آقاي دكتر زاكاني از افشاگري شما تشكر ميكنيم و از آقاي ضرغامي ميخواهيم كه برنامه اي را ترتيب دهد و پرده از دروغها و عوام فريبي اين آقايان بردارد، در ضمن از برنامه بيست و سي هم ميخواهيم به واحدهاي مجري دكتري بيايند واز نزديك امكانات و اساتيد آنها را ببيند و گزارش به ملت دهد، بخدا مردم از اين همه حق خوري و ظلم و دروغ به تنگ إمده اند، آقاي روحاني بورسيه ها بد ولي كار دانشگاه آزاد بسيار بدتر است و خيانتي بس عظيم تر از دولت قبل را شما انجام داديد، منفورتر از دانشجو، وزير علوم شما، فرجي دانا و نجفي است كه اسم اين افراد دلال و سوداگر مدرك در تاريخ ماندگار خواهد شد. (2413627) (alef-13)
 
سیاوش
۱۳۹۳-۰۷-۱۶ ۰۲:۵۳:۱۴
والا بخدا من پردیس لرستان میخونم.کلاس های ما و ارشد روزانه باهم برگذار میشه امتهانمونم با هم هست سطح علمی خیلی از ما از چهار دانشجوی روزانه این دانشگاهم بیشتره به اعتراف خود اساتید و اون دانشجوها.پردیس ها اگه به تعداد کم و با ازمون دانشجو بگیرن به مراتب قابل مقایسه با دانشگاه ازاد و غیر انتفایی نیستند. (2413655) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۶ ۱۰:۵۰:۳۹
خود دانشگاه لرستان هم در حد علوم تحقیقات آزاد نیست چه برسه به پردیس لرستان
متاسفانه عدم شناخت افراد از دانشگاهها و سطوحش مشکل بزرگی تو جامعه است. مثلا مقایسه پیام نور پ آزاد قیاس مع الفارقه. دانشگاه پیام نور هیچ گاه توانست حتی یک قطب علمی بزرگ به نام پیام نور مثلا تهران ایجاد کنه!!! کاری که دانشگاه آزاد به راحتی انجامداد حتی تو رشته های پزشکی
کسی منکر توانمندی برخی از دانشگاههای آزاد نباید بشه، مشکل اصلی پذیرش دانشجوی دکتری در واحدهایی است که حتی در حد لیسانس هم بضاعت علمی ندارند (2414054) (alef-13)
 
مسعود
۱۳۹۴-۰۳-۲۲ ۱۱:۱۸:۴۸
من دکتری لرستان میخونم و لیسانس علم صنعت ارشد شریف بودم لرستان دانشگاه خوبیست و آزاد به گرد پای لرستان که هیچ(با 300 عضو هیئت علمی- 40 پروفسور- 80 دانشیار و باقی دکتری- حدود 30تا از دانشگاه های ممتاز خارج گرفتن) پیام نورای شهرستانم نمیرسه حتی غیر انتفاعی از آزاد بالاتره
دیگه بدون اطلاع حرف نزن.....
رتبه من تو دکتری 120 بود و 500 تا ظرفیت- با 30000 شرکت کننده. آزاد شدم 3.....
موفق باشی .............. (2958233) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۶ ۰۳:۵۵:۲۱
مشکل از جای دیگه ای چرا باید این همه داوطلب ورود به مقطع دکتری وارشد داشته باشیم که یک عدعچه بخواهند سو استفاده کنند وقتی بازار کار خوبی در انتظار جوانان نباشد وضعیت به همین منوال پیش میره ولی اینم بدونید روزی میرسه که دکتری هم مثل لیسانس بی ارزش میشه به نظر میرسه شده و دیگر تب ورود به این مقاطع فر و می کشد و به یک تعادل نسبی خواهیم رسید ولی اینم بدونیم دکتری بیکار ضررش بیشتر از ارشد بیکار و ارشد بیکار ضررش بیشتر از لیسانس بیکار وقس علی هذا (2413665) (alef-13)
 
قرتاسي
۱۳۹۳-۰۷-۱۶ ۰۷:۲۶:۳۴
به زودي مثل هند مي شيم البته از نظر مدرك شايدم شديم من خبر ندارم... (2413727) (alef-13)
 
هومن
۱۳۹۳-۰۷-۱۶ ۰۸:۵۸:۱۳
من دوره کارشناسی دردانشگاه دولتی بودم دوره کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد هیچ فرقی باهم ندارن تازه دانشگاه آزاد خیلی سخت نمره میدادن (2413857) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۶ ۰۹:۵۶:۱۹
اینجوری پیش برود دکتراهای دانشگاه دولتی سر چارراه ولیعصر باید یه پتو پهن کنند و کتابهاشون رو بفروشند بعد دانشجویانی که تمام مدارک لیسانس، فوق و دکتراشون از دانشگاه آزاد بوده می آیند بهشون می خندند و می گویند خرخونها این همه درس خوندید به کجا رسیدید. تازه یه لگد هم بهشون می زنند و می گویند از این مملکت بروید بیرون!! کسی که پول و پارتی ندارد سربار مملکت است! (2413944) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۶ ۱۲:۵۳:۵۰
انبوه سازی شماره وتعداد دانش آموختگان سطوح مختلف علمی در هر کشوری چنانچه با برنامه ریزیهای علمی کار آمد آزموده شده برای جذب فارغ التحصیلان در بازار کارهای دولتی و غیر دولتی همراه نباشد وبال پر هزینه ای به گردن دولت خواهد بود که یکی از نتایج دراز مدت بسیار ناگوار آن ایجا د ناآرامی با بهانه های مختلف در کشور می باشد. (2414445) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۶ ۱۲:۵۶:۰۳
انبوه سازی شمار وتعداد دانش آموختگان سطوح مختلف علمی در هر کشوری چنانچه با برنامه ریزیهای علمی کار آمد آزموده شده برای جذب فارغ التحصیلان در بازار کارهای دولتی و غیر دولتی همراه نباشد وبال پر هزینه ای به گردن دولت خواهد بود که یکی از نتایج دراز مدت بسیار ناگوار آن ایجا د ناآرامی با بهانه های مختلف در کشور می باشد. (2414451) (alef-10)
 
استاد دانشگاه
۱۳۹۳-۰۷-۱۶ ۱۶:۵۰:۰۲
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات تهران (و در نتیجه سایر واحدها) از تمام واحدهای پیام نور پایینتر است. این ادعا بر اساس سواد فارغ التحصیلان انجام شده است.
ا (2414975) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۱۶ ۱۷:۰۲:۵۱
واقعا مسخره است من در استان فارس زندگی می کنم شهرهایی مثل استهبان لار فیروزآباد و لامرد در سال جدید در چندین رشته دانشجوی دکتری می گیرند که این دانشگاه ها حتی صلاحیت دوره کارشناسی ارشد هم ندارند
آقای روحانی به کجا چنین شتابان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما که دست احمدی نژاد راهم از پشت بسته اید (2415006) (alef-10)
 
ع
۱۳۹۳-۰۷-۲۰ ۱۹:۴۸:۲۸
دانشگاه ازاد یا دولتی فرقش در این است که دانشجو خودش اهل علم وساود واقعی باشد. دولتی هم بیسواد زیاد سهمیه دارد. (2423010) (alef-13)
 
موسی
۱۳۹۳-۱۰-۰۱ ۱۰:۱۹:۰۰
خوبه که پذیرش در دوره های تحصیلات تکمیلی در داخل کشور بیشتر بشه برای اطمینان از استخدام افراد با سوادتر میتوان گزینش در دستگاهها وادارات را منوط به مصاحبه تخصصی کرد تازه مدرک که گوشت نیست فاسد بشه ومردم با خوردنش مریض بشن . کسانی که سن و سالشن یاری کنه یادشون هست که از کشورهای بنگلادش و ... پزشک میاوردن که نه کارشون و بلد بودن نه زبان ما رو. (2559358) (alef-3)
 
علیرضا قنبری
۱۳۹۳-۱۰-۲۶ ۱۰:۵۸:۱۳
عزیزان مباحث بسیاری را در نقد و انتقاد از دانشگاه آزاد بیان فرمودند اما باید توجه داشته باشیم که اساسا" در ایران موضوع مدرک تحصیلی بدلیل اشتغال اهیمت بسیاری پیدا کرده و در بسیاری از کشورهای دنیا اساسا" اخذ مدرک تحصیلی صرفا" برای اشتغال نیست. زیرا در کشورهای پیشرفته دنیا برای اشتغال به هر شغلی صرف داشتن مدرک دانشگاهی کافی نیست و باید مهارتهای لازم برای کسب شغل مربوطه را هم داشته باشید و اگر نداشته باشید برای شما دوره های آموزشی لازم را می گذارند حال می خواهید لیسانس باشید یا دکتر. در همان کشورهای اروپایی و آمریکایی هم بسیاری از موسسات دانشگاهی هستند که با دریافت پول مدرک می دهند. می توانید کمی در سایتهای دانشگاهی جستجو کنید براحتی هزاران موسسه دانشگاهی از این دست را پیدا خواهید کرد. اما تب هجوم به سوی اخذ مدارک دانشگاهی در ایران ارتباطی به تصمیمات مسئولین دانشگاهها و یا وزارت علوم ندارد. بلکه به فرهنگ عمومی مردمان ما مربوط است. ما ایرانیها همیشه تاریخ در یک قالبهای سنتی مبتنی بر عرفهای رایج صدها ساله زندگی کرده ایم و هنوز هم بهمان شیوه زندگی می کنیم. تا زمانی که این قالبهای سنتی شکسته نشوند این گونه امور برای ما مسئله ساز خواهند بود. روزگاری همه می خواستند فرزندانشان دکتر در طب بشوند چون تصور می کردند هم کلاس دارد و هم پول و هم اعتبار و هم شخصیت اجتماعی. بعد که رشته پزشکی اشباع شد و بسیاری از پزشکان عمومی بیکار ماندند هجوم به مهندسی و بعد به رشته حقوق و ..... شروع شد و حالا که فارغ التحصیلان آنها هم بیکار ماندند همه به سوی کارشناسی ارشد هجوم بردند و بعدهم همه به دکترا هجوم آوردند. اما بنظر می رسد این روند برای تغییر در فرهنگ عمومی مردمان ما لازم بوده و هست. بتدریج همه این تب و تابها فرو خواهد نشست و دیگر کسی اهمیتی به مدرک تحصیلی نخواهد داد و آنوقت است که مهارتهای اشخاص اهمیت خود را پیدا خواهند کرد. دکتری که قادر به تکلم به زبان انگلیسی نباشد. دکتری که حتی یک مقاله به زبان فارسی هم در نشریات علمی معتبر ویا حتی غیرمعتبر داخلی ندارد چه رسد به نشریات علمی خارجی. دکتری که قادر به تدریس یک درس ساده اختصاصی در یک موسسه غیرانتفاعی نباشد. دکتری که حتی قادر به تحلیل ساده از مسائل پیش پا افتاده موضوع رشته تحصیلی خود نباشد. دکتری که قادر به یک سخنرانی نیم ساعته در مورد موضوعات تخصصی رشته تحصیلی و موضوع مدرک دکترای خود نباشد و...... به یقین خیلی زود از جامعه علمی کشور بکنار گذاشته خواهد شد و دیگر مورد اهمیت نخواهد بود. بازهم آنهایی باقی خواهند ماند که واقعا" دکترای علمی گرفته اند. در همه مقاطع تحصیلی این موضوع صادق است و اختصاصی به دوره دکترا ندارد. همین حال حاضر در بسیاری از مجموعه های اداری و صنعتی کشور افرادی که فقط مدرک تحصیلی دارند حتی در بالاترین موقعیت های شغلی از قبیل ریاست فلان اداره و سازمان و مدیریت فلان شرکتها و مدیرکل فلان وزارتخانه و..... اما فاقد تخصص و مهارت های لازم هستند بشدت به آندسته از متخصصین دارای مهارت وابسته هستند. هرچقدر هم بگوییم که فلانی با پول و پارتی بالا آمده بازهم در نهایت آنانی موفق هستند و همیشه باقی می مانند که واقعا" متخصصند و سایرین فقط عنوان مدیرکل و سفیر و وزیر و ..... را به گرده می کشند. (2613372) (alef-10)
 
پیمان
۱۳۹۳-۱۱-۱۲ ۱۸:۲۸:۳۵
ما وقتی ازدانشگاه باهنرکرمان لیسانس می گرفتیم یادم هست تو رشتمون عمران یه درس بود به نام زلزله ؛ یادم هست هیج ترمی هیچ دانشجویی نمی تونست از 14 بالاتر بگیره (البته استثناهم داشت)درواقع پوست آدم کنده می شد بابامون جلو چشمون می اومد تا پاس می کردیم---- اما چند وقت پیش یه دانشجویی دیدم تویکی ازواخدهای دانشگاه آزاد تهران(رشته عجیب تکنولوژی عمران) که می گفت ترم قبل زلزله داشتم گرفتم 18 ؛ البته اینش برام عجیب نبود بلکه زمانی دود از سرم بلند شد که متوجه شدم تعریف سینوس یه زاویه را نمی دونه و بلد نیست اتحاد دوجمله ای را حل کنه : تازه می گفت من تحلیل یک را زودتر از تحلیل 2 پاس کردم ؛خدایا ما بکجا رسیدیم !!!!البته بگم از اون ورودی ما 5 نفر همین الان تو بهترین دانشگاه های آمریکا دارن phd می خونن -شاید ما هم باید می رفتیم !!
اولاً دانشگاه آزاد داره تیشه می زنه به ریشه علم و دانش تو ایران
دوماً : خود مردم باید کاررا بجایی برسونن که اعتبار مدرک دانشگاه آزاد بیا در حد صفر - صفر مطلق - کار این دانشگاه مثل اینه که دانشگاه پریستون یا هاروارد بیان تو مقطع دکتری 1000 نفر یکجا بگیرن
ببینین آمریکا یا کانادا چی میشدن !!!ا
سوماً:گر بخواهیم منصفانه نگاه کنیم دانشگاه پیام نور تو مسیر درستری داره حرکت می کنه چون خیلی از بچه هاشه که من دیدم تو رشته های پایه حرفی برا گفتن داشتند
دانشگاه علمی کاربردی منصفتر هست چون حداقل بچه هاشون ادعایی ندارن و یه مقذار عملی تر هستند و بدردبخورتر
پردیس های داشگاه دولتی هم مثل یه طیف هستند که توشون هم دانشجوی شریف داره درس میخونه و هم دانشگاه های دیگه ولی فارغ التحصثل شدن ازشون براحتی نیست و در بعضی رشته ها هم ترازدانشگاه اصلی جلو می رن
ازنظر من هر کی بره دانشگاه آزاد بدترین کار ممکن را تو مسیر درست زندگیش کرده چون درواقع دست زده به خود فریبی (2655442) (alef-13)
 
هادی
Netherlands
۱۳۹۵-۰۵-۲۲ ۱۶:۰۰:۱۳
من تکنولوژی عمران دانشگاه شهید رجایی خوندم و برا بار اول ازمون محاسبات نظام مهندسی قبول شدم با اینکه خیلی از بچه های عمران - عمران موفق نشدند. ارشد هم علم و صنعت قبول شدم. پس خواهشا مسخره نکنید مهندسی تکنولوژی عمران به صورت ناپیوسته ارائه میشه. (3880524) (alef-11)
 
ارشد
۱۳۹۳-۱۱-۱۵ ۲۳:۳۶:۲۵
در هر مرحله ای برای دهه شصتی ها یک تله و یک دام رو پیش بینی کنید . از آزمونهای استخدامی نمیه دوم دهه 80 بگیرید تا این فاجعه که به بهانه جلوگیری از خروج ارز انجام میشه . اینا حالا حالا ها با ما کار دارن ارشد داره تموم میشه نوبت دکتری است بعدشم لابد موسسه هایی برای پرورش پروفسور درست میکنن تا دهه شصتی ها بیکار نشینن. اکثر این دهه شصتی ها شغل ثابتی ندارن و حتی شرایط زندگی خوبی هم نداشتن . آخرین ضربه قضیه بازنشستگی این دهه پرافتخار هست . اونجاست که پول بازنشسته ها رو احتمال زیاد قسطی میدن . بعد باید به فکر مرگ این عزیزان باشن . تاسیس قبرستانها و مساجد جدید برای برگزاری مراسم این بزرگواران میتونه فرصتهای شغلی زیادی رو 20 30 سال آینده فراهم کنه . سرمایه گذارهای عزیز به گوش باشن . شنیدم یکی از دانشگاههای انگلیس از 110 سال پیش در رشته فلسفه هیچ سالی بیشتر 50 نفر پذیرش نکرده چون میدونه نه جامعه نیاز داره نه واقعا میشه بیشتر ازاین تعداد رو درست تربیت کرد . برای این دولت و دولت قبل و همه اونهایی که با زندگی معصوم ترین جونایی این مملکت همه جوره بازی کردن متاسفم . کسی باید وارد دانشگاه بشه که لیاقت داره نه پول . مگه میشه تو یه رشته 40 تا دانشجوی دکتری داشت در حالی که برای ارشد همین رشته استاد به اندازه کافی ندارید و پایان نامه ها رو زمین مونده. من فقط از خدا میخوام حق شمارو کف دستتون بذاره. (2663903) (alef-10)
 
مهدی
۱۳۹۳-۱۱-۲۴ ۲۰:۰۴:۳۵
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
بنده فارغ التحصیل واحد علوم و تحقیقات تهران و عضو هیات علمی این دانشگاه هستم.بنده با دوستانم در خصوص چالشها و مسائل رویاروی این دانشگاه صحبت کردم.به عنوان عضو هیات علمی این دانشگاه معتقدم نبایستی در خصوص این دانشگاه ناحقی کرد.بخشی کوچکی از دانشجویان این دانشگاه هستند که واقعا درس می خوانند و عده ای زیادی هم هستند که دانشگاه را با پارک و بازار اشتباه گرفته اند.با این حال با روند جذب دانشجو به هر تعدادی در هر مقطعی مخالف نیستم.ایالات متحده مبدع تفکر توده ای کردن نظام آموزش عالی بوده و به واسطه پارادایم مذکور به قطب علمی دنیا تبدیل شده است به گونه ای که بیش از 25% درآمد حاضر این کشور را صادرات دانش تشکیل می دهد.به هر حال چالش ما از دانشگاههای ازاد و دولتی نیست بلکه نظام جذب فارغ التحصیلان در بازار کار است که قبل از اینکه متاثر از ارزیابی دانش افراد باشد متاثر از پیوندهای خانودگی , ارتباطات سیاسی , ارتباطات فامیلی است.توی کشوری که ورود افراد به مشاغل بر مبنای دانش فرد تعیین نمی گردد چرا منتظر رقابت دانشجویان برای کسب علم و تقلایی علمی شان باشیم.با این حال بنده به جای مباحث بیهود پیشنهادم این است که سامانه جذب و استخدام دولت طراحی و فارغ التحصیلان بدون لحاظ نام دانشگاه و پیوندها و ارتباطاتشان به صورت دقیق ارزیابی و وارد نظام اداری کشور شوند.اگر فارغ التحصیل ما متوجه این موضوع باشد که که مکانیزم موثری برای ارزیابی تواناییهایش وجود دارد و اشتغال آتی مشروط به ارتباطات مافیایی نیست مجبور خواهد بود بدون توجه به عنوان دانشگاهش برای ارتقاء دانش و توانایهایش تلاش کند.فرمول مذکور فرمول ساده ای است که اجرای آن عزم ملی می خواهد. (2678937) (alef-10)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۱۱ ۲۱:۳۲:۰۵
درود بر شما. نظر جنابعالی کاملا منطقی هست. (3959783) (alef-11)
 
علی اقا خان
۱۳۹۳-۱۱-۲۹ ۲۰:۰۴:۱۵
شمایی که مخالف پذیرش چند برابری دانشگاه ازادید /همه اشتباه میکنید .اول اینکه کسیکه ازاد را انتخاب میکنه فکر پولش هم کرده دوم همین جوان حتما که نباید بره دانشکاه تهران مدرک بگیره همه سر فصلهای دروس برای تدریس یکی هستند واستاد خوب هم در یکجا جمع نشده ملاک اصلی فقط تلاش دانشجو هست تازه خود شما خدا وکیلی با چه رتبه ای و با چه سهمیه ای اون وقتا رفتی دانشگاه زیاد مردم را اذیت نکن (2690665) (alef-10)
 
علی میرزا
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۰:۳۶:۴۰
چرا اینهمه افزایش ظرفیت را در رشته های پزشکی نمی دهند؟ (2835181) (alef-10)
 
محسن
۱۳۹۴-۰۳-۰۲ ۰۰:۳۰:۴۰
به نظر من دانشگاه آزاد نقش کلیدی در توسعه علوم و فرهنگ عمومی کشور داشته . باور کنید من خودم کارمند دانشگاه دولتی هستم و در دانشگاه آزاد تحصیل کردم. باور کنید به لحاظ سطح سواد و سطح علمی تفاوت چشمگیری نیست. میشه گفت در دانشگاه های دولتی دانشجوی بیسواد وجود نداره. یا بالعکس در دانشگاه آزاد نخبه نیست. دانشجویی که مثلا 80-90 میلیون هزینه می کنه واسه دکتری و در آخر تلاش هم نمیکنه و به راحتی مدرک میگیره، همون بهتر که بیسواد بمونه. بستگی داره به خود دانشجو دیگه. من در دانشگاه دولتی هم خیلی ها رو دیدم که در نهایت به دلیل مشکلات مالی و یا عدم امکانات لازم و یا نبود شرایط خوب در آخر کار دست به داده سازی می زنن. واقعا دانشگاه خوب میتونه تاثیر گذار باشه . اما باور کنید همه چی نیست. در ضمن واحدهای پردیس وزارت علوم هم تقریبا اندازه دانشگاه آزاد پول میگرن و پذیرش توی اونا هم راحته. واقعا نوع دانشگاه ملاک نیست. مهم تلاش و پشتکار خود دانشجو هست. (2903973) (alef-11)
 
کمال
۱۳۹۴-۰۳-۲۹ ۱۰:۲۹:۰۸
سلام دوست عزیز
من هم با نظر شما موافق هستم
اگر فیلتر ورودی دانشگاه ها راحت تر باشد ولی در عوض فیلتر خروجی را سخت تر کنند تمام دغدغه های دوستان هم برطرف می شود کاری که در دانشگاه های معتبر دنیا انجام می شود. نمی توان هیچ دانشگاهی را متهم به مدرک گرایی کرد چه بسا ما در دانشگاه دولتی هم دانشجویانی داریم که با وجود استفاده از بودجه بیت المال پس از ورود به بازار کار سواد آنچنانی ندارند. مشکل ما یکی فیلتر خروجی و دوم ارتباط دانشگاه با صنعت و بازار کار است که اگر مسئولان توجه کنند خیلی راحت این مشکل برطرف می شود چون من خودم کارشناس ارشد عمران گرایش سازه هستم و فارغ التحصیل دانشگاه آزاد ولی با پشتکار زیاد خودم را با کارهای اجرایی رشته ام گره زدم هرچند که دانشگاه اقدامی در این خصوص برای من انجام نداد و فرد نسبتا" موفقی هستم
باتشکر از تحمل دوستان (2976620) (alef-11)
 
اشكان
۱۳۹۴-۰۶-۲۸ ۰۴:۰۴:۵۹
من امسال با رتبه تك رقمي دكتري ازاد تهران قبول شدم ولي ثبت نام نكردم دوستان به خدا دارن ما را مسخره ميكنن دوست من با دو ترم مشروطي بدون پايان نامه وليسانس غيرمرتبط بدون سابقه علمي پذيرش شده (3196991) (alef-3)
 
حسین
۱۳۹۴-۰۹-۱۴ ۱۲:۱۰:۵۷
سلام
اصلا این دانشگاه آزاد را جمع کنید
حرف و حدیث تمام
یا علی (3365800) (alef-11)
 
آرش
۱۳۹۴-۱۰-۲۳ ۰۱:۱۴:۰۴
مقدار پذیرش دانشجو دانشگاه آزاد بالاست اما بقیه دانشگاهای غیرانتفاعی هم روش خوبی ندارن.
درصد زیادی هم به تلاش خود دانشجو بستگی داره من کسایی رو میشناسم که از دانشگاه آزاد زاهدان، توی مقطع ارشد دانشگاه فردوسی مشهد و صنعتی شریف روزانه قبول شدن (3464066) (alef-11)
 
سید
۱۳۹۴-۱۱-۰۲ ۱۹:۴۲:۴۵
سلام دانشگاه آزاد مثل یک مغازه میماند فقط تولید مدرک میکند تعداد دانشجویان دکتری از تعداد دانشجویان کاردانی بیشتر شده به نظر شما نباید به فکر استاد راهنما واستاد مشاوره برای دانشجویان نیستند فقط به فکر انداختن دانشجویان وپول درآوردن هستند وهیچ مسولی هم جلوی این کار را نمیگیرد چرا به فکر خدا نیستند همه در برابر خدا مسول هستند (3487848) (alef-11)
 
ash
۱۳۹۴-۱۱-۰۸ ۲۳:۰۸:۲۹
مدرک و درس و تحصیل همه بهونه برای کار و زندگی بهتره.
وقتی کار نیست همه به سمت پول خرج کردن و مدرک گرفتن افتادن از دکتری دولتی گرفته تا دکتری آزاد.....مشکل اصلی نبودن شغل مناسبه،مطمئنآ اگر کارباشه هیچکس با مدرک فوق لیسانس توی شرکت به عنوان نیروی خدماتی کار نمیکنه.
بهای عمری که صرف مدرک گرفتن گذاشته خیلی ارزشش بیشتره .
امیدوارم اوضاع کشور به سمت و سویی بره که زمینه کار مناسب فراهم بشه تا جوان ها از بیکاری درس نخوانند این عمر ارزشمندو توی سرو سامان دادن به زندکیشون بکار بگیرن تا مدرک. (3504223) (alef-11)
 
احمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۰۹ ۱۴:۱۱:۲۴
دانشگاه ازاد نروید وعمرتان راصرف دانشگاه ازاد نکنید من دبیر اموزش وپرورشم بزرگترین اشتباهم رفتن به ارشد دانشگاه ازاد بود بیسوادی تمام حاکم است نمی دانم چرا اشتباه کردم داشتم سراسری براش می خوندم اصلا مدرک ازاد کارایی ندارد بچه هاتان نفرستید دانشگاه ازادقشم امده دکترای چندین رشته گرفته خدا گرفتارشان کنه پول مفت به جیب می زنن دکترای زبان انگلیسی الکی بیسوادی زدند (3672660) (alef-11)
 
علوی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۲۳ ۰۰:۵۸:۳۰
با نگاه به نظرات میبینم، هر کسی نسبت به شرایط ذهنی خودش قضاوت کرده..
واقعیت آین ه که دانشگاه آزاد های الف شهر های بزرگ کیفت بهتری دارند و قبولیش سخت تره و اما دانشگاه سراسری شامل غیر انتفاعی و پیام نور و... هست که گاهن از دانشگاه آزاد خیلی پایین تر هستند واسه نمونه یه سری به غیر انتفاعی آرم شیراز بزنید....
اما در مورد مالزی و هند و... بگم که واسه کنفرانس رفتم و واقعا سطح پایین ی دارند... (3971773) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.