نظر منتشر شده
۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 414972
در رثای رایزن شهید، حجت الاسلام ابراهیم انصاری؛
ما قربانی تروریسم هستیم
فرزانه زنگیان، ۲۷ آبان ۹۵
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۰۶
 روز بیست و هشتم آبان ماه سال 1392 صدای انفجارهای مهیبی ، پایتخت لبنان را به لرزه درآورد. صدایی که به سرعت به گوش جهانیان رسید و یکی از ناگوارترین رخدادهای سیاسی آن سال را رقم زد.

عوامل انتحاری گروه تکفیری عبدالله عزام ، تحت سرپرستی ماجدالماجد ، تروریست معروف تبعۀ عربستان با برنامه ای دقیق و حساب شده ، قصد حمله به سفارت ایران و انهدام کامل ساختمان آن را داشتند که با تلاش نیروهای امنیتی سفارت و وقوع اتفاقاتی غیر قابل پیش بینی ، از اجرای کامل نقشۀ خود باز ماندند.

   این انفجارهای انتحاری منجر به کشته و زخمی شدن تعدادی از اهالی لبنان و چند تن از ایرانیانی شد که در اطراف محل حضور داشتند . اما در آن صبح پاییزی غمگین ، ترکش های کینه و دشمنی بمب های تروریسم بین الملل ،  سر و سینه و گردن مردی را شکافت که بسیاری او را شهید وحدت اسلامی می دانند.

حجت الاسلام ابراهیم انصاری ، رایزن وقت جمهوری اسلامی ایران در لبنان که عمری را در راه وحدت شیعه و سنی و مبارزه با افراط گرایی و خشونت و تبلیغ عملی و اخلاقی رافت اسلامی سپری کرده بود ، در پی این حملات ، دچار جراحات شدید شده و به رستگاری شهادت نائل آمد.  

مردی از سرزمین نخلستان های جنوب استان فارس که به خونگرمی و ملایمت معروف بود و در طی سال های طولانی فعالیت های فرهنگی اش ، بخصوص هفت سالی که تصدی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلای ایران در سودان را بر عهده داشت ، جز به صلح و آرامش و همبستگی بین مسلمانان و دوری از خشونت نیندیشید و حتی خود نیز در رفتار شخصی و اجتماعی به ملاطفت و ملایمت و گذشت و شکیبایی معروف بود.

بی جهت نبود که پس از شهادتش ، رکن آبادی عزیز، سفیر سابق ایران در لبنان  که امروز او را نیز در میان خود نداریم ، ایشان را رایزن عشق نامید .

آیا آن جوانک تروریست بیست و چند ساله ای که با حمایت پنهان صهیونیسم بین الملل و رژیم های حامی القاعده و تفکر تکفیری در منطقه ،  مقابل سفارت ایران در لبنان دست به عملیات انتحاری زد و پیکر حجت الاسلام انصاری را به خون نشاند ، هرگز در مخیله اش می گنجید که حدود نیم قرن تفکر آشتی جویانه و همبستگی و برادری بین مسلمانان  و ایستادگی ملت های منطقه در برابر استثمار قدرت های بزرگ جهانی را به خاک و خون می کشد؟

تفکری که با تضعیف آن ، قدرت های بزرگ غربی و دست نشانده های آن ها در خاورمیانه ،موفق به ایجاد گروه هایی شدند که با قرائتی جنگ طلبانه و خشونت بار از اسلام ، جهان را دچار بحران های بی سابقه و خاورمیانه را صحنۀ منازعات خونین کنونی کرده اند.     

پس از شهادت رایزن جمهوری اسلامی ایران در بیروت ، دفترهای یادبودی به نام ایشان در سفارت خانه های ایران در کشورهای مختلف ، برای نگاشتن یادداشت های سفرا ، دیپلمات ها و وابستگان سیاسی و علاقه مندان عادی گشوده شد.

در یکی از این دفترها  درسفارت ایران در برزیل ، یکی از امضا کنندگان با درود به روان پاک دیپلمات ایرانی که در لبنان کشته شد، از تروریسم به عنوان پدیده ای شوم یاد می کند که زندگی و آرامش مردم را بر هم زده و جهان را دچار ویرانی می کند.

در سومین سالگرد شهادت حجت الاسلام ابراهیم انصاری ، با گشودن دوبارۀ این دفترها و خواندن جمله های یادبود شهادت ایشان ، این سوال در ذهن ها نقش می بندد که چرا ملتی که خود بزرگ ترین قربانی و هدف نظام تروریسم بین المللی است ، امروز به جرم ناکرده به مجازات تحریم، دچار شده است ؟ تحریم های ناعادلانه ای که در پشت آن، حامیان و نقش آفرینان ایجاد تفکر تروریستی و خوی ستیزه طلبی ، همچنان قدرت نمایی می کنند.                                                                                                                                         
 
کلمات کلیدی : حجت الاسلام ابراهیم انصاری+سفارت ایران در لبنان
 
سارا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۸ ۱۵:۳۷:۲۰
دیروز دوباره جمهوری خواهان امریکا با فروش هواپیمای مسافربری به ایران مخالفت کردندو ایران را حامی تروریسم نامیدند (4021301) (alef-13)
 
مهدی رجبی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۸ ۱۹:۳۶:۳۵
چرا در صدا و سیما خبری از ایشان منعکس نشده ؟ من پس از خواندن این مطلب سرچ کردم و دیدم بیشتر خبرگزاری ها در بارۀ شهید انصاری نوشته اند . اما صدا و سیما کار ویژه ای نکرده . مستندی هم از زندگی ایشان دیدم به نام « آرام چون نیل» که البته آن را هم صدا و سیما نساخته و ظاهرا سازمان ارتباطات اسلامی متولی بوده که اگر سرچ کنید در اینترنت میتوانید ببینید. کلا صدا و سیما منعکس نکرده و من اصلا آقای انصاری را نمی شناختم. این جفا به شهیدان ملی است! (4021436) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.