نظر منتشر شده
۱۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 356742
نمرات بهتر برای دانش‌آموزان پولدارتر!
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۲۱:۰۴
آذر ماه سال گذشته بود که معلم «علی» اعلام کرد نمی تواند تمام نکات کتاب را در ساعات درسی به بچه ها آموزش دهد. زیرا که حجم مطالب بسیار بالاست. بنابراین از دانش آموزان خواست که به نوبت برای کلاس خصوصی از او وقت بگیرند تا ادامه مطالب کتاب را در منزل به آنها یاد بدهد. او قیمت هر ساعت تدریس را صد هزار تومان تعیین کرده بود.

مشکلات فرهنگیان مدت هاست که مطرح می شود و هر بار با وعده و وعید مسئولان خاتمه می یابد؛ وعده هایی که هیچ کدام از آنها اجرایی نمی شود و بسیاری از آنها به فراموشی سپرده می شود. فرهنگیان بارها و بارها مقابل مجلس تجمع کردند و از این طریق اعتراض خود را به گوش بهارستانی ها رسانده اند. همین مسئله باعث شد تا وزیر آموزش و پرورش به مجلس خوانده و از او چرایی رفع نشدن مشکلات فرهنگیان پرسیده شود. اما متاسفانه همچنان مشکلات فرهنگیان پابرجاست.

به گزارش فردا، سهل انگاری در رفع مشکلات معلمان آسیب های جدی ای را به دنبال خود داشته است. برخی از معلمان به ناچار برای تامین مخارج زندگی خود به شغل دوم روی آوردند. و این دو شغله شدن آنها باعث شد تا نتوانند با انرژی و تمرکز بیشتری به دانش آموزان درس بدهند و به عبارتی از کیفیت آموزشی آنها کاسته شد. همچنین آنها که دیگر فرصتی برای به روز رسانی دانش خود نیز نداشته و همان مطالب چند سال پیش را به دانش آموزان خود آموزش می دهند.

آسیب ناشی از مشکلات فرهنگیان به اینجا ختم نمی شود. متاسفانه مدت هاست که برخی از معلمان به دانش آموزان خود توصیه می کنند که کلاس های خصوصی در ساعتی خارج از ساعات درسی با خودشان و یا فردی که معرفی می کنند، تشکیل دهند. این در حالی است که این دسته از معلمان برای تامین مخارج زندگی خود، مبالغی هنگفت را برای هر ساعت تدریس در این کلاس ها تعیین می کنند. آن دسته از معلمان هم که فرد دیگری را برای تدریس خصوصی به دانش آموزان خود معرفی می کنند، درصدی را برای واسطه شدن در این فرآیند دریافت می کنند.

تدریس خصوصی اجباری برای دانش آموزان

نادیا ۳۷ ساله، یک پسر دانش آموز به اسم علی دارد که در مقطع هشتم دبستان در یکی از مدارس غرب تهران درس می خواند. او در این رابطه به خبرنگار «فردا» می گوید: شهریه مدارس از همان ابتدای سال به مبلغ ۲۰۰ هزار تومان از طرف مدرسه دریافت شد. چند روزی گذشت تا اینکه متوجه شدم سرعت تدریس معلم کلاس پسرم به کندی پیش می رود.

این خانم ۳۷ ساله ادامه می دهد: آذر ماه سال گذشته بود که معلم علی اعلام کرد نمی تواند تمام نکات کتاب را در ساعات درسی به بچه ها آموزش دهد. زیرا که حجم مطالب بسیار بالاست. بنابراین از دانش آموزان خواست که به نوبت برای کلاس خصوصی از او وقت بگیرند تا ادامه مطالب کتاب را در منزل به آنها یاد بدهد. او قیمت هر ساعت تدریس را صد هزار تومان تعیین کرده بود.

نادیا می افزاید: من و چند نفر از اولیای دانش آموزان این موضوع را با مدیر مدرسه در میان گذاشتیم و توقع داشتیم که معلم مربوطه را توبیخ کند و به او تذکر جدی بدهد اما متاسفانه مدیر مدرسه این مسئله را انکار کرد و گفت تمام مطالب در کلاس مطرح شده و دانش آموزان برای تمرین بیشتر می توانند از کلاس های خصوصی استفاده کنند.

مادر این دانش آموز می گوید: ما هیچ مدرکی برای اثبات این موضوع نداریم و ناچار شدیم تا از این کلاس های خصوصی استفاده کنیم. کلاس هایی که برای ما هزینه زیادی داشت اما علی توانست در آن مطالب کتاب را یاد بگیرد و در امتحان دی ماه خود نمره کامل را بگیرد.

نمرات بهتر برای دانش آموزان پولدارتر!

آن طور که به نظر می رسد با فرا رسیدن فصل امتحانات، بازار کلاس های خصوصی از سوی معلمان مدارس داغ تر شده و در ازای یک ساعت تدریس هزینه های آنچنانی دریافت می شود. این در حالی است که دانش آموزانی که از این کلاس ها استفاده می کنند نسبت به آنهایی که در این کلاس ها شرکت نمی کنند، نمرات بهتری می گیرند!

از یک سو معلمان با مشکلات معیشتی دست و پنجه نرم می کنند و از سوی دیگر پرداخت هزینه کلاس خصوصی برای خانواده هایی که فرزندان خود را به کلاس های دولتی می فرستند، آسان نخواهد بود.

والدین تامین کننده مخارج زندگی معلمان

ناکارآمدی آموزش و پرورش در تمام ادوار موجب شده تا به جای تامین مخارج زندگی معلمان از سوی دولت، خانواده ها مبالغی را در قالب کلاس های خصوصی به حساب معلمان واریز کنند. از سوی دیگر با روی کار آمدن دولت یازدهم نیز این مشکلات نه تنها حل نشد بلکه بیش از قبل قوت گرفت.

متاسفانه اولیای دانش آموزان مدرکی برای اثبات برگزاری این کلاس های اجباری و واریز مبالغ هنگفت به حساب معلمان مدارس ندارند زیرا که این معلمان تنها به عنوان یک پیشنهاد به دانش آموزان خود موضوع کلاس های خصوصی را مطرح می کنند و دانش آموزان به دلیل ترس از نگرفتن نمره مطلوب از امتحانات خود راضی به حضور در این کلاس ها می شوند. دانش آموزانی که نگرانند که تمام نکات کتاب درسی خود را نیاموخته باشند و امید دارند که این نکات در کلاس های خصوصی مطرح شود. بنابراین هر بار داستان اجبار تدریس خصوصی از سوی برخی از معلمان مدارس با نزدیک شدن به امتحانات تکرار می شود.

بازرس آموزش و پرورش: برگزاری کلاس های خصوصی از سوی معلمان مدارس دولتی تخلف است

یکی از بازرسان آموزش و پرورش در رابطه با این کلاس های خصوصی اجباری از سوی معلمان مدارس می گوید: در مدارس غیر انتفاعی هر معلمی می تواند برای دانش آموزان خود کلاس های خصوصی بگذارد و این کلاس ها که با رضایت خود دانش آموزان برگزار می شود، تخلف به حساب نمی آید. اما آن دسته از کلاس های خصوصی که از سوی معلمان مدارس دولتی برای دانش آموزان تعیین می شود، حتی اگر با رضایت دانش آموزان باشد تخلف محسوب می شود، زیرا که معلمان موظف هستند که در طی همان ساعات کاری خود، آموزش های لازم را به دانش آموزان خود بدهند.

وی ادامه می دهد: در برخی از مدارس دولتی برگزاری کلاس های فوق برنامه مانعی ندارد. این کلاس ها با نرخ تعیین شده از سوی آموزش و پرورش برای تمرین بیشتر دانش آموزان برگزار می شود.

این بازرس در پایان تاکید می کند: اولیای دانش آموزان هنگام مواجه شدن با این تخلفات می توانند با بازرسی آموزش و پرورش (۸۲۲۸۲۲۲۶-۸۲۲۸۲۲۰۵) تماس بگیرند. و نام مدرسه، پایه تحصیلی فرزندشان و نام معلم را در اینجا ثبت کنند. پس از آن مسئولان مربوطه به مدرسه مراجعه می کند و با معلمان متخلف برخورد خواهد کرد.
 
کلمات کلیدی : دانش آموزان+معلم
 
سردار بی ادعا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۰۶ ۲۱:۳۱:۴۱
سلام امروز به اداره رفتم کارگزینی داشت حکم های سال جدید را می زد گفتند بنا بر بخشنامه جدید تفاوت تطبیق از احکام حذف خواهد شد وبرای من حدود 110 هزار تومان در سال جدید از مبلغ دریافتی ام کم می شود یعنی امسال معلمین افزایش حقوقی نخواهند داشت بنابر این من هم در سال تحصیلی آینده با قوت بیشتر ی دنبال شغل دوم می روم و وجدانم نیز آسوده خواهد بود حقوقمان را که زیاد نکردند هیچ کم نیز نمودند ! جالب است برای کم کردن حقوق آماده اند ومی گویند حکم دیوان عدالت است ملی همین حکم دیوان عدالت برای پرداخت حق لباس ،هزینه ایاب وذهاب ،حق مسکن و فوق العاده شغل و..... یعنی ....وارزشی ندارد (3726321) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۰۶ ۲۱:۳۴:۱۸
همون دانش آموزانی که نفوذ داشتند وتاثیر معدل در کنکور را به تصویب رساندند وآینده مال آنهاست (3726327) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۳-۰۶ ۲۲:۰۴:۰۷
من سال ١٣٧١ در مازندران فارغ التحصيل شدم در دوران دبيرستان دبيران شيمي فيزيك و رياضي در تدريس كوتاهي كرده و اگر سوالي ميپرسيديم ميگفتند جواب ان مال كلاس خصوصي هست و شاگرداني كه در كلاس خصوصي ان دبير شركت ميكردند قبولي خرداد شان تضمين ١٠٠٪ بود-به همين جهت من و ساير هم كلاسي ها مجبور بوديم كلاس خصوصي برويم مثل كلاس مدرسه دبير يك اتاق منزل رو به شكل كلاس دراورده و حداقل ١٦صندلي در ان قرار ميداد و ميگفت من براي اين ساعت كلاس در ان زمان ١٠٠هزار تومان مي خوام چه يك نفر باشيد چه ١٦نفر (3726351) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۳-۰۶ ۲۲:۰۶:۳۰
در دانشگاه هم همینطوره
ملاک نمره شده پول جنسیت زیبایی
خیلی بد وضعیتی شده (3726353) (alef-11)
 
معلم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۰۶ ۲۲:۴۶:۵۵
درصد خیلی کمی از معلمان اون هم رشته های خاص اینطورند اون هم بخاطر مشکلات مالی معلمان ......... پزشکها این همه پول میگیرند تازه مسئولش ون میگه زیر میزی حقشون هست (3726388) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۰۶ ۲۲:۳۲:۰۳
من در اینجا کاری به کم یا زیاد بودن حقوق کسی ندارم اما مورد وزارت بهداشت برای همه هشدار دهنده است منابع و بودجه کشور کاملا مشخص و محدود است بنابراین تقاضای افزایش حقوق هر کسی و تقاضای رسیدگی به مشکلات هر قشری، مستقیما و بدون هیچ تردیدی به معنای بدتز شدن وضع سایرین است یعنی اگر حقوق پزشکان تحت نام اصلاح تعرفه یا کارانه و ... بیشتر شود این به معنای بد شدن وضع حقوق مثلا اساتید دانشگاه خواهد بود چون بودجه ای برای اصلاح حقوق آنها نمی ماند اگر حقوق کارکنان دادگستری بیشتر شود دیگر نمی توان حقوق مثلا پرسنل بهزیستی را افزایش داد اگر حقوق قضات افزایش یابد دیگر نمی توان حقوق وزارت مسکن و شهرسازی را بیشتر کرد
خیلی عالی بود اگر می شد حقوق بعضی را زیاد کرد بدون اینکه وضع دیگران بدتر شود اما متاسفانه چنین امری ممکن نیست
این به آن معنا نیست که الان وضع حقوق بر اساس عدالت و شایستگی است ابدا طی 5-6 سال گذشته حرکت هایی شده که کلا نظام پرداخت ها را غیر مبتنی بر عدالت و شایستگی کرده و سه گروه برنده بوده اند 1- کارکنان دادگستری و کل زیر مجموعه های قوه قضاییه 2- پزشکان و زیر مجموعه وزارت بهداشت 3- خانم های معلم با توجه به سطح کارشون در قیاس با سایر خانم های کارمند و مشکلاتی که در رابطه با زندگی خانوادگی پیدا می کنند
بازندگان هم کارکنان سایر وزارتخانه ها و خانم های غیر معلم و ... بوده اند (3726373) (alef-13)
 
ایرانی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۰۶ ۲۲:۴۸:۲۷
باید حقوق معلمان درست شود وگرنه اش همین و (3726389) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۰۸ ۱۰:۵۰:۴۴
با 4 ماه تعطيلي بازهم مي گوييد حقوقمان كم است من فوق ليسانس دانشگاه دولتي دارم و در حال حاضر دانشجوي سال سوم دكتري در يكي از بهترين دانشگاههاي ايران هستم حاضرم با تمام توان با ماهي حداكثر يك ميليون تومن و يك بيمه كار كنم ولي افسوس به ما حتي فرصت شركت در آزمون را به واسطه شرط سني ندادند فرصتهاي استخدامي ما در 8 سال دوره احمدي نژاد نابود شد الان هم شزط سني و تحصيلات بالا فرصت را از ما گرفت من كه ازشون نمي گذرم مجبورم برم مدرسه غير انتقاعي با ماهي 500 تومن كار كنم (3728087) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۰۶ ۲۳:۰۵:۱۱
خوش به حال آن معلمان که دانش آموز خصوصی می توانند داشته باشند . ما که در 23 سال تدریس در مدارس دولتی با دانش آموزانی مواجهه هستیم که حتی ... ندارند و معمولا هیچ تدریس خصوصی وجود ندارد و از طرف مدارس و معلمان به دانش آموزان کمک مالی نیز می شود . گرچه زندگی معلمی مشقت بار است . لطفا همه ایران را با بعضی از مناطق برخوردار تهران و برخی شهر های برخوردار مقایسه نفرمایید . (3726406) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۰۷ ۰۰:۰۵:۱۶
پايه هشتم دبستان؟!!!! (3726454) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۰۷ ۰۰:۰۷:۳۶
متاسفانه دربعضی از مدارس غیر انتفاعی هم معلمان به شاگردان در منازلشان خصوصی درس می دهند وبا گرفتن هدیه وکادو نمره قبولی می دهند یعنی هم از توبره می خورند هم از اخور هم شهریه های کلان می گیرند هم کلاس خصوصی می گذارند (3726457) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۰۷ ۱۱:۳۸:۱۷
این مسئله فقط در مناطق برخوردار وجود دارد.وردر مناطق محروم وجنوب شهر از این خبرها نیست.درضمن معلمین در تمام رشته ها از این کلاسها ندارندوفقط دروس خاصی هستند که این طور میباشند. (3726757) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۰۷ ۱۴:۳۲:۵۵
یاد دانشگاه و دوران دانشجویی خودم افتادم. چرا عدالت هیچ کجا به درستی اجرا نمیشه (3726948) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.