نظر منتشر شده
۳۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 194607
در حول و حوش يك جنايت فرهنگي
زهير توكلي، 12 مرداد 92
تاریخ انتشار : شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۰۴:۴۲
پس از انتشار يادداشت « كلاس تابستانه» مصمم شدم يك بار ديگر درباره موضوع آن يادداشت بنويسم. اين بار با عنواني تندتر، زيرا در همين مدت يعني فاصله ميان نوشتن يادداشت قبلي تا انتشار آن، ابعاد فاجعه را به چشم ديدم.

اول ماه رمضان در كلاس فقط دو نفر از بچه‌ها روزه نبودند و يك هفته بعد، آن دو نفر شده بودند ده دوازده نفر و به چشم ديدم كه دانش‌آموز، بي‌خيال روزه گرفتن مي‌شود، زيرا پنج روز در هفته مجبور است از 7/5 صبح تا 1/5 بعدازظهر در كلاس درس رسمي شركت كند. نوجوان پانزده شانزده ساله در اين هواي سوزاني كه آدم بزرگ‌هايش زه مي‌زنند، حوالي 2/5 به خانه مي‌رسد. روزه به دهن و اگر بتواند بخوابد كه بسياري از ما از ظهر به بعد، از زور تشنگي و گرسنگي خوابمان نمي‌برد، تازه بعد از افطار بايد برود سراغ تكليف و تمرين و درس و مشق و آماده شدن براي امتحان و ساير خفت و خواري‌هاي طول سال تحصيلي كه همه به جاي خود در تابستان هم براي اين بخت‌برگشتگان برقرار است؛ پس بي‌خيال روزه گرفتن مي‌شود.

مدرسه اجباراً دانش‌آموز و دبير را هفت هفته در تابستان به مدرسه مي‌كشاند. برنامه كار كلاس‌ها هم موضوعات ذوقي و تفنني نيست تا شايد قدري از زهر اجباري بودن دوره تابستاني را بگيرد.
لابد مي‌گوييد: مواد تفنني و ذوقي يعني چه؟ فهرست بلندبالايي مي‌شود تهيه كرد. همين لحظه برايتان قلم‌انداز مي‌كنم؛ از اين قبيل:

- كلاس‌هاي ادبي و هنري مانند شعر و قصه‌نويسي و تئاتر و نقد فيلم و رمان‌خواني و نوازندگي و آشنايي با مكاتب موسيقي ايران و جهان و...
- كلاس‌هاي آموزش صناعات ظريفه مثل نقاشي و طراحي و خوش‌نويسي و منبت‌كاري و معرق‌كاري و سفال‌گري و...
- برنامه‌هاي ورزشي مثل استخر و فوتبال سالني و واليبال و بسكت‌بال و تنيس و هنرهاي رزمي و...
- كارگاه‌هاي علمي پيش‌رفته مثل تمرين طراحي و و ماكت‌بندي و ساخت نمونه‌هايي از فرآورده‌هاي صنعتي، آموزش ستاره‌شناسي و رصد افلاك و نجوم...
- مهارت‌هايي كه هم مقدم بر آموزش هستند هم مكمل آن از قبيل فن كتاب‌شناسي و روش پيدا كردن يك كتاب و چگونگي مراجعه به كتاب و استفاده از آن، سخن‌وري، تندخواني، تندنويسي، حروف‌چيني ده انگشتي، مهارت‌هاي تمركز حواس و گوش‌سپاري، خاطره‌نويسي و يادداشت روزانه و زندگي‌نامه خودنوشت و مقاله‌نويسي و...
- آشنايي دانش‌آموز با محله خودش و شهر خودش و تاريخ و جغرافياي همين محيط پيرامونش يعني همين تهران بي‌در و دروازه و طبيعت‌گردي و كوه‌نوردي و كويرنوردي و اردوهاي خارج از شهر و گردش‌هاي داخلي در شهري كه دويست سال است پاي‌تخت است و...
- انواع و اقسام بازي‌ها كه كودك و نوجوان آپارتمان‌زاده امروز از آن محروم است و تا همين بيست سال پيش هنوز در همين تهران هم كم و بيش مرسوم بود در كوچه‌ها ميان بچه‌ها.
- كلاس‌هاي تاريخي از قبيل تاريخ اسلام، تاريخ ايران، تاريخچه علوم و فلسفه پيدايش علوم و فنون بشري با توجه به تاريخچه هر يك از آنها و تاريخچه شغل‌ها و حرفه‌ها در اجتماع...

ما هيچ كدام از چنين برنامه‌هايي را در دستور كار دوره تابستاني مدرسه‌مان نداريم؛ نداريم آقاجان! برو خدا رزق و روزي‌ات را جاي ديگري حواله كند! نداريم! هيچ كدام از اين برنامه‌ها در دستور كار نيست. نه تنها شركت در برنامه تابستاني، اجباري است، مواد آن هم از پيش تعيين شده و اجباري است. حداقل مي‌شد و مي‌شود كه فهرستي از كلاس‌هاي متنوع را پيش روي دانش‌آموز گذاشت و هر ماده‌اي از مثلا پنجاه ماده ذوقي و تفنني كه متقاضيانش به حد نصاب برسند ( آن هم حد نصابي با پايين‌ترين سطح انتظار) كلاسش تشكيل شود و در اين صورت، آن اجبار، كمتر ذائقه دانش‌آموز و دبير را تلخ مي‌كند ولي اين جا از اين خبرها نيست؛ كلاس‌ها همان كلاس‌هاي تحصيلي است و ماده درسي، همان كتاب‌هاي درسي. به زبان ساده، اين مدارس، برنامه نه ماهه آموزش و پرورش را تبديل به ده ماه و نيم الي يازده ماه كرده‌اند.

وزارت آموزش و پرورش هم كه قربانش بروم، از هفت دولت آزاد است انگار؛ هيچ نظارتي بر اين مدارس ندارد. آن قدر كه ما شنيده‌ايم، در همه جاي دنيا سال تحصيلي در حدود همين نه ماه است و دانش‌آموز، حدود سه ماه در اختيار خودش است. آيا مدرسه غير دولتي مثل شركت خصوصي است كه «چهارديواري، اختياري» باشد و كافي است كه دولت، فقط ماليات از اين مدارس بگيرد؟ كه آن را هم درست نمي‌گيرد كه اگر مي‌گرفت، سرمايه‌گذاران اين بنگاه‌هاي خدمات آموزشي كه روي كاكل من معلم مي‌چرخند و جان و جواني امثال مرا مي‌مكند، اين جور پول روي پول نمي‌گذاشتند. مدرسه چه دولتي باشد چه غير دولتي، ما با يك عده آدمي‌زاد آن هم در سرنوشت‌سازترين سال‌هاي زندگي‌شان طرفيم، مدارس به اصطلاح « ممتاز» تهران دارند يك مشت ماشين تربيت مي‌كنند و اين ماشين‌ها رتبه‌هاي يك تا دو سه هزار كنكور را تصرف مي‌كنند ولي املاي فارسي‌شان را بيا و ببين و از يكي از اين نخبه‌هاي آزمايش‌گاهي اين مدارس ممتاز بخواه كه پنج دقيقه درباره تاريخ كشورش حرف بزند. بپرس از اين بچه‌هاي طفل معصوم كه اين سودجويان سرمايه‌سالار، عكسشان را با رتبه‌هاي ممتاز كنكورشان بيلبورد مي‌كنند و سر در مدرسه مي‌آويزند، يك بار بپرس كه غير از كتاب درسي آموزش و پرورش و كمك‌آموزشي قلم‌چي و گاج و مبتكران و گلواژه و... پنج رمان نام ببر كه خوانده باشي و ده رمان نام ببر كه نخوانده باشي.
آن وقت، مسئولان وزارت آموزش و پرورش و نمايندگان عضو كميسيون‌هاي مربوط در مجلس و اعضاي شوراي عالي انقلاب فرهنگي از اين جنايت باخبرند كه در مدارس غير دولتي تحت ليسانس برخي از اين موسسات كمك‌آموزشي، از بچه دبستاني، آزمون كمك‌درسي تستي هماهنگ مي‌گيرند. سالي دو سه بار و مدرسه، كارنامه اين آزمون تستي را تحويل اوليا مي‌دهد و آب از لب و لوچه‌ اولياي درس‌خوانده مدرك‌دار آكنده‌جيب اما كتاب‌نخوان و فكرنكن و گول‌بخور، سرازير مي‌شود كه بچه هفت هشت ساله‌شان دارد از الآن براي كنكور دوازده سال بعد آماده مي‌شود و اين وسط، خوشا به حال آن كه جيبش را پر كرد آن هم با پول حلال: مدرسه راضي، اولياي دانش‌آموز راضي، گور پدر امثال من كه هنوز مثل احمق‌ها فكر مي‌كنند معلمي شغل انبياست!
 
کلمات کلیدی : کلاس تابستانی + اوقات فراغت + دانش آموزان
 
حسین
۱۳۹۲-۰۵-۱۲ ۰۵:۲۲:۵۳
سلام
ممنون نکات قابل تاملی بود.
ولی این فاجعه محدود به آموزش و پرورش نمی شود بلکه در آموزش عالی وضع بدتر است و ملت برای قبولی در دوره دکتری پژوهشی دنبال جزوه کنکوری می گردند.
در اکثر نقاط دنیا دوره های تحصیلات تکمیلی بر اساس علاقه فرد و پیش زمینه پژوهشی اش طراحی می شود نه مهارت تست زدن
به حمدلله نیاز به دشمن بیرونی نخواهیم داشت تا زمانی که اسیر بی فکری و بی برنامه گی شخصی و ملی هستیم (1545058) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۱۲ ۰۹:۳۶:۱۰
دوست عزیز متاسفانه، ضعف نظارت در همه بخشها از آموزش و پرورس تا وزارت علوم و بانک ها و بورس و ادارات بطور شدید به چشم می خورد. در پاسخ هرگونه کاستی یا تخلف یا حتی فساد اداری مسئول بالا دستی که شکایت نزدش برده ای ، اگر برایت پاپوشی ندوزد، با لبخندی نگاهت می کند که احساس بدی بهت دست می دهد. جالب است که هر یک دستگاه عریض و طویلی با نام بازرسی و رسیدگی به شکایات دارند!!
با 30 سال تجربه و سابقه خدمت در 8 دولت، وحشتناکترین دوره را در 8 سال گذشته دیدم. حتی مدیران جز و خرد هم صاحب تام اختیارند و به هیچوجه پاسخگو نیستند.

بنظرم آقای روحانی عزیز به سختی بتوانند این طرز مدیریت 8 ساله را به آسانی تغییر دهند. تبدیل به فرهنگ شده متاسفانه. برایشان دعا می کنم موفق شوند. (1545206) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۵-۱۲ ۰۹:۳۹:۰۵
مگه قرار نبود کنکور برداشته بشه؟؟ (1545214) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۱۲ ۰۵:۵۴:۲۲
چی دارین می گین شما/ مدرسه غیر دولتی است می خواستین نرین. (1545073) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۱۲ ۱۱:۵۵:۴۹
سلام غیر دولتی هست امادیکتاتوری نیست شما یا بچه مدرسه ای ندارید ویا ...... (1545513) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۵-۱۲ ۰۷:۱۸:۴۲
بله، واقعاً این روزه نرفتن دانش آموزان معضلی شده برای مملکت. خواهش میکنم رسیدگی کنن مسئولان. (1545089) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۱۲ ۱۱:۲۷:۵۳
آیا مسائل آموزش و پرورش فقط همین است؟
در آموزش و پرورش سازهایی نواخته شده که چند سال دیگه صداشو میشنویم و آن روز شاید خیلی دیر باشد (1545440) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۱۲ ۱۲:۴۳:۴۰
مثلا چکار کنن؟ ماه رمضان مدارس شبانه روزی بشه و بچه ها تحت کنترل باشن تا مبادا کسی روزه خواری کنه؟ حرفایی میزنین ها.......... (1545699) (alef-10)
 
حمید
۱۳۹۲-۰۵-۱۲ ۰۷:۵۵:۰۸
همه از تعفن سرمایه سالاری در مدارس خبردارند جز کسی که مسئول آن است. شاید هم خودشان از این جانشینی پول به جای فرهنگ و سواد نصیبی دارند که چندین سال است ساکت هستند. البته که رسانه ملی هم برایشان سنگ تمام می گذارد. پول بده هرچی خواستی تبلیغ کن. باور کنید بعضی اوقات از تبلیغات حالم بدمی شود، اصلا در شان دانشگاهی که امام خمینی فرمودند نیست!؟ (1545104) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۱۲ ۰۸:۰۳:۴۹
بهشت زورکی نمیخواییم اینو به کی بگیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (1545111) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۵-۱۲ ۰۸:۱۶:۱۰
سلام این مدارس باصطلاح ... دانش آموزان را با آزمون پذیرش میکنند و مضافا باید حتما معدل دانش آموزان بیست و یا نزدیک به بیست باشد . کار خیلی شاقی انجام میدهند دانش آموز زرنگ را ثبت نام میکنند و آخر سال هم آمار میدهند که ما چنین و چنان . یکی نیست به این موسسات بگوید شما اگر تبلیغ کردی و دانش آموزی که از لحاظ هوش سطح پایینی را دارد و نمراتش حالا به هر دلیلی پایین است پذیرش کردی و توانستی او را به سطح مطلوب برسانی کار کرده ای و گرنه ... (1545115) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۱۳ ۱۲:۴۵:۴۵
مگه سرشون درد مي كنه ؟ (1548552) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۵-۱۲ ۰۸:۳۴:۴۴
توی منطقه ما این کلاسها برای بچه هایی که در خرداد نمره نیاورده اند و در تابستان برای امتحانات شهریور آماده شوند. .....فکر نمی کنم. ...اینطور که شما می گویید (1545124) (alef-10)
 
محسن
۱۳۹۲-۰۵-۱۲ ۰۸:۴۳:۰۶
آفرین.دست گذاشتی روی نقطه ای ای که تاریک است...تاریک
کو چراغی؟! (1545131) (alef-10)
 
ارسلان
۱۳۹۲-۰۵-۱۲ ۰۹:۰۳:۴۰
با این ادبیات و نوع نثر من گمان میکنم 10 مقاله دیگر هم بنویسید افاقه نخواهد کرد . مسئله بسیار حیاتی است و حقیقتا به نکته مهمی اشاره کرده اید اما به زعم من اینگونه کسی جدیتان نمیگیرد. موفق باشید. (1545152) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۱۲ ۱۰:۱۴:۳۷
جز گرفتاري چيز ديگري براي دانش اموزان ندارد اي كاش يكنفر جلوي اين وزير اموزش و پرورش را گرفته بود زيرا نه اموزش بود ونه پرورش براي ملت ايرانپسر من از تحصيل زده شده به خاطر اين كلاسهاي تابستان (1545295) (alef-10)
 
من
۱۳۹۲-۰۵-۱۲ ۰۹:۴۴:۵۰
اگر اون موقع که فرزندانم کوچک بودند عقل الآنم را داشتم اصلا به مدرسه غیر انتفاعی نمیفرستادمشان هم در محیط و فضای عادی تر و در کنار افراد عادی اجتماع رشد میکردند و هم آن هزینه های سنگین را نمیکردیم و از همه مهمتر مورد بازخواست دایمی فرزندانم نیز نبودیم که از برنامه های من در آوردی مدارس به ستوه آمده بودند. (1545224) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۱۲ ۱۱:۴۸:۵۰
حرف دل مارا بيان كرديد ايكاش مسئولين اموزش و پرورش گوش شنوا و چشم بينا داشتند ودانش اموزان و خانوادههايشان را تحت فشار قرار نميدادند (1545494) (alef-10)
 
شهب الدین رهنما
۱۳۹۲-۰۵-۱۲ ۱۰:۱۷:۲۷
سلام زهیر عزیز
حرف دل ما را زدی و ای کاش گوش شنوایی بود.
راستی حتما می دانی که گزینه دولت جدید برای آموزش و پرورش، جناب نجفی اند.
جان برادر از همین حالا خودت را آماده کن که باید از شهریور سال تحصیلی آغاز شود. اگر اشتباه نکنم ایشان در آخرین سال وزارتشان دبیران و دانش آموزان را حدود 15 شهریور به مدرسه آوردند و حالا باید منتظر بمانیم تا این بار چه نقشه ای دارند! (1545299) (alef-10)
 
یک دبیر
۱۳۹۲-۰۵-۱۲ ۱۱:۱۶:۳۷
من یک دبیر هستم .. پر واضح است که ساعات تدریس تناسبی با محتوای کتاب و از آن مهمتر نوع امتحان و کنکور ندارد... به عنوان مثال کتاب زیست بسیار سنگین سال چهارم طبق برنامه مصوب 4 ساعت (دو زنگ ) در هفته است که حتی در بهترین شرایط کمتر از 3 ساعت واقعی است بنابر این ما همواره با استرس اینکه کتاب را چگونه تمام کنیم مواجه هستیم ... مجبوریم برای جبران وقت از روش ملال انگیز سخنرانی استفاده کنیم... از طرف دیگر به معلمان توصیه می شود تفاوتهای فردی دانش آموزان را شناسایی و در آموزش مد نظر قرار دهند در صورتیکه با حجم مطالب و ساعات کم ما حتی اسم دانش آموزان را تا آخر سال نمی توانیم یاد بگیریم چه برسد به ....
ما معلمها که جادوگر نیستیم ! بنابر این برای جبران همه ی این ناهماهنگیها ، متاسفانه چاره ای نیست جز استفاده از ساعات تابستان ... مشکل نظام آموزش و ارزشیابی ماست .. آن را دریابید ! (1545410) (alef-10)
 
مهندس اسماعیلی
۱۳۹۲-۰۵-۱۲ ۱۵:۵۰:۱۴
دولت ها هی آمدند کتاب ها را عوض کردند که مثلا دانش آموز محور بشود.
هی نفر بعدی آمد کتاب ها را دانش آموز محور تر کند.
ودوباره نفر بعدی هم . . .
ولی یکی دقت نکرد که بدترین کتاب را یک معلم خوب می تواند بسیار شیرین درس بدهد.
یکی فکر نکرد که تربیتِ معلم ها را هم باید عوض کرد.
یکی فکر نکرد که وقتی یک معلم برای تمام کردن یک کتاب سنگین تنها چیزی که به ذهنش میرسد سخنرانی کردن است ، دیگر چه فرقی می کند که آن بالا بالاها کلی برنامه ریزی کرده اندبرای هر چه ذوقی تر کردن درس خواندن.
برادر یا خواهر دبیر!
زیست را می شود با 4 تا فیلم کمک آموزشی آنقدر راحت 20 صفحه اش را در یک جلسه تمام کرد که نگو!
اگر دبیر ریاضی بنالد شاید بیشتر درک کنم. هر چند او هم بگردد راه های قشنگی پیدا خواهد کرد.
چرا دروس شیرینی مثل زیست و تاریخ و جغرافی و ادبیات و جبر و فلسفه و فیزیک و . . . را برای ما تبدیل به کابوس هایی کردند. و چرا درس های مهمی مثل املا و انشا و تعلیمات اجتماعی را اصلا درس به حساب نیاوردند تا مثل منی با داشتن مدرک فلان هنوز نتواند یک نامه کاملا صحیح بنویسد و با استادش مودبانه درمورد مشکلش صحبت کند.
همه اش تقصیر کنکور است!
و همه اش تقصیر ماست که فکر کرده ایم آن علم که فرموده اند "ز گهواره تا گور" در طلبش باشیم را فقط در دانشگاه پخش می کنند.
و همه اش تقصیر معلم هایی است که فکر می کنند کتاب را باید تمام کنند ؛ به هر قیمتی.
و همه اش تقصیر وزرایی است که مدام می خواهند کاری کنند کارستان.
و همه اش تقصیر دولت هایی است که اولویت آخرشان تربیت نسل بعدی است.
و کلاً همه اش تقصیر ماست؛ که از ماست که بر ماست! (1546543) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۱۲ ۱۶:۴۴:۱۱
دیگه دوپینگ که نمیشه کرد، 20 ص درس در یک جلسه ؟؟؟ تا جلسه بعدی چند درصد دانش آموزان در حد امتحان نهایی یا کنکور یاد گرفته و به خاطر خواهند داشت؟ اصلا چند درصد مدارس دولتی در کلاس خود امکان پخش فیلم دارند؟؟
سال گدشته در منطقه خودم نفر اول جشنواره روشهای تدریس شدم ولی به رئیس آموزش منطقه هم گفتم .. این فقط یک تدریس دروغین و ریا کارانه بود چرا که این امکانات را در کلاس نداریم ....کلاسهای 35-40 نفره و یک معلم که هزار تا فکر و خیال دارد.... بله معلمهای استثنایی داریم ولی ما در مورد عموم صحبت می کنیم نه استثنائات (1546733) (alef-10)
 
بي نام
۱۳۹۲-۰۵-۱۲ ۱۱:۱۷:۳۵
وقتي بچه ي ٥ ساله استرس امتحان ورود به دبستان داره آدم نگران ميشه!!!! كه چي ١٢ سال تا كنكور با استرس بگذرونه ٤-٧ سال هم يك مدرك بگيره بعد بفهمه دويدن بلد نيست هيچ هنر يا مهارت و سرگرم كردن خودت نداري و هميشه اضطراب داره (1545411) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۱۲ ۱۲:۰۵:۲۶
جدای از بحث روزه در ایام ماه مبارک، در طول سال تحصیلی هیچ بحثی از سلامت رفتار و تغذیه فرزندانمان نیست. چند نفر از دانش آموزان با خوردن صبحانه از منزل خارج می شوند و یا چه نظارتی بر تغذیه آنها در مدرسه ودر طول کلاسها است. یا پفک و یا چیپس..... بابا عقل سالم در بدن سالم است یعنی اول سلامتی بعد درس. (1545541) (alef-13)
 
فواد
۱۳۹۲-۰۵-۱۲ ۱۳:۱۶:۴۸
آنچه که این مدیران در این چند هفته ارایه می کنند در واقع سیستم آموزشی نوین می باشد ولی متاسفانه هضم این چنین برنامه هایی برای بعضی ها که با این روش آشنا نیستند شاده نیست (1545867) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۱۲ ۱۴:۲۰:۳۰
متاسفانه برنامه های اختیاری تابستانی مدارس، تبدیل به برنامه های اجباری شده که اولیا باید هزینه های سرسام آور آن را بپردازند. ضمن اینکه این دوره های تابستانی اصلا خروجی قابل قبولی ندارد. دخترم در دوره راهنمایی در مدرسه .... تحصیل میکند سال گذشته نیز در دوره تابستان به اجبار مدرسه شرکت کرد اما واقعا نتیجه مثبتی از آن نگرفتیم. لطفا مسئولین به داد والدین برسند. (1546216) (alef-10)
 
دبير
۱۳۹۲-۰۵-۱۲ ۱۵:۵۸:۲۹
من يه سوال بزرگ دارم. چرا با وجود كلاسهاي جورواجور در تابستان نفرات اول كنكور بيشتر از شهرستانها هستند؟ مثلا همين امسال فقط گروه انساني از تهران بودند؟ تازه دوستي دارم كه بچه هاشو برداشت آورد تهران تا بتونن تو كنكور موفق بشن!!!!! (1546565) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۱۲ ۱۷:۰۵:۰۲
شهرستان ها هم دست کمی از تهران ندارند! (1546786) (alef-10)
 
بانو
۱۳۹۲-۰۵-۱۲ ۱۶:۴۳:۱۱
حرف شما کاملا صحیحه اما فقط مدرسه مقصر نیست. والدین هم مقصرن که از مدرسه و حتی دبستان انتظار کلاس تست دارن اما از مدرسه نمیخوان که برای بچه هاشون کلاسهای هنری و فنی و آموزشهای کاربردی زندگی بذارن. بخصوص در مدارس غیر دولتی این خیلی مهمه چون اینجور مدارس برای حفظ موقعیتشون به درخواستهای والدین خیلی اهمیت میدن. بلاخره عرضه و تقاضا همیشه روی هم اثر میذارن. (1546727) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۱۲ ۲۳:۳۴:۵۲
پسر من دقیقا با این مشکل مواجه بود. در ضمن مدرسه پسر من نمونه است نه غیر انتفاعی. دهن روزه توی هوای گرم صبح تا ظهر برایشان کلاس درسی گذاشته بودند تا درسهای سال بعد را جلوتر مطالعه کنند. خب ایراد کار کجاست؟ بی برنامگی مسئولان مدرسه که ماه رمضان را برای کلاس انتخاب کرده اند؟ یا حجم کتابهای درسی که ظاهرا در طی سال تحصیلی نمی شود به تدریس ان پرداخت؟ بالاخره اصل این مشکل باید پیدا شود. بچه ها یی که مثل پسر من سال اولی روزه گرفتن هستند یا بچه هاییی که توان ندارند چه باید بکنند؟ (1547607) (alef-10)
 
ali
۱۳۹۲-۰۵-۱۳ ۱۰:۲۴:۲۳
این گوشه ایی از تحصیل رایگان میباشد.اگر واقعا بچه ها در طول سال تحصیل نتوانستند به موفقیت هایی دست یابند یا دروس و مواد درسی لازم را بگذرونند و دانش آموزان آنقدر ظرفیت برای یادگیری دارند که سه ماه تعطیلات به مدرسه بروند چرا آموزش و پرورش تابستان را برای معلمان تعطیل اعلام کرده -شاید بچه های امروزی با استعداد تر و زرنگترند آموزش و پرورش خبر نداره -اینها همش از درک ناقص متولان آموزش و پرورش کشوره که برخی ها با طنازی و مکاری دست تو جیب خانواده دانش آموزان کرده اند که قطعا خداوند نمیگذارد این پول های زوری به حلقوم آن مکاران فرو رود وقطعا آنهایی هم که در راس برنامه ریزی میباشند با این ندانم کاری هایشان حقوق حلالی سر سفره و دست بچه هاشون نخواهند داد (1548222) (alef-13)
 
ناشناس
۱۳۹۲-۰۵-۱۳ ۱۰:۴۰:۲۲
وقتی برای بچه ها کلاس میذاری که تو کنکور موفق تر باشن می گن چرا کلاس گذاشین . وقتی کلاس نمیذاری میگی آقا به فکر سرمایه های زیر دستتون باشین !!!! خلاصه معلم ها عادت کردن که دیوار کواه تری داشته باشن . (1548272) (alef-13)
 
صفایی پور
۱۳۹۲-۰۵-۱۴ ۰۵:۲۵:۵۱
آموزش و پرورش ویرانه در ویرانه است
مظلوم ترین وزارتخانه
در همه دولت ها
از دیروز تا امروز

آموزش و پرورش 5تا وزیر می خواد که یکیشون فقط باید دنبال معوقات حقوق معلم ها باشه

آموزش و پرورش ما تهدیدی برای امنیت ملیه! (1550497) (alef-13)
 
نجمول
۱۳۹۲-۰۵-۱۴ ۱۳:۱۲:۲۷
مقاله خوبی بود. چه عرض کنم. از اینکه همیشه همه می گویند باید این آموزش پرورش متحول بشه اما هیچ وقت هم این یخ آب نمیشه. مدارس هم که خر روز متنوع تر می شوند نه در تولید مو تنوع محتوا بلکه در نوع ... نمونه دولتی، هیئت امنایی و غیر انتفاعی و .... (1551491) (alef-10)
 
saeed
۱۳۹۲-۰۵-۱۴ ۱۳:۳۷:۴۸
اگر هفته ای دو یا سه روز برای جلوگیری از فراموشی که آفت علم است کلاس تابستانه به همراه آموزشهای مهارت زندگی و معارف انسانی باشد بسیار خوب است.

من یادم هست که پس از سه ماه تابستان وقتی به مدرسه می رفتیم انگار همه چیز یادمان رفته بود و بعد از یک الی دو ماه تازه می افتادیم تو مسیر درس. (1551594) (alef-10)
 
معلم رانده شده
۱۳۹۲-۰۵-۱۴ ۱۷:۱۶:۳۶
جناب صفایی پورحقیرنظرتان راکاملا تایید می کنم .واقع گراهاجایی دراموزش وپرورش ندارندازدیربازتاکنون. (1552422) (alef-6)