توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 344907
هزینه قاچاق انسان به انگلیس چقدر است؟
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۴۶
قاچاقچیان انسان با استفاده از بندرگاه‌های که کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرند، مبالغ هنگفتی از پناهجویان می‌گیرند تا آنها را به انگلیس برسانند.

به گزارش تسنیم، آژانس جرایم انگلیس(NCA) گفته است که قاچاقچیان انسان برای رساندن پناهجویان به انگلیس، مبالغ هنگفتی از آنان اخذ می‌کنند که پرداخت این مبلغ سختی‌های سفر را برای این مسافران بی‌پناه دشوارتر می‌کند.

بر اساس گزارش روزنامه انگلیسی «ایندیپندنت»، قاچاقچیان انسان با استفاده از بندرهایی که کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرند پناهجویان را از طریق دریا به انگلیس می‌رسانند.

به گفته آژانس جرائم کشور انگلیس(NCA)، این سوداگری برای این قاچاقچیان به ازای هر نفر و بر اساس شیوه و مسیر نقل و انتقال، مبلغی در حدود ۱۳۵۰۰ یورو(۱۵۲۰۰ دلار) در پی دارد.

بنابر گزارش رسانه‌های مستقل محلی برخی از کسانی که قصد آمدن به انگلیس از طریق هوایی دارند مبالغی ۵ رقمی پرداخت می‌کنند، این در حالی است که این مبلغ برای سفر از فرانسه با قایق بادی ۱۲۰۰۰ یورو(۱۳۵۴۹ دلار) آب می‌خورد.

آژانس جرائم انگلیس(NCA) که هم‌ردیف با سازمان اف‌بی‌آی(پلیس فدرال آمریکا) محسوب می‌شود - در حال اجرای بزرگترین عملیات اختصاصی مقابل جرم و جنایت سازمان یافته مهاجرت در اروپا است.

افسران این سازمان در رابطه با این موضوع گفتند که اغلب هزینه‌های متفاوت و سرسام‌آور توسط باندهای قاچاق انسان از پناهجویان برای رسیدن به انگلیس اخذ می‌شود که البته با توجه به شرایط و نحوه سفر و مسیر مورد استفاده و مطلوب بودن سفر برای افراد متفاوت است.

«تام داودال»(Tom Dowdall)،معاون مدیر پلیس مرزی NCA، در این رابطه گفت: "مجموعه‌ای از نمونه مبالغ اخذ شده از پناهجویان نشان می‌دهد که کسی که قصد سفر از عراق به انگلیس دارد می‌تواند برای سفر زمینی از طریق ترکیه و اروپا، فقط مبلغی در حدود ۴۰۰۰ یورو(۴۵۱۶ دلار) پرداخت کند، درحالی که این نرخ برای یک سفر هوایی به بیش از ۱۳۵۰۰ یورو(۱۵۲۴۳ دلار) می‌رسد.

بر اساس این گزارش، قاچاقچیان «مشتریان» خود را از طریق «تبلیغات دهان به دهان»(word of mouth recommendations) در مراکز حمل و نقل و از طریق تبلیغات در رسانه‌های اجتماعی پیدا می‌کنند.
 
کلمات کلیدی : قاچاق انسان
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.