توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 340702
راه حل واقعی بحران سوریه از نظر بشار اسد/ واکنس به طرح فدرالی شدن سوریه
تاریخ انتشار : جمعه ۶ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۴۶
« بشار اسد» رئیس جمهور سوریه با تاکید به این که « نبرد ما با تروریسم بدون کوتاهی و سستی ادامه می یابد»، گفت که « تنها راه حل رویاروئی با تروریسم و شکست دادن آن ، مبارزه و پیروزی است».

به گزارش جهان به نقل از ایرنا، روزنامه لبنانی الاخبار در گزارشی از دیدار اخیر بشار اسد با شرکت کنندگان درهمایش « تجمع عربی و اسلامی برای حمایت از گزینه مقاومت» که در دمشق پایتخت سوریه برگزار شد، تصریح کرد: نباید به راه حل سیاسی با وجود این مخالفان دل بست بلکه دل بستگی حقیقی باید نبرد نظامی با گروه های تروریستی و تقویت منطقه آشتی ها در سوریه باشد.

وی با تاکید به این که « ساختار ، سازوکارها و آینده نظام سوریه اموری هستند که فقط سوری ها باید در باره آن تصمیم بگیرند»، خاطرنشان کرد که « پیروزی بر تروریست ها راه را برای حل سیاسی بحران سوریه به طوری که مطابق با اراده و خواست ملت سوریه باشد، هموار می کند.

** به حل سیاسی بحران سوریه باور داریم
رئیس جمهور سوریه با تاکید به این که « ما به حل سیاسی بحران سوریه باور داریم»، اظهارداشت که « حل بحران به گفت وگو با کسانی نیاز دارد که قادر هستند تصمیم بگیرند نه این مخالفانی که قطر، ترکیه و سعودی آنها را اداره می کنند و هیچ طرح سیاسی ندارند.

به نوشته الاخبار، بشار اسد گفت: گفت وگو با این مخالفان نتیجه بخش نیست و نمی توان به دست یافتن به راه حل با آنها زیاد دل بست، ما امروز با« استفان دی میستورا» نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه که با اربابان مخالفان سوری هماهنگی می کند، گفت وگو می کنیم.


** راه حل واقعی بحران سوریه
وی تاکید کرد: راه حل واقعی حل بحران سوریه، یکپارچه شدن تلاش ها در رویاروئی با گروه های تروریستی و تقویت منطقه آشتی ها در داخل سوریه است، نمی توان با تروریست ها گفت وگو کرد و تنها راه پایان دادن به تروریسم نظامی است زیرا جنگ با آنها همچنان ادامه دارد.

رئیس جمهور سوریه با بیان این که « ۶۲ هزار تن قبل از رخدادهای سوریه از مقابل عدالت گریخته و به گروه های تروریستی پیوستند و ما تلاش می کنیم آنها را با عفو عمومی بازگردانیم»، خاطرنشان کرد: نبرد ما با تروریست ها به دون کوتاهی وسستی ادامه دارد و در این ماموریت تاخیر نمی کنیم و هدف امروز ما آزادسازی تدمر است است زیرا اهمیتی راهبردی دارد و می تواند کلید آزادسازی مناطق بیشتری باشد.

** روابط با روسیه ممتاز است
بشار اسد روابط سوریه با روسیه را « ممتاز» خواند گفت که « ولادیمیر پوتین»رئیس جمهور روسیه « رهبری تاریخی و همپیمانی واقعی است و ما اعتماد زیادی به او داریم و از هر اقدامی که به وحدت سوریه خدمت کند، کوتاهی نمی کند.

وی با بیان این که « پوتین به شکلی ماهرانه امور نظامی و سیاسی را اداره می کند»، افزود: پوتین با حمایت ار ازتش سوریه و برقرای آتش بس همه را در مقابل یک امتحان قرار داد تا مشخص شود که چه طرفی با تروریسم و چه طرفی ضد تروریسم است.

** اختلافی بین دمشق و مسکو وجود ندارد
رئیس جمهور سوریه با تاکید به این که « اختلافی بین دمشق و مسکو وجود ندارد»، خاطرنشان کرد: از ابتدا با پوتین در خصوص همه گزینه ها تفاهم کردیم و عقب نشینی روسیه از مدتی طولانی هماهنگی شده بود و عبارت دقیق تر کاهش نیروهای نظامی روسیه در سوریه است.

بشار اسد تصریح کرد: کاهش تعداد نیروهای نظامی روسیه بعداز برتری توان راهبردی ما در رویاروئی با تروریسم و کاهش احتمال های رویاروئی با ترکیه و ناتو صورت گرفت و سهمی در افزایش درک آمریکا از نقش روسیه ایفا کرد.


** حمایت نظامی روسیه از سوریه در بالاترین سطح است
وی تاکید کرد: حمایت نظامی روسیه از ارتش سوریه در بالاترین سطح است و هماهنگی هوائی همچنان ادامه دارد و بر خلاف ادعاهای برخی رسانه ها وضعیت ما نسبت به گذشته به دلیل کمک دوستان و همپیمانان از جمله روسیه ، ایران و مقاومت لبنان بسیار بهتر است و شاهد موفقیت های ما در دفاع از سوریه در رویاروئی با تروریسم هستید.

** واکنس به طرح فدرالی شدن سوریه
بشار اسد در واکنش به طرح فدرالی شدن سوریه گفت: از حتی کی ذره خاک سوریه دفاع خواهم کرد زیرا ملک ملت سوریه است و هیچ بحث ، امکان و فرصتی برای تقسیم و تجزیه سوریه وجود ندارد و هر سخنی دیگر غیر از این، توهمی بی ارزش است.
رئیس جمهور سوریه افزود: بلندپروازی های برخی بیانگر آن است که آنها در توهم به سر می برند و با حقیقت تاریخی وجود کردها در سوریه آشنا نیستند.

وی خاطرنشان کرد: بعدازشکست توطئه خارجی که سوریه را هدف گرفته بود، آمریکا و همپیمانانش تلاش کردند تا از مسئله کردی سوء استفاده کنند اما موفق نشدند.

** بازگشت سوریه به اتحادیه عرب
بشار اسد در باره احتمال بازگشت سوریه به اتحادیه عرب اظهارداشت: ما از این که از اتحادیه عرب اخراج شده ایم، ناراحت نیستیم اما همواره از مشارکت در نشست های اتحادیه عرب که مصوبات آن ضد ملت ها بود، ناراحت بودیم.

رئیس جمهور سوریه تصریح کرد: در نخستین حضورم در نشست سران اتحادیه عرب دریافتم که این اتحادیه از خارج اداره می شود و هدف آن ناکام ساختن هر اقدامی است که به منافع عربی خدمت می کند، در سال ۲۰۰۰ میلادی به جای تایید انتفاضه فلسطین ابتکار ملک عبدالله پادشاه سعودی برای سازش با اسرائیل را تایید کردند.

وی تاکید کرد: در همه نشست های سران عرب، حل سیاسی با اسرائیل به ضرر حقوق ملت های عرب بررسی می شد و امروز هم که به طورعلنی از وابستگی خود به طرح صهیونیستی و خدمت به آن و روابط با اسرائیل سخن می گویند.

** حمایت از فلسطین اولویت ما است
بشار اسد گفت: فلسطین به برخی گروه های فلسطینی مانند حماس خلاصه نمی شود و اولویت ما حمایت از قضیه فلسطین است.

رئیس جمهور سوریه درعین حال افزود: ما به همه نیروهای مقاومت که درمقابل دشمن اسرائیلی ایستاده اند از جمله حماس مقاوم احترام می گذاریم و دست خود را همواره به سوی آنها دراز می کنیم.

وی خاطرنشان کرد: ما حتی یک روزهم تصور نمی کردیم که منافع حزبی و طائفه ای مهمتر از قضیه فلسطین باشد و متاسفانه برخی در حماس منافع حزبی و طائفه ای را ترجیح می دهند.

بشار اسد تصریح کرد: امید زیادی به انتفاضه ملت فلسطین و مبارزان آزادمنش و جوانان شجاع فلسطین داریم.

** روابط سوریه با مصر ممتاز است
رئیس جمهور سوریه با بیان این که « روابط دمشق با مصر ممتاز است»، گفت: ما همواره با مصر هماهنگی می کنیم و حتی در دوران ریاست جمهوری « محمد مرسی» هم هماهنگی امنیتی بین دمشق وقاهره ممتاز بود.

وی افزود: ما مواضع برادران مصری خود را به دلیل شرایط اقتصادی و فشارهایی را که بر آنها وارد می شود، درک می کنیم.

بشار اسد خاطرنشان کرد: از نخستین لحظه های دستیابی اخوان المسلمین به قدرت و حکومت درمصر، متوجه حجم توطئه ها علیه سوریه شدیم و کنار زده شدن محمد مرسی از قدرت ما و مصری ها را راحت کرد.

رئیس جمهور سوریه با بیان این که « روابط ما با بسیاری از کشورهای عربی خوب است و برخی از این کشورها مانند مصر و تونس با ما در مبارزه با تروریسم مشارکت دارند»، تصریح کرد: با برخی کشورهای عربی از جمله کشورهای عرب حوزه خلیج فارس به طور سری گفت وگو داریم.
 
کلمات کلیدی : بشاراسد؛ سوریه
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.