توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 498609
آمریکا به‎ دنبال خروج کره‌شمالی از «آ.سه.آن»
تاریخ انتشار : جمعه ۱۳ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۴۰
 آمریکا در تلاش است تا با اعمال فشار بیشتر بر اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا موسوم به «آ.سه.آن» از حضور کره شمالی در مذاکرات این مجمع جلوگیری کند.

به گزارش ایرنا، نشست های وزرای خارجه 10 کشور عضو «آ.سه.آن» و شرکای گفتمانی این اتحادیه از فردا شنبه در پنجاهمین سالگرد تشکیل اتحادیه در مانیل پایتخت فیلیپین آغاز می شود و حالا آمریکا می گوید عضویت کره شمالی در این مجمع باید معلق شود.

این کشور تاکید کرده است که کره شمالی به دلیل آزمایش های اتمی و موشکی بالستیک نباید در این مجمع شرکت داشته باشد.
تارنمای ساوت چاینا از هنگ کنگ روز جمعه اعلام کرد که آمریکا در حال مذاکره با طرف های دیگر است تا آنها را قانع کند تحت هر شرایطی مانع از حضور کره شمالی در این مجمع شوند.

گزارش خاطر نشان می کند که همه این تلاش ها بر این پایه استوار است که کره شمالی باید در جامعه بین المللی منزوی تر شود.
در همین راستا مقام های فیلیپینی گفته اند که آمریکا با آنان در باره جلوگیری از حضور کره شمالی در این مجمع رایزنی کرده و افزوده است که این کاری است که با هدف توقف برنامه هسته ای تسلیحاتی پیونگ یانگ باید انجام شود.

بر اساس گزارشی که امروز منتشر شده، مانیل به عنوان رئیس دوره ای اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا (آ.سه.آن) اعلام کرد که به رغم درخواست های آمریکا، از خروج کره شمالی از مجمع منطقه ای آ.سه.آن حمایت نمی کند چرا که این مجمع تنها مکان در جامعه بین المللی است که کشورهای جهان از جمله کشورهای جنوب شرق آسیا می توانند نگرانی های خود را در رابطه با آزمایشات موشکی و برنامه هسته ای کره شمالی بیان کنند و این باعث می شود محل خوبی برای طرف های مرتبط برای یافتن راه های همکاری و حل مشکلات باشد.

همزمان رکس تیلرسون وزیر خارجه آمریکا هم گفته است از چین و دیگر کشورها می خواهد که کره شمالی را تحت فشار قرار دهند.

خبرگزاری کیودو از ژاپن نیز گزارش کرده است که از دیدگاه آمریکا کمک های اقتصادی چین و روسیه باعث تقویت برنامه تسلیحاتی اتمی کره شمالی شده است.

به رغم تلاش های آمریکا برای جدا شدن کره شمالی از «آ.سه.آن» همه 10 کشور عضو اتحادیه جنوب شرق آسیا با کره شمالی روابط سیاسی دارند و 5 کشور این منطقه نیز در پیونگ یانگ دارای سفارتخانه هستند.

کره شمالی که ظرف یک ماه گذشته دو آزمایش موشک بالستیک قاره پیما انجام داده به شدت از سوی آمریکا و هم پیمانانش تحت فشار قرار دارد و این کشورها تلاش های گسترده ای را برای منزوی کردن پیونگ یانگ و اعمال تحریم های جدیدتر علیه کره شمالی در شورای امنیت سازمان ملل آغاز کرده اند.
 
کلمات کلیدی : آمریکا +کره‌شمالی ++آ.سه.آن+چین
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.