نظر منتشر شده
۳۸
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 268622
احمد توکلی در صحن علنی مجلس مطرح کرد:
برخي چاله هاي زندگي مردم به خاطر تپه هاي ساخت بانك هاست
بخش داخلی الف، 6 اردیبهشت 94
تاریخ انتشار : يکشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۲۲:۱۷
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: یک بانک خصوصی و یک بانک دولتی که مدارکش پیش بنده است، برای دور زدن قانون ضربدری عمل کرده و به شرکت‌های یکدیگر وام می‌دهند.

به گزارش الف به نقل از خبرگزاری ها، احمد توکلی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی صبح امروز (یکشنبه) مجلس در سخنانی به عنوان موافق دو فوریت طرح استفساریه قانون پولی و بانکی کشور و ماده ۳۹، اظهار داشت: برخی از مؤسسات اعتباری غیربانکی به نهادهایی متصل هستند، با این شرایط آیا نباید بانک مرکزی روی عملکرد این مؤسسات نظارت داشته باشد؟

وی افزود: بانک‌های خصوصی و مؤسسات غیربانکی برخلاف قانون اعتبارات را از دست مردم جمع می‌کنند و به شرکت‌های خودشان وام می‌دهند نه به مردم مستحق، از این بدتر قانون را دور می‌زنند.

احمد توکلی درباره تشکیل موسسات مالی گفت: یکی از این موسسات به نام حجت هشتم است که ۳ بار نامه رسمی بانک مرکزی را پاسخ نداده است، در حالی که در این نامه ذکر شده اعضای هیات رئیسه این موسسه معرفی شوند، اما آنها خودداری کرده اند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: زمانی که پشت این موسسات گرم است که به راحتی پاسخ نامه معاون بانک مرکزی را پس از 2 بار استعلام ندهند، لذا آیا نباید نظارتی بر فعالیت آنها صورت گیرد؟

توکلی یادآور شد: بنده خودم یک بانک خصوصی و یک بانک دولتی سراغ دارم که مدارکش پیش خودم است که می‌آیند برای دور زدن قانون به صورت ضربدری عمل می‌کنند، این بانک به شرکت‌های آن بانک وام می‌دهد و آن بانک هم به شرکت‌های این بانک وام می‌دهد و به این ترتیب قانون را دور می‌زنند.

وی با بیان اینکه اغلب بانک‌های خصوصی به نهادهای حکومتی متصل هستند، تصریح کرد: چاله‌هایی که در زندگی مردم می‌بینیم به خاطر تپه‌هایی است که برخی بانک‌ها درست کرده‌اند، اگر بانک مرکزی قدرت نظارت بر مؤسسات سرکش پول‌پرست را نداشته باشد، چگونه کشور را اداره کنیم؟

نماینده تهران در مجلس در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: گر چه معتقدم قانون پولی و بانکی کشور خودش این کشش را دارد که بانک مرکزی بتواند روی مؤسسات اعتباری غیربانکی نظارت کند، اما استدعا می‌کنم به دوفوریت این طرح رأی دهید تا بانک مرکزی بتواند به وظایفش عمل کند و ما هم بتوانیم او را بازخواست کنیم و باید بدانیم هر روزی که زودتر این کار را انجام دهیم، بهتر است.
 
پورامینی(محمدی)از همدان
۱۳۹۴-۰۲-۰۶ ۱۲:۴۱:۱۳
اقای دکتر توکلی دولت در درجه اول نقدینگی موجود را جذب کند بدهکاری دولت را به بانکها بپردازد تا بانکها بتوانند تسهیلات با سود کمتر به متقاضیان اعطا کنند نقدینگی را در حجم زیاد جذب امکانات نیمه فعال خود کند امکانات خودرا واگذار کند تا پولهای سرگردان وارد بازارهای مخرب نشوند ودر فعالیت های با کیفیت ومولد بکار گرفته شوند از افزایش ضریب فزاینده پولی با سود بین بانکی بالا ممانعت بعمل اورد وبانکهارا بانظارت قوی بانک مرکزی وادار سازد به بخش تولید تسهیلات بیشتری نسبت به سایر فعالیتهای تجارتی به فعالان اقتصادی وتولیدی اعطا کند (2848805) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۰۶ ۱۵:۴۹:۵۶
بانکها خود پول را وارد کارهای سفته بازی می کنند. شرکتهای سرمایه گذاری بانکها اقدام به خرید و فروش مسکنف واردات گوشت، خرید دین با سود 36 درصد سالیانه و ... می کنند.
مخرب خود بانکها هستند. من به عنوان یک تولید کننده با 50 میلیون بدهی به بانک ملی برام اجراییه روی ملک 3 میلیارد تومانی صادر کردن، اونوقت از حمایت از تولید صحبت مب کنند. (2849307) (alef-11)
 
سام
۱۳۹۴-۰۲-۰۶ ۲۱:۲۹:۱۸
تولیدکننده ها باید بگردند شریک سرمایه گذار پیدا کنند و یا سهام بفروشند تا نقدینگی مورد نیازشان تامین شود و نیاز به وام پیدا نکنند . بگذریم از اینکه آنان بدنبال وامهای ارزان قیمت بانکها هستند تا سهام و املاک کارخانه هایشان که هر ساله با تورم 30 و 40 % گران میشود را هم حفظ کرده باشند . همینکه از ملک 3 میلیاردی حرف میزنید حاصل بهره های نگرفته شده صاحبان پس انداز کننده هائی است که پیش شما به خاطر تفاوت نرخ تورم و نرخ سود بانکی جا مانده . از طرف دیگر باید به آقای توکلی عزیز که اقتصاد خوانده هم هستند یاد آوری کنم که جنابعالی سالها در مجلسید و بواسطه رشته تحصیلیتان ناظر و واقف به گردش امور اقتصاد بخش خصوصی و هم بخش دولتی . 20 یا 25 سال پیش که موسسات مالی به جای گرفتن مجوز از بانک مرکزی -از وزارت تعاون - نیروی انتظامی - تشکیلات ناظر بر صندوقهای قرض الحسنه و ..... مجوز فعالیت میگرفتند نیاز به طرحهای دو فوریتی ( تازه اگر طرحهای دقیقی باشند ) ضروری بود . البته همه میدانیم که عدم اعطای استقلال و اقتدار به بانک مرکزی از طرف مجلس برای باز گذاشتن دست دولت و شرکتهای دولتی در دست اندازی به منابع بانکها و بانک مرکزی بوده و هست .در غیر اینصورت بانک مرکزی و دفاتر مرکزی بانکها با آنهمه متخصص و تشکیلات عریض و طویل -قطعا میتوانند به اوضاع سر و سامان دهند .مشکل این است که بعد از سر و سامان اوضاع - پول ریخت و باشهای دولتی و نهادها در داخل و خارج از کجا تامین شود ؟ کار به جائی رسیده که هر دستگاه و وزارت خانه و نهاد نظامی و غیر نظامی برای کنترل بیشتر بر نقدینگی مملکت اقدام به تاسیس بانک و موسسه مالی کرده است .بانک مرکزی هم که در یک دوره کوتاه 4 یا 8 ساله ریاست جمهوری تا چندین بار با جابه جائی رئیسش دچار ضعف و بی برنامگی میگردد . از شما و سایر همکارانتان در مجلس میخواهیم که اقتدار و استقلال و فرا گیری نظارتی بانک مرکزی بر تمام نهادهای مالی را پیگیر باشید اگر نه شکست مملکت بواسطه کاهش ارزش پول و اقتصاد حتمی است همانطور که ابر قدرتی چون شوروی سابق دیگر امروز وجود ندارد . (2850037) (alef-11)
 
علیرضا خلج زاده
۱۳۹۴-۰۲-۰۷ ۱۴:۵۰:۳۲
به نظر شما بانک باید چیکار میکرد آیا غیر از اینست که خودتان تسهیلات را در قبال رهن ملک خود دریافت نموده اید آیا خود شما اگر از کسی طلب داشته باشید بعد از چند باری که به بدهکار اخطار میدهید به هر نحو اقدامات خود را جهت وصول مطالبات خود انجام نمیدهید؟ (2851823) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۲-۰۶ ۱۷:۴۴:۳۷
بانک ملت امده یک مجتمع تجاری اداری بزرگ در میدان استاد معین ساخته است و در حال فروش ان است، بیهوده و بی فایده مثلا بود و نبود ان چه مشکلی را حل میکنه؟ غیر از این که یک عده میخرن برای آینده بعد که قیمت بره باز بالا

چه اشتغالزایی داره؟ کمبود داشتیم؟

سوالم اینه که ایا ساخته نشدن این مجتمعها ثلمه ای بر کشور وارد میکرد؟
خوب فرق این بانک با بساز بفروشی چیه؟

حالا هم یاد گرفتن ساخت و ساز را مستقیم انجام نمیدن میدن به شرکتهای واس که رد گم کنی باشه (2849535) (alef-11)
 
واقع بین
۱۳۹۴-۰۲-۰۶ ۱۲:۵۶:۵۹
قدرت پول بیشتر از ان است که بتوان با نیروی من و شما جلوی ان ایستاد (2848845) (alef-11)
 
آریابان
۱۳۹۴-۰۲-۰۶ ۱۷:۰۴:۴۷
پول از این چنین قدرتی برخوردارست :
برخلاف مصوبه مجلس خبرگان اول ، که "پول را جزو انفال" محسوب کرد و ایجاد هرگونه بانک غیر دولتی !!!!، حرام و خلاف قانون اعلام شد و حتی بنیاد مستضعفان هم نتوانست "بانک" دایر کند (و سالهای متمادی تحت عنوان "مؤسسه مالی و اعتباری"!!!! ، به خدمات بانکی مشغول بود و چند سالیست که نام بانک یافته) ، بالاخره قدرت لایزال پول آنچنان کرد که امروز نه تنها انواع بانک های خصوصی ایرانی در ایران دایر شده ، بلکه حتی تلاش های گسترده ای برای دعوت و ایجاد اشتیاق سود افزائی!!!! در سرمایه گذاران خارجی ، بعنوان هدف متعالی و آرمانی دست اندر کاران اقتصاد جمهوری اسلامی ایران ، هر روز ، بیش از پیش مشاهده می شود ؟!؟!؟!؟!؟ (2849468) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۰۶ ۱۳:۰۵:۵۸
بلاخره یک مرد پیدا شدکه از موسسات پولی وابسته به قدرت انتقاد کند عامل بدبختی مردم همین بانک های خصوصی و موسسات پولی می باشد که بجای بانکداری ربا خواری را درجامعه رواج می دهند نتیجه ان کاهش نزولات اسمانی
((درود برتوکلی خداترس)) (2848865) (alef-11)
 
صمد
۱۳۹۴-۰۲-۰۷ ۰۷:۳۷:۳۴
من تا دیروز فکر می کردم عامل بدبختی مردم پزشکان هستند نگو کار بانکاست (2850609) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۲-۰۶ ۱۳:۳۳:۵۵
شما تازه فهمیدید! سالها است که موسسات مالی و بانکهای خصوصی با پول بانکهای دولتی تاسیس شده و میشوند! (2848945) (alef-11)
 
علی
۱۳۹۴-۰۲-۰۶ ۱۳:۵۱:۴۸
جناب توکلی بانک ها به طرق مختلف قانون را دور می زنند به طور مثال بانک ت چند سالیه پذیرش وجوه مردم برای حساب های قرض الحسنه را با یک ترفند ویژه کنار گذاشته به این نحو که مقامات بانکی با ایجاد یک حسابی به نام جاری کارت وگذاشتن جوایز هفتگی برای ان و گذاشتن پاداش برای پرسنل بانک برای جذب هر چه بیشتر مبالغ عملا تمامی وجوهی را که قبلا در سر فصل قرض االحسنه جمع می شده را در این حساب تجمیع می نمایند وبا این کار این اندک بانکداری اسلام را که عمل می شد ریشه کن کرده و به این ترتیب به سنت الهی قرض الحسنه پشت کرده لازم به تذکر است که حساب جاری کارت حسابی است که هیچ تعهدی برای بانک برای پرداخت قرض الحسنه نمی نماید (2849000) (alef-11)
 
رضاییان
۱۳۹۴-۰۲-۰۶ ۱۶:۵۳:۳۲
شورای محترم فقهی بانک مرکزی وهیات انتظامی بانک مرکزی باید با این تخلف اشکار قویا برخورد وضمن برخورد قانونی با طراحان این طرح ضد بانکداری اسلامی جرایم نقدی وسودهای حاصله از این وجوه را صرف قرض الحسنه نمایند (2849451) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۰۶ ۱۵:۱۵:۴۴
اینی که شما بهش میگید چاله نه چاله است نه چاه اسمش سیاه چاله است. من با حقوق ماهی 2 میلون نه ماشین میتونم بخرم نه خونه این زندگیه که شما برای مردم درست کردید. (2849204) (alef-11)
 
فرهنگی هنگ کرده
۱۳۹۴-۰۲-۰۶ ۲۱:۳۳:۲۴
ای کاش من معلم، شغل تو را داشتم تا 2 برابر حقوقم ، حقوق میگرفتم.!
بسا کسا که به روز تو آرزومندند!!!معلم بسیار فقیر. (2850042) (alef-3)
 
كارمند بانك
۱۳۹۴-۰۲-۰۶ ۱۵:۱۷:۴۰
1- تصميم گيري در خصوص سياست هاي كلان بانك بر عهده شوراي عالي بانك مي باشد كه فقط ريس بانك ملي به نمايندگي از تمام بانكها در آن شركت مي كند و بقيه اعضا غير بانكي هستند
2- تمام سودها ي بدست آمده در سيستم بانك هاي دولتي دقيقا در آخرين روز سال مستقيما به خزانه كشور واريز مي شود
بانك تابع سياست هاي كلان اقتضادي و مالي كشور است بنابراين اگر مشكلي وجود دارد كه هست مشكل را در جاي ديگر بايد جست .. بانك ها فقط مجري سياست ها بوده و هستند (2849208) (alef-11)
 
رضا
۱۳۹۴-۰۲-۰۶ ۲۱:۱۶:۰۶
خانه از بن ویرانه است داداشه بانکی هر شعبه برای خودش امبراطوریه حسابتون باشه روزجزا ÷ (2849997) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۰۶ ۱۵:۲۴:۴۳
اغلب این بانکهای خصوصی زیر پوشش نامهای دینی و ائمه مشغول خرابکاری هستند. کسی هم کاری به کارشان ندارد. باز هم خدا پدر آقای توکلی را بیامرزد که اعتراض کرده است. (2849223) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۰۶ ۱۶:۰۲:۵۶
یکی از شعارهاو اهداف انقلاب مبارزه با سرمایه داری و مصادر اموال ثروتمندان و ادغام وتبدیل بانکهای خصوصی قبل از انقلاب به بانکهای دولتی بود.اگر سرمایه داری وبانکداری بد بود چراآنرا تکرار میکند.نکند سرمایه داران وبانکداران بعد از انقلاب از معصومین هستند؟ (2849340) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۰۶ ۱۶:۰۹:۴۴
آقای توکلی افرادی هستندکه روزنامه خوان حرفه ای اندحتی کوچکترین آگهی هاراهم می خوانندتاازهمه جامطلع باشندبانکهایی که اعضای هیئت مدیره وآورده هایشان صوری اندچطورمی شودبه آنهابانک گفت؟وچطورمی شودبه آنهااعتمادکردمردم ازسرناچاری وندانسته بااین بانک هادادوستدمی کنندشخصن هرگزبه به بهترین بانک های خصوصی اعتمادندارم که فرداروزی جمع نکنندوبروند بانکهای دولتی که خدمات شان ازکیفیت بسیارپایین هم پایین تراست چه گلی به سرمردم زده اندکه خصوصی هابزنند.شمایک سری به خیابان اصلی اکباتان بزنیدببنیدچندنوع بانک کنارهم مثل دکه روزنامه فروشی ردیف شده اند.مابرای گرفتن حقوق بازنشستگی تاچندین روزپس ازپایان ماه اسیراین باجه وآن باجه ایم. (2849355) (alef-11)
 
مهدى بهرامى
۱۳۹۴-۰۲-۰۶ ۱۶:۲۶:۳۵
علت تمام گرانيها بانكها هستند. مغازه ميخواهيم اجاره كنيم ميگن بانك چهل ميليون مخوادش ميگم اينكه پانزده ميليون اجارش ميگن بانك چهل ميخواد (2849388) (alef-11)
 
فرزام
۱۳۹۴-۰۲-۰۶ ۱۶:۳۹:۰۰
و البته به خاطر پولهای کثیف انتخابات (2849418) (alef-11)
 
محسن
۱۳۹۴-۰۲-۰۶ ۱۶:۳۹:۱۹
بانک ها فقط برای رانت خوارها و کارمنداسون خوب هستن
وام ازدواج نمیدن ولی به کارمنداشون مفت وام میدن

چرا پول مارو این طوری بین خودشون تقسیم میکنن (2849419) (alef-11)
 
حسین قارداش2415
۱۳۹۴-۰۲-۰۶ ۲۱:۳۵:۴۶
برادر تقصیر از ماست .چون ما پولمان را با میل خود در بانک میگذاریم.!! تا آنها اکثر آن را بین کارمندان خود تقسیم کنند. پس از ماست که بر ماست!!! (2850048) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۲-۰۷ ۰۰:۵۸:۲۹
برای مقابله با بانکها مردم باید بانکها را تحریم کنند و نباید موجودی خود را نزد بانکها بگذارندفقط ازبانکها در حداقل نیاز استفاده کنندمن که همیشه حسابم صفر است پولهامو رو تو کشو میذارم نه بانک (2850441) (alef-11)
 
احمدی
۱۳۹۴-۰۲-۰۶ ۱۷:۲۲:۰۸
با کارت بانک برای دریافت حقوق باز نشستگی در یکی از شهرستانها مراجعه کردیم بانک اعلام کرده بعلت انقضای مدت اعتبار کارت که از ابتدای سال نود بوده حساب مسدود است بعد از ایام تعطیلات ودر استانه دریافت حقوق در اولین ماه سال وحقوق مختصر باز نشستگی این کار بانک درست است؟ بانکمرکزی چنین اجازه ای را داده است این کار اصلا توجیه منطقی دارد؟ (2849498) (alef-11)
 
امیر حامد
۱۳۹۴-۰۲-۰۶ ۱۸:۴۶:۴۱
خصوصی کردن بانک و بیمه ها خلاف قانون اساسی و اشتباه بزرگی بود. آقای وزیر کشور لطفا پیگیر پول های کثیف نباشند زیرا هر کدام از این بانکها به تنهایی میتواند از مجموع پول های مذکور تاثیر مخرب تری داشته باشد. (2849652) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۰۶ ۱۸:۵۴:۳۷
چاله هاي زندگي من بخاطر تپه هاي آقازاده ها و رانتجويان و قدرت مداران هست، رانت و تبعيض و پارتي بيداد ميكنه (2849668) (alef-3)
 
مهدی
۱۳۹۴-۰۲-۰۶ ۱۹:۰۰:۳۰
جناب آقای دکتر توکلی خوب بود وقتی که در دولت قبلی این بانکها و موسسات مانند قارچ سبز می شدند برخورد می کردید تا امروز دولت به نحوی و مردم نیز به نحوی گرفتار نشوند (2849678) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۰۶ ۱۹:۲۷:۰۴
واقعا من یک سوال دارم: مسئول این همه اختلاف طبقاتی در جامعه کیست؟؟؟ (2849735) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۲-۰۶ ۲۰:۲۰:۴۸
در درجه اول مقصر ما هستیم که در این موسسات سرمایه گذاری میکنیم (2849874) (alef-3)
 
م ب
۱۳۹۴-۰۲-۰۷ ۰۰:۴۳:۱۴
بانک بسیج 15میلیون وام داد 28.5میلیون میگیرد 90درصد سود (2850421) (alef-11)
 
سیامک
۱۳۹۴-۰۲-۰۷ ۰۲:۴۸:۳۱
تازمانیکه دولت ها خودشان دلار 200 تومانی در بازار ازاد به3000تومان میفروشد هیچوقت ملت صبور ایران ازدرد ورنجهای حاصل ازبی مدیریتی نجات نخواهند یافت تنها کافی دولت چند ماه ارزهای واردشده راباهمان قینت رسمی تزریق بازار کنند ودرنوسانات وکاهش نرخ ارز دخالت نکنند ایران بهشت روی زمین میشود تحریمها درزندگی مردم تاثیری ندارد این بی مدیریتی دولتهاست که مشکل ساز شده است وقتی دولت این باشد ازبانکها چه انتظاری دیگری میتوان داشت باید رانت خواری ورانت بازی اول ازدولت جمع شده بعد ببینید زندگی مردم چطور زیبا ورونق پیدا میکند (2850514) (alef-11)
 
عباس هشی
۱۳۹۴-۰۲-۰۷ ۰۶:۰۳:۵۲
آقای دکتر توکلی باسلام.
100% صحیح میگوئید . اقتدار بانک مرکزی را در دهه 60 از او گرفتند و به رئیس جمهوری واگذار شد ، رئیس بانک مرکزی هم شد کارمند رئیس کمهور !( همانطوریکه اقتدار وزارت ت اقتصاد را گرفتنند و در شورای اقتصاد به ریاست رئیس جمهور تفویض شد!!وزیر هم شد کارمند)
چرا در 25 سال گذشته نمایندگان مجلس به این معضل وارد نشدند و حتی یکبار هم سوال ننمودند؟؟؟؟؟؟ در حالیکه برخی از انها همواره به روسای بانکها توصیه پرداخت تسهیلان به بعضی ها شده اند که فعلا همان مطالبات معوق هستنند؟؟؟؟؟
عباس هشی
حسابدار رسمی و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی (2850544) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۰۷ ۰۷:۰۹:۲۲
بنده پرونده ای بابت اقساط معوق اتوبوس داشته ام که بابت این اقساط معوق هیچگونه مقصر نه قانونی و نه شرعی نبوده ام تنها کاری که از دستم برآمده به خدا واگذارشان کرده ام . چگونه توقع داریم این مملکت روز خوش ببیند حرام خواری روز به روز زیادتر می شود. (2850582) (alef-11)
 
علی
۱۳۹۴-۰۲-۰۷ ۱۴:۵۱:۵۶
میشه بگید تو مملکت کجا سالم است ؟؟؟ (2851830) (alef-3)
 
هادی
۱۳۹۴-۰۲-۰۷ ۱۵:۲۶:۵۲
به همین دلایله که عضو هیات مدیره یکی از بانک های دولتی خدماتی در پایان سال نودوسه ،500 میلیون تومان پاداش های مختلف گرفته (2851944) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۲-۰۸ ۱۰:۵۷:۳۱
یکی باید بگه این کیک بانکداری وشرکت داری بانک ها چقدر شیرینی وجذابیت داره که درطول یک سال 27 بانک مجوز گرفتند وهزاران شرکت، صرافی ،کارگزاری، تاسیس وصدها موسسه غیرمجاز شکل گرفته اند بطوریکه این موسسات هم ازتعداد بقالی ها بیشتر شده اند. پول شده یک کالانه وسیله مبادله کالا!!
منشاء این پولها که موسسین آن آورده اندکجاست ؟ بررسی کنیدحتماً بخشی دراختیار دستگاههای حاکمیتی بوده ،بخشی دراختیار شرکتهای دولتی ،بخش مهمتری دراختیار بدهکاران کلان بانکی که همان وجوه بانکهای وبخش دیگرمنشاء پولهای ..... است که دستگاههای ذیربط نظارتی باید درمراحل شکل گیری به وظیفه خود عمل میکردند تا اکنون با گره چند لایه ای درسیستم پولی مواجه نباشیم . (2853677) (alef-13)
 
بلاکشان
۱۳۹۴-۰۲-۰۹ ۲۰:۵۱:۵۶
جناب توکلی بررسی کنید موسسات و بانکهای که در دهه اخیر بوجود امده با کدام پشتوانه مالی بوده قطعا از بیتالمال است باید از حلقوم متنفذان و فرصت طلبان بیرون اورد و به بیتالمال مسترد گردد (2858526) (alef-11)