توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 478520
افشای محرمانه‌ترین سفر فضایی از سوی مقامات ناسا+ تصاویر
تاریخ انتشار : جمعه ۱۲ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۶:۱۸
احتمال نابود شدن حیات در سیاره زمین به خاطر توفان های این ستاره سبب شده تا محققان پر ریسک و خطرناکترین پروژه فضایی را اجرا کنند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان،  مقامات ناسا به تازگی جزئیاتی در خصوص طرح مخفیانه و پیشگامانه ساخت کاوشگری به نام (spp) Solar Probe Plus را منتشر کرده‌اند، این کاوشگر قرار است برای مطالعه و تحقیق به ستاره خورشید سفر کند.

کاوشگر خورشیدی ساخت ناسا قرار است به فاصله حدود ۴ میلیون مایلی از خورشید برسد که هفت بار نزدیکتر از هر فضاپیمای دیگری است که تا به حال به سوی خورشید فرستاده شده است.
افشای طرح محرمانه ترین سفر فضایی از سوی مقامات ناسا/تصاویر  
 علاوه بر مطالعه خورشید کارشناسان امیدوار هستند بتوانند به نتایج جدیدی در خصوص فعالیت ستاره‌ها و نیز پیش بینی بهتر وضعیت آب و هوا دست پیدا کنند.
 
قرار است کار ساخت این کاوشگر در سال ۲۰۱۸ میلادی به اتمام برسد و پرتاب آن انجام شود.
 
کارشناسان امیدوار هستند که پرتاب این کاوشگر بتواند اطلاعات جامعی در خصوص تاج بیرونی خورشید در اختیار آن‌ها بگذارد.
افشای طرح محرمانه ترین سفر فضایی از سوی مقامات ناسا/تصاویر  
 تاج خورشید جو بیرونی این ستاره است و محیطی بسیار ناپایدار دارد و سبب ایجاد بادهای خورشیدی و انفجار درسطح ستاره می‌شود.
 
در این محل میلیون‌ها تن ماده مغناطیسی بسیار قدرتمند از لایه‌های درونی خورشید به فضای اطراف فوران می‌کند و باعث افزایش بسیار شدید دمای سطح خورشید می‌شود.
 
هدف اصلی متخصصان ناسا از ارسال این کاوشگر بررسی فعالیت‌های خورشیدی و خطراتی است که می‌تواند باعث نابودی زندگی و حیات برروی زمین شود.
افشای طرح محرمانه ترین سفر فضایی از سوی مقامات ناسا/تصاویر  
 چنانچه حرارت و توفان‌های خورشیدی به حد بالایی برسند احتمال نابودی کره زمین و انسان‌ها وجود دارد، این عامل در کنار بالا رفتن دمای کره زمین به دلیل استفاده از گاز‌های گلخانه‌ای همگی می‌توانند تهدیدی جدی برای زندگی انسان‌ها باشند.
 
قرار است ناسا حزئیات بیشتری در این خصوص را در سالن اجتماعات دانشگاه ویلیام اکهارت شیکاگو برگزار کند و مراسم به طور مستقیم از طریق شبکه تلویزیونی ناسا پخش جهانی شود.
 
کاوشگر فضای spp نیاز دارد تا در مقابل دماهای بالاتر از دو هزارو ۵۰۰ درجه فارنهایت (یک هزار و ۳۷۷ درجه سانتیگراد) مقاومت داشته باشد تا در مقابل دمای بسیار بالای خورشید ذوب نشود. به همین دلیل سطح پوشش خارجی این کاوشگر با لایه‌ای با ضخامت ۴ و نیم اینچ (یازده و چهل و سه صدم سانتی متر) از کامپوزیت کربن پوشیده می‌شود.
 
در سال‌های اخیر توفان‌های خورشیدی باعث خسارت، اختلال و آسیب‌های شدید به صنایع و تاسیسات مختلف در زمین از جمله تجهیزات ماهواره‌ای و ارتباطی شده است.
 
آکادمی ملی علوم تخمین زده است که بروز یک توفان خورشیدی سهمگین در خورشید می‌تواند باعث خسارتی به میزان دو تریلیون دلار به اقتصاد کشور آمریکا شود.
 
کارشناسان ناسا امیدوار هستند با تخمین هزینه‌ها و سرمایه گذاری، این پروژه در زمان پیش بینی شده به اتمام برسد و کاوشگر راهی خورشید شود.
 
شایان ذکر است که این کاوشگر به پیشرفته‌ترین فناوری‌ها مجهز می‌شود و فاقد مسافر انسانی است.
 
کلمات کلیدی : ناسا، فضا
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.