توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 419237
وزیر نفت در وین:
ایران پیشنهادهای قابل قبولی دریافت کرده است
وزیر نفت ایران اعلام کرد: ایران پیشنهادهای قابل قبولی برای مشارکت در تصمیم جمعی اوپک دریافت کرده است. اظهاراتی که از سوی بسیاری تحلیلگران بازار نفت به عنوان چراغ سبزی برای نتیجه‌بخش بودن توافق اوپک تفسیر می‌شود.
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۰۰
به گزارش ایسنا، بلومبرگ نوشت: بیژن زنگنه، صبح چهارشنبه به خبرنگاران گفت که انتظار خوبی از نشست اوپک دارد و ایران پیشنهادهای قابل قبولی دریافت کرده است؛ هرچند ایران کاهش یا توقف تولید نفت براساس سطوح فعلی را نمی‌پذیرد.
 
این گزارش می‌افزاید: نمایندگانی در اوپک می‌گویند: ایران پیشنهاد داده است که تولید نفت خود را در سطح سه میلیون و ۹۷۵ هزار بشکه در روز یا چیزی معادل ۲۰۰ هزار بشکه بالاتر از تولید کنونی براساس اعلام منابع ثانویه متوقف خواهد کرد. این درحالی است که پیشنهاد عربستان سعودی توقف تولید نفت ایران در سطح یه میلیون و ۷۰۷ هزار بشکه در روز بوده است. الجزایر نیز که به عنوان میانجی عمل می‌کند، پیشنهاد توقف تولید نفت ایران در سطح ۳ میلیون و ۹۷۰ هزار بشکه در روز را مطرح کرده است.

قیمت نفت‌خام در بازارهای آسیا در شرایطی که بازار در انتظار تصمیم سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) منتظر است با اندکی افزایش همراه شد.

به گزارش ایسنا، وال استریت جورنال نوشت: اعضای اوپک درحالی امروز در وین برای تصمیم‌گیری درباره کاهش تولید نفت با یکدیگر دیدار می‌کنند که قیمت نفت از سال ۲۰۱۴ تاکنون کاهش قابل توجهی را تجربه کرده است. این درحالی است که کشورهای صادرکننده نفت در نشست امروز قرار است درباره جزییات احتمالی کاهش بیش از یک میلیون بشکه نفت در روز از بازار به تصمیم مشترکی دست یابند.

موسسه گلدمن ساکس اعلام کرده است که اگر اوپک برای کاهش تولید نفت به توافق دست پیدا، قیمت نفت می‌تواند تا محدوده ۵۵ دلار افزایش پیدا کند، اما اگر توافقی درکار نباشد، احتمال کاهش قیمت‌ها تا زیر ۴۰ دلار نیز دور از ذهن نیست. قیمت نفت‌خام سبک شیرین آمریکا برای تحویل در ماه ژانویه در بازار نفت‌خام نیویورک (نایمکس) با رشدی ۲۸ سنتی در هر بشکه به ۴۵ دلار و ۵۱ سنت رسیده است. این درحالی است که نفت برنت در محدوده ۴۶ دلار و ۸۲ سنت دادوستد می‌شود.
 
کلمات کلیدی : نفت+نشست اوپک+ایران+زنگنه
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.