نظر منتشر شده
۱۶۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 228833
ماجرای بهشت اجباری و تقابل سخنان رهبری و رئیس جمهور
کشکول الف، 11 خرداد 93
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۴۲
برخی تلاش می کنند به هر تقدیر و به هر ابزار رئیس جمهور را مقابل رهبری انقلاب نشان دهند.

این اقدام بی سرانجام اخیرا در موضوع به بهشت فرستادن مردم و نقش حکومت صورت گرفته است. پیشتر نیز جملاتی از رئیس جمهور به صورت گزینشی انتخاب و مقابل سخنان رهبری قرار گرفته بود تا نشان دهند دو رویکرد متقابل در نظام اسلامی شکل گرفته است و باید مقابل آن ایستاد. غافل از اینکه این دوگانه سازی حاکمیت عارضه ای جبران ناپذیر برای نظام خواهد داشت؛ چنانچه اولین کسی که نسبت به این رفتار غیر اخلاقی تذکر داده اند رهبری انقلاب بوده اند.

نمونه اخیر این دوگانه سازی وهم آلود موضوع بهشت فرستادن اجباری مردم است تا جائیکه کار از چند پیام واره در شبکه های اجتماعی به تریبون نماز جمعه های سراسر کشور کشید.

اینکه برخی حیاتشان در دوگانه سازی های سیاسی است تردیدی نیست اما غفلت برخی بزرگان سیاسی از این بازی بی انتها و پر هزینه مقداری عجیب است.

ماجرا این است که طی یک هفته گذشته تلاش شد سخنان رئیس جمهور در خصوص وظیفه حکومت برای بهشت فرستادن مردم را مقابل نظر رهبری انقلاب قرار دهند.

اصل سخنان رهبری در باره وظیفه حکومت اسلامی که متاسفانه ناقص طرح شده چنین است: وظیفه اصلی حاکم اسلامی رساندن مردم به سعادت واقعی است که البته این، به معنای تحمیل و زور نیست .

چند روز بعد رئیس جمهور در همین خصوص می گویند: این قدر در زندگی مردم هر روز مداخله نکنیم ولو به خاطر دلسوزی، بگذاریم مردم راه بهشت را انتخاب کنند، به زور و شلاق نمی شود مردم را به بهشت برد.

آیا این دو سخن مقابل یکدیگرند؟
تاکید رهبر انقلاب بر این است که وظیفه حکومت اسلامی تسهیل شرایط و ایجاد بستر برای سعادت اخروی جامعه است و تردیدی نیست که این مهم با اجبار صورت نمی گیرد . سخن رییس جمهور نیز تاکید بر این است که برخی تلاش نکنند که با زور مردم را به بهشت ببرند. متاسفانه با هر نیتی ولی دلسوزانه بخشی از سخن رهبر انقلاب که می فرمایند با زور و اجبار نمی شود مردم را به بهشت برد در نقل قول های توزیع شده در شبکه های اجتماعی و برخی سایت ها و غیره حذف شده است.

همین نیز بهانه ای شد تا برخی ائمه جمعه در خطبه های نماز جمعه نسبت به سخنان رئیس جمهور موضع تند اتخاذ کنند. برخی رسانه ها داخلی و خارجی مدعی طرفداری از رئیس جمهور نیز تلاش کردند واکنش ها در سطح نماز جمعه ها را دلیلی بر تقابل روحانی با رهبری نشان دهند؛ هدفی که هر دو گروه اصلاح طلب افراطی و ضدانقلاب و عده ای مدعی دفاع از نظام همزمان آنرا دنبال می کنند.

این درحالی است که اتفاقا ائمه جمعه تیزهوش تهران و مشهد با دقت در این رابطه اظهار نظر کرده اند و برخلاف تبلیغات برخی رسانه ها سخنان رهبری و رئیس جمهور را مقابل هم قرار ندادند.

سید احمد خاتمی در همین خصوص در خطبه های نماز جمعه تهران می گوید: مسئول محترمی گفته است به زور شلاق نمی توان مردم را راهی بهشت کرد. یک معنایش هم ما قبول داریم و آن معنا این است که مکتب ما مکتب منطق و استدلال است و مکتب شلاق نیست، سیره پیامبر(ص) هم همین بوده و این برداشت از این جمله معنای درستی است و جنجال نیز ندارد.

علم الهدی امام جمعه مشهد می گوید: شلاق که سهل است با همه قدرت جلوی کسانی که مانع بهشت رفتن مردم شوند خواهیم ایستاد.

این حرف نیز اگرچه ظاهرا موضع گیری نسبت به بحث های اخیر است اما در پاسخ به اظهارات رئیس جمهور نیست. جناب علم الهدی شاید خواستند تقاضای مردمی برای موضع گرفتن را بی پاسخ نگذارند و اگرنه ایشان فقیه اند و می دانند که وظیفه حکومت، بهشت اجباری نیست. به همین دلیل می گویند " شلاق که سهل است با همه قدرت جلوی کسانی که مانع بهشت رفتن مردم شوند خواهیم ایستاد."

این حرف درستی است. اگر کسی مانع بود باید جلوی آن ایستاد. اما این سخن ارتباطی به اظهار رئیس جمهور ندارد و این نیز نشان می دهد امام جمعه محترم مشهد با زیرکی خواسته اند تنها موضعی گرفته باشند واگر نه این سخن ارتباط موضوعی و منطقی به اختلاف این چند روز اخیر ندارد.
 
محمد خلیلی
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۳:۴۸:۲۳
این دو سخن وخیلی سخنهای دیگر مقام معظم رهبری و رئیس جمهور محترم اصلا تقابل با هم ندارند بلکه در پشتیبانی از یکدیگر بعضا عنوان شده اند . اما شبکه های ماهواره ای سعی می کنند این تقابل را القاء کنند.در داخل هم عده ای که مدتی است از سفره دولت ظاهرا کنار گذاشته شدند سعی می کنند همین شبهه را القاء کنند . البته عده دیگری رهبر را تافته جدا بافته و عده ای هم رئیس جمهور را تافته جدا بافته ای معرفی کنند که این هم درست نیست این دو بزرگوار نه سر و ته یک کرباس بلکه تارو پود و یک گره در یک کرباس هستند. (2177060) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۷:۴۴:۴۱
به کسانی که معتقدند با زور و شلاق نمی‌شود مردم را به بهشت برد عرض می‌کنم هموار کردن جاده برای عده‌ای منحرف می‌تواند بخشی از مردم را راهی جهنم کند. (2177721) (alef-1)
 
mohsen
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۲۲:۰۳:۱۸
البته بيشتر مسئولين و بخصوص رئيس جمهور محترم بايد مواظب سخنان خود باشند -چرا كه سياست ها و اصول نظام از جانب رهبري تعيين و با ظرافت و دقت از جانب ايشان مطرح شده و ميشود- و نبايد بهانه اي دست دشمن و معاندان بدهند. (2178290) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۲۲:۱۵:۳۵
جناب نویسنده مقاله ! به جای کوبیدن کسانی که دوگانه برداشت می کنند ، از رئیس جمهور محترم انتقاد بفرمایید ! چون ایشان با مطالبی که ارائه می دهند این دوگانگی را به ذهن مخاطب القاء و تداعی می دهند ...
چرا نباید مخاطب شما رئیس جمهور نباشد ؟ (2178323) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۲۳:۵۳:۲۱
از قول بنده به آقاي رئيس جمهور بفرماييد اگر قرار بود مردم خودشان و بدون راهنما راه بهشت را تشخيص داده و اين مسير را طي کنند پس چرا خداوند اقدام به ارسال پيامبران و امامان معصوم(ع) کرده است؟ (2178532) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۲ ۱۸:۵۵:۴۸
خودت گفتی راهنما! راهنما فقط راهنمایی می‌کنه! درنهایت فرد مختاره که چه راهی رو انتخاب کنه! (2180298) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۲ ۲۱:۵۰:۲۰
به نظرم خیلی دلواپسی (2180624) (alef-10)
 
شمسعلی شانسی
۱۳۹۳-۰۳-۱۲ ۲۱:۵۷:۴۹
شما چرا هر چیز و هر کس را به مقدسات می چسبانید که خود این عمل در نا هموارکردن جاده بهشت بی تأثیر نیست (2180647) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۳-۱۳ ۱۲:۰۸:۰۶
اولا وظيفه پيامبر راهنمايي بود نه الزام از طريق گشت ارشاد و نيروي قهريه و نشستن بالاي چاه نقت و در آمدهاي مملكت. ثانيا مگه شما خودتان را پيامبر فرض ميكنيد؟ ثالثا با رفتارها و كردارها و گفتارهايي كه داريد چقدر از مردم شما را به عنوان مجريان اسلام قبول دارند؟ (2181633) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۳ ۱۴:۱۳:۳۰
خداوند راه را نشان داد و از زور و چماق استفاده نکرد و فرمود: لا اکراه فی الدین (2182001) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۲ ۰۸:۴۶:۴۰
سیاست ما عین دیانت ماست ودیانت ما عین سیاست ما.بعضی از کاربران متاسفانه مثل کشورهای غربی و سکولار فکر می کنن.دین باید در تمام ابعاد زندگی وجود داشته باشد نه در خانه. (2178824) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۲ ۰۸:۴۷:۰۶
اقاي روحاني از شما كه لباس پيامبر را بر تن داريد اين ادبيات و اين حرفها بعيد است. (2178827) (alef-10)
 
حقگو
۱۳۹۳-۰۳-۱۳ ۱۴:۱۵:۲۹
آقای روحانی صحیح فرموده اند ایمان اجباری سودی ندارد(یونس آیه99) و(الانعام آیه 107) (2182008) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۳-۰۳-۱۲ ۰۹:۵۲:۱۱
به شما توصیه میکنم قرآن بخوانید و تقوا پیشه گیرید (2178908) (alef-10)
 
محمود
۱۳۹۳-۰۳-۱۲ ۰۹:۵۲:۱۸
سلام
حرفتان از یک زاویه درست است اما باید توجه کنیم انتخاب و آزادی اختیار حقی الهی است که خداوند برای بشر قرار داده و هیچ کس نمی تواند این آزادی را سلب نماید مگر آنکه موجبات ضرر و زیانی را فراهم سازد (2178909) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۲ ۱۲:۵۲:۱۷
خب مگه حرفی غیر از این زد؟؟؟ (2179434) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۳-۱۳ ۱۲:۱۱:۵۴
درست است. و جهت تكميا سخنان شما : ايا موهاي بيرون افتاده يك خانم به جامعه بيشتر آسيب زده و فساد را دامن ميزند يا اختلاس سه هزار ميلياردي و فسادهاي بزرگي كه در جامعه هست و تكليف آنها مشخص نمي شود و متولي ندارند؟ لابد بودجه هاي كلاني كه از بابت تبليغ و اجراي احكام شريعت هزينه ميشود انگيزه اصلي پافشاري در چنين سياقي است؟ (2181643) (alef-13)
 
ندیده نشنیده
۱۳۹۳-۰۳-۱۲ ۱۰:۰۱:۰۰
سلام الف و خواننده های خوب
طرح سوال دارم
آیا پیامبر با شلاق مبعوث شدند . آیا پیامبران که برای سعادت بشر آمدند با شلاق با مردم روبرو میشدند ؟
آیا شما و من که نماز و روزه و ... را انجام میدهیم با شلاق نمازی و روزه ای شده ایم ؟
آیا رشد و شکوفایی تعقل و تفکر بالاتر از محض بهشت رفتن نیست که بخواهیم مردم را زوری و شلاقی بهشت ببریم اما ندانند چرا و به چه دلیل بهشت هستند و بهشت یعنی چی و جهنم یعنی چی ؟
آیا همه دغدغه امروز ما شده بهشت و دوزخ رفتن مردم ؟!!!
دلواپس سرطانی شدن مردم بدلیل بنزین آلوده نباشیم
دلواپس بدهکاران بانکی نباشیم که بیت المال را پس نمیدهند ؟!!
دلواپس جنگلهای البرز و زاگرس نباشیم که رو به نابودی هستند ؟!!
دلواپس حوزه نفتی و گازی مشترک در خلیح فارس نباشیم که حقمان را دارند میبرند و ما تاخیری چندین ساله داریم ؟!!
دلواپس خرمشهر و آبادان عزیز نباشم که هنوز آب آشامیدنی ندارند !!؟؟ (2178922) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۳-۱۷ ۱۱:۵۶:۰۱
وجود یک نفر فهیم هم مایه خوشحالی است (2186795) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۷:۴۴:۵۹
به رئيس جمهور محترم بفرمایید نمی‌توان مردم را با زور به بهشت برد ولی می‌توان به جهنم برد. شما بفرمایید مسئولین دولتی خصوصاً بخش‌های فرهنگی دولت مواظب باشند این کار را نکنند. (2177723) (alef-1)
 
سعید
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۲۳:۳۲:۳۳
دوست عزیز فرهنگ موضوعی نیست که یک دولت بتواند تغییری در آن بدهد فرهنگ موضوع جمعی است هززازان نهاد غیر دولتی هم دست در اینکار دارند و دولت هم یکی از این نهادها ست .مثلا صدا و سیما با این همه بودجه چه نقشی در فرهنگ دارند .این نهاد که زیر نظر دولت نیست (2178481) (alef-10)
 
فیلسوف
۱۳۹۳-۰۳-۱۲ ۱۸:۵۹:۰۹
آیا به نظر شما فرهنگ یک جامعه که موجود زنده است، در طول حرکت می‌کند یا در عرض؟! (2180304) (alef-10)
 
سعید
۱۳۹۳-۰۳-۱۲ ۱۰:۱۶:۴۷
در اراده انسان نیست که مشیت الهی را تغییر بدهد ، چه بهشت وچه جهنم .
خداوند میفرماید:اگر میخواستیم همه را هدایت میکردیم ، لیکن سخن من محقق گردیده که هر آینه جهنم را از جنیان و آدمیان پر خواهم کرد.
بهتر است اطلاعاتمان را بیشتر کنیم ، قبل از اینکه سحنی ایراد کنیم . (2178957) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۷:۴۶:۰۱
چرا برخی صورت مسئله‌های انحرافی و خیالی طرح می‌کنند؟ حضرت امام (ره) با بیان خدایی خود، نه با زور شلاق بلکه با نیت پاک خود مردم را بهشتی کردند و اکنون که رهبری نیز با نصایح ارزشمند خود نسل سوم و چهارم را به سوی بهشت هدایت می‌کنند. سخن این بزرگان از دل برآمده و بر دل‌ها می‌نشیند. چرا برخی با طرح مطالب خیالی، حاشیه‌سازی می‌کنند. (2177726) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۷:۴۷:۰۹
شلاق زدن مربوط به اجراء حکم در رابطه با افراد مجرم می‌باشد جناب آقای رئیس‌جمهور که فردی حقوق‌دان هستند چگونه با اطلاع از این موضوع گفته‌اند با شلاق نمی‌شود مردم را به بهشت برد. آیا منظور ایشان این است که احکام الهی اجراء نشود در ضمن جلوگیری از یک امر منکر یا تذکر لسانی یا توصیه به یک معروف را چگونه ایشان تعبیر به شلاق کرده است. (2177734) (alef-1)
 
بازنشسته فرهنگی
۱۳۹۳-۰۳-۱۲ ۰۰:۲۵:۴۰
عزیزم آیا با اجرای حکم شلاق یک مجرم، آن مجرم به بهشت میره که سخنان رئیس جمهور را چنین تفسیر و بر مبنای آن تعطیلی احکام الهی را نتیجه گرفته ای! مفهوم شلاق در سخنان رئیس جمهور را هر بچه مدرسه ای میفهمد که مراد زور است. (2178583) (alef-10)
 
هشترودی
۱۳۹۳-۰۳-۱۲ ۱۰:۲۵:۰۷
شما کلا تو باغ تشریف ندارید. استفاده از کلمه شلاق منظورشان استفاده از زور و سخت گیری های بی مورد است.نه خود شلاق که یک وسیله چرمی و قرون وسطایی است (2178973) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۲ ۲۱:۴۸:۴۸
دوست دانشمند من ، شلاق كنايه است از

1- فيلتر

2- گشت ارشاد

3- جمع آوري ماهواره

4- . . . (2180620) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۷:۴۸:۱۶
از آقای رئیس‌جمهور انتظار می‌رود با خارج شدن از کاخ سعد‌آباد و گردش در برخی‌ معابر اطراف کاخ ببینند آیا حجاب برخی از خانم‌ها زیبنده نظام اسلامی است؟ آیا این پوشش معلول تفکر بیمار دوران موسوم به اصلاحات نیست. شما خیابان‌ها را از هیزم‌های جهنم پاک کنید تعیین چگونگی ورود به بهشت بماند! (2177744) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۲۳:۵۴:۴۹
بايد توجه داشت که لباس و پوشاکي که نماد فرهنگ مبتذل غرب و ترويج دهنده بي‌عفتي باشد تحت هيچ شرايطي پذيرفته نيست و چه بسا استفاده از آن باعث سلب توفيق بندگي خدا مي‌شود. حضرت امام محمد باقر(ع) چه زيبا فرموده‌اند: «حيا و ايمان در کنار يکديگرند پس هر گاه يکي از آن دو کنار برود ديگري نيز از بين مي‌رود.» (2178539) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۲ ۱۰:۲۹:۴۱
عزيز بي نام وظيفه رئيس جمهور نيست كه از محل رياست جمهوري بياد بيرون اينكارها را انجام بده شما اگر يك كمي اطلاعات اوليه ات را بالاتر ببري مي بيني كه ارگانهاي ديگه اي متولي اين امر هستند كه سالهاست در خواب غفلت هستند يا خودشون را بخواب زدند تا الان شدند دلواپس!!!!!!!!!!!!!!!!! (2178981) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۳ ۰۲:۵۱:۵۳
داداش جان غرض ورزي تو بزار كنار !
رييس جمهور بايد از مردم باشه و مطلع از حال و روز جامعه !!! (2181067) (alef-10)
 
عبدا...
۱۳۹۳-۰۳-۱۴ ۱۲:۵۴:۵۳
سلام هم وطن چند نکته قابل بیان است 1 - رییس هر دولت سیاست اجرایی را به دستگاه های متولی ابلاغ می کند مثلا در دوران آقای خاتمی رییس جمهور وقت با وجود قانون جمع آوری ماهواره ها به مسئولین مربوطه دستور داد اجرای قانون را زیر پا بگذارند و همین ماهواره ها با برنامه ریزی کشور های مخالف شرایط فرهنگی کشور را تحت تاثیر قرار دادند . 2 - آقای رییس جمهور و دیگر همکاران وی دنبال به دست آوردن رای آینده مردم برای انتخابات مجلس و ریاست جمهوری آینده و بقا خود بر مسند حکومت هستند چکار دارند حرکنی انجام دهند تا رای حتی تعداد اندکی از مردم را از دست بدهند . روحانی بودن ایشان قبل از ورود به کار سیاست بود (2183501) (alef-10)
 
فرامرز
۱۳۹۳-۰۳-۱۳ ۰۸:۴۹:۵۲
رییس جمهور با سوزاندن کارت سوخت موتور کشاورزان نمیشود همه سوار پورشه بشوند.کارت بنزین موتور دارانی که سرمایه شان یه موتور زیر یک میلییون بود را سوزاندی.اما........ (2181235) (alef-13)
 
مسلم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۰ ۰۳:۳۳:۵۳
اینجوری هم که میگی نیست..کجا رهبری با وزرای میلیاردری ، نزدیکان اختلاس کننده، برجام نافرجام، سند 2030 و اشرافی گری ، زندگی خانه 45 میلیاردی مسئولین نطام اسلامی موافق است؟؟؟؟ (4402549) (alef-11)
 
hosein60
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۳:۵۷:۱۸
تیتر یک روزنامه وطن امروز رو دیدید ؟ سخنان دیروز آقای روحانی رو با جابجایی واژه مردم به کل تغییر دادند !!! (2177075) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۷:۴۶:۴۸
با این منطق که با زور نمی‌شود مردم را به بهشت برد باید مأمورین راهنمایی و رانندگی که وظیفه برخورد با متخلفین از مقررات رانندگی را برعهده دارند و دستگاه قضایی که در امر برخورد با مجرمین مسئولیت دارد کارشان را تعطیل کنند. چرا که همه مقررات برای بهشتی کردن جامعه است. (2177732) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۲ ۰۹:۳۵:۱۳
لطفا یکبار نظر خودتان را بخوانید و قضاوت بفرمایید آیا "ارشاد به راه راست" و "اجرای قانون" دارای یک ماهیت هستند ؟

امر به معروف ماهیت ارشادی دارد و افراد دارای اختیار هستند که راه راست را بپذیرند یا دنباله روی شیطان باشند
مقررات رانندگی ماهیت قانونی دارد و افراد اجبارا باید به قانون عمل نمایند و بحث اختیار در آن جایی ندارد (2178886) (alef-10)
 
روشنا
۱۳۹۳-۰۳-۱۷ ۱۶:۰۴:۴۸
قانون برای دور نگه داشتن جوامع از فساد و تباهی توسط انسانها نوشته شده است البته از اونجایی که ما مسلمانها معتقدیم قانون انسانها برای اداره جامعه کافی نیست با توجه به شرع مقدس برای کشورمون قوانین رو نوشتیم وبه تصویب رسوندیم اما این فقط یه بخش ماجراست قانون تا زمانی که درجامعه ای نهادینه نشده باشه ومورد پذیرش قلبی و عقلی آدما قرار نگیره تبدیل می شه به یک ابزار رعب و وحشت
چقدر خوب بود به جای بالابردن جرائم و محکومیت هاو تحمیل کردن هزینه های هنگفت برای مقابله با جرم نهادهای دولتی و غیر دولتی اصلا حکومت و ما مردم برای نهادینه شدن قانون اساسی و احکام شرع تلاش می کردیم هیچ جای اسلام نگفته برای راهنمایی مردم تبلیغات درست نکنیم اجرای حکم کردن رو میشه با رعایت ضوابط شرعی و قانونی انجام داد اما نباید از تبلیغات و نهادینه کردن ارزشها غافل شد (2187361) (alef-10)
 
محمود
۱۳۹۳-۰۳-۱۲ ۱۰:۰۳:۲۷
برادر عزیزم شلاق در این سخن کنایه از زور است . فحوای کلام ایشان دلالت بر عدم اجرای قوانین و حدود را ندارد.پس به اعتبار اولی موضوع امر به معروف و نهی از منکر از دائره بحث خاارجند زیرا در فرض صحیح امر به معروف و نهی از منکر(با وقوع شرائط ) در مورد کسانی جاری می شود که مرتکب جرمی یا خطائی شده باشند.این سخن را در کنار کلام رهبر معظم انقلاب گذاشته و دقت فرمائید آیا تفاوتی ماهوی دارند یا خیر؟

وظیفه اصلی حاکم اسلامی رساندن مردم به سعادت واقعی است که البته این، به معنای تحمیل و زور نیست . مقام معظم رهبری دامت برکاته (2178928) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۷:۴۷:۳۲
یک روز حد شرعی به بهشت بردن با شلاق تعبیر می‌شود روز دیگر از فیسبوک و سایت‌های مبتذل حمایت می‌شود و تلویزیون را به خاطر پخش چند ثانیه عزاداری ایام شهادت می‌کوبند. این چه وضعی است؟ (2177737) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۲۱:۱۴:۳۹
خوب راست میگن دیگه،مثلا در ایام اعیاد شعبانیه هستیم یه ذره به تلویزیون نگاه کن متوجه میشی تولده؟؟؟هرکس تقویم نگاه کنه میدونه عیده!
حالا اگه عزاداری باشه کلیه حسینیه ها و مساجد آگهی میدن رسانه میلی که تبلیغ عزا کنن ولی الان همه خوابن همین شهر خودمان تا مراسمی پیش میاد از این سر شهر تا اون سر شهر پرچه سیاه میزنن اما الان دریغ از یک لامپ رنگی که جلوه ی شادی داشته باشه! (2178177) (alef-10)
 
سهند
۱۳۹۳-۰۳-۱۳ ۱۲:۲۴:۳۳
عزاداري نون دوني يك عده اي شده و با استفاده ار قدرت و نفوذي كه دارند و به بهانه ها و توجيهات مذهبي آن را ترويج ميدهند ولي جشن و شادي برايشان سودي ندارد. تازه اگر مردم شاد باشند خوب فكر ميكنند و اين به ضرر يك عده ايست. (2181670) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۲ ۱۰:۳۳:۲۰
یعنی تو غرب که همه به قوانین اجتماعی احترام می گذارند بهشتی هستند
یا کسی که گواهی نامه رانندگی نداره به بهشت نمیره !!!
بقیه مسلمان های دنیا که دولت هاشون برنامه ای برای بردن آن ها به بهشت ندارند بیرون بهشت خواهند ماند ؟ اصلا بهشت دولتی جای خوبیه؟ (2178988) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۳:۵۸:۱۵
نویسنده بیشتر آسمان و ریسمون بافته تا نتیجه مورد انتظارش را دریافت کنه (2177076) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۲ ۱۳:۴۸:۱۸
مخصوصا این قسمتش :
"جناب علم الهدی شاید خواستند تقاضای مردمی برای موضع گرفتن را بی پاسخ نگذارند و اگرنه ایشان فقیه اند و می دانند که وظیفه حکومت، بهشت اجباری نیست. به همین دلیل می گویند " شلاق که سهل است با همه قدرت جلوی کسانی که مانع بهشت رفتن مردم شوند خواهیم ایستاد." (2179616) (alef-10)
 
محمد زر
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۳:۵۹:۲۸
همه كساني كه دغدغه آخرت مردم را دارند،همت كنند دنياي مردم ومعيشت مردم در زندگي احيا شود .اگرنه هر مسلماني خود شيفته راه بهشت است كه:«کاد الفقر أن یکون کفرا» (2177083) (alef-13)
 
سيد ابراهيم كراماتي
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۴:۰۲:۲۱
شوربختانه بعضي از تربون داران شأن عبادت را با برخي از سخنان نسنجيده و غير ضرور مخدوش مي سازند و اين شائبه جدي را ايجاد مي نمايند ؛ كه تربون نماز جمعه جايي براي تحميل دين حكومتي به مردم است !
چرا نظارت جدي بر اين موضوع نمي شود؟
(2177097) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۷:۴۹:۴۴
در این مدت 35 سال که از عمر جمهوری اسلامی می‌گذرد کی دیده شده دولت‌ها و مسئولین شلاق بدست بگیرند و مردم را به سوی بهشت هدایت کنند آقایانی که درس حقوق خوانده‌اند باید متوجه باشند القای مطلبی که حقیقت ندارد نوعی تشویش اذهان جامعه محسوب می‌شود. (2177749) (alef-1)
 
شهروند ......
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۴:۰۳:۴۳
با سلام با توجه به سخنان رياست محترم جمهور كه گفتند این قدر در زندگی مردم هر روز مداخله نکنیم ولو به خاطر دلسوزی، بگذاریم مردم راه بهشت را انتخاب کنند، به زور و شلاق نمی شود مردم را به بهشت برد كه واكنش بسياري از متدين و صاحب نظرها و كارشناسان ديني در بر داشتحتي ايمه جمعه نيز ان را بيان كردند حال بايد پرسيد ايا وظيفه حكومت ديني بردن افراد به بهشت (رستگاري ) نيست پس وظيفه چه كسي است ؟ايا نبايد از قوه قهريه از كساني كه با بد حجابي معنا دار خود در جامعه باعث فساد ميشودند جوليگري كرد اين كه امر به معروف است و واجب و ان فرد ميگوييد به تو چه نميخواهم به بهشت بروم خودت برو ايا اين بهانه به انها نميدهد ؟ ديروز در همين سايت الف فردي كامنت داد كه در دين اجباري نيست پس ميتوان ...........اين سخنان دو سو و ناقض باعث سواستفاده افراد ميشود بلي در گزنيش دين اسلام اكراه نيست برو تحقيق كن و استدلال قران را بخوان و كرامت انساني كه نه به رنگ نه به مال داه بلكه تقوا است را مطالعه ولي اگر قبول كردي بايد از شريعت و قانون اللهي كه ضامن سلامتي روح و روان فرد و جامعه است كه باعث رستگاري (بهشت وعده اللهي است براي مومنان )ميشود و حكومت بايد وو ظيفه اش مردم را به سوي بهشت رهنم.ود كند حال مقايسه اين سخن با سخنان رهبري نا درست است و مردم و عالمان ديني واقف هستند و مطمين باشيد رهبر فرازنه همانطور كه از فرهنگ جامعه اسلامي كله فرمودند نصايح خود را اگر لازم باشد مي فرمايند و من هم مخالف اين سخن در جمع و ايجاد تنشج هستم (2177101) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۸:۵۶:۳۵
شما بفرمایید حکومت چگونه وظیفه بهشت بردن مردم را انجام میدهد ؟
مردم چه نقشی دارند ؟
بهشت تضمینی هم داریم؟ (2177935) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۳-۱۳ ۱۲:۲۸:۰۹
البته راه عملي اين كار قبلا در تاريخ تكرار شده كه احتمالا به زودي از اين طرح و برنامه ها پرده برداري خواهد شد مثل فروش زمين در بهشت، فروش كاخ و حوري و قلمان در بهشت. فكر كنم وام هم براي اينكار تصويب بشه بهتره. ضمنا سهميه هم نبايد فراموش بشه. (2181683) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۲۱ ۱۱:۰۹:۵۳
اره داریم وقتی تو جامعه اسلامی فساد نباشد بهشت تضمین می شود وقتی جوانی که این شراره های اتش را می بیند و شیطان او را اغفال نماید بهشت از بین رفته و وارد جهنم می شود البته جهنمی که این افاراد داخل ان باشد تعداد حوری هایش بیشتر است (2882137) (alef-11)
 
max
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۹:۴۵:۵۱
تربیت یعنی که خود را ساختن بعد از آن بر دیگران پرداختن (2178019) (alef-13)
 
kazi
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۹:۴۷:۲۳
تربیت یعنی که خود را ساختن بعد از آن بر دیگران پرداختن .... (2178022) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۲۰:۱۲:۲۲
به نامه امروز آقاي زيبا کلام و بودجه دهها نهاد در اين زمينه دقت بفرماييد. ضمنا ارشاد و دعوت با زور متفاوت است. (2178075) (alef-13)
 
ناشناس
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۴:۰۶:۴۷
هميشه وسط ايستادن دزست نيست چرا تذکر نمي دهيد که رئيس جمهور در صحبت کردن دقت بيشتر کند.ايا ديدگاههاي ايشان درباره "گشت ارشادواهالي فرهنگ "؟؟ماهواره و...وعملکرد وزارت ارشادي که زير نظر ايشان است وهمه مي دانند با انتقادات جدي رهبري روبروست نشان نمي دهدرئيس جمهوربايد بيشتر مراقب باشد ايشان اکنون فقط حسن روحاني نيست بلکه رئيس جمهور اسلامي ايران است مگر مجبور است در هرسخنراني يک دوجمله حاشيه اي بگويد وبرخلاف گفته خودش فلفل در غذاي مردم بريزد.منصف باشيد.نمي گويم هجمه ها وانتقادات از ايشان درچارچوب است اما نقش ايشان کاملا برجسته است در بوجود اوردن اين مسائل (2177110) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۴:۱۱:۵۲
روحانی دمت گرم (2177121) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۴:۱۳:۲۲
مردم از افراطیگری خسته اند. دست از سرمان بردارید. (2177126) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۴:۱۶:۴۶
حرف اقای علم الهدی با سخنان رهبر و ریس جمهور در تناقض است و ماله کشی شما مرا قانع نکرد (2177146) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۴:۲۰:۱۰
قربونت برم که میخوای همه چیز رو آروم کنی. آفرین الف جون (2177158) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۴:۲۰:۲۳
مقام معظم رهبری درشرح خطبه ۱۵۶ نهج البلاغه و در مورد مسوولیت های دولت است که می فرمایند:«نهى از منکر باید بکنیم، امر به معروف باید بکنیم، وسائل عمل خیر و حسنات را در کشور فراهم کنیم ، وسائل شُرور و آفات را از دسترسها برداریم ؛ این وظائف مسئولین حکومت است.»

ایشان در ادامه و با ذکر عین کلام امیرالمؤمنین درخطبه‌ نهج‌البلاغه که میفرماید:« فَاِن اَطَعتُمونى فَاِنّى حامِلُکُم اِن شاءَ اللَّهُ عَلى‌ سَبیلِ الجَنَّة؛ فرمود اگر آنچه من میگویم ، گوش کنید و عمل کنید ، من شما را به بهشت خواهم رساند ، ان‌شاءاللَّه ؛ وَ اِن کانَ ذا مَشَقَّةٍ شَدیدَةٍ وَ مَذاقَةٍ مَریرة؛ اگر چه این کار ، بسیار دشوار است ، بسیار سخت است ، تلخ است. این حرکت ، حرکت کوچکى نیست ، حرکت آسانى نیست ؛ این هدف امیرالمؤمنین است‌. رساندن انسانها به بهشت ، هم در زمینه‌ فکرى مردم ، هم در زمینه‌ روحى و قلبى مردم ، هم‌ در حیات اجتماعى مردم ، نقش مى‌آفریند. من از این جهت روى این تکیه میکنم که گاهى شنیده میشود کسانى در گوشه ‌وکنار وقتى صحبت از هدایت و راهنمایى و بیان حقایق دینى و مانند اینها میشود ، میگویند آقا ، مگر ما موظّفیم مردم را به بهشت برسانیم؟ خب بله ؛ بله ، همین است. فرق حاکم اسلامى با حکّام دیگر در همین است: حاکم اسلامى می خواهد کارى کند که مردم به بهشت برسند ؛ به سعادت حقیقى و اُخروى و عقبائى برسند ؛ لذا راه‌ها را باید هموار کند. اینجا بحثِ زور و فشار و تحمیل نیست؛ بحثِ کمک کردن است.» (2177161) (alef-13)
 
صادق
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۷:۴۷:۵۵
استنباط شما از ترجمه گفتار حضرت علی (ع) کاملا غلط است.
شما نوشته‌اید که حضرت علی فرموده‌اند: "اگر آنچه من میگویم ، گوش کنید و عمل کنید ، من شما را به بهشت خواهم رساند ،"
اما خود شما از این جمله استنباط غلط داشته‌اید. دفت کنید که فرموده‌اند: "اگر آنچه من میگویم" اما نگفته‌اند که: "باید آنچه من میگویم". بنابراین همان مفهوم عدم استفاده از زور بیان شده است. (2177740) (alef-1)
 
حامد
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۴:۲۰:۴۰
این تفاوت روش هاست که در فروعات عادی است و همیشه پیش می آید. چنین استنباطی از آنچه که "تیتر" شده به دست نمی آید. همه در اصول پیرو مقام ولایت هستند. (2177162) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۴:۲۲:۰۹
چقدر جالب تفسیر کردی!!!!!!!!!!!!!!! مرغ پخته هم خندید (2177168) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۴:۲۴:۱۷
آقایان ائمه جمعه مشخصا در مقابل رئیس جمهور حرف زده اند. چرا شما می خواهید ماجرا را جور دیگری جلوه دهید. البته تقابل بین ائمه جمعه و رئیس جمهوری به معنای تقابل رهبری و رئیس جمهوری نیست. (2177173) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۴:۲۴:۵۶
من بهشت نمی خوام
لطفا دنیای منو تامین بکنید
بهشت پیش کش خودتون
تورم 30 درصدی و مسکن سر به فلک کشیده و حقوق بخور نمیر و بیکاری و .. علایم جهنم هستند (2177175) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۴:۲۹:۵۸
نویسنده محترم ،،ائمه جمعه تهران و مشهد زیرک هستند ؟؟؟ (2177184) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۲ ۱۰:۲۰:۵۲
بله ،،،خیلی زیرک هستند (2178965) (alef-10)
 
علی عسک
۱۳۹۳-۰۳-۱۲ ۲۱:۱۶:۳۳
اتفاقا ساده و زود باور و کمی هم عصبی هستند (2180552) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۳ ۱۱:۳۷:۳۲
به اين آقايون ائمه جمعه بفرمائيد با سخنانشان دشمان تراشي نكنند تا هر روز درگير تحريمهاي مختلف باشيم و اقتصاد مملكتمان هر روز بدتر از ديروز شود و مردم كلهم به زيرخط فقر بروند. در اين صورت مردم خودشان بلدند راه بهشت را پيدا كنند. چون شكم گرسنه و به پولي و بدهكاري نه دين ميشناسه و نه آخرت. متاسم براي اين آقايون به اصطلاح متشرع و فقيه كه هنوز نمي دانند از دري كه فقر بيايد به داخل از در ديگر دين بيرون ميرود. پس خواهشا شما به مسائل اقتصادي مردم توجه داشته باشيد آخرت و بهشت مردم خود بخود درست ميشود و البته آخرت و بهشت خود شما چراكه مديون لاقيدي جامعه امروز شما هستيد و بس و بايد در آخرت پاسخگو باشيد. (2181555) (alef-13)
 
ن.د
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۴:۳۶:۴۷
سایت الف فکرکنم اگر سکوت میکردی بهتر بود! چون به هیچ وجه نتوانستی به خواسته ات برسید.استدلال هات بسیار ضعیفی بود. (2177204) (alef-13)
 
سپیده
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۴:۳۸:۴۸
بنده خدا رئیس جمهور
یه بار عکسش رو کنار اوباما میذارید یه بار کنار علما

ولی خوشم میاد که تا الان منطقش رو از دست نداده و بی توجه به سنگ اندازی ها داره مسیر خودش رو میره (2177208) (alef-13)
 
1982
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۴:۳۹:۴۶
من با نظر اقای رییس جمهور موافقم کسی رو به زور به بهشت نمیشه فرستاد نتیجه عکس داره (2177211) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۴:۵۱:۰۰
بهتره از آقایان خاتمی و علم الهدی بپرسید (2177246) (alef-13)
 
محسن
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۴:۵۱:۴۰
1- مرور خطبه های سالهای دور که مسئولیت امامت نماز جمعه تهرانش بنابر فرمان حضرت امام خمینی(ره) پس از مرحوم آیت الله طالقانی در مدت زمانی بسیار کوتاه به مقام معظم رهبری محول گردید و چند تن دیگر از بزرگان امامت موقت را عهده دار بودند حائز نکات ارزشمندی است که برای تبین شرایط امروز مفید خواهد بود.
2- امامت جمعه تهران را د.مین فرد روحانی پس از امام یعنی آیت الله طالقانی عهده دار شدند و پس از رحلتشان مدت کوتاهی آیت الله منتظری و سپس یت الله خامنه ای و آیت الله هاشمی رفسنجانی و در مواقعی نیز آیت الله جنتی و آیت الله امامی کاشانی عهده دار این وظیفه خطیر بودند آیت الله منتظری به فاصله کوتاهی به خواست و اصرار خبرگان رهبری بعنوان قائم مقام رهبری انتخاب شدند ایت الله خامنه ای نیز با رای بالای مردم ایران بعنوان رییس جمهور کشور در دو دوره انتخاب شدند و پس از رحلت حضرت امام (ره) نیز با انتخاب خبرگان و مردم در جایگاه رهبری به رهروی حضرت امام(ره) ادامه دادند آیت الله هاشمی نیز علاوه بر ریاست چندساله مجلس به انتخاب مردم و تأیید رهبری دو دوره ریاست جمهوری و تمامی سالهای گذشته را به حکم رهبری با مسئولیت یکی از مهمترین ارکان حکومتی یعنی مجلس خبرگان تشخیص مصلحت در خدمت کشور و معیت رهبری بودند یعنی امامت جمعه تهران باید توسط بزرگانی اقامه گردد که از ظرفیتهایی اینچنین برخوردارند بنابر شهادت تمامی ایام خطبه خوانی مقام معظم رهبری و آقای هاشمی خطبه های نماز جمعه تهران از اثرگذاری فوری داخلی و بین المللی برخودار بود و تمامی شهرها از مسیر خطبه های مذکور تأثیر پذیرفته و مسیر یابی می کردند.
3- مرحوم آیت الله طالقانی ، مقام معظم رهبری و آقای هاشمی در سالهایی که خطبه نماز جمعه را می فرمودند با مطالعاتی ارزشمند به طرح مباحث و دیدگاههای اجتماعی و فقهی اهتمام داشتند تا طی طرح موضوع در خطبه ها مسیر جامعه به سمت هایی که نیازمندیهای حکومت در آنها است مدیریت گردد و چه بسیار بود روزهایی که مردم به مطالعه دقیق و کنکاش در خطبه ها می پرداختند اما شاید جای طرح این سوال مناسب باشد که امروز و سالهای گذشته خطبه هایی که در نماز جمعه شهرهای بزرگ ایراد می شوند از چنین خصوصیاتی برخودارند؟
4- خطبه های نماز جمعه های تهران و شرهای بزرگ بدون هیچ تردیدی از ریسمانهای وحدت بخش کشور بودند به گونه ای که پس از ایراد خطبه های مقام معظم رهبری و آقای هاشمی و حتی آیت الله امامی کاشانی و آیت الله جنتی آن دوران با روزهایی آرام و اطمینان بخشی همراه می شدیم اما در روزگاران اخیر می توانیم چنین روزهایی را رصد کنیم؟ فراموش نمی کنیم که مسائل و مشکلات داخلی و اختلافات درون خانگی ما در ایام مذکور هرگز از امروز کمتر نبود اما نقش وحدت بخش نمازهای جمعه بسیار پر رنگ و ستودنی بودند که باید بعنوان الگوی رفتاری مورد بحث و بررسی مراکز ذی ربط قرار گرفته و ائمه جمعه علی الخصوص در شهرهای بزرگ مورد همفکری و هم اندیشی قرار گیرند.
5- امامت جمعه باید چنان باشند که همگان را در لوایب خود جای دهند شاید به همین مناسبت است که حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری غالبا از ائمه محترم و معظم جمعه بعنوان نمایندگان ولی امر مسلمین در استان یا شهرستان نیز یاد می فرمایند که باید به جایگاه رفیع و فرا جناحی و گروهی باور داشته و از این منظر تمامی گروهها و طیفهای سیاسی و داخلی را در لوای نمایندگی از مقام عظمای ولایت پوشش دهند تا خدای ناکرده در جایگاه یکی از طرفین دعوا جای گیری نکرده باشند.
6- امامان جمعه معظم بخشی مهم از خطبه های ارزشمند نماز جمعه باید که به دعوت به تقوا و اخلاق سپری گردد و خدا شاهد است که دوری از اخلاق و تمسک به بداخلاقی در بیان برخی مواضع و دیدگاهها بسیار آزار دهنده می نماید رویه نا صوابی که به دوری بخشی از جامعه از صفوف ارزشمند و انسانساز نماز جمعه منجر می گردد لذا است که اخلاق باید محور و بنیان خطبه در نماز جمعه باشد و حتی تندترین و جدی ترین مواضع و مباحث در قالبی اخلاقی و متمسک به رحمت ایراد گردد تا مخاطب نیز با کمترین رنجش ممکن به استماع مطالب پرداخته و شاید خدا بخواهد به فرمایش خطیب جمعه متنبه گردد که جز این صرفا به دوری و فرار مخطبی آشنا و همزبان می انجامد.
7- فارغ از روزهایی که نماز تهران به امامت مقام عظمای ولایت اقامه می شود مناسب است تا وضعیت و استقبال مردم شهر ده میلیونی تهران مورد بررسی و کنکاش جدی قرار گیرد و برای سوالاتی در خصوص کم و کیف نماز جمعه توضیحاتی منطقی و مستددل ارائه گردد آیا واقعا شأن و منزلت نماز جمعه تهران بعنوان ام القرای جهان اسلام همین بضاعت است؟ آیا نماز جمعه باید با چنین جمعیتی اقامه گردد؟ دلایل بی توجهی یا عدم تمایل و اقبل مردم در برابر نماز جمعه تهران چیست؟ آیا ائمه جمعه می توانند در میزان حضور و استقبال مردم از نماز جمعه ایفای نقش داشته باشند؟ آیا عدم تمایل قابل دفاع مردم به نماز جمعه را نباید در ائمه موقت جمعه پایتخت جستجو کرد؟ آیا کم و کیف خطبه های ارائه شده در نماز جمعه از دلایل کم استقبالی از نماز جمعه نیست؟ چه کسی مسئول بررسی و پاسخگویی به این دغدغه ملی و مذهبی باید باشد؟ (2177249) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۲ ۰۹:۴۴:۳۹
یادمه در آن ایام با این که ساکن شهرستان بودم اما هر وقت گذارم به تهران می افتاد یکی از برنامه هام رفتن به نماز جمعه بود ! (2178899) (alef-10)
 
روزبه
۱۳۹۳-۰۳-۱۷ ۱۲:۱۲:۱۲
یعنی یک نفر هم پیدا شد عقده سیاسی نداشته باشد. (2186827) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۴:۵۴:۴۸
من با نظرات دکتر روحانی موافقم (2177261) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۴:۵۵:۵۴
" متاسفانه با هر نیتی ولی دلسوزانه..."
همين خوش بيني هاست كه به ما ضربه زده است .

ضمنا" با كمال احترام بايد بگويم كه فارغ از محتواي پيام هاي رد و بدل شده و همچنين درست يا نادرست بودن آنها ، متاسفانه هدف آن دو امام جمعه بزرگوار دقيقا"‌ پاسخ دادن به سخن آقاي روحاني بوده است .
و صد البته هدف آقاي روحاني هم دقيقا" گروهي بوده است كه اين امامان جمعه هم جزوشان هستند .

مشكل اين است كه در كشور ما به اسم ادب و نجابت ، از سخن گفتن روبرو پرهيز مي كنيم و اينگونه مي شود كه اين دو گروه در فضايي بي ربط به موضوع در حال پيغام فرستادن براي يكديگرند ، غافل از اينكه مردانه يكديگر را خطاب كنند تا مغلوم شود چه كسي درست مي گويد .
وگرنه ما بچه شيعه ها مي دانيم كه نه تنها بهشت ، بلكه حكومت معصومين هم اجباري نيست (2177268) (alef-13)
 
مهدی
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۴:۵۹:۱۵
لا اکراه فی الدین...

سخنان رییس جمهور کاملا بجا و به حق بود... (2177279) (alef-13)
 
س
۱۳۹۳-۰۳-۱۳ ۱۰:۲۳:۳۴
در پذیرفتن دین اجبار نیست اما وقتی پذیرفتی باید کل دستوراتش رو بپذیری،دین رو از دیدگاه خودتون تفسیر نکنید (2181388) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۵:۰۲:۵۵
حالا از این آقایون کدومشون تضمین میدن بعد از 35 سال تلاش شبانه روزی همه رسانه ها غالب مردم ایران میرن بهشت؟!!!!!!!!!!!!!
بی اخلاقی جامعه رو داره خفه میکنه با بهشت زوری بعضی از آقایون (2177292) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۵:۰۴:۳۲
مردم از شخصیت آقایان خاتمی علم الهدا به اندازه کافی واقف هستند و آقایان بزرگوار هم فکری برای وجهه خود داشته باشند اینجور آسمان ریسمان کردن دردی آز آنها دوا نمی کند (2177295) (alef-13)
 
d
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۵:۰۶:۴۱
ماست مالیش کردید دیگه!!!!!!!!! (2177302) (alef-13)
 
هلوم
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۵:۰۷:۱۲
دیگه ما که مثل شما باهوش نیستیم باطن حرفها رو هم درک کنیم هرچی طرف میگه فکر میکنیم منظورش همون بوده که گفته. (2177304) (alef-13)
 
رمضاني
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۵:۱۲:۵۲
آقاي روحاني حرف مردم را زد. (2177318) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۵:۱۳:۰۷
اصل قضيه ربنا آتنا فى الدنيا حسنة و فى الآخرة الحسنة ميباشد و مسئولان و مديران و برنامه ريزان كشور بايد در ارتباط با حسنه و بهتر نمودن دنيا و آخرت مردم تلاش نمايند يعنى بايد شرايط و فرصتهاى مناسب و برابر ، اقتصادى و شرايط علمى و شرايط بهداشتى و پزشكى و شرايط محيط زيستى و شرايط مناسب امنيت و مراقبت و همينطور شرايط مناسب و مرتبت با ديانت مردم و ووو بصورت ارائه برابر براى مردم ايجاد نمايند ، حال اين مردم هستند با توجه به همت و قدرت و استعدادهايشان از مواهب الهى كه با مديريت صحيح حكومتى در اختيارشان قرار گرفته استفاده نمايند ويا برعكس . وظيفه حكومت مردم سالار دينى نشان دادن نقشه راه و هموار سازى راه منجر به سعادت مردم و بشريت ميباشد ، سعادت دنيا و آخرت و جالب است در روايات و احاديث اول دنيا امده است و بعد آخرت . رييس جمهور محترممان همان سخن رهبرى معظممان را گفته اند . (2177319) (alef-13)
 
احمد
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۵:۲۰:۱۶
حرف رییس جمهور خطاب به کسانی است که خود را در جای حق می دانند و فکر می کنند باید در کلیه امور مردم دخالت کنند غافل از اینکه برداشت آنها از اسلام خود برداشتی غلط است و خود در گمراهی هستند. (2177339) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۵:۲۴:۱۲
این ماسمالی کردنها بی فایده است ما فقط حرفهای رهبر و رئیس جمهور محبوبمان برایمان مهمه (2177349) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۵:۲۶:۳۴
ماست مالی نمی شود این دو بزرگوار نفس موضعگیریشان ایجاد تقابل بود ضمن اینکه اقای خاتمی گفتند جاده جهنم را صاف نکنید چیزی غیر از تقابل ندارد یعنی رئیس جمهور مجتهد نظام دارد کار شیطانی انجام می دهد و جاده جهنم اسفالت کرده است !! (2177361) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۵:۳۵:۴۵
اقاي روحاني از شما كه لباس پيامبر را بر تن داريد اين ادبيات و اين حرفها بعيد است؟!!!!! (2177384) (alef-13)
 
خاتمی
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۵:۳۶:۲۴
نمیتوان به بهانه فرستادن مردم به بهشت زندگی آنها را جهنم کرد (2177389) (alef-13)
 
رسائی
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۵:۳۸:۰۸
پس چرا برا اقلیتهای دینی هم سخت گیری میکنید مثلا در مساله حجاب (2177395) (alef-13)
 
نقدی
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۵:۳۹:۱۹
بهشت+زور=جهنم (2177398) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۵:۴۵:۳۰
اقاى نويسنده بابا به خدا مردم خيلى ميفهمند چرا صغرى و كبرى رو به هم بافتى كه ثابت كنى ميان اقاى روحانى و اءمه محترم جمعه تهران و مشهد هيچ اختلافى وجود نداره مثل روز روشنه البته اطمينان كامل دارم ميان ديد گاه رءس جمهور محترم و مقام معظم رهبرى اختلاف مهمى وجود ندارد ولى اين مسءله دليل عدم وجود اختلاف ديد گاه ميان روحانى و بعض امامان جمعه نيست (2177426) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۵:۴۹:۳۲
آنچه مشخص شد این است که بزرگان حق دارند از امکان آزادی بیان در این کشور، بهره مند شوند و تقریبا هر چه که دلشان می خواهد، بگویند، اما مردم عادی اگر نصف این حرفها را می زدند، حسابشان با کرام الکاتبین بود. (2177435) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۵:۵۳:۳۷
اگر بخواهیم اصولی و شرعی هم به قضیه نگاه کنیم:
الجمع بینهما امکن اولی من الطرح - یعنی : جمع بین دلیللین بهتر از دور انداختن یکی از آنها است.
کاش همه اینطور فکر می کردند و برای مغرضین خوراک فراهم نمی شد. (2177441) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۳ ۱۶:۲۹:۰۳
عجب بادی تو غبغب داری ؟ یاد داستان مثنوی افتادم .( ان یکی نحوی به کشتی در نشست ....) اینهمه ادم امدند حرفشان را زدند . همه مغرض بودند . فقط جنابعالی اصولی و متشرع ؟ (2182356) (alef-13)
 
سلمان شکیبا
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۵:۵۵:۵۶
ممنون و متشکر از سایت الف
اما مساله اینجاست که هر کسی انتقاداتی به هر شخصی دارد ولی خیلی بد است که بزور بخواهیم مثبت ها را منفی جلو دهیم. (2177450) (alef-13)
 
مصطفی
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۶:۱۳:۲۹
امامان جمعه گاهی در خطبه ها ، به دنبال اهداف شخصی خود هستند تا نظام (2177489) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۶:۲۵:۳۹
چرا دعوا می کنید روحانی داره ذهن مردم رو از مسایل اقتصادی به مسائل حاشیه ای منحرف می کنه (2177523) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۶:۲۹:۲۰
اولش رو خوب اومدی ولی مثل اینکه نویسنده تو باغ نیست یا اینکه قصد فریب مردم را دارد چون دو امام جمعه مإکور دقیقا قصد مقابله با رئیس جمهور را داشتند و دلیل آن هم ادامه نظارتشون است شما لطفا برو یک بار دیگه سخرانی ها رو بخون (2177531) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۶:۳۱:۱۸
یعنی حالا به خیال خودت موضوع ماست مالی کردی رفتی. شلاق سهل است ......... (2177536) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۶:۳۵:۵۴
این مطلب نکته پنهان و جالبی دارد:
مردم چه با زور و چه بی زور نمیخواهند به بهشت بروند. مردم مایلند آنطور که دوست دارند زندگی کنند. بنابراین تکلیف راننده های خطی بهشت مشخص است.! (2177545) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۶:۴۲:۰۰
شما هم مثلا همه رو تطهير كردي!!!!!؟؟؟؟؟
شنونده بايد عاقل باشد... (2177560) (alef-13)
 
حسین
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۶:۴۲:۲۷
من چند تا سئوال دارم
میخوام بدونم اول انقلاب که مردم به جمهوری اسلامی رای دادن کسی اومده بوده و گفته بوده که ما میخوایم مردم رو زوری ببریم بهشت؟ مردم اگه می دونستن یکسری میخوان واسه بهشت رفتن اونا تصمیم بگیرن، احتمالا بهشون بر نمیخورد؟ البته منکر این موضوع نیستیم که حکومت اسلامیه و از قضا بایستی قوانین اسلامی توش ساری و جاری باشه، خلاصه نه رانتی هست و نه اختلاصی و نه زیرمیزی و نه پارتی بازی و ... ما قبول داریم تو حکومت اسلامی هیچکدوم از اینا نباس باشه. میشه یکی بگه این چیزا که گفتم اصلی تره یا دو سانت عقب جلو روسری؟ حکومت اسلامی وظیفش اینه که مردم و زوری ببره مسجد و نماز خونشون کنه تا برن بهشت یا دست رانتخوارا رو کوتاه کنه؟ (2177562) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۶:۴۴:۳۶
تو جیه نکنید!!!
چرا رو حانی در پی بیانات رهبری رفتند سراق این مساله؟؟؟
ایشان که درز حل مشکل مردم نا توان است برای فرا فکنی به سراغ این بحث ها رفته است!!!
اتفاقا نقص حرف خودش است اگر وظیفه ای دو لت در این زمینه ندارد خب ساکت باشد (2177568) (alef-13)
 
محمد رازی
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۷:۲۵:۳۶
به نظر من کار سخت تر رئیس جمهور منتخب ملت برای رساندن مردم به آزادیهای مصرح در قانون اساسی بیش از آنکه درمقابل باتندروها وافراطیها باشه درمقابل شبکه های معاند منافع ملی مردم ایران همچون بی بی سی فارسی میباشد که شیطنت وموذی گری علیه منافع مردم از سر وروی برنامه هاشون میباره.همین دیشب بود که دربرنامه شصت دقیقه خود در مورد سخنان رئیس جمهور با دونفر صحبت میکرد وبا شیطنت کثیفی که مخصوص این شبکه است با گذاشتن فرازهایی از سخنان رهبر معظم انقلاب در مورد وظیفه حکومت در به بهشت بردن مردم علنا سعی کرد صحبتهای رئیس جمهور را در تقابل با سخنان رهبر فرزانه انقلاب قرار بده نه در تقابل با تندروها بدون اینکه ناجوانمردانه(البته توقع جوانمردی از این شبکه نمیره)بگه که اتفاقا رهبری عزیز درهمان سخنرانی وسخنرانیهای بعدی منظور خودرابه صراحت در مورد به بهشت بردن مردم در ایجاد رفاه اقتصادی وپیشرفت کشور اعلام کرد که اتفاقا کاملاهمسو با صحبتهای رئیس جمهور واکثریت قاطبه مردمه وکاملا برخلاف نظر تندروهاست که منظورشان از به بهشت بردن مردم اعمال محدودیت برآزادیهای مصرح درقانون اساسی وزیرسوال بردن کنسرتها وحجاب مردمه.نکته عجیب تر آنکه این شبکه صحبتهای رئیس جمهور را برخلاف قانون اساسی جمهوری اسلامی!!!!!!!!دانست بدون اینکه اشاره کند درکدام بند از قانون اساسی جمهوری اسلامی کنسرتهای موسیقی ضدفرهنگی نامیده شده وگشت ارشاد به حکومت برای جلوگیری از بیحجابی تکلیف!!!!(درهنگام رای گیری برای قانون اساسی حجاب یا بیحجابی درجامعه آزاد بود)ویا نگفت درکجای قانون اساسی گفته شده جمهوری اسلامی مسول به بهشت بردن مردمه...خلاصه آنکه دشمنان قسم خورده تروخطرناکتراز تندروها برای جلوگیری از پیشرفت وآزادی مردم ایران بیشتر از تندروها شبکه هایی مانند بی بی سی فارسی هستند چون لااقل تندروهانظرات خودرا علنااعلام میکنندوتکلیف آدم باهاشون روشنه ولی شبکه های موذی وتوداری مانند بی بی سی ظاهر خودرا لای زرورق شیک پوشانده اند ولی درباطن وغیرمستقیم بسیار حرفه ای بدون اینکه دلشان حتی اندازه یک ارزن به حال مردم ما سوخته باشدبا نشان دادن فیلمها وسخنرانیها وگفته هایی از مسولان بدون مقدمه وموخره سعی در تقابل مسولان کشور باهم والقا این نکته است که آزادیهای اجتماعی وسیاسی وفرهنگی مطلوب مردم علی رغم سخنان اشخاصی مانند رئیس جمهور محبوب با ذات نظام وقانون اساسی(هرکس یکبار قانون اساسی را بخواند به این دروغ بزرگ میخندد)مغایرت دارد سعی درعقیم گذاردن تلاشهای مصلحان ودلسوزانی مانند دکترروحانی وآیت الله هاشمی دارندوروز عروسیشان روزیست که محدودیتهای اجتماعی وفرهنگی وسیاسی وتورم وسیاهی درکشورما هرروز بیشترازدیروز باشه .اگر کوچکترین شکی به حرفهای بنده دارید برنامه شصت دقیقه بی بی سی فارسی در دهم خرداد را ببینید.دکترروحانی کار سختی پیش رو داره،فقط باتندروها طرف نیست با شبکه های قدرتمندی مانند بی بی سی هم طرف است.آزادی درکشور من همیشه دشمنان قسم خورده وقدرتمندی داشته چون اولا آزادی دریک کشور یعنی وحدت درعین کثرت یک ملت و تجمیع نیروی یک ملت برای رسیدن به پیشرفت ونشاط که این موضوع منافع خیلی اشخاص وکشورهارو به خطر می اندازد.در آزادیست که ضررهای مهلک بنزین پتروشیمی برملامیشود.درآزادیست که اختلاسهای هزاران میلیارد تومانی رومیشود.درآزادی بیان است که دیگرنمیشود باژستهای ضداستکباری گرفتن توخالی ملت را به خاک سیاه نشاند وباید جواب منطقی وغیرشعاری درقبال عملکردت داشته باشی.هوشیار باشیم ورئیس جمهور حکیم وشجاع ودلسوز وعزیزمان را باهوشیاری خود وتلاش شبانه روزی برای ساختن ایران عزیزیاری کنیم.اتحادسیاه تنروها واستعمارگران همیشه کمرآزادی را دراین کشورشکسته.رئیس جمهورعزیزمان را یاری کنیم. (2177678) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۶:۴۵:۵۳
ماسمالی نکن حرفاشون باهم نمیخونه ولی جای نگرانی نیست ما ملت
خودمون بلدیم چیکار کنیمبریم بهشت (2177571) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۶:۴۷:۳۰
بفرمایید این جنابان یک دفعه به سرشان زده و این حرفها رو زدند و ربطی به رییسدجمهور نداشته و ماهم آبنبتیم دیگه...
شما هم دارید اشتباهات این آقایان روز جمعه رو با توهین به شعور ما پر رنگتر میکنید.حرف صرین زدند تفسیر نداره!
روز جمعه روز صریح حرف زدنه و مواضعشونو اعلام کردن.هم شلاق میزنن و هم کاره بدتر،کسانی که جلو بهشت رفتن رو بگیرن..خوب عزیزم مسیله رییس جمهور این بود که با شلاق نمیشه علم الهدی هم گفت میزنیم دیگه چطور مخالف صحبت کنه علمالهدی?
یا حق منتشر نمیکنید میدونم. (2177574) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۶:۵۳:۲۲
از کجا معلوم شما ها به بهشت می روید که بقیه رو دنبال خودتون می کشید ؟ (2177584) (alef-13)
 
حسین
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۶:۵۳:۵۰
این را توجیه کردید. سخن اخیر ایشان که کسانی که نگران آخرت مردمند یک عده آدم بیکار خواند را چه می کنید؟ نعوذ بالله پیامبر و همه ائمه ما یک عده آدم بیکار بوده اند؟ (2177585) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۷:۲۴:۲۷
منظور ایشان معلوم بود با چه کسانیست ، لطفا حرف بی ربط نزنید (2177673) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۲۰:۲۹:۱۰
خیر ابلاغ رسالت و ارشاد امت از بیکاری نیست وظیفه است .قیاس مع الفارقی کردید .به صراحت قران مجید ییامبر مامور ابلاغ رسالت بود.

الان کسی از تبلیغ و ترویج شریعت و اخلاق ناراحت نیست موضوع بحث شیرین شلاق است و تبدیل نماز جمعه به یایگاه قدرتی بی یاسخگویی و از ان بدتر بدون هیچ خروجی قابل توجهی در فرهنگ سازی و تسخیر قلوب است.

امام رحمت الله علیه با شلاق و دار و درفش 98 درصد مردم بزرگ شده در دولت شاهنشاهی را جذب اسلام نکرد لااقل رونویسی ایشان را می کردید و مردمداری داشتید وضعتان بسیار بهتر بود.

نه شاه توانست با اسفالت جاده جهنم مردم را از دین گریزان کند و نه شما با ساخت اتوبان بهشت می توانید دیندار کنید .

در قرن 21 و ارتباطات گستره و سهل اسان جهانی و اشنایی ملت ها با فرهنگ های مختلف و مقایسه سیاست و اقتصاد و فرهنگ جوامع ، راههای تبلیغ را تغییر داده است و بسیاری از روشها نه تنها ناکارامد شده بلکه موجب شکافهای عمیق عقیدتی می شود که تلاشی باورهای جامعه را در یی دارد.لذا حکومت خردمندانه ابزاری خردمندانه لازم دارد و از کلیشه ها می گذرد .

ائمه جمعه ما قریب به اتفاقشان اصلا ابزار جدید را درک نمی کنند و متاسفانه روحانیون اشنا به ابزار جدید هم کمتر ظهور کرده و چند نفری هم که هستند نمی دانم چرا درگیر مسائل سیاسی جناحی می شوند و مخاطبان بسیاری از انها هم یراکنده می گردند .

حوزه باید مدارا را بیاموزد و به علمای جوان و مسلط به ابزار نوین بدون ورود به جناح بازی میدان بدهد. (2178096) (alef-1)
 
سیروس
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۶:۵۷:۰۴
با عرض سلام به نظر من نباید ما رو هم مثل خودتون فرض کنید . مثل روز روشن است و مردم هم تیزهوشتر از آنهایی که نام بردید هستند. (2177596) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۶:۵۷:۱۰
ازشما بعید است خداوکیلی لطفا به تمام صحبتهای هردو امام جمعه تهران ومشهد بطور کامل توجه کنید نه اینکه بخشی ازانرا بگذارید وبخواهید رو همش ماله بکشید انگاری هیچ تهدیدی نکردند ویا خیلی مودبانه صحبت کردند تروخدا صحبتهای این دونفر را توجیه نکنید. (2177597) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۶:۵۹:۳۰
نظام دینی باید تمام سعی خود را بکند که مردم راه درست را انتخاب کنند ولی نه اینکه آنها را زور کند و این زمانی اتفاق می افتد که دین ما حکومتی نباشد.در این صورت بیشتر مردم بدون اینکه اجباری در کار باشد به ارزشهای انسانی و سنتهای جامعه خود احترام خواهند گذاشت.اما وقتی زور در کار باشد در مقابل عصیان و نافرمانی و نفرت ایجاد میشود.این بهترین راه برای نابودی یک جامعه و ارزشهای یک جامعه است.ما به خوبی می بینیم که مخصوصا در ۸ سال گذشته جامعه ما از لحاظ اخلاقی در همه ابعاد سقوط کرده است .وظیفه حکومت این است که مردم را از مضرات ماهواره و یا سایتهای غیر اخلاقی با خبر سازد و در اختیار والدین نرم افزارهایی برای فیلترینگ اینترنت به دلخواه خود قرار دهد اما وظیفه حکومت این نیست که تمام سایتها را فیلتر کند.وظیفه دولت این است که به جوانان در مورد روابط نامشروع و مضرات آن و اهمیت شکل گیری خانواده و زندگی سالم و... با تمام توان اطلاع رسانی کند ولی وظیفه حکومت این نیست که با بگیر و ببند و برخورد با جوانان مقابله کند!!! در زمان گذشته هم حکومتها کاری به مسایل اجتماعی نداشتند و در هر منطقه از کشور مردم طبق سنتها و روشهای خود عمل میکردند. (2177604) (alef-13)
 
محمدشیر
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۷:۰۰:۰۱
نویستده محترم شما نیز دارید صحبت رئیس جمهور و ائمه جمعه تهران و مشهد را تفسیر می کنید اگه مشکلی نیست پس اصلا چرا این بحثها توسط مقامهای سیاسی و فرهنگی (ائمه جمعه)بیان میشود.
1- اینکه رئیس جمهور محترم فرموده اند برخی تلاش نکنند که با زور مردم را به بهشت ببرند. حرف کاملاٌ صیحیح است زیرا اگه کسی خود نخواهد برای سعادتش تلاش کند دیگران هر چه برای او بکارند آخرالعمر او آتشش میزند پس زور جوابگو نیست در نتیجه برای به سعادت رساندن مردم به سعادت راههای فروانی وجود دارد آقایان و خانمهائی که می خواند مردم به سعادت برسند (بهشت) باید خود نقش شمع را بازی کنند یعنی بسوزند تا دیگران در روشنائی بمانند نه اینکه خود و خانواده اشان از بهترین امکانات رفاهی اجتماعی فرهنگی و مناسب استفاده کنند و به مردم بگویند راه سعادت اینه که شما قناعت کنید و غیره
2- اگه مسئله ای نیست و خواسته سیاسیون طرفدار خویش نیست چرا ائمه محترم جمعه تهران و مشهد به نقل از همین نوشته شما که ذیلا آورده میشود موضع تند اتخاذ کردند
((همین نیز بهانه ای شد تا برخی ائمه جمعه در خطبه های نماز جمعه نسبت به سخنان رئیس جمهور موضع تند اتخاذ کنند. ))
بهتر نبود اینان نیز به تأسی از مقام معظم رهبری که فرمودند وظیفه حکومت اسلامی تسهیل شرایط و ایجاد بستر برای سعادت اخروی جامعه است موضع می گرفتند
3- شما نویسنده محترم نیز همانند عده ای که فقط خود را نماینده خذا بر روی زمین مدانند و دیگران که در مسیر تفکر آنان نیست غیر خودی می دانند در نوشته خود آورده اید (((برخی رسانه ها داخلی و خارجی مدعی طرفداری از رئیس جمهور نیز تلاش کردند واکنش ها در سطح نماز جمعه ها را دلیلی بر تقابل روحانی با رهبری نشان دهندهدفی که هر دو گروه اصلاح طلب افراطی و ضدانقلاب و عده ای مدعی دفاع از نظام همزمان آنرا دنبال می کنند. که این تفکر شما نیز غلط است زیرا اصلاح طلبان را با ضد انقلاب همسنگ کرده ای همین تفکرات است که جاده را برای رفتن مردم به بهشت نا هموار می سازد
4- خیلی از رفتارها و طرح و برنامه های بی پایه و اساس در این کشور اجرا شد که زیانشان خیلی فراتر از منفعتشان بود (2177605) (alef-13)
 
علیرضا
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۷:۵۹:۴۵
کاملا موافقم (2177783) (alef-13)
 
منصور
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۷:۰۲:۴۸
حالا شما چرا بر له رئيس جمهور ميكوشيد و بر عليه مخالفان آقاي ريس جمهور مي تازيد ... ؟! (2177611) (alef-13)
 
علیرضا شیرین آبادی
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۷:۱۱:۵۹
برخی کارشان دوگانه سازی فضاست
برخی هم نانشان در پرت کردن حواس مردم از مسائل اقتصادی و معیشتی و پرداختن به حواشی بی خود و بی خاصیت است
آیا مشکل مردم بی کاری و تورم و گرانی و ...است یا فرت و فرت مصاحبه کردن و حرف های بی فایده زدن؟ (2177638) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۷:۱۸:۴۱
خودمونیم خوب توجیه میکنیا!!!!! (2177657) (alef-13)
 
سعید
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۷:۳۵:۱۸
به نظر من استدلال شما در مورد مقابل هم جلوه دادن گفته های رهبری و ریاست جمهوری توسط بعضی افراد افراطی و فرصت طلب متاسفانه درست است، ولی توجیه شما در مورد اظهارات ائمه جمعه و همسویی آن با گفته های رئیس جمهور ورهبری بسیار ناشیانه و ساختگی و ماست مالی کردن موضوع است ، زیرا ائمه جمعه نیز متاسفانه ندانسته به قول شما با اصلاح طلبان افراطی و ضدانقلاب و مدعیان دفاع از نظام هم صدا شده اند و بجای همگرایی بر طبل تفرقه می کوبند (2177697) (alef-13)
 
علیرضا
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۷:۵۵:۵۱
ما که نفهمیدیم نویسنده می خواست از عدم تقابل بین رهبری و دولت دفاع کنه یا از ائمه جمعه بهر حال تحلیل اولش تحلیل خوبی بود بعد برای اینکه ائمه جماعات نسبت به الف موضع نگیرند یه چیز دوگانه دیگری گفت اینکه علم الهدی گفته شلاق که سهل است با همه قدرت جلوی کسانی که مانع بهشت رفتن مردم شوند خواهیم ایستاد کاملا بر علیه سخنان رییس جمهوره تازه مورد خطابشم آقای روحانیست. شما هم با این دفاع کردنتون....... (2177765) (alef-13)
 
روژین
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۷:۵۹:۱۷
با سلام
حتما نامه جناب صادق زیبا کلام که به آقای خاتمی امام جمعه موقت تهران -آقای علم الهدی امام جمعه مشهد نوشته بخونید-واز سایت الف میخواهیم ک نامه آقای دکتر زیبا کلام را درج کند-بطور واضح و شفاف پاسخ بعضی از حرفهای تکراری و ادعاهای نابجا برخی و داده-حتما مطالعه کنید.و برخی از انتقادهایی ک واقعا و به معنی واقعی کلمه مسولیتش با سایر نهادهاست را داده اند-شاد باشید (2177782) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۸:۰۰:۰۸
معلومه ! بهشت این آقایان اجباری نیست افکار این آقایان برای خودشان محترم هست و نمی توانند با زور شلاق بگیر ببند مردم همسو عقایدشان کنند (2177784) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۸:۰۴:۲۶
اين ملت و اقاي روحاني هنوز مراعات شرايط و مصالح كشور را ميكنند و خيلي از حرفها را بر زبان نياورده اند.شما نيز حد و حدود خود را رعايت كنيد و با چنين ادبيات زشتي(شلاق كه سهل است! كه چي؟)با مردم سخن نگويد حداقل حرمت خود را خود نگهبان باشيد. (2177797) (alef-13)
 
جلیل
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۸:۰۸:۴۲
در هر صورت ردیس جمهور و ائمه جمعه با هم به مقابله برخواستند و بعد از موضع گیری احمد خاتمی در خطبه های نماز جمعه روحانی به تندی جواب احمد خاتمی را دادو عنوان کرد که«بعضي بيکار هستند و دچار توهمات مي‌شوند.عده‌اي مدام غصه دين و آخرت مردم را مي‌خوردند در حالي که نه مي‌داند،‌ دين چيست و نه آخرت. اما هميشه غصه آخرت را مي خورند.)) بنابر این دیگه نیازی به ماله کشی شما نیست البته روحانی حرفی زد که مورد رضایت و خوشایند اکثریت مردم حتی اونهایی که طرفدارش نیستند قرار گرفت و به نظر من درسته در مسائل اقتصادی کاملا شکست خورده ولی خواست با زدن حرفهایی که مورد رضایت مردم هست محبوبیت خودش رو از این طریق به دست بیاره (2177808) (alef-13)
 
حمید
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۸:۲۱:۰۹
در ایه 61 سوره بقره چنین امده درحقیقت مسلمانان و یهودیان و نصارا وستاره پرستان هرکس(از روی حقیقت)به خدا و روز قیامت ایمان اورد ونیکوکاری پیشه کند البته از خدا پاداش نیک یابند و(در دنیا وعقبا)هیچ بیمی بر انها نیست واندوهگین نخواهند بود (2177847) (alef-13)
 
ن
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۸:۲۹:۲۳
پس از سالها دولتی آمده که از هر گونه تند روی بدور است .نمی گویم بی اشکال است ولی تفکرش منطقی است .بیایید بگذاریم کارش را بکند. (2177870) (alef-13)
 
امید
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۸:۳۱:۴۶
با سلام .
البته بعید می دانم که منتشر گردد...
اولا که سخنان رییس جمهور محترم در تقابل فرمایشات رهبری نبوده است .
اما آنچه این تحلیل را آبکی کرده است تفسیر های کاملا متفاوت و برعکس از سخنان ائمه محترم جماعت تندروی تهران و مشهد بوده است . متاسفانه این ائمه بسیار تند و زننده و درو از فرمایش رهبری مبنی بر جذب حداکثری برخورد می کنند. گویی خود را تافته جدا بافته از این ملت می دانند و یا نعوذو بالله جای حق نشسته اند و حکم می دهند شلاق و یا بدتر از شلاق!!!!!! (2177877) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۹:۰۶:۱۶
من فقط حرفهای روحانی را قبول دارم. بقیه ‌اش هم متضاد با آن است و قبول ندارم (2177961) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۹:۲۵:۴۹
آیا این دو سخن در تقابل اند؟ بله، (2177990) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۱۹:۵۴:۰۷
خوشحالیم که روحانی رییس جمهور شد تا برخی حضرات متوجه معضلات فرهنگی و اقتصادی کشور شوند.
خدا رو شکر. (2178033) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۲۰:۰۳:۱۱
نویسنده مقاله به طرز زیرکانه ای کوشیده از مقامات بالاتر مایه بگذارد تا جریان را به نفع اقایان خاتمی و علم الهدی که حرف کاملا غیر منطقی میزنند تمام کند.
این دو تن بهتر است پاسخ نامه زیبا کلام را بدهند اینگونه مقاله ها بیشتر ماله کشی است. شما که میخواهید به زور مردم را به بهشت بفرستید حداقل معیشت مردم را درست کنید خیلی از گناهان بر اثر مسائل مالی رخ میدهد.
به وضعیت ازدواج و مسکن جوانان رسیدگی کنید (2178059) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۲۰:۲۷:۵۰
ريس جمهور حرف مودمو ميگه مچكريم روحاني (2178094) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۲۱:۰۱:۲۴
واقعا متأسفم كه از تريبون نماز جمعه با چنين أدبيات زشتي (شلاق ..) و تهديد سخن راني ميكنن. (2178152) (alef-1)
 
على
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۲۱:۵۰:۵۳
بهشت و جهنم در همين دنياست (2178264) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۱ ۲۳:۳۱:۲۳
درد مردم بی قانونی وبی انضباطی مالی و اختلاف طبقاتی و یک شبه صاحب همه چیز شدن است نه بی حجابی البته بی حجابی هم یک مسئله است ولی نه اولویت اول که به ان پرداخته شود (2178476) (alef-10)
 
ایرانی
۱۳۹۳-۰۳-۱۲ ۱۰:۱۱:۴۵
نامه سرگشاده صادق زیباکلام به احمد خاتمی
کد خبر: ۱۹۲۵۶۱۱۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۱
صادق زیباکلام با نگارش نامه ای سرگشاده خطاب به حجت الاسلام و المسلمین احمد خاتمی نسبت به انتقادات اخیر این خطیب جمعه تهران به عملکرد فرهنگی دولت حسن روحانی اعتراض کرد.

متن نامه زیباکلام به این شرح است:
بسمه تعالی
محضر ارجمند حضرت آیت الله سید احمد خاتمی
عضوهیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه موقت تهران

با سلام و عرض احترام، حضرتعالی اخیرا در باب وضعیت فرهنگی کشور و تکلیف دینی دولت در قبال هدایت مردم مطالبی فرموده اید که مایل بودم توضیحاتی به استحضار برسانم. پیرامون وظیفه دولت در هدایت اجباری مردم به بهشت بنده هیچ اهلیتی برای اظهار نظرندارم. فقط مایل بودم از حضرتعالی و برخی آقایان دیگر از جمله حضرت آیت الله سید احمد علم الهدی امام جمعه محترم مشهد که قائل به چنین تکلیفی برای دولت هستند استفتاء نمایم که آیا اساسا خداوند به پیامبر فقط وظیفه ابلاغ رسالت را محول کرده بوده و یا آنکه افزون بر ابلاغ رسالت، نبی اکرم(ص) وظیفه داشته تا هر طور که می شده مردم را به بهشت هم هدایت نماید؟

همانطور که عرض کردم بنده آگاهی در این فقره نداشته و بیشتر طرح سئوال نموده ام. اصل عرایضم در خصوص انتقادات جنابعالی و سایر منتقدین به عملکرد فرهنگی ده ماهه دولت آقای روحانی می باشد. شماری از ائمه محترم جمعه کشور بهمراه سایر منتقدین دولت یازدهم، دو ایراد بنیادی نسبت به عملکرد دولت در حوزه فرهنگ دارند. نخست آنکه مدعی اند که وضع حجاب و عفاف و فرهنگ از زمان به روی کار آمدن این دولت رو به انحطاط گذارده. سخن دوم شان آن است که مسبب این وضعیت دولت یازدهم و سیاست های فرهنگی آن از جمله عملکرد وزارت ارشاد بوده است.

بنده در صحت هر دو این مفروضه ها تردید دارم. اولا جنابعالی و سایر منتقدین بر چه اساسی می فرمائید که وضع فرهنگی در کشور به نسبت قبل بدتر شده؟ اگر مشاهده گری در دوران دولت اصولگرا در ایران می بود و وضعیت حجاب و عفاف و فرهنگ و هر آنچه که مد نظر آقایان است را لحاظ می کرد و امروز وضعیت را با دوران آقای احمدی نژاد مقایسه می کرد، آیا نتیجه گیری می کرد که وضعیت فرهنگی آنگونه که مخالفین دولت معتقدند، خیلی دچار انحطاط شده؟ همه ما داریم در این مملکت زندگی می کنیم، مگر واقعا ظرف 10 ماه ی که این دولت برسر کار بوده چه تغییر و تفاوت های فاحشی از نظر فرهنگی صورت گرفته که این همه برخی ها از جمله جنابعالی دچار نگرانی شده اند؟

اما فرض بگیریم که حق با آقایان است و وضع فرهنگی کشور خراب شده است . سئوال اساسی جناب آیت الله خاتمی آن است که مگر وظیفه دولت (به عنوان قوه مجریه) حسب قانون اساسی اصلاح و تهذیب فرهنگ جامعه است؟ اینکه امور فرهنگی جامعه، هدایت و ارشاد مردم، متدین کردن آنان ، محجبه نمودن نسوان و .... وظیفه دولت است را جنابعالی یا آیت الله سید احمد علم الهدی یا حضرت آیت الله موحدی کرمانی یا آقایان دیگر از کدام یک از اصول قانون اساسی استخراج می نمایید؟

اصول 113 تا 142 قانون اساسی پیرامون وظایف و مسئولیت های رئیس جمهور و قوه مجریه است. این وظیفه که امور فرهنگی و اشاعه آن بایستی توسط دولت انجام بگیرد را جنابعالی از کدام یک از این سی اصل قانون اساسی برداشت می فرمائید؟

قانون اساسی به کنار، جناب آیت الله خاتمی در کشور قریب به 26 سازمان، بنیاد، نهاد، شورا، موسسه، دانشگاه و غیره داریم که شان نزول تشکیل شان اشاعه و گسترش فرهنگ اسلامی است. یقیننا جنابعالی مستحضر می باشید که شاید کمتر کشوری در دنیا به اندازه ایران بودجه برای تبلیغات فرهنگی و ایدئولوژیک هزینه می کند.

اینکه آیا اولویت با آموزش و پرورش، بهداشت و درمان، محیط زیست و امور عام المنفعه زیر بنایی است یا تبلیغات اسلامی ، محل بحث نیست. اما بودجه هایی که صرف این دستگاهها و سازمان ها می شود، چندین و چند برابر بودجه وزارت ارشاد است. جهت استحضار حضرتعالی بنده صرفا برخی از این دستگاهها و بودجه های آنها را ذکر می نمایم تا منصفانه تر بتوان قضاوت نمود که آیا از قوه مجریه می بایستی انتظار اصلاح فرهنگ جامعه را داشته باشیم یا از این 26 دستگاه و سازمان متولی فرهنگی. ارقام ارائه شده بودجه سال جاری این دستگاهها و ارگان ها می باشد و در انتها برای مقایسه بودجه وزارت ارشاد هم آمده(رقم های آخر صفر شده اند)

1-مرکز خدمات حوزه های علمیه:4200 میلیارد ریال
2-شورایعالی حوزه های علمیه:4120 میلیارد ریال
3-سازمان تبلیغات اسلامی :2350 میلیارد ریال
4-سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی :1800 میلیارد ریال
5-جامعه مصطفی العالمیه :1750 میلیارد ریال
6-نهاد کتابخانه های عمومی کشور:930 میلیارد ریال
7-سازمان اوقاف و خیریه :800 میلیارد ریال
8- دفتر تبلیغات اسلامی :750 میلیارد ریال
9-کانون فرهنگی و نوجوانان:600 میلیارد ریال
10-حوزه هنری (تبلیغات اسلامی) :430 میلیارد ریال
11-شورایعالی انقلاب فرهنگی:400 میلیارد ریال
12-شورای برنامه ریزی حوزه های علمیه خراسان:370 میلیارد ریال
.13-شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی:250 میلیارد ریال
14-موسسه نشر آثار حضرت امام خمینی:190 میلیارد ریال
15-موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی: 120 میلیارد ریال

بودجه این 15 سازمان و نهاد فرهنگی بیش از 19000 میلیارد ریال درسال است. به این مقدار اگر 9700 میلیارد ریال بودجه صدا و سیما را بیافزاییم بعلاوه بودجه سازمان ها و مراکز فرهنگی دیگری همچون " دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم"، "دانشگاه اصول الدین"، "بنیاد پانزده خرداد"، "بنیاد انقلاب اسلامی" و ..... را هم در نظر بگیریم بودجه ایی که سالیانه رسما صرف امور فرهنگی می شود به سرعت از مرز 30000 میلیارد ریال در سال بالاتر می رود. این 30000 میلیارد ریال بصورت مستقیم برای امور فرهنگی در سال هزینه می شود. یک سری دستگاههای دیگرهم بصورت غیر مستقیم برای فرهنگ هزینه می کنند از جمله بسیج ، سپاه پاسدارن ،اداره جات سیاسی - عقیدتی، شهرداری ها و غیره. اگر همه این هزینه هایی که صرف امور فرهنگی می شود جمع آوری شود رقم واقعی خیلی بیشتر از 30000 میلیلرد ریال در سال خواهد شد.

بحث بر سر آن نیست که آیا مردم راضی هستند از مالیاتی که می پردازند و از درآمد کشور این همه برای تبلیغات و امور فرهنگی هزینه شود. بحث بر سر آن است که رقم رسمی 30000 میلیارد ریال تقریبا 5 برابر بودجه رسمی سالیانه وزارت ارشاد می باشد( کل بودجه سالیانه وزارت ارشاد بعلاوه تمامی نهادهای وابسته به آن در حدود 6000 میلیارد ریال می باشد). این فقط 5 برابر بودن بودجه نهادهای فرهنگی و تبلیغاتی نیست که شگفت انگیز است. وزارت ارشاد و زیر مجموعه های وابسته به آن هر یک ریالی که هزینه می کنند با حساب و کتاب بوده و به دستگاههای نظارتی ازجمله مجلس پاسخگو هستند. در حالیکه بسیاری از نهادهای فرهنگی و تبلیغاتی، به هیچ دستگاه و ارگانی در قبال نحوه هزینه ها و مخارجات شان موظف به پاسخگویی و حساب پس دادن نیستند.

علیرغم همه اینها، جناب آیت الله سید احمد خاتمی، بنده یکبار ندیدم که جنابعالی یا سایر ائمه جمعه بعلاوه سایر منتقدین فرهنگی دولت به سروقت این نهادها بروند و محض خالی نبودن عریضه هم که شده یکبار از صدا و سیما، شورایعالی انقلاب فرهنگی، یک دوجین دستگاهها و نهادهای تبلیغاتی، شورایعالی حوزه های علمیه، سازمان تبلیغات اسلامی و .... توضیح بخواهند که در برابر آن 30000 میلیارد ریالی که از بیت المال می گیرند، کدام گام جدی و اصولی را برای رشد، گسترش و ارتقاء فرهنگ کشور برداشته اند؟

اگر وضع فرهنگ کشور آنگونه که حضرتعالی معتقدید خراب است، چرا فقط ارشاد و قوه مجریه می بایستی پاسخگو باشند و جنابعالی حاضر نیستید بالاتر از گل به آن 26 نهاد دیگر که 5 برابر ارشاد بودجه شان است و به احدی هم پاسخگو نیستند تذکری بدهید و چیزی بفرمائید؟ اگرهم به آنان انتقادی ندارید چون کارشان را درست انجام داده اند، پس خیلی هم وضع فرهنگی کشور نمی تواند آنگونه که می فرمائید آشفته و نابسامان باشد. شخصا از جنابعالی و سایر منتقدین فرهنگی دولت ممنونم چون حملات و انتقادات شما سبب طرح مسائلی گردید که تا قبل از آن مطرح کردنی بنظر نمی رسیدند.

ایام بکام باد
صادق زیباکلام
یازدهم خرداد یکهزاروسیصدونودوسه (2178943) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۲ ۱۰:۱۵:۰۵
این بردن به بهشت با زور به دلیل نادان فرض کردن ملت و توهین به شعور اکثریتی دارد که می دانند هر کس مسئول رفتار خویش است و فقط با رفتاری صحیح می توان دیگران را به راه راست هدایت کرد نه با زور و شلاق (2178951) (alef-10)
 
محمد ابراهیم
۱۳۹۳-۰۳-۱۲ ۱۰:۲۳:۳۶
خوشم میاد طرف یه صفحه کامنت داده 30 تا لایک گرفته یه نفر دیگه نوشته دمت گرم روحانی 500 تا لایک گرفته این اقلیت پرهیاهو کی میخواد ساکت بشه؟! (2178970) (alef-10)
 
سید
۱۳۹۳-۰۳-۱۲ ۱۱:۵۱:۴۸
با سلام عزیزان دولت ما اسلامی هست نه سکولار و خیلی از عزیزان دوران نوجوانی و جوانی را طی کرده اند چرا خودمان را گول میزنیم اگر نظارت و راهنمایی و ارشاد نباشد شاید خیلی وقت ها نتوان تصمیم درستی گرفت کمی به دوران جوانی خود برگردید . و سبک سنگین کنید اگر در برخی جاها همین ارشادات نبود دچارخطاهای بزرگی نمیشدیم ؟ من به عنوان کسی که چندین سال مسئولیت و خدمتگزاری به مردم را داشتم واقعا متاسفم. آخر چرا بجای بیان این مباحث ، دلسوزانه بفکر ایجاد اتحاد و همدلی و ساخت ایرانی آباد و با نشاط و اسلامی نیستیم . ما مردم بسیار خوب و با هوش و قدر شناسی داریم . در برهه های حساس انقلاب مردم این وفاداری را ثابت کردن . اگر مسئولین بر اساس توانمندی و بدور از این هیاهوهای سیاسی که نوعی بازی و سرگرمی هست انتخاب شوند وضع فرهنگی ،اقتصادی و حتی سبک زندگی مردم دارای ثبات و وحدت رویه خواهد بود. میانه روی بهترین امور است. خداوند سایه مقام معظم رهبری و خدمتگزاران صادق به این مملکت را مستدام بدارد. عزیزان خواهشا صادقانه و بدور از این هیاهوهای سیاسی که خیلی ها بدنبال منافع شخصی هستند اظهار نظر کنید تا انشاء الله راهگشا و رهنمون برخی مسئولان باشد.به امید خوشبختی و سعادتمندی همه شما عزیزانم. (2179206) (alef-10)
 
علیرضا
۱۳۹۳-۰۳-۱۲ ۱۴:۰۴:۴۳
باسلام
دو سوی ماجرا را باید دید
برخی تلاش می کنند اختلاف بین رهبری و دولت را القا کنند و کسانی نیز می خواهند بگویند دولت و رهبری دقیقا نظرات منطبق بر همی دارند که هیچ یک از این دو القائات درست نخواهد بود ودر این زمینه می توان گفت دولت‌ها موظفند زمینۀ بهشت رفتن مردم را با وضع و اجرای قانون صحیح فراهم کنند و در قانون هم طبیعتاً جبر هست. (2179667) (alef-10)
 
نادر
۱۳۹۳-۰۳-۱۲ ۱۴:۱۲:۰۷
سلام .ولی به نظر میرسد همواره رئیس جمهور سعی دارد به گونه ای حرف بزند که شبهه تقابل با رهبری در ان باشد . در بحث فرهنگ هم بلافاصله بعد از سخنان مقام معظم رهبری ایشان گفتند که فرهنگ کار دولت نیست هرچند شما کار خوبی میکنید که میخواهید توجیه کنید ولی بهتره مسئولین به گونه ای اظهار نظر نکنند که شایبه ایجاد شود . خدا همه ما را در راه راست ثابت قدم دارد (2179693) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۳-۱۲ ۱۴:۴۹:۲۸
تربیت یعنی که خود را ساختن ....
چه قدر سعی کردیم خودمان را بسازیم آیا دغدغه ما واقعا دین است یا جیب های مان و منافعمان یک بار برای خدا هم شده صادق باشیم و کاسه داغ تر از آش نشویم رئیس جمهور نماینده فکر اکثریت مردم اند و اسلام مدافع نظر اکثریت است .انچه ما را بر می انگیزد که موضع گیری کنیم نه بهشت و دوزخ مردم بلکه دنیای خودمان است که منافع ما چه اقتضا می کند و گرنه دین مردم را باکلفت نمودن رگ گردن نمی شود اصلاح کرد به قول سعدی :
دلایل قوی باشد و معنوی نه رگ های گردن به حجت قوی
اقایانی که داعیه فرستادن مردم به بهشت را دارند بروند برای عاقبت بخیری شدن خود دعا کنند قیامت نزدیک است (2179778) (alef-10)
 
اصغر
۱۳۹۳-۰۳-۱۲ ۱۵:۳۶:۵۲
این "برخی" دقیقا چه افرادی هستند؟ (2179894) (alef-10)
 
ایرانی
۱۳۹۳-۰۳-۱۲ ۱۶:۲۹:۲۵
امام فرمودند منافقین بدتر از کفارند ...کسی که لباس پیامبر را بتن میکند فقط وظیفه اش هدایت مردم به سمت بهشت است نه جهنم ... وگرنه هدایت وارشاد معنی ندارد. (2180005) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۲ ۲۱:۲۰:۱۰
روحانی حمایتت میکنیم. (2180560) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۳ ۰۷:۵۱:۱۶
خدا وکیلی خودتان قضاوت کنید در بعد اقتصاد آیا اگر ما هیچ برنامه و مدیر و سازمان و ... نداشتیم اوضاع ما از این بدتر می شد یا خیر. حرف حساب جواب ندارد کدامیک از مبلغین دین مردم را بالاجبار به سعادت راهنمایی کردند ....افراط و تفریط هردو خطرناکند . هر دو طیفی که حضرت علی(ع) را خدا میدانند و یا بعنوان امام قبول ندارند هر دو گروه جهنمی هستند .. (2181159) (alef-13)
 
خودت بخون می فهمی کیم
۱۳۹۳-۰۳-۱۳ ۰۸:۴۶:۴۸
روی من با سایت الف است

شما کاملا سلیقه ای کامنت ها رو انتخاب می کنید کامنت من رو هم نذاشتید بهتر نیست اول از این موضع به ظاهر بی طرف بیرون بیاین بعد اقدام به نظر خواهی کنید؟!!! (2181227) (alef-13)
 
رویا
۱۳۹۳-۰۳-۱۳ ۱۶:۱۶:۲۳
سلام
رهبری در جایی گفته اند: امیرالمؤمنین فرمود: اگر از من اطاعت کنید، من شما را به بهشت میرسانم. عبارت امیرالمؤمنین در خطبه‌ى نهج‌البلاغه این است؛ میفرماید: فَاِن اَطَعتُمونى فَاِنّى حامِلُکُم اِن شاءَ اللهُ عَلى‌ سَبیلِ الجَنَّة؛ فرمود اگر آنچه من میگویم، گوش کنید و عمل کنید، من شما را به بهشت خواهم رساند، ان‌شاءالله؛ وَ اِن کانَ ذا مَشَقَّةٍ شَدیدَةٍ وَ مَذاقَةٍ مَریرة؛ اگرچه این کار، بسیار دشوار است، بسیار سخت است، تلخ است. این حرکت، حرکت کوچکى نیست، حرکت آسانى نیست؛ این هدف امیرالمؤمنین [است‌]. رساندن انسانها به بهشت، هم در زمینه‌ى فکرى مردم، [هم] در زمینه‌ى روحى و قلبى مردم، [هم‌] در حیات اجتماعى مردم، نقش مى‌آفریند. من از این جهت روى این تکیه میکنم که گاهى شنیده میشود کسانى در گوشه‌وکنار وقتى صحبت از هدایت و راهنمایى و بیان حقایق دینى و مانند اینها میشود، میگویند آقا، مگر ما موظّفیم مردم را به بهشت برسانیم؟ خب بله؛ بله، همین است. فرق حاکم اسلامى با حکّام دیگر در همین است: حاکم اسلامى میخواهد کارى کند که مردم به بهشت برسند؛ به سعادت حقیقى و اُخروى و عقبائى برسند؛ [لذا] راه‌ها را باید هموار کند. اینجا بحثِ زور و فشار و تحمیل نیست؛ بحثِ کمک کردن است.

ایشان ابتدا حکومت فعلی را با حکومت علی(ع) مقایسه کرده اند و گفته اند که هدف ما هم هدف امام علی(ع) است اما این قیاس است زیرا که وی به قول شیعه معصوم و دارای علم الهی بود در حالی که فقیه فاقد اینهاست بنابراین این که حاکم اسلامی که فقیه است می تواند این کار را بکند بعید است زیرا معصوم نیست و دارای علم الهی هم نیست که بتواند مصالح را تشخیص دهد چه بسا خود نیز گرفتار انحراف شود بنابراین ما نمی خواهیم شما راه بهشت را برای ما هموار سازید
باری اگر نوش نمی دهی نیش مزن

الف عزیز لطفا کامنت بنده را منتشر فرما!
یا حق (2182329) (alef-13)
 
مسلمان
۱۳۹۳-۰۳-۱۳ ۱۹:۱۵:۴۴
پدرم روضه ی رضوان به دو گندم بفروخت/ناخلف باشم اگر من به جوی نفروشم. (حافظ) (2182732) (alef-10)
 
ارادتمند
۱۳۹۳-۰۳-۱۴ ۱۰:۵۹:۳۵
آقا چه اشکالی داره رهبری و رییس جمهور نظرات متفاوتی داشته باشند؟ اختلاف نظر صرفا بمعنای تقابل نیست . تضارب آرا از پایه های دمکراسی است . (2183410) (alef-10)
 
ناشناس
۱۳۹۳-۰۳-۱۵ ۰۸:۱۲:۳۹
سلام دوست گرامی (ارادتمند):همانطور که رهبر عزیزمان چند سال قبل در جمع دانشجویان فرمودند اختلاف نظر و سلیقه با ایشان اشکالی ندارد اما این تفاوت آرا و نظرات اگر بر سر مسائل اصولی و اساسی نظام مقدس جمهوری اسلامی باشد که خون 245 هزارشهید برای آن هزینه شده است کاملا مشکل ساز است.(توجه شود)
نظر بنده:فارغ از تمام هیاهوهای چپ و راست و این دعواهای سیاسی ، دولت با عملکرد خود خصوصا در مسائل اقتصادی دین مردم را تقویت و یا تضعیف و آنان را بهشتی وسعادتمند و یا بدبخت می کند.آیا نشنیده ایم که اگر فقر از دری وارد گشت دین از در دیگر خارج می شود مگر ایمان همه به یک اندازه است که در برابر مشکلات تحمل کنند خیلی ها با عملکرد دولت ها از گذشته تاکنون دست از نماز و دین ودیانت کشیده اند.حتی خود مسئولین خیلی و قتها ایمان مردم را تضعیف می کنند و مردم با نگاه به اعمال و رفتار آنان دین گریز می شوند. (2184164) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۳-۰۳-۱۵ ۱۰:۱۲:۱۳
بنظرم نویسنده مقاله تلاش کرده آشتی ایجاد کند و کارش درست است ، اما هر آدم معمولی هم متوجه می شود که ، این شیوه سخنان آقایان علم الهدی واحمد خاتمی ،ظاهری مخالف و دشمنانه دارد و این هم بدلیل موضع نامبردگان دز مسائل دیگر است، که مروج خشونت و دشمنی است. (2184202) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۶ ۰۴:۰۶:۱۱
"خدا را می شناسم از شما بهتر/ شما را از خدا بهتر" (2185363) (alef-13)
 
اکبر
۱۳۹۳-۰۳-۱۶ ۰۸:۲۷:۰۱
آقای روحانی گوشه ای از حرف دل مردم رو زد بابا اگه اینا راست میگن بیان دنیای مردم ایرانو درست کنند مردم از این بدبخت تر نشن بفهم شکم گرسنه دینو ایمان نداره (2185402) (alef-13)
 
كريم
۱۳۹۳-۰۳-۱۶ ۱۴:۱۴:۱۶
حرف حساب بسيار است و كاملا هم مشخص و واضح ولي تا وقتي گوش شنوا نيست ، چشم بينا نيست ، دل پاك نيست ، دست راست نيست ، يار غمخوار نيست همه اين گله ها آب در هاون كوبيدن است . خدايا پس كو خداييت (2185753) (alef-10)
 
شهروز
۱۳۹۳-۰۳-۱۷ ۱۸:۳۶:۴۶
چرا عاقل كند كاري كه باز آرد پشيماني؟ به نظر مي رسد آقاي رئيس جمهور بايد دقت بيشتري بنمايند تا حرف هاي دشمن شاد كن در صحبت هاي ايشان وجود نداشته باشند . وظيفه حكومت اسلامي توجه به دين و دنياي مردم است. سعادت و خوشبختي مردم در آخرت نتيجه كردار و اعمال آنها از همين دنياست كه در اثر بندگي خداوند بوجود مي آيد نه از جاي ديگر. وظيفه پيامبران الهي هدايت مردم بسوي بهشت و دور كردن آنها از جهنم بوده است. (2187633) (alef-10)
 
اکبرمیرشکاری
۱۳۹۴-۰۴-۳۱ ۲۰:۱۳:۱۰
اگرازدنیای مردم غافل شوید دینشان میرود واگر دردین کوتاهی شود هردوراازدست می دهند (3062593) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.