نظر منتشر شده
۲۷
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 472544
سخنی با زنان کاندیدای شورای شهر؛
آرایش غلیظ
بخش تعاملی الف - احسان قائدی
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۵۳


یکی از مهمترین معیارها جهت سنجش درجه توسعه یافتگی یک کشور میزان اهمیت و اعتبار است که بانوان در آن کشور دارا می باشند. هر چه حضور بانوان در اجتماع، فعالتر و مؤثرتر باشد کشور پیشرفته تر و توسعه یافته تر خواهد شد. لیکن میزان نقش و مشارکت بانوان در جامعه بویژه در زمینه های اعتقادی، اجتماعی و فرهنگی تا حد زیادی وابسته به برخورد و نگرش آن جامعه نسبت به زن می باشد. با توجه به ضرورت حضور و مشارکت حقیقی بانوان در عرصه های مختلف فعالیت ها، برای تحقق جامعه مدنی، رشد و بالندگی جامعه بانوان کشور و نیز تسریع فرآیند توسعه و محقق شدن عدالت اجتماعی چنانچه به بانوان به عنوان نیروی فعال و سازنده نگریسته شود قطعا" تأثیر بسیاری در روند توسعه و افزایش کمی و کیفی نیروی انسانی آن جامعه خواهد داشت و بستر مناسب آنان را در تمام صحنه های فراهم خواهد آورد.

کار، فعالیت و حضور در عرصه اجتماعی برای بانوان مسلمان از دید اسلام با رعایت حفظ کانون خانواده نه تنها ممانعتی ندارد، بلکه یکی از مجوزهایی است که از طرف دین برای آن ها صادر شده و به عنوان یک مسئولیت و تکلیف در دین برای تمامی مسلمان لحاظ شده است.

بانوان مثل تمامی مسلمانان نسبت به مقررات اساسی کشور خود مسئول هستند و باید حضور جدی و فعال در جامعه داشته باشند. یکی از تکالیفی که بر عهده ایشان قرار گرفته، مسئله حضور اجتماعی آن ها، آگاهی نسبت به مسائل و معضلات جدی اجتماعی است و تلاش برای رفع معضلات اجتماع، از جمله تکالیف بانوان مسلمان است. موید این مسئله هم  حضور و نقش بانوانی مانند حضرت فاطمه معصومه (س) است که در طول تاریخ با حضور اجتماعی خویش توانسته اند تاریخ ساز شوند و نه فقط حضور، بلکه حضور بسیار فعال داشته باشند.

با این که حضور اجتماعی بانوان در اسلام مورد تایید قرار گرفته و جزو وظایف عمده آنان است، اما حضور اجتماعی ایشان یک حضور بی ضابطه نیست. اسلام ضمن این که حضور بانوان را در جامعه یک تکلیف برای آن ها دانسته، یک سری ضوابط نیز برای این حضور قایل شده که آن هم به این جهت است که بانوان به خاطر جذابیت های طبیعی که دارند، اگر قرار باشد حضوری بدون ضابطه داشته باشند؛ علاوه بر این که نمی توانند به جامعه خدمت کنند، بلکه تبدیل به عاملی برای ایجاد اختلال در جامع نیز می شوند.

برای این که در جامعه اختلال ایجاد نشود و این جذابیت های بانوانه مورد سواستفاده قرار نگیرد، ضابطه هایی از جمله نحوه پوشش بانوان برای حضور در اجتماع در نظر گرفته شده و حتی برای نوع صحبت کردن بانوان، نگاه آن ها و دیگر موارد، اسلام شرایطی را در نظر گرفته است تا هم حضوری عفیفانه، هم پوششی عفیفانه، هم نگاه عفیفانه و هم رفتاری عفیفانه داشته باشند.

طبیعتا حضور عفیفانه خانم مسلمان که نیمی از پیکره جامعه اسلامی است، منشا آثار و برکات بسیار خوبی برای جامعه محسوب می شود و جامعه را به سمت تعالی و پویایی  می برد.

با حضور اجتماعی بانوان در جامعه هم خدمت به جامعه می شود و هم خود بانوان در این حضور اجتماعی رشد پیدا می کند. ولی اگر حضور بدون ضابطه بوده و عفیفانه نباشد طبیعتا علاوه بر این که آثار و برکات ندارد، بلکه منشا بسیاری از مفاسد هم خواهد شد.

این روزها در ایام تبلیغات انتخابات، شاهد تبلیغاتی برخی بانوان کاندیدای شورای شهر به صورت خارج عرف و بعضا با چهره و آرایشی نامناسب در سطح شهرها هستیم این رفتار که متاسفانه موجب به حاشیه رفتن توانایی ها و ظرفیت های درونی بانوان کاندیدای شورای شهر آن هم بواسطه ی ارائه ای چهره ای روتوش شده از خود خواهد شد به جایگاه بانوان جامعه لطمه خواهد زد. قطعا اگر با این روند ناصواب برخورد جدی نشود در آینده شاهد ارائه چهره هایی عجیب و غریب و صد البته اغواکننده در انتخابات شورای شهر خواهیم بود که عملا موجب به حاشیه رفتن مهم ترین نهاد مدیریت شهری یعنی شورای شهر خواهد شد.

لازم است بانوان فرهیخته کاندیدای ورود به شورای شهر بدانند رایی که بواسطه تبلیغاتی غیر عادی و خلاف عرف به برخی داده می شود قطعا بعد از برطرف شدن جو حاکم بر فضای شهر بواسطه ی انتخابات، به مطالبه مردم برای احقاق حقوقشان تبدیل می شود پس بهتر است رقابت ها بجای ظاهر و چهره های غیر واقعی برسر توانمندی هرچه بهتر اداره شهر و برنامه های مدیریت شهری ارائه شده توسط افراد باشد. که در این زمینه باید گفت بانوان شهر در برنامه و توانمندی اداره شهر پا به پای مردان قدم برداشته و توانایی های خود را به اثبات رسانده اند حال این جایگاه نباید توسط برخی بواسط تبلیغات مدل گونه تهدید شود شاید بتوان گفت مهمترین کسانی که باید با ابن نوع جذب رای برخورد و مقابله کنند خود بانوان جامعه هستند چرا که این قشر بیشترین آسیب را از این نوع نگاه ابزاری به بانوان خواهد خورد.

 
۱۳۹۶/۰۳/۲۹ ۱۱:۰۳
 
۱۳۹۶/۰۳/۲۱ ۱۱:۱۵
 
۱۳۹۵/۱۰/۲۹ ۰۷:۲۴
 
۱۳۹۵/۱۰/۱۴ ۰۹:۲۴
 
۱۳۹۵/۰۷/۱۷ ۰۶:۲۶
 
۱۳۹۵/۰۶/۱۶ ۱۲:۲۳
 
۱۳۹۵/۰۶/۰۳ ۰۷:۱۲
 
۱۳۹۵/۰۵/۳۰ ۰۹:۳۷
 
۱۳۹۵/۰۵/۱۰ ۱۱:۲۰
 
۱۳۹۵/۰۵/۰۳ ۰۷:۱۶
 
 
کلمات کلیدی : احسان قائدی
 
آریابان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۲۶ ۱۱:۲۲:۲۲
بهترین مصداق است برای این جمله :
"هدف وسیله را توجیه میکند" ؛

در دل رأی به هر حیله رهی باید کرد
تا توانت هست آرایشی !!!! باید کرد (4360383) (alef-11)
 
زهرا
Germany
۱۳۹۶-۰۲-۲۶ ۱۱:۵۴:۰۴
آبروی خودشون و شهرشون را زیر سوال بردن....واقعا مایه تاسفه (4360543) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۲۶ ۱۳:۴۶:۰۸
احسنت،انگار سطح شهر محل تبلیغ آرایشگاهای زنانه شده .کسی غیر فارسی زبان وارد شهرها بشه و تصاویر رو در و دیوار شهرها ببینه به احتمال 90 درصد گمان خواهد گرد تبلیغ آرایشگاه یا مدل هست (4361134) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۲۷ ۰۶:۱۰:۵۹
یکی از شروط کاندیداهای شورای شهرها را زشتی چهره بگذارید.با زیبایی خدادادی میشه چکار کرد؟ (4364165) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۲۷ ۰۸:۵۳:۲۱
شما به آرایش مردم چکار داری؟
معمولا افرادی که خودشان قیافه ندارند و اخلاق هم ندارند به دیگران نصیحت می کنند.
آن کسی که خودش یا در ظاهر و یا در باطن زیبا باشد کاری این قبیل نصیحت ها را به دیگران نمی کند. (4364586) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۲۷ ۱۲:۴۱:۴۳
آدمیزاد ولی کن! کسی آدم باشه، تابع امر خالق و خداش هست. نه برای یه رای هرکاری بکنه! معمولاً افرادی که چیزی ندارند آرایش میکنند که به چشم بیان! فکر کنم یه مقداری در استدلالتون اشتباه کردید (4365560) (alef-11)
 
۱۳۹۶-۰۲-۲۷ ۰۸:۵۷:۰۴
اینا کاندیدای مد هستن تا کاندید شورا (4364605) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۲۷ ۰۸:۵۸:۴۷
مردمی که شاخص شان برای رای دادن زیبایی باشد(مثل مردم شهر من ...) لیاقتشان داشتن شهرداری با 1800 نفر نیرو است که 8 ماه هست حقوق دریافت نکرده اند شورای شهر جای سیاستگزاری برای شهر هست جای نمایش زیبایی و ... پیدا کردن نیست (4364614) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۲۷ ۰۹:۰۱:۲۵
تحلیلت اشتباهه
نگاه ابزاری را چه چیزی، چه کسی و چه طوری به وجود آورد؟ (4364624) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۲۷ ۰۹:۳۵:۱۹
واقعا باید تفکر سطحی و ماقبل تاریخ از آزادی در بین مردم تغییر کند، آزادی به معنای بدن نمایی و جذب جنسی نیست، بلکه آزادی یعنی اینکه زیر بار ظلم و بی عدالتی و زور نروی و اقتدار داشته باشی و به فرامین الهی عمل کنی. (4364747) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۲۷ ۰۹:۳۷:۰۱
الان مشکل کجاست ؟ توی تیپ این بانوان یا طرز فکر ما ؟؟؟؟ (4364752) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۲۷ ۰۹:۳۷:۴۵
بیشتر شبیه رقابت مد و آرایشگاه هست تا رقابت انتخاباتی. اما این رفتارها گذرا است. همانطور که یک زمانی مردم بخاطر علاقه به ورزشکار و بازیگر به اورای میدانند و حالا دیگر چنین نمیکنند ، اکنون نیز شاید تعدادی بخاطر شوخی و مزاح به این آرایش غلیظ رای بدهند اما در سالهای بعد که نتیجه واقعی انتخاب را میبینند عاقلانه تر رای خواهند داد.
بنظرم جلوگیری از این نوع تبلیغات اشتباه خواهد بود باید اجازه دهیم مردم انتخاب صحیح را بیاموزند نه اینکه برایشان انتخاب کنیم. (4364757) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۲۷ ۰۹:۴۵:۲۱
فقط آرايش نيست . فوتوشاپ هم ميكنند !! (4364784) (alef-3)
 
آریابان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۲۷ ۱۰:۴۳:۳۸
بهترین مصداق برای این راهبرد : "هدف وسیله را توجیه میکند" ؛

در دل رأی به هر حیله رهی باید کرد
تا توانت هست آرایشی !!!! باید کرد (4365049) (alef-11)
 
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۲۷ ۰۹:۴۷:۴۳
بهتره یه نگاهی به سیساتمداران کشورهای دیگه بکنن که چه ارایشی دارن در بلاد کفر! (4364799) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۲۷ ۰۹:۴۸:۰۷
بابا اصلا نباید به اینا محل گذاشت اینا این کارا رو میکنن برای جلب توجه (4364805) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۲۷ ۰۹:۵۰:۵۸
با آرايش غليظ مخالفم. با حجاب اجبارى هم همينطور (4364832) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۲۷ ۰۹:۵۱:۳۲
این حرفها زمانی معنی داره که آزادی پوشش وجود داشته باشه. وقتی قانون یک نوع پوشش رو برای همه مشخص کرده دیگه بحث راجع به پوشش معنی نداره. (4364835) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۲۷ ۰۹:۵۲:۳۵
عجب شیر تو شیریه ادم یاد کارتون پلنگ صورتی قسمت اسخوان صورتی می افته
به حول و قوه دانشگاه های صدتا یک غاز همه دکترن همه فرهیخته بیچاره ایران (4364844) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۲۷ ۰۹:۵۷:۳۰
تحلیل براساس اطلاعات میدانی واقعی و روندها حاصل می شود و شما بدون توجه به خواسته ها و نیازهای واقعی زنان نمی توانید کالایی تولید و به عرضه برسانید چرا که کالای شما حاصل تراوشات ذهنی بر اساس چارچوب های درست و یا غلط شماست و قطعا کالای تولید و عرضه شده شما رو دستتان باد خواهد کرد. به عنوان مثال عرض می کنم شما مصرف لوازم ارایشی در حد بسیار بالا(طبق اعلام مراکز معتبر داخلی) در کشور را نمی توانید انکار کنید چرا که این واقعیت است و توسط خانواده های من و شما و دیگران مصرف می شود و این یعنی نیاز و خواسته بانوان ایرانی. شما با توجه به این واقعیت بایستی تحلیل کنید. (4364868) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۲۸ ۲۱:۳۵:۰۸
گیریم که حرف شما درست آیا شورای شهر جای چنین سلایقی و نیازهایی است یعنی نیاز و خواست بانوان در مورد لوازم آرایشی جاش توی شورای شهره کمی منطقی فکر کنید و صحه بر این کجروی اجتماعی نگذارید. (4371261) (alef-11)
 
فرشید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۲۷ ۱۰:۰۰:۱۷
مروج اصلی اینگونه پدیده های اجتماعی را بایستی در شیوه غلط رسانه های تصویری دانست چون این ترویج ها از نگاه دوربین ها اثرات مخرب تری دارند. (4364879) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۲۷ ۱۰:۰۰:۲۸
حالا حرفهای روحانی رو باور نکنین! عزیز من از پوشش مردم به شما چه آخه؟ (4364880) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۲۷ ۱۰:۰۸:۰۲
حجاب ایشان کامل است و زیبای راکه هم دارند خداوند اعطا کرده مشکل چیست ؟ (4364908) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۲۷ ۱۹:۵۳:۳۳
کدامشان؟؟ (4367478) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۲۷ ۱۰:۲۴:۵۳
بستن جامعه تنها نتیجه ای که داشت همینهایی هست که داریم میبینیم.
متاسفانه اصرار بر روشهایی که اشتباه بودنشون را تاریخ نشون داده ما رو به اینجاکشونده.
شما در هیچ کشور غربی اینقدر ارایش و ظاهر بینی نمیبیند حتی در خیابان.
چه از سمت خانمها چه اقایان این ولع و ظاهر پرستی وجود نداره. (4364965) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۳۱ ۰۸:۱۷:۰۹
راه طولانیه تا زنان ایرانی بتونن به زنان ژاپنی و چینی و انگلیسی و سوئدی و المانی و فرانسوی و...... برسند. هنوز در بند نقش ایوانند. یه نگاه به مرکل و موگرینی و اشتون و می و حتی دختران ترامپ ..... بقیه بندازند. (4377978) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.