نظر منتشر شده
۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 304847
وزیربهداشت: بهتراست ازپارازیت استفاده نشود
تاریخ انتشار : دوشنبه ۴ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۲۳:۰۲
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت و گو با پایگاه خبری آفتاب گفت: تا وقتی که ثابت نشده پارازیت ها مضر نیستند، بهتر است از آن استفاده نشود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید حسن قاضی زاده هاشمی در خصوص پارازیت ها و عوارض آن بر سلامتی افزود: هر نوع پارازیتی اعم از پارازیتی که از دکل برق می آید تا مخابرات و گوشی موبایل تا آن نوع پارازیتی که در کشور ما برای شبکه های ماهواره ای است برای سلامتی مضراست و تا وقتی ثابت نشده مضرر نیست بهتر است از آن استفاده نشود.
وی سپس درباره طرح نظام سلامت و میزان دستیابی به اهداف پیش بینی شده در این طرح گفت: در نظام بین الملل یکی از مهمترین شاخص های توسعه یافتگی را نظام سلامت هر کشوری می دانند بر همین اساس بعد از اینکه دولت یازدهم روی کار آمد آقای روحانی موضوع سلامت را جز برنامه های محوری قرار دادند و طرح نظام سلامت با نظر ایشان تدوین شد.
هاشمی با اشاره به اینکه اجرای طرح تحول نظام سلامت از یکسال و نیم قبل آغاز و تا الان ادامه داشته است افزود: حاصل اجرای آن در زمینه خدمات بهداشتی و درمانی در وهله اول آرامشی بود که در جامعه بوجود آمد زیرا وقتی دولت شروع به کار کرد بحران دارو بود و قیمتها چند برابر و دارو نایاب شده بود.
وزیر بهداشت با بیان اینکه ما فراموش نکرده ایم مردم در گذشته دسترسی آسانی به دارو نداشتند ادامه داد: این مشکل به سرعت برطرف و در طرح تحول سلامت هزینه هایی درمان کاهش پیدا کرد یعنی پرداخت در بیمارستانها به هنگام بستری شدن برای روستاییان به سه درصد و افراد شهری به ۶ درصد کاهش پیدا کرد.
هاشمی ادامه داد: تامین تجهیزات پزشکی تصویر برداری و غیره که در گذشته به خارج از بیمارستان احاله داده می شد اکنون در قالب تحول سلامت در داخل بیمارستان تامین می شود. توجه به هتلینگ مراجعه کنندگان و تکمیل خانه های بهداشت در مناطق روستایی که تا الان ۲۰۰۰ خانه بهداشت جدید در روستاها آماده شده و تجهیز آنها، دسترسی بیشتر حاشیه نشین ها به دارو و واکسن، مکمل های غذایی برای مادران باردار و شیرخواران و نوزادان از برنامه های مهم وزارت بهداشت است.
وزیر بهداشت توجه به حاشیه نشین ها را جزو الویت های وزارت بهداشت دانست و گفت: نزدیک ۱۰ میلیون حاشیه نشین داریم که امکانات بهداشتی درمانی مناسبی نداشتند اما ظرف یکسال و نیم گذشته توجه به این اقشارو فراهم آوردن امکانات پزشکی برای آنها جزو اولویت های وزارت بهداشت قرار گرفت.
وی با بیان اینکه امیدواریم تا پایان دولت چند مرحله دیگر از طرح تحول نظام سلامت را اجرا کنیم تصریح کرد: تحول تعبیر بسیار سخت و زمانبر است واینطور نیست که بگوییم نظام سلامت را متحول کردیم حتما نیاز است در چند دولت برنامه ها تغییر کند مجالس و دولت ها حتما پایبند باشند آنچه که در دولت قبل و مجلس قبل پذیرفته شده استمرار پیدا کند.
وزیر بهداشت با اشاره به اینکه ما نظام سلامت موفقی در دنیا نداریم که که عمر اجرای آن کمتر از ۱۰ تا ۱۵ سال باشد ادامه داد: باید توقعاتمان را واقعی و تلاشمان را مضاعف کنیم تا در یک بازه زمانی مشخص و معقول علمی منطقی با استفاده از علمی که در این حوزه است و تجربه بین المللی به اهداف کلان دست پیدا کنیم هرچند فکر می کنم سرعت این دولت در استقرار نظام سلامت به رضایت نسب مردم انجامید.
هاشمی در پاسخ به سوالی در مورد اهمیت موضوع سلامت مواد غذایی و آب آشامیدنی و اطلاع رسانی در مورد شرکت های متخلف گفت: همه جای دنیا حساسیت در مورد مواد غذایی و آشامیدنی زیاد است و شاید بتوان گفت خبر سازترین موضوع در جوامع مختلف از جمله در کشورهای پیشرفته امنیت غذا است که این موضوع منحصر به کشور ما نیست.
وی افزود: دکتر روحانی تاکید کردند در مورد سلامت مردم هیچ خبری را اجازه ندارید از مردم مخفی کنید و بایستی اخبار را صادقانه البته بدون اینکه در جامعه اضطراب ایجاد کنید به مردم بگویید.
وزیر بهداشت با بیان اینکه روحانی اعتقاد دارد در همه موارد نباید موضوعی از مردم مخفی باشد ادامه داد: بنابر این اگر ما در حورزه ماموریت خود خطا یا اشکالی می بینیم طبیعی است که اول باید آهسته بگوییم و اگر اصلاح نشد با صدای رسا اعلام می کنیم .
هاشمی با تاکید بر اینکه باید سرعت کارهایی که سازمان غذا و دارو در رابطه با بررسی سلامت مواد غذایی شروع کرده بیشتر شود ادامه داد: تصور می کنم تا اینجا از دقت خیلی خوبی هم برخوردار بود و علی رغم اطلاع رسانی درست ولی باید مراقب باشند آسیبی به کسی یا شرکتی وارد نشود .
وزیر بهداشت به اخبار منتشر شده در مورد آب معدنی های آلوده و اختلافات با سازمان استاندارد اشاره کرد و گفت: در مورد آب معدنی هم تاکید دولت بر این بود که به سلامت آب توجه شود چه آبی که وزارت نیرو در اختیار مردم می گذارد چه آبی که بخشی خصوصی در اختیار مردم می گذارد لذا یک تیم متخصص از وزارت نیرو و وزارت بهداشت تشکیل شد که در سراسر کشور هر روز هر هفته نمونه گیری و سلامت آب را چک می کنند.
هاشمی افزود: سلامت آب معدنی به صورت ویژه تر مورد بحث و بررسی قرار گرفت و از نزدیک ۱۵۰ نمونه ای که گرفته بودند بعضی ها آلودگی میکروبی داشت بعضی ها میزان نیتریت و نیترات بالا بود تذکر داده شد و قرار بر این شد ابتدا تذکر بدون اعلام عمومی باشد در حالی که از نظر قانونی تعهدی نداریم و می توانیم به محض اینکه مطلع شدیم اعلام عمومی کنیم.
هاشمی با بیان اینکه اگر شرکت متخلف تجهیزات را شستشو و آلود گی را برطرف کند می تواند کارش را ادامه دهد اظهار داشت: البته برچسب هایی که پشت آب معدنی هست باید منطبق برمحصولی باشد که درون بطری ها است یعنی اگر آب چاه یا آب آشامیدنی است باید در بر چسب پشت آن نوشته شود آب معدنی نیست تا خریدار از محتویات آن مطلع شود.
وی با تاکید بر اینکه بررسی کیفیت وسلامت مواد غذایی وظیفه وزارت بهداشت است، ادامه داد: حتما دستگاههای دولتی اگر تخلف کنند و رویه ای که در بعضی از دولتها پیش گرفتند را ادامه دهند دولت با دستگاه یا فرد متخلف برخورد خواهد کرد من اقدام سازمان ملی استاندارد را نپسنیدم هر چند که این مسئله را یکی از کارکنان گفته بودند که کار درستی نبود و حتما پیگیری می شود.
وزیر بهداشت با بیان اینکه در این دولت در دستگاههای دولتی نباید چند صدایی باید باشد تصریح کرد: مسئولیت سلامت آب و اعلام آن حتی در مورد آب آشامیدنی که وزارت نیرو آن را در اختیار مردم قرار می دهد با وزارت بهداشت است.
وزیر بهداشت در پاسخ به سوالی درباره موضوع پارازیت ها و عوارض آن بر سلامتی گفت: هر نوع پارازیتی اعم از پارازیتی که از دکل برق می آید تا مخابرات و گوشی موبایل تا آن نوع پارازیتی که در کشور ما برای شبکه های ماهواره ای است برای سلامتی مضرر است ولی اینکه ما الان نسبت به استاندارد بین المللی آن نوع پارازیت که مد نظر هست چون دستگاهی نداریم به آنچه که سازمان انرژی اتمی اندازه گیری کرد و به ما گزارش کرد اکتفا می کنیم در هیچ کجای ایران بیش ازمیزان استاندارد آلودگی پارازیت نیست ولی اما آن چیزی که به عنوان استاندارد در دنیا تعریف شده با آن چیزی که الان در ایران مورد استفاده قرار می گیرد متفاوت است.
هاشمی با بیان اینکه باید یک مطالعه تحقیقاتی در مورد پارازیت انجام شود اظهار داشت: تنها از این طریق است که می توان مضر بودن با نبودن پارازیت را تشخیص داد ولی تا قبل از آن از نظر من به عنوان وزیر بهداشت و پزشک تا وقتی ثابت نشده مضرر نیست بهتر است از آن استفاده نشود اگر بخواهیم این بحث را خاتمه بدهیم وزارت ارتباطات که کارشناس این موضوع است و مسئولیت مستقیم دارد به کمک دستگاهای دیگر بررسی لازم را انجام دهد.
 
کلمات کلیدی : پارازیت+وزیر بهداشت
 
۱۳۹۴-۰۸-۰۵ ۰۱:۱۹:۲۱
آیا گوش شنوایی هست (3281944) (alef-11)
 
مهندس الکترونیک
۱۳۹۴-۰۸-۰۵ ۱۲:۲۰:۰۵
پارازیت ها در یک ماه اخیر به شدت افزایش داشته است. (3282648) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.