توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 407159
یک مقام مسئول تاکید کرد؛
زخم پای دیابتی دومین عامل قطع عضو در کشور
بخش دانش و فناوری الف،6 آبان95
مدیر گروه جراحی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: بعد از تروما، زخم پای دیابتی دومین عامل قطع عضو در کشور است.
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۶ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۴۴
 مهر، محمدرضا ظفرقندی امروز در حاشیه سومین کنگره ملی و اولین کنگره بین‌المللی زخم و ترمیم بافت در جمع خبرنگاران گفت: بعد از تروما، زخم پای دیابتی دومین عامل قطع عضو در کشور است و اگر این زخم در ابتدا به درستی تشخیص داده نشود، نه تنها موجب قطع عضو، بلکه باعث مرگ بیمار نیز خواهد شد.

مدیر گروه جراحی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: بعد از تشخیص باید علت یابی و سپس مراحل درمانی طی شود؛ این مراحل نیاز به یک کار گروهی دارد. ضروری است که مراکز دانشگاهی، یک مرکزی را به وجود آورند تا در آن متخصصان جراحی، پوست، داخلی، غدد و پزشکان عمومی حضور داشته باشند؛ این متخصصان می توانند بر اساس بررسی و مشورت با یکدیگر در راستای درمان زخم های مزمن افراد گام برداند.

به گفته وی، در زخم ها به علت نرسیدن خون به پا، باید فشار از روی عروق برداشته شود تا زخم بهبود پیدا کند.

ظفرقندی اظهار داشت: زخم پای دیابتی به علت تنگی عروق به وجود می‌آید و دارو درمانی تنها ٢٠ درصد در درمان موثر است.

وی با تاکید بر ضرورت ایجاد کلینیک‌های زخم در کشور، خاطرنشان کرد: از آنجایی که بروز زخم‌ها دارای علل مختلفی هستند؛ نیاز است تا علل آن‌ها به درستی تشخیص داده شود؛ چرا که درمان زخم‌ها تنها نیاز به پانسمان ندارد.

رئیس پژوهشگاه جراحی مرکز تحقیقات ترومای دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: دارو درمانی تنها تا ۲۰ درصد در درمان زخم پای دیابتی موثر است و برای درمان آن به شناسایی علل بروز زخم نیاز داریم.
 
 
کلمات کلیدی : دانش و فناوری+ دیابت
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.