توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 358389
تولید اولین عصاره گندم در کشور
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۰۵
عرصه صنایع غذایی سالم با تولید عصاره گندم برای اولین بار در ایران وارد فاز جدیدی شد

کارشناسان صنایع غذایی و آشامیدنی عصاره گندم را به دلیل منبع غنی از کربوهیدرات، پروتئین ها و همچنین ویتامین های گروه B دارای ارزش غذایی بالا می دانند.

به گزارش تابناك متخصصان صنایع غذایی کشورمان در شرکت تهران گوار برای اولین بار در کشور موفق به تولید عصاره گندم شدند، به طوری که تولید این محصول به دلیل خواص منحصر به فرد گندم، جهش بزرگی در صنعت مواد غذایی کشور محسوب می شود.

این عصاره علاوه بر اینکه مواد اولیه تولید نوشیدنی گندم را فراهم می‌آورد، این امکان را هم برای شرکت های مختلف صنایع غذایی و آشامیدنی فراهم می کند تا از آن در تولید محصولات خود استفاده کرده و به یک فرمولاسیون جدید دست پیدا کنند.


بنابر این گزارش؛ این محصول تولید شرکت تهران گوار است که با برند مالتز به بزرگترین تولید کننده عصاره مالت در خاورمیانه تبدیل شده و سالانه با تولید بیش از ۲۰ هزار تن عصاره مالت، بستری مناسب برای شرکت های صنایع غذایی از جمله نوشیدنی ها، صنایع آردی، لبنی، غذای کودک و صنایع دارویی و غذای صبحانه را فراهم آورده است تا با استفاده از آن به تنوع و کیفیت محصولات خود اضافه کنند.

تولید عصاره مالتز در شرکت تهران گوار، به دلیل استفاده از تکنولوژی، دانش و فن روز دنیا از "Krones” آلمان و استفاده از برترین متخصصان خارجی در عرصه تولید عصاره، این محصول را قابل رقابت با محصولات مشابه برندهای معتبر اروپایی نموده است.

گفتنی است؛ شرکت تهران گوار در بیست و سومین نمایشگاه بین المللی مواد غذایی و صنایع وابسته از ۱۰ تا ۱۳ خرداد در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران حضور دارد.
کلمات کلیدی : عصاره گندم
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.