توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 492317
تولید یکی از گرانترین داروهای خارجی سرطان پروستات در ایران
تاریخ انتشار : شنبه ۲۴ تير ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۳۹
یک شرکت دارویی ایرانی توانست یکی از داروهای گران قیمت شیمیایی برای سرطان پروستات مقاوم به درمان را تولید کند و اکنون علاوه بر دسترسی مردم کشورمان به آن، برای صادراتش هم برنامه‌ریزی شده است.

به گزارش ایسنا،  این دارو برای درمان سرطان پروستات مقاوم به درمان استفاده می‌شود و سال‌هاست که به صورت وارداتی در کشور مصرف می‌شود و به اذعان شرکت سازنده، این دارو که صفر تا صد تولید آن در داخل کشور انجام شده، گران قیمت‌ترین دارو در ایران طی سال‌های گذشته بوده است.

به گزارش ایسنا، این دارو در اسفند ماه سال ۹۵، توسط شرکت دانش‌بنیان نانوالوند برای اولین بار تولید شد.

سبزه واری، عضو هیئت مدیره نانو الوند در این باره گفت:‌ تا پیش از تولید این دارو در کشور مردم حدود پنج میلیون تومان در سال ۹۱ و ۱۰ میلیون تومان در سال ۹۳ برای تهیه این دارو می‌پرداختند، چراکه این دارو تحت پوشش بیمه هم قرار نداشت. این درحالیست که داروی تولیدی ایرانی با قیمت چهار میلیون تومان عرضه می‌شود و بیماران هم اکنون به این دارو دسترسی دارند.

به گفته وی، در این شرکت به جز تولید داروهای تزریقی خط تولید داروهای جامدات را نیز برای داروهای ضدسرطان و کاهنده سیستم ایمنی مطابق با استانداردهای جهانی را هم اضافه کردیم و داروهای خوراکی را هم وارد بازار خواهیم کرد، در سال گذشته دو داروی دیگر را هم وارد بازار کردیم که با استقبال خوبی از سوی پزشکان مواجه شدند.وی با بیان اینکه داروهای شیمیایی ضدسرطان ابتدا توسط سازمان غذا و دارو به دقت مورد کنترل فیزیکی و شیمیایی قرار میگیرند و سپس مجوز ورود به بازار به انها داده میشود، ادامه داد که درباره این داروی خاص تمام مجوزها از سازمان غذا و دارو گرفته شده است. البته مطالعاتی را هم به کمک پزشکان روی آن انجام می‌شود تا بتوانیم به صادرات ان هم فکر کنیم، البته افق صادراتمان قطعا فقط منطقه خاورمیانه نیست و به کشورهای درجه اول هم فکر می‌کنیم.

سبزه‌واری با بیان اینکه دارو در حال حاضر مورد پوشش بیمه نیست، افزود: قبل از این نمونه خارجی دارو با نام تجاری jevtana تنها انتخاب برای در این مرحله از پیشرفتگی بیماری بود.
 
کلمات کلیدی : بیماری + سلامت + سرطان پروستات
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.