نظر منتشر شده
۳۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 438362
چرا باید اکثر فارغ التحصیلان حقوق وکیل شوند؟
بخش تعاملی الف - امید رفعتی مدینه
تاریخ انتشار : سه شنبه ۵ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۰۰


متاسفانه در سال هاي اخير مشكلات قضايي آحاد افراد جامعه به علت نآگاهي به حق و حقوق خود افزايش يافته و به موازات آن حجم  وسیع پرونده هاي قضايي يا شكوائيه هاي مختلف در آمار مسئولين محترم نشان دهنده وضعيتی است که احتیاح به افزایش ضربتی وکلای دادگستری و همچنین افزایش آگاهی های حقوقی مردم در میان ملت بزرگ ایران را دارد لذا براي كم شدن حجم ورودي پرونده هاي قضايي به گونه اي كه طبق نظر کلیه اساتید پيش گيري همواره بهتر از درمان است مراتب ذيل را به مسئولين محترم پيشنهاد مي نمايم اميد است اين پيشنهادات پاسخگویی این سوال و خواسته فارغ التحصیلان بی کار رشته حقوق که متاسفانه اکثرا به دلیل بی کاری و پذیرش حداقلی کارآموز وکالت در کشور دچار افسردگی، نامیدی و ... شده است باشد.

 واینکه چرا لازم است اکثر فارغ التحصیلان رشته حقوق ردای وکالت را بپوشند؟

همچنین امید است این پیشنهادات مد نظر مسئولين محترم دست اندرکار تعیین ظرفیت وکالت در کشور قرار گيرد.

۱- در مقاطع آخر دبيرستان به خصوص پيش دانشگاهي و در دانشگاه ها در كتاب هاي درسي امور مرتبط با حقوق خانواده و امور حقوقي مرتبط با معاملات اموال منقول و غير منقول و همچنين حقوق جزا به صورت مختصر و مفيد به دانش آموزان يا دانشجويان تدريس شود كلا در حد ۳ واحد درسي و اجباري و وکلای دادگستری یا کارشناسان حقوقی  به تدریس در مدارس یا دانشگاهها در این زمینه بپردازند.

۲- اكثر مشكلات ملكي مرتبط با مشاورين املاك است اجبار به حضور  يك كارشناس حقوقي یا وکیل دادگستری در هنگام نوشتن مبايعه نامه و بيان توضيحات حقوقي لازم به طرفين متعاقدين بسياري از مشكلات حقوقي آتي را در همان ابتداي كار رفع مي نمايد.

۳- اعزام كارشناسان حقوقي یا وکلای دادگستری به مدارس و دانشگاه ها و اداره جات دولتی یا مراکز خصوصی به صورت سالي چند بار براي طرح مسايل حقوقي ميان دانش آموزان و دانشجويان به صورت مساله به همراه پرسش و پاسخ

4- جلوگیری از انحصار گرایی در شغل وکالت  خیلی مهم است بهتر است بازار وکالت در کشور رقابتی شود  و کسانی که در حال و آینده به صورت شخصی در تعیین ظرفیت کارآموز وکالت ذینفعند از این امر منفک شوند و تعیین ظرفیت کارآموز وکالت در کشور در اختیار افراد غیر ذینفع قرار گیرد، وجود مشاورین و وکلای ماده 187 و رقابتی نمودن امور تجربه خوبی برای این پیشنهاد و رفع انحصار است چون کمک بزرگی به حل مشکلات  اشتغال جوانان بی کار حقوق خوانده و انجام امور حقوقی مردم ایران با هزینه کمتر نموده است همچنین پیشنهاد عزیزان حقوق خوانده منتشر شده در سایتها و کمپین های اینترنتی  که حاضر شده اند با هزینه شخصی و حق الوکاله بسیار کم کارآموز وکالت شده و در این راستا برای قوه قضائیه نیز درآمد ایجاد کنند پیشنهاد بسیار خوبی است چون در بازار رقابتی مرتبط با کسب و کار آزاد وکالت در ایران  خود بخود کسانی که علاقه به حرفه خود را دارند موفق خواهند شد و سایر افراد دنبال شغل دیگر خواهند رفت.

5-  یکی از مزیتهای شغل آزاد وکالت این است که همانند پستهای دولتی نیازی به سرمایه گذاری دولت یا سرمایه کلان مانند دفترخانه اسناد رسمی در این زمینه را ندارد و چون وکالت شغلی است که جزو کسب و کارهای آزاد محسوب می شود براحتی می توان برای فارغ التحصیلان بی کار رشته حقوق کار ایجاد کرد و با عنایت به حجم وسیع پرونده ها در کشور برای تمامی وکلایی که به درآمدی مانند سایر کارکنان دولت قانع باشند کار خواهد بود.این امر توجه مسئولین را در لایحه جامع وکالت می طلبد به گونه ای که می توان شغل وکالت را درجه بندی نمود مثلا درجه بندی سه گانه پرونده ها به سه دسته الف- کم اهمیت ب- متوسط ج- پراهمیت  و راه را برای ورود علاقه مندان به حرفه وکالت به مرحله الف براحتی هموار کرد تا مثلا فرد وکیل بتواند با سابقه کار سه ساله در هر مرحله بتواند در مرحله بعدی به کار وکالت بپردازد.

 6-  از دیگر مزیتهای افزایش وکیل و جلوگیری از انحصار در این شغل این است که باعث تعدیل درآمد وکلا در کشور خواهد شد، از طرفی چون مردم می بینند که معدودی از وکلا فقط در یک پرونده می توانند به اصطلاح عوام بار خود را ببندند بسیار مورد علاقه جوانان و مردم ایران برای ورود به این رشته است.

در نتیجه کسانی که صرفا به خاطر داشتن یک زندگی مرفه علی الرغم میل قلبی به تحصیل در این رشته رو آورده اند دنبال تحصیل و کارآفرینی در رشته های تولیدی خواهند رفت نه رشته ایی که کاملا خدماتی و غیر تولیدی است همچنین اکثر وکلا و افراد نخبه رشته حقوق ترجیح خواهند داد که به کسوت قضاوت درآیند نه اینکه در کشورمان برخلاف اکثر کشورها حتی قضات محترم نیز ترجیح دهند به خاطر درآمد سرشار وکالت در کشور بعد از بازنشستگی یا خروج سریع از خدمت وکیل شوند.

 7- رشته حقوق رشته ای است خود خوان و فاقد  نیاز به آزمایشگاه و .... است ، این امر فرصت بسیار خوبی می باشد که باعث می شود رشته حقوق و کار وکالت که در زمان رژیم ستم شاهی که اکثرا مختص خوانین و ثروتمندان و طبقات مرفه جامعه بود با سیاستگذاری مسئولین محترم نظام رشته ای شود که کلیه طبقات محروم جامعه بتوانند به راحتی در آن فارغ التحصیل شوند متاسفانه افزایش فارغ التحصیلان این رشته با مخالفت بعضی از صنوف ذینفع در امر وکالت مواجه است ولی این مخالفتها بیشتر نشاندهنده  نگرانی از منافع  آینده آن صنف یا گروه ذینفع در امر وکالت است به گونه ای که در بیانات افراد خاصی که جزو حقوق خوانده های مطرح کشورند مشاهده می شود که به جای تشکر از مسئولین محترم نظام که باعث ازدیاد فارغ التحصیل رشته حقوق شده اند از این امر ابراز نگرانی کرده اند شاید این ابراز نگرانی به علت عدم درک صحیح قوانین رشته اقتصاد و مدیریت توسط این عزیزان باشد ولی در هر شرایط منافع جامعه و مردم ایران بر منافع هر صنف یا هرگروهی مقدم است .

۵- رسيدگي معيشتي به حقوق قضات شريف و كاركنان محترم دادگستري به گونه اي كه اين افراد حقوق مكفي و متناسب را با توجه به حساسيت نوع كار دريافت دارند بسیار لازم است  اين امر با توجه به محدوديت منابع مالي دولت مي تواند از محل دريافت هزينه هاي كارآموزان وكالت مندرج در توضيحات سایر بندهای این متن باشدبه گونه اي كه دريافتي قضات شريف دادگستري و همچنين كاركنان محترم شاغل در دادگستري افزايش يابد همچنين با ازدياد وكيل در جامعه به شرح گفته شده انتخاب و استخدام قضات از طريق انتخاب از ميان وكلا می تواند به عنوان مثال با حداقل پنج سال سابقه كار وكالت باشد انشالله با تدبیر به عمل آمده پدیده ای به نام تبدیل قاضی به وکیل در کشورمان به حداقل برسد.

۶- به علت ازدياد وكيل با اين پيشنهادات ضمن كم شدن هزينه هاي گرفتن وكيل براي آحاد مردم به موازات همانند طرح پزشك خانوده فرهنگ داشتن وكيل يا مشاور حقوقي در ميان افراد خانواده ترويج شود به گونه اي كه چند خانواده با هم داراي يك مشاور حقوقي باشند و بدون اين مشاورين خانواده هاي محترم مبادرت به هيچگونه امر حقوقي ننمايند و در مراحل بعدي اين امر به صورت اجباری به شرطی که خلاف سایر قوانین نباشد آنهم با حداقل هزینه برای هر فرد به گونه ای که توجیه اقتصادی داشته باشد عملی شود  يعني هر گونه امر حقوقي در میان کسبه و تجار یا خانواده ها سعی شود با  مشاوره اين افراد انجام پذيرد.

امید رفعتی مدینه* کارشناس مدیریت و کارشناس ارشد حقوق
کلمات کلیدی : امید رفعتی مدینه
 
Romania
۱۳۹۵-۱۱-۰۵ ۰۸:۲۲:۵۶
برای اینکه مردم را به جون هم بندازند و حق الوکاله ی غیرقانونی به جیب بزنند و در کل دست همشون توی یک کاسه است. (4133085) (alef-11)
 
حسین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۰۵ ۰۹:۰۵:۵۸
پیشنهاد خوبست بشرطی که در افراد متقاضی وکالت از سواد کافی برخوردار باشند.پیشنهاد میشود ازمون وکالت یک ازمون جامع و کامل وعلمی باشد تا بتواند افراد شایسته و با سواد را از بین متقاضیان انتخاب کند. با عرض معذرت باید بگویم که برخی از دانش اموختگان این رشته واقعا شایستگی های لازم را کسب نکرده اند (4133138) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۰۶ ۲۲:۰۴:۱۳
متاسفانه حرفتان صحیح است و وکلای کانون چون تستی درس خوانده اند و هنر وکالت ندارند فقط در اثر انحصار کار دارند و اگر بازار رقابتی شود کمتر کسی به انان مراجعه خواهد کرد (4136098) (alef-11)
 
جلال
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۰۶ ۲۲:۰۵:۴۲
با رتبه بندی وکالت به موارد کم اهمیت - متوسط - مهم می توان به کلیه فارغ التحصیلان در حالت کم اهمیت پروانه وکالت داد (4136102) (alef-11)
 
کامران
۱۳۹۵-۱۱-۰۵ ۱۰:۳۱:۵۵
درود بر نویسنده مطب اما انحصار کانون وکلا و نفوذی که این افراد دارند راه را به جایی نخواهد برد (4133238) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۰۵ ۲۳:۱۴:۱۹
من یک سوال از نویسنده دارم

چرا باید ظرفیت ها محدود باشد و کسی که حد نصاب لازم برای وکالت را به دست آورده وکیل نشود؟ پاسخش مشخص است چون برای جیب عده ای خوب نیست (4134309) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۰۵ ۲۳:۱۹:۵۵
شغل هایی که شما معرفی کردید مثل حضور فارغ التحصیل حقوق هنگام عقد بیع مثل شغل سیگار فروشی کاذب هستند همچنین تدریس در دانگاه با حقوق توهین آمیز ساعتی 7هزار تومان هم شغل کاذب محسوب میشود

گفتید و گفتید و باز هم بر اساس منافع خود خواهید گفت اما نگفتید چرا یک انسان با سواد باید به دلیل ظرفیت کم وکیل نشود؟ (4134322) (alef-11)
 
آبدارچی سیاسی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۰۵ ۱۱:۱۵:۵۷
سلام بعنوان یک لیسانسه حقوق که نسبتاً از سایر همکلاسی ها بیشتر درس رو فهمیدم عرض می کنم کیفیت تدریس رشته حقوق فوق العاده پایین و فارغ التحصیلان این رشته با پزشکی قابل قیاس نیست.
دانشجویانی که حتی حوصله یک بار خوندن قانون رو ندارند نمیتونن به مردم کمک کنند (4133291) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۰۵ ۱۱:۲۷:۴۳
باید فکری هم برای انحصار ایجاد شده در رشته های پزشکی و تخصص شود. (4133314) (alef-11)
 
محمود
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۰۵ ۱۱:۳۵:۲۴
به نظر من همه دانش آموختگان حقوق آزمون بدهند و رتبه بندی شوند. از رتبه یک تا 10
مردم خود بر اساس رتبه و و اهمییت پرونده حقوقی وکیل خود را انتخاب کنند.چه لزومی دارد برای یک پرونده ساده اختلافی رقمی کلان به یک وکیل طراز اول بدهیم؟
باید کانون های متعدد به وجود بیاید و مردم بسته به وسع مالی خود و اهمیت پرونده وکیل انتخاب کنند.
مگر هر پرونده ای را باید به یک وکیل خبره و نخبه سپرد؟ شما برای سرما خوردگی هم پیش فوق تخصص قلب می روید؟ یا همان پزشک عمومی کفایت دارد؟ به نظر من همه دانش آموختگان حقوق آزمون بدهند و رتبه بندی شوند.
باید کانون های متعدد به وجود بیاید و مردم بسته به وسع خود و اهمیت پرونده وکیل انتخاب کنند. (4133327) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۰۵ ۱۱:۳۹:۲۰
آزمون کانون وکلا و فرایند کارآموزی، قوی ترین ضمانت است که شخصی که به کسوت وکیل در می آید از شایستگی لازم و توان علمی و عملی قابل توجهی برخوردار است.

قطعا نباید انتظار داشت که تمام فارق التحصیلان حقوق وکیل شوند. (4133331) (alef-11)
 
مهندس یرق
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۰۵ ۱۱:۴۱:۴۱
آقای محترم !!! این چ حرفیه ... مهندسی رو با همین حرفا نابود کردین
من می پرسم از شما : چرا باید این همه فارغ تحصیل حقوق داشته باشیم ؟ که حالا بیان و مدعی پروانه وکالت بشن ؟ اینا اولا باید همه تحت استاندارد های آموزشی محکم درس خونده باشن که متاسفانه اینجور نیس و خیلی جاها الکی مدرک حقوق میدن ... پس حتما باید نظام صنفی مربوطه بیاد و از شان علمی تخصصشون دفاع کنه و به هرکی که یه لیسانس دوزاری از دانشگاه فلان آباد داره پروانه نده
وسلام
با مهندسی هم همین جنایتو کردین که الان شان اش نابود شده (4133333) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۰۶ ۲۲:۰۱:۰۶
مهندسی نابود نشده بلکه بازارش رقابتی و از انحصار درامده و فقط کسانی که تواناییی عالی یا سرمایه دارند می توانند موفق شوند (4136096) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۰۷ ۱۷:۳۶:۰۷
احسنت به شما. کاملا موافقم (4137492) (alef-11)
 
مهدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۰۵ ۱۳:۳۲:۱۲
با این کار و مطالبی که بیان شد امکان ندارد باندهای مافیایی کانون های وکلا و افراد ذینفع اجازه ی هم چین کاری را بدهند. اما به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نگیریم به قدر وسع بکوشیم (4133481) (alef-11)
 
م
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۰۵ ۱۳:۵۲:۱۱
بسه تو رو خدا
همون پزشک خانواده بسمونه
حالا وکیل خانواده
فردا نانوا و بقال و چقال و....خانواده (4133515) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۰۵ ۱۴:۴۴:۳۵
چون تولید خوابیده و ملت زدن تو کار کلاه برداری. (4133602) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۰۵ ۱۴:۴۶:۴۶
براي ارائه شكايت به دادگاهها بايد يا اصل شاكي مراجعه كند يا يك وكيل .چرا . يك كسي به فرد مورد اعتمادش وكالت ثبتي داده كه همه امورش را اداره كند . همه امورش را . ولي وقتي اين فرد داراي وكالتنامه قانون به دادگاه مراجعه ميكند وكالتنامه را قبول ندارند و ميگويند وكيل حقوقدان بگير. چرا ؟ كسي كه وكالتنامه دارد در مواردي كه موكل به او اجازه داده ميتواند حتي ملكش را بفروشد و يا بنام خودش بكند ولي در دادگاه همين فرد بايد وكيل بگيرد . چرا خرج مردم را زياد ميكنيد . چرا حقوقدانها به هم مال مردم را هديه ميدهند . امور حقوقي را براي افزايش كاسبيشان پيچيده كرده اند و هزينه زيادي به مردم تحميل ميكنند . (4133610) (alef-11)
 
عماد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۰۵ ۱۵:۲۸:۵۱
يعني كلا تخصص تعطيل و هر كس به صرف داشتن مدرك ميتوان جان و مال و نامس مردم را در اختيار وي نهاد جالب اينجاست اين پيشنهاد به عقل علماي برجسته حقوق خطور نكرده و فقط به عقل اين كارشناس مديريت خطور كرده (4133679) (alef-11)
 
جواد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۰۵ ۱۷:۲۴:۵۶
اتفاقا علمای اقتصادی و مدیریت درسشان بسیار سخت تر از رشته حفظی حقوق است و چون منطق ریاضی حقوق خوانده ها ندارند در ساده ترین مسایل مبحث ارث می مانند نازه نویسنده کارشناس ارشد حقوق م هست و بسیار فرد ارزشمندی و اگاهی است که درس تک بعدی نخوانده نظرانی داده که حقوقدان انحصار گر به ذهنشان هم نمی رسد (4133867) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۰۶ ۱۴:۴۵:۱۴
مگر جنابعالي تخصص را وقتي جنين بودي به دست آوردي. حقوق علم نظريه و تخصص در راستاي تحقق وكالت به دست مي آيد. كاملا موافقم كه تحصيل كرده هاي حقوق وارد وكالت درجه بني شده شوند. همكار وكيلي دارم 6 سال وكالت دارد و لي عبارت مشاور حقوقي را ضميمه نام خود دارد در حاليكه هيچي نميداند اگر درجه بندي بود ايشان هنوز درجه سه بود و مردم در هر كاري بهش مراجعه نمي كردند و اون به مالش فخر نمي كرد. (4135230) (alef-11)
 
مهدی
۱۳۹۵-۱۱-۰۵ ۱۵:۳۹:۲۶
فرق یک فرغ التحصیل رشته مهندسی که در آن انحصار وجود ندارد با وکلای کانون چیست که مهندسان تولید کننده هستند و وکلا کار خدماتی دارند چرا باید اکثریت وکلا همانند مهندسان نگذارند که فرد در رشته مورد علاقه خود که حرفه ای ازاد ست و نیاز به سرمایه گذاری دولت را ندارد کار کند (4133702) (alef-11)
 
جلال
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۰۵ ۱۸:۲۲:۴۰
مشکل این است که به جای اینکه مسئولین تعیین ظرفیت افراد سازمان مدیریت و برنامه ریزی باشند کانون وکلا و قوه قضائیه که کارکنانشان در امر وکالت ذینفعند تعیین کننده ظرفیتند لذا نخواهند گذاشت دست زیاد شود واقعا نویسنده ذهن فعال و خوبی داشته و متن عالیی نوشته است (4133955) (alef-11)
 
نسرین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۰۵ ۱۸:۲۵:۱۲
متن عالی بود ولی بعید میدانم کانون وکلا با قدرت و ثروتی که اعضایش جمع کرده اند اجاز دهد به خاطر استمرار درامد اعضایش این پیشنهادات که به نفع جامعه است عملی شود (4133958) (alef-11)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۱۱-۰۵ ۱۹:۱۹:۵۶
زياد شدن پزشك و وكيل برعكس زياد شدن مهندس به جامعه آسيب ميزنه.
زياد شدن پزشك منجر به درمان هاي غيرضروري ميشه و زياد شدن وكيل منجر به دعواهاي حقوقي (4134018) (alef-3)
 
مهندس برق
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۰۵ ۲۱:۱۳:۳۲
دوست عزیز ! کی گفته زیاد شدن مهندس اسیب زا نیست ؟ اینی که افراد زیادی با مدارک آبکی ادعای مهندسی کنند و با سواد و بی سواد بصورت درهم در کارخانجات و پروژه های صنعتی وارد بشن عادلانه س ؟؟؟ این کمترین نتیجه اش ، سرخوردگی قشر با سواد مهندسینه و باعث خروج از کشورشون میشه ... مهاجرت به جایی که بهشون ارزش بگذارن و شان شون حفظ بشه ... اصولا چطوری با امکانات ضعیف و بدون آزمایشگاه و سخت گیری آموزشی به خودتون اجازه میدین که دانشنامه ی مهندسی صادر کنین ؟؟؟؟ آبرو آموزش عالی ایران رو بردین با این نظراتتون .
اهای الف ! راست میگی منتشر کن ... نظر قبلیمو زیر همین پست دادم ولی سانسور کردی :( (4134178) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۰۵ ۲۳:۲۴:۵۶
زیاد شدن مهندس هم باعث انبوه سازی و ساخت ساختمان های بی کیفیت تا نوک کوه میشود و برای محیط زیست به شدت مضر است !
استدلالتان را برای خودتان نگه دارید تا آبرویتان حفظ شود (4134329) (alef-11)
 
میترا
Romania
۱۳۹۵-۱۱-۰۹ ۲۲:۰۴:۰۲
کاش مدیران کانون به فکر ابرویشان بودند تا در مناظره از یک اقنصاد دان شکست نخورند (4140894) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۰۵ ۲۳:۴۹:۴۳
به هیچ عنوان به صلاح نیست که هر کسی به صرف حقوق خواندن بتواند وکیل شود (4134340) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۰۷ ۱۰:۰۸:۰۳
آنهایی که وکیل شدند جز خالی کردن جیب مردم چکار کرده اند اتفاقا خوب است وکیل زیاد شود تا مردم حق الوکاله کمتری بپردازند (4136644) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۱۴ ۱۱:۱۰:۵۱
1-به اندازه کافی وچه بسا بیش از نیاز وکیل وجود دارد ونیازی به افزایش وکیل نیست یسیاری از وکلا هم اکنون فقط پروانه کار دارند ولی عملا بیکار هستند .
وکیل بیکار یا فارغ التحصیل بیکار هردو هستند و مشکلی را حل نمی کند.
2- برای حل مشکلات حقوقی مردم بهترین حل ریشه ای مشکلات و خصوصا مشکلات اقتصادی است .

3-فارغ التحصیلان حقوق علاوه بروکالت می توانند در سایر مشاغل مرتبط با رشته تحصیلی مانند قضاوت سرفتری اسنادرسمی کارشناسی و مشاور امور شرکتها وغیره اشتغال یابند . (4147342) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۱۱-۲۸ ۱۷:۱۶:۳۸
هر ایرانی برای انجام امور اداری و خرید و فروش نیازمند یک وکیل است البته
نه بگونه ای که خون مردم را در شیشه کنند بلکه با یک روش درست و حساب شده. (4165712) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.