نظر منتشر شده
۲۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 81627
پرهیز از موازی کاری در سیاست خارجی
تاریخ انتشار : سه شنبه ۹ شهريور ۱۳۸۹ ساعت ۰۹:۴۰

رهبر انقلاب پرهیز از كارهای موازی در عرصه های مختلف از جمله سیاست خارجی و نیز اعتماد به وزیران در چارچوب اختیارات و وظایفشان را از نكات مدیریتی هیأت دولت دانستند.
به گزارش الف، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی، عصر دیروز در دیدار رئیس جمهور و هیأت دولت، حفظ جهت گیریهای اساسی دولت همچون پایبندی به ارزشها – عدالت طلبی – ساده زیستی – دوری از اشرافیگری – تلاش و خدمت بی وقفه و استكبارستیزی را  ضروری خواندند و تأكید كردند: تسهیل زندگی مردم و توجه به سند چشم انداز در جهت گیرهای دولت مورد اهتمام بیشتر قرار گیرد.

رهبر انقلاب اسلامی در این دیدار كه به مناسبت هفته دولت و سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر (رئیس جمهور و نخست وزیر سالهای اول انقلاب) صورت گرفت این دو شهید گرانقدر را مظهر كار و تلاش مومنانه و پایبندی بی اغماض به اصول و ارزشها دانستند و خاطر نشان كردند: ماندگار شدن یاد این چهره های نورانی، نشانه تشكر خداوند از بندگان مخلصی است كه با همه وجود برای اسلام كار و تلاش می كنند و ارزشهای اسلامی – انقلابی را در كارهای خود متبلور می سازند.

ایشان با اشاره به فتنه طراحی شده سال 88، افزودند: این فتنه، ضربه سختی به روند كار و پیشرفت كشور وارد كرد و به دشمن روحیه داد اما ملت و دولت با اعتماد و ایمان و ایستادگی، كارها را پیش بردند و به لطف خداوند، توفیقات خوبی نصیب دولت شد كه این مسئله نیز، نمودی از پایبندی به جهت گیریهای شهیدان رجایی و باهنر به شمار می رود.

حضرت آیت الله خامنه ای، احساس افتخار و سربلندی از پایبندی به شعارهای انقلاب را رمز توفیقات دولت خواندند و به رئیس جمهور و هیأت دولت خاطرنشان كردند: مردم نیز به خاطر شعارهایی مانند عدالت طلبی – پایبندی به دین و استكبار ستیزی به شما اقبال كرده اند و تلاش كنید كه این جهت گیریها را با شدت و جدیت حفظ كنید.

رهبر انقلاب اسلامی در بیان جهت گیری های ضروری در فعالیتهای دولت به «آسان كردن زندگی برای مردم» اشاره كردند و افزودند: این سرفصل مهم باید مورد توجه كامل قرار داشته باشد تا ابعاد مختلف زندگی مردم، از تسهیل و راحتی و امنیت برخوردار باشد.

ایشان سند چشم انداز را یكی دیگر از جهت گیری های لازم دولت دانستند و افزودند: سند چشم انداز، نقشه راه 20 ساله كشور است كه با دقت و با توجه به واقعیات تنظیم شده و باید در همه شرایط مورد توجه كامل باشد.

رهبر انقلاب با اشاره به گذشت 5 سال از آغاز اجرای این سند راهبردی افزودند: باید مسیری را كه در این مدت پیموده شده مورد بررسی جدی قرار دهیم و به گونه ای عمل كنیم كه متناسب با دوره های مختلف زمانی، اهداف سند چشم انداز محقق شود.

ایشان خاطرنشان كردند: اگر بی توجه به این سند بسیار مهم، ده سال جلو برویم طبعاً در مدت باقی مانده امكان تحقق اهداف چشم انداز، دیگر وجود نخواهد داشت بنابراین باید دولت افرادی را مأمور كند كه عاقلانه با تدبیر و تدبر، به این سؤال اساسی پاسخ دهند كه آیا پیشرفت در سند چشم انداز متناسب با زمان طی شده بوده است یا نه؟

حضرت آیت الله خامنه ای توجه به شعار دهه چهارم انقلاب اسلامی یعنی پیشرفت و عدالت را از دیگر جهت گیری های ضروری دولت خواندند و افزودند: در 2 سالی كه از آغاز دهه چهارم می گذرد كارهای خوبی در جهت پیشرفت انجام شده است اما برای قضاوت درباره «تحقق عدالت» باید معیارها و شاخص های روشنی را تدوین كرد تا سنجش تحقق شعار عدالت در بخشهای مختلف اقتصادی – اجتماعی – آموزشی – فرهنگی و دیگر عرصه ها با توجه به شاخصها امكان پذیر شود.

رهبر انقلاب اسلامی برنامه های 5 ساله را نیز از جهت گیری های مهم كشور دانستند و با اشاره به بررسی برنامه پنج ساله پنجم در مجلس، ابراز امیدواری كردند با همكاری واقعی و انعطاف پذیر قوای مقننه و مجریه، این برنامه به خوبی و با انسجام لازم تدوین و تصویب شود.

ایشان پرهیز مجلس از تغییرات اساسی در برنامه پنج ساله ارائه شده دولت و خودداری مجلس از نگاه منطقه ای و بخشی به این برنامه را ضروری دانستند و افزودند: دولت نیز نباید برنامه ای را كه تهیه كرده «غیرقابل نقد و تغییر» بداند.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به نكات خوبی كه رئیس جمهور در این دیدار درباره كارهای اقتصادی دولت بیان كرد، پیگیری همه اجزا و فصول طرح تحول اقتصادی را توصیه كردند و افزودند: علاوه بر هدفمند كردن یارانه ها، بخشهای دیگر این طرح درباره نظام بانكی – پول ملی و دیگر بخشها نیز به طور جدی پیگیری و اجرا شود.

رهبر انقلاب اسلامی توجه به شاخص های كلان را در مباحث اقتصادی مهم برشمردند و بر تلاش بیشتر برای تحقق نرخ رشد تولید پیش بینی شده در سند چشم انداز و نیز افزایش سرمایه گذاریهای داخلی و خارجی تأكید كردند.

ایشان اهتمام ویژه و مستمر دولت را به مسئله اشتغال خواستار شدند و ارتقای بهره وری را در رشد اقتصادی كشور مهم دانستند.

رهبر انقلاب اسلامی تأمل و بررسی فعالیتهای انجام شده برای اجرای سیاستهای اصل 44 را مورد تأكید قرار دادند و افزودند: روح اصل 44، «ورود سرمایه گذاری و مدیریت مردم و بخش خصوصی به عرصه اقتصادی» است و دولت باید ضمن توجه كامل به فلسفه وجودی این اصل، سیاست گذاری و نظارت و هدایت را همچنان در اختیار داشته باشد.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به ناتوانی بخش خصوصی از سرمایه گذاری بزرگ در برخی بخشها، خاطرنشان كردند: سیاستها و اقدامات دولت باید به گونه ای باشد كه بخش خصوصی قادر شود زیر بار سرمایه گذاریهای بزرگ نیز برود.

ایشان اجرای صحیح و كامل اصل 44 را، كاری میان مدت و بلند مدت خواندند و افزودند: اگر این كار انجام شود، گشایشی واقعی در اقتصاد كشور حاصل خواهد شد.

رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنانشان نكاتی را در باب مدیریت دولت بیان كردند.

ایشان در همین زمینه با اشاره به جایگاه بسیار مهم هیأت وزیران در تعیین تكالیف قانونی مردم و مسئولان افزودند: همه وزیران در تصمیم های دولت مؤثر و شریكند بنابراین باید با برخورد فعال، پخته و كارشناسی شده در مباحث شركت كنند تا مصوبات به طور صحیح، پرورش یابد و تصحیح و تكمیل شود.

رهبر انقلاب اسلامی، كمك به هم افزایی دستگاهها را از دیگر مسائل مدیریتی هیأت وزیران دانستند و با انتقاد از اقدام بعضی دستگاهها در علنی كردن برخی اصطكاكهای طبیعی دولتی در افكار عمومی تأكید كردند: اینگونه مسائل باید در جلسات هیأت وزیران حل و فصل شود و یا به حداقل برسد.

ایشان پرهیز از كارهای موازی در عرصه های مختلف از جمله سیاست خارجی و نیز اعتماد به وزیران در چارچوب اختیارات و وظایفشان را از دیگر نكات مدیریتی هیأت دولت دانستند.

رهبر انقلاب اسلامی با توصیه به هیأت وزیران برای انتقاد پذیری بیشتر خاطرنشان كردند: البته در بسیاری از مسائل حق با دولت است اما اعضای دولت باید در همه احوال انتقادپذیری و سعه صدر را در خود نهادینه كنند.

ایشان با ابراز خرسندی از توجه ویژه دولت به مسائل فرهنگی و افزایش بودجه این بخش، حساسیت درباره چگونگی جذب بودجه فرهنگی را ضروری برشمردند و افزودند: در تخصیص بودجه به كارهای فرهنگی، باید با توجه به اهداف و واقعیات، اولویتها را تعیین كرد و سپس به استحكام محتوایی و هنری كار، توجه كامل داشت چرا كه كارهای ویترینی و تشریفاتی در مسائل فرهنگی نه تنها فایده ندارد بلكه ضررهای مشخصی به همراه می آورد.

ایشان تحرك دیپلماتیك دولت را انصافاً قابل تشكر دانستند اما خاطرنشان كردند: آنچه بیشتر از تحرك و رفت و آمد سیاسی باید مورد توجه قرار داشته باشد روح و جهت گیری و محتوای دیپلماسی است.

رهبر انقلاب اسلامی، وزارت امور خارجه را مسئول هدایت منسجم و برنامه ریزی شده همه مسائلی دانستند كه به نوعی با سیاست خارجی و روابط با دیگر كشورها مربوط می شود.

در این دیدار آقای احمدی نژاد رئیس جمهور گزارش مشروحی از تلاشها و خدمات دولت در بخشهای مختلف ارائه كرد.

رئیس جمهور ابتدا با اشاره به رویكردهای اساسی دولت های نهم و دهم گفت: گسترش روحیه كار و خدمتگزاری برای مردم، فروتنی در برابر مردم بویژه محرومان، كار و تلاش بی وقفه و مضاعف، گسترش عدالت و نهادینه كردن آن، حركت كردن در چارچوب آرمانهای انقلاب و خط امام و رهبری، و حمایت از ارزشهای اسلامی و انقلابی از رویكردهای اصلی دولت است كه تمام برنامه ریزیها براساس این جهت گیریها بوده و خواهد بود.

رئیس جمهور به تشریح برنامه های دولت برای گسترش عدالت پرداخت و گفت: 73 سفر استانی، توزیع سهام عدالت، توزیع تسهیلات بانكی در رده های پایین جامعه، توزیع عادلانه منابع دولتی، خرید نقدی محصولات كشاورزی،  گسترش قرض الحسنه، بهسازی و نوسازی مسكن و بافت روستایی، توسعه تأمین اجتماعی روستایی، كپرزدایی در كشور، گسترش شبكه گازرسانی، هدایت تسهیلات یارانه ای به سمت كشاورزی و مناطق محروم، افزایش خانه های بهداشت و اجرای طرح پزشك خانواده، باز كردن حلقه های مدیریتی از گروهها و جناحهای سیاسی به سوی متن مردم، و مبارزه با اشرافیت دولتی از جمله اقدامات دولت برای نهادینه كردن عدالت و تبدیل موضوع نوكری مردم و خدمت رسانی به یك فرهنگ، است.

آقای احمدی نژاد سپس به برخی اقدامات دولت در بخشهای مختلف اشاره كرد و درخصوص حوزه اقتصادی افزود: در این بخش اصلاحات ساختاری اقتصادی مبنای كارهای انجام شده بوده و بر همین اساس، بازار مسكن، طلا، ارز و خودرو كنترل و منابع به سمت بازار سرمایه هدایت شده است كه رشد شاخص بورس، نتیجه اجرای این سیاستها است.

رئیس جمهور طرح تحول اقتصادی را از جمله برنامه های اقتصادی برشمرد و گفت: طرح هدفمند كردن یارانه ها از بخشهای اصلی این تحول اقتصادی است كه زیرساخت های آن آماده شده و در آینده نزدیك بخشهای نهایی آن اجرایی خواهد شد.

آقای احمدی نژاد در ادامه به بیان برخی آمار و ارقام از اقدامات دولت در بخش اقتصاد پرداخت.

* توسعه صادرات: مجموعه صادرات غیرنفتی كشور از سال 84 تا سال 88، نود و شش میلیارد دلار بوده كه این رقم در حد فاصل سالهای 60 تا پایان 83، شصت میلیارد دلار بود.

* واردات: میانگین رشد واردات در سالهای اخیر 3/9 درصد بوده در حالیكه قبلا 25 درصد در هر سال بود.

* سرمایه گذاری خارجی: میزان جذب سرمایه گذاری خارجی3 میلیارد دلار است و ایران در رده ششم دنیا قرار گرفته است.

* اجرای اصل 44 و واگذاریها: در طول دولتهای نهم و دهم، هفت هزار میلیارد تومان واگذاری انجام شده كه این عدد در حد فاصل سالهای 72 تا 83، سیصد میلیارد تومان بود.

كنترل بازار و نظارت بر توزیع كالا، كاهش حجم دولت و افزایش خدمات دولت، انجام اصلاحات بانكی و بیمه ای، و تقویت ارزش پول ملی از دیگر مواردی بود كه رئیس جمهور در بخش اقتصادی به آنها اشاره كرد.

آقای احمدی نژاد در گزارش خود، عدد و رقم های فعالیتهای دولت در بخشهای دیگر را نیز برشمرد و این آمارها را ارائه كرد:

- افزایش متوسط ساخت آزاد راه از 46 كیلومتر به 106 كیلومتر در سال

- افزایش چهل درصدی حجم ترانزیت

- 3 برابر شدن سرمایه گذاریها در بخش برق

- افزایش كل سرمایه گذاری در بخش نفت از 6/39 میلیارد دلار در برنامه سوم به 5/88 میلیارد دلار در برنامه چهارم

- افتتاح 10 طرح پتروشیمی در یك سال اخیر

- تأمین كل بنزین مورد نیاز كشور در داخل

- افزایش تولیدات كشاورزی از 87 میلیون تن به 107 میلیون تن

- دو برابر شدن اشتغال در بخش كشاورزی

- احداث 10 هزار دفتر ارتباطات روستایی

- افزایش واگذاری تلفن همراه از 5.1 میلیون به 52.1 میلیون

- كاهش دو هزار میلیارد تومانی بدهی دولت به بانك مركزی

- و كاهش نرخ بیكاری به 11.2 درصد

رئیس جمهور تأسیس صندوق تأمین آتیه مهر امام رضا را یكی از كاملترین طرحهای دولت برای آتیه نسل آینده و موزون سازی رشد جمعیت دانست و گفت: تأسیس صندوق ملی نوآوری و شكوفایی و آماده سازی طرح جدید نظام بانكی از دیگر اقدامات دولت است.

آقای احمدی نژاد، درخصوص اقدامات دولت در حوزه اطلاعات و امنیت، به تسلط خوب بر سرویس های اطلاعاتی بیگانه و تحركات دشمنان اشاره كرد و گفت: در حوزه سیاست خارجی و در چارچوب حكمت، تدبیر و مصلحت، دولت رویكردی فعال داشته است و بر همین اساس رئیس جمهور به 81 كشور سفر انجام داده و هفتاد هیأت بین المللی نیز پذیرش شده است.

رئیس جمهور با یادآوری نشست خلع سلاح هسته ای در تهران و حضور فعال ایران در نشست بازنگری ان پی تی در نیویورك، تأكید كرد: دولت به پشتوانه مردم موفق شده است هیمنه سیاسی استكبار را با وجود تحریم ها و فشارهای سنگین سیاسی بشكند.

بخش فرهنگ، حوزه دیگری بود كه رئیس جمهور به آن اشاره كرد و افزود: تمركز اصلی در دولت دهم، بخش فرهنگ است و هدف گذاری هم گسترش نشاط و آرمانخواهی در حوزه فرهنگی، و احیاء انگیزه اسلامی و ایرانی در تولیدات فرهنگی است.

آقای احمدی نژاد ایجاد فضای تفاهم و تعامل با قوای دیگر به ویژه مجلس، رعایت حداكثری قانون، و جذب حداكثری و حفظ فضای آزاد را از جهت گیری های اصلی دولت برشمرد و خاطرنشان كرد: ما معتقدیم نظام ولایت و خط امام و رهبری، یك نظام جامع و مترقی است و دولت نیز در چارچوب اصول و با رویكرد حفظ وحدت و تعامل با سایر دستگاهها به دنبال انجام وظایف خود خواهد بود.

در پایان این دیدار نماز جماعت مغرب و عشا به امامت حضرت آیت الله خامنه ای اقامه شد و حاضران روزه خود را به همراه رهبر معظم انقلاب اسلامی افطار كردند.









 
 
سینا
۱۳۸۹-۰۶-۰۹ ۱۰:۳۰:۵۵
آمارهای رییس جمهور واقعی نیست. کجا کل بنزین مصرفی در داخل کشور تولید می شه؟ کجا وضعیت کشاورزی بهتر شده؟ بیکاری واقعا\" کم شده یا معیار تعریف بیکاری تغییر کرده؟
اگه این چیزهایی که رییس جمهور گفته اند تحقق پیدا کرده پس چرا وضع ما بدتر شده؟ ما که چیزی نمی بینیم!!!!  (351390)
 
مهدی
۱۳۸۹-۰۶-۱۱ ۱۰:۱۷:۴۰
به نظر می رسد اشاره رهبری در مورد تدوین معیارها و شاخص های روشن جهت قضاوت درباره «تحقق عدالت» در بخشهای مختلف اقتصادی – اجتماعی ... به خاطر ارائه این امارهای غیر واقعی رییس جمهور باشد. (351750)
 
۱۳۸۹-۰۶-۰۹ ۱۰:۳۱:۵۹
بنده فكر ميكنم مقام رهبري با تمام تائيداتي كه نسبت به دولت نهم و دهم داشته اند انتقادات فراوان ، اساسي و در بعضي موارد چالشي نسبت به عملكرد دولت و شخص رئيس آن داشته اند اما بدليل تعصب شديد اين فرقه نفاق، ظاهرا تنها اعدام رئيس جمهور از ديد آنان انتقاد به حساب ميآيد!!
اينها كساني بودند كه اگر برخي از سخنان منتقدانه رهبري نسبت به دولت 9 و 10، نسبت به دولت 7 و 8 در زمان خودش ايراد ميشد، در روزنامه هايشان بالاترين هجمه ها را به رهبري مينمودند و دائم شعار وا رئيس جمهورا، وا خاتميا وا وا قانونا سر ميدادند حال چه شده كه رهبر عزيزمان را ملزم به كارهايي ميدانند كه همواره در آن دوران ايشان را بر حذر ميداشتند؟
پاسخ اين سوال واضح و روشن است و در يك كلام:
\"نفاق\" (351391)
 
moosavi
۱۳۸۹-۰۶-۰۹ ۱۰:۳۲:۰۹
آقا من و اين همه خوشبختي محاله
با توجه به آمار ارائه شده توسط رئيس جمهور خدا را شكر ما با سرعت نزديك به نور به سوي فتح قله هاي سعادت و خوشبختي و افتخار رهسپاريم.
فقط نمي دونم چرا در شركتي كه كار مي كنم و عليرغم اين همه كار دولت كارفرمايان ما در شركتهاي بزرگ برقي و نفتي از پرداخت صورت وضعيتهاي ما عاجزندو يكي يكي طرحهاي نيروگاهي و نفتي مي رود هوا و مي شنويم از بدهكاري دولت به صنعت برق و حتي نفت و گاز.
نمي دانم چرا در روزنامه ها صحبت از رقم بدهكاري عجيب و غريب دولت به بانك مركزي و رشد بيكاري هستيم.اما رئيس دولت چيز ديگري مي گويد.
راستي بازار پر از محصولات كشاورزي و باغي خارجي است. حال آنكه رئيس جمهور دم از رشد توليد در بخش كشاورزي مي زند.
اين يكي كه جالب است . تامين بنزين مورد نياز در داخل كشور؟
تا همين ديروز رسانه ها پر بودند از اخبار ميزان واردات بنزين ما از كشورهاي مختلف و بحث تحريم بنزين. اكنون رئيس جمهور مي گويد...
در زمينه مسائل فرهنگي ديگر من حرفي نمي زنم يك سري به سوپرماركت محلتان بزنيد و 4 تا فيلم بخريد يا يك فيلم كمدي به همراه خانواده البته بدون بچه كوچك تشريف ببريد و ببينيد. خودتان دستتان مي آيد...
ببينيد من با ايت 4 كلاس سوادي كه دارم شديدا به آمارهاي رئيس جمهور مشكوكم. شما به عنوان يك رسانه موظف هستيد اين آمارها را بررسي و با مستندات تائيد يا رد نمائيد. (351392)
 
mohsenR
۱۳۸۹-۰۶-۰۹ ۱۷:۵۳:۱۱
آقای موسوی با 4 کلاس سواد،
معنای خوشبختی این است که هر 9 روز یک بحران داشته باشیم(البته اگر نتوانستیم خودمان بسازیم دست اجانب را باز میگذاریم)،
معنای خوشبختی تحقق جامعه مدنی است که در آن جایی هم برای بهایی ها،نهضت آزادی،مجاهدین خلق،و خلاصه همه باشه چون خودی و غیر خودی نداریم،
معنای خوشبختی خط موبایل 1000000تومانی است،
معنای خوشبختی آزاد بودن توهین به همه مقدسات است،
معنای خوشبختی این است که به بهانه حقوق زن، ازدواج مجدد را تا حد محاربه با حقوق بشر بالا ببریم و زینت الوزرای ما این حق را داشته باشد که زوجات عدیده رسمی و غیر رسمی(البته مخفیانه که به حقوق بشر بر نخورد)داشته باشد،
معنای خوشبختی این است که گفت و گوی تمدن ها راه بیندازیم و لقب محور شرارت جایزه بگیریم،
معنای خوشبختی این است که حقوق ملت را به مفت از دست بدهیم مبادا به قبای استکبارگران دوست بربخورد که چرا در حریم بزرگان وارد شدید،و بعد اسمش را بگذاریم تنش زدایی،
معنای خوشبختی این است که مطبوعات زنجیره ای راه بیندازیم تا اصل و اساس دین را زیر سوال ببرند و کلام خدا را دون دست نوشته بشر آنهم بشری که اقلا دو جنگ جهانی براه انداخته بشمارند،
معنای خوشبختی این است که با مطرودین امام و ملت طرح دوستی بریزیم و دوستان انقلاب را خانه نشین کنیم،
معنای خوشبختی این است که ولایت فقیه نداشته باشیم،چون جلو دیکتاتوری ما را میگیرد و دم از اسلام ناب و خط امام میزند،
معنای خوشبختی این است که مثل آب خوردن همه چجیز را بتوانیم انکار کنیم چه آنها که فیلمش هست(دست دادن با زن اجنبی)و چه آنها که خودشان اقرار کرده اند(مثل ملاقات با سوروس)
معنای خوشبختی این است که با فشار از پایین و چانه زنی از بالا فتح سنگر به سنگر کنیم،
معنای خوشبختی این است که،خوشبختی معانی زیادی دارد،خلاصه کنم:
معنای خوشبختی این است که در زیر سایه چنین نوابغی باشیم. (351563)
 
۱۳۸۹-۰۶-۰۹ ۱۱:۳۱:۴۴
بر اساس گزارش‌های بانک جهانی، در سال‌های اخیر حدود ۷۰ درصد جمعیت ایران زیر ۳۵ سال سن دارند. مرکز آمار ایران میزان بیکاری جوانان را 29.6 درصد اعلام کرده که بيش از دو برابر نرخ متوسط بیکاری اعلام شده از سوی مرکز آمار است.کارشناسان اقتصادی بر این باورند که ایران برای غلبه بر مشکل بیکاری، نیازمند رشد اقتصادی بالای 8 درصد است و این درحالی است که در طول سال‌های گذشته متوسط رشد اقتصادی کمتر از 3 تا 5 درصد گزارش شده است که بیش از فعالیت‌های مولد اقتصادی، مرهون قیمت‌های بالای نفت بوده است.بررسی گزارش‌های مرکز آمار ایران نشان می‌دهد که در سال‌های گذشته و با وجود کم‌شماری جمعیت فعال ایران، نرخ بیکاری ایران روند صعودی به خود گرفته و این رشد به‌خصوص در بین جوانان 15 تا 24 سال، افزایش چشمگیرتری داشته است. (351404)
 
mohsenR
۱۳۸۹-۰۶-۰۹ ۱۲:۱۸:۱۱
دوستان سبز قبل از اینکه بخواهید آمارهای رییس جمهور از پیشرفت های انجام شده را زیر سوال ببرید اول آمار های پیشرفت دولت های قبل را ذکر کنید تا ما هم مقایسه کنیم.
در ضمن اگر پیشرفتی هست برای یک دولت نیست برای همه ملت ایران است.زنده باد ملت ایران. (351426)
 
ناصر
۱۳۸۹-۰۶-۰۹ ۱۹:۰۶:۲۲
شما یک شاخص کلان اقتصادی بگو که در دولت نهم و دهم نسبت به دولت هفتم و هشتم رشد داشته است؟ (351582)
 
mhshokat33
۱۳۸۹-۰۶-۰۹ ۱۲:۵۹:۱۵
باسمه تعالی

فرمایشات مقام معظم رهبری مثل همیشه دقیق وکارشناسانه بود ، خداکند گوش شنوایی پیدا شود تا آنها را درست بشنود و با درایت آنها را بکار بندد. انشا... (351445)
 
۱۳۸۹-۰۶-۰۹ ۱۳:۱۲:۴۱
1- هیچ کس نگفته که رئیس جمهور واقعا بدون خطاست. هیچ کس نمیگه که همه ی کاراش درسته. من خودم شخصا از حمایت بی دلیلش از مشایی گله دارم. اما باید بدونید شما هم آمارت درست نیست. مگه رهبری تو خطبه معروفشون لو ندادن که آمار هایی که آقای موسوی رو کردن از یک کمپانی صیهونیستی گرفته بودن. نکنه شما اون آمار رو میگید.
2- راس میگید معیار آمار بیکاران تغییر کرده. ولی از کی؟
3- رئیس جمهور گفتن دو برابر شدن اشتغال در بخش کشاورزی، نه در کل ببخش ها.. (351448)
 
hajiagha
۱۳۸۹-۰۶-۰۹ ۱۳:۳۲:۰۰
لطفا به فرمایشات رهبری توجه کنید اشتباهات ما و شما برای آینده مملکت گران تمام خواهد شد.
یک بار هم که شده از روی عقل کار و تصمیم بگیرید نه هوس (351455)
 
۱۳۸۹-۰۶-۰۹ ۱۳:۴۳:۵۰
متاسفانه سياستهاي دولت چون اتكاء به بررسي هاي كارشناسانه نيست گاه بشدت ضد ونقيض بوده و 180درجه گردش ميكند و لااقل اين تغيير شيب ملايمي هم ندارد .مثلا همين برنامه 5ساله كه در فرمايشات مقام معظم رهبري هم بود كه دولت از برخي تغييرات در آن نبايد ناراحت شود. مجسم كنيد هنوز دولت بازنشستگي زودتر از موعد را ( كه براي اشتغال جوانان طراحي كرده بود ) در حال اجراء در بخش دولتي است وبه اتمام نرسانده برنامه اي درست برخلاف آن كه افزايش سن بازنشستگي از 50سال به 55سال است به مجلس مي برد آنهم نه باشيب ملايم مانند ساير كشورها يعني به ازاي هر سه ماه - يكسال افزايش در سن بازنشستگي ( بگذزيم كه آن ساير كشورها ي اروپايي از كمبود نيروي كار بعلت نبود زاد ولد رنج مبرند). حال در برنامه 5ساله هر سال يكسال سن بازنشستگي را بالا برده اند كه البته حتما مزاح است چون اگر كسي 49سال سن داشته باشد سال بعد 50ساله ميشود كه همان موقع سن بازنشستگي هم به 51سال رسيده و سال بعد هم به همين ترتيب ...پس هر سال يكسال افزايش مساوي همان سن 55سالگي است .خوب اين طرح مشخص است جامع نگر و حافظ منافع عموم مردم بخصوص سيل عظيم بيكاران جوان وتحطيلكرده كشور نيست و فقط كاسبكارانه براي پر كردن جيب سازمان تامين اجتماعي است پس اگر نمايندگان دلسوز مردم اين مورد برنامه را عوض كردند نبايد دولت ناراحت شود. (351458)
 
zarei
۱۳۸۹-۰۶-۰۹ ۱۴:۰۸:۳۸
موافق هستم رکود اقتصادی , تعطیل شدن پروژه ها , نبود بودجه , ضرر و زیا ن سازندگان , سودهای زیاد دلالان , بیکاری (351470)
 
سوال های منطقی
۱۳۸۹-۰۶-۰۹ ۱۵:۱۹:۱۲
موازی کاری در هر کاری بد است بویژه در سیاست خارجی یک کشور.سوال این است که آیا کار های آقای ولایتی موازی با کارهای وزارت خارجه نیست؟آیا بعضی کار های سپاه موازی با کار پلیس یا موازی با کار ارتش نیست؟از شما انتظار ندارم که به این سوال ها پاسخ دهید ولی انتظار دارم بدانید که همه مردم به احمدی نژاد رای نداده اند. (351502)
 
جواب منطقی
۱۳۸۹-۰۶-۱۰ ۰۴:۱۰:۲۰
در جواب اون عزیزی که کار آقای ولایتی رو موازی کاری با وزارت خارجه و کار سپاه رو موازی کاری با پلیس قلمداد فرموده و به این ترتیب خواستند مثلا برای رئیس جمهور توجیه درست کنند باید عرض کنم که ای برادر !

آقای ولایتی به عنوان یکی از مشاوران بلندپایه ی رهبری هرگز کار وزیر خارجه رو انجام نمیده . هرگز . سفرهای خارجی ایشان هم به نمایندگی از رهبری آن هم نه برای کار دولتی بلکه برای اموری هست که در شان رهبری است و بیشتر جنبه ی معنوی و ارشادی داره . شما که نمیخوای رهبری رو با رئیس جمهوری هم طراز قرار بدی !!!
اما در مورد سپاه
دوست عزیز ، کجا تا حالا دیدی که یک پاسدار ازت گواهینامه بخواد و یا اگه توی کوچه تون سرقتی بشه بچه های سپاه برای دستگیری سارق بیان ؟
کجا دیدی احضاریه های مثلا دادگاه رو یک پاسدار بیاره در خونه تون ؟
جایگاه سپاه در قانون اساسی مشخص و تثبیت شده است و هیچ تداخلی هم با هیچ نیروی مسلح دیگری نداشته و نداره و نخواهد داشت . چون باز هم در قانون اساسی وظیفه ی تنظیم قوا و توزیع وظایف بین اون ها مشخص شده و همگی تحت یک فرماندهی کل کار تفکیک شده ی خودشون رو انجام میدن .

اما شما بفرما سمت های دیپلماسی بقایی و مشایی اونم در عرض وزارت خارجه و اونم در تداخل با وظایف مسلم این وزارتخونه با کدوم قانون منطبقه ؟
حتما میفرمایید تشخیص و اعتماد رئیس جمهور .
اما باید به عرض برسونم که رئیس جمهور مجاز نیست مسیر یک وظیفه ی دولتی رو (مثلا دیپلماسی خارجی ) از مدار تعریف شده ی قانونی مصوب خودش منحرف و به صورت مشاء امثال مشائی و بقایی رو هم درش شریک کنه .
لازم به ذکر هست که وظیفه ی دیپلماسی به عنوان یک اصل شناخته شده ی جهانی با وزرای خارجه است و هر نماینده ی ویژه ای هم که خارج از مجموعه ی وزارت خارجه برای دیپلماسی تعیین میشه چند شرط داره :
1- در امور سیاسی و به ویژه سیاست خارجی متبحر و با تجربه است .
2- دارای مقبولیت و یا شان سیاسی است.
3- حتما به لحاظ تسلط کاری مورد تایید وزارت خارجه است .
4- معمولا به عنوان سفیر حسن نیت و مخصوصا وساطت یا رساندن یک پیام مخصوص برای طرف خارجی تعیین میشه .
نه اینکه بیان تشکیلاتی در عرض وزارت خارجه بهش بدن و بعدشم یه سنگی توی چاه سیاست خارجی بندازن که صدتا وزارت خارجه هم نتونن درش بیارن ... آره داداش
خلاص ! (351637)
 
علی از شیراز
۱۳۸۹-۰۶-۱۰ ۱۶:۱۲:۴۳
دوست عزیزکار سپاه موازی با هیج ارگانی نیست نه با ارتش ونابا پلیس جهت اطلاع شما ودیگر خوانندگان والف عزیز :
1-کارنامه سپاه نه در 30سال بلکه در یکسال گذشته راببینید واقعا یاد حرف امام -ره-نمیافتی که:\"اگرسپاه نبود کشور هم نبود\"
2-سپاه طبق قانون اساسی حافظ دستاوردهای انقلاب است وابن مسولیت مخصوص سپاه است وموازی باوظیفه هیچ ارگانی یست
3-یادمان باشد که سپاه دوست ماست وبیگانگان دشمن ما مبادا دراظهار نظر باکینه ورزی دشمن همراه شویم موفق باشید (351694)
 
hajiagha
۱۳۸۹-۰۶-۰۹ ۱۵:۳۶:۵۹
I am canadian citizen
canada have worst regime as Iran
Iran have better government and system
آقا شما از خراب شده کانادا ترا به خدا حرف نزن
مملکت خودت خراب تره (351511)
 
رضا
۱۳۸۹-۰۶-۰۹ ۱۵:۳۷:۰۷
آقاي احمدي نژاد نفرمودند ميزان درآمدهاي حاصل از افزايش قيمت نفت و برداشت از ذخاير ارزي كشور و بدهي به بانكها و پيمانكاران وخارج شدن كارخانجات توليدي كشور از چرخه توليد و افزايش نرخ بيكاري و واردات به نسبت دولتهاي قبل چقدر بوده است آقاي احمدي نژاد يكي از روساي دولت در مجموعه عمر انقلاب هستند كه شخصا انسان پر كار و زحمتكشي هستند اما ماحصل سياستهاي دولت ايشان بخصوص در زمينه هاي اقتصادي و سياست خارجي قابل دفاع نيست (351512)
 
hajiagha
۱۳۸۹-۰۶-۰۹ ۱۵:۴۰:۱۳
وضعیت اقتصادی همه دنیا خراب است دارم مدرک و فیلم می آورم چرا ناله می کنید ؟ (351515)
 
مسعود
۱۳۸۹-۰۶-۰۹ ۱۹:۱۱:۲۶
دوستان الف.مقام رهبری در مورد ایجاد یک گروه کارشناسی برای بررسی میزان تطبیق سیاستهای دولت با سند چشم انداز 20 ساله گفتند و گفتند که این سند صرفا یک شعار و تبلیغات نیست بلکه به جد باید از سوی دولت پیگیری شود و شاید به طور غیر مستقیم به دولت گله داشتند که در زمینه سند چشم انداز خوب کار نکرده و به دولت توصیه کردند که بررسی کنند تا چه حد در 5 سال اولی که از سند چشم انداز گذشته توانسته ایم بر اساس این سند حرکت کنیم.
تعجب می کنم از شما.ظاهرا سند چشم انداز 20 ساله برای شما در اولویت دوم پس از موضوع وزارت خارجه و آقای مشایی قرار دارد! ظاهرا برای شما سند چشم انداز فرع است و قضیه آقای مشایی و وزارت خارجه اصل!
به نظر می رسد شما در تشخیص اولویتها اشتباه می کنید. (351584)
 
کیارش
۱۳۸۹-۰۶-۱۰ ۰۳:۱۵:۵۲
اگر خوب دقت کنید در سخن مقام معظم رهبری یک حکم حکومتی واضح ، روشن و صریح خطاب به رئیس جمهور وجود دارد که در حکم قانون برای دولت لازم الاجراست ؛ به متن زیر از سخنان ایشان که در گزارش الف هم هست دقت بفرمایید :

- \" رهبر انقلاب اسلامی، وزارت امور خارجه را مسئول هدایت منسجم و برنامه ریزی شده همه مسائلی دانستند كه به نوعی با سیاست خارجی و روابط با دیگر كشورها مربوط می شود. \"

بدین ترتیب دولت موظف است قبل از اینکه دُر پراکنی های امثال بقایی و مشایی مصیبت های تازه ای برای مملکتمان به وجود بیاورد و دردسر هایش بر سر وزارت خارجه ی بیچاره آوار شود ، بساط دیپلماسی بازی های خارج از محدوده ی وزارت خارجه را جمع و یا این که اختیارشان را به وزارت خارجه بسپارد .
چرا ؟
زیرا مسئولیت پاسخگویی و اعمال سیاست های نظام در امور خارجی از نظر مقام معظم رهبری ، فقط بر عهده ی وزارت خارجه است و اگر وزیر خارجه در مقوله ی دیپلماسی با نهاد یا اشخاص موازی غیر مرتبط به خود مواجه باشد ، قطعا در قبال فرمان رهبری نقض غرض می شود ؛ بنابراین دولت هیچ چاره ای ندارد جز این که همه ی دفتر و دستک های دیپلماسی خارجی را دوباره به مرجع اصلی آن یعنی وزارت خارجه برگرداند .

گرفتید ؟!!! (351635)
 
sniper
۱۳۸۹-۰۶-۱۰ ۰۳:۵۹:۳۶
سلام

دارم به حکمت تیتری که برای این موضوع قرار دادید فکر میکنم !

مثلا میشد نوشت \"دیدار رهبری با هیت دولت \" یا هر چیزی در این مضمون ...؟؟؟

چرا پرهیز از موازی کاری ؟؟ حالا جدا تیتر بی ربط نبود ؟.... (351636)
 
bagher
۱۳۸۹-۰۶-۱۰ ۰۵:۲۱:۴۳
واقعا وضع همه جا خرابه . این خیلی بی انصافیه که ربطش بدیم به این دولت. اما از حق نگذریم آمارای دولتم یکم مشکل داره! (351639)
 
هومن
۱۳۸۹-۰۶-۱۰ ۱۲:۱۲:۲۰
سوالي وجود دارد و در ان خانواده هايي كه قادر به اداره زندگي خود نمي باشند و در سالهاي اخير هم دچار معظلاتي مانند بيكاري سرپرست خانواده شده اند ...مي پرسند ...چقدر اين امار منعكس كننده كاهش واقعي مشكلات ما بوده ؟
با خاتمه جنگ رفته رفته با فعال شدن واحد هاي توليدي ورونق گرفتن فعاليت انواع شركت هاي خصوصي ...رفته رفته ان بيكاري ناشي از دوران جنگ كه ما در جامعه مي ديديم از ميان رفت .اميد به زندگي در دوران اصلاحات به واسطه اين روند و كاهش تورم ...افزايش يافت .بسياري از كارمندان و صاحب مشاغل ازاد كه سطح در امد انچناني هم نداشتند با استفاده از وام مسكن و پس انداز خود قادر به تهيه سر پناهي شدند .ولي با چند برابر شدن ناگهاني قيمت مسكن به دليل سياستهاي برخورد با در امد بالاي نفتي ...همان پولها فقط مي تواند صرف اجاره همان مسكن شود .
ايا اين يك روند عادي اقتصادي بود ؟به اين مورد بيافزاييد مسله بيكاري ناشي از تعطيل شدن انواع واحدهاي اقتصادي و خدماتي را ....و به چشم ديديم كه افرادشاغل كه ديگر سابقه اي در شركت يا واحد خود داشتند بيكار گشتند .
ايا كشوري كه در امد نفتي داشته نمي توانست با اثرات مشكلات اقتصادي دنيا مقابله كند ؟در مقايسه با ديگر كشورهاي مشابه وضعيت ما چگونه است ؟ارايه امار كه انعكاسي و رابطه اي با زندگي واقعي ما ندارد ..چه سودي به جز تهيه خوراك منتقدين دارد . (351666)
 
حقيقت
۱۳۸۹-۰۶-۱۰ ۱۷:۱۱:۳۷
من حدود دو سال است كه از سايت الف ديدن مي كنم و از اظهارنظر دوستان بسيار لذت مي برم ولي اولين باري است كه به اظهار نظر مي پردازم \"پيشاپيش عذر خواه هستم\"
در اظهار نظرات و پاسخ به آن ها گاهي از انصاف خارج مي شويد چرا كه انگار اكثر شركت كنندگان در بحث، فكر و عقيده شان را نسبت به دولت و مسائلي چون انتخابات چه خوب چه بد بسته اند و هيچ جايي را براي آزاد انديشي و تصحيح پندار خويش باقي نگذاشته اند.
از تمامي دوستان خواهش مي كنم آنچه را كه حقيقت مي پنداريد با استدلال به عرصه ظهور برسانيد تا ما را به واقع نزديك گرداند. (351702)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.