توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 495700
چاووش‌اوغلو: ما علیه تروریسم در حال مبارزه هستیم نه روزنامه‌نگاری
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۴ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۱۶
وزیر خارجه ترکیه اعلام کرد: روزنامه‌نگاری در ترکیه به معنای ارتکاب جرم نیست.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه حریت، مولود چاووش اوغلو، وزیر خارجه ترکیه در نشست خبری با مقامات عالی اتحادیه اروپا در بروکسل اعلام کرد: داشتن کارت خبرنگاری به معنای ارتکاب جرم نیست. ما تنها با سازمانهای تروریستی مبارزه می‌کنیم.

وزیر خارجه ترکیه افزود: ما با یک کودتای نافرجام در سال گذشته روبه‌رو شدیم. مهم نیست که فرد مورد نظر سرباز، مامور پلیس، سیاستمدار و یا روزنامه نگار باشد، تمام کسانیکه در کودتای ۱۵ ژوئیه ۲۰۱۶ دخالت داشتند و یا از این کودتا حمایت کردند، همه یکسان هستند.

وی ادامه داد: آنکارا تلاش می‌کند که میان اپوزیسیون دموکراتیک واقعی و افراد حامی تروریسم، تفاوت قائل شود؛ در غیر این صورت کشور با مشکلاتی روبه‌رو می‌شود.

او افزود: ترکیه این آمادگی را دارد که اطلاعات موجود دراین باره را با اتحادیه اروپا به اشتراک بگذارد. وضعیت فوق‌العاده در ترکیه در چارچوب کنوانسیون اروپایی حقوق بشر در حال اجرا است و تدابیر اتخاذ شده در چنین وضعیتی با تدابیر اتخاد شده در فرانسه مشابه است.

چاووش‌اوغلو افزود: ناکامی اتحادیه اروپا در شناسایی سازمان فتو وابسته به فتح‌الله گولن به عنوان یک سازمان تروریستی، باعث شده است که این اتحادیه هر گامی که آنکارا برمی‌دارد، را به عنوان نقض قانون تلقی کند.

وی در ادامه اظهاراتش اعلام کرد: تانر کیلیچ، رییس محلی سازمان عفو بین‌الملل که در حال حاضر در زندان به سر می‌برد، با چهره‌های شاخص سازمان فتو از طریق برنامه هوشمند "بایلاک" گفت‌وگو کرده است.

وزیر خارجه ترکیه اضافه کرد: این اقدام ترکیه بدین معنا نیست که آنکارا مخالف فعالیتهای سازمان عفو بین‌الملل است. این مساله به یک فرد ارتباط دارد.

به گفته مقامات آنکارا نرم‌افزار موبایل "بایلاک" توسط اعضای فتح‌الله گولن برای ارتباط با یکدیگر استفاده می‌شود.

بازداشتها و پاکسازی‌ها در سراسر ترکیه در حالی ادامه دارد که بیش از یک سال از وقوع کودتای ۱۵ ژوئیه ۲۰۱۶ در ترکیه می‌گذرد.  تاکنون دهها هزار نفر بازداشت، اخراج و یا از کار تعلیق شده‌اند.
 
کلمات کلیدی : چاووش‌اوغلو + ترکیه
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.