نظر منتشر شده
۲۴۸
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 369296
سخنگوی وزارت بهداشت مطرح کرد؛
عواقب تعیین سقف درآمد برای پزشکان/ تجربه شکست ‌خورده محدودیت پرداخت در کشور تایلند/ ماجرای کارانه ۱۰۰ میلیونی یک جراح
بخش اجتماعی الف، 14 تیر 95
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۴ تير ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۲۷
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: در کشور تایلند پرداختی‌ها به پزشکان به صورت نوعی حقوق است و زمانی که مسئولان این کشور متوجه شدند جمعیت رو به پیری است و آمار مبتلایان به آب مروارید افزایش یافته است درآمد پزشکان را به ازا ارائه خدمت قرار دادند.

ایرج حریرچی در نشست خبری در ارتباط با سقف درآمد پزشکان و خطاهای پزشکی، اظهار داشت: طی چند سال پیش اکثر دانشگاه‌ها این اختیار به آنها داده شد که برای درآمد پزشکان سقف تعیین کنند که این مسأله در اکثر موارد اجرایی شد.

وی افزود: نظام سلامت یک وسیله است که سلامت مردم را افزایش دهد ولی تعیین سقف درآمد برای پزشکان می‌تواند مشکلاتی را به ویژه در برخی از استان‌ها به وجود ‌آورد.

به گزارش فارس،سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: به طور مثال در یکی از استان‌ها برای رشته الکتروفیزیولوژی سقف حقوق اعمال کردیم و دو نفر در هفته حدود ۶ روز را در دو شیفت صبح و بعدازظهر مشغول فعالیت بودند که پس از تعیین سقف فعالیت آنها کاهش یافت و مردم مجبور بودند از استان مربوطه جهت درمان به استان دیگری مراجعه کنند؛ این مسأله هزینه‌های زیادی را برای بیمار همچون هزینه اقامت به همراه داشت.

حریرچی به تجربه کشور تایلند در ارتباط با تعیین سقف درآمد اشاره کرد و گفت: در این کشور پرداختی‌ها به پزشکان به صورت نوعی حقوق است و زمانی که مسئولان این کشور متوجه شدند جمعیت آن رو به پیری بوده و آمار مبتلایان به آب مروارید افزایش یافته است درآمد آنها را به ازا خدمت قرار دادند.

به گفته وی، با این روند بیمارستان‌هایی که فقط پزشک عمومی در آن بود و اتاق عمل آنها به نوعی با تعطیلی مواجه شده بود گروه‌های چشم‌پزشک در روزها و هفته‌های مشخص در این بیمارستان‌ها حضور یافتند تا دسترسی مردم افزایش یابد. همچنین حقوق پزشکانش بیشتر شد.

سخنگوی وزارت بهداشت اضافه کرد: ما نیز می‌توانیم از این تجربه به ویژه در برخی از استان‌ها استفاده کنیم به طور مثال جراح اعصاب در یکی از شهرهای بزرگ کشور تنها ۴ نفر هستند که در بخش دولتی کار می‌کنند بنابراین هر چند سقف‌گذاری برای درآمد این پزشکان برای ما راحت است ولی باید به موضوع پاسخ به نیازهای مردم نیز توجه داشت.

وی با اشاره به اینکه پزشکان بخش دولتی با تعرفه مشخص کار می‌کنند اظهار داشت: به نظر من تنها راه‌حل در این زمینه این بوده که تربیت پزشک متخصص را بیشتر کنیم و تعداد بیمارستان‌ها، اتاق عمل و تخت‌ها را نیز گسترش دهیم تا از این طریق خود به خود درآمد توزیع شود.

حریرچی با اشاره به اینکه ما هنوز در ۸ رشته پزشکی همچون جراحی اعصاب، زنان و عمومی شرایطمان بحرانی است، گفت: تربیت پزشک متخصص در کشور ضرورت دارد.

دلایلی که پزشکان دولتی را روانه مطب‌ها می‌کند
قائم‌مقام وزیر بهداشت با اشاره به اینکه هر ایرانی به طور متوسط ۱۰.۳ بار برای خدمات سرپایی به پزشک مراجعه می‌کند، گفت: تمام تلاش خود را کرده‌ایم که پزشکان تمام‌وقت را افزایش دهیم اما به دلیل اینکه تعرفه درمان در بخش خصوصی چند برابر دولتی است پزشکان تمایل دارند هر دو جا یا فقط در بخش خصوصی کار کنند.

ایرج حریرچی در مورد قانون تمام وقتی پزشکان در بیمارستان‌های دولتی و اینکه برخی از پزشکان این قانون را رعایت نمی‌کنند، گفت: این قانون جزو برنامه پنجم توسعه بوده و اکنون هم برقرار است،‌ اقدامی که وزارت بهداشت نسبت به گذشته انجام داده تعداد افراد تمام وقت را به صورت بسیار معنی‌داری افزایش داده در صورتی که در سیستم قبلی این گونه بود که پزشکانی که در بیمارستان طرح می‌گذراندند و متخصص بودند از ۳ هزار و ۷۰۰ نفر فقط ۵۰ نفر آنها تمام وقت بودند.

وی ادامه داد: از سال ۹۳ شرایط پرداختی را فراهم کردیم تا همه پزشکان متخصص و فوق‌تخصص که طرح را می‌گذرانند صد درصد اکنون تمام وقت هستند. اقدام دیگری که انجام دادیم تعداد پزشکان عمومی تمام‌وقت را افزایش دادیم این تعداد از ۴ هزار و ۳۰۰ نفر به ۶ هزار و ۷۰۰ نفر افزایش یافت.

قائم‌مقام وزیر بهداشت گفت: از فارغ‌التحصیلان سال ۹۳ این قانون را به کار گرفتیم و آنها را تمام وقت کرده‌ایم. در مورد پزشکانی که عضو هیأت علمی هستند تا دوره دانشیاری این قانون برایشان لحاظ می‌شود.

حریرچی تصریح کرد: با اینکه قانون تمام‌وقتی در برنامه پنجم توسعه وجود دارد اما یک تبصره‌ای نیز وجود دارد که در آن دولت به منظور جبران خدمات این دسته از پزشکان تعرفه درمانی را متناسب با قیمت واقعی تعیین کنند در حالی که این اتفاق نیفتاده است و ویزیت یک متخصص و فوق‌تخصص در بخش دولتی ۱۳ هزار و ۲۰۰ تومان است اما قیمت واقعی تمام شده ۳۰ هزار و ۵۰۰ تومان است.

وی افزود: ما دست بوس پزشکانی هستیم که در بخش دولتی تمام‌وقت کار می‌کنند و از ۳ هزار و ۲۰۰ تومان هم به دلیل اخذ مالیات حدود ۴ هزار تومان به آنها پرداخت می‌شود. بنابراین یکی از عواملی که پزشکان مایلند از بخش دولتی خارج شوند این است که تفاوت معنی‌داری بین تعرفه‌ها وجود دارد. تعرفه جراحی در بخش خصوصی ۴ برابر بخش دولتی است. بنابراین پزشکان مایلند به بخش خصوصی بروند.

قائم‌مقام وزیر بهداشت با برخی اهرم‌ها و اصلاحاتی که در طرح تحول سلامت انجام دادیم باعث شد بسیاری از پزشکان متخصص و فوق‌تخصص فعالیت بخش خصوصی و مطب را رها کرده و به دولتی بیایند چون بسیاری از پزشکان دوست دارند رابطه مالی با بیمار نداشته باشند.

حریرچی ادامه داد: حقوق یک فوق‌تخصص در سال ۹۲ یک میلیون و ۲۰۰ و کارانه ۲ تا ۳ میلیونی داشته بنابراین مجبور بوده به بخش خصوصی برود. در این میان پزشکانی هستند که صد درصد فعالیت خصوصی دارند و فقط با تعرفه می‌توانیم بر آنها نظارت کنیم. موفقیت‌هایی را در این رابطه به دست آورده‌ایم و توانسته‌ایم درصد پزشکان تمام‌وقت را افزایش دهیم اما هنوز کامل نیست.

وی گفت: حتی ما یکی از شاخص‌های رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی را درصد تمام‌وقت بودن آنها تعیین کردیم اما تعرفه واقعی حاصل نشده و در برخی جاها مشکلات کمبود متخصص داریم، اتاق عمل کافی برای این پزشکان تمام‌وقت نداریم در نتیجه این کمبودها در کلینیک‌های ویژه و بیمارستان‌های دولتی وجود دارد.

ماجرای کارانه ۱۰۰ میلیونی یک جراح/ پرداخت‌ها مصوبه دولت است و ما تبعیت می‌کنیم
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: یک جراح فوق تخصص دو سال پیش کارانه‌اش ۱۰۰ میلیون تومان می‌شد و بیش از نصف عمل‌های بیمارستان را انجام می‌داد و ماهانه ۴۰۰ میلیون درآمد داشت اما آنقدر از دریافتی آن پرس و جو شد که اکنون در بخش خصوصی کار می‌کند.

 ایرج حریرچی در نشست خبری در رابطه با اعلام سقف حقوق مدیران دولتی گفت: اخباری که در رابطه با فیش‌های حقوقی در وزارت بهداشت مطرح شد یکی مربوط به مدیران و یکی مربوط به متخصصان و فوق‌تخصصان بود. درمورد مدیران اقدامی که انجام شده اطلاعات کامل را به دولت، سازمان بازرسی کشور و دیوان محاسبات داده‌ایم و معتقدیم پرداختی‌ها در وزارت بهداشت قانونی بوده است.

وی ادامه داد: معتقدیم این ارقام نجومی شامل حال مدیران ما نمی‌شود و معتقدیم همه چیز باید شفاف باشد. آنچه در وزارت بهداشت پرداخت شده تا کنون قانونی است و آن را به نهادهای ذیربط اعلام کرده‌ایم و آنها در حال رسیدگی هستند. همچنین حقوق هیات علمی مدیران و روسای دانشگاه‌های وزارت بهداشت برعهده دولت بوده و خارج از وزارت بهداشت تصمیم‌گیری می‌شده و ما از آن تبعیت می‌کنیم.

حریرچی گفت: آنچه تا به حال بوده در طیف معقولی بوده و خیلی از مدیران دولتی ما اکنون از درآمد دولتی سابق خود چشم‌پوشی کرده‌اند.

وی افزود: اما در مورد متخصصان و فوق تخصصان هر دوره تغییرات جزئی برقرار است در برخی جاها سقف پرداخت اعلام کردیم که طبق مصوبه دولت تعرفه و زیر قیمت تمام شده بوده است. ۵۰ درصد و گاهی زیر ۵۰ درصد تعرفه دولتی به آنها داده می‌شود که ۱۰ تا ۲۰ درصد از آن هم مالیات کسر می‌شود

حریرچی گفت: اکثر کسانی که این دریافتی‌های بالا را دارند متمایلند از تمام وقت دربیایند و فعالیت خصوصی داشته باشند یا ۱۰۰ درصد از بیمارستان دولتی بروند یا فقط آموزش و پژوهش خود را در دولتی انجام دهند و درمان را در بخش خصوصی پیگیری کنند.

وی به تجربه تلخی در این رابطه اشاره کرد و گفت: یک جراح فوق تخصص دو سال پیش کارانه‌اش ۱۰۰ میلیون تومان می‌شد و بیش از نصف عمل‌های بیمارستان را انجام می‌داد و ماهانه ۴۰۰ میلیون درآمد ایجاد می‌کرد اما آنقدر از دریافتی آن پرس و جو شد که اکنون در بخش خصوصی کار می‌کند و به یکی از دوستان گفته بود که با یک چندم کار آن زمان اکنون در بخش خصوصی درآمد بیشتری دارد حالا باید پرسید دود این اقدام به چشم چه کسی می‌رود در این میان فقط بیماران آسیب می‌بینند.

* افزایش خشونت در جامعه به دنبال عملکرد نامناسب مسئولان
حریرچی گفت: یکی از گله‌هایمان در موضوعات مختلف این است که میزان خشونت بالا است و رسانه‌های مختلف که به موضوعاتی می‌پردازند با این عناوین که گروهی کارهای غیرکارشناسی می‌کنند دزدی می‌کنند، بد کار می‌کنند یا مدیریت خوبی ندارند اثرات این اقدامات به مردم برمی‌گردد.

حریرچی گفت: مردم ما با این درآمد پایین نفت تحریم‌ها، رکود و تورم باز هم از مسئولان حمایت می‌کنند اما مدام ما از بدی‌ها به آنها می‌گوییم و این در کارکرد سلامت روان و اجتماعی مردم در درازمدت اثر منفی می‌گذارد که برای هیچ گروهی نفع ندارد.

وی ادامه داد: گروه‌های مختلف سیاسی، احزاب و رسانه‌ها برای رای‌آوری و به قدرت رسیدن به جای اینکه بگویند چه کرد‌ه‌اند و چه می‌کنند ضد افراد دیگر کار می‌کنند و نباید فراموش کرد که اصل، امید به زندگی است.
۱۳۹۶/۰۱/۰۳ ۱۰:۱۵
 
۱۳۹۵/۰۵/۲۹ ۱۷:۳۶
 
۱۳۹۵/۰۳/۲۳ ۱۵:۵۹
 
۱۳۹۵/۰۳/۲۳ ۱۴:۱۹
 
۱۳۹۵/۰۳/۱۵ ۱۱:۱۷
 
۱۳۹۵/۰۳/۱۲ ۲۱:۰۷
 
۱۳۹۵/۰۳/۱۲ ۱۴:۲۰
 
۱۳۹۵/۰۳/۱۱ ۱۵:۲۵
 
۱۳۹۵/۰۳/۱۰ ۱۵:۲۸
 
۱۳۹۵/۰۲/۳۱ ۱۳:۵۶
 
 
کلمات کلیدی : تعرفه پزشکی+زیر میزی+زیرمیزی+پزشکان
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۵:۳۵:۱۲
بیا تبریز من نشونتون بدم طرف 400 تا میگیره (3803632) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۱۳:۰۹
حریرچی ادامه داد: حقوق یک فوق‌تخصص در سال ۹۲ یک میلیون و ۲۰۰ و کارانه ۲ تا ۳ میلیونی داشته
واقعا سال 92 اوضاع سلامتی مردم بد بود؟ فقط جارو را برداشتن و افتادن به جان بیت المال؟ خوب 3-4 م میگرفتن اعتراض خاصی هم که نبود
بعدش میگه تو یه استان دو تا متخصص الکتروفیزیولوژی و تو یه استان 4 تا اعصاب هستن خوب اونها که ظرفیت ها را کم نگه داشتند بخاطر خدا که نبوده برای همین امر بوده ما یه شاخصی داریم بنام

(Density of physicians (total number per 1000 population
تو اتحادیه اروپا 4 تا 6 پزشک به ازای 1000 نفر جمعیته تو ایران چنده؟ (3803745) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۸:۲۴:۳۳
کارانه پزشکان باید هرچه سریعتر برداشته شود یا به همه کارکنان دولتی و غیر دولتی به همان میزان داده شود. (3804050) (alef-3)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۱۶:۲۷
کل دنیا را ول کرده چسبیده به کشور بی در و پیکر تایلند (3803758) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۸:۲۵:۵۸
گشته گشته تایلند رو پیدا کرده. چرا آلمان رو مثال نمیزنی که پزشکش فقط 500 یورو از متوسط درامد جامعشون بیشتر میگیره؟ (3804056) (alef-3)
 
بهلول
Taiwan
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۲۲:۲۳:۳۸
داستان تعدیل درآمدهای جامعه پزشکی، و سپس باز کردن گره از اینکه جوونهای بیشتری بتونن به دانشگاههای پزشکی برند و کمبود کشور جبران بشه ور نمیداریم و این تابو و این رانت خواری برنامه ریزی شده باید شکسته بشه.
یه بنده خدایی میگفت پزشکها خیلی درس میخونن و زحمت میکشند پس باید حقوق بیشتری بگیرند،
در همین راستا چند مثال میخاستم بزنم که نه تنها زحمت بیشتری نمیکشند بلکه در بین شغلها، یکی از شغلهای کم خطر و راحت هستش و سنواتی هم که درس میخونی الزاما از بقیه رشته ها خیلی بیشتر نیست که این تفاوت فاحش را ایجاد کنه.
مثلا در رشته پزشکی نسبت به مهندسی و یا محققین شیمی و فیزیک و ... کمتر شنیدیم در خبرها که در حین کار و یا تحقیق و مطالعه، عده ای از پزشکها کشته بشند!! ولی تا دلت بخاد مهندس و تکنسین و ... در حین کار جونشون را از دست میدن و یا نقص عصو میشند.
محیطهای کاری مهندس ها و بقیه رشته ها اصولا محیطهای کاری سخت، پر سر و صدا، آلوده به مواد آلاینده، دمای زیاد و .... هستش و اکثر عمرشون کمه و یا زندگی را با معلولیت و سختی ناشی از کار به پایان میرسونند
مدت زمان تحصیل یک دکترای مهندسی( 12+4+2+5=23 سال اگر فوق دکترا هم بهش اضافه بشه 2 سال میشه 25 سال)
یک پزشک متخصص(12+7+3=22 سال) اگر فلوشیپی و اینها هم هی برند که هی جا داره
ولی درآمد یک متخصص پزشکی که فقط درس حفظ کرده و اصولا هم قاطی میکنند و درصد خطاهاشون بالاست.
چون همه ما تجربه کردیم که باید چندین دکتر بریم(تازه از بین خوباشون) تا بتونیم به حرفسون اعتماد کنیم. ولی یک ربات پزشک بزارند(که تا چندین سال آینده حتما به بازار خواهد آمد) با خطای بسیار هم نتیجه ای بهتر از یک دکتر داره.
البته الان بیشتر کارهای پزشکها را مهندسان دارند انجام میدن فقط پولش را پزشکا میگرند. مثلا مهندس دستگاه ام آر ای میسازه، آقای دکتر یکیش را پول بیمه یا مردم بدبخت میخره میزاره اونجا، ماهانه میلیارد تومن در میاره!!! یا دستگاهها و تجیهزات آزمایش خون و اندازه گیری و یا حتی پروتزهایی که استفاده میشه. در پزشکی امروز که خیلی از بیماریها داره درمان میشه. هیچ ربطی به پزشکا نداره!! فقط وسایل پزشکی پیشرفت کرده بوسیله مهندسان زحمت کش و همچنین داروهای بهتری به بازار آومده بازه بدست شیمی دانها و دارو سازان محترم و کارخانه های مهندسی بهتر.
خلاصه دکترهای امروز اگر وسایل مهندسی و .... را ازشون بگیرم در حد همون ابوعلی سینا دوهزار سال پیش هم نیستند.
ولی اکثر رشته های مهندسی(برق و الکترونیک، مکانیک، مخابرات و ...)رشته های واقعا سخت و پر زحمت و ... هستند.
تنها یک دلیل وجود داره که دکترها الان وضعشون اینجوری هستش و در جامعه کمبود داریم وفقط و فقط این بوده که در سی سال گذشته، با ایجاد موانع دست و پا گیر اجازه ندادند در کشور جوانهای با استعداد وارد دانشگاهها بشند و دکتر بشند که همیشه تعداد بیمارها به مراتب بیشتر از دکترها باشه.
ولی خب جامعه مهندسین این روش خائنانه را استفاده نکردند.
همین روش را کانون وکلا و ... و صنوف دیگه از دکترها یاد گرفتند و داشتند عملی میکرند، که اخیرا صداهایی بلند شده که اجازه ندند یه عده ای یک صنف را برای خودشون انحضاری کنند: نامه زیر نامه دانشجویان حقوق هست علیه بالادستیها که گلوگاه درست کرده بودند.
ولی پزشکها از این هم بدجنس تر هستند. گلوگاه را اومدن از دیپلم بستند. از طرف دیگه اجازه به رشد تعداد بیمارستانها هم ندادند و خلاصه زنجیره را زا همه طرف غقل کردند.
مثل چرا در کشوری که اینقدر درامد پزشکها بالاست نباید در هر شهری چندین بیمارستان مجهز باشه؟!! زمینش که به اندازه یک مدرسه است!! تجیهزات توش هم همچین اعداد و ارقام عجیبی نسبت به درامد پزشکها نیست!!! ولی خب میدونید چرا!! چون اگر بیمارستان زیاد بشه، بعد دانشگاهها هم میتونن و باید دانشجوی پزشکی بیشتری بگیرند، چون مدیریت بیمارستانها و دانشگاهها یکی هستش زیر مجموعه وزارت بهداشت و بعد در هر شهری کوچک و متوسط میشه دانشگاههای علوم پزشکی با جذب دانشجوی پزشکی بیشتری زد و خلاصه دیگه انحصار طلبی حضرات دکتر بالادستی بعد از یک دهه تموم میشه بعد انوقت پزشک مسافر کش هم خواهیم داشت!!! ولی به مدیریت شدید و برنامه ریزی شده، همیشه تعداد پزشکان در کشور را کمتر از نیاز واقعی نگه داشتند. مهم هم نیست که فالانی در فلان روستا و شهر کوچیک بمیره یا نقص عضو بشه چون تو شهر نزدیکشوون یک بیمارستان نیست!!! بعد ناراحت هم میشند که چرا بهشون میگند خائن!! رگ گردنشون میزنه بیروون.
این جماعت اینقدر منفعت طلب و حریص هستند که شما دیدی فلان مهندس کارخانه دار و فلان حاجی بازاری میاید یک بیمارستان میسازه بصورت خیریه، ولی تا حالا شنیدید جامعه پزشکان مقداری از این درآمد کثیفشون را بزارند روی هم و متعهد بشند سالی چندتا بیمارستان بصورت خیریه در کشور بسازند!!! ولی شنیدید که فلان بیمارستان خصوصی و یا کلینیک را میرند با زمین چندین میلیاردی فلان نقطه بالا شهر تهران میسازند گه مردم را بیشتر تیغ بزنند.
یعنی افراد باهوشی که از تمام هوششان فقط برای سر کیسه کردن مردم بیسوای که بهشون اعتماد کردند استفاده میکنند. (3804461) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۰۱:۵۲:۱۳
دوست عزيز اينقدر عقده گشايي كن تا يه كم راحت بشي.مشخصه با اين اطلاعاتي كه دادي رشته دانشگاهيت چيه .شما هم مثل ريس سازمان ...مطبوعتون بهتر بود تو امتحان كنكور يه كم تلاش بيشتري ميكردي تا اگه واقعا اين اطلاعاتي كه دادي درست باشه بهش ميرسيدي.خيلي از پزشكاني كه شما پولشونو كثيف ميدوني كار خير ميكنن ولي رسانه اي نميكنن .براي مثال پارسال اقاي دكتر ماندگار جراح معروف قلب تهران در ادامه تاسيس چند مدرسه زنجيره اي در نقااط محروم ،يك باب مدرسه در يكي از روستاهايي شهر ستان تربت جام بدون اجازه دادن كه رسانه اي باشه افتتاح كردن .تا افرادي مثل شما متوجه نشن .پس به عقده گشايي تون ادامه بدين .شايد چيزي بهتون برسه ...... محترم (3804887) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۰۹:۰۹:۴۲
همین اقای دکتر ماندگار برا یجراحی قلب مادرم درسال 86 -30میلیون درخواست کرد که دریم بیمارستان دولتی عمل کند ولی به خاطر نداشتن چنین پولی این عمل بتوسط یک متخصص با خدای دیگری با هزینه بسیار کمتری ایجاد شد آنوقت این آقا اصلا نگفت این بیمار چی شد وکجا رفت آنوقت می ره در فلان جا مدرسه می سازه تا مردم بروند چی بخونند چون راه پزشکی که بسته است و.... (3805343) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۱:۴۹:۵۲
گفتن بیمارستان نمی سازن جناب دکترومنتها شما هم مثل بالا دستی هاتون فقط یاد گرفتید سفسطه کنید و دلایل غیر منطقی و خودخواهانه ارائه بدید.واقعا با کامنتای شما پزشکا اگر کسی هم نمی دونست فهمید که چه قشر آدما و با چه سطح توقع و دیدی پزشک شدن و همه فهمیدن چرا انقدر سیستم درمان مشکل داره. (3805703) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۴:۴۹:۴۵
حاجی من با اون دوستمون موافقم عملکرد و رفتار شما پزشکان و خودبرتر بینی تون کاملا مشخصه بچه های مهنتدسی اراده کنن پزشکی میخونن کسی که رفته ریاضی استعدادش از شما بیشتر نباشه کمتر نیست (3806106) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۱۶ ۱۳:۰۲:۰۳
پزشکان زرپرست بهداشت ودرمان را وسیله کردن وبا جان مردم کاسبی راه انداخته اند (3807687) (alef-11)
 
مصطفی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۰۸:۴۴:۲۳
متاسفم برای افرادی که بدون داشتن اطلاعات نظرات کیلویی میدن. شما بروببین توی کشورهای پیشرفته جهان سیستم درمان به چه صورته، آیا تو هر شهر و روستایی چندین و چندبیمارستانهست که شما نسخه شوبرای ایران میپیچی یا نظام ارجاع هست؟ برو ببین مقالات اقتصاد پزشکی درباره اندازه بیمارستانها چی میگه؟ همینالانش همبسیاری از بیمارستانهای کوچیکی که در شهرهای کوچیک هست از نظر اقتصاد پزشکی که تو کشورهای پیشرفته ملاک عمله مسخره به حساب میاد اون وقت شما تز میدی بیشترش کنن؟ مشکل سلامت کشور نبود سیستم ارجاع مناسبه که طرح به اصطلاح تحول خواست حلش کنه. ولی به قول شما مردم بیسواد زیر بارش نرفتن. دکتر عمومی بدبخت که تو همه جای جهان خط مقدم نظام سلامته جرات نمیکنه بیمار رو ارجاع نده به متخصص، میاد دفترچه رو میندازه جلوی پزشک "مهر بزن می خوام برم پیش متخصص" نکنه دعوا و تهدید و ...
هر چه میکشه این ملت از همون بهقول شما بیسوادی مردم ی مثل شماست که خودتون رو متخصص هر چیزی میدونید.
برخلاف شما که سنگ کارخونه دارها و حاجی بازاریها رو به سینه میزنید من بسیاری از پزشکها رو میشناسم که تا خرج خونه مریضهاشون رو هم دارن میدن. دنیای دیگه ای هم هست کهبایدبه خاطر هتاکی به هزاران نفر از تک تکشون هلالیت بگیرید. (3805274) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۶ ۰۵:۳۲:۵۳
حرفات كاملا درست
همين حالا برو كنكور پزشكي شركت كن ، به درامد بالا برس (3807229) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۰۱:۴۶:۱۸
من خودم چشم پزشک هستم
من چند کشور رفتم ایران درامد پزشکها از همه این کشور ها که رفتم بالاتر است
ودر قبال خطاهای پزشکی از همه جا بی توجه تر
بخاطر همین کار در ایران ترجیح می دهم
در آمریکا وانگلیس در برابر خطا کاری پزشکان بیشترین عواقب دارد (3804875) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۱۶:۲۹
آیا ایران نمیتواند مثل کشورهای اروپا و ژاپن و ... متخصص و پزشک وارد و استخدام کند؟!
میدانید کمبود متخصص چند سال طول میکشد تا تامین شود، تا آن موقع مردم بمیرند یا بیمه ها ورشکست بشوند از هزینه سرسام آور متخصصان نورچشمی ایرانی! (3803759) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۸:۵۳:۵۵
نظام پرداخت کارانه هم این ایراد رو داره که یک پزشک برای بدست آوردن پول بیشتر و خاموش کردن آتش طمع خود تعداد بیشتری عمل انجام میدهد و حتی عمل های غیر ضروری و این باعث کم شدن دقت و عمل کردن پای راست به جای چپ میشود. (3804136) (alef-3)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۲۳:۲۶:۳۳
من طرح عمومیم توی دور افتاده ترین نقطه خوزستان گذروندم جایی که مردم اهواز هم اسمش نمیونستن!230 کیلومتری اهواز!لابلای عشایر و کوه و بیابون و عقرب و بعضا خرس!
اون موقع یه دختر بچه تازه فارغ التحصیل شده مجرد جوگیر بودم رفتم جایی که هیچ پزشک مردی هم نرفته بود.حقوقم خوب بود ماهی 2 تومن.
الان اما فکر میکنم اگه ماهی 20 میلیونم بهم بدن حاضر نیستم برم و باز شبها وسط بیابون پر از صدای شغالها تک و تنها تو یه اتاق اقامت کنم!!
هر چند تا جایی که خبر دارم سه ساله اونجا خالی مونده و متاسفانه مردمش برای مداوا به شهر میروند.
برای تهران نشینها تصورش سخته.اما من اونجا بیمارانی داشتم که اب لوله کشی و برق هم نداشتند و خودشون تو رودخونه میشستن و کل زمستون حمام نمیرفتن.هیچ تصوری از پزشک نداشتند.
شاید حق مردم محروم باشه داشتن پزشک حالا به هر قیمتی. (3806962) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۸ ۲۳:۳۶:۰۸
lمنم دکترای دامپزشکی خوندم تو یه شهری مثل شرایط شهر محل خدمت شما بودم اما حقوقم فقط 180 تومن بود تو همون سال شرایط کاری من بد درجه بدتر با بیماری شاربن ( سیاه زخم ) هاری ( سگ هار دنبالم کرده بود ) و سل و تب مالت درگیر بودم فرق من با مدرک دکترا با 7 سال تحصیل با شما چیه که شما 2 میلیون میگرفتی من 180 هزار تومن (3811760) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۱۹:۰۹
پزشکان در این کشور تافته جدا بافته اند و آزادند هر کاری که دلشان خواست انچام دهند و کسی نمی تواند به آنها یگویند بالای چشان ابرو است:
- آزادند در برخورد با بیمار از هر نوع الفاظی استفاده کنند.
- آزادند از بیمار هر چقدر خواستند چه زیر میزی و چه روی میزی دریافت کنند.
- آزادند که در محل کار با هر نوع لباسی همراه با کراوات ظاهر شوند.
- آزادند، حتی اگر قصورشان باعث مرگ بیمار بشود.
تمامی این موارد به خاطر ساپورت اتحادیه صنفی بنام نظام پزشکی است. (3803769) (alef-13)
 
United Arab Emirates
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۹:۳۹:۵۹
من فرزندم به خاطر قصور پزشک هنگام زایمان خفه شد و بعد از شکایت جوابی که نظام پزشکی بعد از 6 ماه و دریافت 100 هزارتومان بابت بررسی داد این بود که چون اگر قصور نمیشد هم امکان زنده بودن نوزاد به دلیل زایمان زودرس کم بود بنابراین پزشک در عین محرز بودن خطا از اتهامش تبریه میشود (3804200) (alef-11)
 
Iceland
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۲۳:۲۳:۴۲
ما باید ریشه ای برخورد کنیم. به نظر من ریشه اول این مشکلات اینه که پزشکان در ایران به نسبت کشورها دیگه خیلی کمتر در قبال اشتباهاتشون مسئول هستن. یک دلیلش هم اینه که سازمان مستقلی برای نظارت بر کار پزشکان نیست. مساله دوم کمبود پزشک هست که این باید از طریق افزایش ظرفیت دانشگاهها حل بشه. (3806955) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۱۹:۱۶
جناب دائم الدفاع از حق پزشکان که روزی می گفتی پزشکان متخصص ما ماهی۱۲.۵میلیون می گیرند. و اکنون که سند ۱۵۰ میلیون ها رو شده فوری حرف عوض کردی.خوب اون پزشک متخصص برود بخش خصوصی مگر بخش خصوصی ظابطه ندارد. چرا اجازه دادید بخش خصوصی خودش قانون تعیین کند؟ اگر بخش خصوصی هم قانون مند شود مسلم است پزشکان متخصص فرق زیادی بین دو بخش دولتی و خصوصی نمی بینند.
شما متاسفانه بر مبنی خوی اشرافیت تان اجازه دادید بخش خصوصی هرقدر دوست دارد از مردم بگیرد. و حالا باز می خواهید بخش دولتی را بر همین اساس به بخش خصوصی نزدیک کنید. یکبار کردید و برای جبرانش حامل های انرژی را گران کردید و یارانه را ثابت نگهداشتید و بر خلاف نص صریح قانون هدفمندی آن را افزایش ندادید. اینبار اگر بخواهید گران کنید حتما منابعش را از قطع کردن یارانه مردم مستضعف و محتاج نان شب تامین خواهید کرد. واقعا چه جوابی دارید (3803770) (alef-13)
 
Netherlands
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۸:۳۲:۴۳
ایشون در مورد حادثه اتوبوس سربازان هم گفته بود آمبولانسهای ما سرِ ده دقیقه رسیدن. کورنومتر انداخته بوده. کونتور که نداره میگه حالا اگه فهمیدن راحت حرفشو عوض میکنه. (3804087) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۹:۲۹:۵۰
اونوقت میزاره میره خارج
نکنه خارج رفتن رو هم میخواید ممنوع کنید!؟ (3804191) (alef-11)
 
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۰۱:۵۰:۳۱
بره زودتر
میخوام ببینم کجای دنیا همچین پول مفتی بهش میدن؟ (3804883) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۱:۵۲:۰۷
یه سوال جناب پزشک محترم.میزان آمار مهاجرت پزشکان رو دارید؟یه سوال راحت تر.اصلا کجا مدرک شمارو قبول دارند؟ (3805711) (alef-11)
 
United Arab Emirates
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۹:۴۳:۱۹
یعنی مگر یک شرکت نظافتی خصوصی میتواند بابت یک روز نظافت یک خانه 75 متری 10 میلیون تومان طلب کند که بیمارستان خصوصی بتواند هرچقدر خواست بگیرد مگر هر چیزی خصوصی شد دیگر نباید قانون بر ان حاکم باشد (3804204) (alef-11)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۲۲:۵۶:۳۲
آقا شما خودتو ناراحت نکن والله ما هم راضی هستیم ما رو رها کنن بریم بخش خصوصی شما هم از هر جا خواستید دکتر وارد کنید (3804521) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۳۵:۴۱
من خودم منتقد وزارت بهداشت ام منتها الان وزیر داره با سرمایه اجتماعی رییس جمهور بازی میکنه وقتی اینقدر مورد نفرتی، حداقل با احتیاط حرف بزن که اینقدر مردم کامنت نگذارند (3803828) (alef-13)
 
Netherlands
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۸:۳۶:۱۵
به نظر بنده یک کاردان برق از یک پزشک متخصص بیشتر معلومات داره و درساش هم سختتره چون امتحانات پایان ترمشون تستی نیست. (3804101) (alef-3)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۲۳:۲۰:۱۶
خوب شما مریض شدی برو پیش کاردان برق. (3806943) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۶ ۰۵:۳۴:۵۶
همين كاردان برق بره كنكور پزشكي بده (3807230) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۶ ۱۴:۱۳:۳۸
در واقع سیاست تفکیک بچه ها به ریاضی-مهندسی، تجربی و انسانی از دبیرستان یه سیاست رانتی هستش بچه های تاپ میرن ریاضی، یه لول پایین تر میرن تجربی و یه لول پایین تر، میرن انسانی، بعد توی ریاضی رقابت وحشتناکیه که طرف کاردانی برق قبول میشه دیگه ام نمیشه گفت از اول بیا برو دروس دبیرستان تجربی یا انسانی را بخون درگیر زندگی میشن (3807769) (alef-11)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۴-۱۸ ۰۸:۰۲:۳۴
یک چیز به گوشت خورده تکرار میکنی. اصلا میدونی معنی رانت چیه؟ مگه اون باهوشه که کاردانی برق قبول شده ولی میتونسته پزشکی قبول بشه!! رو مجبور کرده بودن بره ریاضی؟ میرفت تجربی!
درضمن از یک طرف میگین انحصار گذاشتن توی رشته پزشکی کسی قبول نشه از یک طرف میگی توی ریاضی رقابت وحشتناکیه طرف اونجا هم توی رشته تاپ قبول نمیشه.
کلا میخوای به همه یکی یک دونه مدرک دکترا بدن کسی سختی نکشه؟ (3810157) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۴۹:۴۸
باید پزشکی در این کشور دولتی شود و پزشکان حقوق هایی هم سطح دیگر کارمندان دولت بگیرند. به هر کسی هم که مخالف این رویه باشد، پاسپورت داده شود تا هر کجا خواست برود. (3803867) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۲۰:۰۴:۱۷
خوب بنده خدا با این راه حل جنابعالیمعلومه پزشک میذاره میره اونوقت ببینم شما بیماران رو معالجه می کنی ؟! مشکل عرضه وتقاضاست جنس کم باشه قیمتش میره بالا پزشک کم باشه یاید راضیش کنی تا بمونه ! (3804225) (alef-11)
 
Estonia
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۲۲:۲۶:۴۱
شما نگران نباش. بهترین دکترهای هندی و بنگلادشی را از طریق آزمون می توان گزینش و استخدام کرد. (3804468) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۰۸:۵۲:۱۴
هیچ جای جهان پزشکای هندی وبنگلادشی رو قبول ندارن اون وقت شما میخوایین بیاریشون ایران؟ اونمال 40 سال پیش بود برادر من. الان از کل خاورمیانه برای درمان میان ایران زیر دست پزشکای ایرانی. واقعا بنازم به این راه حل هاااااا (3805291) (alef-11)
 
Estonia
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۲۲:۲۹:۴۲
مدرک پزشکی اینها را هیچ کشوری قبول نمی کند.

اگر به خارج بروند باید تی بکشند، یا تو رستوران کار کنند. (3804475) (alef-13)
 
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۰۱:۵۳:۲۰
نترس جایی نمیره
هیچ ا تو دنیا مثل ایران نیست که بین پزشک و سایر مشاغل انقدررررررررر اختلاف دستمزد وجود داشته باشه، این اختلاف تو ایران حتی گاهی 40-50 برابره
ضمنا اگه رفت هم به جهنم اینهمه بچه کنکوری تو صفن که پزشک بشن (چون مجبورن و شغل دیگه ای نیست) (3804892) (alef-13)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۲۳:۲۳:۰۸
اگه قرار باشه 7 سال درس بخونه و شبها بیخوابی بکشه آخرش ماهی 1 میلیون بگیره اون بچه کنکوری داستان شما میره پزشکی بخونه؟ (3806952) (alef-11)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۲۲:۵۹:۰۷
پس دیگه لازم نیست بچه هاتون رو بزارین درس بخونن هر که سعی و تلاش بکنه با کسی که نکنه یکی است (3804529) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۷:۰۶:۳۲
تجربه موفق انگلستان و آمریکا را چرا نمی گویید که پزشکان 3 الی 5 برار پرستاران حقوق می گیرند
که در ایران براحتی به 50 برابر هم می رسد (3803901) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۲۰:۰۶:۰۲
شما چرا از تعداد کافی پزشکان انگلیس نمی گویید ! وقتی پزشک زیاد باشه که معلومه مشکلی نیست . (3804227) (alef-11)
 
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۰۱:۵۴:۴۷
خب ماهم پزشک زیاد تربیت کنیم! مایه ش چندتا صندلی اضافی تو دانشگاهه!
میدونید چقدر دانش آموز رشته ی تجربی داریم که حاضرن پزشکی بخونن؟
البته اگه انحصارطلبی پزشکان عزیز بذاره! (3804896) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۰۸:۵۶:۵۸
یه سلامی بکنیم بههمه اونهایی که امکانات آموزش رو فقطیه صندلی میدونن. به نظر تو کاردانی آبیاری گیاهان دریایی دانشگاه آزاد شعبه دارغوز آباد سفلی فقط همین گیرشون اومده بوده (3805309) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۰۸:۵۴:۵۸
اون وقت پرستارها توامریکا و انگلیس چقدر میگیرن؟ (3805301) (alef-3)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۵-۲۲ ۱۰:۴۰:۳۳
بله ۳ـ۵برابر پرستار میگیرن ولی اونجا حقوق پرستار هم ۷۰۰۰ دلاره که ۳ـ۵ برابر میشه ۲۰ـ۳۵هزار دلار.مشکل از بالا بودن درامد پزشک نیست از پایین بودن حقوق پرستاره. (3880213) (alef-11)
 
مردم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۸:۳۲:۱۷
چه حرفهای ساده ای ؟پذیرش پزشکی رو زیاد و بومی کنید برای همه هم مثل معلم ها طرح 5 سال خدمت در نواحی محروم بذارید.مشکل از جایی دیگه ست ما که بچه نیستیم (3804084) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۸:۳۷:۳۲
من مثال بهتری دارم در انگلستان پزشکان هیچ پولی از بیماران نمی گیرند هیچ مشکلی هم پیش نیامده از عمل ناخن تا عمل قلب باز .....................پذیرش پزشکی را ده برابر کنید مشکل حل نمیشه (3804104) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۶ ۰۷:۳۲:۰۵
مفت که کار نمیکنن. بیمه پولشونو میده. (3807271) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۲۲:۵۲:۱۵
کلیه مدیران و معاونین و وزرا باید فیش خود را رسانه ای کنند
طلای که پاک است چه منتش به خاک است
من که سروان ارتشم و حقوقم ۲۲۰۰ است (3804514) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۰۰:۰۷:۵۱
اقاى سخنگو ! سهامداران بيمارستانها چه كسانى هستند ، اينهمه تكيه بر ام آر آى و سونوگرافيها و سى تى اسكن ها و ازمايشهاى مختلف براى چيست
اقاى سخنگو امور پزشكى در كشور شده است تجارتى سود آور ، اطباء كشور ديگر طبيب نيستند ! بلكه سوداگرانى در لباس طبابت با خرج ملت براى تحصيلاتشان ،
اقاى سخنگو ايا در امريكا و اوروپا و كانادا و استراليا و انگلستان و المان و حتى روسيه و ژاپن اوضاع اينچنين است ؟ چه كسى به شما اجازه داده كشور تايلند را مثال بياوريد
بس كنيد اين اوضاع ناهنجار را بس كنيد ، ناراحتند دكترها ول كنند بروند در امريكا و كانادا شوفر تاكسى هم نميتوانند بشوند . (3804704) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۵-۲۲ ۱۰:۲۴:۲۲
۴۰۰ تا را به ازای کار میگیره یا با پارتی بازی؟اگر به ازای کار انهم با تعرفه ناچیز دولتی میگیره نوش جانش،مطمن باش از اون کم کنند به جنابعالی نمیدهند. (3880196) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۵:۳۵:۴۸
راهکار اینه که برای درآمدهای بالای بخش خصوصی مالیات 99 درصد ببندند دیگه کسی بخش خصوصی نمیره همه جا هم موظف کنند از دستکگاه pos استفاده شود . با زیر میزی ها هم قاطعانه حتی حبس ابد برخورد شود (3803634) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۱۹:۲۹
من که نمی فهمم جناب عالی سخنگوی وزارت بهداشت این مردم بدبخت بیچاره هستید یا سخنگوی پزشکان متخصص که مدام از این قشر حمایت می کنید و سینه سپر کرده اید تا هر روز با توجیهات رنگارنگ صدمه ای به دریافتی این قشر وارد نشود. (3803772) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۱۹:۴۰
احسنت. واقعا زیبا توجیه (ماست مالی) کردند و خیال اینجانبان پزشکان متخصص را از اعتراضاتی که می شد کاملا آسوده نمودند. با این اوضاع تا چند ماه دیگر ویلای نیاوران هم درست خواهد شد. (3803773) (alef-13)
 
مسعود
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۲۰:۲۱
مگه میشه واسه یه شغل 99 درصد مالیات ببندند برای بقیه نبندند.مالیات باید شامل تمام مشاغل بشه.ولی پلکانی اعمال بشه.
ضمنا ما در کشوری غیر کمونیستی و آزاد زندگی می کنیم.اینجا کره شمالی یا کوبا نیست. (3803780) (alef-13)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۲۴:۰۳
تعرفه ها در ایران خیلی پایینه.
مردم خیلی پر رو و پر توقعند.
همکاران محترم جلوی ظلم و ستم بایستیم و اجازه به احدی نمی دیم که حق ما رو بخورن.
تعرفه های واقعی برای خدمتمون رو می خوایم.
من کارمند و معلم مفت خور نیستم که روزی چهار ساعت سر کلاس چرت بزنم بدون کوچکترین مسوولیتی.
من عمرمو تو این راه گذاشتم و حقمو از حلقومتون می کشم بیرون. (3803789) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۲۰:۱۰:۰۱
علی آقا حرف زدن آسونه اما وقتی بخوای وارد عمل بشی می بینی مسائل خیلی بیشتر از اینهاست شما با مردمی روبه رو هستید که به پزشک نیاز دارند وپزشکانی که تعدادشان جوابگو نیست وچون نیاز جامعه را می دانند به راحتی می توانند شرط بگذارند حالا می خواهی با آنها چه کار کنی ؟ به آنها زور بگویی خوب دودش به چشم چه کسی می رود ؟ معلوم است مردم ! (3804233) (alef-11)
 
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۰۱:۵۶:۱۷
چی میگی؟ این خودش پزشکه (3804899) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۲۰:۳۳:۲۰
کمی ادب هم داشته باشی بد نیست همان معلمان بودند که تو را به اینجا رساندند (3804270) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۲۱:۴۱:۳۶
بدست بخش خصوصی را از درمان کوتاه کنید حل میشود (3804375) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۲۱:۵۱:۴۱
اگه تو پزشک باشی بخدا ماهی 500هزارتومان هم برات زیاده با این سطح شعور (3804401) (alef-13)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۲۳:۳۱:۲۵
کسی که اعتقاد داشته باشه حقش بیشتر از اینهاست و برای حقش بجنگه میشه بیشعور؟
من هم باهاش موافقم. طرف پاشو از ایران بیرون نذاشته از سیستم پزشکی 60 تا کشور تعریف میکنه. منم ایران بودم زیاد غر میزدم!
بین پزشک و سیستم پزشکی تفاوته. آلمان لزوما پزشکهای بهتری نداره بلکه سیستم پزشکیشون سازماندهی بهتری داره.
هیچ جای دنیا پزشک مفتی کار نمیکنه, اگه از شما پولی نمیگیره معنیش این نیست که مجانی کار میکنه, اتفاقا حقوقهای خوبی هم میگیرن, بلکه سیستم بیمه و تامین اجتماعی پول اونها رو میده. رابطه مالی بیمار و پزشک قطع شده.
قدر پزشکهای ایرانی رو بدونین. (3806970) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۲۳:۴۶:۰۷
عجب نسلی ...........خدا به داد مردم برسد با این تفکرات (3804635) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۰۲:۲۳:۴۷
آثای دکتر علی آقا شما که این همه پول دوست هستی چرا از اول دنبال تجارت نرفتی. میذاشتی یکی که عاشق خدمت کردنه بیاد دانشکده پزشکی ازشغل طبابت حتی با کمترین حقوق هم لذت ببره (3804938) (alef-11)
 
سعید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۲۴:۲۳
این بحث مالیات خوبه ولی عملی نیست و خود سیستم علاقه زیادی نداره مالیاتها شفاف بشه.

اما در جوواب ایشون باید گفت که کارانه باید معقول باشه، 3 تا 5 درصد. این پاداش مناسبی هست. نه 30 درصد! 30 درصد سود ظلم وحشتناکیه (3803791) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۹:۰۷:۰۳
سي درصد سود كجا بوده
كارانه سي درصد عملكرد پزشك هست
وقتي پزشك براي بيمارستان صدميليون درامد ايجاد ميكنه، سي مليون بهش كارانه ميدن هفتاد مليون صرف خريد و نوسازي تجهيزات پزشكي و ديتكاههاي گرانوقيمت ميكنن
به نظر شما اينكه از كاركرد و درامدزايي خودمون سي درصد بهمون بدن زياده؟ (3804158) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۲:۴۲:۵۲
من کارشناس فروشم، طی معامله ای بالای چند میلیارد سود آوری برای شرکت کردم، خدا شاهده کل دریافتیم 2 میلیون هم نشد، ما کار نمی کنیم؟ خلق ارزش نمی کنیم؟ صدامون هم به جایی نمی رسه، فقط شما تحصیل کردید؟ (3805837) (alef-11)
 
رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۶:۱۷:۴۷
چرا آخه حرف... میزنی؟ درآمدی که ازش حرف میزنی رو خود پزشکا ساختن و از جیب مردم میکشید بیرون، یک جوری میگی درآمد زایی پزشکا که انگار کار تولیدی کردین! کی گفته چهارتا بخیه زدن 2 میلیون قیمتشه که شمای پزشک اسمشو گذاشتی درآمد زایی؟؟؟؟ (3806311) (alef-13)
 
على
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۸:۰۲:۳۶
شما از خودت قانون درست نكن و پيشنهاد غير قابل اجرا نده. (3803999) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۲۰:۱۲:۲۵
خوب علی شما پیشنهاد قابل اجرا بده ! گوشه وکنایه ومتلک گفتن که راه حل نیست ! البته راه حلی غیر از این که بگویی هرکس نمیخواد بذاره بره چون مردم به پزشک نیاز دارند ! (3804238) (alef-11)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۲۳:۳۳:۳۹
کارت بهداشت همگانی برای مردم و قطع رابطه مالی بیمار و پزشک در سیستم درمانی دولتی و دادن حقوق کافی به پزشکان برای باقی ماندن در سیستم دولتی. (3806972) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۰۸:۵۸:۳۴
اون وقت کسی کار نمیکنه آدم عاقل. اگه درآمد یه هفته کار من با درآمد یه ماهم یکی باشه برای چی باید سه هفته دیگه رو کار کنم؟ (3805312) (alef-3)
 
جوان 29 ساله مقیم مرکز
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۵:۳۶:۰۴
ما آب مروارید و پیری زود رس را با جان و دل میخریم ولی زیر بار کارانه 80 میلیونی پزشکان بیمارستان های دولتی که ماهیانه 20 دقیقه هم بالای سر بیمار حاضر نمیشوند ، نمیریم . (3803635) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۷:۵۵:۴۱
شما از طرف خودت حرف بزن (3803982) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۸:۱۹:۳۶
بزرگوار متاسفانه همه مان زیر بار رفته ایم . متاسفانه در جامعه ما ثروتمندان خواست خود را بهتر پیش می برند و تبعیض و بی عدالتی به نام عدالت توجیه می شود . پزشکان با انحصاری کردن علم پزشکی در کشور و ایجاد لابی یکدست و نیرومند از صدر تا ذیل تشکیلات بهداشت و درمان مملکت سلامتی مردم را در ازای ثروت و بودجه های کلان اصل از ثروت نفت و گاز مملکت به گرو گرفته اند و این ظلمی کم سابقه و شگفت انگیز است متاسفانه آتش این بیعدالتی با اشتباه شگفت آقای روحانی در انتخاب وزیر بهداشت آنهم با استخاره!!!!! و انتخاب وزیر ابر سرمایه دار و البته زرنگ به شدت تیز شدوبه لهیبی سوزنده تبدیل خواهد که تبعات اقتصادی و اجتماعی مهمی آشکا ر و نهان با واسطه و بی واسطه خواهد داشت .وزیر بهداشت با زرنگی و استفاده زیرکانه از تیم رسانه ای پزشکان در صدا و سیما با سفر به مناطق محروم و انجام اعمال جراحی رایگان !!!! به ازای آن یک چهره محبوب فعال در ذهن جامعه ساخت و توانست بودجه ای عظیم در قالب طرح تحول سلامت جذب نموده و باقی ماجرا را هم فکر کنم خودتان بهتر می دانید.!!!! (3804035) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۲۰:۱۴:۳۸
تا بوده همین بوده همیشه ثروتمندان بر ضعفا حاکم بوده اند وخواهند بود مگر امام زمان بیاید که آنهم معلوم نیست چه وقت . (3804240) (alef-11)
 
محسن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۲۱:۵۶:۵۹
دوست عزیز بعنوان فرزند یک کارگر و یک پزشک ، متاسفانه زمانی که کارخانه ها یکی پس از دیگری بسته شدن و هزارها کارگر بیکار شدن، زمانی که سهام به اصطلاح عدالت به همه گروهها تعلق گرفت الا کارگران، زمانی که کارکران مجبورن با بدترین شرایط تن به استخدامهای قرار دادی بدن، ...

در جواب شما دوست گرامی باید بگم که پزشکی اصلا انحصاری نیس، هرکسی با سعی و تلاش خودش علی رغم تمامی سهمیه ها میتونه قبول بشه، کما اینکه خیلی از پزشکان خصوصا پزشکان معروف از خانواده های کشاورز و کارگری هستن، مثال واضحش هم دکتر ملک حسینی پدر پیوند کبد ایران
و جالب اینجاس که هیچکدوم از سایتهایی که سنگ فقرا را به سینه میزنن، هیچ اعتراضی به گرفتن دانشجوی پزشکی در مراکز پولی بین الملل که هزینه تحصیل هر ترم نزدیک به 20 میلیون میشه نمیکنن، اما بازم بچه کارگری که پول کلاس کنکور ساعتی 5 میلیون و شهریه ترمی 20 میلیون را نداره با تلاش خودش پزشکی دولتی قبول میشه

جهت اطلاع شما سال 92 که بنده اینترن بودم، کارانه جراح برای عمل اپاندیس 16 هزار تومن بود که 6 ماه تا یکسال بعد پرداخت میشد و کارانه ویزیت انکال حدود 800 تومنو حتی هزار تومن هم نبود، یعنی هزینه اژانس یه پزشک متخصص هم نبود که توی 24 ساعت از خانه بیاد بیمارستان بیمار را ویزیت کنه
توی طرح تحول کارانه جراح برای عمل اپاندیس از 16 به 90 هزار تومن رسید که باتوجه به ریسک هرعمل جراحی فک نمیکنم نجومی باشه

در جواب دوست دیگه هم عرض کنم هزینه عمل اب مروارید در بیمارستان دولتی 60 تا 90 هزارتومنه که حتی لنز مصنوعی را هم خود بیمارستان تامین میکنه
الان هم که بنده موقتا پزشک خانواده هستم، هیچ کارانه ای در ازای ویزیت بیمار و کندن برگه دفترچه به پزشک تعلق نمیگیره
سال قبل وزیرمون در مصاحبه ای گفتن 17 میلیون به پزشکان خانواده میدن اما کسی نمیاد، در صورتی که اطلاع دارم حتی توی مناطق مرزی شرق کشور هم در ازای اقامت 24 ساعته و بیتوته کامل ماهانه پزشک توی مرکز و دو و نیم مرخصی در ماه بهیچ عنوان چنین مبلغی پرداخت نمیشه

و بازهم جهت اطلاع توی مراکز پزشک خانواده، تمام خدمات بهداشتی رایگان ارایه میشه و ویزیت درمانی پزشک خانواده الان که تعرفه ها گرون شده 600 تومن و پزشک متخصص 4هزار تومنه

در جواب خیلی از دوستان این فیشهای حقوقی میلیونی مربوط به قشر خاصی از پزشکا هست که یا بسیار معروف و تک هستن توی ایران که انگشت شمارن و یا بعضی از افراد خاص بانفوذ که بیمارستان را مال خودشون میدونن و به بقیه پزشکا اجازه فعالیت نمیدن و کلا از بدنه پزشکا جدان متاسفانه

و جهت اطلاع مدت تحصیل پزشکی عمومی 7 سال کامل (فقط 18 ماه اخر ماهانه نزدیک 300 تومن ماهانه به ازای 10 تا 15 شیفت شبانه روزی حقوق داده میشه) و مدت طرح پزشک عمومی 2 ساله
مدت تخصص 3 تا 6 ساله و حقوق یک رزیدنت 800 تا یک میلیون و دویسته با 10 تا 15 شیفت شبانه روزی در ماه ، مدت طرح تخصص نصف تا دوبرابر مدت تحصیل بسته به شرایط
دوره فوق تخصص 2 تا 3 ساله و مدت طرح فوق تخصص دوبرابر مدت تحصیله
یعنی یه فوق تخصص جراحی قلب 14 سال بعد کنکور مدت تحصیلشه و 12 سال طرحش، یعنی اگه یک ضرب و بدون توقف از 18 سالگی قبول شده باشه 44 سالگی طرحش تموم میشه و میتونه ازاد کار کنه

...متاسفانه بعضی کامنت دوستان اینقد ناراحت کننده و بی انصافانه بود که مجبور شدم از خیلی از همکارای باوجدان و زحمتکشم دفاع کنم (3806808) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۲۰:۱۳:۱۱
پس شما نمی دانی آب مروارید داشتن یعنی چه ! (3804239) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۰۹:۰۲:۳۷
قشنگ معلومه چهار ستونبدنت سالمه که اینقدر قرص و محکم حرف میزنی و هیچ کدوم از عزیزات بیماری چیزی ندارن (3805324) (alef-3)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۰:۴۹:۴۴
آخه برادر من چطور با این اعتماد به نفس میگی ماهی 20 دقیقه هم نمیره بالا سر بیمار؟ لااقل بدون که با اجرای طرح تحول سلامت ماموران بیمه آماده تو بیمارستان وایستادند تا ببینند اگر پزشک یه لحظه نید چند برابر کسور بزنند. بی انصافی و بی اطلاعی هم حدی داره (3805569) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۵:۳۶:۱۶
واقعا چه دلایل آبکی برای توجیح کار خود ارائه میدهند اینجور که ما کارگران هم میتوانیم دلایلی خیلی قانع کننده تر بیاوریم که باید دریافتیمان بالای 5 میلیون باشد (3803636) (alef-11)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۲۴:۵۹
خوب بلی دریافتی شما هم باید بالا باشد...وقتی دولت همچی رو گرون می فروشد...بنزین رو به قیمت فوب خلیج فارس می فروشد...حقوق شما کارگر و معلم و کارمند عزیز هم باید به فوب خلیج فارس باشد... (3803794) (alef-13)
 
Anonymous Proxy
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۵۲:۲۰
دلیل این است که هم مجلس و هم دولت از این ها حمایت میکنه به جای اخراج چنین افرادی (3803876) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۲۰:۱۵:۵۳
اخراج کنه چه کسی جاشون بذاره ؟انگار شما متوجه نیستید می گوید می روند بخش خصوصی می گوید پزشک کم داریم . (3804243) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۰۱:۵۱:۵۸
بروند بخش خصوصی. پزشک هندی و پاکستانی ارزان به وفور وجود دارد. وارد می کنیم. منت هر ننه‌قمری هم نمی کشیم. پرروها با پول مردم درس خوندند و روی جون ما تمرین کردند تا یاد گرفتند حالا دم در آوردند. (3804885) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۰۹:۰۵:۵۲
تازه! ورادات پزشکهندی و پاکستانی برای کاهش نرخ بیکاری هم خوبه چون طی 10 سال جمعیت کشور 10 ، 20 میلیون کم میشه و جا برای کار بیکارها باز میشه (3805333) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۲:۵۲:۳۷
اتفاقا جمعیت این کشورا از ما بیشتره (3805858) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۶ ۰۷:۳۶:۱۷
شما درس نخوندی یا با پول آدم فضایی ها درس خوندی که فکر میکنی فقط پزشکا با پول مردم درس خوندن (3807276) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۲:۰۴:۱۹
آقا مدارک پزشکیه ایرانو برخلاف مدارک مهندسیه دانشگاههای معتبرش تقریبا هیچ کشوری قبول نداره.باید پرداختی ها در هر دو گروه دولتی و خصوصی با سقف ماهانه حداکثر 30 میلیون اونم برای فوق تخصص بسته بشه.و هرکسی نمی خواد از کشور بره.و پذیرش دانشگاهها هم افزایش قابل قبولی اعمال بشه و تا تربیت نسل جدید پزشکان چند سال اجازه کار به پزشکای کشورهای دیگه توی ایران داده بشه.راه حل خیلی سادست.منتها وزارت بهداشت چون در انحصار پزشکا به جای ارائه راه حل، یا صورت مسئله رو پاک می کنه و یا سوال عوض می کنه تا جوابش دل خواه پزشکا باشه (3805749) (alef-11)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۴-۱۸ ۰۸:۰۹:۵۷
زورگیریه؟!
حالا که وزارت بهداشت در انحصار پزشکاست من یه راه حل ساده تر پیشنهاد میدم بهتون!!
هر کی مریض شد پاشه بره همون کشورهای دیگه که شما گفتی (ظاهرا دوستان به هند و بنگلادش ارادت خاصی دارند) خودشو درمان کنه تا پزشکان داخلی از گشنگی بمیرن! اینجوری منت وزارت بهداشت رو هم نمیکشین. (3810162) (alef-11)
 
محمد رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۵:۳۷:۲۵
یعنی اگه کارانه 70 - 80 میلیونی پزشکا قطع شود مردم آب مروارید میگیرن ؟؟!!! (3803639) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۹:۳۱:۲۳
نه آب مروارید ها درمان نمیشه
چون دکترها میزارن میرن از کشور (3804193) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۲:۴۸:۰۱
طی 10 سال اینقدر دکتر تربیت می شه که جای خالیشون رو با 10 نفر پر می کنن، ولی نمی ذارن. (3805848) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۲۰:۱۶:۱۴
بله می گیرند ! (3804244) (alef-11)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۵:۳۷:۳۹
فیش های نجومی !
دریافت های نجومی , بریز و بپاش های نجومی
پاداش های معاون اول به کارخانه سیمان !
حقوق میلیاردی مدیر عامل مجتمع پتروشیمی مروارید....
دفاع جانانه مسولان از آنها
و سکوت قوه قضاییه .............
آقای توکلی این نظرات رو آقایان خوش گذران هم میخونن ؟؟
آیا درد مردم که اینجا مینویسن به گوش مسولان میرسد ؟؟
من اینجا پاسخی از مسولان ندیدم که دلخوش باشم
کاش اینجا ....
گوش شنوایی بود
اینو بر می دارن یکی دیگه میاد از این میز به اون میز چه فرقی کرده ؟! (3803640) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۵:۳۹:۳۳
همش حرفه .... (3803649) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۱۹:۵۲
اوه اوه تعیین سقف درآمد پزشکان باعث میشه روز قیامت بشه ، آسمون تیره و تار بشه و دنیا به آخر برسه. آخه این قشر طفلکی ها خیلی پول هنگفت رو دوست دارن و خاطرشون از پول و درآمد متوسط مکدر بشه قیامت میشه. بقیه هم که آدم نیستن مهم در عالم فیزیشن ها هستند آخی آخی. مثلا یک مهندس با مدرک دکترا که در کار پالایش نفت هست، یک فیزیکدان که در کار مطالعات هسته ای است، یه مهندس معدن با مدراج عالی، یک مهندس متالورژی از نظرجناب سخنگو آدم نیستند که این افراد با 2-4 میلیون درآمد با سقف مشخص زندگی میکنن آب از آب تکون نمیخوره. چطور معلم ، نظامی ، استاد و ... میتونن سقف مشخص درآمد داشته باشند اونوقت برا پزشکا نمیشه. از کی تا کی الگوی شما شده تایلند. چطور آلمان، ایرلند و کانادا را مثال نمیزنی که پزشکان مبلغ مشخص و سقف حقوق دارند در حالیکه جزو کشورهای پیشرفته هم هستند؟؟ هر جا به نفعتون باشه مثال میزنی مثلا میگی در زیمباوه اینجوری شد، در جیبوتی اونجوری شد یکبار بگو در آلمان چجوری شد؟؟ الگوهای پزشکیتون منو کشته. (3803775) (alef-13)
 
جوراب چی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۵:۴۱:۱۱
40 سال پیش هم مردم آب مروارید میگرفتن ولی اطباء کارانه 80 میلیونی نمیگرفتن آقای حریر چی ! (3803655) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۲۰:۱۸:۱۸
همان موقع هم در آمد یک پزشک با یک فرد معمولی تفاوت معنا داری داشت !پس برای چه همه دوست دارند فرزندشان پزشک شود ! (3804247) (alef-11)
 
اصفهانی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۵:۴۲:۱۳
با اظهار نظر بعضیا ، آدم توی سوادشون شک میکنه (3803658) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۰۹:۱۳
تا سخنگو سخن نگفته باشد عیب و هنرش ( در صورت موجود بودن ! ) نهفته باشد (3803731) (alef-13)
 
رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۲۰:۵۳
سهمیه سهمیه سهمیه (3803781) (alef-13)
 
قلندری
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۵:۴۴:۳۰
پس آب مروارید و پیری زودرس با کارانه پزشکان ارتباط داره
لابد هپاتیت و ایدز هم با حق اوقات فراغت فرزندان دکترا در ارتباطه !!! (3803666) (alef-11)
 
برزو
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۰۱:۵۰:۳۴
حقوق پزشک ها رو هم بکنید ماهی 800 هزار تومن و خلاص!
دیگه از فردا هم کسی خواست پولدار بشه به جای زحمت و تلاش و 16 سال درس خوندن بره دنبال دزدی و کلاهبرداری.
اونجوری بهتره (3804884) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۲:۰۷:۳۴
واقعا شما نمی فهمید یا نمی خواید که بفهمید؟آدم متشخص کسی نگفت 800 هزار بگیرند ما می گیم مثل همه جای دنیا که پزشکا 3 تا چهار برابر دیگران حقوق می گیرند.اینجا هم همون سیستم باشه.خواهش می کنم بفهمین.به خدا فهمش اونقدر سخت نیست (3805760) (alef-11)
 
حميد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۶ ۰۶:۱۷:۴۱
دقيقاً يك همچين ملت عقده اي و حسودي هستيم ما
بجاي اينكه خودمون براي پيشرفت تلاش كنيم،سعي ميكنيم ديگران رو بكشيم پائين
اين جامعه با اين طرز تفكر مردمش هيچوقت بجائي نميرسه
ملت فقط دنبال كار آسون و پول مفت هستن (3807239) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۶ ۱۴:۰۸:۱۳
طرف فکر می کنه باید پزشک محدود باشه تا این آقا پولدار بشه و نره کلاهبرداری کنه کجای دنیا پزشک ها به اندازه یک مدیر متوسط بانکی یا صنعتی یا یه کارآفرین درآمد دارند حقوق مدیر بانک سیتی گروپ در آمریکا معادل 100 پزشک متخصصه و در آلمان حقوق مدیر دویچه بانک معادل 85 برابر یه پزشک متوسطه مدیران معمولی هم خیلی بیشتر از یک پزشک می گیرند چون پزشکی یه کار تقلیدیه و چیزی به اقتصاد اضافه نمی کنه راه پولدار شدن در دنیا، کارآفرینی و مدیریته نه پزشکی (3807759) (alef-11)
 
شیرازی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۵:۴۸:۲۷
مدیران طراز اول روحانی را بنگرید
ببین کیا دارن حقوقای نجومی میگیرن !
با این حرف زدن اش (3803679) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۵:۵۱:۲۵
این توجیهات الکی چیست؟؟؟؟!!!!!! جناب نباید پزشکان تافته جدا بافته شوند و با این تفاوت فاحش با گروگان گیری جان مردم پول دربیارند و خود را برتر بدانند...
شما مثلا اروپا را ببینید.... با نصف کارانه تعدا پزشکان بخش دولتی را افزایش دهید...
متاسفانه اغلب پزشکان ایرانی تبحر هم ندارند واسه همین درمانشان اغلب جواب نمی دهد یعنی یک دهم وضع فعلی برای پزشکان خوب باید درامد باشد... مشکل اصلی ترس از پزشکان است...
لطفا پی گیری و انتشار دهید (3803686) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۲۰:۱۹:۳۲
پزشکان در همه جای دنیا تافته جدا بافته اند ! اصلا از خودت پرسیدی چرا پزشک نشدی ؟! (3804250) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۲۱:۲۲:۴۱
گفتم که بسیار دچار توهم هستید یعنی کسی که رفته داره مهندسی میخونه در دانشگاه های خوب کشور نمی تونسته پزشکی قبول بشه؟ این هزاران مهندسی که در دانشگاه تهران و شریف اگر اراده میکردن پزشکی بخونن شما میتونستی قبول بشی به نظرت؟ من مهندس میشناسم تموم که کرد برگشت پزشکی خوند فکر میکنی خیلی کار سختیه؟ کسی که شیمی 80 درصد و ریاضی و قیریک بالای 70 زده نمیتونسته زیست رو 60 بزنه؟ (3804334) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۲۳:۰۱:۱۴
چون علاقه ای به پزشک شدن نداشتم و ندارم. فیزیک و مهندسی رو با وجود درس های بسیار سختشون بیشتر دوست دارم !!!

پزشکان در توهمات خودشون فکر می کنن تمام مردم علاقه به پزشک شدن دارن....... (3804532) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۰:۵۳:۱۲
چون علاقه به تحمل استرس نجات جون مریض و جواب دادن به خدا و مردم برای جونشون نداری. چون حاضر نیستید استرس و سختی درس خوندن 12 ساله و کشیکهای 72 ساعنه رو بکشید. چون حاضر نیستید بهنون بگن فقط حق داری 8 سال تو این شهری که هزار کیلومتر از خانوادت دوره زندگی کنی. پس پولشم نیاید بگیرید (3805577) (alef-11)
 
علی
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۵:۵۱:۵۲
شما وزارت بهداشتیها تنها قشری هستند که امید به زندگی دارند و بقیه اقشار مردم باید از بی پولی بمیرند.این است وضعیت دولت روحانی و برخورد ان با مردم.بی عدالتی محض (3803690) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۷:۴۰:۱۳
تازه این ادم دومین یا سومین باری هم هست که مردم رو تهدید کرده (3803958) (alef-13)
 
شهیدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۵:۵۱:۵۸
آقای سخنگو
بعد از اینکه در تایلند کارانه ها زیاد شد دیگه مردم تایلند آب مروارید نگرفتن ؟ (3803691) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۵:۵۲:۰۳
آقا این چه داستانیه؟ اگر پزشکی برای دولت کار می کنه مثل بقیه مشاغل باید در محلی که تعیین می شه کار بکنه، نمی خوام و نمی شه مگه داره؟ با این پزشکان قرار داد ببندن اگه بر خلاف اون عمل کردن پروانشون رو لغو کنن، مگه بنده خدایی که می ره نیروی انتظامی استخدام می شه می تونه بگه من مرز خدمت نمی کنم؟ اگر هم که قراره مطب بزنن اون دیگه شغل آزاد به حساب میاد ولی با افزایش میزان پذیرش دانشگاه محدود بودن نفرات مناطق دور افتاده بر طرف می شه و یا می تونن از افزایش تعرفه مناطق محروم استفاده کنند که هزینش با دولت و بیمه باشه. (3803692) (alef-11)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۵:۵۳:۴۴
درامد همه و همه محدود است و پزشکان هم جزیی از این همه هستند.ضمنا دریافتی اعضا هیات علمی دانشگاهها و موسسات اموزش عالی هم باید سقف داشته و متناسب دریافتی سایر کارکنان که وظایف مشابه دارند شود. (3803697) (alef-11)
 
نقی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۵:۵۳:۴۵
از کی الگوی شما تایلند شده؟؟ چرا آلمان رو مثال نمی زنید که حقوق پزشکان دارای سقف مشخص است؟؟ اونوقت اگر این تجربه تعیین سقف حقوق پزشک شکست خورده است که اینم جزو کشفیات شماست چرا آلمان، کانادا ، اتریش و بسیاری از کشورهای پیشرفته سقف مشخص کردند برا درآمد پزشکان و شکست هم نخوردند و جزو بهترین کشورها از نظر بهداشت و درمان هستند. چطور تو ایران معلم، مهندس ،استاد ، کارمند و ..... می توانندسقف درآمد داشته باشند مشکلی هم ایجاد نمیشه اما به محض اینکه نوبت پزشکا میشه دنیا نابود میشه، سنگها به صدا در میان و آسمون تیره میشه. این حرفاتون دیگه یک نفر هم خریدار نداره. چندین میلیون تحصیل کرده با تحصیلات عالی ارشد و دکتری تو مملکت داریم که به این حرفهای بی ربط شما توجهی نکرده و دستتونو رو میکنن. (3803698) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۲۰:۲۱:۳۳
لابد سقف حقوقشان خیلی بالاست که راضیند یا این قدر تعداد پزشکان بالاست که نمی توانند ناز کنند ! (3804253) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۵:۵۴:۵۱
تبعیض در ایران فوق العاده بالا است. شما پزشکان را با دیگر دکتر های متخصص شاغل در آموزش و پرورش و دیگر ادارات مقایسه کنید. مگر آنها تخصص شان را ارائه نمی دهند. (3803700) (alef-11)
 
حسین
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۵:۵۹:۴۸
با برنامه ریزی در مورد خروجی فارغ التحصیلان دانشگاههای علوم پزشکی و تعیین مدت زمان آزاد کردن مدرکشان به ازای کار در بخش دولتی می شود تعادلی بین تعرفه های بخش خصوصی و دولتی برقرار کرد. وقتی فرار از بخش دولتی و ورود به بخش خصوصی و حتی خروج متخصص از کشور انقدر راحت باشد معلوم است که نمی توان کنترلی روی تعرفه ها داشت. متاسفانه کاملا واضح است که مسولان دایما عذر بدتر از گناه می آورند و رفتار مافیایی را به جامعه القا می کنند (3803710) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۴۲:۱۸
این دوستان اول اومدن ظرفیتهای پزشکی رو کم کردن بعد که انحصار ایجاد شد شروع کردن به گرو کشی از ملت
الان هم دو تا کار تا حالا همین وزارت بهداشت کرده:
1-یه مدت پیش و همین دیروز حتی شروع کردن به تهدید مردم
2-الان اومدن به هشدار دادن که سطح رفاه و سطح بهداشت و درمان کم میشه و یه جورایی افتادن به دروغ گفتن که درامدهای غیر مشروع خود را توجیه کنن
به نظر من مردم و مجلس باید قاطعانه با اینها برخورد کنن
اصلا وضغیت قابل قبول نیست (3803849) (alef-13)
 
مصطفی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۰:۲۰:۵۲
وقتی ظرفیت ورود پزشک به دانشگاه کمه و مثلا سالی هزار نفر میتونن پزشک بشن، این افراد نخبهگان گروه تحصیلی خودشون هستن و طبیعتا انتظار بیشتری دارن. مثلا اگه ورودی دانشگاه بشه 10 هزار نفر افرادی که زحمت کمتری کشیدن و کمتر نخبه هستن هم پزشک میشن و بهتبع سطح توقع پایین تری خواهند داشت. الان تو بسایری رشته های مهندسی سالانه بیش از بیست، سی هزار نفر وارد دانشگاه میشن و در آخر هم درامدشون و هم انتظارشون کمتر خواهد بود. شما فرض کن اگه دانشگاه آزاد و پیام نور و شبانه و غیر انتفاعی و نوبت دوم نبود و مهندسی عمران فقط تو 5 تادانشگاهبرتر کشور هر کدوم 100 نفر سالانه جذب میشدن. اون وقت 1- کیفیت این مهندسین خیلی بالاتر بود، 2- درآمدشون به همین نسبت (20000/500) بیشتر بود. 3- وضعیت ساختمونهای مملکت بهتر بود و همش نگران روز زلزله نبودیم. 4- اینقدر مهندس بیکار نداشتیم.
ازطرف دیگه شما فکر کن همه اون دانشگاه های بالا که گفتم پزشکی بگیرن وسالانه 10 ، 15 هزار تا پزشک تحویل جامعه بدن. به نظرکیفیت آموزش در همین حد میمونه و پایین تر نمیاد؟ هر چند همین الان هم تا آموزش ایده آل فاصله داریم. بچه خودت مشکل قلبی داشته باشه میری تو یه شهر دور افتاده استانهای مرزی یه پزشکی که مدرکش رو با پول دادن از فلان دانشگاه غیر انتفاعی گرفته و سابقه خوبی از درمانش نیست بچهتو عمل کنه و یا حاضری ماشینتو بفروشی بیای تهران فلان دکتر معروف قلب که خیلی هم مشهوره تو بیمارستان خصوصی عمل کنه؟ حالا فرض کن بچه ات 6 ماه بیشتر وقت نداره و اون دکتر نوبتش میوفته برای 2 سال دیگه. چرا؟ چون بخش خصوصی رو ضابطه مند کردن و برایدرامد پزشکها در بخش دولتی و خصوصی سقف گذاشتن. آقای دکتر هم میگه وقتی قرار نیست پول بیشتری بگیرم هفتهای یه عمل بیشتر نمیکنم و نوبت شما میشه 2 سال دیگه. نمی خوای میتونی بری پیش این همه دکتر مثل همون پزشکی که مدرکش رو با پول دادن از فلان دانشگاه غیر انتفاعی گرفته و سابقه خوبی از درمانش نیست.

مشابه این اتقاف برای خیلی از رشته های کاری دیگه تو کشور داره میوفته. مثلا طرف یه مهندس مکانیک زبده است و تو بخشهای دولتی و صنعتی کشور میگن 2 تومن بیشتر بهت نمیدیم نخواستی این همه مهندس مکانیک بیکار، اونا رو میاریم. طرف میزاره میره اون ور دنیا تو یکی از کمپانیهای بزرگ جهان کار میکنه. فکر میکنین فرار مغزها برای چی ایجاد میشه. جای این بنده خدا هم تو کشور خالی نمیمونه یه مهندس بیکار میره سرکار. با این تفاوت که وضع صنعت وادارات و ... تو کشور این میشه که الان شده.

دوستانی که پیشنهادات مختلف برای اصلاح درامد پزشکها میدنکه باید تعداد پزشک رو زیاد کرد لطف کنن وضع این همه رشته ای که تعدادشون زیاده و مملکت هر روزداره عقب تر میره رو روشن کنن بعد بیان سراغ پزشکی.
یه مژده هم به این عزیزان بدم که با همت همون دانشگاههایی که عرض کردم برای افزایش پزشک داره اقدام میشه و بلایی که به سر باقی رشته های دانشگاهی اومده داره سر پزشکی هم میاد. منتظر باشید ببینید آیا 5 یا 10 سال دیگه درامد پزشکان تراز اول همین اختلاف رو با بقیه صنوف داره یا نه؟؟؟ (3805509) (alef-11)
 
پزشک بیهوشی بیمارستان خصوصی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۰۱:۲۳
اگه تونستی 1 روز توی مراکز خصوصی کار کنی اقای حریر چی

اونجا ازت کار میکشن بنده خدا مگه میذارن بشینی پشت میز و پیری زودرس رو به کارانه ربط بدی ؟ (3803712) (alef-11)
 
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۲۲:۲۷
آقای حریرچی،این پزشکانی هم که در مراکز دولتی گذاستین توی درمانگاهها همچین چنگی به دل نمیزنن.مثلا توی ساوه ی ما تقریبا تمام پزشکان درمانگاه و بیمارستان مدرس صفر کیلومتر هستن و پیش هر کدوم میری نسخشون با قبلی صد در صد متفاوته .ما مردم براشون شدیم موش آزمایشگاهی بعد بابت این معجزاتشون،کارانه های آنچنانی هم میگیرن.مردم برای دکترهایی مثل پروفسور سمیعی،زندگیشون رو هم میدن چون هم اخلاق دارن هم سواد اما این پزشکان طرح تهوع سلامت شما چی دارن؟ (3803784) (alef-13)
 
احسان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۰۳:۱۷
تعرفه بخش خصوصی هم زیاده هم نظارت زیر صفر. بخدا دکتر رفتم 1 دقیقه بیشتر وقت نذاشته 30 هزار تومن ویزیت گرفته مشکلم رو هم حل نکرده. کجای دانیا یک نفر تو یک دقیقه 10 دلار کار می کنه. (3803714) (alef-11)
 
ولی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۰۵:۴۶
مالیات بر درآمدهای نجومی طبق استانداردهای دنیا حداقل 40 درصده اونوقت طرف کارانه 500 میلیون از بیت المال برده به بیت المال 10- 20 درصد هم می بخشه. چه سودی میکنن که حاضر نیستند اعتراف کنن که کارانه جزو بیت المال است. (3803722) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۰۶:۲۵
عملا میگه پول زور را قانونی بهمون بدید و گرنه زیر میزی میگیریم

یا قانونی بدید یا زیر میزی برای ما فرقی نمیکنه (3803724) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۱۰:۵۴
واقعیت رو گفته. همینجا تو شهر ما در سیستان و بلوچستان قبل از طرح تحول کلینیک دولتی تعطیل بود هیچ دکتری حاضر نبود بره اونجا مریض ببینه. به زور هم که نمیشد ببرنشون. الان هر روز همه متخصص ها رو داریم. شما هم که تو شهر بزرگ نشستید و فقط بلدید بد و بیراه بگید بهتره جایی مثل ما رو هم ببینید (3803737) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۲۰:۲۶:۲۵
این تهرانیها از داشتن پزشک اشباهند ودرد دیگر مناطق را نمی دانند واین که دولت با چه بدبختی باید پزشک متخصص را راضی به رفتن به این مناطق بکند نشسته اند بالای گود ومی گویند لنگش کن ! (3804258) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۰۰:۰۹:۱۴
هموطن من هم با کامنت شما موافقم.
در مورد یارانه ام واسه شهری ها خیلی فرق نداره اما اون روستایی باهاش زندگی میکنه.
تهران دکتر فراوونه.اما اون شهر کوچیک دور افتاده کی با ماهی 2 تومن در راه رضای خدا میره؟؟ (3804707) (alef-3)
 
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۱۱:۰۱
یکی به این آقایون بگه که جناب سخنگوی پزشکان:
تحصیل در رشته پزشکی در این کشور رایگان و با تعهد خدمت(طرح پزشکان و پیراپزشکان) همراه است و لذا وظیفه پزشک عمومی و متخصص و جراح اینه که بعد از فارغ التحصیلی طبق تعهدش در مراکز دولتی خدمت بکنه یا هزینه دوران تحصیلش رو پرداخت بکنه که اگر به نرخ حتی تایلند هم حساب بکنیم مبلغ سنگینی میشه.
چطور پیراپزشکان باید و وظیفه دارن که به هر ساز وزارتخونه برقصند اما به این جامعه مغرور که میرسه داستان عوض میشه و وزیر و معاون میشن سخنگوی این قشر ضعیف و کم درامد؟
آقایون تحصیل در رشته پزشکی رو مثل خیلی کشورهای دیگه پولی کنن بدون سهمیه و هزار داستان و رانت دیگه و شرایط کاری رو هم استاندارد کنن با نظارت دقیق اونوقت دیگه افرادی میرن سراغ این رشته که علاقع به انسانیت دارند نه به دلار و ریال. (3803739) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۲۰:۲۸:۰۱
این حرف درسته البته به شرطی که جدای از علاقه توانایی یادگیری دروس ومباحث سخت وطاقت فرسای پزشکی را هم داشته باشند ! (3804260) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۸:۱۱:۱۶
دوست عزیز رشته های تجربی مباحث طاقت فرساش دقیقا کجاشه؟بنده کارشناس رادیولوژی هستم و لیسانس حقوق و فوق لیسانس جرمشناسی دارم.انصافا و وجدانا دروس ریاضی و فیزیک و شیمی و فلسفه و منطق کجا،فیزیولوژی و بافت شناسی و دروس تجربی کجا! تجربی اسمش روشه یعنی دیدن و تجربه و به خاطر سپردن اما ریاضی یعنی جون کندن تا به نتیجه رسیدن و فلسفه و منطق هم که داغونت میکنه. (3806490) (alef-13)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۱۲:۳۳
شانس اوردیم این بابا سخنگوی وزارت خارجه نشد .
چه خطری از بیخ گوشمون رد شد .
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای خدای من (3803742) (alef-13)
 
Sweden
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۱۴:۳۴
با این آسمان ریسمان بافتن میخواهید درآمد نجومی پزشکان را توجیه کنید.
مقایسه هایتان خنده دار است:
مبلغ تعرفه ها با آمریکا به دلار!
نداشتن سقف درآمد با تایلند!
مقدار کارانه با میزان سود آوری بیمارستان!
با خود فکر کردید که سطح درآمد کدام قشر در حد درآمد بین المللی است که پزشکان چنین توقعی دارند؟
سطح رفاه و درآمد عمومی و درآمد پزشکان در تایلند چقدر است؟
آیا هر دستگاهی مجاز است بخش زیادی از سودآوری را به حساب کارکنانش بریزد؟؟
تکلیف وزارت نفت و نیرو و صنایع چه میشود؟
راستی برای امنیت همسر و فرزندتان قیمتی متصورید؟
میدانید حقوق یک فرمانده لشکر با این همه تنش و فشار در اطراف کشورمان چقدر است؟؟
میدانید حقوق یک افسر نیروی انتظامی که با زورگیرها و جانی ها مقابله میکند چقدر است؟

مدتها در وزارت نیرو بحث مهاجرت متخصصان خوب و فارغ التحصیلان دانشگاههای خوب مهندسی به خارج از کشور بود...جواب مسیولان این بود اگر قیمت برق به قیمت جهانی واقعی برسد میتوانیم حقوق بهتری بدهیم اما با واقعی شدن قیمت برق و با سطح درآمد عمومی فعلی عملا بخش بزرگی از جامعه تحت فشار مالی قرار خواهند گرفت. بسیاری محصولات تولیدی که مصرف انرژی بالایی دارند گرانتر خواهد شد و خلاصه مردم تحت فشار قرار خواهند گرفت؛ کدام ارجح است منافع مهندسین یا مردم؟؟
باور کنید تنها قشر مفید باهوش و متخصص نیستید اما انصافا مافیا و لابی گری خوبی دارید! (3803749) (alef-13)
 
اصغر کله پز
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۱۵:۴۴
فرار از این دست مغزها ! از کشورمون ، از نون شب هم واجب تره
یکی باید پیدا شه و این مغزها رو 2 دستی فراری بده (3803755) (alef-13)
 
محمد
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۱۷:۲۵
خواهشنا درآمد پزشکان و جراحان رو با پزشکان اروپا مقایسه کنید (3803762) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۲۰:۳۱:۴۷
چرا فقط پزشکان؟! باید درآمد همه مردم ایران + پزشکان را با همه مردم اروپا + پزشکانشان مقایسه کرد تا نتیجه بده ! (3804267) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۲۲:۳۶
این اقایون یا سواد ندارند بقیه دنیا رو ببینند چگونه هست یا فریبکارند و مردم را بیسواد میدونند در هر دو صورت صلاحیت مدیریت ندارند اصلا اگر من مردم نخوام این اقا مدیر باشه چکار باید بکنم اقا لطفا برو همون تایلند طبابت و مدیریت بکن (3803785) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۲۵:۱۸
برخی اگر کلا صحبت نکنن خیلی سنگین ترند . (3803796) (alef-13)
 
کریم
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۲۶:۱۵
اقا بارها گفتیم مشکل اصلی عدم تعادل در عرضه و تقاضای پزشک است مسئولینی که در طول سالیان مانع افزایش تربیت پزشک متخصص شده اند باید جوابگو باشند (3803799) (alef-13)
 
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۲۶:۳۸
مردم تورو خدا این چه حرفیه این آقا میزنه:
(((( یک جراح فوق تخصص دو سال پیش کارانه‌اش ۱۰۰ میلیون تومان می‌شد و بیش از نصف عمل‌های بیمارستان را انجام می‌داد و ماهانه ۴۰۰ میلیون درآمد ایجاد می‌کرد اما آنقدر از دریافتی آن پرس و جو شد که اکنون در بخش خصوصی کار می‌کند و به یکی از دوستان گفته بود که با یک چندم کار آن زمان اکنون در بخش خصوصی درآمد بیشتری دارد حالا باید پرسید دود این اقدام به چشم چه کسی می‌رود در این میان فقط بیماران آسیب می‌بینند.))))
خب آقای معاون وزیر،پس شما و وزیر محترمتون چه کاره هستید اون بالا.فقط شدید سخنگوی پزشکان؟ متخصصی که با هزینه مردم و رایگان و تازه با حقوق درس خونده مگه سرخوده که هر کاری دلش خواست بکنه.پس در اون وزارتخونه را ببندید خب.به چه دردی میخورید آخه؟" (3803801) (alef-13)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۴-۱۶ ۰۷:۳۱:۴۵
بیاین از طرف مردم حرف نزنیم. دقیقا خود شما کدوم بخش از هزینه های درس خوندن یک پزشک رو تامین کردی و چطور؟ شغل شریفتون رو هم بفرمایید خیلی خوب میشه. (3807270) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۶ ۰۹:۱۹:۵۱
بنده کارشناس رادیولوژی هستم.تحصیل رایگان در دانشگاه دولتی با پول بیت المال به نظر جنابعالی یعنی چی؟میشه تحصیل با پول مردم.اما بعدش مردم فقط در حد موجودی جیبشون برا پزشکا ارزش دارن.بنده هم ۴سال رایگان درس خوندم و خودم رو مدیون مردم و بیت المال میدونم. (3807324) (alef-11)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۴-۱۸ ۰۸:۱۸:۴۷
پول بیت المال رو که نمیفهمم یعنی چی که بخوام براتون توضیح بدم. مردم باید بخشی از درآمدشون رو برای اداره کشور به شکل مالیات بدن که درآمد تحصیل شما و اون پزشک باید از این پول تامین شده باشه.
حالا سوالم اینه شما دقیقا چقدر مالیات دادید برای تربیت یک پزشک که انقدر از آنها طلبکارید؟
دوم اینکه شما که خودتون رو مدیون مردم میدونید ایا رایگان برای آنها کار می کنید؟ (3810171) (alef-11)
 
کادر درمان.بیمارستان مدرس ساوه
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۳۰:۵۰
به خدا اینقدر عصبی میشم از این حرفها و توجیهات کودکانه و ساده لوحانه این وزیر و معاونانش که هزارتا نظر هم بذارم بازم حرف دارم.بابا جمع کنین این وزارت پزشکان را.از تانزانیا جزایر دومنیکن پزشک وارد کنیم بهتر از این متکبرهای پول دوسته.خدا ازشون نگذره که سوار گردن مردم و پیراپزشکان و پرستاران شدن و دارن میتازن طلبکارم هستند. (3803814) (alef-13)
 
مریض
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۳۶:۰۹
ببین توره خدا کیا قراره ما رو طبابت کنند ! (3803830) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۳۷:۲۱
از نکات جالب اظهارات مسئولان اینه که در هر زمینه بین 200 کشور جهان میگردن ببینن کدوم کشور رو میتونن پیدا کنن سریعا بهش استناد کنن!!! جالا گشتن و گشتن تایلند!!! رو پیدا کردن
اقا دست بردارید شما الان داری به هر بهانه ای متوسل میشی که قضیه رو ماله کشی کنی
داستان از اینجا شروع شد که پزشک کم داشتیم گقتیم به صورت رایگان اموزششون میدیم و تعهد خدمت هم خواهند داشت به کشور خدمت کنن و پزشکان هندی رو هم میفرستیم برن حالا دوستان درس خونده طلبکار مردم شدن! که بله! ما درس خوانده ایم و برای خود کسی شده ایم و...
شما بیجا می کنی خودت رو داری دائم با هر جایی دلت خواست مقایسه میکنی مردم چنین اجازه ای رو به شما نخواهند داد.
هیچ کجای دنیا وضعیت اینقدر اسف بار نیست در نظام اسلامی که دیگه محاله بتونید همچین بساطی پهن کنید
مردم انقلباب نکردن که چنین برنامه ای بوجود بیاد (3803834) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۳۹:۰۸
دولت می بایست از طریق افزایش مالیات حقوق ها و درامدهای افراد علی الخصوص پزشکان متخصص و جراحان را کنترل کند .واین سیاست افزایش نرخ مالیاتی را برای سایر مشاغل مانند هنرپیشه ها ،ورزشکاران و.... تعمیم دهد. وزارت علوم با پذیرش بسیار کم برای جذب دانشجو برای گرفتن تخصص در یکی از رشتهای پزشکی و جراحی ، بصورت انحصاری عمل می کند و وانمود می نماید بدلیل نبود پزشک یا جراح مجبور به پرداختهای بالاتری هستیم. (3803840) (alef-13)
 
علیرضا
Canada
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۴۱:۴۲
جناب سخنگو .وزارت بهداشت فقط پرداخت کارانه زا مورد توجه قرار داده مگ نه این است که طبق قانون و سیاست های ابلاعی حق فنی تعرفه ها در بخش خصوصی و دولتی یکسان باشد.پزشکان فقط در یکجا فعالیت داشته باشند.خدمات بر مبنای طرح پزشک خانواده و طبق راهنماهای بالینی انجام پذیرد.پرداخت براساس مبتنی بر عملکرد و خرید راهبردی باشد.آنوقت مشخص می شود پزشکان در بخش دولتی کارمی کنند یا بخش خصوصی (3803847) (alef-13)
 
مصطفی
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۴۴:۰۸
اقا هزینه های بیمار که به عنوان کارانه میره توجیب پزشکان باید کم شه..از یارانه ها بهشون بدید از پولای بلوکه شده بهشون بدید ما که در هر حال نمیفهمیم کجا خرج میشه...هزینه های بیماری رو کم کنید بیمار بخاطر پول باید هزرا کاری که نباید انجا م بده وجدانتون کجاست واقعا ادم یچیزایی میبینه خجالت میکشه از انسان بودن خودش....... (3803856) (alef-13)
 
علی
Sweden
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۴۸:۲۱
درکشوری چون سوئد این مسئله بخوبی حل شده است هرکس حسب میزان تخصص خود میتواند حقوق بیشتری دریافت نماید. البته برای همه افراد من جمله کارگران کف دریافت حقوق را جایی گذاشته اند که تمام نیازهای اولیه جون خوراک پوشاک و سرپناه حتما تامین میشود. اما تخصص بالا ویا کارافرینی بالا حقوق بالاتر دریافت میکند اما به همان میزان مالیات نیز افزایش میابد. اگر یک مدیر 100 هزار کرون بگیرد میزان زیادی از ان را باید مالیات بدهد. هرکه بامش بیش برفش بیش. لذا برای حل این مسئله راه علمی وجود دارد. اما برای پزشکان ایرانی سقفی وجود ندارد واین تقصیر مجلس است اگر به میزانی که درامد یک فرد بالا میرود به همان تناسب مالیات ببندد دیگر مشکلی بوجود نمی اید. ضمن اینکه پزشکان در ایران بیشتر تجاری شده اند تا بفکر مردم بیچاره که هزینه تحصیل انها را تقبل کرده اند. (3803863) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۰:۳۱:۰۷
واقعا یه سوال برام پیش اومده مردم بیچاره فقطهزینه تحصیل پزشکها رو میدن؟ یعنی معلمها و مهندسها و وکلا و مدیران و ... همه رفتن دانشگاه آزاد اسم نوشتن و پول 4 سال رو یه جا حساب کردن بعد چهار سال اومدن مدرکشون رو گرفتن رفتن؟ (3805530) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۴۸:۴۶
فارغ التحصیل پزشکی را زیاد کنید تا قیمت خدمات انها منطقی شود...شما در سیستم رو بستین و دانشجو محدود میگیرین تا منافع مافیایی خودتون تامین شه...اگه رشته های دیگه هم همینکار روپکنن قیمت یه ساختمون میشه متری یه میلیارد... (3803865) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۵۲:۲۴
پذیرش رشته پزشکی را 10 برابر کنید
مشکل حل می شود (3803877) (alef-3)
 
ارش
Portugal
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۸:۱۶:۰۴
عزيز رشته پزشكي فرايند اموزش طولاني و پيچيده داره. جراح براي بدست اوردن تبحر در انجام جراحي نياز داره يك تعداد مشخص و تعريف شده اي ار اون عمل رو تحت نظارت انجام بده و براي اين كار بايد توجه كنيد مصلا چند مورد عمل سرطان روده در سال در ايران وجود داره و بر اون اساس ميشه چند جراح تربيت كرد. تفاوت پزشكي با مهندسي همين است شما ميتونيد كلاس اموزش رياضي محض رو صد براير كني و دانشجوي زياد بگيري ولي براي پزشكي نميشه
لذا هميشه تعداد ورودي از حدي قابل افزايش تيست
اين در تمام دنيا انجام شده. اگر تعداد بره بالا اموزش مختل ميشه. كه هم اكنون هم شده. من متخصص قلب هستم و الان فارغ التحصيل قلبي رو ميبينم كه در شهرستاني كه نبايد كار اموزشي انجام ميشده دزس خونده رلي بسيازي از بيماري ها رو در دوره اموزش از نزديك نديده لذا توانايي درمان و تشخيصشون رو هم نداره. دليل هزينه دستمزد بالا هم همينه شما ميتونيد از ميون كلي لدم ديپلمه ظرف سه سال هزارها پزستار خوب توليد كنيد ولي توليد پزشك خوب زمان بر و داراي محدوديت هست لذا هميشه تفاوت درامد خواهد بود
البته مبشه ظرفيت پزشكي رو هزار برابر كرد و پزشكي توليد مرد كه مثلا با انجام يك جراحي قلب فارغاتصيل شده!!! (3804030) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۹:۳۹:۰۵
بازی در نیار تو نگران مردم نیستی نگران رقابتی، چرا باید چگالی پزشک تو اروپا 4 تا 6 پزشک برای 1000 نفر جمعیت باشه و تو کوبا 7 تا برای 1000 نفر جمعیت اونوقت تو ایران زیر یکی برای 1000 نفر
مدرس کمه، دولت اضافه کنه اساتید خارجیو بیاره ولو مدت محدود، تجهیزات همین طور، بیمار هم که الی ماشاء الله داریم
واقعا احتمال میدی که مخاطب های الف متوجه نباشن منظورتون از پایین نگه داشتن ظرفیت از روی خباثته (3804199) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۰۰:۱۱:۴۹
باشه چشم همه اینکارهایی که گفتی رو فردا انجام میدیم (3804712) (alef-3)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۴-۱۶ ۰۷:۳۶:۱۲
میخوای شما بیا از فردا دانشکده پزشکی تدریس کن! با کدوم پول استاد خارجی بیاره؟ (3807275) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۲۰:۳۱:۳۹
خب اگر این حرف شما درست باشه هم باید از خارج پزشک بیاد و اجازه طبابت به بقیه کشورها هم داده بشه الان با تایید کردن مدرک پزشکی دیگر کشورها هم شما مشکل دارید و بحثش که میشه فوری میگید نمیان و.. ما خواستار این هستیم که پزشکان دیگر کشورها هم بتونن ایران طبابت کنن تا این انحصار شکسته بشه ولی باز خودتون اجازه نمیدین
پزشکان هندی رو هم که به بهانه اینکه ما پزشک خودمون دیگه تربیت می کنیم فرستادین رفت (3804266) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۲۰:۴۰:۵۷
اگر یک دهم حقوق پزشکان را صرف آموزش کنند این مشکل هم حل می شود
مشکل این است که شما نمی خواهید دست زیاد شود تا مبادا درآمدتان کم شود (3804277) (alef-3)
 
مصطفی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۰:۴۲:۱۴
دوستان فکر این رو نمیکنن که مثلا به جای 10 هزار پزشک متخصص در کشور 100 هزار تا داشته باشیم و کارانه پزشکها از 80 تومان (که برای تخصص های پروسیژردار هست و برای بقیه تخصص ها 10، 15 تومان) بشه 8 تومان باز هم فرقی به حال پرداختی به پزشکها نمیشه فقط مبلغ بین افراد بیشتری تقسیم شده.
در این صورت تفاوتی برای جیب بیمار و هزینه دولت برای درمان نمیکنه ولی در چند بخش دیگه تفاوت ایجاد میشه:
1- اون افرادی که میخواستن بیان پزشکی ولی به خاطر جذب کم دانشگاهی نتونستن و خیلی از این افراد در پستهای این چنینی نظر به افزایش پزشکان میدن
2- هزینه آموزش برای 10 هزار نفر و 100 هزار نفر قطعا خیلی متفاوت خواهد بود یعنی مردم بیچاره باید پول بیشتری برای آموزش پزشکان از مالیاتشون بدن
3- کیفیت اون پزشکها میاد پایین و در نتیجه میزان نارضایتی از خدمات پزشکیاز اینی که هست هم پایین تر میاد (3805554) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۴:۵۷:۳۶
بله کاملا صحیح می فرمایید!!!!!!!!!!!!!در اروپا هم همه ی مردمش در حال مرگن از مریضی که اختلاف در آمد تنها در حدود 3 برابر و تعداد پزشک بسیار بیشتر از اینجاست. واقعا از حرفهای خودت احساس شرم نمی کنی؟ (3806127) (alef-13)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۴-۱۶ ۰۷:۳۵:۰۶
ظاهرا تا همون بلایی که سر رشته های دیگه با دانشگاههای غیر انتفاعی ادیسون شمال پیام از راه دور آوردن سر رشته پزشکی نیارن ول کن نیستن! اینجا دیگه پای جون آدم در میونه. (3807274) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۶ ۱۴:۰۰:۰۸
پای منافع بی حساب میونه وگرنه چطور توی کوبا 7 تا پزشک به ازای 1000 نفر تو آلمان و اسپانیا 4 تا 6 پزشک به ازای 1000 نفر ، توی ایران کمتر از یکی برای 1000 نفر ، وقتی اینهمه آدم تو صف اند تو مطب و بیمارستان قیامته، دیگر چه نیازی به کار خوب و وقت گذاشتن (3807751) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۵۳:۰۵
لازم نیست سقف کارانه تعیین کنید ، کار صحیح تر افزایش پذیرش رشته های پزشکی است تا به سطح استاندارد جهانی برسیم . خیلی ساده تنظیم عرضه و تقاضا نه اینکه به روش متداول کشورهای عقب افتاده کاری کنیم که تعداد پزشکان متخصص و جراح از نیاز کشور کمتر باشد و بعد دست به توجیهات عجیب و غریب بزنیم (3803878) (alef-13)
 
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۵۷:۱۱
در یک کلام، اینها به دنبال دزدی قانونی اند!
یعنی هر چقدر خواستند از جیب مردم و بیت المال، بدزدند و کسی هم با آنها کاری نداشته باشد!
همین کاری که الآن دارند انجام می دهند و چه استدلال های ابلهانه ای نیز می کنند. خیال می کنند عصر حجر است و مردم نمی فهمند! (3803881) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۵۹:۳۷
حرفهاي دكتر حريرچي كاملا درسته.
امكانات محدود و زندگي سطح پايين در شهرستانها يك ضد انگيزه هست
براي پزشكان.
به ٣ راه امكان داره كه پزشكان ادر شهرستانها حضور داشته باشند
١- ايجاد اجبار دولتي. كه همين الان هم استفاده ميشه ،، و پزشكهاي متخصص رو از ٤ تا ١٢
سال به صورت اجبار به شهرستانها ميفرستند.
٢- انگيزه مالي و پرداخت مردم محلي در شهرستانها ، يعني مردم هزينه درمانشون رو
از جيب بدن در شهرستانها كه فشار بسيار زيادي رو به مردم مياره.
٣- انگيزه مالي به صورت پرداخت بيمارستانها ( كارانه ) كه ضمن اينكه فشار مالي براي مردم رو به شدت كم
ميكنه در شهرستانها ، رابطه مالي پزشك بيمار رو قطع ميكنه، فساد هاي زيادي رو جلوگيري ميكنه
و انگيزه حضور تمام وقت در شهرستانها رو براي پزشكان زياد ميكنه.
موردي كه در طرح تحول سلامت داره اجرا ميشه .
دقت داشته باشيد كه پزشكان متخصص يك درامد ٧-٨ ميليوني رو با كار بسيار سبك در كنار
زندگي در شهر بزرگ به شدت ترجيح ميدن به كارسنگين ، ٢٤ ساعته ، ٣٠ روز ماه ،، بدون انگيزه مالي مناسب.
نكته اخر اينكه هر رقمي رو به عنوان كارانه پزشكان عنوان كردند بدونيد فقط ٣٠ درصد كارمرد واقعي اون پزشك هست.
يعني اگه ٣٠ ميليون در ماه بگيره ١٠٠ ميليون كار كرده و ٧٠ ميليون باقي، حدود ٥٠ ميليون اش
صرف هزينه بيمارستان دولتي ميشه و ٢٠ ميليون مستقيما ماليات پرداخت ميشه .
به گواهي وزارت اقتصاد پزشكان خوش حساب ترين پرداخت كنندگان ماليات هستند.
ممنون ميشم از سايت الف براي اطلاع مردم كامنت رو منتشر كنيد. (3803886) (alef-13)
 
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۸:۵۵:۳۱
این فقط یک طنزه که پزشکان خوش حسابترین پرداخت کننده مالیت هستن.یعنی ما کارمندان و کارگران که بعد از کسر مالیت دستمون به تتمه حقوقمون میرسه بد حسابیم؟آدم ناحسابی من متخخصص رادیولوژی میشناسم و دارم باهاش کار میکنم که یارانه هم میگیره و زمان پر کردن فرم یارانه،در امد ماهانه خودش رو دو و نیم میلیون زد.حتما این پزشک مالیاتش رو هم دقیق حساب میکنن نه؟!!!!! (3804138) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۹:۴۶:۳۹
چیزی که متاسفانه روش سرمایه گذاری می کنید اینه که بگید برای دولت 100 میلیون درآمد ایجاد کردیم و مالیات می دهیم منتها الان فقط بچه ها نمی دونن که اون 100 میلیون رو خودت دولت پرداخته (پرداختی مردم که کمه) و البته دولت از جیب ملت می پردازه به بیمه و بیمه به بیمارستان
به نظرت الان همه اینو نمیدونن؟ پس کلکتو باید عوض کنی! پزشکی اصولا شغل مولدی نیست که بتونه درآمدی اضافه ایجاد کنه باید الزاما از جیب مردم یا دولت باشه (3804208) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۰:۴۷:۴۷
با این تصور هیچ یک از کارهای خدماتی مولد نیستن. شما اصلا میدونی کار خدماتی چیه میدونی چند درصد از درامد ناخالص ملی کشور های پیشرفته فروش خدماته میدونی سالانه چه تعداد بیمار وارد کشور میشه برای درمان؟ (3805567) (alef-11)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۴-۱۶ ۰۷:۳۹:۰۲
زندگی مجدد شما چقدر قیمت داره؟ (3807277) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۰:۵۱:۰۸
"موردي كه در طرح تحول سلامت داره اجرا ميشه"

تا اونجایی که من میدونم الان تواین طرح به اصطلاح تحول همه این حرف اجرا میشه به جز پرداخت یک 8 ماهه که پرداختی نداشتن توطرح تحول به پزشک، تازه کارانه 10 ملیونی قبل اون رو هم با40، 45 درصد کسورات 5 و خردی پرداخت کردن. مردم واقعا فکر مکنن هرکی پزشک متخصص شد ماهی 80 میلیون درامد داره!!!! (3805574) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۶:۵۹:۴۷
بنده عقیده دارم و سخت معتقدم که باید وزیر بهداشت یک مدیر باشد نه یک پزشک که نتواند تحت تاثیر لابیگری پزشکان قرار گیرد. متاسفانه وزیر علوم میبایست یک چهره علمی باشد یک پزشک است و در مقابل وزارت بهداشت میبایست یک مدیر توانا سکان آن را بدست بگیرد. (3803887) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۷:۰۱:۳۴
بنظرمن تا وقتی درآمد پزشکان بی ضابطه اینقدر بالا و نجومی است نمیتوان انتظار

داشت فساد وزیاده خواهی درجامعه ریشه کن شود و همه نگاه به دریافتی پزشکان

میکنند و میگویند پس ما چی ؟!! (3803889) (alef-13)
 
سپهر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۷:۰۲:۵۸
آقای حریر چی! اگر حرف زدن بلد نیستی، حرف نزدن که بلدی! لطفاً سکوت کن.
مگه نیروهای نظامی یا دولتی حق دارند مکان خدمت خودشون رو انتخاب کنن؟!
پزشک ها چندین سال با پول ما درس خوندن... حالا که وقت بهره برداری میرسه هر بیمارستانی دوست دارن برن؟!
در همه جای دنیا انسان های فداکار و نوع دوست پزشک میشوند. نه کاسب جماعت! (3803893) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۷:۰۳:۵۹
بنده عقیده دارم و سخت معتقدم که باید وزیر بهداشت یک مدیر باشد نه یک پزشک که نتواند تحت تاثیر لابیگری پزشکان قرار گیرد. متاسفانه وزیر علوم میبایست یک چهره علمی باشد یک پزشک است و در مقابل وزارت بهداشت میبایست یک مدیر توانا سکان آن را بدست بگیرد. (3803894) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۷:۰۴:۰۶
بنده عقیده دارم و سخت معتقدم که باید وزیر بهداشت یک مدیر باشد نه یک پزشک که نتواند تحت تاثیر لابیگری پزشکان قرار گیرد. متاسفانه وزیر علوم میبایست یک چهره علمی باشد یک پزشک است و در مقابل وزارت بهداشت میبایست یک مدیر توانا سکان آن را بدست بگیرد. (3803895) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۷:۰۵:۱۲
خودش جواب خودش رو داده
میوه فلان استان فقط دوتا فلان تخصص رو داره دقیقا مشکل اینجاست ورودی رو زیاد کنید رقابت ایجاد میشه هرکی نخواست بره المان طبابت کنه
بازی زرگری دراوردن اگه دکتر و متخصص زیاد شه تمام مشکلات حله
امریکا و اروپا هم جون خودت کارانه میدن
دروغ و ریا و منفعت طلبی و طایفه گرایی پدر مملت رو دراورده (3803898) (alef-13)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۷:۲۰:۳۰
تعداد دانشجویان رشته های پزشکی را در یک بازه زمانی چندساله چندبرابر کنید
در کنارش هم اجازه بدین پزشک های خارجی دارای تخصص بتونن توی ایران مطب بزنن
در این صورت در عرض چندسال تعداد پزشک ها چندبرابر میشه و در حالی که تعداد مریض ها تقریبا ثابت است اونوقت هم مراجعه کننده به هر پزشک کم میشه و میتونه بیشتر وقت به بیمار اختصاص بده و هم ویزیت هر پزشک به دلیل رقابتی شدن کاهش پیدا میکنه
الان بر اساس قانونی که وزارت بهداشت داره اجازه افزایش پذیرش رشته های پزشکی را نمیدن بعدش خارجی ها هم که نمی تونن اینجا طبابت کنن در نتیجه عرضه الان خیلی کمتر از تقاضاست و مازاد تقاضا باعث شده که صف تقاضای بیمار جلو مطب پزشکان باشه و اونا به قیمت های بالا مردم را ویزیت کنند
نکته دیگه اینکه تقریبا دو سوم ویزیت هایی که پزشک ها دارن مربوط به بیماری های با علایم مشخصه که نیازی به داشتن مدرک کامل تخصص نیست میشه از طریق ایجاد رشته های فوق دیپلم یا لیسانس پزشکی نیروهای جدیدی پرورش داد که بتونن مردم را مداوا کنند و در صورتی که اونا نتونستن به متخصص مراجعه بشه مثلا به جای مراجعه به دندانپزشک میشه به فوق دیپلم اون مراجعه کرد در مورد پزشکی هم میشه از این کارا کرد
مشکل اصلی اینجاست که علی رغم اینکه ماموریت وزارتخانه هستش سلامت و درمان و اموزش و پیش گیری کل این وزارتخانه توسط پزشک های متخصص مدیریت میشه در این صورت منافع مردم در مقابل منافع پزشکان متخصص همیشه بازنده است
راهکارش اینه که درصد خاصی از وزارتخانه در اختیار غیرپزشکان متخصص باشه و به صورت یک الزام باشه

خلاصه که همونجوری که توی دنیا شده توی ایران هم میشه این حوزه را اصلاح کرد

الان شاکی میره پیش قاضی در حالی که قاضی همون کسی است که شاکی از اون شکایت کرده معلومه که نتیجه اش چیه
باید ساختار مدیریت وزارتخانه عوض بشه (3803926) (alef-13)
 
فرشید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۷:۲۲:۰۹
آقا همین الان اعلام جهانی کنید که پزشک کم داریم و از خارج جراح و متخصص میخوایم و یک پنجم درآمد پزشکای مارو اعلام کنید .بعد ببینید توی آمریکا ،انگلیس ،... پزشک میمونه یا نه. همه میان جلو وزارت بهداشت ایران صف میکشن . از خداشونه . (3803930) (alef-13)
 
فرشید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۷:۲۳:۰۰
آقا همین الان اعلام جهانی کنید که پزشک کم داریم و از خارج جراح و متخصص میخوایم و یک پنجم درآمد پزشکای مارو اعلام کنید .بعد ببینید توی آمریکا ،انگلیس ،... پزشک میمونه یا نه. همه میان جلو وزارت بهداشت ایران صف میکشن . از خداشونه . (3803931) (alef-13)
 
Sweden
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۷:۲۹:۳۵
این پزشکان فقط در مورد کسب در امد متحد هستن (3803948) (alef-13)
 
حسن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۷:۳۴:۳۴
با این حرفشون نیت خودشون را رو کردن این حرفها و توجیهات چیه که می آرن تا زمانی که راس وزارت بهداشت پزشک باشه وضع همینه به قول معروف نیش از او نشتر از او ما و جوی خون وامید رفو (3803952) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۷:۳۸:۴۰
چرا نصف عمل یک بیمارستان را یک پزشک باید انجام بدهد؟ چرا رتبه بندی کیفیت کار پزشکان نداریم؟ (3803956) (alef-13)
 
حامد
United States
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۷:۳۹:۳۶
یکی نیست تو مملکت اینو برکنار کنه. تکرار میکنم برکنار کنه (3803957) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۷:۴۰:۵۰
این قافله از قافله سالار خراب است...

همین! (3803961) (alef-13)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۷:۴۹:۰۸
آقای سخنگو وزارت بهداشت اگر رفتگرها یک روز جهت جمع آوری زباله ها مراجعه نکنند .آشغال تمام مسیر عبور و مرور پزشکان و شما مدیران دولتی را میگره وبوی تعفن همه شما را میکشه !!اگر ما پزشک کم داریم تقصیر مردم نیست بلکه مقصر کسانی هستند که برنامه ریزی درست انجام نمیدهند که باعث شدند جوانان ما یا از کشورفرارکنند ویا اینکه سردرگم نابهنجاریهای اجتماعی. دچار شوند اینهمه جوان در رشته های غیر ضرور در کشور. تحصیل کرده اند !!چرا به سمت رشته های مورد نیاز جامعه سوق ندادید!!درضمن با افزایش کارانه ها به هیچ وجه کیفیت کار بالا نرفته در بخش خصوصی هم هیچ گونه نظارتی وجود ندارد پزشکان. تنها مریض به خاطر. دریافت پول دور خودشون نگه میدارن وداروهایی که میدهند مشکل مریض بر طرف نمیکنه بلکه مشکلات جدیدی برای او بوجود میاره لطفا توجیه نکنید. معلم واستادی که پزسک تربیت میکنه و اورا تحویل جامعه میدهد چقدر حقوق میگرید اگر حاضر نباشد در بعضی استانها آموزش دهد آیا بایستی بچه های آن استان آموزش نبینند؟؟!!!چرا اینطوری صحبت میکنی نگو بعضی ها سیاه نمایی میکنند بگو ما مردم را سیاه میکنیم !!! (3803976) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۲۰:۳۷:۳۸
بله بعد آمار بیماریها میره بالا وباز محتاج همین پزشکان می شویم . (3804274) (alef-3)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۷:۵۰:۲۶
کارانه ها 100 میلیونی را جرراحان می گیرند. مگر یک جراح در ماه چند بیمار را می تواند جراحی کند؟ (3803978) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۷:۵۴:۵۸
مگر پزشکان سوگند یاد نکردند مگر با پول مملکت دکتر نشدند؟ چرا نباید سقف حقوقی برایشان تعریف نشود؟ این نحوه بیان آقایان یعنی تهدید؟ یعنی اگر حقوق کم شود درمان نمی کنند؟ هر شغلی به اندازه خود اهمیت دارد به نظر من سوپور شهرداری باید از پزشک بیشتر بگیرد چون اگر آشغال ها را جمع آور نکند مردم را کثافت در بر می گیرد (3803981) (alef-13)
 
احمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۷:۵۶:۰۳
ای وای بر ملت ایران با این متخصصین ادم شک میکنه ایا اینها واقعا درس خواندن (3803984) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۸:۰۹:۵۸
من شهرک امام حسین یاسوج زندگی می کنم اینجا یه درمانتگاه هست اذرماه گذشته یک سر رفتم و باورتون نمیشه ده تومن یا 8 تومن برای پزشک عمومی گرفت و معاینه و...در حد 40 ثانیه یا 50 ثانیه شد و دکتره گارد گرفته بود حتی حاضر نبود برگه ازمایش من رو ببینه من خودم از رو برگه ازماش اوتایی که بالا بود رو میگفتم ایشون هم مسخره میکرد اخر سر هم در همین 50 ثانیه تشخیص داد که مشکل شما بخدا عصبیه مطمئن باش(اصلا نمیدونست علائم من چیه فقط میگفت این پارامتر عصبیه اون فلان و... ) و...در این 1 دقیقه 10 تومن پول گرفت بابت هیچ کاری که برای من انجام نداد.
ازمایش ها رو هم خودم نوشته بودم و دادم ازمایشگاه برام انجام داد به اینها اعتماد نداشتم که حتی بگم برام ازمایش هم بنویسن به اصرار خانواده رفتم پزشک و این هم نتیچه معاینه این دوستان بود حتی از من نپرسید اصلا علایمت چی بوده که رفتی ازمایش دادی!!!
تجربه دوم بنده مربوط میشه به کلینیک معروفترین دانشگاه کشور در خیابان کارگر شمالی تابستان 90 بود رفته بودم و پرنده هم پر نمیزد پزشک مشغول صخبت و معامله کردن بود داشت معامله زمین یا مسکن انجام میداد در همین جین هم برگه ازمایش رو ورق میزد بعد گفت که چیزیت نیست و دو تا قرص برا من نوشت برگشتم خوابگاه در کوی و نتیجه رو با اینترنت چک کردم دیدم نه من یه سری پارامترهام بالا است اون موقع از ازمایش سر در نمیاوردم بعدازظهر بردم همونجا باز پول ویزیت دادم این بار دکتر دیگه ای بود و بنده خدا این بار حدود بیست دقیقه وقت گذاشت و نسخه رو عوض کرد(البته تشخیص اشتباه بود)
از کل تجاربی که در این چند سال با پزشکان داشتم همین خانم وقت گذاشت الباقی در حد یک دقیقه ویزیت فرمودند و رکورد هم مربوط به همین اذرماه قبل بود که در حد 50 ثانیه با پرخاش و کارد گرفتن و..من ترجیج دادم دیگه ادامه ندم و برم و جالب اینکه در مطب هم در حال مطالعه بود و در حالی که کتاب رو باز گذاشته و سر در کتاب داشت جوابهای منو میداد!
دوستان هم حقوق بالا طلب میکنن و هم حداقل ظواهر رو رعایت نمیکنن حداقل ظاهر قضیه رو رعایت کنید که اینقدر تابلو نشه
از این دست برخوردها من زیاد دیدم از پزشکان از هر ده نفر یک نفرشون برخوردش خوبه ولی ممکنه تجویز درستی هم نکنه
من کلا بهتون توصیه می کنم اگر میتونید با اینترنت مشکل خودتون رو حل کنید و خودتون رو درگیر این دوستان نکنید من الان خداروشکر از اینترنت استفاده کردم و با کلی سرچ و..استفاده از سایتهای تشخیص خارجی مشکلم رو متوجه شدم و در حال درمان هستم قرصایی که خودم میرم میخرم گرون درمیاد ولی خوبیش اینه که دیگه مطمئن هستم و درگیر اسپرین خوردن نمیشم که بدتر بشه(نچویز دکتر سال 90 اسپرین بود!!).
به این دوستمون هم توصیه میکنم اینقدر مردم رو تهدید نکنه خود دوستان میدونن که چطور کار به اینجا کشید و چطور ظرفیتها رو کم کردن و انحصار ایجاد کردون و کار رو به اینجا رسوندن.
یه نکته دیگه هم به پزشکان بگم الان اینترنت هست و همه چی رو مینویسه اگاهی خیلی از مردم زیاده و نمیشه با جوابهای پرت و بی مورد اونها رو دست به سر کرد. (3804013) (alef-13)
 
زارعی
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۸:۰۹:۵۹
اینکه داردس و قانونگذار در رشته پزشکی خودشون هستند باعث این مشکلات شده است.
-ظرفیت رشته پزشکی رو افزایش بدید.یک پرستار چرا بایستی برای امرار معاش بیاد سرکار ولی پزشکا تهدید به نیومدن می کنند؟چون تعداشومن کمه و انحصارگری کردند.
-قانونگذار و قاضی رو جدا کنن.چرا بایستی تمام قسمتهای یک وزارتخانه پزشکا رییس باشن.از وزارت گرفته تا ریاست مراکز بهداشتی درمانی در روستاها پزشکا رییس هستند
-ضریب k و حق العمل شون رو تعدیل کنید.تا خودشون رو از مردم و جامعه بدونند (3804014) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۸:۱۰:۳۹
اینقد نامردی نکنین شما پزشکان جوان را سپر درامدهای نجومی خودتون کردین و مردم رو رودر روی پزشکان جوان که عاشق مردم و خدمت هستن قراردادین همونهایی که در دوره دستیاری مفت کار می کنن ولی پولش به جیب شماها میره در دوره طرح هم پزشکان جوان رو نقاط دور می فرستین با ماهی 2میلیون خودتون در شهرهای بزرگ چپاول می کنین و روزنامه ها وگزارشگران هم این موارد رو اطلاع ندارن در گزارشات که البته درست هم هست می نویسن پزشکان ولی نمی نویسن بعضی از پزشکان پول پرست و مکار و باید مردم قضاوت کنن وزارت خونه شما پول بنزین ماشینشو نداره بعد شما به پزشکای طرح حقوق می دین ؟محلی که شما برای پزشکان طرح که البته پارتیها ی نامردی مثل شماها رو ندارن در نظر گرفتین مردم همان روستا گوسفندها شون در اونجا تنها نمی ذارن تا برسه به اینکه دردونه مردم اونجاها بخوابه چرا بجه های خودتون نقاط دوردست وروستاها نمی رن از خدا بترسین ایقد نامردی نکنین (3804019) (alef-13)
 
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۸:۱۴:۳۷
آقاي حريرچي مشكل فقط حقوق بالاي پزشكان نيست اين يك مورد است مورد خيلي بحث براگيز و قابل تامل اختلاف درآمد بين پزشكان و بقيه كادر درمان است يعني اون پزشكي كه 400 ميليون ميگرفت فقط خودش به تنهايي نصف عملهاي بيمارستان را انجام ميداد يا پرستار ،آزمايشگاهيان،تكنسين هاي راديولوژي، تكنسين بيهوشي، اتاق عمليها، بهيار و كمك بهيار، خدمات اين بنده خداها كاري نميكنن كه فقط پزشكه كه تمام كارا را انجام ميده نه غلام
جمع كنين بساطتون را آقاي حرير چي
آقاي توكلي من هروقت اين بحث حقوق پزشكان بوده كامنت گذاشتم من كارشناس آزمايشگاه هستم با بيست سال سابقه كار قبلا هم كامنت گذاشته بودم كه يك روزي گند اين طرح تحول درمياد پس اگر واقعا پرچم دار مبارزه با فساد هستي آقاي توكلي خيلي راحت با سند و مدرك ميتونم به شما ثابت كنم و بايد روزي اين مملكت به جايي برسه كه هيچ صنفي و جناحي ارجح و خاص نباشه . پزشك ، روحانيت ،مهندسان ، معلمان،اساتيد دانشگاه،پرستاران و پيراپزشكان و غيره همه بايد تابع مقررات باشن كه مطمئنا درآمدها فرق خواهد كرد اما قانونمند و اختلاف درآمدها بايد منطقي باشد.در اين مورد هم آقايون يك سيتم موفق دنيا را الگو بگيرن و اشكالاتش را حذف و در اين مملكت پياده كنن.مشكل اين مملكت اين است كه ميخواهيم خيلي خاص باشيم و خودمون يك سيستم اختراع كنيم كه اين به ذات چيزه خوبيه ولي ما ايراني هستيم و هركدوممون فقط فكر خودمون و خانواده خودمون هستيم در نتيجه هيچ موقع به نتيجه نميرسيم. (3804025) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۸:۱۸:۳۹
1_خودشون 2سال پیش تعرفه ها را400درصد اضافه کردند،حالا همه چیز را ربط میده به تعرفه!!!ملت بچه نیستند،تعرفه ها را برگردونید به قبل ازطرح تحول سلامت کذایی ومثل ما12درصداضافه کنید،همه چیز حل میشود.
2_حالا مقایسه میکنی با تایلند؟،چرا درآمد ها را مقایسه نمیکنی با آلمان و...بین پزشکان وسایر متخصصان (3804034) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۲۳:۵۴:۵۰
وقتی تعرفه پایین بود، زیر میزی بود (3804663) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۱:۱۰:۴۵
خدایی تعرفه برگرده به سی سال قبل معادل افزایش حقوق سالانه کارمندها افزایش پیدا کنه ببینین کمتر از الانش در میاد؟ (3805605) (alef-3)
 
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۸:۲۰:۴۳
راستي پيشنهادم يادم رفت تا وقتي كه وزير بهداشت يك پزشك باشد سيستم وزارت بهداشت همين است ما بايد نيروي مديريت بهداشت و درمان تربيت كنيم و اين افراد در راس قرار بگيرند ومشاوران و معاونانشان هم از تمامي گروههاي پزشكي باشن چون پزشك فقط منفعت خودش و همكارانشو ميبينه و اگر هم بخواد كار درست و اصولي انجام بده اونقدر از طرف همكارانش بهش فشار ميارن كه نتونه چون متاسفانه صنف پزشكي در اين مملكت بيش از اندازه و قدو قواره واقعيش قدرت دارد نمونه آن هم خطاهاي زياد پزشكي است كه شكايت از اونها تا به حال به هيچ نتيجه اي نرسيده. (3804038) (alef-13)
 
Reza
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۹:۴۰:۴۸
چطوره وزیر دفاع همه معلم بذاریم؟ یا رییس قوه قاضیه رو یه مهندس خوبه؟ (3804202) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۲۱:۱۷:۴۵
چطور وزارت علوم رو دادن به یک پزشک در حال حاضر و همه جی خوبه و عیبی نداره حالا اگر یک مدیر بخواد بیاد وزارتخونه بهداشت(پزشکان فعلی) رو بچرخونه و از این وضغ نجات بده بده؟ وزیر باید مدیر باشه وزیر اموزش و پرورش لزوما نباید یک معلم باشه وزیر صنعت نباید لزوما مهندس باشه میتونه مدیر باشه
طبق استدلال شما وزیر جهاد کشاورزی باید کشاورز باشه.
وزیر بهداشت و درمان که قرار نیست بره طبابت کنه دوست عزیز ما رشته مدیریت بیمارستان رو داریم و رشته هایی از این دست و افرادی که در این رشته ها دکترا گرفتن که میتونن وزیر باشن. این بحث که حتما یک پزشک رو بذاریم وزیر باشه تا حالا جواب نداده و جواب نخواهد داد
پزشکی که وزیر باشه قطعا طرف پزشکان رو میگیره و محاله بیاد طرف مردم رو بگیره کسی اونجا رو باید اداره کنه که بی طرف باشه نه اینکه خود طرف بیاد برای خودش تعرفه تعیین کنه و ناظر و بازرس و...هم فقط خودش باشه
این بحثها در حد جوک هست که باید حتما وزیر پزشک باشه مگه میخاد حراحی کنه یا نسخه بنویسه؟
تمام این مقاومتها به دلیل اینه که دوستان مناقع خود را در خطر می بینند هر پیشنهادی مردم میدن رو یه اما و اگر براش میارن شما چرا میترسین وقتی این مباحث مطرح میشه؟ اگر باکی تون نیست چرا جبهه میگیرید؟ (3804323) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۲۰:۳۹:۳۸
به نیروهایی که وزارت بهداشت تربیت کنن نمیشه اعتماد کرد میرن ساخت و پاخت میکنن مدیریت باید توسط وزارت علوم تدریس بشه و تربیت کنه برای این جور مواقع

من کامنتها رو که میخونم میبینم که پزشکان علاوه بر اینکه در جامعه با هزار کلک از مالیات دادن فرار میکنن در کامنتها هم از هر مغالطه ای برای پیش برد بحث استفاده میکنن تا این درمدهای نامشروع را توجیه کرده و داستان را ادامه دهند
این اقای صفدر حسینی دکترا داشت از کانادا مردم گفتن چنین مدیری با این درامد نمیخواهیم حالا تو هم هر قدر که درس خونده باشی اولا که از اموزش رایگان ایران استفاده کردی ثانیا حق اینکه درس خوندنت رو بهانه کنی برا دریافت بالا نداری اگر مردم ما و اراده اونها برای راه انداختن دانشگاه و توسعه ظرفیت نبود شما الان کجا بودی؟ امریکا میدونی 4 سال اول هزینه تحصیل در پزشکی چنده؟ اروپا میدونی سیستمش چجوریه؟ میدونی اگر میخواستی حتی به اروپا هم بری با شهریه رایگان حتی پول اقامتت رو هم نداشتی؟ این بساط چیه راه انداختین؟ کنکور دادی که کنکور دادی مهندسهای شریف و تهران و شیراز هم کنکور دادن باید گردنه گیری کنن؟ (3804276) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۸:۲۵:۲۴
مشکل نظام سلامت در این کشور این است که وزیرش سلامتش خودش پزشکه اونم از پزشکانی که چند مرکز بسیار بزرگ تخصصی داره، معاونشان همین طور، مدیرانش همین طور.
اینها در وزارتخانه هستند که منافع خود و همکارانشان را تأمین کنند. (3804053) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۸:۲۹:۱۷
جناب حریرچی در کجای دنیا یک پزشک چند میلیون دلار درامد داره، تازه از این چندمیلیون دلار هم هیچ مبلغی بابتش مالیات نمی ده، تازه یک خانم را به عنوان منشی استخدام می کنی و ماهی پانصد هزار تومان بهش میده، هر چند تا دلش بخواد مریض میبینه، هر چندتا دلش بخواد عمل میکنه، اگر جان کسی را هم گرفت تازه همکارش در نظام پزشکی ماجرا را ماست مالی می کنه. تازه این آقای پزشک معلم خودش و بچه اش ماهی یک میلیون پانصدهزار تومان حقوق میگیره. (3804069) (alef-11)
 
سینا
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۸:۳۰:۲۶
فعلا کشو ر بین پزشکان و مدیران و دولتمردان تقسیم شده بقیه هم هیچ حقی ندارن هرچی پول است بین خودشون تقسیم میشه اگر کسی هم اعتراض کنه همچین سرو صدایی راه میندازن که ما بیشترحق داریم کسی حق اعتراض نداره (3804076) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۹:۲۷:۱۲
خوب چرا باید تعرفه بخش خصچصی اینقدر ناعادلانه بالا باشه. مگه تعیین این تعرفه ها با کیه؟ البته وقتی خود وزیر و مدیران وزارت بهداشت خودشون سهامدار بیمارستان های خصوصی هستن معلومه تعرفه ها رو اینطوری تنظیم می کنن. (3804187) (alef-3)
 
علیرضا
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۹:۳۷:۲۱
تنها راه تو این وضعیت خجالت آور شکستن امتیاز پزشکان و انتخاب یک غیر پزشک به عنوان وزیر بهداشت است. (3804198) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۲۰:۰۲:۰۱
انحصار و نظام پزشک سالار در کشور حاکم شده است الان پروانه داروخانه به مبالغ کلانی خرید و فروش میشود و صدایی از مسئولان وزارت شنیده نمیشود چرا اینگونه است برای هر چیزی دلیلی میاورند یک روز حق فنی روز دیگر نامی دیگر بر روی ان میگذارند روزی اصلاحات باید انجام شود عصر ارتباطات به دوره انحصار خاتمه خواهد . (3804222) (alef-11)
 
عباس
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۲۰:۰۸:۲۷
قبل از طرح تحول تعرفه خصوصی منطقی بود در طرح تحول دو تا سه برابرتعرفه افزایش یافت واین افزایش شامل بخش خصوصی نیز شدوالان هزینه درمان در بخش خصوصی خیلی زیاد شده وباید ضریب کا چهل هزار تومان به عدد ده هزار تومان برگردد (3804231) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۲۰:۵۰:۵۴
نظام پزشکی در روسیه
دولت با ایجاد بزرکترین بیمارستاتهای دولتی با بهترین پزشکان یعنی شما در نظر بگیر توی شهر مسکو با حدود۲۰میلیون جمعیت به طور کامل در سه شیفت به مردم خدمات مزدن و درآمد حاصل از وززت و عمل مستقیم وارد جیب دولت میشه لی پزشکان حقوق ماهیانه دریافت میکنن به همراه درصدی از کاریایی که اونم نه زیاد
همین پزشکانی که الان توی ایران ماهیانه ۳۰۰الی۴۰۰میلیون درامد دارن اگه وارد هر کشوری دیگه بشن حدود ۵الی۷هزار دلار درآمد دارن
وزارت بهداشت دوست نداره رقابت زیاد باشه و منافع آقایون در خطر باشه وگرنه مثل کشورهای دیگه اجازه بدن شرکت های خارجی هم وارد درمان شوند و بتونن از متخصصین خودشون استفاده کنن (3804287) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۲۱:۰۰:۵۲
پزشکان باسواد کشورهای پیشرفته با حقوق نصف این دکترهای بیسوادکشورمان حاضرن اینجاکارکنن (3804297) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۲۱:۰۶:۴۸
اختلاف درامد دراین وزارتخانه تا300برابر کادر میرسد. (3804305) (alef-3)
 
Malaysia
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۲۱:۱۷:۲۰
اولا جدا سازی آموزش پزشکی از وزارت علوم کار بسیار غلط و نا شناخته ای در دنیا بود که به سیستم آموزشی ایران تحمیل شده است. ثانیا در کشورهای آمریکا، انگلیس، ژاپن و مالزی که من دیده ام اختلافی بین پزشک و غیر پزشک تحصیل کرده یا وجود ندارد و یا جزئی است و باور نمی کنم جایی در دنیا این اختلاف درآمدی که بین پزشک و غیر پرشک در ایران هست وجود داشته باشد. ثالثا سطح تحصیلات پزشکان غالبا در حد لیسانس و فوق لیسانس شناخته می شود که در ایران خود را بالاتر فوق دکترا تصور می کنند. رابعا اگر ایران نگاه به نا حق و تبعیض به پزشکان نداشته باشد، اکثریت قریب به اتفاق آنها در هیچ جای دنیا جتی کشورهای جهان سوم جایی ندارند و کاری گیرشان نمی آید. خامسا شرایط ویژه ایران و فقر گسترده ایجاب می کند که بیمه در ایران تقویت و همگانی شود و رابطه پولی بین پزشک و بیمار بکلی قطع گردد. البته چون تصمیم گیرندگان خود پزشک هستند، غیر ممکن به نظر می رسد ولی به نهادهای انقلابی پیشنهاد می شود که دوره حساب شده و موثر فوق دیپلم پزشکی راه اندازی کنند و فارغ التحصیان را به اقصا نقاط محروم اعزام دارند. خواهید دید بدون ادعا بهتر از بسیاری از پزشکان فعلی به امر درمان می پردازند. (3804321) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۱:۱۲:۵۹
"اولا جدا سازی آموزش پزشکی از وزارت علوم کار بسیار غلط و نا شناخته ای در دنیا بود که به سیستم آموزشی ایران تحمیل شده است."

کاش رشته های مهندسی رو هم میدادن به وزارت صنعت که الان اینقدر بیکار نداشتیم. وزارت علومچه گلی به سر مملکت زده؟ (3805611) (alef-3)
 
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۲۲:۲۳:۰۳
اقا این برن اامان اورپا مثل قدیما پزشکان هندی بیان ایران (3804458) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۰۰:۵۰:۳۰
اینقدر تعرفه پزشکان رو بالا بردند که با چند ساعت به سقف حقوق چند ده میلیونی خواهند رسید و اونوقت این پزشکان عشق خدمت دیگه کار نمی کنند . این توجیه جناب آقای دکتر است برای حقوق های بالای پزشکان .خوب برادر من کافی است تعرفه های درآمدی پزشکان رو معقول و منطقی کنید اونوقت مشکلتون برای کارکردن پزشکان حل میشه. (3804792) (alef-11)
 
مسعود
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۰۱:۰۲:۵۰
من معلم هستم.به خدا قسم از الان به بعد از کارم میدوزدم به درک که نسل اینده به اندازه کم کاری من منحرف میشه. من توی کلاس با مدرک فوق لیسانس گچ بخورم وو ماهی۱/۵بگیرم و برای امنیت و فرهنگ این زیاده خواهان جون بکنم. هرگز هرگز (3804813) (alef-3)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۰۱:۱۶:۱۴
مشکل اصلی ضعف یا اصلا نبود سیستم بیمه ای قدرتمند نشات میگیرد وقتی سیستم بیمه درمانی قدرتمند و در عین حال پاسخگو باشد مشکلی از بابت خدمت پزشک متخصص در بیمارستان دولتی یا خصوصی وجود ندارد هر جا خدمت کند بر اساس ضواط درامد خود را دارد این بازار سو استفاده ها هم بسته میشود و قدرت تصمیم گیری هم از متخصصان لا ابالی و تمامیت خواه گرفته میشود (3804830) (alef-11)
 
سیدامیر
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۰۱:۱۷:۲۹
سلام
فکر میکنم تا وقتی که متولیان، ناظران، بازرسان و همه چی این بزرگواران، پزشک باشه به هیچ جایی نخواهیم رسید و وضع همین وضع هست!!!!!!
بیچاره مهندسین، معلمها، کارگرها و .... (3804831) (alef-3)
 
امين
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۰۲:۰۶:۳۷
اين مردم ما حسادت داره آتيششون مى زنه، مى خواستيد شما هم پزشك بشيد ك درآمد خوب داشته باشيد. (3804914) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۰۲:۳۵:۵۹
من که مواظب خورد و خوراک و سبک زندگی ام هستم و شکر خدا تا بحال محتاح دکتر و بیمارستان نشده ام. سعی کنید کمتر به این دکتر های تاچر مآب مراحعه کنید تا رو شون کم شه بلکه برن مثل دکتر های خارج آدم بشن (3804946) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۰۹:۰۹:۲۵
اگر ضابطه باشد همه چيز حل ميشود (3805340) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۰۹:۵۲:۳۵
روزگاری بود که لقب دکتر فقط مخصوص پزشکان بود و بقیه مشاغل با دیپلم و زیر آن جذب کار می شدند. اما الان متخصصان در همه رشته ها سالها وقت و عمر خود را تلف می کنند تا به مرحله اشتغال و بهره وری برسند. اگر حقوق یک هیئت علمی ماهی چهار میلیون تومان است حقوق یک پزشک متخصص (و نه عمومی) هم باید در همین حدود و یا کمی بیشتر باشد. بقیه اش واقعا از روی بی قانونی و بی نظمی است. (3805427) (alef-11)
 
یک شهروند
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۰۹:۵۸:۰۸
آقای معاون محترم! مقایسه با تایلند نفرمایید. به کشورهای پیشرفته نگاه کنید.
بنده استاد یکی از بهترین دانشگاههای کشور در رشته ای که رتبه های بالاتر از پزشکی می خواد. چند سال هم در خارج از کشور زندگی کردم. ( این رو گفتم که بعضی دوستان جواب ندهند شما عقده دارید یا بی اطلاع هستید). بطور خلاصه عرض کنم عملکرد بسیاری از متخصصین و فوق تخصص های کشور بسیار اسف بار، غیراخلاقی و غیر انسانی است. ویزیت یک متخصص برای حدود 20 دقیقه ویزیت تعیین می شود در حالیکه متوسط وقت و دقت وزیت حدود 2 تا 3 دقیقه است. پزشک موظف است بیمار را خصوصی ویزیت در حالیکه بسیاری از پزشکان چند نفر را با هم وارد مطب می کنند که چند ثانیه برای ورود و خروج تلف نشود!! نوبت دهی بی معنی است و مردم ساعت ها در اتاق انتظار باید بنشینند چون از دید ایشان وقت مردم ارزشی ندارد.
جناب آقای معاون چرا سقف برای تعداد ویزیت متخصصین در یک شبانه روز تعیین نمی کنید. این الگو صحیحی است که در بسیاری از کشورهای پیشرفته اجرا می شود و جواب هم می دهد. اگر نیروی متخصص کم دارید این همه جوان توانا و با استعداد، متحصص تربیت کنید. برای مناطق محروم امتیازات ویژه و قانونی و شفاف بدهید.
من به مطب متخصصانی مراجعه کردم که در یک بعدازظهر تا شب بیش از 150 نفر بیمار را معاینه می کنند!!! این بیماران انسان هستند. مغز آن آقای یا خانم متخصص! که 150 نفر را در چند ساعت معاینه کرده چطور می تواند در سطح تخصصی درست تشخیص دهد. خسته نمی شود. متخصصی که تا 2 صبح در مطب ویزیت می کند و بعد 7 صبح در اتاق عمل جراحی می کند دچار خطا و کم دقتی می شود. یا واقعا آن کاری را که می کند ساده و غیر تخصصی است. به این دلایل عرض کردم رفتار بسیار از متخصصین کشور غیر اخلاقی و غیر انسانی است.
شراکت برخی از آنها با واردکنندگان دارو زمینه ساز فساد و رانت دیگری است که نتیجه اش مصرف بی رویه دارو است. (3805439) (alef-11)
 
Spain
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۰:۰۹:۵۰
آموزش پزشکی باید از وزارت بهداشت منفک و مثل قبل سیاستگذاری و آموزش به وزارت آموزش عالی واگذار شود ، مطمئن باشید مشکلات حل می شود ، هر چند زمان زیادی از دست رفته (3805474) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۰:۳۰:۴۰
قائم مقام محترم از اینکه می فرمایید در 8 رشته وضعیت بحرانی و کمبود متخصص دارید و ریشه مشکلات را این موضوع می دانید و اتفاقا"ریشه مشکلات نیز همین است چرا در سال های گذشته اقدام به افزایش ظرفیت نکردید و بلکه با انواع رانت ها و لابی ها ظرفیت ها را کم کردید .مگر وزارت خانه شما عنوان آموزش پزشکی را یدک نمی کشد؟!!! چرا ظرفیت برخی رشته ها در سال به 10 نفر هم نمی رسد .؟!! پاسخ آن کاملا"روشن است ایجاد کمبود و جلوگیری از افزایش ظرفیت برای حفظ بازار کار . خوب اگر صادقانه صحبت میکنید باافزایش ظرفیت دوره های تخصصی و فوق تخصصی به ویژه در رشته های جراحی نشان دهید که صادق هستید و دنبال اصلاح امور (3805528) (alef-11)
 
کارمند د ع پ زنجان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۰:۴۵:۴۱
ما چند سال پیش توی دانشگاهمان یک رییس دانشگاهی داشتیم بنام دکتر م خ که متخصص قلب بود.ایشان مدیریتی در دانشگاه به اجرا گذاشته بودند که همه پزشکان و پرستاران و کارمندان ازش حساب میبردند و به همین خاطر در دانشگاه و بیمارستانها و دانشکده ها نظمی حاکم بود مثل پادگان.ایشان هر کسی را که در کارش کوتاهی میکرد برخورد میکرد.ایشان چند نفر از متخصصان را که در مورد بیماران کوتاهی و قصور عمدی کرده بودند اخراج کرده بود.به همین خاطر همگی از ایشان میترسیدند و همه کارمندان و پزشکان از ترس ایشان کار میکردند. ولی از زمانی که دولت عوض شد و یک رییس دانشگاه جدیدی آمد که خیلی محافظه کار و بی وجدان بود.اوضاع دانشگاه بهم ریخت .بی نظمی همه جا را فرا گرفت.ایشان با کسانی که در کارشان قصور و خطایی داشتند هیچ برخوردی نمیکرد به همین جهت خیلی از پزشکان و پرستاران در برخورد با بیماران کوتاهی میکردند و عل رغم گزارش موضوع به رییس دانشگاه ایشان میگفتند که صدایش را در نیاورید چون نمیخواستند که در دانشگاه صدای اعتراضی بلند شده و مدیریت ایشان زیر سوال رود.ایشان پس از هشت سال مدیریتشان دانشگاه را به ویرانه ای تبدیل کردند.ذکر این نکته هم ضروری است که روسای دانشگاههای علوم پزشکی هر ماه معدل کارانه یک متخصص یا فوق تخصص را که حدود 100 میلیون را دریافت میکرد ودر طول این مدت برای خود رتبه دانشیاری را اخذ کرد و بار خود را بست و رفت.در طول این مدت آمار مرگ و میر در کمیته مرگ و میر بیمارستانی بالا رفت .متاسفانه بدلیل کوتاهی نهادهای نظارتی در وزارت بهداشت ایشان هیچ بازخواست نشدند و بار خود را بستند و رفتند.به نظرمن اگر نهادهای نظارتی و امنیتی اطلاعاتی همچون سازمان بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات و وزارت اطلاعات و حراستهای ادارات به وظیفه خود درست عمل کنند ما شاهد این همه فساد و تخلف و تخطی از قانون و پایمال شدن حقوق مردم و بیت المال نخواهیم بود. (3805564) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۱:۲۰:۴۷
اقای محترم حرفهای شما در تضاد با منافع کشور و مردم است بیشتر منافع شخصی خودتان است (3805623) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۳:۴۷:۲۳
برای اکثر کشور ها بخصوص آمریکا و اروپا قانون است که پزشک عمومی در روز فقط می تواند 8 بیمار و متخصص فقط 6 بیمار را ویزیت کند ولی در ایران هر لحظه درو میز پزشک شش نفر ایستاده اند و در ایران است که حقوق بیمار رعایت نمیشود از لحاظ در امدی نیز تفاوت پزشک با دیگران حتی در عربستان فقط 20 درصد است ولی در کشور ما هم مشکل فرهنگی داریم هم مشکل قانونی شدید که پزشکان هم خودشان قانون می نویسند خود اجرا میکنند خود نظارت میکنند خود رای میدهند با یک نظام پزشکی که خودشان درست کرده اند هیج جای دنیا اینگونه نیست
من خودم در وزارت بهداشت کار میکنم و درد مردم را لمس میکنم (3805967) (alef-11)
 
بشیر محمدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۵:۴۵:۳۱
ما همگی دجار افراط و تفریط هستیم هر کس باید بر اساس ضوابط قانونی دریافت داشته باشد اگر یک لحظه فکر کنیم مخارج این افراط ها را باید از جیب خودمان پرداخت کنیم ان موقع اظهار نظر درست خواهیم کرد حقیقت این است که جذابیت رشته پزشکی به خاطر درامد بالای ان است منتها با قبول مسئولیت .به نظر من ارزش مقطع دکتری در همه مقاطع باید یکسان ولی حق فنی انها باید تفاوت داشته باشد. متاسفانه پزشکان سر گردنه ایستاده اند (3806259) (alef-13)
 
سلمان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۶:۱۲:۲۴
بخدا درامد دندون پزشکا و داروسازا خیلی بیشتر از بقیه پزشکاس (3806303) (alef-13)
 
پرستار
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۶:۱۹:۱۳
درامد پزشک عمومی ماهی 2 تومن، متخصص ماهی 7تا10 تومن
دندانپزشک ماهی 30 تا 50 تومن و داروساز ماهی حداقل 50 تومن
لطفا با آگاهی و اطلاع صحیح صحبت کنید (3806316) (alef-13)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۶:۲۱:۱۹
مگر بقیه تحصیل کرده ها با پول خودشون درس خوندند که پزشکان را متهم به تحصیل رایگان میکنید.شماهایی که تحصیل رایگان در رشته غیر پزشکی داشته اید و در قبال ان هم طرحی ندارید و الان هم بعنوان یک فرد بیکار پشت کامپیوتر نشسته اید و غیرکارشناسانه صحبن میکنید حق اظهار نظر در مورد پزشکان و پرستاران ندارید.الف لطفا منتشر کن. (3806323) (alef-13)
 
دکتر م.ب
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۸:۰۷:۲۶
باسلام.
من خودم پزشک عمومی فارغ التحصیل با معدل خوب از دانشگاه دولتی بدون هیچ سهمیه ای و رتبه کنکور 307هستم و همه مدارک هم موجود. الان شانزده سال سابقه کاردارم. بخاطر مشکلات مالی و فوت مرحوم پدرم در سالهای تحصیل از همون زمان دانشجویی مسه خیلی از افراد این مملکت کار کردم. بعد از سربازی برای بدست آوردن حداقل ها ی مادی چند سالی کار کزدم و وقتی که با وجود شیفت های سنگین اورژانس یک سال تصمیم به امتحان تخصص گرفتم همون سال جریان تقلب و سوال فروشی و...بود که گویا مدتها رویه بود و حق خیلیا ضایع و انگیزه حداقل من یکی برای ادامه تحصیل ازلین رفت. خلاصه در آزمون تامین اجتماعی هم که رسما پارتی ملاک بود و دست ما کوتاه و خرما بر نخیل. حدود یک دهه در اورژانس دولتی بدون استخدام کار کردم اون روزها خبری ازین پرداختها نبود و هیچ وقت دریافتی بالای یک ملیون که معادل حدود سه تا چهار ملیون امروز هست نداشتم. وقتی زمان احمدی نژاد قصه استخدام شرکتی ها و...پیش اومد و اونجا هم فقط شعار بود قید کار دولتی را زدم و به بخش خصوصی اومدم.
نهایتا با شرایط امتیاز و بودجه به روستای حاشیه شهر رعتم و مطب زدم اونجا باید با بخش دولتی و...رقابت میکردم و همیشه کمتر از تعرفه مصوب کار کردم این بخش هیچ منتی بر سر مردم نداره چون واقعا اون بخش حاشیه توان پرداخت همون نرخ مصوب ویزیت را هم ندارند. خلاصه با لزرگ شدن بچه ها و افزایش مخارج تصمیم گرفتم در نوبت صبح که به روستا نمیرم در شهر که امتیازش را دارم و منعی نیست مطب بزنم چون جمعیت اون روستا حدود 700نفره و با وجود بهداری کشش کار بیشتر ندارد و مریص محدوده. عزیزان انحصار طلب نظام پزشکی که خودشون کارمند هستند و از ده جا بعناوین مختلف مسه احداث درمانگاه و تدریس و بیمارستان خصوصی و دولتی و نظام پزشکی و شرکت بهداشتی درمانی ومطب وترک اعتیاد و..دریافتی دارند. قانونی وضع کردند که من نتوانم در حالی که هیچ جا استخدام نیستم. اجازه نداشته باشم نوبت صبح که وقت آزادم هست مطب دومی در مکان دیگر شهری یا روستایی در همون شهر یا حومه اش بزنم.

قبل از این قصه کارانه های وزیر جدید خیلی از متخصثین خواب این پولهای نجومی را هم نمیدیدند. اگر قبلا دو درصد متخصصین جراح و رشته های خاص از بحث زیر میزی با ترس و لرز درامد نجومی داشتند وزیر با بودجه عمومی این درامد را برای تمام هیات علمی ها با کارکرد رزیدنت ها و اغلب متخصصین شاغل در مراکز دولتی تامین کرد.
قبل این طرح تحول یه متخصص بیهوشی خواب درامد ده تا بیست ملیونی نمیدید ولی الان براحتی میانگین صد تا صد و پنجاه میگیرند.

ازهمه بدتر و فاجعه تر خود آقای هاشمی پوپولیست با سرمایه بقول خودش هزازملیاردی هست. یه تحقیق درمورد بیمارستان نور بکنید بدنیس.

بامید سلامتی هم وطنان عزیر (3806482) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۲۳:۳۰:۵۱
پس به سربازان و درجه داران کارانه ۱۰۰میلیونی بدهید که بعد از این توجیه عجیب امنیت مرزها و داخل از بین میرود،خدا را شکر که فرماندهان نیروهای نظامی و انتظامی چنین طرز فکری ندارند،به معلمان و اسنادان ۱۰۰میلیون کارانه بدهید والا به هیچ کس درس ارائه نمیدهند پس در آینده دکتر نخواهیم داشت،به کارگران زحمت کش شهرداری ۱۰۰میلیون کارانه بدهید والا زباله ها ظرف یک هفته باعث نابودی شهرها و نسل انسانها میشوند،به کارگران و مهندسان ساختمان سازی،پل سازی و ...پاداش بدهید والا ساختمانها با ۳ریشتر زلزله با خاک یکسان میشوند....ینی واقعا این یک توجیه قانع کننده هست؟؟؟؟؟ (3806969) (alef-11)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۱۶ ۰۷:۳۴:۲۴
بیشتر حرص بخوریدد (3807273) (alef-13)
 
نا شناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۶ ۰۸:۱۶:۰۹
اقايان خانمها .اينقدر حرص نخوريد.دقت كرديد اگر دو گروه دست از كار بكشند بوي گند تمام شهر و ديارتون رو بر ميداره يكي پرسنل شريف و زحمتكش شهرداري و يكي پزشكان عزيز به خاطر بوي گند مرده ها .پس الكي اينقدر حرص نخوريد پزشكها در هر جامعه اي واز زمهن بقراط سقراط تا سينوهه وابن سينا تا الان و تا اينده ها عزيز بوده هستند وخواهند بود پس پا تو كفش پزشكها نكنيد چون فقط خودتون رو خسته ميكنيد. (3807292) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۶ ۱۶:۰۸:۱۳
چه متکبر و از خود راضی؟؟!!!
متاسفم برای جامعه ای که شما پزشکش باشی. (3807886) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۱۶ ۱۴:۰۴:۵۴
بابا در امد دندون پزشكا و داروسازا ك خيلي بيشتر از پزشكاس،، چرا گير دادين ب پزشكا (3807755) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۷ ۱۷:۴۳:۳۹
اگراین وزیر نمیتواندکاردرست انجام دهدشغلش رارهاکندپزشکان به مردم خیانت میکنند (3809362) (alef-13)
 
علی
Canada
۱۳۹۵-۰۴-۱۸ ۱۵:۰۵:۵۰
مثل اینکه متاسفانه بیشتر کامنت گذاران محترم تو این صفحه درآمدهای کمتر از یکی دو میلیون دارند که اینگونه از درآمد های پزشکان با تعجب سخن میگویند.اونهایی که درآمد های بالی سی چهل میلیون دارند احتمالا این صفحه رو اصلا نمیخونن.
درآمد ماهیانه سی الی چهل میلیون در قشر بالاتر از طبقه متوسط یک چیز عادی هست.
مثلا ساختمان سازهای متوسط براحتی ماهیانه این مبلغ رو در میارن در حالی که کارگر ساده همون ساختمون رو میسازه با کمتر از ماهی یک میلیون.
یک مغازه متوسط مثلا پنجاه متری هم غالبا درآمدی در همین حد داره. یا خیلی از مشاغل دیگه مثل آرایشگاه زنانه و کلینیک های زیبایی یا آژانس های اتومبیل کرایه و کارواش ها و ....
شاید بعضی دوستان بگن خب اونها سرمایه هم تو کار گذاشتن.
در جواب این دوستان باید بگم رشته پزشکی استثنائا از رشته هایی هست که علاوه بر تحصیل باید تمام وقت در بیمارستان با عنوان استاجر و انترن و رزیدنت مشغول کار باشن و از یک هفته تا برای بعضی تخصص ها بیست شب هم باید کشیک بدن.
حالا در نظر بگیرید برای یک متخصص که سیزده چهارده سال از عمرش رو تقریبا رایگان کار کرده در حالی که اگر همون کار رو با همون زحمت تو مشاغل دیگه انجام بدی با اضافه کاریش ماهی بالای دو الی سه میلیون میشه.
حالا یک نفر که تقریبا باهوش باشه با پونزده سال پس انداز ماهی دو سه میلیون چه کارهایی میتونه بکنه؟
چون اون دانشجوی پزشکی هزینه های زندگیش رو غالبا از خانواده اش تامین میکنه منصفانه است که فکر کنیم این ماهی دو سه میلیون کامل باید محاسبه بشه.
با یه حساب سر انگشتی با احتساب سود مرکب یا سرمایه گذاریهای که اون فرد میتونه انجام بده به احتمال قریب به یقین هزینه فرصت این سیزده چهارده سال کار بدون حقوق بالای یک میلیارد خواهد بود که این هم سرمایه ای است که یک پزشک دارد.
فراموش نکنیم که سایر رشته ها از نظر کار کردن برای سیستم حین درس خواندن با پزشکی فرق دارن و مقایسه یک دکتری رشته دیگر با یک پزشک قیاسی مع الفارق است. (3810811) (alef-11)
 
علی
Canada
۱۳۹۵-۰۴-۱۸ ۱۵:۱۵:۳۰
از طرف دیگه تعین سقف درآمد برای هر شغلی کارایی رو پایین میاره.
مثلا فرض کنید تو شهر شما سه تا آرایشگر هست که کار آقای ایکس از همه بهتره و سی درصد هم از دو تای دیگه گرونتر حساب میکنه ولی با این همه از صبح تا شب هم داره یه بند کار میکنه ولی دو تای دیگه حسابی سرشون خلوت هست.
حالا اگر برای این آرایشگرها سقف درآمد بگذارید اون آرایشگر ایکس چه بسا فقط در حد استاندارد کار کنه مثلا روزی هشت ساعت و خیلی ها مجبور میشن برن سراغ اون دو تا آرایشگر دیگه و شما هم با شلاق که نمیتونید آرایشگر اول رو مجبور کنید روزی شونزده ساعت کار کنه و اون مایله همون هشت ساعت رو کار کنه.
از لحاظ اقتصادی این یعنی کارایی سیستم پایین اومده و افرادی که حاضر بودن حتی پول بیشتر به آقای ایکس بدن مطلوبیتشون کاهش پیدا میکنه.
در مورد پزشک ها هم همینه
ایجاد سقف درآمد باعث میشه پزشک های حاذق کمتر کار کنن و نهایتا در حد موظفیشون کار کنن و این جا کسی که ضرر خواهد کرد بیمارانی هستن که با وجود تمایل مجبورن برن پیش پزشک های معمولی تر و حتی ضعیف.
الان اون پزشک هایی که درآمد های بالای بیست میلیون دارند غالبا همون پزشکهای حاذق یا معروف هستند که خیلی هاشون از هفت صبح تا سه بعد از ظهر به عنوان هیات علمی تو بیمارستان های آموزشی کار میکنن و بعد از اون هم تا نیمه های شب تو مطب. (3810846) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.