نظر منتشر شده
۱۹
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 499292
علت تردید وزیر بهداشت برای حضور در کابینه
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۷:۰۷
وزیر بهداشت، یکی از علل تردید برای حضور در دولت دوازدهم را عملکرد نامناسب شرکای وزارت بهداشت بیان کرد و گفت: اگر شرکای وزارت بهداشت خوب عمل نکنند ما هم برای ادامه فعالیت دچار مشکل می شویم.

به گزارش مهر، دکتر سید حسن هاشمی در جلسه با هیات مدیره جدید انجمن پزشکان عمومی با اشاره به اینکه مشکلات در کشور زیاد است، افزود: شرایط فعلی کشور بر کسی پوشیده نیست و در وضعیت مطلوب به سر نمی بریم، بنابراین اگر نخبگان کشور درک مشترکی از این موضوع داشته باشند می توان امیدوار بود که مشکلات برطرف شود.

وی بر ضرورت تلاش برای حل مشکلات کشور با عقل، درایت و منطق تاکید کرد و گفت: باید بزرگان کشور مراقب رفتار و اعمالشان باشند چرا که طبیعی است رفتار آنها در رفتار ما تاثیرگذار باشد.پ

هاشمی افزود: اگر همه بدانیم که سوار بر یک کشتی هستیم و اگر به آن آسیبی وارد شود به همه افراد درون کشتی آسیب وارد می شود تلاش می کنیم که مشکلی ایجاد نکنیم.

وی با تاکید بر اینکه مهمترین مشکل کشور در حوزه اقتصادی است، گفت: علی رغم همه تلاش ها در این حوزه متاسفانه ناکارآمدی هایی هم وجود داشت و امیدواریم دولت دوازدهم نیز بتواند راهکاری جدید برای حل مشکلات در این حوزه داشته باشد، چرا که نمی شود دولت تلاش کند اما بخشی از ارکان حاکمیت نیز کمک و همکاری لازم را در راستای حل مشکلات نداشته باشد.

هاشمی افزود: از آنجا که ما تابعی از یک متغیر واقعی هستیم، بنابر این اگر به طور مثال سازمان برنامه و بودجه، بیمه ها و وزارت اقتصاد درست تصمیم بگیرند ما هم میتوانیم در مدیریتمان موفق باشیم و اگر خوب عمل نکنند ما هم نمیتوانیم درست عمل کنیم.

وی یکی از علل تردید خود برای حضور در دولت دوازدهم را عملکرد نامناسب شرکای وزارت بهداشت بیان کرد و گفت: اگر شرکای وزارت بهداشت خوب عمل نکنند ما هم برای ادامه فعالیت دچار مشکل می شویم.

هاشمی با اشاره به طرح تحول سلامت، گفت: این طرح با تصویب دولت آغاز شد و مورد اقبال مردم قرار گرفت که البته با چالش هایی هم از جمله در بخش اعتبارات مواجه شد.

وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه شروع طرح تحول سلامت بر مبنای اعتباری بود که دولت برای آن مشخص کرده بود، افزود: حرف ما این است که همان اعتباری که برای این طرح در ابتدا از سوی دولت دیده شد پرداخت شود تا بتوانیم با قوت آن را ادامه دهیم.

هاشمی با بیان اینکه در ابتدا قرار بود جمعیت بدون پوشش بیمه، به صورت تدریجی بیمه شوند، تاکید کرد: باید سرانه لازم برای بیمه شدن این تعداد دیده می شد چرا که اگر سفره ای پهن می شود باید مخلفات لازم آن هم دیده شود.

وزیر بهداشت افزود: از تامین اجتماعی درخواست کردیم که نه بیست و هفتم حق بیمه درمان را به این بخش اختصاص دهند که البته این امر محقق نشد و در حال حاضر مطالبه ما چیزی غیر از این نیست.

وی بر لزوم پایداری منابع در حوزه سلامت تاکید کرد و افزود: متاسفانه بنده در طی این چهار سال به دنبال اعتباراتی که در ابتدا برای حوزه سلامت قولش را داده بودند، بوده ام

وزیر بهداشت افزود: چندپارچه بودن یک مسئولیت مشکل ایجاد می کند.

رفتارهایی که در شان جامعه پزشکی نیست را نهادینه نکنیم

هاشمی بر لزوم برخورد منطقی از سوی انجمن های گروه علوم پزشکی تاکید کرد و افزود: باید تلاش کنیم تا رفتارهایی که در شان جامعه پزشکی نیست نهادینه نشود. حضور گروه پزشکی معترض در جلوی مجلس شورای اسلامی و یا ایجاد فضایی نامناسب در فضای مجازی مناسب این قشر نیست و متاسفانه از سوی برخی از رشته های تخصصی و رشته های پیراپزشکی شاهد بودیم.

وزیر بهداشت با اشاره به وجود اشتباهاتی در تعاملات در طی ۴ سال گذشته، گفت: اگر اشتباهی از سوی ما صورت گرفت بدون قصد و غرض بوده و ما باید گوشمان نسبت به برخی از اعتراضات باز باشد.

هاشمی افزود: باید تدبیر داشته باشیم تا در این حوزه کمتر آسیب ببینیم. ضرورت بهره گیری از نظرات پزشکان عمومی در بخشهای مختلف

وی ضمن اشاره به پیشرفت خوب طب عمومی، افزود: بهتر است در بخش های مختلف از نظرات پزشکان عمومی استفاده شود، چرا که سنگ بنای ما، طب عمومی است و اگر طب عمومی تقویت نشود خسارت به سلامت مردم وارد می شود و باید فارغ التحصیلان طب عمومی هم تراز با سیاست های کلان نظام سلامت باشند.

هاشمی بر لزوم استفاده از پزشکان عمومی در تدوین برنامه های آموزشی تاکید کرد و گفت: داشتن یک منبع برای طب عمومی ایده خوبی است و سوق دادن افراد به سمت طب عمومی خوب است چرا که دادن فعالیت ها به این نیروها، صرفه جویی در هزینه هاست.

وی با تاکید بر اینکه سازمان نظام پزشکی باید تعارفات و نظام سنتی را کنار بگذارد، افزود: این سازمان می تواند مداخلات بین رشته ای و حرفه ای را برطرف کند و انجمن های پزشکی را ساماندهی کند.

وزیر بهداشت بر لزوم شکل گیری نظام ارجاع تاکید کرد و افزود: بخشی از نظام ارجاع، پزشک خانواده و بخشی دیگر پزشکی خانواده و اصلاح شاخص های آن است و در این بخش باید پیشگیری و بهداشت مورد توجه باشد.

هاشمی افزود: اگر حوزه بهداشت و پیشگیری با محوریت پزشک خانواده باشد بهتر اجرا می شود و این افراد باید در مراکز مراقب سلامت حضور موثر داشته باشند.

وزیر بهداشت بر لزوم تشکیل ستاد پزشک خانواده تاکید کرد و گفت: باید مدیریت این حوزه با معاونت بهداشت باشد و باید در این ستاد پزشکان عمومی حضور داشته باشند.

پزشکان عمومی و پرستاران هم باید برای مدیریت بیمارستان بکار گرفته شوند

هاشمی همچنین با بیان اینکه پزشکان عمومی و پرستاران هم باید برای مدیریت بیمارستان بکار گرفته شوند، افزود: باید بیمارستان ها به صورت واحدهای عملیاتی و اقتصادی مستقل اداره شوند.

وزیر بهداشت خطاب به اعضای هیات مدیره انجمن پزشکان عمومی، از آنان خواست، تا چنانچه پزشکی عمومی می تواند کار مدیریتی کلان انجام دهد معرفی کنند.

هاشمی در پایان ابراز امیدواری کرد تا در دولت دوازدهم شاهد اتفاقات بهتری در حوزه سلامت باشیم.
۱۳۹۶/۰۵/۲۹ ۲۰:۰۸
 
۱۳۹۶/۰۵/۲۵ ۱۵:۴۵
 
۱۳۹۶/۰۵/۲۵ ۱۵:۳۷
 
۱۳۹۶/۰۵/۲۳ ۱۰:۰۷
 
۱۳۹۶/۰۵/۲۳ ۱۰:۰۱
 
۱۳۹۶/۰۵/۲۲ ۱۷:۴۸
 
۱۳۹۶/۰۵/۱۱ ۱۴:۰۰
 
۱۳۹۶/۰۵/۱۱ ۰۸:۱۹
 
۱۳۹۶/۰۵/۰۴ ۲۲:۴۰
 
۱۳۹۶/۰۴/۳۱ ۰۹:۵۲
 
 
کلمات کلیدی : دولت دوازدهم+کابینه جدید روحانی+وزیر بهداشت
 
محمدی
Romania
۱۳۹۶-۰۵-۱۵ ۱۹:۱۸:۳۷
آقای دکتر هاشمی، خواهشا دست از سر بهداشت مملکت بردار، در چهار سال گذشته نه تنها کاری نکردی ، بلکه فاصله بین حقوق پزشکان با سایر مشاغل درمانی را بیش از ده برابر کردی، (4507485) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۱۶ ۰۱:۳۰:۰۶
این عزیزانی که انتقاد می کنند، البته حرف نادرستی نمی گویند اما تحول سیستم درمانی را نباید از نظر دور کرد. قبل از ایشان هموطنانی بودند که درد بیماری را می پذیرفتند چون پول درمان را نداشتند اما الان واقعا وضع بهتر شده. حداقل هزینه در بیمارستان های دولتی خیلی کم شده. انصاف چیز خوبی است. (4508143) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۱۶ ۰۷:۲۷:۱۸
شما یا اعضاء خانواده ات گرفتار بیمارستان نشده ای تا بدانی آقای دکتر هاشمی چه کرده است. یکی از افراد خانواده ام دچار سرطان شده است جراحی و درمانش در بیمارستان دولتی کمتر از صد هزار تومان هزینه داشت در جالی که در بیمارستان خصوصی تا 9 میلیون تومان هم به ما مبلغ هزینه های درمان و بیمارستانی را گفته بودند. (4508229) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۱۵ ۱۹:۵۷:۱۷
چه بهتر (4507581) (alef-3)
 
United States
۱۳۹۶-۰۵-۱۵ ۲۰:۳۳:۲۷
دکتر هاشمی مرد شریفی است و متعهد اما باید قبول کنیم وزارت بهداشت با مشکل مدیریتی مواجه است البته این مسله طی چند ده سال دراین وزارتخانه نهادینه شده است ،،مشکل باند بازی و شکاف درامدی کارکنان و مدیران و رفتار بسیار بد مدیران و مسولین دراستانها با کارمندان از ضعف های اساسی این وزارتخانهاست کرامت انسانی زیر سوال رفته و با کارمندان و رده های پایین مثل برده رفتار میشود وهر انتقادی به شدیدترین وجه پاسخ کوبنده داده میشود...از درامد طرح سلامت عده ای میلیاردی درامد میبرند و کمترین زحمت و عده ای در رنج با درامدها کم،،نتیجه بدهکاری بالای دولت از محل هزینه های دستمزدی و کارنه ای میلیاردی برخی و شکاف طبقاتی و نارضایتی بدنه بیش از؟نود درصدی...اقای دکتر هاشمی یا هر بزرگوار دیگر قبول مسولیت کند باید برای حل این مشکلات فکر اساسی کند. (4507671) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۶-۰۵-۱۵ ۲۰:۴۲:۳۰
مشکل دیگر وزارت بهداشت این است که سکان هدایت بخشهایی همچون پشتیبانی ،اداری و مالی،برنامه ریزی،بودجه و ..و بر عهده افراد غیر متخصص این رشتهاست و افراد به واسطه تخصص در یک رشته پزشکی مسول امور مالی و پشتیبانی میشوند درست مثل اینکه یک دکترای مدیریت به امرجراحی و داروسازی بپردازد و نتیجه کاملا معلوم است لذا تغییر این نگرش نیز مهم وضروری است. (4507698) (alef-11)
 
رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۱۵ ۲۰:۴۲:۴۶
جناب آقای هاشمی مشگل اینجاست که بدون تولید ثروت واقعی در کشور هیچ دولتی قادر به تامین هزینه ها نخواهد بود، البته سوء مدیریت به جای خود. اگر وضع کشور در اقتصاد بهمین منوال باشد زیاد امید به موفقیت در حد انتظار خودتان نداشته باشید و شاید هم وضع بدتر هم بشود؟ (4507700) (alef-11)
 
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۱۵ ۲۰:۵۳:۱۰
حرفی ندارم.فقط به هجوم ۷۵ درصدی دانش آموزان به رشته علوم تجربی و سودای درآمدهای میلیاردی پزشکی توجه کنید.بنیاد علم و دانشگاه بر باد رفت. (4507718) (alef-11)
 
محمدرضاب
Germany
۱۳۹۶-۰۵-۱۵ ۲۱:۱۹:۴۱
به نظر من ایشان علی رغم ظاهر مردمی بزرگترین ضربه را به مردم وارد کرد و فقط پول را به جیب پزشکان سرازیر کرد . (4507770) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۱۵ ۲۱:۲۰:۰۴
50% بودجه ملکت را بدن به این آقایون برای 100 هزار نفر پزشک
50% بقیه هم باشه برا 79میلیون 900 هزار نفر دیگه (4507773) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۱۵ ۲۱:۳۳:۱۰
خواهشا برو کشور رو ورشگست کردی (4507803) (alef-11)
 
France
۱۳۹۶-۰۵-۱۵ ۲۱:۳۹:۲۳
نه تنها باید برود بلکه برای میلیاردها تومن پولی که حیف و میل شد محاکمه شود (4507818) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۱۵ ۲۲:۳۱:۴۹
خواهشا حتما برو, تنها دستاورد شما افزایش نجومی حقوق هم صنفی هایتان بود، برو حتما برو (4507902) (alef-11)
 
Germany
۱۳۹۶-۰۵-۱۶ ۰۰:۰۵:۱۶
بهداشت كه اولويت نباشد نتيجه اين ميشود، (4508053) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۶-۰۵-۱۶ ۰۱:۵۷:۱۶
این همه پول ریخت توی بحث بهداشت که البنه اکثرش رفت برای حقوق پزشکان و توجهی به بحث دارو و لوازم پزشکی نکرد.
پزشکان راضی و کادر درمانی غیر پزشک و مردم ناراضی. (4508155) (alef-13)
 
شهروند
Romania
۱۳۹۶-۰۵-۱۶ ۰۷:۱۶:۲۹
خیلی برای نظام سلامت کشور با نوع نگرش دکتر قاضی زاده نگرانم....ایشان حوزه سلامت با کلا مقایسه می کند چیزی که اصلا قابل مقایسه با کالا نیست جناب قاضی زاده حوزه سلامت ،کالا نیست لطفا نگاه بازاری ب این حوزه نداشته باشید (4508227) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۱۶ ۰۷:۵۹:۴۰
هزینه درمان مردم رو چند برابر کردی من اصلاح طلبم ولی از رفتنت استقبال می کنم هزینه درمان خود من چند برابر شده مطمئنم دنبال افزایشش هم هستی (4508285) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۱۶ ۰۸:۲۲:۲۲
از نظر ما پزشکان هم برو. روی کاغذ حقوق ما ده برابر شد. باعث تهاجم و موضع گیری مردم و پیراپزشکان نسبت به ما شدی. اما در عمل هیچی. به بهانه نبود اعتبار حقوق ها رو پرداخت نکردی. آش نخورده و دهن سوخته. (4508313) (alef-11)
 
arash
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۱۹ ۱۳:۳۸:۱۲
متاسفانه ۴ ساله دیگم پدر هممون تو بیمارستان دولتی در خواهد آمدمنم یکی‌ از یون پزشکیم که مجبورم همرو یه دقیقی ویزیت کنم،هممونو له‌ کردی زیر این طرحت،نه بیمارستانی دولتی سخته شد.نه نیرو بیشتر شد. (4513579) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.