کد مطلب: 429677
دولت در یکسال چقدر حقوق میدهد؟
دولت در لایحه بودجه ۹۶ بیش از ۱۴۷ هزار میلیارد تومان برای پرداخت حقوق به کارکنان و بازنشستگان درنظر گرفته که ۶۲.۵ درصد کل هزینه های جاری دولت را شامل می شود.
تاریخ انتشار : جمعه ۱۰ دی ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۰۰
به گزارش تسنیم، بررسی هزینههای حقوق و دستمزد در لایحه بودجه سال 1396 نشان می دهد، یکی از نقایص مهم بودجه سنواتی این است که به اصلیترین سوالات نظیر اینکه دولت سالیانه چه میزان اعتبار بابت حقوق و مزایای کارکنان تخصیص میدهد یا هزینه میکند، پاسخ نمیدهد و عملا بودجه سنواتی فاقد این شفافیت است که چه میزان از اعتبارات هزینه ای (جاری) برای این امر تخصیص مییابد.
محاسبات نشان میدهد که در لایحه بودجه سال 1396 اعتباری معادل 1065 هزار میلیارد ریال (یعنی 45.06 درصد اعتبارات هزینهای) صرف پرداخت هزینههای پرسنلی وزارتخانهها، موسسات و سازمانهای دولتی و نهادهای نظامی و انتظامی خواهد شد.
همچنین اعتباری بالغ بر 412 هزار میلیارد ریال (یعنی، 17.4 درصد اعتبارات هزینهای) نیز صرف پرداخت حقوق بازنشستگان، وظیفهبگیران و مستمریبگیران کشوری و لشگری و حقوق جانبازان حالت اشتغال و والدین شهدا خواهد شد.
در مجموع در سال 1396 اعتباری معادل 1477 هزار میلیارد ریال (62.5 درصد اعتبارات هزینه ای) صرفاً برای پرداخت حقوق و مزایای شاغلین و بازنشستگان دستگاههای اجرایی و والدین شهدا هزینه خواهد شد.
این در حالی است که در قانون بودجه سال 1395 سهم این اعتبار 1317 هزار میلیارد ریال (61.6 درصد اعتبارات هزینهای) بود و لذا شاهد رشد ناچیز سهم اعتبار حقوق و مزایای شاغلین و بازنشستگان در اعتبارات هزینهای هستیم.
کلمات کلیدی : حقوق کارمندان+لایحه بودجه96+دولت
اول به مدیران که تازه پست میگیرن بفرمایین با مینی بوس آدم نیارن تو سازمانها بعد ناراحت حقوق دادن باشین. (4091426) (alef-11)
یعنی شش تومان میدهیم تا چهار تومان مان را برایمان خرج کنند! (4091430) (alef-11)
احسان
۱۳۹۵-۱۰-۱۰ ۰۹:۴۶:۱۵
سیر عظیم حقوق بگیران بدون بازده. از کارکنان ادارات گرفته تا اساتید دانشگاه دارن پولی بدون دلیل میگیرن.
این عدم بازده خیلی دلیل های مختلفی داره.
1- داشتن پارتی و استخدام شدن حتی در کار غیر تخصصی
2- خانه نشین شدن بسیاری از افراد با سواد و با انگیزه
3- نداشتن تعهد کاری. در بسیاری از ادارت لفظ "به من ربطی نداره" خیلی جا افتاده
4- عدم آموزش کافی در دانشگاه ها به منظور آشنایی دانشجویان با محیط کار
5- تعداد بسیار بالای دانشگاه های بی کیفیت. همه لیسانس میدن اما یکی نیست بیاد تفاوت اینا رو بگه.
6- نبود اساتید دانشگاهی که تجربه عملی کافی داشته باشن. طرف بدون ورود به محیط های کاری و صنعتی اول لیسانس، بعد فوق لیسانس و بعد دکترا میخونه. خودشم نمیدونه دنبال چیه. اونوقت میشه استاد دانشگاه و قراره به بچه مردم آموزش بده.
7- نداشتن برنامه برای جوان های پرانرژی و استفاده از نیروی کار با تفکر قدیمی که متاسفانه به دلیل عدم آموزش کافی، کار با کامپیوتر را بسیار سخت میدانند. هر کی بازنشست میشه میره یکجای دیگه هم کار میکنه.
خواهشا به عنوان خبرنگار از همین الان اقدام کنید تا کم کم اصلاحات اساسی صورت بگیره. (4091453) (alef-11)
دولت در یک سال چقدر بابت اب و برق و گاز و سایر خدمات اجباری(شناسنامه ، کارت ملی،...) می گیرد و چند بار در سال آن را یواشکی و علنی گران می کند و تبصره های نامفهوم در قبوض می گذارد؟!!!!! (4091524) (alef-11)